|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#451 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Może kiedyś, już się staramy, jesteśmy w ciąży, i dzieci mamy!
Nie czuję sie jeszcze gotowana na takie zobowiązanie przed milionami użytkowniczek wizażu
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Może kup sobie taką odżywkę na kwitnienie Cytat:
![]() Co oglądasz? ![]() Cytat:
![]() Wchodzi człowiek na wątek, żeby sie odstresować, odprężyć, a tu takie komentarze o latach 80... skandal i same stare baby dookoła
|
|||||||
|
|
|
#452 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć wszystkim
U mnie dziś słonko ![]() Kasiu to co? Dopisać Oliver? ![]() Amani, fajnie, że spotkanie udane ![]() Dziś weszłam na wagę i znów mi przybyło 3 kg, więc stwierdzam że lepiej nie wchodzić ![]() Dobra, wracam do pracy ale będę zaglądać |
|
|
|
#453 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Zabcia ale u was są fajne promocje ![]() onyks a przez jaki czas ci przybyło te 3 kg?? Po 6 obudziłam się z bólem brzucha takim jak przed @. Leżałam tak 40 min i czekałam aż przejdzie. W końcu się wystraszyłam i o 7 poleciałam spakować torbę do szpitala. Tylko, że jak wstałam to brzuch mnie przestał boleć ale torbę mam spakowaną ![]() Dziś są mojej babci 80 urodziny A ja zaczęłam 37 tydzień
|
|
|
|
#454 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczynki, wiecie, mój mąż wrócił wczoraj z pracy po 15 godzinach, rzuciłam mu się na szyję, ten od razu - ubieraj sukienkę! Ten mi buty przynosi i wszystko i tak stoję w tej sukience i od słowa do słowa się pokłóciliśmy
nie wiem nawet o co masakra dobrze ze późno było to od razu poszłam spać. Zła jestem, bo miałam nadzieję, że mi od razu fotkę dla Was zrobi, i dupa, nie miałam już ochoty na żadne fotki.
|
#455 |
|
Zakorzenienie
|
Bikuś ale jak to?? Co się stało?? Mam nadzieję, że się szybko pogodzicie.
|
|
|
|
#456 | |
|
Zakorzenienie
|
Madzia widzisz, jaką miałaś motywację
sto lat dla Babci - jest rówieśniczką mojego dziadka robicie imprezę???---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ---------- Cytat:
szkoda życia na obrażanie się ![]() ---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ---------- Eh, ale mi się nie chce iść do pracy..... jak zawsze zresztą
|
|
#457 |
|
Zakorzenienie
|
Bika a wiesz jaka była mina mojego męża jak się budzi a mnie nie ma w łóżku, wchodzi do pokoju małej a ja na ziemi siedzę w piżamie i pakuję torbę do szpitala o 7 rano
|
|
|
|
#458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Buja się tak że aż się podłoga trzęsie ---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ---------- witaj rówieśnico
|
|
#459 |
|
Zakorzenienie
|
Bika robimy imprezkę, robimy. Dziś mąż kończy prace wcześniej bo się zwolnił 2 godziny i jedziemy do babci
Kupiliśmy jej (zrzuta z rodzicami) fotel bujany do tego kwiaty, tort, szampan i będzie się działo
|
|
|
|
#460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#461 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Nadrabiając poprzednią część:
Cytat:
Cytat:
![]() O Joolzie niestety już kilka razy czytałam, że spacerówka jest baaardzo płytka - nie chodzi o sam fakt, że kubełkowa, tylko że bardzo malutka. Odchyla się do takich pozycji: Załącznik 4628472 Czyli prawie na leżąco, ale nigdy w 100% na płasko, bo co prawda plecki idą w dół, ale nóżki lekko w górę - z racji kubełkowej budowy. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ale może mam inne poczucie humoru...Eee, jakieś takie... No nie podoba mi się wcale strong, gratuluję tak poważnego zakupu Choć wózek nie w moim stylu i zdecydowanie kwiatki też nie, to najważniejsze, że Wam się podoba bika, w temacie fotelika: ja rozumiem, że pan w sklepie chciał dobrze itp., ale zastanawiam się, czy to trochę nie taka ich polityka, by sprzedać cały komplet i urzec klienta postawą "Proponuję pani bardzo oszczędne rozwiązanie". Ja na pewno nie będę wozić swojego dziecka w foteliku ze słabym wynikiem testów, a co dopiero bez testów. I nie przekonują mnie argumenty krótkich odcinków drogi czy przywoływanie czasów zamierzchłych, kiedy to rodzice wozili nas rozklekotanymi samochodami bez fotelika, niezapiętych, skaczących po tylnym siedzeniu i wciśniętych między bagaże. Może i tak, ale wtedy też nie jeździło się tak, jak jeździ się teraz, i przede wszystkim nie było na drogach tylu szaleńców, co teraz ![]() Pooglądaj sobie crash testy i to, co dzieje się w fotelikami podczas wypadku. I choćby był to najlepszy samochód, niestety największą rolę odgrywa fotelik (oczywiście dobrze zamocowany). Jeśli w przyszłości będę miała ograniczony budżet, to oszczędzę mocno na wózku, ale fotelik kupię na pewno Maxi Cosi - i nie dlatego, że jest tak popularny, mają taki marketing i wszyscy go mają. Dlatego, że ma ***** i zapewni mojemu dziecku bezpieczeństwo największe z dostępnych na rynku I mimo, że pewnie będę przejeżdżać jeszcze krótsze odcinki drogi niż Ty, to nie wyobrażam sobie narażać dziecka. My już kiedyś mieliśmy wypadek - nie gnaliśmy, ba! - ruszaliśmy z miejsca. I niby tylko malutkie uderzenie w przedni róg, do wymiany lampa, kawałek blachy... Niby nic strasznego - a niestety mój kręgosłup mocno ucierpiał i odczuwać ten wypadek będę do końca życia. A taki maluszek z nieustabilizowanym jeszcze kręgosłupem? I ten wypadek i jego skutki są dla mnie największym argumentem za tym, że nie będę oszczędzać na bezpieczeństwie dziecka, bo patrząc na to, co dzieje się na drogach, możesz zginąć stojąc na światłach (ostatni wypadek w Boguchwale [*] [*] [*]) czy odczuwać skutki do końca życia mimo "lekkiej" stłuczki. Tyle na temat. I to nie jest nagonka na Ciebie - absolutnie! To Wasza decyzja. Ja po prostu wyraziłam swoje zdanie Butter, jakie pyszności u Ciebie na blogu! ![]()
|
|
#462 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A te 3kg to od początku kwietnia, jak ten nasz kolega przyleciał, zaczęły się wypady na jedzenie, codziennie opychanie się przed tv no i mam! Na szczęście wczoraj odleciał![]() Cytat:
Bika, kłótnia to na pewno przez zmęczenie Blonde ale składankę wrzuciłaś ![]() |
||
|
|
|
#463 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witam z ranca!
Cytat:
![]() Cytat:
. A mina twojego meza musia byc bezcenna: To juz??? Oni sa tacy uroczy jak panikuja ![]() I babcie pozdrow i milej imprezki tak w ogole - BTW bujany fotel to mega fajny prezent. Sama bym sie tak pobujala. Sto lat dla babci! Cytat:
Pogoda na dzis, temp. rano 1 st ale sloneczo swieci! Edytowane przez Nikita... Czas edycji: 2012-04-18 o 08:24 |
|||
|
|
|
#464 |
|
Zakorzenienie
|
Onyks lecą , lecą
Zmieniałaś kasi imię dziecka na 1 stronie??---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ---------- Nikita dziękuję. Tak, tak dziecko mnie zmotywowało ![]() Jeny, ale jestem głodna
|
|
|
|
#465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale fakt, że czytałam pobieżnie
|
|
|
|
|
#466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#467 |
|
Wtajemniczenie
|
Madziu - Majka Cię trochę postraszyła
pewnie chciala zmobilizować Mamusię do spakowania torby hihiKasia może jest większa dawka na receptę? Ja tak mialam przy witaminie B bodajże.. Strong - przykro mi z powodu wyników. Ale nie martw się przepisane leki na pewno pomogą i będzie ok. Jeżeli chodzi o tycie w ciąży dziewczyny to wydaje mi się, że nie macie się czym przejmować. W końca każda kobieta w ciąży tyje inaczej i nawet przy zdrowym odżywianiu może tych kg być dużo więcej niż się można było spodziewać. Ale jak się dzieci Wam urodzą to szybko to wszystko stracicie! Najważniejsze, że maleństwa Wam się dobrze rozwijają w brzuszkach. ![]() Co do wieku to mam 26 lat i czuję się już okropnie stara ![]() ![]() A w ogóle to widzę, że dużo staraczek nam przybyło Natala, Agnusek - zaniedługo i my dołączamy ![]() Bika, Madzia i cała reszta brygady - jak coś to ja chętnie będę poslanniczką Waszych smsów nawet tych nocnych ![]() ![]() Już sama nie wiem co Wam chciałam jeszcze napisać |
|
|
|
#468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tomalinko zgadzam się co do tycia w ciąży |
|
|
|
|
#469 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#470 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie,
Poczytałam Was ![]() Bika to już nie długo do wizyty! I super, że się pogodziliście! Czasami z niczego wychodzą takie sytuacje i nie da się na to nic poradzić. Magda to już przynajmniej masz to z głowy! Strong mam nadzieje, że wyniki się poprawią po lekach! Żabcia na fajną promocje trafiłaś! No i super, że zdjęcia już teraz będziecie robili! ![]() Witajcie, Wczoraj była u nas moja koleżanka z którą znam się od dziecka - było rewelacyjnie! Pogadaliśmy, pośmialiśmy się - no czad! Uwielbiam takie wieczory ![]() A dzisiaj spotkań ciąg dalszy! Odpocznę przez weekend!
|
#471 |
|
Zakorzenienie
|
Gucia to towarzysko u Ciebie, ja też mam zamiar odpocząć przez weekend
Który znów będzie bez męża
|
|
|
|
#472 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Cieszę się, że Ci się podoba ![]() Zapraszam częściej Możecie mnie nawet polubić na fb
|
|
|
|
#473 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nadrabiam zaległości!Today dobrze, że jest wszystko ok i słuchaj się Pani doktor i chodź do niej co te 2 tygodnie! Strong głowa do góry! Na to po prostu nie masz wpływu, więc nie ma sensu się dołować, na prawdę! Żabcia Dominik Paweł? No ładnie! ![]()
|
|
#475 | |||||
|
Zakorzenienie
|
No i nadrabiam nową część...
Cytat:
![]() I najważniejsze, że wszystko dobrze Bodziaki Cytat:
![]() Piękne! Powinnaś pomyśleć o zarabianiu Cytat:
Cytat:
Z resztą wiele dzieci jest owiniętych i mamy nawet o tym nie widzę. Fajnie, że lekarz to dojrzał i że będziesz pod tym kątem monitorowana Cytat:
Odtąd MY - już nigdy JA. W duecie siła. Edytowane przez aaby Czas edycji: 2012-04-18 o 09:00 |
|||||
|
|
|
#476 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Dziewczyny!
Klikam z bolącą ręką byłam na pobraniu krwi (tarczyca) i jak zwykle żyły się pochowały, dwie pielęgniarki mnie kłuły i w końcu jedna pobrała z nadgarstka od wewnętrznej strony
|
#477 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Już sprawdziłam wszystkie opcje
|
|
|
|
|
#478 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Mialam troche obawy, bo wiecie, przez 10 lat czlowiek sie zmienia ale od razu zalapalysmy nasz dawny klimat. Cytat:
|
||
|
|
|
#479 |
|
Wtajemniczenie
|
Amani, u mnie zawsze problem był z żyłami, nieraz to mi obie ręce musiały pokłóć żeby znaleźć żyłę... na szczęście nie mdleję na widok igły
|
|
|
|
#480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wczoraj bylam zbadac cholersterol (pracodawca za darmo zorganizowal taka akcje) ale okazalo sie, ze mam za zimne rece do pomiaru i guzik z tego. ![]() Oby raczka sie szybko zagoila! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:31.

raz na ruski rok wytrę listki jak jest pełno kurzu
liście rosną i łodygi...

nie wiem nawet o co 

ja jestem rocznik 81' 
Choć wózek nie w moim stylu i zdecydowanie kwiatki też nie, to najważniejsze, że Wam się podoba 

ale sloneczo swieci!
postaram się udzielać
No i szkoda mi bylo nie brac, jak tak tanio