Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII - Strona 133 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-19, 07:24   #3961
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
no właśnie też skłaniam się raczej ku takiej opcji, po za tym bransoletką mogę zaciągnąć materiał
dokładnie

ja sobie daruje bransoletki
mam dekolt mardzo zdobiony w sukience wiec naszyjnik tez odpada

chce tylko jakies fioletowe kolczyki, mega blyszczace, najlepiej na sztyfcie, ale nigdzie nie moge takich znalesc

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 07:26   #3962
Jamee
Zakorzenienie

Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
dokładnie

ja sobie daruje bransoletki
mam dekolt mardzo zdobiony w sukience wiec naszyjnik tez odpada

chce tylko jakies fioletowe kolczyki, mega blyszczace, najlepiej na sztyfcie, ale nigdzie nie moge takich znalesc
z fioletowymi kolczykami jest problem

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 07:28   #3963
Anulka_p
Zakorzenienie

Lecę do pracy Wytrwać jeszcze te dwa dni. Trudny dla nas (firmy, pracowników), ten miesiąc. Święta spowodowały, że mieliśmy znacznie mniej terminów i klientów. Teraz długi majowy weekend i strasznie nas "cisną". Potrzebuję weekendu zupełnego lenistwa Załatwię kilka ślubnych spraw, a pozostały czas przeleniuchuję (jest w w ogóle takie słowo? )
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 07:28   #3964
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
z fioletowymi kolczykami jest problem
w ogole z fioletem

chcialam buty - nie znalazłaam

dobrze serwetek, swiec ito jest pod dostatkiem

chyba zostana mi Swarki

one sa kazdego kolorku

Mia i Tosia <3

Stary 2012-04-19, 07:35   #3965
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
dziewczynki które już są po spowiedzi przedślubnej czy któraś z was miała taką sytuację że dość długo nie była u spowiedzi?
To Cie pociesze... ja nie byłam od bierzmowania i już dziś sie stresuję a co dopiero będzie przed spowiedzią..
Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość

w pracy bardzo dobrze- dostałam umowę na 3 lata, są ze mnie zadowoleni, ja tez jestem zadowolona z pracy. oby tak dalej

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
Zastanawiam się, czy nie zmienić świadka. Mialam mieć moją siostrę, która jednak nie okazuje żadnego zainteresowania weselem. Nie pyta o nic, nie pojechala nawet ze mną do salonu, bo wiecznie nie ma czasu. Miedzy nami jest trudny kontakt, raz lepszy, raz gorszy, ale często sie kłócimy. Ona jest raczej skupiona na swojej osobie. Prosilam kilka razy, by w czymś doradziła, ale nie angażowala się w nic. Mysle wiec, czy nie powinnam prosić na świadka przyjaciółki. Mam jedną bliską, która mnie wspiera na kazdym kroku. Jest przy mnie przy wyborze sukni i poprawkach, chodzi i zamawia mi manikiurzystke,pomaga wypisać winietki, no mnostwo rzeczy mi robi i wiem, że pomoze w dniu ślubu niebywale. Jednakże mama, gdy uslyszala o tej zamianie, bardzo posmutniala i powiedziala,ze to mnie jeszcze bardzeij z siostrą oddali, poza tym nie wypada brac kolezanki skoro mam siostrę.
Nie wiem co mam robic, mam dylemat :/ nie chcę smucic mamy, nie chcę oddalac się jeszcze bardziej od siostry, ale czy nie powinnam na swiadka miec osoby, ktora mi we wszystkim pomaga i sie angazuje? Co o tym myslicie?
Wiesz co ja bym zrobiła tak: siostra niech bedzie świadkiem w Kościele. To wymaga tylko podpisania papierka i nic więcej. Tyle chyba zrobi ...
A przyjaciółka niech dalej Ci pomaga i będzie Starościną na zabawie
Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość

I witam nową PMkę: jedyna z fasolką
narazie jedyna :P
Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
Wiecie co zrobiłam... Założyłam blog... O wszystkim i o niczym, ale jakoś mnie naszło...
No właśnie... ja na swojego bloga muszę coś napisać w końcu .. Niech ja się tylko ogarnę wreszcie.

Dobry
Kurcze miałam coś naisać i zapomniałam co
aaaaaaaaa już wiem

dziś 100 ddś
!

Zrobię Wam zestawienie

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 07:37   #3966
Jamee
Zakorzenienie

Właśnie dostałam wiadomość, że we wtorek lub środę przyjeżdża ekipa i zaczynamy podnosić piętro jak strasznie się cieszę

---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ----------

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
Wiesz co ja bym zrobiła tak: siostra niech bedzie świadkiem w Kościele. To wymaga tylko podpisania papierka i nic więcej. Tyle chyba zrobi ...
A przyjaciółka niech dalej Ci pomaga i będzie Starościną na zabawie
Ja mam właśnie taki podział. Brat będzie świadkiem i wiadomo, że np. w sprawach makijażu mi już nie pomoże dlatego do pomocy będę miała dwie kuzynki

Stary 2012-04-19, 07:39   #3967
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie dostałam wiadomość, że we wtorek lub środę przyjeżdża ekipa i zaczynamy podnosić piętro jak strasznie się cieszę

Cieszymy się razemz Tobą

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-19, 07:40   #3968
nena1984
Zakorzenienie

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 07:41   #3969
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Cieszymy się razemz Tobą

BTW masz ślicznego kociaka

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość

Idę sobie zrobić kakao

Stary 2012-04-19, 07:42   #3970
Kabriela
Zadomowienie

Cześć dziewczyny...a ja w piątek odbieram obrączki i jestem tak jakoś zaniepokojona, że po prostu nie mogę się ogarnąć.
Witam nową PM.
Jej tyle pisałyście, że nie jestem w stanie wszystkiego zapamiętać....
jeżeli chodzi o Rowy to jeździłam tam prawie co rok pewnego czasu, tam też poznałam swojego przyszłego męża, więc dla mnie to ważne miejsce, jednak miejscowość jest na serio maleńka, morze zabiera plażę, więc nie ma tam dużej plaży, poza tym ostatnio jak byłam to strasznie dużo kamieni się naniosło... ale miejscowość jak na jeden raz bardzo urocza i warta zobaczenia. W szczytach jest bardzo dużo ludzi....
Wpadła mi w oko skrzynka pierwszej pomocy...jej tak się Nią zaintrygowałam, że będę o Niej myśleć cały dzień...a ja już miałam o czym myśleć...
A właśnie może Wy mi pomożecie 30 kwietnia mam imieniny, 29 robię imprezę przyjeżdżają teściowie ( będziemy poszukiwać garnituru dla TŻ) jakie mięso mogę podać i sałatki? Ja mam mętlik w głowie...
Wpadnę do Was wieczorkiem. Miłego dnia.
Kabriela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 07:46   #3971
Jamee
Zakorzenienie

Anulka_P bo tak się ostatnio zastanawiałam, wy macie ślub w Rac??

Stary 2012-04-19, 07:53   #3972
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

ja uciekam do pracy

milego dnia laseczki ;*

Mia i Tosia <3

Stary 2012-04-19, 07:57   #3973
MiciaKicia
Zakorzenienie

Na 100 dni przed:

KOLOR PRZEWODNI - nie mamy określonego bo Tż by powiedział, że mam jakieś dziwne wymysły haha

Załatwione:

Kościół: parafia św. Stanisława w Żorach http://www.stanislaw-zory.pl/
Sala: Sala Bankietowa "Klimat 24H" w Żorach http://zory.com.pl/index.php?s=20019...d_wpisu=278710
DJ: http://www.corn-music.pl/
Makijażystka: Studio Kosmetyczne Hypnosis M&M
Fryzjer: Beata Książkiewicz (jeśli się nic nie zmieni)
Fotograf: Beata i Wojciech Bęczarscy http://www.uwiecznieni.pl/
Samochód: Alfa Romeo lata 30-te kabriolet. (zdjęcia na stronie sali)

Do załatwienia:
-Strój TŻcika (28 kwietnia)
-podziękowania dla rodziców
-bukiet, butonierki
-kotyliony
-zawieszki na wódkę
-transport dla gości
-ustalenie menu (2 tygodnie przed weselem)
-omówić szczegóły z DJ (29 kwietnia)
-ustalenie szczegółów z fotografem (29 kwietnia)
-sesja narzeczeńska
- strój PM (28 kwietnia)
-biżuteria
-zaproszenia
-obrączki (28 kwietnia)
-noclegi dla gości
-alkohol (maj-czerwiec)
-tort
-nauki i poradnia (nauki 28 kwietnia)
-protokół

Na bank o czymś zapomniałam ..

---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ----------

Cytat:

BTW masz ślicznego kociaka
Dziękuję
Niestety narazie mieszka u "Teściowej" dopóki się nie dowiem czegoś o tej toksoplazmozie od lekarza

Stary 2012-04-19, 08:06   #3974
slomka
in the dark of night

Przyczłapałam sobie do Was ze Ślubów kwietniowych. Ale tu macie gorrrąco widzę Ktoś po ślubie, ktoś przed
Stary 2012-04-19, 08:06   #3975
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewika19 Pokaż wiadomość

Rozchorowałam się ;( Dopadło mnie coś okropnego, mówić nie potrafię, ciągle kaszlę i mam katar a jeszcze wczoraj było ok. Mam nadzieję, że jutro będę się lepiej czuła bo dzisiaj jestem padnięta ;(
życze powrotu do zdrowia

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
wogole wiecie ze jakos wewnetrznie zawsze chodzila za mna suknia kocur
I mam baaardzo podobna
wstawie na razie zdjecie katalogowe. z gory zaznaczam- material jest boooooski! suknia na katalogowych ma troche szeroki ten lejacy material po bokach w rzeczywistosci jest lagodniejszy.. NIE BEDZIE TEGO WZORU na sukni!! jest okropny. za to bedzie krysztalowy pas

a po calym dniu i zamowieniu sukni upuscilam aparat fot i rozwalil mi sie ekran

bedzie?
bardzo ładna sukinka

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość

wiecie mam doła bo moje paznokcie to tragedia tyle zapusczania a tak wolno mi rosą i sie rozdwajają nie wiem co mam z nimi robic wlosy też mi wypadają
ostatnio uzywam odżywki z jojo, i paznokcie rosna szybciej, dodatkowo traktuje je eveline

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
widzę, ze ostro bierzecie sie za makijaże i fryzurki ja póki co mam wybrana fryzurę, ale nie mam kompletnie pomysłu na makijaż

ciągle Was nadrabiam, ale chyba część będę musiała zostawić na jutro

w skrócie co u mnie- kończymy powoli remoncik: tzn. mieszkamy już na swoim (jesteśmy tam zameldowani), ale jeszcze trwają poprawki, bo robiliśmy gruntowny remont. mam nadzieje,ze na maj już będzie wszystko wykończone i umeblowane tak jak chcemy. nawet nie myślałam,ze to wszystko zajmie nam tyle czasu.

w przerwach rozdaliśmy zaproszenia- póki co nikt nie odmawia, ale pewnie ktoś jeszcze odpadnie.

w pracy bardzo dobrze- dostałam umowę na 3 lata, są ze mnie zadowoleni, ja tez jestem zadowolona z pracy. oby tak dalej
gratuluje pracy i załatwionych spraw

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
u neigo w pracy to jakaś epidemia strachu przedślubnego... jego dwóch kolegów też się hajta jeden w maju drugi chyba po nas i tak we trzech chodzą gadają i wszystko przeżywają jak nie wiem... dzisiaj też słyszałam "a bo Wojtek też był ostatnio u spowiedzi i przeżywał to ze dwa dni przed i ze dwa dni po"

inny kolega co rok temu brał ślub to im powiedział że jak go stres złapał w poniedziałek przed ślubem to go puściło w środę po... i tak się nakręcają chłopy gorzej niz baby
A ja chyba od ksiedza, albo kogoś innego słyszałam, że kobieta stresuje sie duzo wczesniej w tym czasie mezyczyzna niczym sie nie przejmuje. Kiedy jest bliżej ślubu, kobieta ma juz wszystko załatwione i zaczyna sie relaksować, a facet wtedy zaczyna sie stresować

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
w ogole z fioletem

chcialam buty - nie znalazłaam

dobrze serwetek, swiec ito jest pod dostatkiem

chyba zostana mi Swarki

one sa kazdego kolorku
A ja jak na złość akurat widze fioletowych butów dużo, tak samo z kolczykami, za to z zielonymi butami mam problem i z biżuterią

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 08:11   #3976
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez slomka Pokaż wiadomość

Przyczłapałam sobie do Was ze Ślubów kwietniowych. Ale tu macie gorrrąco widzę Ktoś po ślubie, ktoś przed
Witaj a kiedy ty ślubujesz?

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość

ostatnio uzywam odżywki z jojo, i paznokcie rosna szybciej, dodatkowo traktuje je eveline

A ja jak na złość akurat widze fioletowych butów dużo, tak samo z kolczykami, za to z zielonymi butami mam problem i z biżuterią
Ja zaczęłam używać Nail Tek i widzę poprawę

To jak znajdziesz jakieś ładne kolczyki to pokaż

Stary 2012-04-19, 08:13   #3977
slomka
in the dark of night

Cytat:
Ja już po Mój ślub - tylko cywilny - był 3 dni po goszy, czyli w piątek 13. Hahh, byliśmy jedyną parą, która brała ślub w tym dniu Kościelny planujemy w przyszłym roku w lecie, wesele ogrodowe

Edytowane przez slomka
Czas edycji: 2012-04-19 o 08:14
slomka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 08:16   #3978
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Ja już po Mój ślub - tylko cywilny - był 3 dni po goszy, czyli w piątek 13. Hahh, byliśmy jedyną parą, która brała ślub w tym dniu Kościelny planujemy w przyszłym roku w lecie, wesele ogrodowe
No to gratuluje i wszystkiego najlepszego
Opowiadaj jak było

Stary 2012-04-19, 08:16   #3979
Nika0208
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Karolina_83 Pokaż wiadomość
Miałam okazję Cię poznać na żywo więc wydaje mi się, że ten makijaż będzie pasował.
A ja nie zastanawiam się nad makijażem idę na żywioł. Będzie malowała mnie Marta B. Malowała mnie już na jedno weselę - zdałam się na nią, poszłam na żywioł i byłam zadowolona więc na ślub zrobię tak samo.
Dziekuje za opinie , własnie od osób ktore mnie poznały zależy mi najbardziej na opini. Mnie będzie malowac Berta Stępkowska.

Cytat:
zdjęcia są beznadziejne jakości
Jestem zadnia ze zasze miec o jedna rzecz mnie kolczyki ładne
Nika0208 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-19, 08:23   #3980
kindziulindzia
Zakorzenienie

jagodziu, iceflower

został nam miesiąc do ślubu

a ja bez kiecki
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 08:24   #3981
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:

cieszę się razem z Tobą
Nasz fliziarz miał przyjąć zaraz po świętach, ale nie przyszedł, nie odbierał, teraz powiedział że może uda mu się przyjść dziś lub jutro, ale w poniedziałek naajbliższy to już bankowo. Zobaczymy. Chcemy już cząć robić kuchnie i kupić sprzęty, póki jeszcze TŻt jest w PL, a tu płytek nie ma i :dupa:

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
heloł

FABULOUS zamawiamy te kolczyki? Pisałam na fb do Ciebie ale nie odpisałaś i nie wiem
Stary 2012-04-19, 08:26   #3982
klaudusk_a
Zakorzenienie

dobry dzień

malwus super wyglądaliście a suknia mmmm

omosia makijaż boski chociaż ja na ślub polanuję coś ciemniejszego

tyle miałam napisać i nie pamiętam co

przyszła mi właśnie księga gości ale obfocę ją pózniej bo jadę z córą na bilans 2-latka

do pózniej

aaa i witam nową PMkę

Zapraszam na mój blog
http://kikalifestyle.blogspot.com/
klaudusk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 08:27   #3983
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
cieszę się razem z Tobą
Nasz fliziarz miał przyjąć zaraz po świętach, ale nie przyszedł, nie odbierał, teraz powiedział że może uda mu się przyjść dziś lub jutro, ale w poniedziałek naajbliższy to już bankowo. Zobaczymy. Chcemy już cząć robić kuchnie i kupić sprzęty, póki jeszcze TŻt jest w PL, a tu płytek nie ma i :dupa:

heloł

FABULOUS zamawiamy te kolczyki? Pisałam na fb do Ciebie ale nie odpisałaś i nie wiem
Tak bardzo się jaram tą budową, chyba bardziej niż ślubem i weselem chodzę po sklepach i wybieram meble, dywany, sprzęty. TŻ we wszystkim mnie popiera, nie zgadza się tylko na meble do kuchni, które mu pokazałam

Stary 2012-04-19, 08:29   #3984
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ----------

Ja mam właśnie taki podział. Brat będzie świadkiem i wiadomo, że np. w sprawach makijażu mi już nie pomoże dlatego do pomocy będę miała dwie kuzynki
O jak fajnie Też bym chciała sobie tak planować wspólny kącik.

Cytat:
Na 100 dni przed:

KOLOR PRZEWODNI - nie mamy określonego bo Tż by powiedział, że mam jakieś dziwne wymysły haha

Załatwione:

Kościół: parafia św. Stanisława w Żorach http://www.stanislaw-zory.pl/
Sala: Sala Bankietowa "Klimat 24H" w Żorach http://zory.com.pl/index.php?s=20019...d_wpisu=278710
DJ: http://www.corn-music.pl/
Makijażystka: Studio Kosmetyczne Hypnosis M&M
Fryzjer: Beata Książkiewicz (jeśli się nic nie zmieni)
Fotograf: Beata i Wojciech Bęczarscy http://www.uwiecznieni.pl/
Samochód: Alfa Romeo lata 30-te kabriolet. (zdjęcia na stronie sali)

Do załatwienia:
-Strój TŻcika (28 kwietnia)
-podziękowania dla rodziców
-bukiet, butonierki
-kotyliony
-zawieszki na wódkę
-transport dla gości
-ustalenie menu (2 tygodnie przed weselem)
-omówić szczegóły z DJ (29 kwietnia)
-ustalenie szczegółów z fotografem (29 kwietnia)
-sesja narzeczeńska
- strój PM (28 kwietnia)
-biżuteria
-zaproszenia
-obrączki (28 kwietnia)
-noclegi dla gości
-alkohol (maj-czerwiec)
-tort
-nauki i poradnia (nauki 28 kwietnia)
-protokół

Na bank o czymś zapomniałam ..

---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ----------

Dziękuję
Niestety narazie mieszka u "Teściowej" dopóki się nie dowiem czegoś o tej toksoplazmozie od lekarza
za zestawienie. Widzę, że dużo macie załatwić pod koniec kwietnia

Cytat:

Witaj

Muszę przystopować z zakupami, bo nie zdążę uzbierać na wesele tyle kasiory ile trzeba
Moja mama mnie już denerwuje, bo marudzi, że nie robimy wesela w restauracji tylko z własną kucharką, że suknię mam używaną, a nie nówkę za 3 tysiące z salonu, a to znowu zaproszenia się nie podobają... Już mam nie raz dosyć, bo mam wrażenie, że robi wszystko by to wesele się nie odbyło

Kallos Sthenos - Piękno i Siła

Edytowane przez Nattiv
Czas edycji: 2012-04-19 o 08:31
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 08:30   #3985
kilianna
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny za wszystkie rady odnośnie zmiany świadkowej. Widzę, że zdania są podzielone. Sama nie wiem, co robić w tej sytuacji, bo naprawdę nie jest to proste wiem, że przyjaciółka bardzo by chciała być świadkową, kiedyś nawet sobie obiecywałyśmy, że będziemy świadkami na swoich ślubach (jak byłyśmy małe). Siostra to wiadomo - rodzina i zazwyczaj bierze się rodzinę na świadków, ale ja z nią mam kiepski kontakt. Wybór przyjaciółki na świadka tylko to pogorszy, ale z drugiej strony ja nie wiem,czy do czasu ślubu polepszą się moje stosunki z siostra i ona nie bedzie szła do KOściola z wielce naburmuszoną miną jako mój świadek

Ech ciężka decyzja ale dziękuję Wam za porady, bo jest mi naprawdę bardzo ciężko w tej sytuacji
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 08:30   #3986
slomka
in the dark of night

Cytat:
No to gratuluje i wszystkiego najlepszego
Opowiadaj jak było
Dzięki Było szybko, 15 minut i po wszystkim. Stresu jednak trochę było, nie codziennie wychodzi się za mąż. Słabo mi się zrobiło tuż przed wejściem do urzędu, i na sali. Byli tylko świadkowie i my. Urzędniczka walnęła taką wzruszającą i mądrą przemowę, że zamyśliłam się na chwilę. TŻ jak wkładał obrączkę, to zaczerwieniły mu się oczy, myśleliśmy, że nam chrypa głos odbierze

Aleeee, piątek 13. przyniósł jedną niespodziankę - gdy wkładaliśmy sobie obrączki na palce - wyładował się aparat, bo baterii mieliśmy na styk, a świadek szalał z sesją tuż przed ceremonią. Ale to musiał być piątek 13, pierwszą randkę mieliśmy właśnie 13 w piątek
Stary 2012-04-19, 08:32   #3987
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:

Ja zaczęłam używać Nail Tek i widzę poprawę

To jak znajdziesz jakieś ładne kolczyki to pokaż
jak cos przypadkiem znajdę w necie to wrzucę

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 08:33   #3988
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki Było szybko, 15 minut i po wszystkim. Stresu jednak trochę było, nie codziennie wychodzi się za mąż. Słabo mi się zrobiło tuż przed wejściem do urzędu, i na sali. Byli tylko świadkowie i my. Urzędniczka walnęła taką wzruszającą i mądrą przemowę, że zamyśliłam się na chwilę. TŻ jak wkładał obrączkę, to zaczerwieniły mu się oczy, myśleliśmy, że nam chrypa głos odbierze

Aleeee, piątek 13. przyniósł jedną niespodziankę - gdy wkładaliśmy sobie obrączki na palce - wyładował się aparat, bo baterii mieliśmy na styk, a świadek szalał z sesją tuż przed ceremonią. Ale to musiał być piątek 13, pierwszą randkę mieliśmy właśnie 13 w piątek
Data oryginalna a w co byłaś ubrana? miałaś suknię?

Stary 2012-04-19, 08:35   #3989
slomka
in the dark of night

Cytat:
Data oryginalna a w co byłaś ubrana? miałaś suknię?
Z uwagi na to, że cywilny był tylko dla nas miałam na sobie to:

+ obrączki
+ smukłe jasne pastelowe dżiny
+ rozpuszczone ciemne włosiska

Szaleństwo będzie z kościelnym za rok
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0032.jpg (55,7 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg image1xxl.jpg (55,4 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0029.jpg (100,6 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2220065107.jpg (9,7 KB, 32 załadowań)
Stary 2012-04-19, 08:38   #3990
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
za zestawienie. Widzę, że dużo macie załatwić pod koniec kwietnia
Tak, bo wtedy wybieramy się do Żor. Niestety cięzko załatwiać wesele kiedy mieszka sie we Wrocławiu a wesele w rodzinnym mieście
Na szczęście mama duzo mi pomaga i biega po mieście

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości