|
|
#2071 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakowianki - część XVII
Cytat:
|
|
#2072 |
|
Rozeznanie
|
6xm - masz pełną skrzynkę i nie mogę Ci odpisać na wiadomość
|
#2073 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Albo zwęzić też mogę ![]() Cytat:
Tym bardziej jeśli ma przynieść takie efekty ![]() 2. Ja też mam taką nadzieję I jeszcze, że ubrania będą mi się tak podobać jak na zdjęciu ![]() Cytat:
Cytat:
Dzięki Ja właśnie bałam się brać trochę, więc wzięłam tunikę (zawsze mogę paskiem związać) i spódniczkę- mam nadzieję, że będzie dobra Cytat:
Tak, to widziałam Dzięki
|
|
|
#2074 |
|
Zakorzenienie
|
czytam bloga Brunetki i ten opis diety i tak szczerze to za wyjątkiem niejedzenia owoców nie widzę różnicy w jej i mojej pielęgnacji
może mi się zdaje, ale też staram się nie pakować na twarz chemii i nie przesadzać z ilością kosmetykówi ona je jajecznice z 5 jajek! ![]() Blair- poratuj mnie linkiem do Sigmy, bo zniechęcę się już całkiem ![]() Kasiencja- super te żakiety
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 Edytowane przez gg22 Czas edycji: 2012-04-18 o 16:23 |
|
|
|
#2075 |
|
Matka Smoka
|
Nie załapałam tego z Frappo - muszę nadrobić.
ville - jak będę miec wieczorem chwilę to ogarnę hydrolaty, bo nie pamiętam. Ale ja generalnie używam wsyztskiego po koolei i wielkich roznic nie widzę ![]() Przesyłka - zobaczymy ile nas się uzbiera. |
|
|
|
#2076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo to chyba te owoce właśnie - z tego co zrozumiałam to chodzi o to żeby wodę dostarczać z owoców a nie pić )
|
|
#2077 |
|
Nie depcze krokusów
|
|
|
#2078 |
|
Zadomowienie
|
Kasiencja jakie te zakieciki piekne
![]() Na avanti takze patrzylam glownie na koszulki bo maja ladne wzory no i za grosze ale ja mam ten klopot ze jestem szczupla ale mam duze piersi i sie boje czy beda dobre ![]() Myszko Ty na Agh studiujesz??? Blair aspargin to takze potas z magnezem?
|
|
#2079 |
|
Zakorzenienie
|
Francuska: tak
|
|
#2080 |
|
Zakorzenienie
|
Frapo, tak
Mi to lekarz przepisał przy odchudzaniu kiedyś - jak piłam ziółka i dużo wody, co wypłukiwało mi i potas i magnez, i w nocy budziłam się z mocnymi i bolesnymi skurczami. Pomogło A tanie, jedno opakowanie kosztuje może 5-6 zł ![]() http://leki.blox.pl/2010/08/Aspargin...to-dziala.html
|
#2081 | |
|
Pani Buka
|
nie dzialaja mi polskie litery na forum
![]() Cytat:
ja jem z 3 (i to takich wiekszych), dodaje sobie do niej cebule, jakas wedline czy kielbase, szczypiorek i jeszcze przegryzam chlebem ![]() jakbys sie zdecydowala to powiedz - ja nie wiem czy mam kase na zakiet, ale kto tam wie... chyba maj bedzie moim miesiacem odwyku ![]() co do owocow i warzyw - np. papryka nadal droga, latem to wszystko sie jakos oplaca, zima mniej
|
|
#2082 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.blair, w ogóle to Ineso (mam nadzieję ) sprzedała mi, że masz jakieś wtyki i możesz "załatwić", "wydębić" Harmonet bez recepty? Prawda to? Bo jeśli tak, to ja mam właśnie taką ogromną prośbę .Cytat:
.
|
||
|
|
|
#2083 | |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie znowu nie mam jakiegoś oprogramowania
Przydałby się facet ![]() Cytat:
??
|
|
#2084 | |
|
Pani Buka
|
to prawda - regularnie kupuje i sledze, teraz nie ma juz tragedii, ale to tez jeszcze nie tak tanio jak latem kiedy mozna zrobic leczo za grosze
![]() a ostatnio kupilam rukole w Auchanie i wywalilam do kosza, bo byla jakas paskudnie gorzka w lidlu kupilam o wiele smaczniejsza. Cytat:
nie, ten zakiet akurat z Awanti i z jakiejs nieznanej dziwnej firmy, ale mysle ze to moze byc cos podobnego
|
|
#2085 |
|
Nie depcze krokusów
|
Lalaith - ale co się dzieje?
|
|
#2086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Naukowych źródeł nie znam ![]() Z apteką jest problem :/ Odkąd od nowego roku weszły przepisy walnięte to mi nie chcą sprzedawać, więc nie mam jak pomóc
|
|
#2087 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2088 |
|
Zadomowienie
|
SdC, wiedziałam, że o czymś zapomniałam. Zaczęłam przygodę z hh w cienkiej podkoszulce
Dziś założę polar ![]() Kasiencja, fajne te żakiety. Stacjonarnie też są w tych cenach dostępne? Ile ja kasy ostatnio wydaję ![]() To i ja się pochwalę, chociaż chyba już wspominałam - za 3 tygodnie lądujemy z Tż na Cyprze
|
#2089 |
|
Nie depcze krokusów
|
Jak organizowaliście?
|
|
#2090 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2091 | |
|
Zakorzenienie
|
Standard
Cytat:
Z kim będę pisać?
|
|
|
#2092 |
|
Zadomowienie
|
Ryanair + rent a car
![]() Z nami, bo każda leci w innym terminie
|
#2093 | |
|
Matka Smoka
|
Przegląd mazidlany odc.1. - Hydrolaty:
- cytrynowy: pachnie delikatną cytrynką, odświeżający, polecam na rano, fajnie komponuje się z miętowym, lekko rozjaśnia, ściąga -błąwatkowy: bez zapachu, bardzo delikatny, antyoksydacyjny, nawilża -z głogu: bez zapachu, dobra alternatywa dla kocanki, jak ktoś nie znosi jej zapachu - bo dobrze wpływa na naczynka -miętowy: podobnie jak cytryna -biała róża - nie miałam, ale jak brzmi-biorę! Hydrolaty można mieszać, więc jak komuś zależy na zapachu to może zmieszać bezzapachowy z zapachowym, np. bławatek z różą - mix nawilża, jest antyoksydacyjny. Można też mieszać droższy z tańszym Ja kiedyś robiłam tonik cytryna 60% i miętaekologiczna 30% - bardzo fajny. Nie znam reszty mazidlanych hydrolatów, ale w opisach powinno być napisane czy pachną - bywa różnie. Dla delikatnej cery polecam migdałowy, bławatek, głóg. Mieszana/tłusta: oczarowy, aloes, cytryna, mięta. Przeciwstarzeniowo: zielona herbata, bławatek, róża. Bez specjalnych przeciwskazań/potrzeb: rumianek, lawenda, pomarańcza. ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Cytat:
![]() Jak z kwasami nie miałaś do czynienia, to polecam rozpocząć przygodę raczej jesienią. Jeśli teraz to tylko gotowy tonik PHA z BU. ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- kasiencja, mmmmmm - przelewy
|
|
|
|
|
#2094 |
|
Pani Buka
|
Granatowo - nie wiem czy w tych samych cenach, ale pewnie niektóre modele będą i można sobie przymierzyć. tylko nie wiem gdzie i czy w Krakowie jest Butik.
Ville - w Bonarce co ciekawe, obsłużył mnie PAN ![]() Ineso - już, za dużo ostatnio rzeczy nazamawiałam i się pogubiłam czy zapłaciłam czy nie. zaraz będziesz miała
|
#2095 |
|
Matka Smoka
|
Ja pierdziu, wyprodukowałam kilometrowego posta nt. olejów i mi go wcięło
Napisałam raz jeszcze, ale chyba wersję skróconą ![]() Przegląd mazidlany odc. 2 – Oleje Oleje zimnotłoczone: - oleje owocowe – ze względu na lekkość, dobre wchłanianie, brak efektu tłustości oraz znikomą możliwość zapchania zwłaszcza do skóry tłustej, zaskórnikowej, ale też na problemy ze skórą na tle grzybicy, bakterii, azs, łuszczycy: żurawinowy, truskawka, malina, czarna porzeczka, jeżyna. Większość pięknie pachnie Maceraty (czyli oleje ziołowe) - z alg – na cellulit - z kasztana – na naczynka - z marchwi – na opaleniznę. Poza tym warto go wziąć, bo jest tak tani, że drożej wychodzi kupić samą butelkę ![]() Olejki eteryczne: -tu jest sporo dziwnych rzeczy, które służą chyba do produkcji perfum-bo na dole są receptury -copaiba – antybakteryjny, na trądzik – można wkropić do zwykłego oleju, także do olejków do mycia twarzy -i jest olejek cedrowy!
Edytowane przez Ineso Czas edycji: 2012-04-18 o 22:59 |
|
|
|
#2096 | |||
|
Zakorzenienie
|
mam czajnik!
teraz tylko muszę wyrobić w sobie nawyk kupowania herbaty i mogę zapraszać ![]() Cytat:
przecież nie od dziś wiadomo, że duża ilość zjadanych owoców i warzyw wpływa dobrze na wszystko. I że tak przyjmowana woda jest dużo lepsza dla organizmu. Chociaż zawsze mnie zastanawiało co z cukrami, których jest tyle w owocach np. w winogronach? nie wiem czy w dzisiejszym świecie jest coś takiego jak nieprzetworzone jedzenie no chyba, że od mojej mamy z działki![]() akurat u Ciebie wcale mnie to nie dziwi Cytat:
![]() chętnie bym zamówiła, ale nie ma szans w tym miesiącu Cytat:
na długo? ależ wy się bujacie po świecie, fju fju! za mną- tylko nie wiem czy mam się śmiać czy płakać jak tam le scandale?
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|||
|
|
|
#2097 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Zamiast owoców - warzywa właśnie . Sądzę, że papryka z Tesco też jest nieprzetworzona . Chodzi chyba o to, że nie gotowana, smażona itd. .
|
|
|
|
|
#2098 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
![]() Przegląd mazidlany odc. 3 – Różności , które można stosować solo -mleczko winogronowe –jako emulsja do twarzy: wzmacnia naczynka, antyoksydacyjne, nawilża -mleczko akacjowe – jako emulsja do twarzy: zmiękcza, nawilża, antyoksydacyjne -bromelaina – jako peeling enzymatyczny -wszystkie ekstrakty owocowe – jako maseczka (ananas – peelingująca) -maseczka trójalgowa -potrójny żel hialuronowy – jako nawilżacz -poza tym: błota, glinki, spirulina |
|
|
|
|
#2099 |
|
Zakorzenienie
|
Ineso - lepszy hydrolat oczarowy czy z kocanki? Kurde chyba się zdecyduję jednak wziąć z mazideł ten kwas potrójny, bo mój mi się kończy już, a nie wiadomo kiedy zsk będzie
![]() Chyba że ktoś chce potrójny kwas hialuronowy na pół? http://mazidla.com/index.php?page=sh...mart&Itemid=27 Wychodzi po 12 zł z groszami za połowę
|
#2100 |
|
Matka Smoka
|
blair - ale lepszy na co?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:13.

Nie mam czasu ostatnio nawet zjesc pozadnie. Stosowala ktoras z Was magnez skurcz? bo teraz widzialam kilka roznych i nie wiem czy warto taki kupowac czy wystarczy zwykly magnez .

może mi się zdaje, ale też staram się nie pakować na twarz chemii i nie przesadzać z ilością kosmetyków

Bo jeśli tak, to ja mam właśnie taką ogromną prośbę
.