Powiększanie piersi cz.7 - Strona 405 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-18, 23:33   #12121
MyaDiva
Zakorzenienie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Witam robaczki kochane mam tyle zaległosci, że nawet nie wiem gdzie kopać dziś już odpuszczam bo zmordowana jestem straszliwie.
Jutro mam wolne-będę czytać dzielnie

Cytat:
Napisane przez issabel1 Pokaż wiadomość
jooasi no z tych cpg333 380cc powinnien wyjsc ladny efekt przy mojej wyjsciowce prawda ?
A dleczego mial mi nie grzecznie odpisac ? grzecznie zapytalam grzecznie odpowiedzial
Issabel no superaśnie wieści, mówiłam że Pan dr. pogrymasi ale się zgodzi.

Izzi - hihi kochaniutka , widze że wyszło niechcący szydło z wora Dobrze, że wczoraj byłaś tam gdzie byłaś- no i mam nadzieje że jesteś spokojna i wszytko jest ok

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 23:40   #12122
belseno
Zadomowienie

Witam serdecznie, piszę tu po raz pierwszy i jak dobrze pójdzie to dołączę do was Szczęśliwych Posiadaczek Pięknych Piersi. Zapoznaję się z forum od kilku dni, jest tego baaardzo dużo i może poprostu zapytam wprost, mam wadę wrodzoną tzw. pierś bulwiastą plus ogromne rozstępy co daje dwa różnej długości woreczki. Byłam w tamtym roku na konsultacji i lekarz odradził mi zabieg. Powiedział, że z takim kształtem a raczej deformacją nie jest w stanie osiągnąć dobrego efektu. W tym roku ponownie wróciłam do tematu, wysłałam fotki do kilku lekarzy z prośbą o opinie i dostałam odp. że zabieg jest możliwy, będzie skomplikowany bo trzeba zrobić plastykę + implanty ale dali mi nadzieję. Początkowo myślałam o panu dr. LL bo wyczytałam, że on specjalizuje się w piersiach bulwiastych ale po przeczytaniu historii May zniechęciłam się. Czy miałyście lub słyszałyście o takiej przypadłości i dobrych efektach po zabiegu? Pozdrawiam
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 00:34   #12123
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
Witam serdecznie, piszę tu po raz pierwszy i jak dobrze pójdzie to dołączę do was Szczęśliwych Posiadaczek Pięknych Piersi. Zapoznaję się z forum od kilku dni, jest tego baaardzo dużo i może poprostu zapytam wprost, mam wadę wrodzoną tzw. pierś bulwiastą plus ogromne rozstępy co daje dwa różnej długości woreczki. Byłam w tamtym roku na konsultacji i lekarz odradził mi zabieg. Powiedział, że z takim kształtem a raczej deformacją nie jest w stanie osiągnąć dobrego efektu. W tym roku ponownie wróciłam do tematu, wysłałam fotki do kilku lekarzy z prośbą o opinie i dostałam odp. że zabieg jest możliwy, będzie skomplikowany bo trzeba zrobić plastykę + implanty ale dali mi nadzieję. Początkowo myślałam o panu dr. LL bo wyczytałam, że on specjalizuje się w piersiach bulwiastych ale po przeczytaniu historii May zniechęciłam się. Czy miałyście lub słyszałyście o takiej przypadłości i dobrych efektach po zabiegu? Pozdrawiam
Witam,
oczywiscie ze slyszalysmy o tej przypadlosci. Powiem nawet ze duza czesc z nas ja miala.
Cd napisze jutro bo mi klawiatura fiksuje ..................

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2012-04-19 o 00:37
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 05:35   #12124
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Andzikus Sherry pewnie pozwoliła sobie sama ona jest jeszcze pod wpływem tego co dostała w żyłe, mnie też pierwszego dnia nie bolało tylko ciężar czułam i nie mogłam doczekac się aż mi wstać pozwolą a 5 godzin odleżeć musiałam.
bardzo mnie to dziwi i niepokoi, że ją po paru godzinach wypuścili po pełnej narkozie, pierwszy raz o takiej praktyce słysze ale mam nadzieję i wierze że wszystko bedzie dobrze i faktycznie szybko do siebie dojdzie.
my tu się możemy cieszyć, że dziewczyna od razu jest na chodzie ale to wcale niedobrze i straszne obciążenie dla jej organizmu. jest operacja powinna być rekonwalescencja.
No wlasnie mysle to samo i troszke sie niepokoje o Sherry. Mam nadzieje, ze bedzie wszystko OK, ale prosze Cie Sherry, nie szalej.
Z tym podnoszeniem rak rowniez. Oszczedzaj sie Dziewczyno, a nie probuj na ile sobie mozesz pozwolic

Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png
Andzikus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 05:39   #12125
kicia_nh
Zadomowienie

Andzikus 23.04 - 5
issabel1 24.04 - 6
KasiaPolak 24.04 - 6
ania1919 27.04 - 9
beatabo 02.05 - 14
MILENKA2012 14.06 - 57
Olivkaa200 12.07 - 85
klaudeczka2010 03.09 - 138

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 07:33   #12126
sherry.b
Raczkowanie

Cytat:
andzikus sherry pewnie pozwoliła sobie sama ona jest jeszcze pod wpływem tego co dostała w żyłe, mnie też pierwszego dnia nie bolało tylko ciężar czułam i nie mogłam doczekac się aż mi wstać pozwolą a 5 godzin odleżeć musiałam.
Bardzo mnie to dziwi i niepokoi, że ją po paru godzinach wypuścili po pełnej narkozie, pierwszy raz o takiej praktyce słysze ale mam nadzieję i wierze że wszystko bedzie dobrze i faktycznie szybko do siebie dojdzie.
My tu się możemy cieszyć, że dziewczyna od razu jest na chodzie ale to wcale niedobrze i straszne obciążenie dla jej organizmu. Jest operacja powinna być rekonwalescencja.
Joasiu, Andzikus zadała mi pytanie.
Czemu w moim imieniu odpowiadasz?
Skąd wiesz pod wpływem czego byłam i czyja to praktyka, że wyszłam sama.
Jestem dorosła. Nikt nie może mnie zmusić siłą do tego bym gdzieś została.

Nie pytałaś mnie o nic, a odpowiadasz w moim imieniu jakbym Ci o wszystkim opowiedziała.

Otóż jest kolejny dzien i czuję się za☠☠☠... dobrze, więc twoja pewność, że wczoraj czułam się ok a dziś będzie gorzej zawiodła Cię. Owszem, boli mnie trochę, ale nie jestem unieruchomiona. Spałam normalnie, normalnie wstałam, bez robienia "kołysek" i tyle.

Cały czas atakujesz to co robi mój lekarz.

Proszę Cię grzecznie, nie wypowiadaj się na temat jego ani mój. Mogę o to prosić? Będę wdzięczna.

Lubię Cię, ale twoje wywody na temat mój, mojego samopoczucia, mojego lekarza i mojego podejścia przechodzą parametry przemądrzania się, bo każdy jest inny, nie każdy musi znosić to tak jak Ty.

Autem przejechałam 3 km a nie 130 km i to moja decyzja była, to oczywiste, że lekarz powiedział, że nie wolno mi auta prowadzić.

Krytykujesz mnie i mojego lekarza,
ale nikt Cię nie pytał o to. Andzikus zadała mi pytanie. Więc pozwól, że ja jej odpowiem, bo sama wiem lepiej jak było i jak się czuję.

Przepraszam, że z pewnością uraziłam Cię tą wypowiedzią, ale nie lubię, kiedy ktoś wie coś lepiej na mój temat niż ja sama, zwłaszcza jeśli rozmija się to z prawdą i stanem faktycznym !
Nie wypowiadaj się, proszę, w moim imieniu.
Dziękuję z góry.

P.S.
Odnoszę wrażenie, że jesteś anty w stosunku do dr Kasprzyka i nie "pasi Ci to" że jestem zadowolona ze swoich piersi, że dobrze się czuję, że wyszłam wczoraj a nie zostałam do dziś i że byłąbyś zadowolona, gdybym przyznała Ci rację i powiedziała, że faktycznie za małe lekarz mi zrobił i że Ty mi dobrze radziłaś.

Prócz tego, że na własną odpowiedzialność przejechałam 3 km autem,
wszystko inne robię zgodnie z zaleceniami i pozwoleniem lekarza. Więc nie bądź mądrzejsza od niego. Ufam jemu i jego słucham, nawet jeśli to niezgodne z Twoim rozumieniem czy też z tym co Ty byś mi radziła. Nie jesteś lekarzem.

Otóż jestem szczęśliwa, że zaufałam lekarzowi i moje cycki bardzo mi się podobają i pewnie "to Ci przekadza", nie wiem jak możesz mi tą radość odbierać swoimi tak dziwnymi opiniami.

Chciałam właśnie wstawić fotki cycków, ale chyba nie mam ochoty, bo zaraz będziesz je krytykować publicznie albo na priv komuś będziesz pisać za moimi plecami, jakie brzydkie są, spuchnięte, jaka autostrada między nimi itp. tylko dlatego, że to są cycki spod skalpela dr Kasprzyka, którego nie trawisz i moje - a śmiałam Cię skrytykować.

NIE JESTEŚ OBIEKTYWNA. WIĘC TWOJE ZDANIE NIE ZNACZY ZBYT WIELE W MOJEJ SYTUACJI

Nie pojmuję jak można zabierać zdanie w czyimś imieniu, podburzać inne dziewczyny w sytuacji, kiedy nie pyta się Ciebie o opinię. Masz prawo mieć swoje zdanie, ale jak się pytają mnie to może ja się wypowiem a Ty swoje mądrości zachowaj dla siebie dopóki ktoś nie zapyta Cię co sądzisz o moim podejściu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!

PISZESZ O MNIE, JAK O KIMŚ NIEODPOWIEDZIALNYM I NIEZBYT MĄDRYM, PISZESZ O MNIE TAK JAKBY MNIE TU NIE BYŁO A NIE PRZYSZŁO CI DO GŁOWY, ŻE TWOJE SŁOWA SPRAWIAJĄ MI PRZYKROŚĆ? I TO PISZESZ O MNIE DO TAK WIELU OSÓB.

Chyba nie ma sensu bym się tu dłużej udzielała.

Jak ktoś chce zobaczyć mojej cycki to niech napisze do mnie na priv, wyślę na maila.

Edytowane przez sherry.b
Czas edycji: 2012-04-19 o 08:07
sherry.b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 08:05   #12127
klaudeczka2010
Zadomowienie

hejka

JOASIU a kto ma mi doradzać jak nie tyyy????????????????:roll eyes:
ale dobra już nie pytam,będzie jak ma być!

SHERRY łłoo matko robokop nr 2 to fakti co idziesz dzisiaj do pracy???ja do Ciebie muszę zadzwonić w sprawie służbowej,o coś zapytaćtrzymaj się cycolinko..a pokażesz nam te cudapleaseee
kurde dopiero teracz czytam ...co to za jazdaa...nie wtrącam się,ale czy ja o czymś nie wiem???Joasi dobrze Ci życzy chybaa-..nie wiem o co komon!!!!???

OLIVKO zrób te cycory najpierw to i brzuch się zmniejszy wtedychociaż ja sobie nie przypominam byś jakiś brzuchol miała

Edytowane przez klaudeczka2010
Czas edycji: 2012-04-19 o 08:18
klaudeczka2010 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-19, 08:15   #12128
jooasi
Wtajemniczenie

jezu Sherry zupełnie nie wiem o czym do mnie piszesz
to co napisałam o Tobie to nie z zawiści a z troski bo nawet jak się dobrze czujesz to jesteś przecież świeżutko po operacji a w środku masz jedną wielką ranę bo tam jest wszystko zrywane a nie tylko te dwie kreseczki na skórze.
co do K. to ani on mnie ziębi ani grzeje, nie znam go, widzę piękne piersi to chwale obojętnie kto je zrobił i tak było z mune, która jest przecież jego pacjentką. a z rozmiarem starałam Ci się doradzić bo Ty wciąż miałaś wątpliwości i o nich pisałaś tu na forum, to Twoje słowa, że byłabyś pewna efektu przy 350cc i takie cycki byś chciała.
ani mnie nie obraziłaś ani nie mam ochoty się bronić bo to Ty atakujesz a nie ja, jak nie chcesz ze mną rozmawiać, trudno przeżyje, możesz mnie też wykasować ze znajomych to nie będe miała dostępu do Twojej galerii, nie ma takiej potrzeby żebyś przezemnie musiała się ograniczać.
Stary 2012-04-19, 08:17   #12129
_martus_
Raczkowanie

hej
gratuluję posiadaczkom nowych biustów

Sherry jesteś twardziel zuch dziewczyna! faktycznie ekspresem Cię wypuścili. jeśli oni się nie bali ryzyka puszczania od razu po narkozie , to pewnie mieli powód w mojej klinice przez pierwszą dobę pielęgniarka przybiegała jak tylko usłyszała ruch w pokoju i nawet podczas wizyt w toalecie stała pod drzwiami i nadsłuchiwała czy nie padamy ;D nawet pić przez pierwszą dobę pozwalali mało i łyżeczką.
uważaj na siebie! ja też byłam twardziel ( choć na akurat nie aż tak, żeby na dragach za kółko siadać ) - w klinice jak zobaczyli, że wychodzę w bluzce przez głowę, to kazali mężowi pilnować mnie, żebym nie szarżowała. żeby mięśnie mogły z powrotem przyrosnąć gdzie trzeba i żeby po prostu nie zepsuć swoim bohaterstwem efektu ich roboty

no ale że Izzi się nie ujawniła z nowymi nabytkami, to w szoku jestem

Joasi, bardzo dziękuję za polecenie mamabel jest boski pasuje mi najbardziej z tego wszystkiego, co dotąd bez fiszbin kupiłam. nawet kolor cielisty jakby na mnie robiony , prawie niewidoczny

Jutro idę na miesięczną kontrolę. Ciekawe co lekarz powie- wydaje mi się, że mam jedną brodawkę niżej niż drugą- nie wiem albo krzywo staję. można to jakoś zmierzyć, żeby się przekonać??? poza tym zaczęłam smarować się maścią na blizny i mam wrażenie, że pocięte brodawki wyglądają dużo lepiej. gdzieniegdzie w ogóle nie widać, że było cięcie. Jedno, co mnie wpienia, to niewyjęte sznurki (!!) niedokładnie zdjęli mi szwy i ciekawe co teraz zrobią, jak odrobinkę sznurka mam na zewnątrz a reszta wrosła w środku :/ poza tym to jednak widzę te implanty i czuję od spodu :/ kurde za mało tego cycka miałam, żeby je porządnie schować :/
obrośnie toto czymś, czy tak już zostanie? na tłuszcz nie liczę- bo nie planuję ale na jakąś inną tkankę mam szansę?
Stary 2012-04-19, 08:25   #12130
kamiluwa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sherry.b Pokaż wiadomość
Joasiu, Andzikus zadała mi pytanie.
Czemu w moim imieniu odpowiadasz?
Skąd wiesz pod wpływem czego byłam i czyja to praktyka, że wyszłam sama.
Jestem dorosła. Nikt nie może mnie zmusić siłą do tego bym gdzieś została.

.
Ło Matko ktoś się tu chyba nie lubi nie wydaje mi sie aby Joasi komuś źle życzyła, zawsze pisze miłe słowa, stara się doradzić, podziwia piękno Ja np jak czytałam że jesteś już w domu (tego samego dnia co operacja??? dobrze zrozumiałam??) to niedowierzanie - gdyż np ja i inne dziewczęta od dr Skwiercz w klinice byłysmy dwie doby, i przez te dwie doby zastrzyki, lekarstwa, kroplówka... Jesteś w takim razie nietypowa i jedyna wśród Nas - które to mialy operację - bo żadna nie czuła się tak wyśmienicie jak Ty. Ja nie narzekałam - nie bolało mnie a jedynie miałam dziwne uczucie - które to nasiliło się jak byłam już w domu, czyli po trezch dniach, ale za kierownice wsiadłam dopiero po dwóch tygodniach (automatic na dodatek), a przez tydzień żyłam jak księżniczka - takie zalecenia doktor. To że Ktoś odpisał za Ciebie to nie znaczy że wie lepiej - to są tylko przypusczenia. Nie wiem w sumie jaka była wczesniejsza Twoja korespondencja z Joasi - ale zdjecia mogłabyś wrzucić - zawsze możesz ją usunąć ze znajomych aby nie mogła oglądać Twojej galerii jeżeli naprawdę drażnią Cię jej wypowiedzi

Edytowane przez kamiluwa
Czas edycji: 2012-04-19 o 08:30
kamiluwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 08:27   #12131
jooasi
Wtajemniczenie

Klaudeczko buziam Cie mała właśnie zostałam doprowadzona do pionu i racja, nie jestem lekarzem, nie będę doradzać. jest mi strasznie przykro bo wszystko co pisałam zawsze w dobrej wierze było a widzę, że jestem odbierana zupełnie inaczej, pewnie nie tylko przez Sherry.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-19, 08:30   #12132
sherry.b
Raczkowanie

Powtarzam Wam wszystkim, że nie lekarz mnie wypuścił, tylko powiedziałam, że muszę wracać do domu.
Z Krakowa do Gliwic nie jest daleko, ktoś mnie wiózł autem, autostradą, więc mnie nie wytrzęsło.

Operację miałam o 9 rano a wyszłam o 15.30 na własne życzenie i z konieczności, na własną odpowiedzialność.
Stary 2012-04-19, 08:32   #12133
kasikkk87
Zadomowienie

mya doczytalam ze masz wolne dziswitaj w klubie a wiec zawroce Ci glowe na chwilkespojrz w moja ekstra wyjsciowke hehee i zeerknij czy ja bede zadowolonaprzypominam dr.Skwiercz 325hp bedzie dobrze??szkoda ze nie da mi wiecej ale chce robic u niej to na pewno

buziaki dla wszystkich ,dla Ciebie sherry tez trzymaj sie jestes po ale fajnieee
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 08:33   #12134
sherry.b
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kamiluwa Pokaż wiadomość
Ło Matko ktoś się tu chyba nie lubi
Ja lubię wszystkich, nie lubię tylko jak ktoś w moim imieniu udziela odpowiedzi na pytania zadane mi i krytykuje lekarza bo nie lubi go. A ja jestem przeszczęśliwa, bo mi zrobił ładne piersi. To wszystko.
Ja lubię Joasię, ale nie powinna w moim imieniu odpowiadać, bo nie jest mną a moich piersi jeszcze nie widziała po op.

A za troskę dziękuję wszystkim, Joasi też. Żeby było Jasne, ja lubię Asię, nic do niej nie mam.
Stary 2012-04-19, 08:38   #12135
jooasi
Wtajemniczenie

martus cieszę się, że staniczek podpasował to nie ja go wynalazłam a pacjentki Skwierczowej w zaleceniu dostają też go lubie i chyba zainwestuje w cielisty, zaczęłam chodzić w fiszbinkach ale widze że moje cycki ich nie lubią, jak ściągam po całym dniu to jakoś nieładnie wyglądają więc zostawiam je na specjalne okazje.
wysokości sutków można sprawdzić mierząc odległości od obojczyków w pionie i po skosie od tych ich końcówek pod szyjką
implancik się trochę "obtkankuje" ale na to trzeba dużo czasu, jednak u szczuplutkich dziewczyn jest zwykle wyczuwalny.

---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ----------

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
mya doczytalam ze masz wolne dziswitaj w klubie a wiec zawroce Ci glowe na chwilkespojrz w moja ekstra wyjsciowke hehee i zeerknij czy ja bede zadowolonaprzypominam dr.Skwiercz 325hp bedzie dobrze??szkoda ze nie da mi wiecej ale chce robic u niej to na pewno

buziaki dla wszystkich ,dla Ciebie sherry tez trzymaj sie jestes po ale fajnieee
kassik ja za Mya odpowiem bo ona się nie pogniewa, przyjdzie to przyklepie Ty masz piękną wyjściówkę i ślicznie zaznaczony rowek i z każdym implantem bedziesz wyglądać oszałamiająco jesteś młodziutką dziewczyną i nie ma co się pchać w większe rozmiarki przed dziećmi.

Edytowane przez jooasi
Czas edycji: 2012-04-19 o 08:42
jooasi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 08:39   #12136
MILENKA2012
Raczkowanie

Sherry, ja się absolutnie nie zgadzam abyś przestała się udzielać i uciekła z forum i protestuję stanowczo
jest nas tu tyle od Kasprzyka i potrzebujemy Twojego wsparcia i obecności bo drugiego takiego kochanego Robokopa nie mamy
wstawiaj te cycki bo umieram z ciekawości
MILENKA2012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 08:41   #12137
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Klaudeczko buziam Cie mała właśnie zostałam doprowadzona do pionu i racja, nie jestem lekarzem, nie będę doradzać. jest mi strasznie przykro bo wszystko co pisałam zawsze w dobrej wierze było a widzę, że jestem odbierana zupełnie inaczej, pewnie nie tylko przez Sherry.
no cos ty słonko,każda z nas wie że lekarzami nie jesteśmy!doradzamy,gdybam y,a i tak ostateczna decyzja należy przede wszystim do nas a później do lekarza!!!!!!!po to jest cholera jasna to forum,czyż nie!!!a kto ma nie doradzać jak nie te dziewczyny które to przeszły na własnej skórze,noo kto???i proszę doradzać dalejjjjjjjjjjjjj!!!!:pal a:

SHERRY już się tak nie denerwuj proszęęęęę...my chcemy żebyś zdrowa i szczęśliwa była

Edytowane przez klaudeczka2010
Czas edycji: 2012-04-19 o 08:44
klaudeczka2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 08:44   #12138
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
martus cieszę się, że staniczek podpasował to nie ja go wynalazłam a pacjentki Skwierczowej w zaleceniu dostają też go lubie i chyba zainwestuje w cielisty, zaczęłam chodzić w fiszbinkach ale widze że moje cycki ich nie lubią, jak ściągam po całym dniu to jakoś nieładnie wyglądają więc zostawiam je na specjalne okazje.
wysokości sutków można sprawdzić mierząc odległości od obojczyków w pionie i po skosie od tych ich końcówek pod szyjką

---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ----------

kassik ja za Mya odpowiem bo ona się nie pogniewa, przyjdzie to przyklepie Ty masz piękną wyjściówkę i ślicznie zaznaczony rowek i z każdym implantem bedziesz wyglądać oszałamiająco jesteś młodziutką dziewczyną i nie ma co się pchać w większe rozmiarki przed dziećmi.
ostatnio duzo dyskutujecie o rozmiarach wiec i ja fiksuje hhehhe

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------

jak sie mierzy odleglosc sutkow?od zewnatrz czy od wewnatrz?

---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ----------

jaosi a tak z ciekawosci ty pracujesz czy w domku z dziecmi jestes
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 08:45   #12139
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

a ja mam pytanie z rana w jakim czasie od operacji można pić alkohol?????????????
Ise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 08:47   #12140
_martus_
Raczkowanie

Cytat:
implancik się trochę "obtkankuje" ale na to trzeba dużo czasu, jednak u szczuplutkich dziewczyn jest zwykle wyczuwalny.
dzięki! pomierzę, niech no tylko znajdę miarkę krawiecką
Stary 2012-04-19, 08:48   #12141
jooasi
Wtajemniczenie

kassik mam ten komfort, że mogę sobie w domu siedzieć
odległość najlepiej zmierzyć do środka brodawki bo otoczki mogą się różnić
Stary 2012-04-19, 08:49   #12142
kamiluwa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ise Pokaż wiadomość
a ja mam pytanie z rana w jakim czasie od operacji można pić alkohol?????????????

No takiego pytania to tu jeszcze nie było
Stary 2012-04-19, 08:51   #12143
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

Cytat:
Napisane przez kamiluwa Pokaż wiadomość
No takiego pytania to tu jeszcze nie było
no ja to próbuje sie dowiedziec od tygodnia o ten alkohol...to od kiedy???? xD
Stary 2012-04-19, 08:54   #12144
jooasi
Wtajemniczenie

Ise kochanie im później tym lepiej proszę zrób sobie podpisik na dole bo pamiętam implancik i doktorka ale ciągle się muszę zastanawiać ile jesteś po operacji możesz już troszkę poimprezeować ale bez utraty przytomności

---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ----------

kamiluwa weź te cycki z avatarka bo mi gul skacze jak na nie patrze
Stary 2012-04-19, 08:55   #12145
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

Cytat:
Ise kochanie im później tym lepiej proszę zrób sobie podpisik na dole bo pamiętam implancik i doktorka ale ciągle się muszę zastanawiać ile jesteś po operacji możesz już troszkę poimprezeować ale bez utraty przytomności

---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ----------

kamiluwa weź te cycki z avatarka bo mi gul skacze jak na nie patrze
Hahhahaa ojojoj bez utraty przytomności to nie ma opcji żarcik... ale chcialam piwko jedno dwa a może 3 wypić w sobotę. --> zaraz zrobię podpis
Stary 2012-04-19, 09:00   #12146
zabulek1
Wtajemniczenie

Dziendoberek: cmok:

Sherry GRATULUJE KOCHANA Jestes robokopem numer 1 Bardzo jestem ciekawa Twoich pieknych cycuchow Napewno sa sliczne, a najwazniejsze, ze Ty jestes przeszczessliwa

Jezioranka dziekuje za te linki, ale ja nie mam konta na allegro Te bikini mnie powalily na kolana Sa boskie I super wyglada ta panterka na Tobie

Jooasi Nie jestes lekarzem fakt, ale nie przestawaj doradzac dziewczynkom jezeli Cie o to prosza Klaudyneczka potrzebuje Twojej rady i nie mozesz jej odmowic

Olivko co Tobie za odsysanie po glowie chodzi Jestes mloda i pocwicz ostro brzuszek, nie oszczedzaj go A miesnie , ktore sobie wypracujesz sama ciezka praca posluza Ci na dlllluuuuugo

---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ----------

Cytat:
To zalezy co masz na mysli piszac pic Bo lampeczke winka to mozesz sobie juz wypic A nawet 2 No ale w wiekszej ilosci to niewskazane Ja raz zlamalam zakaz na urodzinach bratowej Bylam 3 tygodnie po operacji i poszlam na lampeczke wina na toast, a wyladowalam na dyskotece wstawiona jak cala reszta Zlamalam wtedy wszystkie zakazy od doktora typu- nie pic, nie skakac i nie podnosic rak do gory
Stary 2012-04-19, 09:04   #12147
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

Kurcze nie umiem chyba zrobić podpisu co więcej od kiedy się udzielam na forum i jak jestem zalogowana to nie widze ani waszych avatarów ani podpisów... do tej pory sie przyzwyczaiłam i nie zwracalam uwagi ^^"

Nie no postaram się nie pić tak żeby mnie nie sponiewierało... :P nie chce pogubić cycków xD w szale zabawy
Stary 2012-04-19, 09:14   #12148
jooasi
Wtajemniczenie

Cytat:
Hahhahaa ojojoj bez utraty przytomności to nie ma opcji żarcik... ale chcialam piwko jedno dwa a może 3 wypić w sobotę. --> zaraz zrobię podpis
eeee to spokojnie, piwko dobrze nawadnia

---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ----------

Cytat:
Kurcze nie umiem chyba zrobić podpisu co więcej od kiedy się udzielam na forum i jak jestem zalogowana to nie widze ani waszych avatarów ani podpisów... do tej pory sie przyzwyczaiłam i nie zwracalam uwagi ^^"

Nie no postaram się nie pić tak żeby mnie nie sponiewierało... :P nie chce pogubić cycków xD w szale zabawy
Ise a Ty już chyba coś dziabnęłaś czego nie umiesz zrobić jak zrobiłaś?? masz pięny podpisik pogrzeb w ustawieniach widocznie masz coś zablokowane, że nas nie widzisz

---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

Żabciu ja Klaudyneczce niczego nie odmówie, moge nawet do niej zajechać na przymiarke przed operacja jak by chciała ale już nic więcej na teraz doradzić nie mogę, nie przez to, że przykrucona zostałam ale nasza Niunia już wie wszystko i sama ostateczną decyzję podjąć musi
Stary 2012-04-19, 09:33   #12149
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

Aaaaaaaaaaa widzę wszystko!!! nareszcie!
Stary 2012-04-19, 09:35   #12150
jooasi
Wtajemniczenie

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości