|
|
#1381 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" cz.V
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mnie dziś rozwaliła dziewczyna siedząca dokładnie naprzeciwko mnie w pociągu. Była ubrana w taki trapezowaty szary płaszcz i szare spodnie jak od męskiego garnituru, ale z podwiniętymi nogawkami nad kostki. Tak mi się z klaunem strasznie kojarzyła A ja ostatnio wzorem KT latam w pastelach. Wczoraj się spieszyłam, nie zdążyłam do końca przemyśleć stroju i tym sposobem pojechałam na uczelnię cała w pastelach: beżowy trencz+beżowa torebka+błękitne rurki+beżowe botki Edytowane przez Magdallen Czas edycji: 2012-04-18 o 19:04 |
||||
|
|
|
#1382 |
|
Wtajemniczenie
|
Trudno mówić żeby pochodziła spod Rzeszowa, skoro jest z Jarosławia
Dla Waszej informacji, Rzeszów oddalony jest od Jarosławia o jakieś 60 km.I nie wiem, co to ma do pochodzenia. Jeśli chcecie wiedzieć, na podkarpaciu ludzie już zeszli z drzew, wyszli z jaskiń i nie każdy lata w byle łachach. |
|
|
|
#1383 |
|
Zakorzenienie
|
rozwalily mnie te mufiny z kartonu u charlize- jest sie czym chwalic zaprawde powiadam wam
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
#1384 |
|
Zakorzenienie
|
[1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3362899 3]mnie tam jakos cena tej gumki nie bulwersuje, jak ktoś tam pisał, niech wystawi i za 70 zł, raczej smieszny jest ten kto to kupi BO to od charlize
jak kogos stac / ma chęć - jego sprawa. jakos bardziej nie podoba mi się to jak ona się do ludzi odnosi. Nie wiem czy to z nią dobrze kojarze, czy to był ktos inny (jesli ktos inny, nie pamiętam) ale była taka akcja że jakaś blogerka napisała do kogoś że teraz może sobie kupić te ciuchy ze zdjęć na allegro i poczuć się jak ona. No nie wiem kim trzeba być (albo raczej jakie mniemanie o sobie mieć)żeby sadzić takie komentarze ![]() i te teksty o cięzkiej pracy bla bla bla, chyba zapomniała że to co ma zawdzięcza tym wszystkim którzy lubia jej blog i wchodzą tam codziennie i choćby dlatego warto być dla ludzi miłym jesli się na nich i ich sympatii zarabia.[/QUOTE] poczytałam komentarze na all - i widać jak się do ludzi odnosi ![]() a gumka jest warta tyle ile ktoś jest w stanie na nią widać. Ja nie wydałabym złotówki. |
|
|
|
#1385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na dodatek usunęła wpis o gumkach. ciekawe czy to przez mój komentarz o podatku pod tymże wpisem no albo opchnęła gumki i post nie był jej już potrzebny...
|
|
|
|
|
#1386 |
|
Rozeznanie
|
szarri i ja kliknęłam cobyś na waciki i gumki różne miała
Poczytałam przy okazji i dodałam do zakładek - będę zaglądać a nawet moze cię poobserwuję
|
|
|
|
#1387 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#1388 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sama nadaję z Rzeszowa, w moim mniemaniu ubieram się normalnie chyba daleko mi do kontrowersji? ![]() Cytat:
![]() wybaczcie, ale Jarosław to jeszcze daleko ma do Ukrainy. poza tym trochę nie rozumiem podejścia do sprawy - co za różnica skąd ktoś pochodzi czy ci wszyscy znani i lubiani to muszą być ludzie urodzeni tylko w dużych miastach?bo jak z przysłowiowiowej wiochy z trzema domami na krzyż, to już im czegoś umniejsza? Cytat:
![]() Cytat:
![]() sorry, ale po niektórych słowach Rzeszów, czy ogólnie Podkarpacie jawi się tu jako jakiś nienormalny region
|
|
#1389 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
. I fakt, bez podatku można sprzedawać dzieła sztuki zrobione nie na sprzedaż (jakkolwiek to brzmi) i przedmioty używane ponad pół roku...
|
|||
|
|
|
#1390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- [1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3362899 3]mnie tam jakos cena tej gumki nie bulwersuje, jak ktoś tam pisał, niech wystawi i za 70 zł, raczej smieszny jest ten kto to kupi BO to od charlize jak kogos stac / ma chęć - jego sprawa. jakos bardziej nie podoba mi się to jak ona się do ludzi odnosi. Nie wiem czy to z nią dobrze kojarze, czy to był ktos inny (jesli ktos inny, nie pamiętam) ale była taka akcja że jakaś blogerka napisała do kogoś że teraz może sobie kupić te ciuchy ze zdjęć na allegro i poczuć się jak ona. No nie wiem kim trzeba być (albo raczej jakie mniemanie o sobie mieć)żeby sadzić takie komentarze ![]() i te teksty o cięzkiej pracy bla bla bla, chyba zapomniała że to co ma zawdzięcza tym wszystkim którzy lubia jej blog i wchodzą tam codziennie i choćby dlatego warto być dla ludzi miłym jesli się na nich i ich sympatii zarabia.[/QUOTE] ee no my tu też jej nabijamy kase powinna być miła bo jak przestaniemy jej zazdrościć i pluć jadem to jej obroty spadną
|
|
|
|
|
#1391 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() po prostu nie wrzucajcie wszystkich do jednego wora
|
|
#1392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() rzeczywiście strasznie nienormalny ten region rzeszowski
|
|
#1393 | ||
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
Cytat:
.a Rzeszow fajne miasto, odwiedzam je raz w roku, bo moja bliska kolezanka z Wizazu tam mieszka .
|
|
|
#1394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do pozytywnych frików, podam Wam bloga dziewczyny z Tarnobrzega, dawno nie pisała, a szkoda: http://pannaawangarda.blogspot.com/
Edytowane przez 6roove Czas edycji: 2012-04-19 o 11:10 |
|
|
|
|
#1395 | |
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
|
|
|
#1396 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
chociaż ona z tego co pamiętam chyba do plastyka chodziła więc w sumie wielkiego szału by nie było jakby przyszła dziwnie ubrana
|
|
|
#1397 | |
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
.
|
|
|
#1398 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takie z tandetnymi niebieskimi piórkami...Cytat:
A tak jeszcze co do aukcji allegro to na Charlize można się nieźle wylansować http://allegro.pl/zara-blogerek-tusk...266737151.html Domyślam się, że sama zainteresowana może nie wiedzieć, że ktoś się powołuje na jej wizerunek a tym samym traci handlową okazję ![]() Poza tym ciekawi mnie fakt, że ma bardzo dużo negatywnych komentarzy na profilu allegro a ludzie dalej się u niej nie boją kupować
Edytowane przez miss kitsch Czas edycji: 2012-04-19 o 12:19 |
||
|
|
|
#1399 | |
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
a Tola i w mojej swiadomosci nadal pokutuje
szuka nowego domu Edytowane przez siarka40 Czas edycji: 2012-04-19 o 12:39 |
|
|
|
|
#1400 |
|
Zakorzenienie
|
mój Boże, KAsia T. przeszła samą siebie.. jak nie kiecka w stylu żony prezydenta ( jak to któraś Wizażanka porównała) to znów powrót do piaskownicy.. od czapy ta torba.. jak ze sklepu z zabawkami
ja mniej więcej tak wyglądam siedząc w domu
|
|
|
|
#1401 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ryba jest mega, już sobie wyobrażam jak chodzi z nią po sopocie
|
|
|
#1402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Predzej nastolatka się podjara..
|
|
#1404 |
|
Szef ds. Wymianek
|
w paru miejscach czytalam wypowiedzi, ze ktos widzial Kasie na miescie i byla odziana w cos w desen dzisiejszego ałtfitu
.a wiesz co, mozesz miec racje!
|
|
#1405 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie, że mam racje.
Z obserwacji Honoratka Skarbek każdego dnia łazi po Złotych Tarasach i kupuje ciuchy. Wyszłam na pizze ubrałam to to to. A za 2 miesiące ogłoszenie na blogu. Hejka - wystawiłam parę ciuchów na allegro. Licytujcie. A tam same konta 'JUNIOR' (i jej sławny tekst na aukcjach Bluzeczka/spodnie są modna/e, dziewczęca/e i stylowa/e )
|
#1406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1407 |
|
Zakorzenienie
|
urocza ta rybka : D
|
#1408 |
|
Wtajemniczenie
|
Ryba jest genialna
I przez Was weszłam na tego bloga, i przez Was zobaczyłam poprzedni wpis Zosi, i przez Was zjem trzecie śniadanie |
|
|
|
#1409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do ost. to chyba tylko ta ryba
|
|
|
|
|
#1410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wygląda mi ona na hand-made, może Kasia szyje po nocach ![]() A Zosia pozamiatała mi tą kanapką dzisiejszą kolację
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:42.

ale co kto lubi. na tych załączonych zdj przy aukcji wygląda to zupełnie inaczej niż w rzeczywistości 
Mogę się komuś odwdzięczyć i coś mu poklikać? 

Poczytałam przy okazji i dodałam do zakładek - będę zaglądać a nawet moze cię poobserwuję
)