Moda, która Cię "rozwala" cz.V - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-18, 19:02   #1381
Magdallen
Zakorzenienie

Dot.: Moda, która Cię "rozwala" cz.V

Cytat:
Napisane przez RiverOfDirt Pokaż wiadomość
Hm, czy muffiny to teraz jakaś wyższa forma lansu, która zdeklasowała kubek ze Starbucksa? Pytam, bo ostatnio dość często je widzę w internecie, wcale nie na blogach kulinarnych.
Też się zdziwiłam. Szczególnie, że te na fanpejdżu Charlize to muffiny z kartonu. Takie, które mój brat ciągle piecze, bo są proste w przygootowaniu. Swoją drogą mój brat ostatnio nabył kubek ze Starbucksa, więc może coś w tym być.

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
to już się chyba dawno stało, nie pierwsza taka akcja z jej strony a co do tej gumki.. myślę, że mój zdolny tatuś mógłby taką zmajstrować w parę chwil, nie warte to to 15 zł, a co dopiero 35zł ale co kto lubi. na tych załączonych zdj przy aukcji wygląda to zupełnie inaczej niż w rzeczywistości
No, to zakładajcie firmę produkującą bloggerskie gumki do włosów. W dodatku hand made czy inne diy, więc cena jeszcze wyższa

Cytat:
Napisane przez lakeithia Pokaż wiadomość
mnie najbardziej rozwalają nie tylko jej chamskie komentarze, które mają na celu wywyższenie się, ale fakt, że w ogóle się nie przyznaje, że pochodzi spod Rzeszowa, z wsi pod ukraińską granicą, a wypisuje, że Wuppertal to jej rodzinne miasto, kiedy tam nawet liceum nie skończyła. Z zadartą głową zachowuje się jakby całe życie miała H&M pod nosem, a teraz zarabia na ludziach, w których otoczeniu żyła.
A skąd wiesz, że pochodzi spod Rzeszowa. Nigdzie się z taką informacją nie spotkałam, a mnie zaciekawiło. No, ale może pochodzi się stamtąd, gdzie mieszkają rodzice. A jak się przeprowadzają, to tak jakby miejsce pochodzenia się zmieniało

Cytat:
Napisane przez szarri Pokaż wiadomość
Haha, mam z dziś zyski większe niż dotąd przez tydzień, kocham Was Mogę się komuś odwdzięczyć i coś mu poklikać?
Poklikałam Ci. Ja w prawdzie też założyłam bloga, ale jeszcze się nim nikomu nie chwalę. Jak mnie najdzie ochota na popularność, to się przypomnę

Mnie dziś rozwaliła dziewczyna siedząca dokładnie naprzeciwko mnie w pociągu. Była ubrana w taki trapezowaty szary płaszcz i szare spodnie jak od męskiego garnituru, ale z podwiniętymi nogawkami nad kostki. Tak mi się z klaunem strasznie kojarzyła A najlepsze, że zerknęłam na nią parę razy, a ona potem się całą drogę do mnie szeroko uśmiechała. Ja ją rozwaliłam, czy jak...

A ja ostatnio wzorem KT latam w pastelach. Wczoraj się spieszyłam, nie zdążyłam do końca przemyśleć stroju i tym sposobem pojechałam na uczelnię cała w pastelach: beżowy trencz+beżowa torebka+błękitne rurki+beżowe botki

Edytowane przez Magdallen
Czas edycji: 2012-04-18 o 19:04
Magdallen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 19:36   #1382
lalalabamba
Wtajemniczenie

Trudno mówić żeby pochodziła spod Rzeszowa, skoro jest z Jarosławia Dla Waszej informacji, Rzeszów oddalony jest od Jarosławia o jakieś 60 km.

I nie wiem, co to ma do pochodzenia. Jeśli chcecie wiedzieć, na podkarpaciu ludzie już zeszli z drzew, wyszli z jaskiń i nie każdy lata w byle łachach.
lalalabamba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 19:41   #1383
kennedy
Zakorzenienie

rozwalily mnie te mufiny z kartonu u charlize- jest sie czym chwalic zaprawde powiadam wam
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 19:43   #1384
Alvesta
Zakorzenienie

[1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3362899 3]mnie tam jakos cena tej gumki nie bulwersuje, jak ktoś tam pisał, niech wystawi i za 70 zł, raczej smieszny jest ten kto to kupi BO to od charlize jak kogos stac / ma chęć - jego sprawa.
jakos bardziej nie podoba mi się to jak ona się do ludzi odnosi. Nie wiem czy to z nią dobrze kojarze, czy to był ktos inny (jesli ktos inny, nie pamiętam) ale była taka akcja że jakaś blogerka napisała do kogoś że teraz może sobie kupić te ciuchy ze zdjęć na allegro i poczuć się jak ona. No nie wiem kim trzeba być (albo raczej jakie mniemanie o sobie mieć)żeby sadzić takie komentarze
i te teksty o cięzkiej pracy bla bla bla, chyba zapomniała że to co ma zawdzięcza tym wszystkim którzy lubia jej blog i wchodzą tam codziennie i choćby dlatego warto być dla ludzi miłym jesli się na nich i ich sympatii zarabia.[/QUOTE]

poczytałam komentarze na all - i widać jak się do ludzi odnosi

a gumka jest warta tyle ile ktoś jest w stanie na nią widać. Ja nie wydałabym złotówki.
Alvesta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 19:53   #1385
motyla
Zakorzenienie

Cytat:
Podejrzewam, że prowadzi - zyski z reklam można niby w normalnym PIT-35 bodajże rozliczać, ale myślę, że nie na taką skalę No i raczej w jakichś normalnych systemach bannerowych typu Google AdSense, a nie na takiej zasadzie, że konkretna firma płaci mi określoną sumę za to, że na mojej stronie wisi ich reklama. Firma się przydaje czasami. Ej, ale powiem Wam, że na tych blogach niektórzy naprawdę trzepią niezłą kasę - na moim marniutkim i biedniutkim blogasku przy jednej reklamie przez tydzień zarobiłam 4zł (wiecie, koleżanka mi kliknęła, siostra mi kliknęła sikam ze śmiechu. Chyba sobie zostawię ten bannerek ). Jak patrzę na niektóre popularne blogi i ilość reklam, to to muszą być pieniądze spokooojnie wystarczające na utrzymanie.
hmm, to pewnie prowadzi. ale ciekawam właśnie, czy odprowadza podatek od sprzedaży. bo powinna tak na moje oko. ale co mnie to właściwie, niech se robi co chce

na dodatek usunęła wpis o gumkach. ciekawe czy to przez mój komentarz o podatku pod tymże wpisem no albo opchnęła gumki i post nie był jej już potrzebny...
motyla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 20:20   #1386
mamaNiu
Rozeznanie

szarri i ja kliknęłam cobyś na waciki i gumki różne miała Poczytałam przy okazji i dodałam do zakładek - będę zaglądać a nawet moze cię poobserwuję
mamaNiu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 20:21   #1387
RiverOfDirt
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kennedy Pokaż wiadomość
rozwalily mnie te mufiny z kartonu u charlize- jest sie czym chwalic zaprawde powiadam wam
No przecież pochwaliła się foremką z Niemiec, w porównaniu z którą foremki z Ikei są badziewne.

No rest is worth anything except the rest that is earned.

(Aparatka od 28.02.2013 )
RiverOfDirt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 20:57   #1388
6roove
Zakorzenienie

Cytat:
Jakie Wy jesteście kochaaanee

Czy tylko ja mam wrażenie, że okolice Rzeszowa mają jakieś szczególne szczęście do kontrowersyjnych blogerek?
eee, które to takie kontrowersyjne?
sama nadaję z Rzeszowa,
w moim mniemaniu ubieram się normalnie chyba daleko mi do kontrowersji?

Cytat:
Napisane przez gae Pokaż wiadomość
Przyznam się, że z dużym zainteresowaniem przeczytałam posty odnośnie tej... no, jak jej tam... Charlize, no. O ile interesuję się modą, o tyle półświatek szafiarek i samozwańczych trendsetterek jest mi obcy. I widzę, że sporo straciłam, w życiu bym się nie spodziewała, że jakaś dziewoja z Jarosławia robi taką zawrotną karierę w internecie (i nie śmiejcie się, że ona prawie z Ukrainy, bo ja mam tam jeszcze bliżej, a słoma mi z butów bynajmniej nie wystaje )

A wracając do temat, to ostatnio ostro zrył mi banię widok jakiejś polskiej gwiazdeczki w kalesonach... i to takich pełnoprawnych, z dziurą na siusiaka. Groteska!
luzik, moja rodzinna miejscowość oddalona jest od zielonej granicy z Ukrainą o jakieś 3km
wybaczcie, ale Jarosław to jeszcze daleko ma do Ukrainy.

poza tym trochę nie rozumiem podejścia do sprawy - co za różnica skąd ktoś pochodzi czy ci wszyscy znani i lubiani to muszą być ludzie urodzeni tylko w dużych miastach?
bo jak z przysłowiowiowej wiochy z trzema domami na krzyż, to już im czegoś umniejsza?

Cytat:
Napisane przez Magdallen Pokaż wiadomość
A skąd wiesz, że pochodzi spod Rzeszowa. Nigdzie się z taką informacją nie spotkałam, a mnie zaciekawiło. No, ale może pochodzi się stamtąd, gdzie mieszkają rodzice. A jak się przeprowadzają, to tak jakby miejsce pochodzenia się zmieniało
pisała o tym kiedyś tu na wizażu nawet

Cytat:
Napisane przez lalalabamba Pokaż wiadomość
Trudno mówić żeby pochodziła spod Rzeszowa, skoro jest z Jarosławia Dla Waszej informacji, Rzeszów oddalony jest od Jarosławia o jakieś 60 km.

I nie wiem, co to ma do pochodzenia. Jeśli chcecie wiedzieć, na podkarpaciu ludzie już zeszli z drzew, wyszli z jaskiń i nie każdy lata w byle łachach.
otóż to.
sorry, ale po niektórych słowach Rzeszów, czy ogólnie Podkarpacie jawi się tu jako jakiś nienormalny region

6roove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 21:24   #1389
szarri
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 6roove Pokaż wiadomość
otóż to.
sorry, ale po niektórych słowach Rzeszów, czy ogólnie Podkarpacie jawi się tu jako jakiś nienormalny region
Dla mnie Podkarpacie to jest nienormalny region, bo jest wypadkogenny - zawsze jak tam jestem, to coś się dzieje złego mi albo Lubemu. Jakieś złe pola magiczne macie

Cytat:
Napisane przez mamaNiu Pokaż wiadomość
szarri i ja kliknęłam cobyś na waciki i gumki różne miała Poczytałam przy okazji i dodałam do zakładek - będę zaglądać a nawet moze cię poobserwuję
Jakie Wy jesteście faaaaajne

Cytat:
Napisane przez motyla Pokaż wiadomość
hmm, to pewnie prowadzi. ale ciekawam właśnie, czy odprowadza podatek od sprzedaży. bo powinna tak na moje oko. ale co mnie to właściwie, niech se robi co chce
Ja kiedyś udzielałam się na pewnym forum o tematyce hendmejd (biżu w zasadzie), gdzie wszyscy chrzanili podatki i sprzedawali swoje wyroby na Allu i w galeriach internetowych (a to były wczeesne początki tychże, rok... 2005? Nikt o podatkach nie myślał, nie to co teraz). W końcu przyszła szarańcza i dziewczyny takie kary podostawały, że do końca życia nie sprzedam niczego z ominięciem fiskusa . I fakt, bez podatku można sprzedawać dzieła sztuki zrobione nie na sprzedaż (jakkolwiek to brzmi) i przedmioty używane ponad pół roku...
szarri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 21:35   #1390
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magdallen Pokaż wiadomość

No, to zakładajcie firmę produkującą bloggerskie gumki do włosów. W dodatku hand made czy inne diy, więc cena jeszcze wyższa

już widzę tą górę forssssy...

---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ----------

[1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3362899 3]mnie tam jakos cena tej gumki nie bulwersuje, jak ktoś tam pisał, niech wystawi i za 70 zł, raczej smieszny jest ten kto to kupi BO to od charlize jak kogos stac / ma chęć - jego sprawa.
jakos bardziej nie podoba mi się to jak ona się do ludzi odnosi. Nie wiem czy to z nią dobrze kojarze, czy to był ktos inny (jesli ktos inny, nie pamiętam) ale była taka akcja że jakaś blogerka napisała do kogoś że teraz może sobie kupić te ciuchy ze zdjęć na allegro i poczuć się jak ona. No nie wiem kim trzeba być (albo raczej jakie mniemanie o sobie mieć)żeby sadzić takie komentarze
i te teksty o cięzkiej pracy bla bla bla, chyba zapomniała że to co ma zawdzięcza tym wszystkim którzy lubia jej blog i wchodzą tam codziennie i choćby dlatego warto być dla ludzi miłym jesli się na nich i ich sympatii zarabia.[/QUOTE]

ee no my tu też jej nabijamy kase powinna być miła bo jak przestaniemy jej zazdrościć i pluć jadem to jej obroty spadną
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 00:54   #1391
6roove
Zakorzenienie

Cytat:
Dla mnie Podkarpacie to jest nienormalny region, bo jest wypadkogenny - zawsze jak tam jestem, to coś się dzieje złego mi albo Lubemu. Jakieś złe pola magiczne macie
gdzie tu związek ze wspomnianymi kontrowersyjnymi blogerkami?
po prostu nie wrzucajcie wszystkich do jednego wora

Stary 2012-04-19, 08:03   #1392
Moderna
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie o to chodzi, że dwie znam (o obydwu się tu rozmawia ) i obydwie stamtąd, więc 100% trafień
cale dwie? no to trzeba bedzie zacząć pisać jakieś badanie statystyczne

rzeczywiście strasznie nienormalny ten region rzeszowski
Stary 2012-04-19, 10:34   #1393
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
gdzie tu związek ze wspomnianymi kontrowersyjnymi blogerkami?
po prostu nie wrzucajcie wszystkich do jednego wora
Cytat:
Napisane przez Moderna Pokaż wiadomość
cale dwie? no to trzeba bedzie zacząć pisać jakieś badanie statystyczne

rzeczywiście strasznie nienormalny ten region rzeszowski
czy Wy aby nie przesadzacie? toc ten watek z Podkarpaciem nie zaczal sie na powaznie, gdyby ktos w ten sposob pisal o Poznaniu, to bym radosnie uczestniczyla w dyskusji, wiedzac, ze nikt tak naprawde nie uderza w miasto mojego zamieszkania, chillout, dziewczyny .

a Rzeszow fajne miasto, odwiedzam je raz w roku, bo moja bliska kolezanka z Wizazu tam mieszka.
Stary 2012-04-19, 11:06   #1394
6roove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez siarka40 Pokaż wiadomość
czy Wy aby nie przesadzacie? toc ten watek z Podkarpaciem nie zaczal sie na powaznie, gdyby ktos w ten sposob pisal o Poznaniu, to bym radosnie uczestniczyla w dyskusji, wiedzac, ze nikt tak naprawde nie uderza w miasto mojego zamieszkania, chillout, dziewczyny .

a Rzeszow fajne miasto, odwiedzam je raz w roku, bo moja bliska kolezanka z Wizazu tam mieszka.
luz, jako pomieszkująca tutaj poczułam się wywołana do tablicy

a co do pozytywnych frików, podam Wam bloga dziewczyny z Tarnobrzega, dawno nie pisała, a szkoda: http://pannaawangarda.blogspot.com/

Edytowane przez 6roove
Czas edycji: 2012-04-19 o 11:10
Stary 2012-04-19, 11:16   #1395
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
a co do pozytywnych frików, podam Wam bloga dziewczyny z Tarnobrzega, dawno nie pisała, a szkoda: http://pannaawangarda.blogspot.com/
blog ciekawy, jesli sie lubi takie klimaty - ale w tym przypadku ałfity sa raczej na pewno jedynie na potrzeby postow^^.
Stary 2012-04-19, 11:33   #1396
ladymoonn
Zakorzenienie

Cytat:
luz, jako pomieszkująca tutaj poczułam się wywołana do tablicy

nie moje klimaty, ale niektóre zdjęcia bardzo fajne
Cytat:
blog ciekawy, jesli sie lubi takie klimaty - ale w tym przypadku ałfity sa raczej na pewno jedynie na potrzeby postow^^.
ale ona przynajmniej się z tym nie kryje i nie wmawia, że tak biega do szkoły/na uczelnię chociaż ona z tego co pamiętam chyba do plastyka chodziła więc w sumie wielkiego szału by nie było jakby przyszła dziwnie ubrana

ladymoonn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 11:47   #1397
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Napisane przez ladymoonn Pokaż wiadomość
ale ona przynajmniej się z tym nie kryje i nie wmawia, że tak biega do szkoły/na uczelnię chociaż ona z tego co pamiętam chyba do plastyka chodziła więc w sumie wielkiego szału by nie było jakby przyszła dziwnie ubrana
no, jak juz napisalam wczesniejszego posta, pomyslalam sobie, ze w sumie dlaczego nie wyjsc na ulice w takim stroju.
Stary 2012-04-19, 12:16   #1398
miss kitsch
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smerfetk_a Pokaż wiadomość
A mi wchodzi ten sam link i te same sandałki Takie z tandetnymi niebieskimi piórkami...

Cytat:
Napisane przez gae Pokaż wiadomość
A wracając do temat, to ostatnio ostro zrył mi banię widok jakiejś polskiej gwiazdeczki w kalesonach... i to takich pełnoprawnych, z dziurą na siusiaka. Groteska!
TOLA

A tak jeszcze co do aukcji allegro to na Charlize można się nieźle wylansować http://allegro.pl/zara-blogerek-tusk...266737151.html
Domyślam się, że sama zainteresowana może nie wiedzieć, że ktoś się powołuje na jej wizerunek a tym samym traci handlową okazję

Poza tym ciekawi mnie fakt, że ma bardzo dużo negatywnych komentarzy na profilu allegro a ludzie dalej się u niej nie boją kupować

Edytowane przez miss kitsch
Czas edycji: 2012-04-19 o 12:19
miss kitsch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 12:26   #1399
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Napisane przez miss kitsch Pokaż wiadomość
A tak jeszcze co do aukcji allegro to na Charlize można się nieźle wylansować http://allegro.pl/zara-blogerek-tusk...266737151.html
wiem, ze juz to pisalam, ale serio nie moge uwierzyc, ze ktokolwiek na powaznie szukajac jakiejs rzeczy w necie, bedzie wpisywal w wyszukiwarke nicki badz nazwiska blogerek^^.

a Tola i w mojej swiadomosci nadal pokutuje.

Edytowane przez siarka40
Czas edycji: 2012-04-19 o 12:39
siarka40 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 13:30   #1400
evvelinek
Zakorzenienie

mój Boże, KAsia T. przeszła samą siebie.. jak nie kiecka w stylu żony prezydenta ( jak to któraś Wizażanka porównała) to znów powrót do piaskownicy.. od czapy ta torba.. jak ze sklepu z zabawkami a cała stylizacja.. hmm to w ogóle można nazwać stylizacja? ja mniej więcej tak wyglądam siedząc w domu
Stary 2012-04-19, 13:34   #1401
ladymoonn
Zakorzenienie

Cytat:
mój Boże, KAsia T. przeszła samą siebie.. jak nie kiecka w stylu żony prezydenta ( jak to któraś Wizażanka porównała) to znów powrót do piaskownicy.. od czapy ta torba.. jak ze sklepu z zabawkami a cała stylizacja.. hmm to w ogóle można nazwać stylizacja? ja mniej więcej tak wyglądam siedząc w domu
jak tylko zobaczyłam nowy post na jej blogu od razu wiedziałam, że trafi na wątek ryba jest mega, już sobie wyobrażam jak chodzi z nią po sopocie

ladymoonn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 13:56   #1402
Lady in Blue
Zakorzenienie

Cytat:
A może taki jest jej prawdziwy styl ubierania się?
mnie jedynie rozwala zawsze taki pogląd - wszędzie na zachodzie jest świetnie, krainy mlekiem i miodem płynące, tolerancja i dobry gust w każdej dzielnicy, a w tej Polsce to sam zaścianek i ludzi na Vogue'a nie stać

Lady in Blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 14:00   #1403
Bayje
Zakorzenienie

Cytat:
wiem, ze juz to pisalam, ale serio nie moge uwierzyc, ze ktokolwiek na powaznie szukajac jakiejs rzeczy w necie, bedzie wpisywal w wyszukiwarke nicki badz nazwiska blogerek^^.
Ja nie wierze w to, że ktoś wrzucając jakiś ciuch na allegro myśli, że jak wpisze w tytuł pseudonim 'laski z bloga' to upchnie to jakieś mądrej kobiecie.
Predzej nastolatka się podjara..

Have you noticed the saddest person always has the most beautiful smile
Kid Cudi
Bayje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 14:16   #1404
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Napisane przez Lady in Blue Pokaż wiadomość
A może taki jest jej prawdziwy styl ubierania się?
w paru miejscach czytalam wypowiedzi, ze ktos widzial Kasie na miescie i byla odziana w cos w desen dzisiejszego ałtfitu .

Cytat:
Napisane przez Bayje Pokaż wiadomość
Ja nie wierze w to, że ktoś wrzucając jakiś ciuch na allegro myśli, że jak wpisze w tytuł pseudonim 'laski z bloga' to upchnie to jakieś mądrej kobiecie.
Predzej nastolatka się podjara..
a wiesz co, mozesz miec racje!
Stary 2012-04-19, 14:21   #1405
Bayje
Zakorzenienie

Cytat:
Pewnie, że mam racje.
Z obserwacji
Honoratka Skarbek każdego dnia łazi po Złotych Tarasach i kupuje ciuchy.
Wyszłam na pizze ubrałam to to to. A za 2 miesiące ogłoszenie na blogu.
Hejka - wystawiłam parę ciuchów na allegro. Licytujcie.
A tam same konta 'JUNIOR'
(i jej sławny tekst na aukcjach Bluzeczka/spodnie są modna/e, dziewczęca/e i stylowa/e )

Have you noticed the saddest person always has the most beautiful smile
Kid Cudi
Bayje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 14:44   #1406
Lady in Blue
Zakorzenienie

Cytat:
w paru miejscach czytalam wypowiedzi, ze ktos widzial Kasie na miescie i byla odziana w cos w desen dzisiejszego ałtfitu .

Wklep sobie jej imię i nazwisko w google i w grafice zobaczysz jej zdjęcia robione przez paparazzich z F lub SE - identyczny styl do dzisiejszego "secika"
mnie jedynie rozwala zawsze taki pogląd - wszędzie na zachodzie jest świetnie, krainy mlekiem i miodem płynące, tolerancja i dobry gust w każdej dzielnicy, a w tej Polsce to sam zaścianek i ludzi na Vogue'a nie stać

Lady in Blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 15:06   #1407
asioollka
Zakorzenienie

urocza ta rybka : D

Be an advocate of joy, find your little heart's desire and follow it.
[/LEFT]

asioollka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 15:12   #1408
szarri
Wtajemniczenie

Ryba jest genialna Szkoda, że taka wielka, ja wolę trochę zgrabniejsze torby, ale generalnie jestem zachwycona. Reszta ałtfitu mdła jak zwykle, więc już mi się nie chce komentować, ale torba wymiata I przez Was weszłam na tego bloga, i przez Was zobaczyłam poprzedni wpis Zosi, i przez Was zjem trzecie śniadanie
szarri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 15:16   #1409
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
ja nie mam nic przeciwko, może chodzić jak chce ale nazywać taki zestawik stylizacją to lekka przesada wg mnie, bo cóż tam jest wystylizowane/ciekawe/ zaskakujące? co do ost. to chyba tylko ta ryba
Stary 2012-04-19, 15:22   #1410
miss kitsch
Zakorzenienie

Cytat:
Ryba jest genialna Szkoda, że taka wielka, ja wolę trochę zgrabniejsze torby, ale generalnie jestem zachwycona. Reszta ałtfitu mdła jak zwykle, więc już mi się nie chce komentować, ale torba wymiata I przez Was weszłam na tego bloga, i przez Was zobaczyłam poprzedni wpis Zosi, i przez Was zjem trzecie śniadanie
Nie no naprawdę nie mam pytań! Jak by ktoś chciał szybko loooknąć --> RYBA
Wygląda mi ona na hand-made, może Kasia szyje po nocach

A Zosia pozamiatała mi tą kanapką dzisiejszą kolację

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości