|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#871 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
Cytat:
będzie dobrze! ![]() Cytat:
![]() Ooo, to teraz się musisz męczyć ze zmywaniem ;/ biedna daj trochę tego słońca, bo u mnie paskudnie ;/czekamy na zdjęcia z niecierpliwością! Cytat:
ja pewnie też bym dzikiego szalu dostała na widok tylu pyszności mój wujek jest w Niemczech to mi przywoził czekolady to dopiero są CZEKOLADY! mięso chyba wszędzie za granicą jest drogie ;/ w Anglii tak samo ;/ oo, to ubierać się będziesz w Polsce
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||
|
|
|
#872 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
jak sami brzydale tam są ![]() drugą kawę? no no, nie poznaję Cię ![]() Cytat:
dalej mnie ganiają, ale jakoś mi to nie przeszkadza co prawda pod koniec dnia mam dość, no ale przynajmniej trochę kalorii spalę i nie mam czasu żreć także spoko :PCytat:
szkoda tylko, że spadło w taki sposób ale miejmy nadzieję, że jojo nie będzie blogujesz? daj linka ![]() Cytat:
no wcale się nie dziwię, że nie umiałaś odmówić naleśnikom z nutellą! ![]() Cytat:
Wolę się nie nastawiać, bo jak zwykle się rozczaruję ;/Cytat:
idź się dziecko wreszcie porządnie wyśpij ![]() gratuluję spadku ja też chcę!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||||
|
|
|
#873 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
serek wiejski co najwyżej z rzodkiewką Cytat:
![]() Hmm, może spróbuj śliwek suszonych? otręby owsiane? Błonnik jest potrzebny za Twoją dietkę ![]() Cytat:
tyle siedzisz po nocach i się uczysz, że Ci się coś od życia należy ![]() trzymaj się
|
|||
|
|
|
#874 |
|
Zakorzenienie
|
Ja własnie z siłowni wrocilam i padam
najpierw 15 min biezki pozniej 15 orbitreka a na koniec body space sobie zafundowałam![]() ale fajnie, ciesze sie ze pocwiczyłam, moze jak sie zbiore to hula hop jeszcze dojdzie ![]() na razie nie mam siły i regeneruje sie zielona herbatka
|
#875 |
|
Zadomowienie
|
zoska, moje to ok 1100 kcal
bo pytalas jak z moją dietą ![]() A jajko z łososiem hm, moja mama czasem na kolecje wlasnie gotowała jajka, przekrajała na polowki i na to plasterki łososia i majonezik. ale wiadomo, majonezik - wiec ja bez. Bardzo to lubie, ale unikałam łososia, bo wydawało mi się, że jest tłusty, ale ostatnio koleżanka uświadomiła mi, ze to swietne zrodło białka, wiec ogłaszam wielki powrót lososia ![]() a ja uwielbiam wlasnie samego bielucha czasem rano jem go z łyzeczką dzemu słodzonego fruktozą i otrębami, ale "suchy" tez zjem ![]() Heroine, wiem, musze to przetrwac. balam się, ze moze to kwestia zastoju metabolizmu, bo niektore dziewczyny mowia, ze 100kcal to zbyt malo i metabolizm zwalnia - ale stwierdzilam, ze meedzik, czy Monia są swietnymi dowodami na to, ze dietka 1000kc dziala, wiec dietkuję dalej na poziomie 1000 kcal ok i cwiczę, tym razem systematycznie i poczekam na efekty w koncu spadnie.
|
|
#876 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masz dużo siły i energii nic tylko brać z Ciebie przykład Cytat:
uwielbiam jedz go tyle ile chcesz ale czasem zaszaleję To trzymam za Twoją dietkę A ja dzisiaj miałam na obiad makaron ze szpinakiem
|
||
|
|
|
#877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zastoje sie czesto zdarzaja a pozniej jest spadek
|
|
#878 |
|
Zadomowienie
|
heroine, niestety jest drogi, ale moi rodzice jedzą dużo ryb, tak wiec zawsze im cos "podkradnę" jak jestem na weekend
![]() aaaa, ogladam na wspolnej, jak ja bym chciala, zeby marta i filip się zeszli!!! wymiguje sie od nauki jak tylko sie da
|
|
#879 |
|
Zadomowienie
|
medzik ochota na sama nie wiem co - znam to
ja dziś zjadłam 3 takie paluszki czekoladowe, bo też mi się coś chciało. Także to jest najgorsze!Tzn w sobotę wypada 21, bo mierzę równo co 4tygodnie żeby sobota wypadała bo tylko wtedy mam umyte włosy specjalnie na wyjście No ciekawe jak to będzie. A Ty jak zauważysz różnicę to od razu mów to polecę po Vitapil ![]() pipson tak dążę do 48, tzn ja to raczej tak sobie mówią że niby do 48 żeby sobie nie poluzować za bardzo, i bez stresu krążę wokół 50kg. I to mi pasuje A po hh są świetne efekty, polecam Ci bardzo heroine no dziś może i mi się uda zasnąć przed 12 Ja idę się uczyć jeszcze. Jezu no nic mi nie wchodzi do tego łba
|
#880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ulzylo mi. Jeszcze w tym tygodniu jadlam chaotycznie, wczoraj i dzis ciastko do kawy ale juz sie za siebie zabieram. Uparlam sie do tych 58 kg dobic do lata przynajmniej. Jestem dzis zdechla calkiem....ale moze jutro uda sie troche powioslowac .
|
|
|
|
|
#881 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A ja nie oglądam "Na wspólnej"
|
|
|
|
|
#882 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O bosz, z wymigiwania sie od nauki to ja jestem strasznie dobra Ostatnio wysprzątałam caaaaaaaałe mieszkanie, czego robić nienawidzę!![]() ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- Cytat:
Nie wolno tak organizmu zatruwać!![]() ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- Ech...przed chwila wpadł naleśnik z serkiem homo
|
|
#883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie ucz się
|
|
|
|
|
#884 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a włoski na pewno urosną przynajmniej będziesz miała ładne i zadbane, nie to co moje Też będę musiała sie za nie wziąć ale to po skończonej diecie albo po ślubie ![]() ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Cytat:
dobra jesteś
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
||
|
|
|
#885 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ktoś tu się robi sówką
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
|
|
|
|
#886 |
|
Zadomowienie
|
A zapomniałam napisać że ja też uwielbiam pierogi ruskie z biedronki
heroine no i Twoja prośba dotarła do mnie telepatycznie, siadłam na łóżku z książką, gapiłam się w nią 20min i stwierdziłam że szkoda czasu bo nawet 1 słowa nie zapamiętałam ![]() milena ja nie mogę być sową bo mamy tu już dwie i jak one się dopadną w nocy to nikt nie daje rady przeczytać
|
#887 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja mialam zmasarkowane koncowki a i tak urosly zaluje ze nie podcielam PRZED pierwszym opakowaniem vitapilu. No ale coz,... Ale Ty masz zadbane wloski, koncowki regularnie podcinasz wiec nie ma sie czym martwic, na pewno zauwazysz roznice, akurat wtedy kiedy najmniej bedziesz sie tego spodziewala ![]() Cytat:
A co dzisiaj cwiczysz kochana? Oj tak, wiosenne przesilenie jest okropne trzymam kciuki ![]() Cytat:
![]() Witam Was ![]() Cwiczenie mojej silnej woli trwa dalej. Musze sie pochwalic NO to tak, wzielam za malo jedzonka do szkoly (zwykle zle rozplanowanie dnia). Jak skonczylam o 15 15 bylam tak glodna, ze myslalam ze wyzione ducha. Napilam sie wody. Moj kolega chcial mnie poczestowac waflami ryzowymi, ale jak dla mnie to jest niep0otrzebne organizmowi wiec darowalam sobie. Pojechalam po moja mame do pracy, zeby byc szybciej w domku i cos ugotowac. Ona zaproponowala zebysmy pojechaly do McDonalda, bo ma ochote. I pojechalysmy. Dlugo rozwazalam co zjesc, czy Big Maca czy inne swinstwo ale w koncu wybralam...salatke z kurczakiem tez nie nalezy do najmniej kalorycznych (ok 385kcal), ale lepsze to niz Big Mac i to byl moj obiad. Przyjechalam, zasnelam na 3 godziny. Obudzilam sie i stwierdzilam ze ide spac do rana...Ale przypomnialam sobie ze mialam teraz codziennie chociaz 20 minut cwiczyc. I sie o 20 30 stoczylam z lozka , weszlam na ok 20 min na steper, pozniej 8min ABS i 8min ARMS no i agrafka. Nie wiem czy mam powod, ale jestem z siebie dumna, ze tak walcze ze slabosciami i z wrodzonym leniem
|
|
#888 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dobra. Ogarniam sie juz.I ja Ciebie tylko nie testuj mojej silnej woli bo od 3 tyg powstrzymuje sie od zjedzenia pizzy w Pizza Hut i sloika Nutelli ![]() A silna wola i motywacja wroca jak bedziesz w PL, jak jestem z TZem to wtedy najwiecej grzesze wiec to normalne
|
|
#889 |
|
Zakorzenienie
|
Błagam niech mnie ktoś przywoła do porządku
Przed chwilą zjadłam hamburgera, oczywiście bez kotleta i nie całego bo nie zmieściłam, a zaraz brzuch mi pęknie taka pełna jestem Heroine nie ma szans, teraz nie wróci, bo za bardzo sobie popuściłam ale widocznie potrzebowałam tego, jak będę miała dość ( mam nadzieję, że może jutro ) to przystopuję i będę ładnie dietkować ![]() Mureczko ja też mierzę co 4 tyg, zawsze tak, żeby mierzyć w sobotę oczywiście dam znać, ale Vitapil biorę dopiero od 13 kwietnia, także teraz pewnie różnicy nie będzie, może ze miesiąc ![]() Kamilon obyś miała rację kochana ale takie zadbane to one nie są, bo ciągle rozjaśniałam, suszyłam i prostowałam ale od jakich 4-5 miesięcy bardziej o nie dbam i widzę poprawę Milenko przecież Ty masz śliczne i długie włoski
|
#890 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry śpiochy!!!!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
nie wiem, a tak bardzo luuuubię łososia Cytat:
![]() Cytat:
A byłaś głodna jak go jadłaś? czy z z łakomstwa tylko ? jak zjadłaś go z głodu to dobrze, że zjadłaś (aczkolwiek radziłabym coś lżejszego ), ale jeśli z łakomstwa to o tak późnej porze!!! ![]() Cytat:
w razie co, mój tasaczek czuwa ![]() Ledwo żem wstała jestem z lekka nieprzytomna, bo wczoraj zamiast iść spać o ludzkiej godzinie to żem czytała książkę do 1 w nocy ![]() Miłego dnia laseczki!!!
Edytowane przez heroine86 Czas edycji: 2012-04-18 o 06:21 |
|||||
|
|
|
#891 |
|
Zadomowienie
|
Moniaa tak prawdopodobnie będę mieć póki co jeszcze robia badania jak jestem w stanie a mam już skierowanie do szpitala . Także bede jeszcze przed opracja będę około tydzień leżeć w szpiatalu by zrobili wszystkie badania a dopiero potem zrobią i po operacji totalnie ścisła dieta . Dlatego że Mój brzuch będzie w środku taki pusty i najpierw będą mi dawać jakieś papki do jedzenia przez jakiś czas dopiero potem z dnia na dzień inne jedzenia będą dawać . Z tego co zrozumiałam to coś z jelitem grubym bedą mi robić ale dokładnie niewiem bo jak usłyszałam ze kwalifikuje się do operacji to już o bożym świecie zapomniałam . Zobaczę co mi dziś powiedzą
![]() A Ty Monia już na stałe w Niemczech ? Czy póki co pojechałaś obczaić co i jak ?
|
|
|
|
#892 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wyobrazam sobie zycia bez Was tak wiec powracam ![]() Nic powaznego sie nie wydarzylo, oprocz tego ze dieta moja legła w gruzach po raz setny zaczynam i koncze po chwili, juz mnie to zaczyna poprostu bijac. Przesiaknelam zwtapieniem w sama siebie... Do tego w pracy jestem sama caly czas bo moja szefowa jezdzi do tej matki chorej i pracuje czasami po 11h dziennie i juz mi sie niedobrze robi na to wszytsko Cytat:
![]() Wiem ze z Wasza pomoca sie to napewno uda! Kochana jestes naprawde, dziekuje Cytat:
Alez Ci fajnie z tym wyjazdem! Widze ze tam bedziesz miala zycie jak w Madrycie ![]() A co do chodzenia to chodze tylko ze ostastatnio pogoda mnie irytuje Pozatym przez to niestety nie chodze na fitness bo za duzo mi wychodzi, dlatego stwierdzilam ze kupie sobie przejazdowke tak jak wczesniej i zaczne chodzic na fitness 3 razy w tyg bo widze ze moj organizm juz sie do chodzenia przyzwyczail i eweidentnie juz nie ma efektow, takze musze dokonac jakis zmian![]() A Ty zagladaj do Nas jak najczesciej wrzucaj foty i badz a Namii bo my tu usychamy z tesknotyyyy
|
|||
|
|
|
#893 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szkoda tylko ze ostatnio gdzies czas mi ucieka i zagladam tylko rano przed praca Postaram sie to zmienic zawsze jak nie mam czasu na wizaz to pyscha mi siada Cytat:
![]() Kolejna kruszynaaa Cudowne jestescie! Cytat:
Takze usmiecham sie ![]() Z pogoda fatalnie- mam wrazenie ze podchorowana co jakis czas jestem, dlatego przezuce sie na fitness ewentualnie jak zaczna byc upaly to zaczne chodzic bede sie w ruchu opalac
|
|||
|
|
|
#894 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze 3mam kciuki za Ciebie![]() Cytat:
zadnego watpienia w siebie Słonko![]() nie przejmuj sie tak dietka podejdz do tego na luzie i napewno wszystko bedzie dobrze ![]() Nieciekawie z ta praca, wiem jak to dobija takie siedzenia po 11 h w robocie
|
|
#895 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#896 |
|
Zakorzenienie
|
nie dziwie sie, ja niecierpie lekarzy szpitali i takich miejsc
|
#897 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
a ja dziś w końcu odebrałam prawko teraz już legalnie mogę jeździć ![]() Na wadze dziś mniej, co mnie dziwi strasznie, no i oczywiście mega cieszy dziś 48,1kg czyli 0,4 mniej jak wczoraj Heroine własnie głodna nie byłam, bo w domu zjadłam 2 kromki, jedną z pastą jajeczną a drugą z serkiem topionym i ketchupem, a zjadłam bo znajomi i Tż jedli i też mi smaku narobili oni to brali takie wypasione, Tż z kolegą megaburgery, a koleżanka cheeseburgera, a ja wzięłam wegetariańskiego i w dodatku zostawiłam 1/3 bo nie mogłam już zmieścić ![]() Pipson nie przejmuj się zastojem, musisz być twarda i trzymać dietki a waga na pewno ruszy Paulownia oj to nie dobrze, że organizm zaczął świrować może faktycznie zjedź te śliwki, albo tak jak Zoska mówiła, zalej wieczorem wodą a rano tą wodę wypij a śliwki zjedz mam nadzieję, że coś ruszy ![]() Czekoladko cieszę się, że do nas wróciłaś i nie masz poważniejszych problemów My Cię tu przypilnujemy i ładnie wrócisz do dietki o to się nie martw a co do pracy, to faktycznie nie fajnie jak po tyle godzin rypiesz mam nadzieję, że to się szybko zmieni ![]() U mnie dziś ładna pogoda i słoneczko świeci ja sobie siedzę z Waxem na głowie i zaraz idę płukać już nie mogę doczekać się efektów
|
#898 | |
|
amor vincit omnia
|
Cytat:
u mnie słoneczko świeci ślicznie, za oknem jasno, niebieskie niebo chyba też zrobię sobie jakąś maskę na włosy, bo akurat mam trochę czasu |
|
|
|
|
#899 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry dziewczynki
![]() Boze jaka jestem zlaaaa caly czas, okres bede miala, jesc mi sie chce na okraglo, ostatkami sil sie powstrzymuje ale skacze codziennie na skakance, po 700 skokow, wiec jestem zadowolona ![]() Zelka jak tam Twoje a6w ? ![]() Monia jak widze te slodkosci to nie moge przeslij troche ![]() Oprocz nadchodzacego okresu, to mnie jeszcze ta pogoda dobija... :/ co to ma byc za wiosna ja sie pytam ?!
|
|
|
|
#900 |
|
Zakorzenienie
|
Eldo no to super, że u Ciebie też pięknie
oby już tak zostało i było jeszcze cieplej ![]() A w ogóle byłam w obuwniczym a tam same sandały już LosingMyWay oj tak, jak pogoda brzydka to ja też nie mam nawet motywacji do trzymania diety na szczęście u mnie dziś ładnie i słonecznie
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:30.

będzie dobrze! 
później tylko będę musiała naczynia umyć :/ nienawidzę tego!!! a tu zmywarki nie mamy niestety jeszcze :/ no i obiad zrobię moim głodomorrrrom
Ale to tak ok. 15stej dopiero bo mąż wraca po 16stej. Pogoda dziś u nas śliczna, słoneczko pięknie świeci ale czy jest ciepło to nie wiem bo na dworze nie byłam :P Dziś wyciągnę męża na miasto porobić zdjęcia
daj trochę tego słońca, bo u mnie paskudnie ;/
Jedyne co tu jest drogie to mięso... w Polsce jest tańsza np. pierś czy udka, tak samo ciuchy... są droższe i buty również - oprócz Deichmanna.
mój wujek jest w Niemczech to mi przywoził czekolady 
jak sami brzydale tam są ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
szkoda tylko, że spadło w taki sposób 
pewnie wcale! Zawsze tak zapowiadają, a jak co do czego przychodzi to wcale ciepło nie jest
za Twoją dietkę
najpierw 15 min biezki pozniej 15 orbitreka a na koniec body space sobie zafundowałam
ale czasem zaszaleję 

Ostatnio wysprzątałam caaaaaaaałe mieszkanie, czego robić nienawidzę!

nie wiem, a tak bardzo luuuubię łososia
czy z z łakomstwa tylko ?
o tak późnej porze!!! 
jestem z lekka nieprzytomna, bo wczoraj zamiast iść spać o ludzkiej godzinie to żem czytała książkę do 1 w nocy