|
|
#1 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Wyniki virala Luksja
Witam
Kilka osób nieco się zagalopowało w zabawie. Dlatego informuję: - głosy oddawane z jednego komputera na siebie (i tylko na siebie) są usunięte z rankingu - głosy produkowane przez wszelakiej maści informatyków są usunięte z rankingu - głosy polegające na mechanicznym odświeżaniu strony z głosem są usunięte Przypominam, że zasadą zabawy było zamieszczenie banerka w sieci i namawianie INNYCH osób do klikania w te banerki. Jeśli komuś to umknęło, to nie my jesteśmy za owe umknięcie odpowiedzialni. Niektóre osoby zniknęły z rankingu z ostrzeżeniem. Innym mogła zmaleć nieco ilość głosów - decyzję podejmowaliśmy zawsze obserwując ilość "lewych" klików. Nie będziemy informować ani tutaj, ani w korespondencji prywatnej o konkretnych powodach naszej decyzji. Niezręcznie jest tłumaczyć osobie, która nie grała fair i to widać jak na talerzu, że nie grała fair. Czasem jest to efekt nieuczciwej konkurencji, która nabijała lewe głosy swojej konkurentce - dlatego proszę nie przyjmujcie za pewnik, że jeśli coś się u Ciebie zmieniło, to jesteś nieuczciwa. Wiele osób to ofiary 4-5 oszustów, którzy koniecznie chcieli wygrać, same są zaś krystalicznie niewinne ![]() Wszystkim grającym uczciwie osobom gratuluję doskonale wypełnionego zadania konkursowego ![]() Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2012-04-19 o 12:35 |
|
|
|
|
#2 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Wyniki virala Luksja
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- czy to oznacza, że skoro reklamuje konkurs, wizaz i therm line na fb i moi znajomi klikają tylko na mnie ze swojego komputera - tzn, że te głosy będą usunięte, bo są TYLKO NA MNIE z ich komputera? - nie do końca zgadzam się z tym punktem jesli takie właśnie jest jego założenie, bo logicznym jest, że znajomi/rodzina życzą dobrze mnie i nie będą klikać na innych czym umniejsza moje szanse w konkursie.... - rzecz jasna i logiczna - tu niestety zaczyna się problem, ponieważ wielu osobom głosującym na mnie wyskakuje dziwny komunikat z nieprzyjemną treścią o oszustwie... więc ja tracę głos i w konsekwencji pozostałe potencjalne głosy, bo albo jak to odświeżą to zgodnie z powyższym głos nie liczy, albo niektórych najzwyczajniej treść odstrasza i nie klikają więcej w mój baner Tak samo jestem wierną uczestniczką forum i mam tu wiele znajomych duszyczek, które na mnie klikają... i nadal skoro klikają tylko na mnie, to moje głosy się nie liczą... czy tak? kwestia wątków klikaczek - jestem w stanie zrozumieć dodatkowo proszę o wyjaśnienie możliwości zbierania klików tu na forum wizaz... a dokładnie jedna życzliwa osoba poinformowała mnie, że przy okazji odwiedzania innych wątków nie mogę prosić o głos na siebie, bo jest to rozumiane jako spam - ale w takim razie gdzie i jak mogę zbierać te głosy - skoro szczerze mówiąc ludziom na fb przejadły się już te prośby o klikanie, o lubię to itp. a przy okazji konkretnie konkursu therm line forte - jestem jedna z recenzentek - uczciwie i BARDZO systematycznie prowadzę swój wątek, dokładnie opisuję swoje poczynania, starania i proces zażywania TLF, zapraszając do siebie na wątek robię doskonałą reklamę produktu - czy to jest rozumiane jako spam? Bo może czegoś nie rozumiem i nie będę najzwyczajniej już łamać regulaminu - jeśli teraz ostatecznie dobrze go zrozumiałam za wszystkie ewentualne odstępstwa bardzo przepraszam, ale wynikały one z mojej nieświadomości i niezrozumiani ![]() natomiast proszę też o wyjaśnienie powyższych pytań, bo być może niepotrzebnie angażuję swoich znajomych w pomoc dla mnie. i w całym tym zamieszaniu może warto pomyśleć o zmianie zasad regulaminu - np tylko jeden klik z danego IP???? ,albo jedne na dzień??? Edytowane przez frezyjka85 Czas edycji: 2012-04-20 o 12:13 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Zgadzam się z Frezyjką. Zresztą sama się tak zaplątałam, że nawet nie wiem, czy oszukiwałam, cyz nie, czy mam te pu nkty, czy nie... Trochę przejrzystości poproszę.
|
|
#5 | ||||||
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
Dopóki Ty sama nie łamiesz 5 minut ograniczenia, jesteś absolutnie bezpieczna. Cytat:
Cytat:
Może (lecz nie musi) się to skończyć tym, że ktoś ma 1000 kliknięć od 5 osób - a to kończy się niedobrze dla grającej osoby. Cytat:
![]() Odnośnie FB - liczymy na kreatywność w poszukiwaniu klikających osób. Im bardziej kreatywna osoba, tym więcej klików wpływa na konto... ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- Cytat:
Odnośnie procesu reklamacyjnego to jest on dokładnie opisany w regulaminie. Forum nie służy do składania reklamacji. |
||||||
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Złoś pozwolę sobie zacytować Twoje pw
bo oddaje istotę![]() Napiszę inaczej: jeśli zbierzesz 1000 klików od 5 osób, to klient i ja tego nie zaakceptujemy. Proste. Jak zdobyć 1000 klików od 100 osób - to jest zadanie dla Ciebie. Ja trzymam kciuki to powodzenia dla wszystkich ![]() ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- chociaż to trochę dyskryminacja bo na np nie mam fb
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
![]() Dyskryminacja ze względu na FB? Są inne kanały - wymienię pierwsze z brzegu: inne fora, YT, NK, blogi... FB to nie cały świat
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wybacz mam edytować tamtego posta?ja nigdzie nie mam konta = przegrałam
Cieszę się życiem książki : 2016- 31 ![]() 2015- - 56 ![]() -14 kg ![]() Edytowane przez Promyk03 Czas edycji: 2012-04-20 o 13:10 |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
i w tym momencie wszystko jest dla mnie klarowne i oczywiste
bardzo dziękuję za odpowiedź do każdego z pytań! ![]() ponoć uchodzę za osobę kreatywną więc do dzieła ![]() teraz pozostaje mieć tylko nadzieję na uczciwość wszystkich uczestniczek z mojej strony koniec nudzenia w tym temacie ![]() życzę wszystkim powodzenia i trzymam za Was kciuki! A koleżankom na Luksji serdecznie gratuluję wygranej! Tak trzymać dziewczyny! |
|
|
|
|
#10 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
odniosę się do konkursu Therm Line. Przy zamykaniu napisałeś że chodzi o klikanie w banery, prawda? Zamknąłeś watek bo tam nie klikamy w banery tylko się wymieniamy, no ale wymieniając się przecież musimy kliknąć w ten baner bo jak inaczej zagłosować? A poza wizażem ten baner nie działa. jedynie skopiowany link z paska adresu, on te nie będzie się liczył?
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
A ja mam inne pytanie. Czy ten link/baner od TL zadziała w innym kraju. To jest jak ktoś będzie chciał na mnie zagłosować a jest z Ameryki? Bo angielski znam nieźle i mogę zabajerować na Twitterze, czy gdziekolwiek indziej
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
to jeszcze ja spytam czy ktoś ma kontrolę nad wymiana głosów przez priv po zamknięciu wymiankowego.... bo ja nie odpowiadam na takie propozycje (bardziej zależy mi na forum niż na konkursie i nie chcę bana), ale obawiam się, że mogę być jedną z nielicznych nie idących na taka wymiankę......
![]() czy to jest dozwolone? aha i jeszcze pytanie Czy moja mama może czasem kliknąć ze swojego komputera na którym ja czasem się loguję jak bywam u rodziców (podkreślę, że jesteśmy z innego miasta i nie mam dostępu do tego komputera codziennie, więc nie chodzi mi tu o oszukiwanie!)... czy to jest pojęte jako to samo IP? Edytowane przez frezyjka85 Czas edycji: 2012-04-20 o 23:53 |
|
|
|
|
#14 | ||
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
Witam!
Czy do wyników nie wkradł się błąd? Dwa razy pojawia się ta sama osoba.
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
CZy wysłane zostały juz formularze dla wygranych???
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
Czy zweryfikowaliście wyniki? Wysłałam maila do redakcji jednak zero odzewu...
|
|
#18 |
|
Recenzentka Miesiąca - Listopad 2016
|
Dziękuje!
|
|
#19 |
|
Nie depcze krokusów
|
Czy coś wiadomo w powyższym temacie?
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Podpinam się pod to pytanie
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też się podpinam
|
|
#22 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
Dołączam się do powyższych pytań
|
|
#24 |
|
Raczkowanie
|
ja również podpinam się do zapytania o formularz danych osobowych
|
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
Również nie dostałam żadnego formularza...
Kiedy można się ich spodziewać?
|
|
#26 |
|
Zadomowienie
|
i ja również nic nie dostałam
![]() a czekam już niecierpliwie
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
ja równiez nie dostałam żadnego formularza
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
Ja równeż nie dostałam
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
Ja także nie dostałam formularza.
|
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
ja również nie dostałam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Techniczne forum
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:35.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

- prawie 5000 postów.

Kiedy można się ich spodziewać?