|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#991 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
jest jeszcze dużo innych fajnych miejsc ale fotek nie porobiłam a w nie których miejscach nie byliśmy jeszcze, np. w pałacu jaki tam jest http://lh6.ggpht.com/-0dpQ3QUKFGg/Sm.../c%2030aa.jpeg Na tyłach tego pałacu są takie wielkie piękne ogrody i fontanny można tam normalnie sobie chodzić także mamy zamiar sie tam wybrać w weekend tym bardziej, że pałac jest z pół kilometra naszego mieszkania Na pewno porobię Wam fotki ![]() Cytat:
![]() Synuś dobrze znosi rozłąkę, codziennie z nim przez telefon rozmawiamy babcia dba aby wnusio sie nie nudził więc mały tak nie tęskni. On wie, że za kilka dni do nas przyjedzie więc grzecznie czeka i chodzi do przedszkola pod koniec kwietnia już z nami będzie
|
|
#992 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Monia no to ja się już nie mogę doczekać kolejnych zdjęć
![]() a z mężem to musicie się teraz tam dotrzeć, do tej pory był przyzwyczajony, że mieszka sam więc wiesz. Daj mu trochę czasu, myślę że wszystko dobrze się ułoży ![]() ![]() LosingMyWay mi tez najbardziej podoba się kolorek z ostatniego zdjęcia wiadomo, że identycznie nie będzie ale może chociaż podobnie ![]() A mam miesiąc bo myślę, że za miesiąc wybiorę się do fryzjera zobaczę jeszcze bo jak na razie odrost nie rzuca się w oczy
|
#993 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bo tez jest jeszcze malutki, ale do końca kwietnia już niedługo ![]() Dziewczynki zlejcie mnie po doopie, bo obżeram się jak świnia przez ten mój pms jak się nie opamiętam to zaraz mi wróci to co mi znikło :/ ale powiem Wam, ze po skakance efekty świetne boczków już prawie nie mam, mimo iż grzeszki zdarzają się dość często
|
|
|
|
|
#994 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Przed pójściem na solarium golę się cała i myję włosy ( żeby po solarce tego nie robić) po goleniu smaruję się cała balsamem. Po kilku godzinach idę na solarium ( na początku zaczynam od mniejszej ilości minut) no i po opalaniu już się nie kąpię , tylko jedynie myję pod prysznicem tam gdzie to konieczne :P na drugi dzień dopiero się kąpię ale pamiętaj że im mniej używasz mydła, żeli do kąpania itd tym dłużej będziesz miała opaleniznę. Dobrze też na mokrą skórę pod prysznicem wysmarować się oliwką dla dzieci żeby skóra była nawilżona i po kąpaniu jej nie wycierać tylko pozwolić aby sama wyschła.
|
|
#995 |
|
Zakorzenienie
|
LosingMyWay
żebyś pamiętała na przyszłość ![]() Kurcze może i ja znów zacznę skakać na skakance
|
#996 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I pisz do nas jak najwiecej wszystkie jestesmy ciekawe co tam u Ciebie sie dzieje ![]() Cytat:
![]() Ile dziennie skaczesz? i po jakim czasie zauwazylas efekty?
|
|
#997 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziękuję ![]() Skacz, skacz, na pewno nie zaszkodzi ![]() Agunia dziękuję skacze mniej więcej 700-1000 dziennie, zależy ile mi się chce, czy jestem zmęczona czy nie, a skaczę gdzieś tak pewnie koło 2 tygodni, może więcej Wiadomo, że cudów na razie nie ma, ale po diecie + skakanka + a6w widze juz efekty
Edytowane przez LosingMyWay Czas edycji: 2012-04-19 o 14:04 |
|
|
|
|
#998 |
|
Zakorzenienie
|
LosingMyWay
a powiedz mi jakim stylem skaczesz? na "żabkę" czy "rowerkiem" ?
|
#999 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1000 | |
|
Zakorzenienie
|
No to spoko
Podać numer mój konta ?? Może lepiej poczekajcie aż do Polski wrócę to wtedy wyślę i będzie taniej :P Napiszcie co byście chciały to kupię Cytat:
Noo kilka dni i się zobaczymy jestem już jestem ![]() Musiałam najpierw Wam poodpisywać bo miałam sporo do nadrobienia A teraz co u mnie ![]() Przedwczoraj byliśmy na tym spacerku i robiliśmy zdjęcia ale było ciepło!!! Piękną pogodę mieliśmy. Ja ubrałam te skórzane legginsy i kozaki do tego bo myślałam że jest chłodniej i ludzie gapili się na mnie jak na kosmite. Aż się odwracali na ulicy - starsi ludzie zazwyczaj. Chwilami to mi aż głupio było. Mąz powiedział że tutaj tak się ludzie nie ubierają (tzn. skórzane spodnie) i chyba źle im się to kojarzy.... Nie wiem co oni sobie myśleli widząc mnie ale na prawdę dziwnie się czułam. W Polsce chodziłam tak ubrana i nikt się nie gapił jak na ufo. Dodam że miałam długą tunikę to tyłka nie było mi widać. Zresztą na tych zdjęciach co Wam wrzuciłam to widzicie jak jestem ubrana. Przecież to nie jest jakiś "wyzywający" ubiór No mniejsza z tym. Wczoraj byłam pierwszy raz sama w sklepie.... mąż był w pracy i zadzwonił że przyjedzie z kolegą i żebym zrobiła jakiś dobry obiad. Więc musiałam iść do sklepu po pierś z kurczaka. Ale się bałam!!!!! No bo jak ktoś coś do mnie powie to ja zawału dostanę bo nie będę umiała odpowiedzieć Nie wiedziałam w którą stronę się je otwiera a po niemiecku nie rozumiem co jest na nich napisane... i jak mi się w końcu udało to ludzie stali przy kasie i się uśmiechali pod nosem ze mnie Kupiłam tą pierś - Pani przy kasie na szczęscie nic nie mówiła do mnie oprócz Hallo więc zapłaciłam i zwiałam szybko do domu Mąż wrócił z kolegą i przywieźli szafe, taką 3 metrową rozsuwaną czarną z lustrami. Tego kolegi znajomy chciał ją oddać bo wyburza swój dom i będzie sobie stawiał tam restauracje i się wszystkiego z domu pozbywa -oddaje za darmo. A szafa nówka.... prześliczna!!! W Polsce by mnie nie stać na taką było a tu dostaliśmy za darmo Jak ją złożymy, bo w częsciach na razie leży to Wam fotkę cyknę No i wnosili tą szafę z pół godziny chyba bo ze 100 części się ona składa chyba. No i poznałam więc pierwszego kolegę mojego męża. Bardzo sympatyczny facet Z 35 lat gdzieś ma, jest rodowitym niemcem i UWAGA! Jest kawalerem!!! Także jak jakaś z Was jest chętna poznać fajnego niemca to dajcie znać No i tak zeszło do wieczora to wszystko, zjedli obiad jeszcze, pogadaliśmy (czyt. ja słuchałam jak po niemiecku gadają i nic nie rozumiałam) no i tyle Mąz wieczorem skoczyl do piekarni po ciepłe bułeczki żeby mieć na rano i kupił mi takie duże ciastko ( coś jak drożdżówka) z budyniem w środku, kawałkami świeżych truskawek i polewą jakąś ... jezuuu jakie to pyszne było!!!!! Nigdy nie jadlam nic lepszego!!!!! nawet słodycze niemieckie szans do tego nie mają!!! Miałam zdjęcie zrobić ale zapomniałam :P następnym razem pstryknę fotkę i zobaczycie co to za cudo Tak więc poszłam spać nażarta jak prosie A dzisiaj czekam aż mąz wróci i idziemy na pocztę wysłać kilka dokumentów ( chodzi o socjal na dzieci) a potem jeszcze kilka urzędowych spraw musimy załatwić i jak wrócimy do będziemy szafe składać i tyle u mnie
|
|
#1001 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kuuurde, to ja myślałam, że to Polska jest takim zacofanym krajem pod tym względem wcale nie wyglądałaś wyzywająco i w szoku jestem, że taką furorę zrobiłaś tym strojem
|
|
|
|
|
#1002 |
|
Zakorzenienie
|
Monia haha śmiać mi się chciało jak opisujesz sytuację w sklepie
ja jak jesteśmy w Niemczech to też przeważnie sama chodziłam, bo Tż po pracy się nie chciało niby też za dobrze niemieckiego nie znam, ale jakoś mi to szło takie podstawy umiem jak w sklepie się gada itp Ty też szybko załapiesz tylko nie możesz się bać przecież nic Ci nie zrobią ![]() A no to fajnie, że udało Wam się z tą szafą pokaż koniecznie zdjęcie jak złożycie ![]() LosingMyWay ciekawe czy da coś skakanie rowerkiem, bo ja nie lubię na żabkę ![]() ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- Monia a co do ubioru to mnie zdziwiłaś przecież ładnie wyglądałaś i wcale nie wyzywająco. Oni się nie znają
|
#1003 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podejrzewam, że jak pójdziemy do pałacu tu niedaleko nas to powychodzą piękne zdjęcia bo tam jest jak w raju. Mnóstwo kwiatów, fontanny, alejki itd. No Pewnie masz rację, on musi się przyzwyczaić... mam nadzieję tylko, że szybko to zrobi bo czasami mam ochotę do domu wracać. Aaa co do Vitapilu - ja jestem na prawdę zadowolona z każdym dniem widzę poprawę. Ogólnie się lepiej czuję, lepiej śpię, cera jest ładniejsza, krosty mi nie wyskakują, a włosy praktycznie nie wypadają, tak normalnie tylko po kilka sztuk dziennie jak je czeszę Rosną pięknie i się grubsze zrobiły Co do paznokci to jestem wniebowzięta!!! Pierwszy raz w życiu mam swoje długie paznokcie!!!! Normalnie jakbym tipsy miała się czuję bo są takie grube i długie Cudowny jest ten Vitapil A u Ciebie jakaś poprawa jest? W sumie to jeszcze krótko go bierzesz, nie? ja dopiero po miesiącu różnicę zobaczyłam Cytat:
No ale jakoś to przetrwam mam nadzieję Dziękuję Staram się pisać jak tylko mam czas dziś obiadu nie robię bo mam z wczoraj więc mogę z Wami popisać Jedynie się ubrać muszę, pomalować i odgrzać jedzenie ale to zaraz jeszcze mam troche czasu ![]() ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Cytat:
A słodyczy jest też tu sporo takich jak w Polsce ale jest też wiele lepszych Przede wszystkim czekolady są tu inne - lepsze. Mają niesamowite smaki a te polskie to takie jak tanie podróby. Może to i dobrze, że nie wiem co w Niemczech jest dobrego to nie będzie Cie kusiło
|
|
#1004 |
|
Zakorzenienie
|
Monia już się doczekać nie mogę jak mówisz, że tam tak pięknie jest
![]() A co do Vitapilu to cieszę się, że tak Ci służy i mam nadzieję, że na mnie też podziała na razie efektów nie widzę, bo biorę go dopiero 6 dni ale po miesiącu mam nadzieję, że będą efekty
|
#1005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja może jeszcze kilka razy i też się przestanę bać ale ten pierwszy raz był najgorszy :P Ty to znasz jakieś podstawy a ja nic 8 lat niemiecki w szkole miałam i nie znam nawet podstaw nie wiem nawet jakim cudem nic nie pamiętam ze szkoły. Wiem, że nic mi nie zrobią ale jakoś tak się denerwuje i stresuje może z czasem mi to przejdzie No na prawdę fajnie z tą szafą wyszło wcześniej też mąż dostał czarną sofę skórzaną od tego kolegi - kolegi. Właśnie na niej siedzę i na prawdę wygląda jak nowa, jest mega wygodna. Niemcy tu bardzo często meble oddają i to praktycznie nowe lub bez śladu użytkowania. No ale ich stać żeby sobie kupić coś lepszego.... w Polsce nikt by nie oddał tego za darmo - jedynie by sprzedał za kosmiczną kwote.Zdjęcia zrobię jak złożymy szafę No właśnie nie wiem też dlaczego tak się gapili..... najwyraźniej trzeba się skromniej ubierać ![]() jakieś stare trampki i sprane spodnie :P
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg 06.2011 - 57 kg 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2012-04-19 o 15:14 |
|
|
|
|
#1006 |
|
Zakorzenienie
|
Monia tak fajnie opowiadasz tą sytuację w sklepie
ja na początku też nie lubiłam sama chodzić, ale później to już jakoś lepiej szło ![]() Hehe no na następny raz ubierz się w stare porozciągane dresy i trampki to będzie dla nich ok
|
#1007 | ||
|
Zakorzenienie
|
zwykłym szamponem
i schodzi...myje 2 razy, tak jak zawsze.---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Cytat:
Ale obiecuje, ze nic poza bialkowymi nie bede jesc ![]() ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- Monia !!!!!!!!!!! Uwielbiam czytać Twoje opowieści:P Na obiad zjadłam 6 pierogów ruskich usmażonych na oleju lnianym. SIadly mi na żołądku i mi niedobrze:/ Soku pomidorowego nie wypiłam, wypiję po korkach
|
|
#1008 |
|
Zadomowienie
|
Nie można nic nie jeść po 18, chyba że się idzie spać o 21
Istnieje zasada, że je się 3 godziny przed snem, żeby nie iść spać głodnym i dać jedzeniu się przetrawić - jak się zje o 18 i pójdzie spać o północy, to jest 6 godzin bez jedzenia
|
|
|
|
#1009 | |
|
amor vincit omnia
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1010 |
|
Zakorzenienie
|
Toż to napisałam to samo, że3 godz przed snem
|
#1011 |
|
Zadomowienie
|
Skomentowałam bez cytowania post MyNameIs.
|
|
|
|
#1012 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#1013 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No 6 dni to za mało na efekty ale pewnie nie długo juz zobaczysz jakieś zmiany Mi na prawdę pomaga Cytat:
ja mam nadzieję że później też już będzie luzik w sklepach No własnie siedzę i myślę w co się mam teraz ubrać żeby nie gapili się na mnie jak na debila..... a zaraz mąz wróci, zje obiad i spadamy na miasto więc muszę szybko coś wymyślić :P Poważnie? dziękuję ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- a tak w ogóle to za kilka dni mam okres dostać ;/ bolą mnie cycki i mam nerwice dobrze, że ataku na słodkie nie mam haha bo bym dopiero zaszalała ze słodyczami :P No ja już spadam idę się w coś ubrać i spadamy z mężem na miasto. Buziaki kochane miłego dnia
|
|
#1014 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie ma znaczenia jak, ważne żeby skakać ja wolę na żabkę, bo rowerkiem mi się za bardzo dłuży, a tak to raz dwa i setka minie ![]() Monia nie przejmuj się tymi spojrzeniami, super wyglądałaś a jak się gapią to niech się gapią, ich problem Co do słodyczy to rzeczywiście lepiej, że nie wiem jakie są i lepiej żebym nie wiedziała Chociaż ze słodyczami nie mam jakiegoś problemu, gorzej jest ogólnie z ilością normalnego jedzenia, bo jak zacznę jeść coś co lubię to końca nie ma Ale jeśli chodzi o słodycze KINDER to wymiękam Zoska ooo właśnie, tasaczek to jest to czego mi brakowało HEROINE!!!!!!!!!!!!! zapomniałaś czynić swoją powinność
|
|
|
|
|
#1015 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale ja nie jem po 18 i dobrze mi z tym :PTak samo dużo osób twierdzi, że dieta 1000 kcal jest niezdrowa... Nie chcę nikomu narzucać 'mojego' niejedzenia po 18, ja po prostu się do tego stosuję, bo mi z tym lepiej ))---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- Cytat:
![]() Miałam kilka podobnych sytuacji za granicą - jak Ty w tym sklepie Ale co tam, nikt mnie przecież tam nie znał... xD
|
||
|
|
|
#1016 |
|
Zadomowienie
|
Ale w czym Ci lepiej, jak nie jesz po 18? Serio się pytam.
|
|
|
|
#1017 |
|
Zakorzenienie
|
Monia teraz to już całkiem nie mogę doczekać się zdjęć jak mówisz, że aż dech zapiera
![]() A co do Vitapilu to tak bardzo bym chciała, żeby był jakiś efekt chciałabym mieć do wakacji ładne zadbane i długie włoski ![]() A ja właśnie zjadłam truskaweczki Tż mi kupił, a nawet go nie prosiłam Pycha były i taniutkie były, po 2,50 zł jutro też mi kupi
|
#1018 |
|
Raczkowanie
|
Rano mogę zjeść śniadanie
Miałam problem z jedzeniem śniadań przed wyjściem z domu, bo nie miałam apetytu. A teraz idę spać z puściutkim żołądkiem i rano mogę zjeść. A poza tym lepiej się wypróżniam. Czuję się lekko. |
|
|
|
#1019 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Monia strasznie fajnie wszystko opisujesz ! Wiesz aż chce się tam być w tych Niemczech jak je opisujesz z dobrej strony
|
|
|
|
|
#1020 | ||
|
Zakorzenienie
|
Losing Ja też poproszę tasaczek. Moje prbl z Tż mnie dobijają, przestaje kontrolowac co jem. Zaczynaja sie kompulsy:/
---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- Monia Nie umiem odp Ci na pyt dotyczące mojego Tż. Mamy prbl natury radzenia sobie ze stresem. Najogólniej mówiąc- nie podoba mi się jego sposób odreagowania, zabawy itp. Wszystko kręci się wokół tego. ---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Cytat:
! Stosowałam NIE JEM PO 18 przez ponad rok. Czułam się super itp. ale chodziłam spać max po 23. A przy teraźniejszym trybie życia (wstaje o 6, kłade sie po 2/3 spać) to nie zdaje egzaminu, bo mój metabolizm robi mi cyrki przy tym. Tak więc stosuje metode - lekko po godz 17 I jem 3 godz przed snem, też jest git. Ale potrzebowałam czasu na przestawienie się na to![]() ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- Aaaaaaaaaaaaa, muszę się pochwalić Ale przytyłam!!!!!!!!!!! ważę 59,8 Na pewno przez nocne objadanie się!
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:09.

Super!
Na pewno porobię Wam fotki
a i mialam sie pytac, jak tam synek starszy znosi rozłąke ? 

jak się nie opamiętam to zaraz mi wróci to co mi znikło :/ ale powiem Wam, ze po skakance efekty świetne
boczków już prawie nie mam, mimo iż grzeszki zdarzają się dość często

Nie wiedziałam w którą stronę się je otwiera a po niemiecku nie rozumiem co jest na nich napisane... i jak mi się w końcu udało to ludzie stali przy kasie i się uśmiechali pod nosem ze mnie

!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!