Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-17, 19:09   #4141
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII

Cytat:
Napisane przez Maliniarka Pokaż wiadomość
ja mam drugą tez budeczkę taką małą gdzie mają masę bingo (nie wszystko ale dużo) kupiłam tam też np. maskę glorię, której nigdzie nie widziałam...
ale takiego dużego fajnego sklepu to u nas nie ma niestety
jeszcze mam zielarski na oku, ale tam nie byłam do tej pory (ale to wszystko takie sklepy wielkości małego pokoju

a czemu zlikwidowali?
Nie mam pojęcia, bo rzadko tam bywałam - jest na drugim końcu miasta. Tzn. było
Razu pewnego specjalnie pojechałam na zakupy i dupcia, nie ma drogerii
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 20:30   #4142
Maliniarka
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;33609699]Nie mam pojęcia, bo rzadko tam bywałam - jest na drugim końcu miasta. Tzn. było
Razu pewnego specjalnie pojechałam na zakupy i dupcia, nie ma drogerii [/QUOTE]
no szkoda ale sama mówisz, żę rzadko bywałaś, może nie mieli popytu
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Maliniarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 20:32   #4143
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Bylam w centrum, kupilam czarna bluze, bluzeczke-narzutke na sukienke w ktorej za 2 tyg ide na wesele..i zakochalam sie w Rouge Pur Couture Vernis à Levres
wyprobowalam go na ustach, testery akurat byly nowe, no cos pieknego-kryjacy blyszczyk a trwalosc jak lip-tinta. Zjadlam jablko a kolor nadal pozostal i to po ok 5 godzinach

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 20:44   #4144
Maliniarka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
zakochalam sie w Rouge Pur Couture Vernis à Levres
wyprobowalam go na ustach, testery akurat byly nowe, no cos pieknego-kryjacy blyszczyk a trwalosc jak lip-tinta. Zjadlam jablko a kolor nadal pozostal i to po ok 5 godzinach
nie stać mnie na takie cuda
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Maliniarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 23:09   #4145
zywieczdroj
Zakorzenienie

Hej kobietki Byłam dziś na siłowni na shape. Powiem Wam, że spinning to przy tym pikuś Nie mogę się ruszać a nogi mam jak z waty.

Będąc na szybko w Naturze zabrałam gazetkę nie tą z promocjami tylko taką coś jak Skarb Rossmanna, wiecie o co chodzi i gdy zobaczyłam te wszystkie limitowanki Essence, Catrice i nowe palety cieni My Secret to pomyślałam z żalem, że od dawna nic sobie nie kupowałam od tak, jako zachciankę. Wszystko głęboko przemyślane, że jak mam jedno, to kolejnego nie potrzeba, bo później się złoszczę, że mam pełno kosmetyków, których nie używam. Ale tak mi się jakoś smutno zrobiło Trzeba to zmienić (nie bijcie)
zywieczdroj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 23:16   #4146
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Od czasu do czasu mozna zrobic drobny wyjatek

A ja mam jedna pokuse mniej..wlasnie dowiedzialam sie ze nie bede juz miala u kogo zamawiac Avonu...

Stary 2012-04-18, 07:06   #4147
Lynn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zywieczdroj Pokaż wiadomość
Hej kobietki Byłam dziś na siłowni na shape. Powiem Wam, że spinning to przy tym pikuś Nie mogę się ruszać a nogi mam jak z waty.

Będąc na szybko w Naturze zabrałam gazetkę nie tą z promocjami tylko taką coś jak Skarb Rossmanna, wiecie o co chodzi i gdy zobaczyłam te wszystkie limitowanki Essence, Catrice i nowe palety cieni My Secret to pomyślałam z żalem, że od dawna nic sobie nie kupowałam od tak, jako zachciankę. Wszystko głęboko przemyślane, że jak mam jedno, to kolejnego nie potrzeba, bo później się złoszczę, że mam pełno kosmetyków, których nie używam. Ale tak mi się jakoś smutno zrobiło Trzeba to zmienić (nie bijcie)
Dotarł do Ciebie róż?
Lynn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 08:57   #4148
zywieczdroj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lynn Pokaż wiadomość
Dotarł do Ciebie róż?

Niestety nie
Stary 2012-04-18, 09:17   #4149
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nusia7 Pokaż wiadomość
Ja Ci niestety nie pomogę, ale z ciekawości - myślisz o studiach?
Sama nie wiem. Ogólnie to mam złe doświadczenia ze studiami i mam wrażenie że wykładowcami zostają osoby które nie załapały się do czegoś lepszego.

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Nosku: TY nie mas zapasów maseł itp?
Bo Nosek chyba "oszukiwała" i porozdawała zapasy.

Cytat:
Gratuluję silnej woli!

Dzięki konwersacjom nie mam już aż takich braków, poza tym widzę, że dobry plan dnia i można jakoś wyrobić. Ale podkreślam - jakoś...

Za konwersacje + to czego nie rozumiem na zajęciach, z gramatyki lub inne rzeczy takie jak słuchanie piosenek, dyktanda itp. płacę 46 zł za godzinę z dojazdem lektora do mnie.
To nie silna wola. Po prostu po 15 minutowym krążeniu po parkingu polując na miejsce byłam już tak wk... że nie w głowie mi były zakupy. Do tego kiosk w SP był nieczynny a chciałam skorzystać z imiennego kuponu.
Gdyby nie to że miałam tam sprawę do załatwienia to bym nawet nie próbowała parkować i tyle by mnie widzieli....

No właśnie "jakoś". Też miałam taki gorący okres w swoim życiu, wszystko poplanowane co do minuty.... I z jednej strony fakt, byłam w stanie zrobić więcej bo miałam lepszą organizację czasu niż teraz ale wszystko się odbywało kosztem czegoś.

Fajna cena jak za to co dostajesz.

Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
Dziewczyny dostałam @ od Joanny, jutro darmowa wysyłka
Gdzie?

Cytat:
A ja mam jedna pokuse mniej..wlasnie dowiedzialam sie ze nie bede juz miala u kogo zamawiac Avonu...
A ja się zawsze dziwiłam czemu nie robisz konkretnego zapasu żeli jak jesteś w PL, skoro tam u Ciebie są dużo droższe. Chyba nawet Avon wychodzi drożej niż u nas.

Edytowane przez Koshatka
Czas edycji: 2012-04-18 o 09:19
Koshatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 09:26   #4150
zywieczdroj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
Sama nie wiem. Ogólnie to mam złe doświadczenia ze studiami i mam wrażenie że wykładowcami zostają osoby które nie załapały się do czegoś lepszego.

Bo Nosek chyba "oszukiwała" i porozdawała zapasy.

To nie silna wola. Po prostu po 15 minutowym krążeniu po parkingu polując na miejsce byłam już tak wk... że nie w głowie mi były zakupy. Do tego kiosk w SP był nieczynny a chciałam skorzystać z imiennego kuponu.
Gdyby nie to że miałam tam sprawę do załatwienia to bym nawet nie próbowała parkować i tyle by mnie widzieli....

No właśnie "jakoś". Też miałam taki gorący okres w swoim życiu, wszystko poplanowane co do minuty.... I z jednej strony fakt, byłam w stanie zrobić więcej bo miałam lepszą organizację czasu niż teraz ale wszystko się odbywało kosztem czegoś.

Fajna cena jak za to co dostajesz.

Oj tam oj tam, ważne, że nie było zakupów kosmetycznych A już z jakiego powodu to nieistotne

Z wykładowcami masz rację, w ogóle mam wrażenie, że niektóre przedmioty są tylko po to, żeby absolwenci/doktoranci mieli pracę, bo zupełnie niczego nie wnoszą do programu zajęć

Pogodziłam się już, że nie mam tyle czasu co inni, ale zdarzają się chwile załamania i to dosyć często. Zwłaszcza jak zbliża się sesja, a ja na za tydzień mam do przeczytania prawie 1000 str. książki po polsku, 80 po francusku (gdzie nad jedną stroną się siedzi godzinę) i jeszcze 2 kolokwia. Ale to tylko pomysły jednego z moich wykładowców, którego bezskutecznie próbujemy odwołać... Może na 3 roku będzie łatwiej, zobaczymy. Ważne, że promotor zaakceptował nareszcie mój temat i nie czepiał się planu co do niego, więc w wolnej chwili odpalam neta i się biorę za pisanie, bo na szczęście żadnych lektur do tego nie mam

Mówisz, że fajna cena? Moi wszyscy znajomi twierdzą, że strasznie drogo, ale ja też tak nie uważam.

Edytowane przez zywieczdroj
Czas edycji: 2012-04-18 o 09:31
Stary 2012-04-18, 09:39   #4151
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Z wykładowcami masz rację, w ogóle mam wrażenie, że niektóre przedmioty są tylko po to, żeby absolwenci/doktoranci mieli pracę, bo zupełnie niczego nie wnoszą do programu zajęć

Mówisz, że fajna cena? Moi wszyscy znajomi twierdzą, że strasznie drogo, ale ja też tak nie uważam.
To fakt.
Najbardziej mnie rozwala podział jednolitych studiów na 3+2, gdzie w 3 latach usiłują zmieścić program z 5 a na magisterskich jest powtórka z rozrywki + jakieś cuda. Robiłam licencjata i mgr na jednym kierunku a i tak na 4 roku musiałam zdawać po raz 2 chyba 5 przedmiotów.

Jak za konwersacje + dojazd według mnie fajna. Bo mnie przeważnie proponowali ok 50 zł za kserówki i to ja miałam dojeżdżać.
Stary 2012-04-18, 10:45   #4152
nynka87
Zakorzenienie

GG do nynka87 Send a message via Skype™ to nynka87

Cytat:
Napisane przez Maliniarka Pokaż wiadomość
u mnie o joaśki najłatwiej własnie w małych drogeriach typu osiedlowa czy przy jakichś DT mniejszych, nie centrach
(mam taką jedną drogeryjkę typu budka 2x2m, gdzie kupuję naturie bez spłukiwania po 3,70-4)
u mnie w małych drogeriach nie ma za dużo w jednym takim większym sklepie jest sporo ale ceny kosmiczne
Cytat:
Bylam w centrum, kupilam czarna bluze, bluzeczke-narzutke na sukienke w ktorej za 2 tyg ide na wesele..i zakochalam sie w Rouge Pur Couture Vernis à Levres
fajne ale nie stać mnie
Stary 2012-04-18, 10:56   #4153
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
To fakt.
Najbardziej mnie rozwala podział jednolitych studiów na 3+2, gdzie w 3 latach usiłują zmieścić program z 5 a na magisterskich jest powtórka z rozrywki + jakieś cuda. Robiłam licencjata i mgr na jednym kierunku a i tak na 4 roku musiałam zdawać po raz 2 chyba 5 przedmiotów.

Jak za konwersacje + dojazd według mnie fajna. Bo mnie przeważnie proponowali ok 50 zł za kserówki i to ja miałam dojeżdżać.
Ja byłam na takich studiach i nic mi się nie powtórzyło Przedmioty zupełnie inne.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 11:21   #4154
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Cytat:
A ja się zawsze dziwiłam czemu nie robisz konkretnego zapasu żeli jak jesteś w PL, skoro tam u Ciebie są dużo droższe. Chyba nawet Avon wychodzi drożej niż u nas.
bo zele sa ciezkie wole robic sobie zapasy lzejszych rzeczy niz kupic 2 zele po 250 ml ktore juz mi daja pol kilo. Marketowe zele i tak tu sa a w sumie nie przywiazuje wagi do nich. Avon tez jest drozszy, ale w promocji i tak sie oplacalo. Czasami w Pl zamawialam Avon ale tez byly to raczej pojedyncze sztuki, z reszta duzo z Avonu nigdy nie zamawialam. Mam swoje perelki np krem z aha do stop planet spa i kredki supeshock i do nich czesto wracam. Pielegnacji nigdy nie mialam duzej i nie bede miala bo po prostu jedna rzecz w uzyciu z danej kategori mi starcza, dla innych to by byla nuda ale ja tam akurat nie lubie miec kilku potwieranych buteleczek.

Stary 2012-04-18, 12:32   #4155
porzeczka2602
Zakorzenienie

Cytat:
Gdzie?
W sklepie internetowym za zamówienia pow. 50zł

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 12:34   #4156
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Jednak nie przyjdą mi wody Herve Leger odpisali mi, że te wody były tylko dla konsultantek, które w kat. 4 złożyły zamówienie na mniej niż 350zł.
Szkoda

Cytat:
Pewnie świetny, ale mnie nie stać na błyszczyk za ponad stówę Zresztą nawet jakby mnie było stać, to pewnie i tak bym go nie kupiła, bo po co komu taki drogi błyszczyk?

Cytat:
Troszkę przesadzasz Po dwie sztuki to nic złego, a czasem trzeba sobie samemu sprawiać przyjemności

Cytat:
To chyba dobrze? Chociaż ja teraz praktycznie nic nie zamawiam z Avonu, mimo że mam możliwość. Za to jak byłam konsultantką...

Cytat:
Może nie że się nie załapały do czegoś innego, ale wielu się albo nie nadaje na wykładowców, albo im się po prostu nie chce

Mnie powoli szlag trafia, bo 2,5 tygodnia temu oddałam promotorce rozdział i do dziś ani nie sprawdziła, ani nic do mnie nie napisała W takim tempie to się nie wyrobię nawet w przedłużonym terminie złożenia pracy

Cytat:
Ważne, że promotor zaakceptował nareszcie mój temat i nie czepiał się planu co do niego, więc w wolnej chwili odpalam neta i się biorę za pisanie, bo na szczęście żadnych lektur do tego nie mam
I jaki temat ostatecznie wybrałaś? W ogóle bez książek będziesz pisać?!

Cytat:
Pielegnacji nigdy nie mialam duzej i nie bede miala bo po prostu jedna rzecz w uzyciu z danej kategori mi starcza, dla innych to by byla nuda ale ja tam akurat nie lubie miec kilku potwieranych buteleczek.
Ja teraz też mam takie podejście. Tzn. nigdy nie miałam otwartej więcej niż 1 sztuki z danej kategorii (jeśli chodzi o pielęgnację), no ale miałam po kilka sztuk w zapasie, a teraz staram się mieć 1 sztukę w użyciu + ewentualnie 1 w zapasie.
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 14:18   #4157
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
W sklepie internetowym za zamówienia pow. 50zł
Weszłam i jest info że powyżej 150 zł. Na czerwono i z wykrzyknikami.

Nie powiem, poszaleli z ofertą.
Stary 2012-04-18, 14:42   #4158
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Pozbyłam się dziś dwóch potrójnych cieni... Próbowałam przełożyć do paletki magnetycznej i kompletnie się rozkruszyły
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 18:41   #4159
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Rany dziewczyny co ja sobie dziś narobiłam! Chciałam napełnić pióro atramentem i użyłam do tego strzykawki z igłą, bo kupione naboje jakoś mi nie pasują... i nacisnęłam, igła odpadła a cały atrament ze strzykawki rozbryzgał się po pokoju, ścianach, meblach(mam jasne fronty) i co gorsza na moją twarz!!! najpierw zmyłam twarz, a potem zabrałam się za ściany nie chciało nizym zejść, rozmazywało się, więc zaczęłam zeskrobywać. I właśnie wtedy przyszedł Pan z Avonu z paczką musiałam fajnie wyglądać z granatowymi rękami i popryskaną twarzą. Jak ja domyję ręce na jutro do pracy Twarz jakoś domyłam micelem... Potem dorabiałam farbę i malowałam te dziurki! Całe popołudnie zmarnowane przez własną głupotę.
Wczoraj wreszcie napisałam pracę maturalną. Dziewczyna, której pisałam bardzo zadowolona, co mnie bardzo cieszy

Co do kosmetyków... z Avonu przyszły dla mnie żel pod prysznic kwiat wiśni i mgiełka(żal nie brać za 3,75) ładnie pachną! No i wymieniłam się na targowisku: kredkę chanel, mini pędzel Kabuki Smashbox i wodę termalną 50ml Avene za cienie Clinique, próbkę perfum Escady i spódnicę H&M pudrowy róż, drapowaną z czarnym pasem
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 18:53   #4160
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Cytat:
Może nie że się nie załapały do czegoś innego, ale wielu się albo nie nadaje na wykładowców, albo im się po prostu nie chce
moim zdaniem bez sensu jest to, że ludzie pracujący na uczelni muszą robić jednocześnie badania naukowe i uczyć studentów. Nie ma ludzi dobrych we wszystkim. Najczęściej jest tak, że ci, którzy dużo czasu poświęcają studentom (= często są też lubiani, są dobrymi pedagogami itp) nie robią badań naukowych, natomiast ci, którzy non stop siedzą w laboratoriach i mają np lekko ponad 30+ lat i już hab. przed nazwiskiem - są straszni dla studentów pewnie są wyjątki od tej reguły, ale z moich obserwacji tak wynika
Cytat:
Też mam tą odżywkę z Garniera. Jutro może wypróbuję. A ta odżywka isany faktycznie taka fajna jak mówią?
garniera jeszcze nie próbowałam, isanę uwiellllbiam byłam nastawiona sceptycznie, bo np polecana na wizazu gloria nie robiła mi z włosami kompletnie NIC i uważam ją za totalny badziew. Natomiast isanka działa błyskawicznie, włosy się rewelacyjnie rozczesują i są gładkie ale nie przylizane. Będzie moim KWC.
Stary 2012-04-18, 20:49   #4161
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Ja teraz też mam takie podejście. Tzn. nigdy nie miałam otwartej więcej niż 1 sztuki z danej kategorii (jeśli chodzi o pielęgnację), no ale miałam po kilka sztuk w zapasie, a teraz staram się mieć 1 sztukę w użyciu + ewentualnie 1 w zapasie.
Jeśli chodzi o żele to przeważnie mam 2-3 otwarte i zmieniam sobie zapach w zalezności od aktulanej chęci
Balsamy też z reguły 2 mam otwarte - 1 "apteczny", drugi drogerykny pkus jakieś masełko czy krem.

Zapomiałam juz jak to jest po 4 drinkach

Instagram

Stary 2012-04-18, 21:04   #4162
Lynn
Zakorzenienie

Cytat:
Niestety nie
Cytat:
Napisane przez Agniesia666 Pokaż wiadomość
moim zdaniem bez sensu jest to, że ludzie pracujący na uczelni muszą robić jednocześnie badania naukowe i uczyć studentów. Nie ma ludzi dobrych we wszystkim. Najczęściej jest tak, że ci, którzy dużo czasu poświęcają studentom (= często są też lubiani, są dobrymi pedagogami itp) nie robią badań naukowych, natomiast ci, którzy non stop siedzą w laboratoriach i mają np lekko ponad 30+ lat i już hab. przed nazwiskiem - są straszni dla studentów pewnie są wyjątki od tej reguły, ale z moich obserwacji tak wynika

garniera jeszcze nie próbowałam, isanę uwiellllbiam byłam nastawiona sceptycznie, bo np polecana na wizazu gloria nie robiła mi z włosami kompletnie NIC i uważam ją za totalny badziew. Natomiast isanka działa błyskawicznie, włosy się rewelacyjnie rozczesują i są gładkie ale nie przylizane. Będzie moim KWC.
Oo brzmi super Jak wykonczę odzywkę ziaji, to kupię tą z isany. A co do glorii to mam identyczne zdanie. Nic nie robiła z włosami a tego miała ohydny zapach Ja mogę polecić maskę bingospa z kaszmirem. Co prawda pachnie jak męskie perfumy, ale działanie świetne i do tego tania (7,50 za 500 ml w Tesco)
Stary 2012-04-18, 21:30   #4163
KonikGarbusek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Hosenko no nie mam prawie żadnych zapasów. 1 masło, 2 żele (1 na wykończeniu).. tylko masek do włosów mam 5 lub 6, ale używam zamiennie a tak to pojedyncze sztuki i wszystko w użyciu.
zazdroszczę

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość

Weekend majowy spędzam nad morzem.
Gdzie dokładnie będziesz?

Cytat:
A znacie wodę toaletową Yves Rocher Pur Desir o zapachu bzu? Powinna się spodobać miłośniczką bzu
Jak dla mnie ta woda pachnie strasznie, taki zapach dla babć.

Cytat:

Dla mnie to drogo. No chyba, że jest naprawdę dobrym nauczycielem.

Zuzyłam żel pod prysznic Dove 55 ml.Mam kilka kosmetyków ktorych jest na dnie a cholery nie chca sie ze mna pozegnac...
KonikGarbusek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 21:50   #4164
Lynn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KonikGarbusek Pokaż wiadomość
Jak dla mnie ta woda pachnie strasznie, taki zapach dla babć.

Mnie osobiście teraz sie nie podoba, ale ogólnie nie przepadam za zapachem bzu w kosmetykach
Stary 2012-04-18, 22:04   #4165
gabipati
Zadomowienie

Cytat:

też się przymierzałam do zakupów u nich choć nie brałam pod uwagę darmowej przesyłki ale nie mają tego na czym najbardziej mi zależy czyli odżywki do włosów https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...wypadania.html, którą zużyłam i chcę więcej

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;33627265]Pozbyłam się dziś dwóch potrójnych cieni... Próbowałam przełożyć do paletki magnetycznej i kompletnie się rozkruszyły [/QUOTE]

Orlico nic straconego używaj jak pigmenty.Czasami specjalnie rozkruszam prasowany cień bo lepiej mi się nakłada a już z końcówkami cienia to sie w ogóle nie patyczkuje , rozdrabniam na miał bo pokruszone duże kawałki uciekają mi przed pędzlem po denku.
Można je również sprasować , wystarczy przesypać do pojemniczka , dokładnie rozdrobnić dodać 2-3 krople spirytusu, rozmieszać, przełożyć do foremki, docisnąć i odczekać 24h aż stwardnieje i cień jak nowy.

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość

Co do kosmetyków... z Avonu przyszły dla mnie żel pod prysznic kwiat wiśni i mgiełka(żal nie brać za 3,75) ładnie pachną! No i wymieniłam się na targowisku: kredkę chanel, mini pędzel Kabuki Smashbox i wodę termalną 50ml Avene za cienie Clinique, próbkę perfum Escady i spódnicę H&M pudrowy róż, drapowaną z czarnym pasem
współczuje z tym atramentem, dobrze że z twarzy udało się zmyć.Mnie też ostatnio nawiedza kurier z Avonu w najbardziej nieoczekiwanym momencie no ale cóż
nowe naturalsy też mnie kuszą , zamówie zestaw skoro ładnie pachną, trochę pozużywałam z tym miesiącu zapasów więc mogę sobie jakieś skromne zakupki poczynić

a propo zużyć poszło:
-krem do twarzy Avon 50ml
-odżywka wzmacniająca do włosów Joanna Apteczka Babuni 200ml
-żel p. prysznic wanilia 400ml YR
-szampon zwiększający objetość malwa YR 200 ml
-peeling do stóp BeBeauty
-balsam do ciała wanilia &kozie mleko Eveline 500 ml
-puder rozświetlający w kamieniu Vipera
-cień do powiek Essence
-odżywka do paznokci 4w1 Eveline
i chyba tyle

gabipati jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 22:05   #4166
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Koniku w Jastarni . I koniecznie muszę zahaczyć o Gdańsk. Odsłonili już Neptuna?

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 11:05   #4167
nynka87
Zakorzenienie

GG do nynka87 Send a message via Skype™ to nynka87

koniku nie martw się, ja też mam kilka upartych końcówek chociaż mam nadzieję że do końca miesiąca jednak się zużyją
Stary 2012-04-19, 11:12   #4168
porzeczka2602
Zakorzenienie

Cytat:

No prosze a rano było 50 zł ale rano nie zamawiałam bo nie miałam czasu a potem zerknełam i faktycznie 150zł więc ich strata mój zysk i nie zamówiłam.

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 11:26   #4169
Ł@siczk@
Zakorzenienie

Wyrzucilam wyschniety tusz do rzes Essence Multi Action
Fajny byl, ale strasznie sie kruszyl

GOSIA [13.08.2015]

Dzięki Ci Boże za korektor pod oczy i Dębowe Mocne
Ł@siczk@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 11:31   #4170
Hosenka*
Zakorzenienie

Mam ochotę na coś dobrego do jedzenie I niezdrowego Pizzę ... albo kebaba

BTW: znalazłam świetny przepis na shoarmę Musze koniecznie zrobić w którąś niedzielę

Instagram

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości