|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4141 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII
Cytat:
![]() Razu pewnego specjalnie pojechałam na zakupy i dupcia, nie ma drogerii
|
|
|
|
|
#4142 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;33609699]Nie mam pojęcia, bo rzadko tam bywałam - jest na drugim końcu miasta. Tzn. było
![]() Razu pewnego specjalnie pojechałam na zakupy i dupcia, nie ma drogerii [/QUOTE]no szkoda ale sama mówisz, żę rzadko bywałaś, może nie mieli popytu
|
|
#4143 |
|
Zakorzenienie
|
Bylam w centrum, kupilam czarna bluze, bluzeczke-narzutke na sukienke w ktorej za 2 tyg ide na wesele..i zakochalam sie w Rouge Pur Couture Vernis à Levres
wyprobowalam go na ustach, testery akurat byly nowe, no cos pieknego-kryjacy blyszczyk a trwalosc jak lip-tinta. Zjadlam jablko a kolor nadal pozostal i to po ok 5 godzinach |
|
|
|
#4144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4145 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kobietki
Będąc na szybko w Naturze zabrałam gazetkę nie tą z promocjami tylko taką coś jak Skarb Rossmanna, wiecie o co chodzi i gdy zobaczyłam te wszystkie limitowanki Essence, Catrice i nowe palety cieni My Secret to pomyślałam z żalem, że od dawna nic sobie nie kupowałam od tak, jako zachciankę. Wszystko głęboko przemyślane, że jak mam jedno, to kolejnego nie potrzeba, bo później się złoszczę, że mam pełno kosmetyków, których nie używam. Ale tak mi się jakoś smutno zrobiło Trzeba to zmienić (nie bijcie |
|
|
|
#4146 |
|
Zakorzenienie
|
Od czasu do czasu mozna zrobic drobny wyjatek
![]() A ja mam jedna pokuse mniej..wlasnie dowiedzialam sie ze nie bede juz miala u kogo zamawiac Avonu... |
|
|
|
#4147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4148 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4149 | ||
|
Zakorzenienie
|
Sama nie wiem.
Bo Nosek chyba "oszukiwała" i porozdawała zapasy. Cytat:
Po prostu po 15 minutowym krążeniu po parkingu polując na miejsce byłam już tak wk... że nie w głowie mi były zakupy. Gdyby nie to że miałam tam sprawę do załatwienia to bym nawet nie próbowała parkować i tyle by mnie widzieli.... No właśnie "jakoś". Też miałam taki gorący okres w swoim życiu, wszystko poplanowane co do minuty.... I z jednej strony fakt, byłam w stanie zrobić więcej bo miałam lepszą organizację czasu niż teraz ale wszystko się odbywało kosztem czegoś. Fajna cena jak za to co dostajesz. Gdzie? ![]() Cytat:
"It's not a bargain if you don't need one" S. Kinsella Edytowane przez Koshatka Czas edycji: 2012-04-18 o 09:19 |
||
|
|
|
#4150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A już z jakiego powodu to nieistotne ![]() Z wykładowcami masz rację, w ogóle mam wrażenie, że niektóre przedmioty są tylko po to, żeby absolwenci/doktoranci mieli pracę, bo zupełnie niczego nie wnoszą do programu zajęć Pogodziłam się już, że nie mam tyle czasu co inni, ale zdarzają się chwile załamania i to dosyć często. Zwłaszcza jak zbliża się sesja, a ja na za tydzień mam do przeczytania prawie 1000 str. książki po polsku, 80 po francusku (gdzie nad jedną stroną się siedzi godzinę) i jeszcze 2 kolokwia. Ale to tylko pomysły jednego z moich wykładowców, którego bezskutecznie próbujemy odwołać... Może na 3 roku będzie łatwiej, zobaczymy. Ważne, że promotor zaakceptował nareszcie mój temat i nie czepiał się planu co do niego, więc w wolnej chwili odpalam neta i się biorę za pisanie, bo na szczęście żadnych lektur do tego nie mam ![]() Mówisz, że fajna cena? Moi wszyscy znajomi twierdzą, że strasznie drogo, ale ja też tak nie uważam. Edytowane przez zywieczdroj Czas edycji: 2012-04-18 o 09:31 |
|
|
|
|
#4151 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najbardziej mnie rozwala podział jednolitych studiów na 3+2, gdzie w 3 latach usiłują zmieścić program z 5 a na magisterskich jest powtórka z rozrywki + jakieś cuda. Jak za konwersacje + dojazd według mnie fajna.
|
|
#4152 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wole robic sobie zapasy lzejszych rzeczy niz kupic 2 zele po 250 ml ktore juz mi daja pol kilo. Marketowe zele i tak tu sa a w sumie nie przywiazuje wagi do nich. Avon tez jest drozszy, ale w promocji i tak sie oplacalo. Czasami w Pl zamawialam Avon ale tez byly to raczej pojedyncze sztuki, z reszta duzo z Avonu nigdy nie zamawialam. Mam swoje perelki np krem z aha do stop planet spa i kredki supeshock i do nich czesto wracam. Pielegnacji nigdy nie mialam duzej i nie bede miala bo po prostu jedna rzecz w uzyciu z danej kategori mi starcza, dla innych to by byla nuda ale ja tam akurat nie lubie miec kilku potwieranych buteleczek.
|
|
|
|
|
#4155 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4156 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zresztą nawet jakby mnie było stać, to pewnie i tak bym go nie kupiła, bo po co komu taki drogi błyszczyk? ![]() Cytat:
Po dwie sztuki to nic złego, a czasem trzeba sobie samemu sprawiać przyjemności Cytat:
Chociaż ja teraz praktycznie nic nie zamawiam z Avonu, mimo że mam możliwość. Za to jak byłam konsultantką... Cytat:
![]() Mnie powoli szlag trafia, bo 2,5 tygodnia temu oddałam promotorce rozdział i do dziś ani nie sprawdziła, ani nic do mnie nie napisała Cytat:
W ogóle bez książek będziesz pisać?!Ja teraz też mam takie podejście. Tzn. nigdy nie miałam otwartej więcej niż 1 sztuki z danej kategorii (jeśli chodzi o pielęgnację), no ale miałam po kilka sztuk w zapasie, a teraz staram się mieć 1 sztukę w użyciu + ewentualnie 1 w zapasie. |
||||||
|
|
|
#4157 |
|
Zakorzenienie
|
Weszłam i jest info że powyżej 150 zł.
Na czerwono i z wykrzyknikami. Nie powiem, poszaleli z ofertą.
|
#4158 |
|
Konto usunięte
|
Pozbyłam się dziś dwóch potrójnych cieni... Próbowałam przełożyć do paletki magnetycznej i kompletnie się rozkruszyły
|
|
|
|
#4159 |
|
Zakorzenienie
|
Rany dziewczyny co ja sobie dziś narobiłam!
Chciałam napełnić pióro atramentem i użyłam do tego strzykawki z igłą, bo kupione naboje jakoś mi nie pasują... i nacisnęłam, igła odpadła a cały atrament ze strzykawki rozbryzgał się po pokoju, ścianach, meblach(mam jasne fronty) i co gorsza na moją twarz!!! najpierw zmyłam twarz, a potem zabrałam się za ściany musiałam fajnie wyglądać z granatowymi rękami i popryskaną twarzą. Jak ja domyję ręce na jutro do pracy Twarz jakoś domyłam micelem... Potem dorabiałam farbę i malowałam te dziurki! Całe popołudnie zmarnowane przez własną głupotę.Wczoraj wreszcie napisałam pracę maturalną. Dziewczyna, której pisałam bardzo zadowolona, co mnie bardzo cieszy Co do kosmetyków... z Avonu przyszły dla mnie żel pod prysznic kwiat wiśni i mgiełka(żal nie brać za 3,75) ładnie pachną! No i wymieniłam się na targowisku: kredkę chanel, mini pędzel Kabuki Smashbox i wodę termalną 50ml Avene za cienie Clinique, próbkę perfum Escady i spódnicę H&M pudrowy róż, drapowaną z czarnym pasem
|
#4160 | ||
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
pewnie są wyjątki od tej reguły, ale z moich obserwacji tak wynika Cytat:
|
|
#4161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Balsamy też z reguły 2 mam otwarte - 1 "apteczny", drugi drogerykny pkus jakieś masełko czy krem. Zapomiałam juz jak to jest po 4 drinkach
|
|
#4162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4163 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gdzie dokładnie będziesz? Cytat:
Cytat:
Zuzyłam żel pod prysznic Dove 55 ml.Mam kilka kosmetyków ktorych jest na dnie a cholery nie chca sie ze mna pozegnac...
|
|
#4164 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4165 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;33627265]Pozbyłam się dziś dwóch potrójnych cieni... Próbowałam przełożyć do paletki magnetycznej i kompletnie się rozkruszyły [/QUOTE]Orlico nic straconego używaj jak pigmenty.Czasami specjalnie rozkruszam prasowany cień bo lepiej mi się nakłada a już z końcówkami cienia to sie w ogóle nie patyczkuje , rozdrabniam na miał bo pokruszone duże kawałki uciekają mi przed pędzlem po denku .Można je również sprasować , wystarczy przesypać do pojemniczka , dokładnie rozdrobnić dodać 2-3 krople spirytusu, rozmieszać, przełożyć do foremki, docisnąć i odczekać 24h aż stwardnieje i cień jak nowy. Cytat:
![]() nowe naturalsy też mnie kuszą , zamówie zestaw skoro ładnie pachną , trochę pozużywałam z tym miesiącu zapasów więc mogę sobie jakieś skromne zakupki poczynić![]() a propo zużyć poszło: -krem do twarzy Avon 50ml -odżywka wzmacniająca do włosów Joanna Apteczka Babuni 200ml -żel p. prysznic wanilia 400ml YR -szampon zwiększający objetość malwa YR 200 ml -peeling do stóp BeBeauty -balsam do ciała wanilia &kozie mleko Eveline 500 ml -puder rozświetlający w kamieniu Vipera -cień do powiek Essence ![]() -odżywka do paznokci 4w1 Eveline i chyba tyle |
||
|
|
|
#4166 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Koniku w Jastarni
|
|
#4167 |
|
Zakorzenienie
|
koniku nie martw się, ja też mam kilka upartych końcówek chociaż mam nadzieję że do końca miesiąca jednak się zużyją
|
#4168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nie zamówiłam.
|
|
|
|
|
#4169 |
|
Zakorzenienie
|
Wyrzucilam wyschniety tusz do rzes Essence Multi Action
Fajny byl, ale strasznie sie kruszyl
|
|
#4170 |
|
Zakorzenienie
|
Mam ochotę na coś dobrego do jedzenie
I niezdrowego Pizzę ... albo kebaba ![]() BTW: znalazłam świetny przepis na shoarmę Musze koniecznie zrobić w którąś niedzielę
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:28.

kupiłam tam też np. maskę glorię, której nigdzie nie widziałam...

Chociaż ja teraz praktycznie nic nie zamawiam z Avonu, mimo że mam możliwość. Za to jak byłam konsultantką...
Chciałam napełnić pióro atramentem i użyłam do tego strzykawki z igłą, bo kupione naboje jakoś mi nie pasują... i nacisnęłam, igła odpadła a cały atrament ze strzykawki rozbryzgał się po pokoju, ścianach, meblach(mam jasne fronty) i co gorsza na moją twarz!!! najpierw zmyłam twarz, a potem zabrałam się za ściany
Musze koniecznie zrobić w którąś niedzielę