Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część VIII - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-18, 10:06   #2971
prince_polo
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część VIII

Cytat:
Napisane przez hanjah Pokaż wiadomość
Pierś z kurczaka mieliśmy wczoraj, a na dziś ugotowałam tż do pracy pulpety w sosie pomidorowym. Ale widzę że sporo jeszcze zostało to mu zostawię na jutro (tzn. nie będę mu musiła dziś gotować), a sobie zrobię ten makaron z brokułem i tuńczykiem z przepisu Soleilki A że Dorotka też lubi makaron, to mam dziś obiad z głowy
a czemu ja nic niewiem o takim makaronie????? gdzie podała przepis??? tunczyka starsznie kocham

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
prince_polo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 10:06   #2972
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chce_byc_mama Pokaż wiadomość
jak to jest ze moj tz w dalszy ciagu nei czuje kopniakow
ja nie wiem czy on ma te lapy z drewna czy jak
Gratuluje kolejnych rozpoczetych tygodni
moj tez słabo czuje, dzis cos poczuł, ale generalnie jakos wielkiego wrażenia kopniaki na nim nie robią
Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość
w porownaniu do moich z bialym chlebem to sa zdrowe
duzo warzyw tez jest zdrowa. Wiec czemu niby mialy by byc niezdrowe??? ciemne pieczywko+duzo warzyw
niby zdrowe, ja takie przyzwyczajenia zeby jest z warzywami mialam od zawsze, wiec u mnie zawsze jest sałata, pomidor, papryka, ogórek itd. Ja iwdze jakie sniadania je mój brat to sa dopiero zdrowe-on urozmaica, nie wciaz kanapki, raz owsianka, raz serek z dodatkali raz jogurt raz kanapka
Cytat:
ja napalona bylam na II ztego samego powodu, i na III bo to ostatni

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

na I tez byłam napalona jak test robiłam
to jak sie skonczy ciąża to na co będziesz się napalać
phdwao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 10:07   #2973
hanjah
Zakorzenienie

Cytat:
a czemu ja nic niewiem o takim makaronie????? gdzie podała przepis??? tunczyka starsznie kocham
Tutaj pisała: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1651
hanjah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 10:08   #2974
nadalka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość
ja jeszcze żeby było śmieszniej dodam że 7m zaczyna się w 26t5d
Stary 2012-04-18, 10:08   #2975
prince_polo
Zakorzenienie

Cytat:
Dzien dobry gaduly
ja tez wstalam wypilam kawke i muze jechac na miasto cos zalatwic :/ a tak mi sie nie chce bo jest tak zimno na dworze a musze zalatwic do dzisiaj :/

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
Stary 2012-04-18, 10:10   #2976
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Na ciekawy artykuł się natknęłam, coś zwłaszcza dla naszej Ando, ale nie tylko

http://wyborcza.pl/rodzicpoludzku/1,...a_w_lozku.html
daje do myslenia
Stary 2012-04-18, 10:11   #2977
Irmusia81
Zakorzenienie

Witajcie

Zaczynamy dziś 27 tc Stawiam co mam: mieszankę krakowską i snickersy

Cytat:
Napisane przez KarolinaPW Pokaż wiadomość
O, tego nie wiedziałam, czytałam tylko,ze u chłopców matek, które zażywały duphaston/luteinę może być zwiększone ryzyko wystapienia spodziectwa.

Mąż odebrał wyniki glukozy,przez telefon powiedział, że obie wartości są podwyższone jak przyjedzie to zobaczę dokładnie ile. Chyba właśnie mi się skończyło beztroskie jedzenie słodyczy
Ad1. O kurcze, to też nieźle
Ad2. Mam nadzieję, ze wyniki masz tylko lekko podwyższone Zaraz doczytam.

Cytat:
Napisane przez wanilllka82 Pokaż wiadomość
właśnie sprawdziłam moje wyniki glukozy, wszystkie 3 pomiary w normie przynajmniej moje dzisiejsze złe samopoczucie nie poszło na marne
Świetnie
Irmusia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 10:12   #2978
chce_byc_mama
Zakorzenienie

dobra spadam myc dupsko :P

Amelcia
chce_byc_mama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 10:14   #2979
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
podeslij go do mnie wtedy by zobaczył jakie kobiety potrafia byc humorzaste i denerwujące a ja taka jestem z natury!!!!!!!!!!!!! wiec dolozyc do tego ciązowe humorki to by chłop z domu uciekł
moj Tz tez humorzasty, uzupełniamy sie oboje ale tak jak piszesz o swoim to Twoj by chyba z emną nie wytrzymał
a tak na serio mam andzieje jednak ze zmadrzeje. ty sie nie przjemuj!!!!!!!!!!!!!!! pomysl o dzidzi

---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ----------

Boze........
ale zaczadziłam se pod nosem
Cytat:
Napisane przez muminek82 Pokaż wiadomość
Witajcie wpadłam na chwilkę bo póżniej przjeżdżają teściowie muszę ogarnąć siebie i mieszkanie

super że miałaś ktg,przykro mi z powodu tż,ale staraj się nie denerwować,myśl o maleństwie,a jak Tż wróci i dalej będzie miał focha to nie zwracaj na niego uwagi niech zrozumie że takie zachowanie w Twoim stanie to przegięcie
Cytat:
ojjj mijemy nadzieje, że pójdzie po rozum do głowy

Cytat:
Ojej kochana, przytulam Cię mocno Poczekaj aż tż-towi przejdą fochy i pogadajcie ze sobą szczerze. Mam nadzieję, że szybko uda Wam się dojść do porozumienia i tż pójdzie po rozum do głowy
jeszcze raz wam dziękuje za mile slowa ja wiem, ze jemu nie przejdzie..ciagle on jest poszkodowany itp.... nawet go nie interesowalo po co jade dzis do szpitala..do tej pory tez ani nie zadzw ani nie napisal...ma nas w nosie... jest mi podwojnie zle bo myslalam, ze mu zalezy i zadna sprzeczka nie jest wstanie przeslonic mu dziecka i mnie w taki stanie...mylilam sie. Z resza, tak jak wam pisalam, kilka mcy temu, ze z jego strony bylo brak entuzjazmu na wiesc o ciazy, a jeszcze jak sie okazalo, ze nie bedzie mial upragnionego syna to po co sie ma nami interesowac...wiem wiem, macie dosc...juz postaram sie nie smecic...znowu pobucze chwile....

Cytat:
Dzien dobry gaduly
ja tez wstalam wypilam kawke i muze jechac na miasto cos zalatwic :/ a tak mi sie nie chce bo jest tak zimno na dworze a musze zalatwic do dzisiaj :/
moj tez nie czul...ale bardziej chyba dlatego, ze mala przestawala jak przykladal reke do brzucha...a teraz nawet nie bedzie tego robil
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 10:18   #2980
prince_polo
Zakorzenienie

Cytat:
niby zdrowe, ja takie przyzwyczajenia zeby jest z warzywami mialam od zawsze, wiec u mnie zawsze jest sałata, pomidor, papryka, ogórek itd. Ja iwdze jakie sniadania je mój brat to sa dopiero zdrowe-on urozmaica, nie wciaz kanapki, raz owsianka, raz serek z dodatkali raz jogurt raz kanapka

to jak sie skonczy ciąża to na co będziesz się napalać
na tzta po takiej abstynencji
ja takie sniadania przed ciaza jadłam codziennie, teraz musze do tego wrocic

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
Stary 2012-04-18, 10:19   #2981
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
jeszcze raz wam dziękuje za mile slowa ja wiem, ze jemu nie przejdzie..ciagle on jest poszkodowany itp.... nawet go nie interesowalo po co jade dzis do szpitala..do tej pory tez ani nie zadzw ani nie napisal...ma nas w nosie... jest mi podwojnie zle bo myslalam, ze mu zalezy i zadna sprzeczka nie jest wstanie przeslonic mu dziecka i mnie w taki stanie...mylilam sie. Z resza, tak jak wam pisalam, kilka mcy temu, ze z jego strony bylo brak entuzjazmu na wiesc o ciazy, a jeszcze jak sie okazalo, ze nie bedzie mial upragnionego syna to po co sie ma nami interesowac...wiem wiem, macie dosc...juz postaram sie nie smecic...znowu pobucze chwile....

moj tez nie czul...ale bardziej chyba dlatego, ze mala przestawala jak przykladal reke do brzucha...a teraz nawet nie bedzie tego robil
oj, aż nie wiem co powiedzieć, faktycznie to zachowanie z jego strony jest bardzo niefajne. Współczuje
Ale tak czy inaczej spróbuj z nim szczerze porozmawiać, o jego i swoich uczuciach

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 10:22   #2982
prince_polo
Zakorzenienie

eeeeeeeee ja se tego makarona z tunczykiem i brokułami zrobie jutro
a nie mozna tunczyka w sosie wlasnym??????

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
Stary 2012-04-18, 10:22   #2983
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
Witajcie

super brawo:j upi:
Cytat:

oj przykro, że on sie tak zachowuje wclae nie smęcisz, jak coś CI lezy na sercu to pisz
Cytat:
na tzta po takiej abstynencji
ja takie sniadania przed ciaza jadłam codziennie, teraz musze do tego wrocic
to sie ucieszy
Stary 2012-04-18, 10:22   #2984
muminek82
Wtajemniczenie

Cytat:
Witajcie

gratuluje

Pumas super że wyniki ok(wcześniej mi nie zacytowało)

mój Mały jest coraz silniejszy wczoraj mnie skopał tak że wszystko mnie bolało najmocniej z boku pod żebrami i rączkami tam nisko też wywija do tego w tym samym czasie ma jeszcze czkawke wczoraj chyba z 4razy przez te szaleństwa chyba
zapisałam się w przyszłą sobotę na ostatnie badanie prenatalne,już nie mogę sie doczekać!w końcu zobacze tego mojego małego Łobuziaka bo w szpitalu tylko chwilke mi pokazali taki zwykły obraz.
muminek82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 10:24   #2985
chmielinka
Zadomowienie

Cytat:
Witajcie

gratulacje
Cytat:
tak jak pisze agunia... nic nie uzdrawia lepiej takiej sytuacji jak szczera rozmowa

Franuś
chmielinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 10:26   #2986
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez muminek82 Pokaż wiadomość
mój Mały jest coraz silniejszy wczoraj mnie skopał tak że wszystko mnie bolało najmocniej z boku pod żebrami i rączkami tam nisko też wywija do tego w tym samym czasie ma jeszcze czkawke wczoraj chyba z 4razy przez te szaleństwa chyba
zapisałam się w przyszłą sobotę na ostatnie badanie prenatalne,już nie mogę sie doczekać!w końcu zobacze tego mojego małego Łobuziaka bo w szpitalu tylko chwilke mi pokazali taki zwykły obraz.
moj tez coraz silniejszy i coraz bardziej aktywny jest raz już dostalam w żebro
Stary 2012-04-18, 10:30   #2987
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KarolinaPW Pokaż wiadomość

Mam te wyniki w ręce, pozytywna wieść jest taka, że mąż źle przeczytał (podali w dwóch rodzajach jednostek i odczytał to jako dwa oddzielne wyniki) i pierwszy wynik- na czczo jest w normie 79mg/dl (norma 70-105)
podwyższony jest po dwóch godzinach 160 mg/dl (norma do 140)
W piątek mam wizytę u endokrynologa w sprawie tarczycy ale też jej pokażę ten wynik. Zobaczymy co powie.

Kurde, właśnie patrzę, że mieli mi też zrobić tsh i ft4 (dałam skierowanie) i nie ma wyniku nie zdąże już zrobić w medicoverze będę musiała iść odpłatnie i nie wiem, czy się do piątku wyrobią z wynikiem bo to trwa dwa dni, po prostu super wyslę jeszcze jutro męża żeby wyjaśnił, czy nie wydrukowali tego czy w ogóle nie zrobili badania
A jednak podwyższony wynik
Nie martw się na zapas Kochana. Być może lekarz zaleci powtórne badanie

Cytat:
Napisane przez pumas Pokaż wiadomość
Hej ho
Nie było mnie jak zwykle cały dzień, ale przychodzę z dobrymi wieściami
Pierwsze KTG za mną, wyszło super, podobno książkowo, choć ja sie nie bardzo na tym znam.
Sama wizyta również pomyślnie, malutka waży 1200 g, niestety nie pamiętam ile mierzy. Ale jest o kilka dni młodsza niż wg OM. Do tego skacze, fika i fikołka wywinęła takiego, że znowu jest główką do góry, a nóżkami na dół. A dopiero co była główką do wylotu.
Szyjka długa, 4 cm, twarda, także jak widać zmiany mogą się cofać, w sensie miękkość, bo długość raczej nie - ja ostatnio też miałam 4 cm. Mogę chodzić do pracy, na fitness, ale żyć spokojnie, żeby ten stan się utrzymał. Jestem bardzo zadowolona, bo bałam się najbardziej diagnozy i ew. leżenia. Jestem szczęśliwa
Wspaniałe wiadomości
Stary 2012-04-18, 10:31   #2988
prince_polo
Zakorzenienie

Cytat:
moj tez coraz silniejszy i coraz bardziej aktywny jest raz już dostalam w żebro
a ja niewiem po czym moja mnie kopie odczuwam jedynie pecherz i wnetrznosci ale zeby zebro czy cos to niewiem

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------

nagrałam dzis filmik jak mi pod skórą "łazi" smiesznie to wyglada a duzo nad pępkiem ja widziałam

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
Stary 2012-04-18, 10:33   #2989
sas
Wtajemniczenie

Irmusia gartuluje i swiętujemy
Cytat:

oj, aż nie wiem co powiedzieć, faktycznie to zachowanie z jego strony jest bardzo niefajne. Współczuje
Ale tak czy inaczej spróbuj z nim szczerze porozmawiać, o jego i swoich uczuciach
Cytat:

oj przykro, że on sie tak zachowuje wclae nie smęcisz, jak coś CI lezy na sercu to pisz
Cytat:
Napisane przez chmielinka Pokaż wiadomość

tak jak pisze agunia... nic nie uzdrawia lepiej takiej sytuacji jak szczera rozmowa
wiem slonca, tylko, ze ja juz nie raz z nim rozmawialam na ten temat i pytalam, dlaczego za kazdym razem jak sie posprzeczamy on widzi we mnie wszystko co zle, czasem nawet nie rozumiem o co mu chodzi?? ze sie boczy, proboje z nim pogadac za kazdym razem, ale on nigdy nie chce i mowi, zebym dala mu spokoj...mine ma taka ...taka zlosci gniew z niego bije... ja wogole jestem slaba osoba...i wiele osob to wykorzystuje nie umiem sie tak zaprzec w sobie i jak z kims sie posprzeczam miec ta osobe w nosie...wrecz na odwrot przezywam, jest mi zle i chcialabym jak najszybciej sie pogodzic... jestem beznadziejna ...
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 10:38   #2990
Paula SHIN
Zakorzenienie

Cytat:
a ja niewiem po czym moja mnie kopie odczuwam jedynie pecherz i wnetrznosci ale zeby zebro czy cos to niewiem

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------

nagrałam dzis filmik jak mi pod skórą "łazi" smiesznie to wyglada a duzo nad pępkiem ja widziałam
Bo pewnie lepiej bedziesz czula pozniej
Ja przyznam szczerze, ze nie przepadam za tym uczuciem, jak mnie maly kopie "po wnetrznosciach"
Wole po brzuchu.
Ostatnio 2 razy mial czkawke i oberwaly na tym tez moje wnetrznosci To tak dziwne uczucie, ze ciagle sie przekrecam na wszystkie boki. Laskocze mnie, drazni.. Wszystko w jendym. I pomimo ze nie przepadam za tym, moze mnie tak kopac non stop Byle tylko kopal. Bo mam malego leniucha... Nawet na USG czesto lezy po prostu w jednym miejscu, trzeba go zaczepic zeby sie poruszyl. Niech taki grzeczny bedzie po urodzeniu

---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

Lece nadrabiac

Bardzo, bardzo, bardzo szczesliwa
Nasze Drugie Dziecko

Paula SHIN jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 10:38   #2991
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
Ahh i dogadałam kwestię porodu, mam podpisać umowę w szpitalu, że życzę sobie mojego lekarza przy porodzie, płatność po całej akcji, czyli przy wypisie. Jestem spokojniejsza jakoś, będzie spoko

Kupiłam sukienkę elegancką na komunię kuzyna i ślub kolezanki. Ciuchy ciążowe drogie jak cholera, a jeszcze muszę dokupić jakąs marynarkę lub sweterek do zarzucenia. Za kieckę zapłaciłam 250 zł, a żadne z niej cudo. o taka: http://www.happymum.pl/sklep3/?kod_p...izytowe&pro=12 muszę ją trochę skrócić, bo długość w kolano nie na moje nerwy
Fajnie, że już masz wszystko ustalone z lekarzem

Sukienka całkiem fajna, ale faktycznie sporo kosztuje
Też muszę kupić. Mam komunię 6 maja. Ale zamierzam kupić w Cieszynie w sobotę, bo tam ceny sukienek ciążowych są sporo niższe niż w Krakowie Aaa i bardzo bym chciała sukienkę, którą później założyłabym na chrzciny synka
Stary 2012-04-18, 10:38   #2992
prince_polo
Zakorzenienie

Cytat:
Irmusia gartuluje i swiętujemy

wiem slonca, tylko, ze ja juz nie raz z nim rozmawialam na ten temat i pytalam, dlaczego za kazdym razem jak sie posprzeczamy on widzi we mnie wszystko co zle, czasem nawet nie rozumiem o co mu chodzi?? ze sie boczy, proboje z nim pogadac za kazdym razem, ale on nigdy nie chce i mowi, zebym dala mu spokoj...mine ma taka ...taka zlosci gniew z niego bije... ja wogole jestem slaba osoba...i wiele osob to wykorzystuje nie umiem sie tak zaprzec w sobie i jak z kims sie posprzeczam miec ta osobe w nosie...wrecz na odwrot przezywam, jest mi zle i chcialabym jak najszybciej sie pogodzic... jestem beznadziejna ...
nie mów tak!!!!!!!!!
nie ejstes beznadziejna, masz dobre serduszko , nie umiesz sie klucic i tyle. Ale z drugiej strony musisz sie wziac za siebie w tym sensie zeby chociaz w ciazy wlasnie nie czuc sie tak jak teraz. Raz postaw na swoim , tz widzi ze jestes słaba i wie ze itak Ty przyjdziesz do niego cokolwiek by sie nie stało. Postaraj sie tez miec go w dupie nie odzywaj sie do niego, usmiechac sie sama do siebie wyjdz gdzies, ciesz sie swoją kruszynką!!!!!!!!!!!! Niech zobaczy zejestes silna i niech to on odpusci i sie postara!!!

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
Stary 2012-04-18, 10:39   #2993
chmielinka
Zadomowienie

Cytat:
kochana to nei pytaj go o co mu chodzi tylko wyraź to co czujesz, że jego zachowanie sprawia że czujesz to, to i to, a Twoim zdaniem robisz dużo dla waszego związku: to, to i to, ż etroszczysz się o niego i martwisz jak jest chory itd. że przykro Ci że on tego nie dostrzega, a jeżeli robisz coś nie tak to niech spróbuje określic konkretnie co to takiego i razem coś zaradzicie... może to go ruszy

no a jak to nie zadziała to na Twoim miejscu zagryzłabym zęby i go olewała... dopóki by pierwszy nie przyszedł wyjaśnić sytuacji

Franuś

Edytowane przez chmielinka
Czas edycji: 2012-04-18 o 10:44
chmielinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 10:40   #2994
prince_polo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Paula SHIN Pokaż wiadomość
Bo pewnie lepiej bedziesz czula pozniej
Ja przyznam szczerze, ze nie przepadam za tym uczuciem, jak mnie maly kopie "po wnetrznosciach"
Wole po brzuchu.
Ostatnio 2 razy mial czkawke i oberwaly na tym tez moje wnetrznosci To tak dziwne uczucie, ze ciagle sie przekrecam na wszystkie boki. Laskocze mnie, drazni.. Wszystko w jendym. I pomimo ze nie przepadam za tym, moze mnie tak kopac non stop Byle tylko kopal. Bo mam malego leniucha... Nawet na USG czesto lezy po prostu w jednym miejscu, trzeba go zaczepic zeby sie poruszyl. Niech taki grzeczny bedzie po urodzeniu [COLOR="Silver"]
moja ruchliwa jest, rzadko na sczzescie jest spokojna.
Ale wczoraj tak mi sie prezyl brzuch z lewej strony, i dotknełam w tym miejscu i czułam główke,albo kolano?? taka twarda kule normalnie byłam w szoku!!!!!!!!!! az mi reka odskoczyła bo takie to było uczucie inne

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
Stary 2012-04-18, 10:41   #2995
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
jak dostaniesz w żebro to napewno rozponasz na mala ma ułożenie główkowe? bo wtedy po żebrach kopie
Cytat:

nie ejstes beznadziejna i nawet tak nie pisz, to Twój tZ ma jakis problem
Cytat:
nie mów tak!!!!!!!!!
nie ejstes beznadziejna, masz dobre serduszko , nie umiesz sie klucic i tyle. Ale z drugiej strony musisz sie wziac za siebie w tym sensie zeby chociaz w ciazy wlasnie nie czuc sie tak jak teraz. Raz postaw na swoim , tz widzi ze jestes słaba i wie ze itak Ty przyjdziesz do niego cokolwiek by sie nie stało. Postaraj sie tez miec go w dupie nie odzywaj sie do niego, usmiechac sie sama do siebie wyjdz gdzies, ciesz sie swoją kruszynką!!!!!!!!!!!! Niech zobaczy zejestes silna i niech to on odpusci i sie postara!!!
Stary 2012-04-18, 10:42   #2996
Ando
Rozeznanie

Cytat:
Na ciekawy artykuł się natknęłam, coś zwłaszcza dla naszej Ando, ale nie tylko

http://wyborcza.pl/rodzicpoludzku/1,...a_w_lozku.html
Przeczytalam, dzieki
i sie poryczalam jak bobr
moge sie podpisac pod kazdym zdaniem
choc widze ze i tak jestem w komfortowej sytuacji w porowaniu z tymi opisanymi...

Bylam dzis na badaniach - jedyne 170pln... no coz, przynajmniej bede dokladnie przebadana w pon wyniki.
Dziwna ta krew - taka ciemna. zwykle nie patrze, ale myslalam ze jest jasniejsza dwie wielkie strzykawy, ale pani bardzo mila i cienką igłą robila

śpij kochanie moje
[/SIZE]
Ando jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 10:45   #2997
prince_polo
Zakorzenienie

Cytat:
jak dostaniesz w żebro to napewno rozponasz na mala ma ułożenie główkowe? bo wtedy po żebrach kopie
głowkowe miala, potem mmiala posladkowe(co ruchow nie czułam prawie) potem jeszcze inne a teraz neiwiem Ale wydaje mi sie ze nie jest główką na dole. Tylko odwrotnie

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
Stary 2012-04-18, 10:48   #2998
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
głowkowe miala, potem mmiala posladkowe(co ruchow nie czułam prawie) potem jeszcze inne a teraz neiwiem Ale wydaje mi sie ze nie jest główką na dole. Tylko odwrotnie
niezła agentkawyćwiczyła wszystko co mozliwe

wciągnęłam jagodziankę
Stary 2012-04-18, 10:49   #2999
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
Heej !
doczytalam Was
ja juz po pracy czuje jak moja mala sie prezy w brzuszku normalnie tak mi brzuch sie wygina cudowne
Super Na reszcie jesteś o nią spokojna

Cytat:
hej dziewczynki
ja juz od 2h na nogach wczaj wogole nie wlaczalam pc nie mialam veny.... d wczorajszego ranka mam jazdy z tz w sumie to on ma problem, ale znam go i wiem, ze nie bedzie sie odzywal ..i w nosie ma wszystko i mnie i niunie...ale trudno...nic na sile, widocznie tak woli....jest mi cholernie zle i przepraszam, ze wam tak tu smece
a wczoraj ku mojemu zaskoczeniu z nienacka w szpitalu(bylam u mojej gin po skier na badania) wzieli mnie na ktg super mala szala w brzuchu, ze hej chyba nie lubie jak jej sie jakies maszyny przystywawia ehh dobrze, ze mam ten moj maly skarb...
3mam kciuki
Jej... przytulam Kochana Faceci....

Cytat:
Napisane przez Selay Pokaż wiadomość
hej kochane,

melduje ze wizyta u gina byla pozytywna, maly byl bardzo grzeczny i chyba dorwalysmy go w czasie gimnastyki porannej bo nogami wymachowial jakby chcial robic koziolki do tylu

wyniki krwi tez wyzszly ok wiec narazie wszystko pod kontrola
Świetnie

Cytat:
hej hej

nie spię już od 5.30 i mi z tym dobrze

witamy w 27 tygodniu a zarazem III trymestrze:ju pi:
Super! Gratuluję No właśnie nie wiem jak to jest z tym III trymestrem Wg naszej forumowej rozpiski III trym zaczyna się wraz z 28 tc. A dziś rano czytałam w "Ciężarówce", że zaczyna się właśnie w 27 tc

Cytat:
kochana dopiero za tydzien zaczynasz III trymestr
Trochę to pogmatwane z tym III trymestrem
Ja np ostatnią @ miałam 19 października. Czyli jutro mija od niej dokładnie 6 miesięcy. Czyli 20 kwietnia zaczynam niby 7 miesiąc
Nie jest to do końca jasne...
Stary 2012-04-18, 10:53   #3000
wanilllka82
Wtajemniczenie

Witam się z rana jeszcze bez kawusi

Cytat:
Ja na szczescie w lipcu bede już rozpakowana, więc zostaje mi jeden ślub i jedna komunia, obskoczę w jednej kiecce. Ale jeśli będziesz wybierać z tej strony, to mogę Ci doradzić coś, bo mierzyłam większość z tych sukienek i niektóre są tragiczne.

sukienka śliczna, też mierzyłam jedną z tej strony i była tragiczna, właściwie wszystkie które mierzyłam były tragiczne, cięzko coś kupić a powiedz mi gdzie kupowałaś? bo z tego co pamiętam mieszkasz w Krakowie? też mamy komunie w maju i chętnie coś fajnego bym sobie kupiła a narazie nic nie znalazłam, przez neta boje się kupować bo wiem już że na żywo te sukienki czasem wyglądają i leżą okropnie

---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość
Brrrr masakryczne to było

Ja się na to nie zgodzę, w takim wypadku wolałabym cesarkę mieć. To wyglądało jakby ta baba miała oderwać główkę, bo ciągnęła a to odskakiwało bleeee
czytałam że jeśli dziecko jest już w kanale rodnym to jest za późno na cesarkę i wtedy tylko próżnociag i kleszcze też się boje żeby moje dzieciątko tego nie doświadczyło
wanilllka82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości