|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2701 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. VI
Przez moment przeszła mi przez myśl "poprawa" matury, ale u mnie nie ma dobrych korepetytorów, a nie wyobrażałam sobie samej się uczyć (wtedy chciałam zdawać kompleksowo matmę, biologię i chemię).
|
#2702 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
Ups, przepraszam, pokręciło mi się . Myślałam, że PannaJoannaMakeup jest z hs, a ona jest z kulturoznawstwa . Ta blogerka jest (chyba, z tego co mi się rzuciło na Wizażu w oczy) z hs TU
|
|
#2703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To znaczy inaczej, bo uczyć się lubię i leniem nie jestem, ale usiąść przy książkach to dla mnie po prostu koszmar, a czasem trzeba. Obstawiam, że gdybym była w stanie się zebrać w sobie i przysiąść nad nauką poszłabym w zupełnie inną stronę niż teraz (chociaż, nie żałuję, ale jednak świadomość pozostaje). No nic, zostają mi popularnonaukowe książki o fizyce.
... Edytowane przez enn_ Czas edycji: 2012-04-18 o 21:58 |
|
|
|
|
#2704 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2705 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;33638783]Jestem, siostro
[/QUOTE]Uff, aż mi ulżyło ![]() I nawet branża ta sama, bo hotelarstwo i turystyka to też siostry
|
#2706 |
|
Rozeznanie
|
Rodzynka, Orlica ja też się do Was przyłączam
"...Nie dbam o to, co ludzie myślą, albo mówią o mnie, wiem kim jestem..." 18.03Nowa seria na blogu...Tip Tuesday - jak podkreślam swoje brwi? 16.03 Biała brzoskwinia? Fa NutriSkin Rich Body Milk... 12.03 Poprawki w makijażu? You need this in your life!
|
|
|
|
#2707 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2708 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
xDA lingwistki są? Klasa językowa (i z głowy też językowa jestem :P) ale studia pedagogiczne :P
|
|
|
#2709 |
|
Zakorzenienie
|
widze wy tu ostro o nauce, a zaniedlugo maturka
ja zamiast sie uczyc to siedze na necie xD
|
|
|
|
#2710 |
|
Naczelny Hipster
|
Ja kiedyś klasa językowa
A teraz historia sztuki UWr, także też humanistycznie
|
|
|
|
#2711 |
|
Zakorzenienie
|
A finanse i rachunkowoś?
|
|
|
|
#2712 |
|
Rozeznanie
|
Ja też klasa językowa w LO
"...Nie dbam o to, co ludzie myślą, albo mówią o mnie, wiem kim jestem..." 18.03Nowa seria na blogu...Tip Tuesday - jak podkreślam swoje brwi? 16.03 Biała brzoskwinia? Fa NutriSkin Rich Body Milk... 12.03 Poprawki w makijażu? You need this in your life!
|
|
|
|
#2713 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
a ja byłam w klasie humanistycznej, zdawałam na maturze matematykę i geografię (oba sobie wybrałam) i poszłam na ekonomię
![]() przy okazji- u mnie recenzja podkładu revlon photoready
|
|
|
|
#2715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wróciłam niedawno z salsy - omatko, jakże mi tańca brakowało... A jeszcze jak mam partnera, który mnie dobrze prowadzi to już w ogóle żyć nie umierać. Czemu ten mój TŻ jest taki antytaneczny... |
|
|
|
|
#2716 | |||
|
Zadomowienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;33638783]Jestem, siostro
[/QUOTE]Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ile sióóóóstrrrr! |
|||
|
|
|
#2718 |
|
Konto usunięte
|
Bosz, drukuję sobie właśnie notatki na zbliżający się egzamin, ile tego jeeeest
|
|
|
|
#2719 |
|
Naczelny Hipster
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;33640554]Bosz, drukuję sobie właśnie notatki na zbliżający się egzamin, ile tego jeeeest
[/QUOTE]Mi źle jak pomyślę o wszystkich egzaminach i referatach, a jeszcze licencjat muszę pisać A w dodatku Wrocław kończy zajęcia już w maju, więc mam jeszcze mnie czasu Dodałam pazurki
|
|
|
|
#2720 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2721 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Ja mam egzamin, pracę i obrone, ale smęcicie
|
#2722 |
|
Rozeznanie
|
Przepraszam, ja też klasa językowa - francuski
![]() U mnie na blogu pazurki - paseczki robione dotting toolem
|
#2723 |
|
Naczelny Hipster
|
Ale ja za to mam taki temat, że wszystkie materiały są w jakichś dziwnych bibliotekach na całym świecie, z trudem zdobywam ebooki, a potem się męczę i czytam.
Ostatnio czytam porywający przewodnik po Wersalu pochodzący z XVII wieku. W oryginale. XVII-wieczny francuski wymiata Ale to strasznie pracochłonne jest i aż się odechciewa |
|
|
|
#2724 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Bywa, w sumie ja tez zazdroszcze ludziom, ktorzy literature mają po polsku.
|
#2725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak to się robi?
|
|
|
#2726 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Bardzo chciałabym, żeby tym razem wyszło. Jako nastolatki nie mieliśmy zbytnio poukładane w głowach, teraz jesteśmy mądrzejsi![]() A co do studiów, to bardzo lubię swoje. Ale boję się, że po biotechnologii nie będę pracować w zawodzie i trochę żałuję, że nie zdecydowałam się na jakiś marketing, kreowanie wizerunku w sieci, bo to też mnie interesuje i jest po tym praca. Ale pocieszam się, że nawet jak mi nie pójdzie szukanie pracy w zawodzie i znajdę jej w żadnym laboratorium, to zawsze mogę startować do pracy w handlu po zrobieniu jakiegoś kursu, podyplomówki. ---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:31 ---------- Cytat:
Wyprowadzenia, rysunki itp. Ale ja akurat zawsze lubiłam fizykę i przedmioty ścisłe, więc no problem Ale największą zmorą była historia, geografia, WoS, język niemiecki. Polski i angielski byłam w stanie znieść, ale niemiecki to była największa kara.---------- Dopisano o 00:42 ---------- Poprzedni post napisano o 00:38 ---------- Cytat:
O ile mama rozumie, o tyle z tatą jest problem, bo on się uczył rosyjskiego, niemieckiego i francuskiego.
|
|||
|
|
|
#2727 |
|
Konto usunięte
|
Oglądam te Wasze śliczne paznokcie i jeszcze bardziej chce mi się płakać nad moimi, bo to jeden z tych momentów, kiedy chętnie bym coś zmalowała, a nie mam na czym
|
|
|
|
#2728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2729 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki
Nie wiem, czy potrafię dobrze wytłumaczyć, a nie potrafię znaleźć tutka z jutuba... No więc tak. Na coś (np. ja używam plastikowej karty) dajesz kroplę lakieru i poczekasz aż podeschnie trochę, tak, że jak zamieszasz w tej kropli dotting toolem to lakier się ciągnie takim paseczkiem pomiędzy kroplą a końcem dotting toola i "wkładasz" w ten paseczek paznokieć... Postaram się znaleźć tego tutoriala :Phttp://www.youtube.com/watch?v=o5CTN...el_video_title [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;33641806]Oglądam te Wasze śliczne paznokcie i jeszcze bardziej chce mi się płakać nad moimi, bo to jeden z tych momentów, kiedy chętnie bym coś zmalowała, a nie mam na czym No jak to, Orlica nie ma czym
"People should have chips implanted in their skulls that explode when they say something stupid." Sheldon Cooper Bloguję ![]() marcowy wątek wymiankowy Edytowane przez inkaxx Czas edycji: 2012-04-19 o 03:24 |
|
|
|
#2730 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;33641443]Chciałabym móc napisać licencjat, u mnie to będzie egzamin licencjacki z wszystkich przedmiotów w ciągu 3 lat
[/QUOTE]Eee.. Ja miałam i pracę i egzamin z 3 lat ![]() A przed chwilą dostałam wyniki tego paskudnego koła.. Zdałam !!! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:32.

. Myślałam, że PannaJoannaMakeup jest z hs, a ona jest z kulturoznawstwa 

o czym Ty do mnie gawarisz? <czy jak to tam szło> 

W dodatku jest tak samo uroczo-zgryźliwy jak go pamiętam