Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII - Strona 137 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-19, 12:05   #4081
Nattiv
Zakorzenienie

Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII

Usunęłam z poczty stare notatki dotyczące pomysłów ślubnych. Jak czytałam te sprzed 2 lat to mi się śmiać chce Niektóre to zmieniły się o 180 stopni. Głównie za Waszą sprawką

Spróbuję dziś podjechać do kucharki po drodze na uczelnię, ale nie wiem czy ją zastanę w domu. Jej córka powiedziała, żeby przyjechać ale nie obiecuje nic. Jak coś to jutro wieczorem przyjadę.
Spisałam wszystkie pomysły, żeby o niczym nie zapomnieć. Może od razu ciasta wybierzemy Marzy mi się osobny stół ze słodkościami, a na środku tort z babeczek Po jednej stronie tortu byłyby ciasta a po drugiej stronie ciasteczka. Ciekawe co na to kucharka

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 12:06   #4082
JennyAniolek
Zakorzenienie

Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Hehehe, szukam tortu cały czas i pokażę Wam co znalazłam PMka nie wygląda na zachwyconą.
wow! okropny

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 12:06   #4083
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
ja ja mierzyłam juz na samym poczatku jak szukalam sukienek i mierzylam rownez wtedy Marise I mialam dylemat co do materialu (nawet sie Ciebie pytalam z jakiego jest Twoja sukienka)
A tej nie chcialam bo nie podobal mi sie ten wzor. Ale jak dowiedzialam sie ze mozna go odpruc to jestem baaaardzo zadowolona
Eh ja chce juz swoja zobaczyc..a jest u krawcowej....

Buty i biżu zmierzyć wszystko razem....

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 12:08   #4084
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Spróbuję dziś podjechać do kucharki po drodze na uczelnię, ale nie wiem czy ją zastanę w domu. Jej córka powiedziała, żeby przyjechać ale nie obiecuje nic. Jak coś to jutro wieczorem przyjadę.
Spisałam wszystkie pomysły, żeby o niczym nie zapomnieć. Może od razu ciasta wybierzemy Marzy mi się osobny stół ze słodkościami, a na środku tort z babeczek Po jednej stronie tortu byłyby ciasta a po drugiej stronie ciasteczka. Ciekawe co na to kucharka
Gdybym jeszcze raz miała mieć wesele to zmieniłabym tort - właśnie na tort z babeczek

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 12:09   #4085
chocolate muffin
Rozeznanie

Pytanie za 100pkt Czy Marylka wrzucała oprócz filmiku ze zdjęciami same zdjęcia ze ślubu ? bo widzę, że piszecie o zdjęciach, a ja widziałam tylko filmik...
Stary 2012-04-19, 12:09   #4086
magdalennne
Wtajemniczenie

Dziewczyny zadzwoniłam do salonu i ledwo zdążyłam się przedstawić a Pani powiedziała, że oddzwoni za 10 min bo właśnie miała dzwonić w tej sprawie do krawcowej... Nawet nie poprosiła o powtórzenie nazwiska. Normalnie jeszcze nie miałam takiej sytuacji...
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 12:10   #4087
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Wstydzę się ...
no wiesz niekoniecznie na Tobie

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 12:11   #4088
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chocolate muffin Pokaż wiadomość
Pytanie za 100pkt Czy Marylka wrzucała oprócz filmiku ze zdjęciami same zdjęcia ze ślubu ? bo widzę, że piszecie o zdjęciach, a ja widziałam tylko filmik...
wrzucila te same zdjacia co sa na filmiku ale w lepszej rozdzielczości. Na picasa

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 12:11   #4089
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Dziewczyny zadzwoniłam do salonu i ledwo zdążyłam się przedstawić a Pani powiedziała, że oddzwoni za 10 min bo właśnie miała dzwonić w tej sprawie do krawcowej... Nawet nie poprosiła o powtórzenie nazwiska. Normalnie jeszcze nie miałam takiej sytuacji...
no to cię zbyła

Stary 2012-04-19, 12:12   #4090
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
masz rację, waham się ogromnie, bo tak jak mówię, z siostrą mam średni kontakt. Często się kłócimy, a ona w ogóle nie panuje nad słowami i potrafi mnie wyzwać od najgorszych, taki ma charakter. A moim ślubem nie interesuje się wcale jeszcze podjudza rodzinę, że mama mi pomaga, bo chce się dołożyć do opłaty za salę (resztę my opłacamy) i co to ma być, powinniśmy sami opłacać, a nie od mamy ciągnąć. Ja od mamy nie chciałam pieniędzy na ślub, ona sama zaoferowała, że pomoże chociaż w ten sposób, że dołoży się trochę do sali.

Co do starosty, to co za głąb???

---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

Lena!!! Cóż za piękne imię
Kurde po czymś takim to już bym się nie zastanawiała. Dlaczego podburza mame skoro sama zaoferowała pieniądze i nie prosiliście jej o to? Może jest zazdrosna?

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
wow podoba mi się

łaaaa gratki )

Wiadomość jeszcze świeższa. Mama zarezerwowała nam dwupoziomowy apartament z niespodzianką
na noc poślubną
uuuu będzie się dziaaałooo :P

Cytat:
Napisane przez Nika0208 Pokaż wiadomość
I ja sie pochwale, wczoraj bratowa mojego TŻ urodzila coreczke... a nalepsze z tego wszytskiego jest to że wazy 5,23 kg i ma 62 cm
A z wrazenie TZ zapomniał się zapytac i imie, w przyszłym tygoniu jeszcze odziwdzimy ich przed ślubem
To Nasza Mała wazy 3.5 i ma 58- kluseczka fajna i ma dużo czarnych włosów

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
U TŻa w grupie był taki inteligent, co pozmieniał ustwienia i wszystkie maila ściągnął z serwera do swojego programu pocztowego. Wziął co potrzebował, maile pousuwał, a na serwerze kopii żadnej nie zostawił

A takiego staroste na roku to bym udusiła gołymi rękami. Co go obchodzi, co kto ma w indeksie. Co za ćwok
Nie no jak widać ludzie mają nasrane i udeptane...

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
Możliwe, że ktoś outlookiem ściągnął wszystko na kompa - nam tak też się dwa razy zdarzyło..

Mam l4 do końca tygodnia- zapalenie strun głosowych i antybiotyk
Nie bo to znika regularnie. Pojawia się nowa wiadomość, jest dzień, dwa i znika

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
U mnie też studniówka
ahhhh ta Twoja cudna suknia!!
klaski za 100 DDŚ

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość

Moja kuchnia ma 5 m kw. i mam ciemne meble. Ale jasną podłogę i ściany, a wydaje się dużo większa niż jest bo zrobiłam kilka rzeczy optycznie powiększających pomieszczenie, żeby te ciemnie meble nie przytłaczały kuchni: nie mamy cokolików tylko dość wysokie nóżki, a szafki wiszące wiszą wyżej niż zwykle się wiesza o jakieś 10 cm.
O kurde to faktycznie , a ja przeżywam że moja to klitka U mnie są płytki imitujące panele, w takim kolorze drzewa, a mozaikę na ścianę mamy brąz i takie złoto niby i sciany będą kremowe...

Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość
Witam!

aleksandrettaa suknia piękna tort też wygląda smakowicie

Wróciłam z chirurgii stomatologicznej - miałam usuwany ząb, facet nieźle się namęczył, robił kilka podejść - mam b. długie korzenie i nie mógł sobie dać rady.
Na szczęście obyło się bez rozcinania, ale opuchnięta trochę jestem.
I tak mam przetrwać z pracy - nie dostałam zwolnienia tylko zaświadczenie że byłam.
Ale cieszę się że mam to za sobą, bo wybrać się nie mogłam a ostatecznie chciałam mieć sprawy stomatologiczne załatwione przed ślubem.

Z dobrych wiadomości - moją świadkową wczoraj wypuścili ze szpitala z dziećmi o ile dzieci wydobrzeją do przyszłego tyg. to będą na ślubie. Oby!

Dobrego dnia!
z własnego doświadczenia wiem, że nacinanie dziąsła to najlepsze co może spotkac człowieka przy rwaniu zęba

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
Mogę sprobować coś pokombinować

Oooo.. dobrze poznac opinie o filmie, bo wlasnie wybieramy sie
I tez nieznosze kopiacych w fotel w ogole w kinie wlacza mi sie zawsze jakas agresja i krzycze na tych, ktorzy przeszkadzaja mi w ogladaniu filmu

Wlasnie mnie tez denerwuje moja, jest wygodna, ale za mala chyba jeszcze dzis mam cyce jak balony to na pewno mi sie beda wylewac
ale coz... ocenie na przymiarce i najwyzej rusze na poszukiwania nowej, moze w koncu przymierze tego effuniaka

Melody!! Piekna jest ta sukienka!!

U mnie to samo!! Moja mama miala piekna haftowana, romantyczna sukienke, a jej siostra blizniaczka 4 miesiace pozniej miala z takimi bufonami na ramionch, ze te jej bufony byly nawet wieksze od jej glowy
A mamy suknia jeszcze wisis w szafie zastanawialam sie czy nie wykorzystac jej na fragment sesji, ale niestety juz troche zrobila sie zolta

Ps. GRATULUJE ciociu Audrey

Poza tym - moje druhny sie poklocily o kolor sukienki, bo wszystkie sa zgodne i gotowe do dostosowywania sie, tylko dwie z nich sa siostrami i jedna chce czarna, a druga bezowa i jest wojna dalam im wolna reke, ale chyba bede zmuszona narzucic kolor, bo sie nie dogadaja

I jeszcze jedno, wpadlam rano do mojej fryzjerki i namieszala mi znowu bo tak jak Wam wspominalam mam falowane naturalne wlosy (moze wrzuce foto na poczte ) i teraz jak nie prostuje (bo dbam zeby byly jak najdluzsze!) to caly czas chodze wlasnie z rozpuszczonymi pofalowanymi i fryzjerka mi powiedziala ze na 100% wlosy rozpuszczone pofalowane mi sie utrzymaja bo takie wlasnie mam, wiec nei ma opcji zeby sie wyprostowaly, bo sa podatne i nie bedzie z nimi zadnego problemu i teraz nie wiem bo juz sobie wmowilam tego koczka, ze musze go miec bo rozpuszczone sie rozpadna, a tu teraz ona mnie tak kusi...

Bozeee ale mam schiza przed przymiarka, mialam miec welon lub toczek i co? I nic nie mam!! I nie wiem co bedzie pasowac Jaaaa.... nic nie wiem, nic mi nie pasuje, stanik, welon chyba zaczynam wpadac w panike
Ja nic wycudowanego nie chcę tylko K & S jakimiś fajnymi literkami i wokoło jakieś wywiajaski czy coś Byłabym wdzięczna i za to wszystko już zapraszam Cię na kawkę

Oczywiście CZEKAM NA RELACJĘ Z PRZYMIARKI
Ja nie wiem dokładnie czy na bank mam za tydzień, a nie przypadkiem jutro ..... Mogłabyś spytać jakbyś dzisiaj była? Wiem że w okolicach 15 tylko teraz już nie wiem kiedy? Moje nazwisko znasz jakby co

Co do stanika- mi chyba bardotka nie jest pisana, krępuje mi ruchy i mam wrażenie że zaraz spadnie. Więc chyba poproszę o wszycie jakiegoś mojego poduszkowca
Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Witam się! Chiałabym Was nadrobić, ale mam taka migrene, że płaczę. Do tego pogoda beznadziejna, zaraz muszę iść do pracy a pozniej mam zajęcia

Miłego dnia!
wpadaj do mnie u mnie słoneczko
Stary 2012-04-19, 12:13   #4091
smerf_etka13
Raczkowanie

Hejo
Właśnie odebrałam nasze papierki z USC także jutro przydałoby się wybrać do księdza.. Powiedzcie mi czy można dać na zapowiedzi i od razu spisać protokół czy trzeba iść dwa razy?
smerf_etka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 12:13   #4092
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Pytanie o manicure hybrydowy: Jak go zmyć????
Czy trzeba do zrobić w salonie, czy można samemu. Bo mój już jest brzydki i muszę się go pozbyć, a czytałam, że samemu trudno się to robi

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 12:17   #4093
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Pytanie o manicure hybrydowy: Jak go zmyć????
Czy trzeba do zrobić w salonie, czy można samemu. Bo mój już jest brzydki i muszę się go pozbyć, a czytałam, że samemu trudno się to robi
najlepiej w salonie.. a jak chcesz sama to moczysz w acetonie i zejdzie. Ale zniszczysz paznokcie

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 12:21   #4094
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
no to cię zbyła
To będzie wojna jak u Kindzi...
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 12:21   #4095
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
najlepiej w salonie.. a jak chcesz sama to moczysz w acetonie i zejdzie. Ale zniszczysz paznokcie
Nie zniszczy płytkę jeśli zrobi to umiejętnie.
Goszu jeżeli masz gdzieś sklep który sprzedaje rzeczy to paznokci to kup PŁYN do zdejmowania hybryd, jeśli nie- wejdź do jakiego chemika i kup ACETON - nie wiem czy w kosmetycznych można go dostać
Nasącz wacik acetonem, połóż na paznokcia i owin folią albo jakimś plastrem, taśmą klejącą i zostaw na ok 10 minut. Po tym czasie zdejmik wacik i weź pilniczek jakiś delikatny i piłuj DELIKATNIE ten żel, on będzie taki gumiasty i będzie się rolował. Poźniej weź bloczek polerski, najlepiej taki kilku stopniowy i wygładź płytkę paznokciową, połóż jakąś odżywkę i voila.
Stary 2012-04-19, 12:21   #4096
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
ie jest pisana, krępuje mi ruchy i mam wrażenie że zaraz spadnie. Więc chyba poproszę o wszycie jakiegoś mojego poduszkowca
Może masz ją źle dobraną skoro jest Ci w niej nie wygodnie. Ja kupując swoją ślubną bardotkę kupiłam taką samą w kolorze czarnym i chodząc w niej nawet nie czuję, że mam ją na sobie Co najlepsze kupiłam w ciemno przez neta Noszę teraz 65E, a jeśli chodzi o gładkie bardotki to muszę mieć 65G. Sugerowałam się tabelą z wymiarami i lepiej trafić nie mogłam Bałam się, że będzie za duża, ale jest idealna.

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 12:23   #4097
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
To już wolę w salonie, kosztuje to chyba 10 zł, tam gdzie robiłam paznokcie, więc tragedii nie ma. Ale musze już zdjąć, bo odrosty mam okropne!

---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ----------

Cytat:
Nie zniszczy płytkę jeśli zrobi to umiejętnie.
Goszu jeżeli masz gdzieś sklep który sprzedaje rzeczy to paznokci to kup PŁYN do zdejmowania hybryd, jeśli nie- wejdź do jakiego chemika i kup ACETON - nie wiem czy w kosmetycznych można go dostać
Nasącz wacik acetonem, połóż na paznokcia i owin folią albo jakimś plastrem, taśmą klejącą i zostaw na ok 10 minut. Po tym czasie zdejmik wacik i weź pilniczek jakiś delikatny i piłuj DELIKATNIE ten żel, on będzie taki gumiasty i będzie się rolował. Poźniej weź bloczek polerski, najlepiej taki kilku stopniowy i wygładź płytkę paznokciową, połóż jakąś odżywkę i voila.
To brzmi groźnie. Wole jednak zapłacić i miec piękne paznokietki

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
Stary 2012-04-19, 12:23   #4098
slomka
in the dark of night

Jak Was czytam to dochodzę do wniosku, że stres z moim cywilnym to pikuś, mimo to, że bardzo to przeżyłam. Kościelny to będzie dopiero stresior - cała rodzina, znajomi, suknia itp. itd...
Stary 2012-04-19, 12:24   #4099
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
To już wolę w salonie, kosztuje to chyba 10 zł, tam gdzie robiłam paznokcie, więc tragedii nie ma. Ale musze już zdjąć, bo odrosty mam okropne!

---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ----------

łee 10zł to malutko, zapłać sobie i z głowy

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 12:24   #4100
ladystar
Zakorzenienie

No to jade dziewczyny na przymiarke, trzymajcie kciuki zeby suknia nie byla kremowa
Po drodze jeszcze odbiore akt urodzenia i moze w przyszlym tyg. wyruszymy do ksiedza.

Milego dnia

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 12:24   #4101
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Jeśli szukasz florystki to ja mogę polecić moją Olę - jest z Radlina i potrafi wyczarować cudeńka za rozsądną cenę => http://www.alexdekor.pl
Ja mam Ole Bardzo pozytywna osobka, tez serdecznie polecam!
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 12:26   #4102
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:

A tak w ogóle jesteś zadowolona z tego hybrydowego??

Stary 2012-04-19, 12:27   #4103
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez slomka Pokaż wiadomość
Jak Was czytam to dochodzę do wniosku, że stres z moim cywilnym to pikuś, mimo to, że bardzo to przeżyłam. Kościelny to będzie dopiero stresior - cała rodzina, znajomi, suknia itp. itd...
A macie datę na 2013?

Dzięki laski za wsparcie Trochę mi lepiej

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 12:27   #4104
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
tez zwrocilam na niego uwage
Sliczny jest.
A chcesz go do welonu czy do upiecia wlosow?
Do wpięcia we włosy, nie mam welonu.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 12:27   #4105
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Może masz ją źle dobraną skoro jest Ci w niej nie wygodnie. Ja kupując swoją ślubną bardotkę kupiłam taką samą w kolorze czarnym i chodząc w niej nawet nie czuję, że mam ją na sobie Co najlepsze kupiłam w ciemno przez neta Noszę teraz 65E, a jeśli chodzi o gładkie bardotki to muszę mieć 65G. Sugerowałam się tabelą z wymiarami i lepiej trafić nie mogłam Bałam się, że będzie za duża, ale jest idealna.
Nie, raczej mam dobrze dobraną, ja noszę 65 C, a bardotke mam 65 E bo tak pasuje, ale ona nie układa mi tak ładnie piersi jak staniki które noszę na co dzień. Mogę Wam zrobić wizualizację na poczcie

Cytat:

hehe e tam
tylko uważaj, bo jak hybrydy miałaś kiepsko zrobione, to i ściągnie Ci Pani kiepsko.

LadyS wracaj szybko z pełną sesją zdjęciową !!

Edytowane przez a u d r e y
Czas edycji: 2012-04-19 o 12:29
a u d r e y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 12:28   #4106
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Goszaaaaaa, ratunku - czy zaraz po ślubie w kościele otrzymaliście jakaś kartę potwierdzającą zawarcie małżeństwa???

Potrzebuję takie coś, żeby dostać urlop okolicznościowy...

"Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5,
jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę"

- George Elliot
ewuszkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 12:29   #4107
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
A tak w ogóle jesteś zadowolona z tego hybrydowego??
Z samego hybrydu tak, bo i kolor mam w miarę naturalny i długo się trzymał, ale, że mi paznokcie szybko rosną to po tygodniu musiałabym zmyć. Jutro mijają 2 tygodnie, a lakier dalej się trzyma i o dziwo dobrze wygląda.

Ale byłam niezadowolona z masakrycznego opiłowania i kształtu moich paznokci. Chciałam mieć długie swoje naturalne, a spiłowała mi prawie wszystko. Pomimo iz miałam zdrowe i pięknego kształtu...
Ale się przyzwyczaiłam i było ok.

Na sesje tez chcę hybrydowy- tym razem zielony

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
Stary 2012-04-19, 12:31   #4108
slomka
in the dark of night

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
A macie datę na 2013?
W maju wyjeżdżamy za granicę na parę lat (kontrakt TŻta, kto wie, może na stałe), chcemy przyjechać na tydzień w sierpniu i wziąć wtedy kościelny, rodzina, znajomi. Teraz wzięliśmy ślub dla siebie, skromnie - jesteśmy bardzo zadowoleni
Stary 2012-04-19, 12:33   #4109
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Napisane przez ewuszkaaa Pokaż wiadomość
Goszaaaaaa, ratunku - czy zaraz po ślubie w kościele otrzymaliście jakaś kartę potwierdzającą zawarcie małżeństwa???
Nie dostaliśmy nic. Mieliśmy się zgłosić do księdza po akt małżeństwa w tym tygodniu, więc idę jutro rano- o ile nie zaśpię.

Cytat:
hehe e tam
tylko uważaj, bo jak hybrydy miałaś kiepsko zrobione, to i ściągnie Ci Pani kiepsko.
Myślę, że tragedii nie będzie.

A powiedz mi jeszcze, czy np na hybrydowy mogę sobie nałożyć warstwę normalnego lakieru??? Tak by odświeżyć i zmienić kolor paznokcia???

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
Stary 2012-04-19, 12:33   #4110
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez slomka Pokaż wiadomość
W maju wyjeżdżamy za granicę na parę lat (kontrakt TŻta, kto wie, może na stałe), chcemy przyjechać na tydzień w sierpniu i wziąć wtedy kościelny, rodzina, znajomi. Teraz wzięliśmy ślub dla siebie, skromnie - jesteśmy bardzo zadowoleni
Rozumiem

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości