Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.6 - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-17, 18:48   #871
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Jestem załamana. Dzis weszłam rano na wagę i przybyło mi 0,8 - jest wiec aktualnie 51,8. Mimo, ze trzymam dietę, w swieta nie przesadzałam, nie przekraczam dziennie 1200 kcal.. no, wczoraj bylo ok 1300, ale umowmy się, ze to i tak nie jest dużo. Nie wiem co juz robic. Nie zawsze mam czas na cwiczenia. Jak myslicie, jesli jem zdrowo i niekalorycznie, ale np wieczorem jem weglodowany, to to moze byc powod, dla ktorego nie chudne, a wrecz przytylam? Proszę, poradzcie mi cos!
Hmm, to może zrezygnuj z tych węglowodanów na wieczór i obserwuj swój organizm? Jak będzie spadać powoli, to poznasz przyczynę albo to zwyczajny zastój, który niestety trzeba przetrwać...

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
Milena jezuu jaka różnica ! jak schudłaś gratuluje Ci kochana !! silnej woli ! bo ja takiej jak TY nie mam
Co jest Kochana? u mnie też kiepsko z silną wolą... ale staram się jeść z umiarem. Ale jem wszystko No i odkąd pracuję prawie nie podjadam będzie dobrze!

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
hej laseczki
Dziś mam troszkę więcej czasu dla Was bo wcześniej wstałam później tylko będę musiała naczynia umyć :/ nienawidzę tego!!! a tu zmywarki nie mamy niestety jeszcze :/ no i obiad zrobię moim głodomorrrrom Ale to tak ok. 15stej dopiero bo mąż wraca po 16stej. Pogoda dziś u nas śliczna, słoneczko pięknie świeci ale czy jest ciepło to nie wiem bo na dworze nie byłam :P Dziś wyciągnę męża na miasto porobić zdjęcia żadnych fotek nie mamy jeszcze na mieście a jestem tu już 6 dni specjalnie nawet baterie w aparacie naładowałam
Hej Kochana

Ooo, to teraz się musisz męczyć ze zmywaniem ;/ biedna daj trochę tego słońca, bo u mnie paskudnie ;/
czekamy na zdjęcia z niecierpliwością!

Cytat:
Poszliśmy tylko na zakupy do dwóch sklepów blisko naszego mieszkania. Pierwszy sklep to REWE - myślałam że oczopląsu dostanę.... najchętniej to bym wszystko z tam tąd kupiła!! Jejuuu ile pyszności!!! W Polsce nawet połowy tego nie ma co tutaj. Najbardziej spodobały mi się lodówki z jogurtami, różnymi deserami np. ryż na mleku, puddingi różnego rodzaju, mrożone kawy, jakieś owocowe koktajle z bitą śmietaną, galaretki owocowe ... BOŻE no z milion tego było i nawet nie obejrzałam wszystkiego bo tak tego dużo! Wzięłam sobie jeden pudding z bitą śmietaną i jeden ryż na mleku z sosem waniliowym ryż wczoraj już zjadłam boski był!!!!
Kupiłam też sobie słodzik bo mi się kończy, Pringlesy, no i jeszcze tak troche pierdół później poszliśmy do Netto bo tam ogólnie najtaniej jest Tam już te słodycze nakupowałam, nutella z tymi paluszkami chrupkimi 0,99 euro centów kosztowała czyli ok. 4 zł, u nas w Polsce tego nie ma chyba ale na zamówienie przez neta widziałam że można kupić za ponad 6 zł Jedyne co tu jest drogie to mięso... w Polsce jest tańsza np. pierś czy udka, tak samo ciuchy... są droższe i buty również - oprócz Deichmanna.
Hehe, jaka ekscytacja ja pewnie też bym dzikiego szalu dostała na widok tylu pyszności wybór masz tam o wiele większy niż w Polsce, a smak to już nieporównanie lepszy mój wujek jest w Niemczech to mi przywoził czekolady to dopiero są CZEKOLADY!

mięso chyba wszędzie za granicą jest drogie ;/ w Anglii tak samo ;/

oo, to ubierać się będziesz w Polsce
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 18:49   #872
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Co do kobiet - Niemek to widziałam już sporo ładnych, ale faceci są okropni... przeważnie rudzi czy blond, z wielkimi wybałuszonymi oczami. Paskudni są. Idę sobie kawkę zrobić ( drugą ju dzisiaj) - jakoś tak mam ochotę
To mąż może być o Ciebie spokojny jak sami brzydale tam są
drugą kawę? no no, nie poznaję Cię

Cytat:
Heroine jak tam w pracy? dalej latasz tu i tam? czy już może dali Ci w końcu spokój?
W pracy super, dziękuję dalej mnie ganiają, ale jakoś mi to nie przeszkadza co prawda pod koniec dnia mam dość, no ale przynajmniej trochę kalorii spalę i nie mam czasu żreć także spoko :P

Cytat:
Napisane przez Soffiaa Pokaż wiadomość
Powróciłam przepraszam,że tak zniknęłam bez uprzedzenia, byłam sobie w szpitalu na 5 dni no i teraz przyszło mi dalej kurowac się w domu. z racji tego ,że jestem na diecie płynnej schudłam 3 kg po płynnej będę musiała po trochu zwiększac ilosc posiłków i kalorycznosc,żeby nie było efektu jojo ;O ale jakoś dam radę. A u was mam nadzieję ,że wszystko dobrze
O kurde, a co Ci było? gratuluję spadku szkoda tylko, że spadło w taki sposób ale miejmy nadzieję, że jojo nie będzie

blogujesz? daj linka

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
A ja przed chwilą zjadłam 2 naleśniki z nutellą nie potrafię się zebrać i jeść mniej kalorycznie najpierw zjadłam barszcz biały z jajkiem i białą kiełbaską i miałam nic nie jeść więcej, ale mama zrobiła naleśniki i nie potrafiłam ich nie zjeść
no wcale się nie dziwię, że nie umiałaś odmówić naleśnikom z nutellą! nie spinaj się tak spokojnie, jedz lżej na wieczór i będzie dobrze

Cytat:
a słyszałam, że na weekend majowy ma być 27 stopni i że w ogóle po 20 kwietnia ma iść ocieplenie i od razu mają być upały, ciekawe jak im się to sprawdzi pewnie wcale! Zawsze tak zapowiadają, a jak co do czego przychodzi to wcale ciepło nie jest
No coś Ty?! Tyle ma być?! Marzenie Wolę się nie nastawiać, bo jak zwykle się rozczaruję ;/

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
heej
Ja od razu zapowiadam że idę dziś wcześnie spać! Boże jestem nieprzytomna, w sobotę spałam 4h, w poniedziałek 6 i dziś znów 6 Siedzę na skype po nocach i gadam, koniec z tym
A ja zapomniałam Wam napisać że u mnie na wadze 50kg Także ok. Tylko ćwiczeń zaprzestałam na 2dni ale dziś już zrobię coś
Hardcorowiec z Ciebie idź się dziecko wreszcie porządnie wyśpij

gratuluję spadku ja też chcę!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-04-17, 18:59   #873
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
dietka ok - ok 1100-1000 kcal wyliczylam
1.owsianka z owocami
2. dwie kromeczkiz ytniego chleba z szynką z indyka
3. cztery pierogi z kapustą i grzybami, na "sucho" tj bez zadnych skwarkow itp
4. planuję jajko na twardo z łososiem
5. serek bieluch
Ładnie ale samego bielucha bym nie przełknęła serek wiejski co najwyżej z rzodkiewką

Cytat:
Napisane przez paulownia Pokaż wiadomość
I ja wracam mialam ostatnio znow kupe roboty. Zasuwam w pracy a wieczorem jestem nieprzytomna.
Dieta lezy na razie mialam przejscia. Jak zaczelam jesc wiecej bialka i tluszczu wszystko mi sie poprzestawialo, zoladek zaczal protestowac i napadly mnie zatwardzenia i w koncu musialam wrocic do niewielkich ilosci weglowodanow. Jakos nie moge tak bez musli i razowego chlebka. Juz mam dosyc probowania i kombinowania, najlepsze dla mnie to po prostu jesc po trochu wszystkiego male porcje i uwazac na slodycze.
Trening czeka, a ja jestem zbyc zmeczona zeby sie zabrac. Dopadlo mnie wiosenne oslabienie chyba.
Waga na razie jest bezwstydna 62,7, ale jak juz mowilam mam tragiczny zastoj. Jem jablka i czekam na efekty.
Hej

Hmm, może spróbuj śliwek suszonych? otręby owsiane? Błonnik jest potrzebny trzymam za Twoją dietkę

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Jutro zaszaleję i wezmę naleśniki na uczelnię. A co, wszamię 2 na II śniadanie, na zimno też będą zjadliwe Myślicie że dobry pomysł ?
Myślę, że dobry możesz zaszaleć tyle siedzisz po nocach i się uczysz, że Ci się coś od życia należy

trzymaj się
Stary 2012-04-17, 19:03   #874
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Ja własnie z siłowni wrocilam i padam najpierw 15 min biezki pozniej 15 orbitreka a na koniec body space sobie zafundowałam
ale fajnie, ciesze sie ze pocwiczyłam, moze jak sie zbiore to hula hop jeszcze dojdzie
na razie nie mam siły i regeneruje sie zielona herbatka

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 19:07   #875
pipson
Zadomowienie

zoska, moje to ok 1100 kcal bo pytalas jak z moją dietą
A jajko z łososiem hm, moja mama czasem na kolecje wlasnie gotowała jajka, przekrajała na polowki i na to plasterki łososia i majonezik. ale wiadomo, majonezik - wiec ja bez. Bardzo to lubie, ale unikałam łososia, bo wydawało mi się, że jest tłusty, ale ostatnio koleżanka uświadomiła mi, ze to swietne zrodło białka, wiec ogłaszam wielki powrót lososia w malych ilosciach oczywiscie

a ja uwielbiam wlasnie samego bielucha czasem rano jem go z łyzeczką dzemu słodzonego fruktozą i otrębami, ale "suchy" tez zjem

Heroine, wiem, musze to przetrwac. balam się, ze moze to kwestia zastoju metabolizmu, bo niektore dziewczyny mowia, ze 100kcal to zbyt malo i metabolizm zwalnia - ale stwierdzilam, ze meedzik, czy Monia są swietnymi dowodami na to, ze dietka 1000kc dziala, wiec dietkuję dalej na poziomie 1000 kcal ok i cwiczę, tym razem systematycznie i poczekam na efekty w koncu spadnie.
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 19:14   #876
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
Ja własnie z siłowni wrocilam i padam najpierw 15 min biezki pozniej 15 orbitreka a na koniec body space sobie zafundowałam
ale fajnie, ciesze sie ze pocwiczyłam, moze jak sie zbiore to hula hop jeszcze dojdzie
Wymiatasz masz dużo siły i energii nic tylko brać z Ciebie przykład

Cytat:
A jajko z łososiem hm, moja mama czasem na kolecje wlasnie gotowała jajka, przekrajała na polowki i na to plasterki łososia i majonezik. ale wiadomo, majonezik - wiec ja bez. Bardzo to lubie, ale unikałam łososia, bo wydawało mi się, że jest tłusty, ale ostatnio koleżanka uświadomiła mi, ze to swietne zrodło białka, wiec ogłaszam wielki powrót lososia w malych ilosciach oczywiscie

a ja uwielbiam wlasnie samego bielucha czasem rano jem go z łyzeczką dzemu słodzonego fruktozą i otrębami, ale "suchy" tez zjem

Heroine, wiem, musze to przetrwac. balam się, ze moze to kwestia zastoju metabolizmu, bo niektore dziewczyny mowia, ze 100kcal to zbyt malo i metabolizm zwalnia - ale stwierdzilam, ze meedzik, czy Monia są swietnymi dowodami na to, ze dietka 1000kc dziala, wiec dietkuję dalej na poziomie 1000 kcal ok i cwiczę, tym razem systematycznie i poczekam na efekty w koncu spadnie.
Łosoś uwielbiam jedz go tyle ile chcesz bo ma naprawdę dużo białka może i jest tłusty, ale to są zdrowe tłuszcze więc na zdrowie! Mnie od łososia odstrasza cena ale czasem zaszaleję

To trzymam za Twoją dietkę będzie dobrze!

A ja dzisiaj miałam na obiad makaron ze szpinakiem
Stary 2012-04-17, 19:15   #877
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
zoska, moje to ok 1100 kcal bo pytalas jak z moją dietą

Nie martw sie
Zastoje sie czesto zdarzaja a pozniej jest spadek

Think happy - be happy

M

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-17, 19:19   #878
pipson
Zadomowienie

heroine, niestety jest drogi, ale moi rodzice jedzą dużo ryb, tak wiec zawsze im cos "podkradnę" jak jestem na weekend

aaaa, ogladam na wspolnej, jak ja bym chciala, zeby marta i filip się zeszli!!! wymiguje sie od nauki jak tylko sie da
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 19:21   #879
murka04
Zadomowienie

medzik ochota na sama nie wiem co - znam to ja dziś zjadłam 3 takie paluszki czekoladowe, bo też mi się coś chciało. Także to jest najgorsze!
Tzn w sobotę wypada 21, bo mierzę równo co 4tygodnie żeby sobota wypadała bo tylko wtedy mam umyte włosy specjalnie na wyjście No ciekawe jak to będzie. A Ty jak zauważysz różnicę to od razu mów to polecę po Vitapil
pipson tak dążę do 48, tzn ja to raczej tak sobie mówią że niby do 48 żeby sobie nie poluzować za bardzo, i bez stresu krążę wokół 50kg. I to mi pasuje A po hh są świetne efekty, polecam Ci bardzo
heroine no dziś może i mi się uda zasnąć przed 12

Ja idę się uczyć jeszcze. Jezu no nic mi nie wchodzi do tego łba

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 19:21   #880
paulownia
Zakorzenienie

Cytat:
Paulownia Smażone jabłka, kasza manna na wodzie, jogurty Activia/Jogobella Regularis, herbatki na trawienie, siemie lniane, mega mocna kawa?
Juz pomogly jablka i otreby owsiane do musli rano. Ulzylo mi.
Jeszcze w tym tygodniu jadlam chaotycznie, wczoraj i dzis ciastko do kawy ale juz sie za siebie zabieram. Uparlam sie do tych 58 kg dobic do lata przynajmniej.
Jestem dzis zdechla calkiem....ale moze jutro uda sie troche powioslowac.
paulownia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 19:23   #881
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
heroine, niestety jest drogi, ale moi rodzice jedzą dużo ryb, tak wiec zawsze im cos "podkradnę" jak jestem na weekend

aaaa, ogladam na wspolnej, jak ja bym chciala, zeby marta i filip się zeszli!!! wymiguje sie od nauki jak tylko sie da
A no to fajnie

A ja nie oglądam "Na wspólnej" więc nie za bardzo się orientuję
Stary 2012-04-17, 19:40   #882
zooska
Zakorzenienie

Cytat:

W Tesco ostatnio jakoś promka była na łososia i 4 zł kosztowało z 5 czy 7 plastrów

O bosz, z wymigiwania sie od nauki to ja jestem strasznie dobra Ostatnio wysprzątałam caaaaaaaałe mieszkanie, czego robić nienawidzę!

---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ----------

Cytat:
Juz pomogly jablka i otreby owsiane do musli rano. Ulzylo mi.
Jeszcze w tym tygodniu jadlam chaotycznie, wczoraj i dzis ciastko do kawy ale juz sie za siebie zabieram. Uparlam sie do tych 58 kg dobic do lata przynajmniej.
Jestem dzis zdechla calkiem....ale moze jutro uda sie troche powioslowac.
To dobrze Nie wolno tak organizmu zatruwać!

---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ----------

Ech...przed chwila wpadł naleśnik z serkiem homo

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 19:54   #883
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
heroine no dziś może i mi się uda zasnąć przed 12

Ja idę się uczyć jeszcze. Jezu no nic mi nie wchodzi do tego łba
Przed 12 okej

Nie ucz się daj organizmowi odpocząć
Stary 2012-04-17, 20:01   #884
Milena001
Zadomowienie

Cytat:
Pipson właśnie na nic nie narzekam, paznokcie mam zdrowe ( kiedyś jak miałam niedobory witamin to miałam takie plamki białe ) cera też ok, tylko właśnie włosy. Końcówki podcinałam 5 marca, zawsze podcinam u fryzjera jak farbuję, teraz za jakieś 1,5 miesiąca się wybiorę zawsze co 2-3 miesiące podcinam końce.
A w ogóle jutro kolejne stosowanie waxa już się doczekać nie mogę kupiłam dziś jakąś mgiełkę ochronną, ma chronić przed ciepłym powietrzem suszarki i prostownicy ( prostuję raz w tygodniu ).

Dziś za sobą mam 100 brzuszków a kręcić mi się nie chce

---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ----------

Zoska trzymam kciuki za Ciebie i Tż
Ja też przed snem zrobię ze 100 a włoski na pewno urosną przynajmniej będziesz miała ładne i zadbane, nie to co moje Też będę musiała sie za nie wziąć ale to po skończonej diecie albo po ślubie

---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ----------

Cytat:
Brawo dobra jesteś
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Model look 4x, Detocell, Secret 2x
6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x
Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x
Milena001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 20:05   #885
Milena001
Zadomowienie

Cytat:
heej
Ja od razu zapowiadam że idę dziś wcześnie spać! Boże jestem nieprzytomna, w sobotę spałam 4h, w poniedziałek 6 i dziś znów 6 Siedzę na skype po nocach i gadam, koniec z tym
A ja zapomniałam Wam napisać że u mnie na wadze 50kg Także ok. Tylko ćwiczeń zaprzestałam na 2dni ale dziś już zrobię coś

monia ale pysznie wyglądają te słodycze
A Ty kochana się nie martw bo my nie jesteśmy wcale złe na Ciebie Sama widzisz że lubimy Twoje posty czytać A jeszcze jak opisujesz jak tam wszystko wygląda to sobie wyobrażam że jeszcze trochę i ja będę mogła to wszystko zobaczyć, te sklepy, ludzi, SŁODYCZE Korzystaj póki tam jesteś i się nie przejmuj niczym
A Ruscy już dawno pojechali, już nawet zapomniałam o nich
milenko widać różnicę, 11kg jednak robi swoje i Ty jesteś dowodem na to że trzeba tylko cierpliwie walczyć a się uda pięknie wyglądasz
medzik te pół kilo to Ty raz dwa zrzucisz o to się nie martwię Wystarczy 1 dzień dietki i już
czekoladko jak jest coś nie tak to zawsze możesz nam tu napisać i się wygadać kochana od tego jesteśmy żeby wysłuchać i jakoś pomóc Pamiętaj o tym
pipson tak jak milena napisała odczekaj parę dni i się zważ wtedy, podejrzewam że to zwykłe wahania wagi nic więcej, nie martw się
monia to mnie dobiłaś z tymi facetami, nie będzie na kogo popatrzeć i podenerwować Tż!
medzik naleśniki z nutellą nie dziwie się że się nie oparłaś im! Ale musisz spiąć tyłek jak chcesz te pół kilo zrzucić wiesz jak to łatwo o każdy dodatkowy kilogram Dasz radę!
Dzięki
Ktoś tu się robi sówką
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Model look 4x, Detocell, Secret 2x
6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x
Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x
Milena001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 20:23   #886
murka04
Zadomowienie

A zapomniałam napisać że ja też uwielbiam pierogi ruskie z biedronki Zawsze jak jestem u Tż i nie ma co zjeść to kupujemy te pierogi i ja jem na raz całą paczkę i jeszcze jemu podbieram pyszne są!
heroine no i Twoja prośba dotarła do mnie telepatycznie, siadłam na łóżku z książką, gapiłam się w nią 20min i stwierdziłam że szkoda czasu bo nawet 1 słowa nie zapamiętałam Ale z histy to jeszcze muszę się pouczyć dziś, ale to przed snem
milena ja nie mogę być sową bo mamy tu już dwie i jak one się dopadną w nocy to nikt nie daje rady przeczytać Dziś już mam zamiar iść spać przed 12 więc jest ok

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 21:04   #887
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Cytat:
[B]
A co do włosów, to strasznie szybko mija ten miesiąc, pamiętam że 25 masz mierzyć ja czekam do 5 maja, ale pewnie mi nic nie urosły, bo po odroście nie widzę mam nadzieję, że teraz po Vitapilu i Waxie coś więcej urośnie
Vitapil pomoze, mowie Ci ja mialam zmasarkowane koncowki a i tak urosly zaluje ze nie podcielam PRZED pierwszym opakowaniem vitapilu. No ale coz,... Ale Ty masz zadbane wloski, koncowki regularnie podcinasz wiec nie ma sie czym martwic, na pewno zauwazysz roznice, akurat wtedy kiedy najmniej bedziesz sie tego spodziewala

Cytat:
I ja wracam mialam ostatnio znow kupe roboty. Zasuwam w pracy a wieczorem jestem nieprzytomna.
Dieta lezy na razie mialam przejscia. Jak zaczelam jesc wiecej bialka i tluszczu wszystko mi sie poprzestawialo, zoladek zaczal protestowac i napadly mnie zatwardzenia i w koncu musialam wrocic do niewielkich ilosci weglowodanow. Jakos nie moge tak bez musli i razowego chlebka. Juz mam dosyc probowania i kombinowania, najlepsze dla mnie to po prostu jesc po trochu wszystkiego male porcje i uwazac na slodycze.
Trening czeka, a ja jestem zbyc zmeczona zeby sie zabrac. Dopadlo mnie wiosenne oslabienie chyba.
Waga na razie jest bezwstydna 62,7, ale jak juz mowilam mam tragiczny zastoj. Jem jablka i czekam na efekty.
Dlatego postanowilam jesc owsianke rano i kanapke w szkole, ogolnie wegle do 12.30 max. Ale jadlam troche tlustego i mnie zoladek zaczal bolec. Wiec ograniczam wegle do 12 30 i postaram sie jesc bardziej chudo, tluste miecha nie dla mnie. I zatwardzenie mam od 2 dni
A co dzisiaj cwiczysz kochana? Oj tak, wiosenne przesilenie jest okropne trzymam kciuki

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Wymiatasz masz dużo siły i energii nic tylko brać z Ciebie przykład

Łosoś uwielbiam jedz go tyle ile chcesz bo ma naprawdę dużo białka może i jest tłusty, ale to są zdrowe tłuszcze więc na zdrowie! Mnie od łososia odstrasza cena ale czasem zaszaleję

To trzymam za Twoją dietkę będzie dobrze!

A ja dzisiaj miałam na obiad makaron ze szpinakiem
W Tesco jest taka jedna polka z rzeczmi ktorych termin waznosci mija, a to za dwa dni a to za trzy. I strasznie zaluje, ze nie znosze lososia, bo wlasnie LOSOSIA JEST TAM NAJWIECEJ. W stylu losos z 16zl przeceniony na 8zl (plastry) i ogolnie non stop jest losos przeceniony. Nikt go nie kupuje, bo drogi i sie nie sprzedaje. Dopiero jak sie termin mu konczy to ludzie sie rzucaja

Witam Was
Cwiczenie mojej silnej woli trwa dalej. Musze sie pochwalic NO to tak, wzielam za malo jedzonka do szkoly (zwykle zle rozplanowanie dnia). Jak skonczylam o 15 15 bylam tak glodna, ze myslalam ze wyzione ducha. Napilam sie wody. Moj kolega chcial mnie poczestowac waflami ryzowymi, ale jak dla mnie to jest niep0otrzebne organizmowi wiec darowalam sobie. Pojechalam po moja mame do pracy, zeby byc szybciej w domku i cos ugotowac. Ona zaproponowala zebysmy pojechaly do McDonalda, bo ma ochote. I pojechalysmy. Dlugo rozwazalam co zjesc, czy Big Maca czy inne swinstwo ale w koncu wybralam...salatke z kurczakiem tez nie nalezy do najmniej kalorycznych (ok 385kcal), ale lepsze to niz Big Mac i to byl moj obiad. Przyjechalam, zasnelam na 3 godziny. Obudzilam sie i stwierdzilam ze ide spac do rana...Ale przypomnialam sobie ze mialam teraz codziennie chociaz 20 minut cwiczyc. I sie o 20 30 stoczylam z lozka , weszlam na ok 20 min na steper, pozniej 8min ABS i 8min ARMS no i agrafka.
Nie wiem czy mam powod, ale jestem z siebie dumna, ze tak walcze ze slabosciami i z wrodzonym leniem

cel I: 55kg

mż-wr
kamilon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 21:05   #888
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Cytat:
taaaa jak ja wrócę do Polski to będę już taka gruba że masakra ;/ no ale postaram się mniej jeść tego wszystkiego. Zakochałam się w Kinder choco fresh to takie hipopotamki w środku z mlekiem i karmelem boże jakie to pyszne!!!!!! tam na tym zdjęciu co wrzuciłam wczoraj one są dlaczego ich w Polsce niema? takie cudo że szok! Rozumiem, że Ty też lubisz niemieckie słodycze? [COLOR="Silver"]

aż tak? też Cie kocham
LUBIE?! LUBIE niemieckie slodycze?! Monia, ja je ubostwiam, rozumiesz?! Az mi slina cieknie jak o tych pysznosciach mysle... Czekolady, Nutella, Hanuta, wszystko to czego nie ma w PL dobra. Ogarniam sie juz.
I ja Ciebie tylko nie testuj mojej silnej woli bo od 3 tyg powstrzymuje sie od zjedzenia pizzy w Pizza Hut i sloika Nutelli

A silna wola i motywacja wroca jak bedziesz w PL, jak jestem z TZem to wtedy najwiecej grzesze wiec to normalne

cel I: 55kg

mż-wr
kamilon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 21:39   #889
meeedzik
Zakorzenienie

Błagam niech mnie ktoś przywoła do porządku
Przed chwilą zjadłam hamburgera, oczywiście bez kotleta i nie całego bo nie zmieściłam, a zaraz brzuch mi pęknie taka pełna jestem

Heroine nie ma szans, teraz nie wróci, bo za bardzo sobie popuściłam ale widocznie potrzebowałam tego, jak będę miała dość ( mam nadzieję, że może jutro ) to przystopuję i będę ładnie dietkować
Mureczko ja też mierzę co 4 tyg, zawsze tak, żeby mierzyć w sobotę oczywiście dam znać, ale Vitapil biorę dopiero od 13 kwietnia, także teraz pewnie różnicy nie będzie, może ze miesiąc
Kamilon obyś miała rację kochana ale takie zadbane to one nie są, bo ciągle rozjaśniałam, suszyłam i prostowałam ale od jakich 4-5 miesięcy bardziej o nie dbam i widzę poprawę
Milenko przecież Ty masz śliczne i długie włoski zazdroszczę

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-18, 05:20   #890
heroine86
Zakorzenienie

Dzień dobry śpiochy!!!!

Cytat:
heroine no i Twoja prośba dotarła do mnie telepatycznie, siadłam na łóżku z książką, gapiłam się w nią 20min i stwierdziłam że szkoda czasu bo nawet 1 słowa nie zapamiętałam Ale z histy to jeszcze muszę się pouczyć dziś, ale to przed snem
No i prawidłowo

Cytat:
Napisane przez kamilon Pokaż wiadomość
W Tesco jest taka jedna polka z rzeczmi ktorych termin waznosci mija, a to za dwa dni a to za trzy. I strasznie zaluje, ze nie znosze lososia, bo wlasnie LOSOSIA JEST TAM NAJWIECEJ. W stylu losos z 16zl przeceniony na 8zl (plastry) i ogolnie non stop jest losos przeceniony. Nikt go nie kupuje, bo drogi i sie nie sprzedaje. Dopiero jak sie termin mu konczy to ludzie sie rzucaja
U mnie też jest ta półka, ale łososia tam nie widziałam albo po prostu trafiam, kiedy go nie ma nie wiem, a tak bardzo luuuubię łososia

Cytat:
Napisane przez kamilon Pokaż wiadomość
Nie wiem czy mam powod, ale jestem z siebie dumna, ze tak walcze ze slabosciami i z wrodzonym leniem
Pewnie, że masz powód! ja też jestem dumna

Cytat:
Błagam niech mnie ktoś przywoła do porządku
Przed chwilą zjadłam hamburgera, oczywiście bez kotleta i nie całego bo nie zmieściłam, a zaraz brzuch mi pęknie taka pełna jestem
A byłaś głodna jak go jadłaś? czy z z łakomstwa tylko ? jak zjadłaś go z głodu to dobrze, że zjadłaś (aczkolwiek radziłabym coś lżejszego ), ale jeśli z łakomstwa to nie rób tak więcej!!! o tak późnej porze!!!

Cytat:
Heroine nie ma szans, teraz nie wróci, bo za bardzo sobie popuściłam ale widocznie potrzebowałam tego, jak będę miała dość ( mam nadzieję, że może jutro ) to przystopuję i będę ładnie dietkować
Wróci wróci tylko nie staraj się tak nie jeść na noc będzie dobrze w razie co, mój tasaczek czuwa

Ledwo żem wstała jestem z lekka nieprzytomna, bo wczoraj zamiast iść spać o ludzkiej godzinie to żem czytała książkę do 1 w nocy no to teraz cierpię no ale ja już tak mam, że jak mnie książka wciągnie to zapominam o bożym świecie

Miłego dnia laseczki!!!

Edytowane przez heroine86
Czas edycji: 2012-04-18 o 05:21
Stary 2012-04-18, 07:09   #891
zelka9o
Zadomowienie

Moniaa tak prawdopodobnie będę mieć póki co jeszcze robia badania jak jestem w stanie a mam już skierowanie do szpitala . Także bede jeszcze przed opracja będę około tydzień leżeć w szpiatalu by zrobili wszystkie badania a dopiero potem zrobią i po operacji totalnie ścisła dieta . Dlatego że Mój brzuch będzie w środku taki pusty i najpierw będą mi dawać jakieś papki do jedzenia przez jakiś czas dopiero potem z dnia na dzień inne jedzenia będą dawać . Z tego co zrozumiałam to coś z jelitem grubym bedą mi robić ale dokładnie niewiem bo jak usłyszałam ze kwalifikuje się do operacji to już o bożym świecie zapomniałam . Zobaczę co mi dziś powiedzą

A Ty Monia już na stałe w Niemczech ? Czy póki co pojechałaś obczaić co i jak ?
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 08:36   #892
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:

W koncu jestes
co sie dzieje kochana? mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze
Jestem jestem!
Nie wyobrazam sobie zycia bez Was tak wiec powracam
Nic powaznego sie nie wydarzylo, oprocz tego ze dieta moja legła w gruzach po raz setny zaczynam i koncze po chwili, juz mnie to zaczyna poprostu bijac. Przesiaknelam zwtapieniem w sama siebie...
Do tego w pracy jestem sama caly czas bo moja szefowa jezdzi do tej matki chorej i pracuje czasami po 11h dziennie i juz mi sie niedobrze robi na to wszytsko

Cytat:
o 08:16 ----------

Czekoladko cieszę się, że wróciłaś brakowało nam tu Ciebie życzę Ci, żeby wszystko się jakoś poukładało

Cytat:
Czekoladko będzie dobrze kochana Musi być!

Wiem ze z Wasza pomoca sie to napewno uda!
Kochana jestes naprawde, dziekuje
Cytat:
Czekoladko mam nadzieję że u Ciebie będzie już troszkę spokojniej trzymam kciuki aby się poukładało wszystko a jak z chodzeniem do pracy? dalej na piechotkę? nogi nie bolą? buziaki
Skarbulaaaaaaaaaaaaaaaaa Alez Ci fajnie z tym wyjazdem! Widze ze tam bedziesz miala zycie jak w Madrycie

A co do chodzenia to chodze tylko ze ostastatnio pogoda mnie irytuje Pozatym przez to niestety nie chodze na fitness bo za duzo mi wychodzi, dlatego stwierdzilam ze kupie sobie przejazdowke tak jak wczesniej i zaczne chodzic na fitness 3 razy w tyg bo widze ze moj organizm juz sie do chodzenia przyzwyczail i eweidentnie juz nie ma efektow, takze musze dokonac jakis zmian

A Ty zagladaj do Nas jak najczesciej wrzucaj foty i badz a Namii bo my tu usychamy z tesknotyyyy
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 08:37   #893
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
czekoladko jak jest coś nie tak to zawsze możesz nam tu napisać i się wygadać kochana od tego jesteśmy żeby wysłuchać i jakoś pomóc Pamiętaj o tym
Wiem kochana i za to jestem ogromnie wdzieczna
Szkoda tylko ze ostatnio gdzies czas mi ucieka i zagladam tylko rano przed praca Postaram sie to zmienic zawsze jak nie mam czasu na wizaz to pyscha mi siada

Cytat:
BiałaCzekoladka Jasne że pamiętamy

Poradzisz sobie ze wszystkim na pewno

Kolejna kruszynaaa
Cudowne jestescie!

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość

No hej Kochana doczekałyśmy się Ciebie co to się stało? odegnaj smutki i uśmiechnij się Słoneczko! opowiadaj co u Ciebie? Dalej śmigasz na piechotkę? Pogoda ostatnio nas nie rozpieszcza...
No teraz to mam takiego banana na twarzy ze zaraz z tylu glowy uszami zaczne klaskac
Takze usmiecham sie
Z pogoda fatalnie- mam wrazenie ze podchorowana co jakis czas jestem, dlatego przezuce sie na fitness ewentualnie jak zaczna byc upaly to zaczne chodzic bede sie w ruchu opalac
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 09:46   #894
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Moniaa tak prawdopodobnie będę mieć póki co jeszcze robia badania jak jestem w stanie a mam już skierowanie do szpitala . Także bede jeszcze przed opracja będę około tydzień leżeć w szpiatalu by zrobili wszystkie badania a dopiero potem zrobią i po operacji totalnie ścisła dieta . Dlatego że Mój brzuch będzie w środku taki pusty i najpierw będą mi dawać jakieś papki do jedzenia przez jakiś czas dopiero potem z dnia na dzień inne jedzenia będą dawać . Z tego co zrozumiałam to coś z jelitem grubym bedą mi robić ale dokładnie niewiem bo jak usłyszałam ze kwalifikuje się do operacji to już o bożym świecie zapomniałam . Zobaczę co mi dziś powiedzą

A Ty Monia już na stałe w Niemczech ? Czy póki co pojechałaś obczaić co i jak ?
ojjj współczuje kochana mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze 3mam kciuki za Ciebie

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Jestem jestem!
Nie wyobrazam sobie zycia bez Was tak wiec powracam
Nic powaznego sie nie wydarzylo, oprocz tego ze dieta moja legła w gruzach po raz setny zaczynam i koncze po chwili, juz mnie to zaczyna poprostu bijac. Przesiaknelam zwtapieniem w sama siebie...
Do tego w pracy jestem sama caly czas bo moja szefowa jezdzi do tej matki chorej i pracuje czasami po 11h dziennie i juz mi sie niedobrze robi na to wszytsko
eeej nie moze tak byc zadnego watpienia w siebie Słonko
nie przejmuj sie tak dietka podejdz do tego na luzie i napewno wszystko bedzie dobrze
Nieciekawie z ta praca, wiem jak to dobija takie siedzenia po 11 h w robocie

Think happy - be happy

M

Stary 2012-04-18, 10:35   #895
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
ojjj współczuje kochana mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze 3mam kciuki za Ciebie
a szkoda gadać na sama myśl "szpital" mam stresa
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 11:02   #896
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
a szkoda gadać na sama myśl "szpital" mam stresa
nie dziwie sie, ja niecierpie lekarzy szpitali i takich miejsc ale jak mus to mus...

Think happy - be happy

M

Stary 2012-04-18, 11:25   #897
meeedzik
Zakorzenienie

Hej laseczki a ja dziś w końcu odebrałam prawko teraz już legalnie mogę jeździć
Na wadze dziś mniej, co mnie dziwi strasznie, no i oczywiście mega cieszy dziś 48,1kg czyli 0,4 mniej jak wczoraj

Heroine własnie głodna nie byłam, bo w domu zjadłam 2 kromki, jedną z pastą jajeczną a drugą z serkiem topionym i ketchupem, a zjadłam bo znajomi i Tż jedli i też mi smaku narobili oni to brali takie wypasione, Tż z kolegą megaburgery, a koleżanka cheeseburgera, a ja wzięłam wegetariańskiego i w dodatku zostawiłam 1/3 bo nie mogłam już zmieścić
Pipson nie przejmuj się zastojem, musisz być twarda i trzymać dietki a waga na pewno ruszy
Paulownia oj to nie dobrze, że organizm zaczął świrować może faktycznie zjedź te śliwki, albo tak jak Zoska mówiła, zalej wieczorem wodą a rano tą wodę wypij a śliwki zjedz mam nadzieję, że coś ruszy
Czekoladko cieszę się, że do nas wróciłaś i nie masz poważniejszych problemów My Cię tu przypilnujemy i ładnie wrócisz do dietki o to się nie martw a co do pracy, to faktycznie nie fajnie jak po tyle godzin rypiesz mam nadzieję, że to się szybko zmieni

U mnie dziś ładna pogoda i słoneczko świeci ja sobie siedzę z Waxem na głowie i zaraz idę płukać już nie mogę doczekać się efektów
Stary 2012-04-18, 11:47   #898
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
U mnie dziś ładna pogoda i słoneczko świeci ja sobie siedzę z Waxem na głowie i zaraz idę płukać już nie mogę doczekać się efektów

u mnie słoneczko świeci ślicznie, za oknem jasno, niebieskie niebo

chyba też zrobię sobie jakąś maskę na włosy, bo akurat mam trochę czasu
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 12:04   #899
LosingMyWay
Zadomowienie

Dzień dobry dziewczynki

Boze jaka jestem zlaaaa caly czas, okres bede miala, jesc mi sie chce na okraglo, ostatkami sil sie powstrzymuje ale skacze codziennie na skakance, po 700 skokow, wiec jestem zadowolona

Zelka jak tam Twoje a6w ?

Monia jak widze te slodkosci to nie moge przeslij troche

Oprocz nadchodzacego okresu, to mnie jeszcze ta pogoda dobija... :/ co to ma byc za wiosna ja sie pytam ?! Tylko chmury, deszcz, chmury, deszcz i na okraglo. Jak tu miec motywacje do cwiczen i odchudzania?!
LosingMyWay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 12:23   #900
meeedzik
Zakorzenienie

Eldo no to super, że u Ciebie też pięknie oby już tak zostało i było jeszcze cieplej
A w ogóle byłam w obuwniczym a tam same sandały już
LosingMyWay oj tak, jak pogoda brzydka to ja też nie mam nawet motywacji do trzymania diety na szczęście u mnie dziś ładnie i słonecznie

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości