Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część VIII - Strona 101 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-18, 10:53   #3001
phdwao
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część VIII

Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość

Super! Gratuluję No właśnie nie wiem jak to jest z tym III trymestrem Wg naszej forumowej rozpiski III trym zaczyna się wraz z 28 tc. A dziś rano czytałam w "Ciężarówce", że zaczyna się właśnie w 27 tc

Trochę to pogmatwane z tym III trymestrem
Ja np ostatnią @ miałam 19 października. Czyli jutro mija od niej dokładnie 6 miesięcy. Czyli 20 kwietnia zaczynam niby 7 miesiąc
Nie jest to do końca jasne...
nnoo

tez miałam ostatnią 19.10 ciekawe czy trwały tak samo dlugo i przytulanki były w te same dni
phdwao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 10:54   #3002
wanilllka82
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez karolka110 Pokaż wiadomość
Dzień Dobry Śpiące Królewny
ja już na nogach, bo na 8 do lekarza
ciekawam jak przetrwam badanie...i jakie nowe wieści od ginki...ale jakoś wyjątkowo stresa nie mam
odezwę się jak wrócę-z górą jedzenia, bom głodna jak wilk:br zydal:
trzymam za badania
wanilllka82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 10:54   #3003
prince_polo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość
niezła agentkawyćwiczyła wszystko co mozliwe

wciągnęłam jagodziankę
jak poszłam na polowkowe to ona była tak dziwnie poplatana ze lekarz sie zaczał smiacnajpioerw była dziwnie na skos grzbietem do nas a potem po badaniu miała glowke po prawej stronie na dole a nogi miała po lewej na gorze

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
prince_polo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 10:55   #3004
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość
mi tez ale ja bylam napalona na III trymestr juz w piątek a tu dupa itak gadam wszystkim z ejestem w III trymestrze juz
A mi się wydaje, że trymestry nie każdy kojarzy. Ale jak powiesz 7 miesiąc- to robi wrażenie
Irmusia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 10:55   #3005
wanilllka82
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Selay Pokaż wiadomość
hej kochane,
melduje ze wizyta u gina byla pozytywna, maly byl bardzo grzeczny i chyba dorwalysmy go w czasie gimnastyki porannej bo nogami wymachowial jakby chcial robic koziolki do tylu
super że wszystko dobrze
Stary 2012-04-18, 10:56   #3006
ajka89
Zadomowienie

Hej dziewuszki!
Gratuluję rozpoczętych tygodni!
u mnie w końcu świeci słońce, chociaż zapowiadają do końca tygodnia burze ale co zrobić. Jutro idę rano na morfologie, mocz, tsh ft4 i toxo po raz drugi. W przyszłym tygodniu wizyta i dostanę glukozę
Ostatnio wpierdzielam słodkie jak szalona, więc boje się o wynik...

Poza tym remont trwa...znowu będę miała mnóstwo sprzątania

Mała szaleje dzisiaj rano pokopała mi pęcherz i w ogóle pierwszy raz czułam jej ruchy tak wysoko

---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ----------

Tak apropo rozpoczętych tygodni, to my zaczynamy dzisiaj 22!
ajka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 10:57   #3007
asia665
Wtajemniczenie

Cytat:
Zaczynamy dziś 27 tc Stawiam co mam: mieszankę krakowską i snickersy

Cytat:
Napisane przez Ando Pokaż wiadomość

Bylam dzis na badaniach - jedyne 170pln... no coz, przynajmniej bede dokladnie przebadana w pon wyniki.
Dziwna ta krew - taka ciemna. zwykle nie patrze, ale myslalam ze jest jasniejsza dwie wielkie strzykawy, ale pani bardzo mila i cienką igłą robila

Kiedy będą wyniki?? Trzymam kciuki

"...i jesteś już mym świadomym tak wolnym w niewoli."

Jestem mamą

asia665 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 10:57   #3008
prince_polo
Zakorzenienie

Cytat:
A mi się wydaje, że trymestry nie każdy kojarzy. Ale jak powiesz 7 miesiąc- to robi wrażenie
no tak ja juz w 7 dla inncyh jestem od 2 tygodni
a trymestry to moze i nie kazdy ale jak sie mwoi ze juz w ostatnim to tez fajnie brzmi

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
Stary 2012-04-18, 10:58   #3009
natee
Zakorzenienie

Dzien dobry! Jakis senny ten dzien, moze dlatego ze deszczowy...

śmiac mi sie chce z mojego kota, chyba mało miała do czynienia z ogniem, bo jak zapaliłam świeczke zapachową w pokoju to usiadła koło niej, zeby ją wąchać, juz sobie wąsy popaliła, ale jest twarda i siedzi przy niej dalej

natee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 10:58   #3010
wanilllka82
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez buena Pokaż wiadomość
Od września już z 15 cm?! Wow, to szybko Ci włosy rosną. Takiego odrostu, to szkoda farbować.
Ja mam z 5 cm dopiero, a farbowałam ostatni raz jakoś w grudniu chyba.

Kurde, ale mam ostatnimi dniami wrażliwe zęby, zwłaszcza jeden z odsłoniętą szyjką, buuu.
w ciąży rosną jak głupie ale też końcówki muszę ciągle podcinać bo się robią takie suche i nieładne, przy długości moich włosów to i tak jeszcze baaardzo dużo zapuszczania:/ denerwują mnie już te odrosty, może zrobię szamponetkę i zobaczę jak długo się utrzyma

a na wrażliwe zęby polecam zielonego elmexa, też mam odsłonięta szyjkę i nic mnie nie boli
Stary 2012-04-18, 10:58   #3011
Kasik_12
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez muminek82 Pokaż wiadomość
częstuj się blue!

dziękuje, z jednej strony się ciesze a z drugiej jestem troche przerażona że tak to szybko zleciało i już mało czasu zostało ja z wyprawką jeszcze w lesie i na myśl o porodzie

dziękuje ja już stojak mam w domu okazało się że jest na tą mniejszą wanienkę a chcieliśmy kupić większą,Kasik a Wy jaką macie wielkość wanienki?

śliczny brzusio

ja też jestem ciekawa Malwina a do którego lekarza chodzisz jeśli mogę wiedzieć?jak leżałam w szpitalu to badał mnie dr Pabian on przyjmuje w Zabrzu bardzo fajny lekarz

bardzo ładne ubranko

dziękuje Kochana
Wanienka ma 8o lub 86 cm jest dość mała , ale przyda Nam się do około 12 miesięcy. Bo z jednej strony jest wyprofilowana dla dziecka leżącego czyli od 0-6 miesięcy powiedzmy , a z drugiej strony wanienki jest miejsce dla siedzącego malucha od 6-12 miesięcy.
W związku ze mamy kabinę prysznicową wydaje mi się to najlepszę rozwiązanie , wanienkę ze stelażem kupiłam w Smykolandzie za 99 zł , przesyłam Ci link z allegro podobnej http://allegro.pl/wanienka-wanna-lez...267647304.html.
Kasik_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 10:59   #3012
wanilllka82
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pumas Pokaż wiadomość
Hej ho
Nie było mnie jak zwykle cały dzień, ale przychodzę z dobrymi wieściami
Pierwsze KTG za mną, wyszło super, podobno książkowo, choć ja sie nie bardzo na tym znam.
Sama wizyta również pomyślnie, malutka waży 1200 g, niestety nie pamiętam ile mierzy. Ale jest o kilka dni młodsza niż wg OM. Do tego skacze, fika i fikołka wywinęła takiego, że znowu jest główką do góry, a nóżkami na dół. A dopiero co była główką do wylotu.
Szyjka długa, 4 cm, twarda, także jak widać zmiany mogą się cofać, w sensie miękkość, bo długość raczej nie - ja ostatnio też miałam 4 cm. Mogę chodzić do pracy, na fitness, ale żyć spokojnie, żeby ten stan się utrzymał. Jestem bardzo zadowolona, bo bałam się najbardziej diagnozy i ew. leżenia. Jestem szczęśliwa
świetne wieści
Stary 2012-04-18, 10:59   #3013
karolka110
Wtajemniczenie

jestem...cała i zdrowa
wyniki:
na czczo- 77 mg/dl
po 1h: 67
po 2h: 79

przez 15 minut czułam się dziwnie, prze z 5 oblał mnie zimny pot i było mi słabo, ale napiłam się wody i przeszło

Lilutek zostaje Lilutkąwszyst ko w super porządku

a na moje brzydkie żyły dostałam receptę na rajstopy przeciwżylakowe bardzo sexi
Stary 2012-04-18, 10:59   #3014
Paula SHIN
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
jeszcze raz wam dziękuje za mile slowa ja wiem, ze jemu nie przejdzie..ciagle on jest poszkodowany itp.... nawet go nie interesowalo po co jade dzis do szpitala..do tej pory tez ani nie zadzw ani nie napisal...ma nas w nosie... jest mi podwojnie zle bo myslalam, ze mu zalezy i zadna sprzeczka nie jest wstanie przeslonic mu dziecka i mnie w taki stanie...mylilam sie. Z resza, tak jak wam pisalam, kilka mcy temu, ze z jego strony bylo brak entuzjazmu na wiesc o ciazy, a jeszcze jak sie okazalo, ze nie bedzie mial upragnionego syna to po co sie ma nami interesowac...wiem wiem, macie dosc...juz postaram sie nie smecic...znowu pobucze chwile....

moj tez nie czul...ale bardziej chyba dlatego, ze mala przestawala jak przykladal reke do brzucha...a teraz nawet nie bedzie tego robil
Mam nadzieje, ze przejdzie mu jak najszybciej. Humorki jak baba w ciazy
Cytat:
Napisane przez nel_a Pokaż wiadomość
Hej.

Ja już po pobieraniu krwi.
Tyle tych ludzi było że wyszłam o 8.30 a punkt otwarty jest do 8
oczywiście ciężko było znaleźć u mnie żyłę ale na szczęście obyło się bez masakry

jutro wyniki.
Trzymam kciuki za super wyniki
Cytat:
Napisane przez hanjah Pokaż wiadomość
Hej Mamusie
Nie śpię od 5.25 Moje starsze dziecko o tej godzinie uznało, że jest już wyspane i postanowiło się ze mną pobawić tż na 5 pojechał do pracy, a ja przeniosłam się ze śpiworem na kanapę i tak przysypiałam trochę, a mała buszowała... Czuję piasek pod powiekami i chyba zaraz napiję się kawy-i to nie bezkofeinowej...
Najchętniej wróciłabym do łóżka, ale Dorotka w tym czasie dom by mi rozniosła...

Super Cieszę się bardzo że się niunia rozruszała

U mnie wczoraj też trudno było znaleźć żyłę... położna się dziwiła, bo mówi że u ciężarnych te żyły na rękach są zwykle dobrze widoczne. Z jednej jej się nie udało, ale z drugiej poszło-jak już się wkłuła to krew się polała że hej I za chwilę na tej ręce gdzie nie mogła najpierw żyły znaleźć-ta się pokazała piękna i w całej okazałości
Skad ja to znam
I nie mamy wyjscia, zawsze musimy sie przystosowac do dziecka, bo przeciez do snu ich nie zmusimy
Moj jest na tyle dobry, ze czasami da sie namowic na sen. Raz mi wstal o 7 rano, nie chcial za nic w swiecie pojsc do lozeczka, wiec polozylam sie na ziemi kolo niego i ukladalismy klocki itd. Chwile pozniej oboje na tej podlodze przysnelismy
Cytat:
Ech tak czesto podajecie super przepisy, z czego polowy nie lubi moj TZ A co to za przyjemnosc zrobic cos tylko dla siebie...

Bardzo, bardzo, bardzo szczesliwa
Nasze Drugie Dziecko

Paula SHIN jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 11:00   #3015
prince_polo
Zakorzenienie

Cytat:
jestem...cała i zdrowa
wyniki:
na czczo- 77 mg/dl

przez 15 minut czułam się dziwnie, prze z 5 oblał mnie zimny pot i było mi słabo, ale napiłam się wody i przeszło

a na moje brzydkie żyły dostałam receptę na rajstopy przeciwżylakowe bardzo sexi
super a co takie rajstopy maja zdziałasc???

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
Stary 2012-04-18, 11:00   #3016
Paula SHIN
Zakorzenienie

Cytat:
jestem...cała i zdrowa
wyniki:
na czczo- 77 mg/dl

Super

Bardzo, bardzo, bardzo szczesliwa
Nasze Drugie Dziecko

Paula SHIN jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 11:01   #3017
Ando
Rozeznanie

Cytat:
wiem slonca, tylko, ze ja juz nie raz z nim rozmawialam na ten temat i pytalam, dlaczego za kazdym razem jak sie posprzeczamy on widzi we mnie wszystko co zle, czasem nawet nie rozumiem o co mu chodzi?? ze sie boczy, proboje z nim pogadac za kazdym razem, ale on nigdy nie chce i mowi, zebym dala mu spokoj...mine ma taka ...taka zlosci gniew z niego bije... ja wogole jestem slaba osoba...i wiele osob to wykorzystuje nie umiem sie tak zaprzec w sobie i jak z kims sie posprzeczam miec ta osobe w nosie...wrecz na odwrot przezywam, jest mi zle i chcialabym jak najszybciej sie pogodzic... jestem beznadziejna ...
wiesz-tez mam podobny charakter, wiec wiem co przechodzisz i moj tz czesto to wykorzystuje, kiedys bardzo - faceci tak maja ze wszystko sa w stanie tak przekrecic zeby wyszlo na ich korzysc albo dopasowac do swojej wizji wszechswiata. Moge tylko powiedziec tyle ze z czasem sie zahartowalam i juz mu nie pozwalam robic sobie sieczki w glowie. Jesli znasz angielski to obejrzyj sobie to o mozgu - The Tale of Two Brains - swietnie tam gosc opowiada o tych relacjach, o tym jak funkcjonuje facet i jak mozna to zmienic. zwlaszcza w ktoryms z ostatnich odcinkow jest wlasnie o tym ze facet jest egoista i tylko kombinuje jak kogos wykorzystac, a kobieta flaki wypruje dla niego i nic to nie daje. Niestety trzeba byc twardym

Ale rozmowa tez pewnie pomaga - jesli sie ja umie dobrze poprowadzic.

Ja dojrzewam zeby sie wybrac do poradni malzenskiej, bo jesli po porodzie sie nic nie zmieni, to nie wiem czy dam rade dalej tak zyc. Pozytywne jest to ze musze lezec wiec tz musi sie wszystkim zajmowac sam i widze ze tez sie zmienil. Mysle ze duzo do niego dotarlo.

Choc mysle ze jezeli ktos mowi ze cale zlo to wina drugiego to chyba ma jakies problemy z samoakceptacja i z poczuciem wlasnej wartosci. Czy sie myle?
Tak czy inaczej malo prawdopodobne zebys Ty byla taka zla albo beznadziejna, raczej pozwalasz mu na takie postepowanie w jakis sposob. tak mysle...

ale nieciekawie to wyglada co piszesz... straszny egoista...

śpij kochanie moje
[/SIZE]

Edytowane przez Ando
Czas edycji: 2012-04-18 o 11:11
Ando jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 11:01   #3018
anna99302
Zadomowienie

Dizen dobry dziewczynki. CO za koszmarną noc miałam!!!
Cytat:
hej dziewczynki
ja juz od 2h na nogach wczaj wogole nie wlaczalam pc nie mialam veny.... d wczorajszego ranka mam jazdy z tz w sumie to on ma problem, ale znam go i wiem, ze nie bedzie sie odzywal ..i w nosie ma wszystko i mnie i niunie...ale trudno...nic na sile, widocznie tak woli....jest mi cholernie zle i przepraszam, ze wam tak tu smece
a wczoraj ku mojemu zaskoczeniu z nienacka w szpitalu(bylam u mojej gin po skier na badania) wzieli mnie na ktg super mala szala w brzuchu, ze hej chyba nie lubie jak jej sie jakies maszyny przystywawia ehh dobrze, ze mam ten moj maly skarb...
3mam kciuki
SAS, tak samo jak ty ja jestem skłócona z TŻ i nie mam w ogóle ochoty w tym momencie na jakiekolwiek relacje z nim. Jest mi bardzo przykro
Cytat:
hej hej

nie spię już od 5.30 i mi z tym dobrze

witamy w 27 tygodniu a zarazem III trymestrze:ju pi:
Gratulacje!
anna99302 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 11:02   #3019
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość

Cytat:
super brawo:j upi:

Cytat:
Napisane przez muminek82 Pokaż wiadomość
gratuluje

Cytat:
Napisane przez chmielinka Pokaż wiadomość
gratulacje

Cytat:
Irmusia gartuluje i swiętujemy

..

Cytat:
tez miałam ostatnią 19.10 ciekawe czy trwały tak samo dlugo i przytulanki były w te same dni
Ciekawe
Irmusia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 11:03   #3020
hanjah
Zakorzenienie

Cytat:
Niedawno mnie taka znajoma-mniej więcej w wieku mojej mamy-pytała który to miesiąc. Ja jej mówię który tydzień, a ona dalej: "ale który miesiąc bo ja moje ciąże na miesiące liczyłam a nie na tygodnie"
hanjah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 11:06   #3021
ajka89
Zadomowienie

Cytat:
jestem...cała i zdrowa
wyniki:
na czczo- 77 mg/dl

No to super! Hehe, pierwszy raz słyszę o tych rajstopach

---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ----------

Cytat:
Niedawno mnie taka znajoma-mniej więcej w wieku mojej mamy-pytała który to miesiąc. Ja jej mówię który tydzień, a ona dalej: "ale który miesiąc bo ja moje ciąże na miesiące liczyłam a nie na tygodnie"
Powiem Ci, ze mi przed ciąża tygodnie też nic nie mówiły i teraz czasami muszę spojrzeć na ściągawkę

---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ----------

Np. dzisiaj byłam pewna, że zaczynam 6 miesiąc, a tu niespodzianka- jeszcze ten tydzień muszę przeczekać
Stary 2012-04-18, 11:06   #3022
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211

CZEŚĆ !!!

W KOŃCU SŁONECZKO ŚWIECI
Cytat:
Napisane przez ajka89 Pokaż wiadomość
Hej dziewuszki!
Gratuluję rozpoczętych tygodni!
u mnie w końcu świeci słońce, chociaż zapowiadają do końca tygodnia burze ale co zrobić. Jutro idę rano na morfologie, mocz, tsh ft4 i toxo po raz drugi. W przyszłym tygodniu wizyta i dostanę glukozę
Ostatnio wpierdzielam słodkie jak szalona, więc boje się o wynik...

Poza tym remont trwa...znowu będę miała mnóstwo sprzątania

Mała szaleje dzisiaj rano pokopała mi pęcherz i w ogóle pierwszy raz czułam jej ruchy tak wysoko

---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ----------

Tak apropo rozpoczętych tygodni, to my zaczynamy dzisiaj 22!
ja za słodkim też jestem jak szalona a glukoza wyszła super Gratulacje 22 tygodnia
Cytat:
jestem...cała i zdrowa
wyniki:
na czczo- 77 mg/dl

super
ja na szczęście nie mam żylaków , ale kto wie czy jeszcze się nie pojawią

Edytowane przez Emilia211
Czas edycji: 2012-04-18 o 11:07
Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 11:06   #3023
Ando
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez wanilllka82 Pokaż wiadomość
w ciąży rosną jak głupie ale też końcówki muszę ciągle podcinać bo się robią takie suche i nieładne, przy długości moich włosów to i tak jeszcze baaardzo dużo zapuszczania:/ denerwują mnie już te odrosty, może zrobię szamponetkę i zobaczę jak długo się utrzyma
tez mi rosna jak glupie-tyle ze na glowie to akurat nie az tak, za to na nogach chyba bym musiala 2x dziennie sie golic zeby miec gladkie w miare... nawet na brzuchu mi sie futro zrobilo :P

śpij kochanie moje
[/SIZE]
Ando jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 11:07   #3024
hanjah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Paula SHIN Pokaż wiadomość
Skad ja to znam
I nie mamy wyjscia, zawsze musimy sie przystosowac do dziecka, bo przeciez do snu ich nie zmusimy
Moj jest na tyle dobry, ze czasami da sie namowic na sen. Raz mi wstal o 7 rano, nie chcial za nic w swiecie pojsc do lozeczka, wiec polozylam sie na ziemi kolo niego i ukladalismy klocki itd. Chwile pozniej oboje na tej podlodze przysnelismy

Ech tak czesto podajecie super przepisy, z czego polowy nie lubi moj TZ A co to za przyjemnosc zrobic cos tylko dla siebie...
Dorotka zwykle śpi do 8-9, nie wiem co jej się dziś odwidziało... zwłaszcza że wczoraj nie spała w ciągu dnia, wieczorem zasnęła dopiero po 21 i myślałam że spokojnie prześpi całą noc...
Czekam tylko aż mi się pranie zrobi i idę do koleżanki na drugą kawkę Może mała na spacerze zaśnie...

A co do gotowania tylko dla siebie-to ja to uwielbiam Tż niby wszystko lubi, ale czasem mam ochotę zrobić sobie coś ekstra-i wtedy gotuję to jak on jest cały dzień w pracy
hanjah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 11:08   #3025
ajka89
Zadomowienie

Emilia, dziękuję

Ando, a ja właśnie chciałabym, żeby zawsze mi tak wolno rosły za to na brzuchu to mi się gąszcz zrobił
Stary 2012-04-18, 11:08   #3026
prince_polo
Zakorzenienie

ale mi mała w brzuchu sie przesuwa

zjadłam jabłko

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
Stary 2012-04-18, 11:08   #3027
karolka110
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość
super a co takie rajstopy maja zdziałasc???
one jakoś uciskają nogi, żeby krew lepiej krążyła...i żeby żylaki nie zrobiły się...

Cytat:
Napisane przez ajka89 Pokaż wiadomość
No to super! Hehe, pierwszy raz słyszę o tych rajstopach
ja już czytałam o tym, bo jak zobaczyłam moją nóżkę to się zmartwiłam, mam nadzieję, że zadziałają....
Stary 2012-04-18, 11:13   #3028
prince_polo
Zakorzenienie

Cytat:
one jakoś uciskają nogi, żeby krew lepiej krążyła...i żeby żylaki nie zrobiły się...

.
tez chyba bede musiala takie miec, bo jak wspominałam tez mam zylaki i bardzo duzo zyłek małych ale bardzo widocznych popekanych . masakra.

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
Stary 2012-04-18, 11:13   #3029
wanilllka82
Wtajemniczenie

Cytat:
jestem...cała i zdrowa
wyniki:
na czczo- 77 mg/dl

Cytat:
Napisane przez Ando Pokaż wiadomość
tez mi rosna jak glupie-tyle ze na glowie to akurat nie az tak, za to na nogach chyba bym musiala 2x dziennie sie golic zeby miec gladkie w miare... nawet na brzuchu mi sie futro zrobilo :P
a mi akurat na nogach rosną wolno, wszędzie indziej jak szalone i na brzuchu też mi się zrobiło futro dobrze że jasne bo aż tak mi to nie przeszkadza
Stary 2012-04-18, 11:17   #3030
Kasik_12
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez houserka Pokaż wiadomość
witam Was

jak to jest z tym abonamentem?, gdzie się można zapisać i jak jest opłata miesięczna? pomyślę o tym przy następnym dziecku
odnośnie pampersów to ja chyba kupię huggiesy newborn, koleżanka polecała bo na pewno mają wycięcie na pępek, poza tym będę mieć dziewczynkę więc może nie będą przeciekać.
Ja też takie kupiłam jedną paczkę z miejscem na pępuszek , apotem będę kupowała pieluszki Dada z biedronki większość moich znjomych je uzywa i są bardzo zadowoleni

Cytat:
Napisane przez 201704110948 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Ładne imię Filip

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
właśnie dotarła Zrypana jak osiołek...
No to tak, tak jak się spodziewałam z brzuchem nie jest ok i mam znowu zwiększoną dawkę fenoterolu, teraz mam brać 2xpół tabletki i 2x całą (do tej pory było 4xpo pół).
A poza tym to wszystko ok, tylko jak już wracałam do domu, to brzuch już miałam jak kamień :/

śliczny brzusio
trzęsą Ci się jeszcze ręce po fenoterolu? Mi już praktycznie nie, zobaczymy co będzie jak będę brała całą tabletkę

śliczny

a może lepiej by było w takim razie jeść nie znacznie rzadziej, ale mniejsze porcje a częściej? Zwykle tak się zaleca jak ktoś się chce odchudzać, żeby nie ograniczać jedzenia, bo to wbrew pozorom niewiele daje, ale właśnie żeby podzielić sobie posiłki na mniejsze porcje i jeść co 2-3 godziny

niewiele tu pomogę, bo nam abonament opłaca firma męża, opcję full wypas, a my tylko podatek od tego płacimy, to jakieś groszowe sprawy wychodzą. Ja mam abonament w lux med, podobno mają najlepszą ofertę na rynku. Tylko że podobno abonament w lux medzie jest dostępny tylko dla firm

śliczne imię

hehe super
Agunia bidaczko myślałam , ze będzie lepiej dobrze, że jesteś teraz pod stałą opieką , będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez linzey Pokaż wiadomość
Mam pytanko
Macie czasem tak że nawet przy wolnym spacerze łapie Was jakby kolka- tylko po jednej stronie?
Mnie dzisiaj rano złapała jak szłam do pracy - myślałam że sie nie doczągam tam. To już 3 raz tak mie sie stało
Ja mam dość często ale najczęściej jak za szybko idę , wystarczy ze tylko zwolnię i jest ok. Pytałam lekarza na ostatniej wizycie o tą kolkę skurcz powiedział ze jak ból szybko puszcza to wszystko jest ok . Więc musisz kochana zwolnić
Kasik_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości