|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#12061 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Cytat:
Obie dziewczyny są z Krakowa |
|
|
|
|
#12062 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki dziękuję za wszystkie buziaczki
![]() Tak, ja i Izzy jesteśmy z KRK ![]() Cycuchy sherry wyszły cudowne, idealnie implanciki wypełniły skórę, cud miód i to już teraz, a będzie już tylko piękniej!!! Trzymaj się kochana W ogóle w super formie byłaś, zuch dziewczyna! i zaraz po zabiegu interesy dzielnie prowadziła, wonder woman!!!! Ise ja piję dużo i też mi się baaardzo łuszczyły, oliwką dla niemowlaków jeszcze smarowałam i jest już lepiej. U takich desek ja my bardzo skórę się naciąga, dlatego ona się regeneruje i jest łuszczenie.... teraz trochę mniej czasu mam, ale będę wpadać do Was w miarę możliwości. Buziale dla wszystkich |
|
|
|
#12063 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
16,5 cm to bardzo bardzo mało i napewno większe implanty nie wejdą a i te wypełnią mocno klatke
|
|
|
#12064 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#12065 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jeszcze swieza sprawa wiec pisz![]() Dziewczyny musze sie podzielic z Wami czyms doszlam do wniosku ze odessam sobie tłuszcz i mam świra na punkcie powiekszenia ust Juz od jakiegos czasu o tym myslalam i nie wiem czy to nie za duzo dla mojego ciala tu odjąc tam dodać
|
|
#12066 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ise łuszczenie skóry to chyba po narkozie skutek uboczny, też sucha jak jasczura byłam, oliwka najlepiej pomaga, przejdzie za jakiś czas
![]() Klaudek co ja Ci mam jeszcze radzić kochana 390 - nie, 330 - nie to spotkajnmy się w połowie drogi i bierzmy 350cc ![]() Sherry gratuluje cycuchów i bardzo się cieszę, że taka mocna baba z Ciebie jak mus to mus, ale nie przesadzaj bo ból można sobie samemu rozkręcić nadgorliwością, dziś wciąż na Ciebie narkoza działała oby jutro nie było gorzej.fajnie że zadowolona z rozmiarku jesteś bo sporo wątpliwości miałaś, czekamy na zdjęcia jak tylko dasz rade ![]() ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Cytat:
Edytowane przez jooasi Czas edycji: 2012-04-18 o 20:55 |
|
|
|
|
#12067 |
|
Raczkowanie
|
Ło matko, ale żeście dziś naskrobały!
![]() sherry.b - gratuluję! Super, że tak dobrze wszystko znosisz, zuch dziewczyna A jeszcze lepiej, że z efektu zadowolona jesteś! Nie mogę się doczekać aż nam się tu pochwalisz ![]() Nie wiedziałam, że Mune to taki cyckowy wolontariusz Super, że się wspierała. W ogóle fajnie, że się wszystkie spotkałyście. Zazdroszcze, chciałabym kiedyś zobaczyć czyjeś żelki na żywo.
|
|
|
|
#12068 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
zazdroszczę tego Krakowa... ![]() Cytat:
Szalona Ty cycki nie wystarczą? ---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- Ja też! |
||
|
|
|
#12069 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jakbym ustka troche powiekszyla to chyba takie straszne to nie jest Z kolezanka juz sie nie widzialam z ponad miesiac ale jakby sie dowiedziala ze chce usta powiekszyc juz by je miała![]() ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- Cytat:
Cyckow jeszcze nie mam wiec nie wiem czy mi wystarcza;P ale tak na serio to tak jak napisalam głowie chce zlikwidowac moj brzuchol
|
|
#12070 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#12071 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
no to może i ze mną Ci się uda, no ale wiadomo że nie musi A Ty widzę masz ten większy model, na który mnie Dziewczynki namawiają
|
||
|
|
|
#12072 | |
|
Wtajemniczenie
|
Olivko ciało Twoje, kasa Twoja, decyzja Twoja ale ja jestem może z racji podeszłego wieku przeciwniczką zbytnich ingerencji u takich młodych dziewczyn, ten biust to dla mnie maks bo jest atrybutem kobiecości i wiem jak bez niego ciężko. teraz zrobisz brzuch, potem cycki i usta, zaraz się botoks zacznie a to może jeszcze nosek albo kości policzkowe to wciąga jak każdy nałóg
ja zaraz po cyckach też takie ciągoty miałam bo brzuch po trzech ciążach ale stwierdziłam, że co za dużo to nie zdrowo i nie można dać się zwariować i w błędne koło wpędzić.---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Cytat:
oglądaj i myśl ale Ciebie namawiać nie będę, mune jest wysoką osóbką a Ty przy niej maluszek ale co trzeba wziąć pod uwage ma wąziutką klatke
|
|
|
#12073 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#12074 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#12075 |
|
Wtajemniczenie
|
Ilove oczywiście że u Ciebie da się zrobić większe piersi, tylko musisz tego chcieć i mieć w sobie determinacje by przekonać doktora
a jeszcze rano słyszłam że 290cc wystarczy![]() ![]() chyba tu narozrabiałam i potwora stworzyłam![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Ilove musisz sobie przemyśleć jakiego efektu oczekujesz to co mam mune przy Twoich gabarytach bedzie już mocno widocznym biuścikiem
|
|
#12076 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
No ale to wzrost też ma znaczenie? To chyba tylko takie wizualne bo ważniejsze jest czy się zmieszczą do klaty dobrze ja myślę? ![]() Cytat:
no dobra przyznaję, wieczór przyszedł i chcę większe ![]() ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- Cytat:
i nie, nie przesadzam ale też nie chcę miec jakichś tyci tyci...Tak na marginesie http://kwejk.pl/obrazek/1101808/rekl...j,kliniki.html |
|||
|
|
|
#12077 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi bez piersi ciezko oj ciezko no ale niedlugo sie doczekam własnie mysle ze po operacji piersi bede miała parcie na nastepne operacje. Moze tego brzucha bym nie cieła ale cos by sie przydało z nim zrobić.Może Mya jak wejdzie to cos podpowie z tym brzusiem ![]() :pr osi:Ale wiecie dobrze ze ja tu moge wejsc i napisac o swoich problemach Jakbym robiła sobie brzuch nikomu bym nie powiedziała bo by mi sie dostało
|
|
#12078 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
325 będzie extra i tego się trzymaj
|
|
|
|
|
#12079 |
|
Zakorzenienie
|
Ilove za pare dni o tych 290 słyszec nie bedziesz chaiala
Ja tez jestem za wiekszymi chociaz te 325
|
#12080 |
|
Wtajemniczenie
|
Ilove każdy wymiar ma znaczenie
ten sam implant inaczej wygląda na 178cm i 65kg a inaczej na 165cm i 53kg z drugiej strony masz szerszy rozstaw niż mune i zeby uzyskać taki rowek jak ma ona musiałabyś mieć większe od niej implanty. zawsze jest coś za coś i trzeba wyposrodkować sobie![]() "mocno widoczne" to nie znaczy, że tato sie domyśli ale na basenie zrobisz wrażenie
|
|
#12081 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
no ale kurczę z jednej strony myślę, że 370 a zaraz myślę, że rzeczywiście to przesada to mnie przerastaCytat:
![]() Cytat:
martwię się ![]() Chciałabym na basenie robic wrażenie
|
|||
|
|
|
#12082 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki dobrej nocki
|
#12083 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#12084 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Sherry, ale nie przesadzaj za bardzo. Przeciez jestes na srodkach przeciwbolowych! Jaka Ty narkoze mialas, ze pozwolili Ci jechac samej samochodem? Przeciez nawet po wyrywaniu zebow zabraniaja tego?! Cytat:
|
|
#12085 |
|
Wtajemniczenie
|
Ilove masz naturalnie dość szeroki rozstaw i płasko między piersiami więc tu będzie ciężko o mały rowek z niewielkim implantem, u Milenki niby jest podobnie ale ma naturalnie zaznaczone wgłębienie, widać je mimo malutkich piersi.
z implantem 370 napewno nie będzie najpierw cyc potem Ty, Mya jest też takich gabarytów jak Wy dzieczyny a ma 485cc i tego efektu nie osiągnęła ![]() nie wiem na ile więcej zgodzi się Wasz dr więc nie ma co gdybać zabardzo. ja myślę, że możesz walke zacząć od 370 a jak sie nie zgodzi to rozmiarek mniej i wtedy juz łaski nie robi
Edytowane przez jooasi Czas edycji: 2012-04-18 o 22:20 |
|
|
|
#12086 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wrośnięty tłuszcz, dobre Edytowane przez Gipsy Czas edycji: 2012-04-18 o 22:16 |
||
|
|
|
#12087 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#12088 |
|
Wtajemniczenie
|
Andzikus Sherry pewnie pozwoliła sobie sama
ona jest jeszcze pod wpływem tego co dostała w żyłe, mnie też pierwszego dnia nie bolało tylko ciężar czułam i nie mogłam doczekac się aż mi wstać pozwolą a 5 godzin odleżeć musiałam.bardzo mnie to dziwi i niepokoi, że ją po paru godzinach wypuścili po pełnej narkozie, pierwszy raz o takiej praktyce słysze ale mam nadzieję i wierze że wszystko bedzie dobrze i faktycznie szybko do siebie dojdzie. my tu się możemy cieszyć, że dziewczyna od razu jest na chodzie ale to wcale niedobrze i straszne obciążenie dla jej organizmu. jest operacja powinna być rekonwalescencja.
Edytowane przez jooasi Czas edycji: 2012-04-18 o 22:19 |
|
|
|
#12089 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A powiedz mi jeszcze...jak będę nawet miała te 370 to i tak dałoby się ukryc przed tatą? Bo pisałaś, że pokaźny bym miała i tak się zastanawiam czy to aby na pewno chodziło o basen![]() Cytat:
trzeba Autorki zapytac hihi Jeszcze wszystko przed Tobą kochana |
||
|
|
|
#12090 |
|
Raczkowanie
|
sherry dzielna kobietka z Ciebie gratuluje cycorkow daj mi troche z siebie zebym i ja taka odwazna byla ![]() Jak w ogole dojdzie do operacji
cos mi tam z wynikami nie do konca dobrze wyslalam je dr. i czekam co on na to eh... moze to nic takiego ale z drugiej strony boje sie ze bedzie po wszystkim a juz bilety zabukowane i to kilka eh... mam dolka ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:19.

zobaczymy
mam nadzieję, że tu przyjdzie niedługo 

doszlam do wniosku ze odessam sobie tłuszcz

cos mi tam z wynikami nie do konca dobrze