|
|
#4231 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: mamusie listopad-grudzień 2011 cz.2
Cytat:
ja dzisiaj robie indyka w ciescie francuskim z pieczarkami z teog przepisu co podawalam kiedys. Wlasnie sie dusza pieczarki z cebulka mniam. A jadlam kanapki z boczkiem smazonym i Mlodej nic nie bylo. |
|
|
|
|
#4232 |
|
Zadomowienie
|
A ja u sąsiadów nosiłam drewno do pieca żeby ciocia usmażyła naleśniki
, a dzieciaków miała 9 . Wię mi apetyt dopisywał, i w domu i poza nimkciuki za szczepienia .
|
|
|
|
#4233 |
|
Rozeznanie
|
Z zaciekawiem obejrzalam ten filmik o czworaczkach. Dal mi do myslenia jak duzo jednak na charakter dziecka ma wychowanie i to co sie z nim dzieje, nwet jak jest malutki i tak sie teraz zastanawiam czy juz czasem nie skrzywiam mojego dziecka ;/
|
|
|
|
#4234 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4235 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4236 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4237 | ||
|
Zadomowienie
|
nasz alergik a ostatni tydzień przybrał pół kilo !!!!!!!
![]() BŁAGAM pomóżcie!!! właśnie odciągnęłam pól litra z 1 cycka i dalej boli, jak ograniczyć laktację????????? bo zwariuję Cytat:
![]() Cytat:
ja wcinam właśnie pasztet grzybowy wege
|
|
|
#4238 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
chociaz Helusię mi po cięciu pokazali tylko, dopiero rano mogłam ja obejrzec i poprzytulac. Cytat:
ogranicza laktację mięta i szałwia. Zaparz siebie. |
||
|
|
|
#4239 |
|
Wtajemniczenie
|
Lanie za ta piosenke
.Przez was bym spalila spagetti,bo woda mi sie w oczach nazbierala i nic nie widzialam :P.
|
|
|
|
#4240 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no na pewno nie mozesz odciagac do konca, do tego mieta, szalwia chyba sama nie wiem jak ograniczyc, moze idz do lekarz po tabletki? ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- zimne oklady jeszcze przychodza mi do glowy |
|
|
|
|
#4241 |
|
Wtajemniczenie
|
Elf wooow,skad Ci sie tyle bierze,pozazdroscic
.Odciagaj jak najrzadziej,to produkcja zacznie sie zmiejszac. Ja wlasnie boje sie,ze przez to jej niejedzenie zaniknie mi pokarm
|
|
|
|
#4242 |
|
Wtajemniczenie
|
Baha pisałaś, że najlepiej jeździ Ci się busem
My mamy autko, ale tż nie chce mi dać prowadzić jak mała jest w samochodzie, bo musi z nią z tyłu siedzieć, a wiadomo - zawału by tam dostał No więc skorzystaliśmy z okazji, że nie mała u dziadków i w niedzielę ja prowadziłam, jechaliśmy na obiad do babci. No i oczywiście musiało coś się zdarzyć.. Lało jak cholera i wjechałam w kałuże i zalało samochód, który nie chciał już zapalic, jak mi zgasł na światłach Dobrze, że blisko babci to było to tż dopchał go pod blok, zjedliśmy i już zapalił.. A ile nerwów się najadłam.. I jakie wyrzuty miałam, że tż w deszczu pchał ten samochód.. Taki ze mnie kierowca...
|
|
|
|
#4243 |
|
Wtajemniczenie
|
jestesmy po spacerku
![]() mialo byc chwilka, bo niby 10 a zimno, ale 1,5h się zeszlo ![]() młoda dzis je na potege... co 1-1,5h o cyca woła, possie chwile i do zabawy .... masakra... flak flaka poganie, wiec elfi... chetnie wezme jak nie chcecie ![]() a teraz wyszlo slonko... paskudne jedne :P Edytowane przez ja_dalia Czas edycji: 2012-04-18 o 14:33 |
|
|
|
#4244 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4245 |
|
Zadomowienie
|
ja tylko na chwile.
Mam diagnoze -od dzs me drugie imie to gravesa-basedowa ;(
|
#4246 |
|
Zadomowienie
|
witam
![]() ja sie wreszcie za robote wziełam poprasowałam pranie które czekało juz na mnie chyba z tydzień miałam jeszcze plan wysprzątać ale tż musiał iść na 16 godzin do pracy i ło dupa humor mi sie zepsół i wogóle myślałam że "regularnego szału dostane" jak to mawia Halinka Kiepska ale o tym w klubie..........
|
#4247 | |||
|
Zakorzenienie
|
dzieki za opis krostek(Anioloina) i kupek(Molaa)
byłysmy na spacerku,ale głodna jestem... Cytat:
![]() ja nie mam czasu na gotowanie bo mała mi ni pozwala... Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- [ Cytat:
nic nie wiem o tej chorobie...ale jak juz diagnoza jest to leczyc mozna bez problemu???
|
|
#4248 |
|
Wtajemniczenie
|
princess
ze mnie tyż kierowca z bombowca-niedzielny ![]() dalia b.fajne to opakowanie- mój must have
|
|
|
|
#4250 |
|
Rozeznanie
|
ggora przykro mi, mam nadzieje, ze dostaniesz odpowiednie leczenie i bedzie tylko lepiej
dygotka link: http://tvnplayer.pl/programy-online/...E00,11701.html przepis wrzuce wieczorkiem do klubu |
|
|
|
#4251 |
|
Wtajemniczenie
|
GORA
ojejeq, do końca wierzyłam ze to jednak nie to....
|
|
|
|
#4252 |
|
Zadomowienie
|
najszczęśliwszy dzień w moim życiu to jak dowiedziałam się że jestem w ciąży
moja doktor kazała zrobić test przed wizytą bo @ nie przyszła nawet po luteinie.Test zrobiłam w pracy zobaczyłam IIkreski i popłakałam się ze szczęścia,o dziecko staraliśmy się około 1,5 roku i już po woli traciłam nadzieję.kolejny dzeń to narodziny Filipka i ślub ![]() Bahamadia_25 u mnie pobudki co 2 godziny są normą niestety Seona też czytałam ten artykuł....az się poryczałam, ja tak można...takie malenstwo słodkie i bezbronne... nie mieści mi się to w głowie... elf27 skąd Ty masz tyle mleka??? podziel się bo u mnie ostatnio sza się robi ja_dalia mam trochę inny podgrzewacz samochodowy ale jeszcze nie testowałam kupiłam wczoraj krzesełko do kamrienia używane bardzo mało bo dziewczynka nie chciała w nim siedzieć, w super stanie ![]() ![]() młody już godziś testował podczas obiadku Bylismy dziś na spacerku,chyba muszę Filipka do spacerówki przenieść lub podnosić mu dno gondoli bo ostatnio coraz częściej podczas spaceru się podnosi bo nic nie widzi i się złości. biorę się za drukowanie zdjęć Filipka i uzupełnianie albumu
05.09.2009 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20090905040520.png My love,my life... http://www.suwaczki.com/tickers/dxomanlird6dwqqi.png Edytowane przez owieczka86 Czas edycji: 2012-04-18 o 15:24 |
|
|
|
#4253 |
|
Wtajemniczenie
|
Gora
---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- Ale się wkurzyłam! Nie ma pieniędzy ze stypendium na koncie, więc zadzwoniłam na uczelnię, bo ok 10go zawsze były. A tu się okazuje, że ministerstwo im nie wypłaciło, więc oni wstrzymali wypłaty. I nie wiadomo co dalej.. ![]() ![]()
|
|
|
|
#4254 |
|
Zakorzenienie
|
ggoraa przykro mi
![]() elf tyle mleka? ![]() Olek dzis jest dziwny, nie jadl od 11, ciagle spi na mnie, przebudza sie z placzem
|
|
|
|
#4255 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie wiem czy ktoś ogląda "Julke". Ale ja dzisiaj na playerze sobie dwa odcinki obejrzałam i jestem zła
Wkurza mnie ta Monika Ja bez wczuwania oglądać nie umiem |
|
|
|
#4256 |
|
Zakorzenienie
|
Princessko-mam nadzieję,że niedługo wpłacą kaskę
|
#4257 |
|
Zakorzenienie
|
Sonia sie kapie wlasnie, ja z nia siedze w lazience a ona mi robi kawke z wody w wannie
![]() Dostalam opr ze kawki nie wypilam tylko wylalam do zlewu. Wiec przy nastepnej filizance wolam - patrz ptaszek leci- sonia wyjrzala przez okno ja w tym czasie wylalam oddaje pusty kubeczek a sonia do mnie- o jestem szczesliwa i bardzo dumna z ciebie
|
#4258 |
|
Zadomowienie
|
elf ściągaj w małych ilościach, tak żeby nie było grudek. jak ściągniesz na raz 500ml to "cycki" dostają zamówienie na kolejne 500ml bo taki jest popyt...
ggoraa przynajmniej już wiesz na czym stoisz:/ co dalej? zalecił jeszcze jakieś badania? mola moja tak żygała po mm nan ale moją panią ciągnie do siadania a dzisiaj w łóżeczku przekręciła się z plecków na brzuszek |
|
|
|
#4259 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wspolczuje... moja dzis tez tylko placze... juz odchodze od zmysłów! jak nie jedzenie to placz, potem przysnie chwile i znow placz.... zel nie dziala... macie jakies pomysly ? nic do paszczy nie chce, zaciska usteczka :/ HELP ! ---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- Cytat:
ja ogladam i tez mnie wkurza ze wszystko po jej mysli idzie- ale jeszcze do przodu nie widzialam nic
|
||
|
|
|
#4260 |
|
Zadomowienie
|
DALIA mój to samo dzisiaj, przyklejony do mnie jak gówno do pieluchy a histerie odstawia jak nie wiem co
Laktację rozwaliłam sobie ściąganiem Właśnie po spacerze natknęłam się na położną, która przeprowadzała mi inspekcję ofutrzenia przed porodem mieszkamy w tej samej klatce ![]() ---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- PIerdzielę, nie kąpię go dzisiaj, wystarczy mi atrakcji
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:16.

, a dzieciaków miała 9
.

i powietrza nie mógł złapać. Umyłam, tż go przebierał, potem jakoś ululałam i jak poszłam do salonu to rozryczałam się jak dziecko 

.Przez was bym spalila spagetti,bo woda mi sie w oczach nazbierala i nic nie widzialam :P.