|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#12121 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Witam robaczki kochane
![]() ![]() Jutro mam wolne-będę czytać dzielnie ![]() Cytat:
![]() Izzi - hihi kochaniutka , widze że wyszło niechcący szydło z wora ![]() ![]()
![]() |
#12122 |
Zadomowienie
|
Witam serdecznie, piszę tu po raz pierwszy i jak dobrze pójdzie to dołączę do was Szczęśliwych Posiadaczek Pięknych Piersi. Zapoznaję się z forum od kilku dni, jest tego baaardzo dużo i może poprostu zapytam wprost, mam wadę wrodzoną tzw. pierś bulwiastą plus ogromne rozstępy co daje dwa różnej długości woreczki. Byłam w tamtym roku na konsultacji i lekarz odradził mi zabieg. Powiedział, że z takim kształtem a raczej deformacją nie jest w stanie osiągnąć dobrego efektu. W tym roku ponownie wróciłam do tematu, wysłałam fotki do kilku lekarzy z prośbą o opinie i dostałam odp. że zabieg jest możliwy, będzie skomplikowany bo trzeba zrobić plastykę + implanty ale dali mi nadzieję. Początkowo myślałam o panu dr. LL bo wyczytałam, że on specjalizuje się w piersiach bulwiastych ale po przeczytaniu historii May zniechęciłam się. Czy miałyście lub słyszałyście o takiej przypadłości i dobrych efektach po zabiegu? Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
#12123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
oczywiscie ze slyszalysmy o tej przypadlosci. Powiem nawet ze duza czesc z nas ja miala. Cd napisze jutro bo mi klawiatura fiksuje ..................
like for like !!! ![]() Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ![]() ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia ![]() ![]() 15,12.09 mentorCPG333-485cc ![]() ![]() Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2012-04-19 o 00:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#12124 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Z tym podnoszeniem rak rowniez. Oszczedzaj sie Dziewczyno, a nie probuj na ile sobie mozesz pozwolic ![]()
![]() |
#12125 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#12126 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Czemu w moim imieniu odpowiadasz? Skąd wiesz pod wpływem czego byłam i czyja to praktyka, że wyszłam sama. Jestem dorosła. Nikt nie może mnie zmusić siłą do tego bym gdzieś została. Nie pytałaś mnie o nic, a odpowiadasz w moim imieniu jakbym Ci o wszystkim opowiedziała. Otóż jest kolejny dzien i czuję się za☠☠☠... dobrze, więc twoja pewność, że wczoraj czułam się ok a dziś będzie gorzej zawiodła Cię. Owszem, boli mnie trochę, ale nie jestem unieruchomiona. Spałam normalnie, normalnie wstałam, bez robienia "kołysek" i tyle. Cały czas atakujesz to co robi mój lekarz. Proszę Cię grzecznie, nie wypowiadaj się na temat jego ani mój. Mogę o to prosić? Będę wdzięczna. Lubię Cię, ale twoje wywody na temat mój, mojego samopoczucia, mojego lekarza i mojego podejścia przechodzą parametry przemądrzania się, bo każdy jest inny, nie każdy musi znosić to tak jak Ty. Autem przejechałam 3 km a nie 130 km i to moja decyzja była, to oczywiste, że lekarz powiedział, że nie wolno mi auta prowadzić. Krytykujesz mnie i mojego lekarza, ale nikt Cię nie pytał o to. Andzikus zadała mi pytanie. Więc pozwól, że ja jej odpowiem, bo sama wiem lepiej jak było i jak się czuję. Przepraszam, że z pewnością uraziłam Cię tą wypowiedzią, ale nie lubię, kiedy ktoś wie coś lepiej na mój temat niż ja sama, zwłaszcza jeśli rozmija się to z prawdą i stanem faktycznym ! Nie wypowiadaj się, proszę, w moim imieniu. Dziękuję z góry. P.S. Odnoszę wrażenie, że jesteś anty w stosunku do dr Kasprzyka i nie "pasi Ci to" że jestem zadowolona ze swoich piersi, że dobrze się czuję, że wyszłam wczoraj a nie zostałam do dziś i że byłąbyś zadowolona, gdybym przyznała Ci rację i powiedziała, że faktycznie za małe lekarz mi zrobił i że Ty mi dobrze radziłaś. Prócz tego, że na własną odpowiedzialność przejechałam 3 km autem, wszystko inne robię zgodnie z zaleceniami i pozwoleniem lekarza. Więc nie bądź mądrzejsza od niego. Ufam jemu i jego słucham, nawet jeśli to niezgodne z Twoim rozumieniem czy też z tym co Ty byś mi radziła. Nie jesteś lekarzem. Otóż jestem szczęśliwa, że zaufałam lekarzowi i moje cycki bardzo mi się podobają i pewnie "to Ci przekadza", nie wiem jak możesz mi tą radość odbierać swoimi tak dziwnymi opiniami. Chciałam właśnie wstawić fotki cycków, ale chyba nie mam ochoty, bo zaraz będziesz je krytykować publicznie albo na priv komuś będziesz pisać za moimi plecami, jakie brzydkie są, spuchnięte, jaka autostrada między nimi itp. tylko dlatego, że to są cycki spod skalpela dr Kasprzyka, którego nie trawisz i moje - a śmiałam Cię skrytykować. NIE JESTEŚ OBIEKTYWNA. WIĘC TWOJE ZDANIE NIE ZNACZY ZBYT WIELE W MOJEJ SYTUACJI Nie pojmuję jak można zabierać zdanie w czyimś imieniu, podburzać inne dziewczyny w sytuacji, kiedy nie pyta się Ciebie o opinię. Masz prawo mieć swoje zdanie, ale jak się pytają mnie to może ja się wypowiem a Ty swoje mądrości zachowaj dla siebie dopóki ktoś nie zapyta Cię co sądzisz o moim podejściu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! PISZESZ O MNIE, JAK O KIMŚ NIEODPOWIEDZIALNYM I NIEZBYT MĄDRYM, PISZESZ O MNIE TAK JAKBY MNIE TU NIE BYŁO A NIE PRZYSZŁO CI DO GŁOWY, ŻE TWOJE SŁOWA SPRAWIAJĄ MI PRZYKROŚĆ? I TO PISZESZ O MNIE DO TAK WIELU OSÓB. Chyba nie ma sensu bym się tu dłużej udzielała. Jak ktoś chce zobaczyć mojej cycki to niech napisze do mnie na priv, wyślę na maila. Edytowane przez sherry.b Czas edycji: 2012-04-19 o 08:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#12127 |
Zadomowienie
|
hejka
![]() JOASIU a kto ma mi doradzać jak nie tyyy????????????????:roll eyes: ale dobra już nie pytam,będzie jak ma być! SHERRY łłoo matko robokop nr 2 to fakt ![]() ![]() ![]() ![]() kurde dopiero teracz czytam ...co to za jazdaa...nie wtrącam się,ale czy ja o czymś nie wiem???Joasi dobrze Ci życzy chybaa-..nie wiem o co komon!!!!??? OLIVKO zrób te cycory najpierw to i brzuch się zmniejszy wtedy ![]() ![]()
dr.M.W. Wrocław!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez klaudeczka2010 Czas edycji: 2012-04-19 o 08:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#12128 |
Wtajemniczenie
|
jezu Sherry zupełnie nie wiem o czym do mnie piszesz
![]() to co napisałam o Tobie to nie z zawiści a z troski bo nawet jak się dobrze czujesz to jesteś przecież świeżutko po operacji a w środku masz jedną wielką ranę bo tam jest wszystko zrywane a nie tylko te dwie kreseczki na skórze. co do K. to ani on mnie ziębi ani grzeje, nie znam go, widzę piękne piersi to chwale obojętnie kto je zrobił i tak było z mune, która jest przecież jego pacjentką. a z rozmiarem starałam Ci się doradzić bo Ty wciąż miałaś wątpliwości i o nich pisałaś tu na forum, to Twoje słowa, że byłabyś pewna efektu przy 350cc i takie cycki byś chciała. ani mnie nie obraziłaś ani nie mam ochoty się bronić bo to Ty atakujesz a nie ja, jak nie chcesz ze mną rozmawiać, trudno przeżyje, możesz mnie też wykasować ze znajomych to nie będe miała dostępu do Twojej galerii, nie ma takiej potrzeby żebyś przezemnie musiała się ograniczać.
#12129 |
Raczkowanie
|
hej
![]() gratuluję posiadaczkom nowych biustów ![]() Sherry jesteś twardziel ![]() ![]() uważaj na siebie! ja też byłam twardziel ( choć na akurat nie aż tak, żeby na dragach za kółko siadać ![]() no ale że Izzi się nie ujawniła z nowymi nabytkami, to w szoku jestem ![]() Joasi, bardzo dziękuję za polecenie mamabel ![]() ![]() ![]() Jutro idę na miesięczną kontrolę. Ciekawe co lekarz powie- wydaje mi się, że mam jedną brodawkę niżej niż drugą- nie wiem albo krzywo staję. można to jakoś zmierzyć, żeby się przekonać??? poza tym zaczęłam smarować się maścią na blizny i mam wrażenie, że pocięte brodawki wyglądają dużo lepiej. gdzieniegdzie w ogóle nie widać, że było cięcie. Jedno, co mnie wpienia, to niewyjęte sznurki (!!) niedokładnie zdjęli mi szwy i ciekawe co teraz zrobią, jak odrobinkę sznurka mam na zewnątrz a reszta wrosła w środku :/ poza tym to jednak widzę te implanty i czuję od spodu :/ kurde za mało tego cycka miałam, żeby je porządnie schować :/ obrośnie toto czymś, czy tak już zostanie? na tłuszcz nie liczę- bo nie planuję ![]()
#12130 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
dr Skwiercz - MENTOR Anatomiczne 380ml, 333 ccc od 01.02.2012 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kamiluwa Czas edycji: 2012-04-19 o 08:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#12131 |
Wtajemniczenie
|
Klaudeczko buziam Cie mała
![]()
#12132 |
Raczkowanie
|
Powtarzam Wam wszystkim, że nie lekarz mnie wypuścił, tylko powiedziałam, że muszę wracać do domu.
Z Krakowa do Gliwic nie jest daleko, ktoś mnie wiózł autem, autostradą, więc mnie nie wytrzęsło. Operację miałam o 9 rano a wyszłam o 15.30 na własne życzenie i z konieczności, na własną odpowiedzialność. |
![]() ![]() |
![]() |
#12133 |
Zadomowienie
|
mya doczytalam ze masz wolne dzis
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() buziaki dla wszystkich ,dla Ciebie sherry tez ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12134 |
Raczkowanie
|
Ja lubię wszystkich, nie lubię tylko jak ktoś w moim imieniu udziela odpowiedzi na pytania zadane mi i krytykuje lekarza bo nie lubi go. A ja jestem przeszczęśliwa, bo mi zrobił ładne piersi. To wszystko.
Ja lubię Joasię, ale nie powinna w moim imieniu odpowiadać, bo nie jest mną a moich piersi jeszcze nie widziała po op. A za troskę dziękuję wszystkim, Joasi też. Żeby było Jasne, ja lubię Asię, nic do niej nie mam. |
![]() ![]() |
![]() |
#12135 | |
Wtajemniczenie
|
martus cieszę się, że staniczek podpasował
![]() ![]() wysokości sutków można sprawdzić mierząc odległości od obojczyków w pionie i po skosie od tych ich końcówek pod szyjką ![]() implancik się trochę "obtkankuje" ale na to trzeba dużo czasu, jednak u szczuplutkich dziewczyn jest zwykle wyczuwalny. ---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- Cytat:
![]() ![]()
Mentor okrągłe hp 325cc ![]() ![]() Edytowane przez jooasi Czas edycji: 2012-04-19 o 08:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#12136 |
Raczkowanie
|
Sherry, ja się absolutnie nie zgadzam abyś przestała się udzielać i uciekła z forum i protestuję stanowczo
![]() jest nas tu tyle od Kasprzyka i potrzebujemy Twojego wsparcia i obecności bo drugiego takiego kochanego Robokopa nie mamy ![]() wstawiaj te cycki bo umieram z ciekawości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12137 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() SHERRY już się tak nie denerwuj proszęęęęę...my chcemy żebyś zdrowa i szczęśliwa była ![]()
dr.M.W. Wrocław!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez klaudeczka2010 Czas edycji: 2012-04-19 o 08:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#12138 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- jak sie mierzy odleglosc sutkow?od zewnatrz czy od wewnatrz ![]() ---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- jaosi a tak z ciekawosci ty pracujesz czy w domku z dziecmi jestes ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#12139 |
Rozeznanie
|
a ja mam pytanie z rana w jakim czasie od operacji można pić alkohol?????????????
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12140 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#12141 |
Wtajemniczenie
|
kassik mam ten komfort, że mogę sobie w domu siedzieć
![]() odległość najlepiej zmierzyć do środka brodawki bo otoczki mogą się różnić ![]()
#12142 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No takiego pytania to tu jeszcze nie było ![]()
![]() |
#12143 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#12144 |
Wtajemniczenie
|
Ise kochanie im później tym lepiej
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- kamiluwa weź te cycki z avatarka bo mi gul skacze jak na nie patrze ![]()
#12145 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#12146 | |
Wtajemniczenie
|
Dziendoberek
![]() ![]() Sherry GRATULUJE KOCHANA ![]() ![]() ![]() ![]() Jezioranka dziekuje za te linki, ale ja nie mam konta na allegro ![]() ![]() ![]() ![]() Jooasi ![]() ![]() ![]() Olivko co Tobie za odsysanie po glowie chodzi ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#12147 |
Rozeznanie
|
Kurcze nie umiem chyba zrobić podpisu co więcej od kiedy się udzielam na forum i jak jestem zalogowana to nie widze ani waszych avatarów ani podpisów... do tej pory sie przyzwyczaiłam i nie zwracalam uwagi ^^"
Nie no postaram się nie pić tak żeby mnie nie sponiewierało... :P nie chce pogubić cycków xD w szale zabawy
#12148 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Żabciu ja Klaudyneczce niczego nie odmówie, moge nawet do niej zajechać na przymiarke przed operacja jak by chciała ale już nic więcej na teraz doradzić nie mogę, nie przez to, że przykrucona zostałam ale nasza Niunia już wie wszystko i sama ostateczną decyzję podjąć musi ![]()
![]() |
#12149 |
Rozeznanie
|
Aaaaaaaaaaa widzę wszystko!!! nareszcie!
![]()
#12150 |
Wtajemniczenie
|
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:16.