|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#12001 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Ilove nie musisz jechać, wystarczy, że napiszesz i poprosisz o przygotowanie tych implantów
przed samą operacją dr może nie mieć rozmiarku.jesteś drobna dziewczyna i te 325 powinny być super a Mielnka ma tak samo w biuściku i zaraz wylądujecie z tymi samymi wkładkami
|
|
#12002 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() no i jeszcze będę prototypem dla Ilove Edytowane przez MILENKA2012 Czas edycji: 2012-04-18 o 15:02 |
|
|
|
|
#12003 |
|
Wtajemniczenie
|
czasem o podwieszaniu decyduje się po paru tygodniach od operacji jak schodzi opuchlizna i skóra zaczyna objeżdżać po implancie. jest taki przypadek od mojego dr ale dziewczyna miała świadomość, że to może się stać, dr ją uprzedzał a była zdecydowana na konkretną wielkość.
|
|
#12004 |
|
Raczkowanie
|
Sherry - witaj wśród cycolinek <jupi>
Ilovesleeping, Milenka – też jestem fanką naturalnie wyglądających piersi w średnim rozmiarze. Tylko, że to co przymierzamy i oglądamy przed operacją zupełnie nie podobne jest do efektu końcowego… Kiedy dotknęłam i przymierzyłam 250cc to wydawało mi się to wystarczająco. Doktor też mnie przekonywał, że więcej się nie ma potrzeby wsadzać a z wąską klatką lepiej nie ryzykować. Teraz jednak wolałabym większy rozmiar. To przykre kiedy po operacji nadal mieszczę się w staniki z przed… To nie tak, że nie jestem zupełnie zadowolona ale kiedy pomyślę, że wydawłam tyle pieniędzy a efekt mnie nie zadowala jest mi przyrko. O dekoltach mogę sobie pomarzyć, moich piersi w żadnym nie widać. Uwazam, że Jooasi ma rację przekonując was. Nie namwaiam was na ogromne implanty ale jeden rozmiar więcej wam na pewno nie zaszkodzi : ) |
|
|
|
#12005 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale wszystko masz takie same to co ja tu podałam? ![]() Cytat:
Cytat:
też allergany? ![]() ---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#12006 |
|
Wtajemniczenie
|
Ilove klep klep, od razu z MX 325c
będziecie z Milenką bliźniaczkami![]() Kasprzyk pracuje na alerganach, inne na specjalne życzenie
|
|
#12007 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#12008 |
|
Raczkowanie
|
Ilove wszystko mam jak Ty tylko waga 51kg
nawet wyjściówkę mamy podobną - zerknij w mój albumik, ja u Ciebie byłam ![]() biorę Allergany anatomiczne mam 295MF wybrane a chcę zmienić na 325MX (obie wkładki mają tą samą szerokość i wysokość) różnią się tylko projekcją i przez to pojemnością ![]() Ilove między 290 a 325 masz 2 milimetry w projekcji więc nie jesteś w stanie tego gołym okiem dostrzec no i po 0,5cm więcej na szerokość i wysokość
Edytowane przez MILENKA2012 Czas edycji: 2012-04-18 o 15:15 |
|
|
|
#12009 |
|
Wtajemniczenie
|
Ilove niebardzo
ale warto o kązdy ml walczyć bo ile to jest 35ml?? jakieś 3 łyżki wody
|
|
#12010 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#12011 |
|
Wtajemniczenie
|
Ilove ale masz fajnie Ci powiem
bliźniaczo podobne sylwetki z Milenką macie a ona robi pierwsza będziesz wiedziała dokładnie co Cie czeka i mogła dokonać jeszcze zmian![]() niestety Milenko Ty jesteś króliczkiem, dobrze, że łatwo dałaś się namówić na ciut więcej może jeszcze pare mililitrów dorzucimy??
|
|
#12012 |
|
Zadomowienie
|
dziewczynki ja sie tak zastanawiam czy te moje 325 cc starczy na sredniej wielkosci piersi??przypominam ze bede miec op u dr.Skwiercz
zerknijcie proszee bedzie cos widaccc??milenka wyslalam zaproszenie ![]() pytanie z innej beczki bierze ktoras z was yasminellle? |
|
|
|
#12013 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to spokojnie starcza na średnią wielkość, łatwo sprawdzisz i Gwen czy u mnie ale szaleństwa nie ma
|
|
|
#12014 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
myślałam, że ma też mentory, tylko, że allergany częściej wkłada No to będę prosic o 325 a jak się nie zgodzi ale przecież nie ma tam zbyt dużej różnicy, tak jak napisałaś ![]() Cytat:
aale fajnie jakbyśmy miały takie same wkładki wiecie tak się cieszę, że jestem już po konsultacji i mogę wreszcie mówic o tym co mi Doktor proponował i już się orientuję co będę miec ![]() A co do wyjściówki Kobieto Ty masz piękne i równe a ja jakieś z kosmosu ale co to będzie w porównaniu z tym co teraz jest![]() Cytat:
nie mogę się doczekac jej op ![]() kasikk ja biorę |
|||
|
|
|
#12015 |
|
Zadomowienie
|
joasi Twoje sa takie fajne pełne chcialabym takie
oczywiscie gwen rowniez mi sie podobaja ale wyjdzie z tego wizualne c czy nie bardzo ty mialas inna wyjsciowke wieksza
|
|
|
|
#12016 |
|
Raczkowanie
|
Kasikkk zaproszenie przyjęte, nie wystrasz się tylko bo u mnie na razie wyjściówka straszy
![]() Joasi, no pięknie jestem króliczkem doświadczalnym ale z widokami na króliczka playboya jak sie operacja uda wolałabym aby to Ilove była pierwsza w wyliczance ale nam się tu miga
|
|
|
|
#12017 |
|
Wtajemniczenie
|
Ilove no Ty wypasiona jesteś ze swoimi 53 kg
w porównaniu z 51 Milenki to faktycznie kolosalna różnica ![]() ![]() ![]() ![]() nie rozśmieszjacie mnie dziewczyny bo padne, ja walcze żeby 60 nie przekroczyć a mam tylko 4cm więcej a jeszcze 4 lata temu po trójce dzieci 53-54 ważyłam a jak mniej chirurga dentysta ostro leczył to do 48 spadłam. a teraz z roku na rok dupa większa i nawet ponarzekać nie moge bo w towarzystwie i tak wszystkie większe mają
|
|
#12018 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
lekarz zaproponowal mi zmiane na yasminelle bo maja mniej hormonow jestem po 1 opakowaniu biore specjalnie przed operacja no i mam od tyg takie bole glowy codzienne mozliwe ze to od nich ??po yasmin mi nic nie bylo jestem wkropce czy kontynuowac ich branie poniewaz mam jeszcze 4 opakowania tak zeby do op starczylo innych nie mam a na poczatku jak je bralam to bylam mega nerwowa teraz to przeszlo juz ale ta glowaa tez tak mialas?moze to nie ma zwiazku z tabsami teraz mam przerwe 7 dni wiec zobacze jak bede sie czuc hm chyba yasmin byly lepsze
|
|
|
|
|
#12019 |
|
Wtajemniczenie
|
Kassik hmmm w luźnym ciuszku to wogóle nie wiadać, w obcisłej kiecce jest spokojnie C, wszystko zależy jak je wyeksponujesz, napewno nie masz też takiego brzuszyska jak ja więc pierś będzie bardziej widoczna, a staniczki 70 E lub 65F kupować trzeba
![]() masz piękną wyjściówke i sporo tkanki pod skórą będzie pięknie napewno
|
|
#12020 |
|
Zadomowienie
|
laska jestes i tyle w temacie
mam nadzieje ze wyjda fajne byle do czerwca ustale termin i bede odliczac |
|
|
|
#12021 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no a poza tym wiek, nie wiem kochana jak Ty ale ja mam 35lat i sporo mnie kosztuje wysiłku aby ważyć 51kg a boczki jak były tak i są ![]() liczę na to że cycki mi sylwetkę zrównoważą i będzie git ![]() Kasikk wyjściówkę masz modelową! cycki wyjdą perfect
Edytowane przez MILENKA2012 Czas edycji: 2012-04-18 o 15:48 |
|
|
|
|
#12022 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
dzisiaj nie bo już jadłamCytat:
Noo kochana po trójce dzieci ważyc 53 kg to musi byc mega ja mam skłonności do tycia także pewnie dupkę będę miała jak ciężarówa Ty to jesteś chudziutka ajjjCytat:
aleee w ulotce chyba było coś takiego, że mogą wystąpic różne takie rzeczy po braniu yasminelle. Więc może one nie są jednak dla Ciebie??? Idź do gina i zapytaj czy może by ich nie zmienic? Bo tak nie powinno przecież byc Ja nie miałam żadnych takich, od razu mi przypasowały a brałam przez kilka miesięcy. Potem kilka miesięcy przerwy i teraz wróciłam do nich i zaczęłam pierwsze opakowanie ![]() ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- Cytat:
o taaak znacie jakieś sposoby na boczki? ja cwiczę czasem na twisterku haha czasem... ale kolka mnie łapie szybko ![]() I poproszę o jakieś cudowne sposoby na cellulit
|
||||
|
|
|
#12023 |
|
Zadomowienie
|
nie za bardzo moge isc teraz do lekarza ,jestem za granica
wiec poczekam ten tydz i zobacze czy bole mina jak nie to wroce do yasmin...nie ma wyjscia
|
|
|
|
#12024 |
|
Raczkowanie
|
Na boczki to jest chyba jedyny skuteczny sposób ODESSAĆ
inaczej wracają jak bumerang
|
|
|
|
#12025 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Kochana dostałaś pewnie w klinice taką kartkę 'Przygotowanie do zabiegu' i tam doktor zaznaczył jakie badania musisz wykonac. Masz to prawda?
|
||
|
|
|
#12026 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
usg robię za tydzień a reszta to badania z krwi na 2tyg przed więc jeszcze mam czas
|
|
|
|
|
#12027 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny a macie może coś na przesuszoną skórę... ze mnie skóra leci strasznie jakbym ją zmieniała.. smaruje balsamem Garniera ale chyba jest zasłaby. Właśnie siedzę sobie w pracy i i podwinęłam rękaw i z przedramienia mi poleciała chmura skóry o.O nigdy tak nie mialam nie wiem o co chodzi. Myślicie żeby isć do dermatologa?? myślałam ze to tak po narkozie ale mam tak już 3 tyg... okropność
|
|
|
|
#12028 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() zrób sobie najlepiej pod prysznicem piling aby stary naskórek zetrzec a potem gruba warstwa balsamu i oliwki dla dzieci na noc i conajmniej 1,5l wody w ciągu dnia - po tygodniu powinno być dużo lepiej
Edytowane przez MILENKA2012 Czas edycji: 2012-04-18 o 16:10 |
|
|
|
|
#12029 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale zapytam te badania jonogram, czas protrombinowy, APTT, Hbs antygen, Anty-HCV to wszystko z krwi? czyli idę raz na badanie krwi i proszę żeby to wszystko zbadali? ![]() A jak się bada czy nie mam HIVa? ![]() I na USG piersi to kto mi daje skierowanie? ![]() Muszę jeszcze iśc na konsultację do psychologa/psychiatry...hmm też nie wiem jak to załatwic
|
|
|
|
|
#12030 |
|
Rozeznanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:40.

przed samą operacją dr może nie mieć rozmiarku.

też allergany? 

myślałam, że ma też mentory, tylko, że allergany częściej wkłada
ale przecież nie ma tam zbyt dużej różnicy, tak jak napisałaś
a jeszcze 4 lata temu po trójce dzieci 53-54 ważyłam a jak mniej chirurga dentysta ostro leczył to do 48 spadłam. a teraz z roku na rok dupa większa i nawet ponarzekać nie moge bo w towarzystwie i tak wszystkie większe mają