|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Kto tak jak Psyhe nie kupił chipsów, ale wszamał jabłko?!
MP, wstydź się
|
|
#3722 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
kurde, na kolacje zjadlam 2 udka kurczaka i 2 jajka. jajko jak jajko, ale te udka. No trudno, jutro bedzie lepiej
3 razy w tygodniu pracuje do 21, i tu mam problem co jesc. Wychodzi na to ze kolacje musze jesc w pracy ![]() slyszalyscie o nowej diecie 1 3 5 ?? klientka sprzedala mi newsa otoz moje drogie, 1 - poniedzialek, 3- sroda, 5 - piątek i te dni oznaczaja glodowke. A w inne dni normalnie sie je. Jestem w stanie zrozumiec sens glodowki, ale takie dni naprzemian? organizm musi wariowac. Co za bzdura... BŚ, a kiedy zaczniesz jesc produkty zbozowe?? są jakies fazy na tej diecie? czytalam Twojego bloga i zalozenia diety fajne, przekonuje mnie to. Ale ciezko byloby mi dobrac posilki bez bialka i ziaren, no naprawde podziwiam Cie i widze ze ostro sie wzielas za siebie. Ja nie mam pomyslu na posilki, staram sie jesc duzo warzyw, owocow ale jakos nie smakuje mi to co robie ![]() ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- ja mam w domu 2 paczki bo TZ lubi, schowalam zeby nie miec na widoku to dopiero proba! 3 dzien na diecie zaliczony! Ale jakos nie jestem z siebie zadowolona, wydaje mi sie że malo wartosciowe moje posilki
|
|
#3723 |
|
Wtajemniczenie
|
uciekam spać, dobranoc
ewelka - podziwiam CIę, ja bym pączka już dawno zjadła układaj sobie dzień wcześniej posiłki, wprowadź trochę warzyw, owoców. udko to jednak trochę mieska wybaczamy
Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2012-04-18 o 23:19 |
|
|
|
|
#3724 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja po tych ćwiczeniach z Mel B to mam takie zakwasy na boczkach, że szok Pewnie po tym sięganiu do boku ![]() Loriette, jestem z Ciebie dumna! Ewelka, brawo! Dasz radę tym razem Bania, nic nie chcę mówić, ale też Cię widziałam. ![]() Nie kochasz nas już obiboku? A może opierdzieliłaś coś strasznego lub straszną ilość i wstyd Ci nawet pisać? ![]()
|
|
|
#3725 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
super, że się trzymasz z dietą Ta dieta 135 dla mnie dziwna, rozumiem np 3 dniową głodówkę oczyszczającą ale takie skoki? ![]() aaa! i wielkie brawa za pączki - ja bym zeżarła ![]() Cytat:
wiecie co? Chyba zaczynam łapać schizy... Wskoczyłam w legginsy i stwierdziłam że mam wielkie, tłuste uda i wyglądam jak rolmops na szczęście w porę się opamiętałam i powtarzam sobie, że cm spadły. Ale legginsy chyba na razie odpuszcze ![]() Na śniadanie zjadłam 2 kanapki z serem + pomidor + pół ogórka. Tak zdradziłam moją owsianke, ale brakowało mi pieczywa ![]() Co do dalszej części dnia to nie wiem jak to będzie wyglądać, bo jadę do dentysty, a potem do ciotki i wrócę po południu ![]() Czy dentyste mogę zaliczyc do dzisiejszych ćwiczeń? Potrzebuje sposobu na dobre rozumienie angielskiego ze słuchu - polecacie może jakąś stronke z ćwiczeniami typu listening?
|
||
|
|
|
|
#3726 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Właśnie czytałam na jakimś blogu relację z imprezy z jej udziałem przed odchudzaniem- podobno wcale nie jest taka gruba, po prostu jest niska i to dawało taki efekt
Nie wiem ![]() gdzie ten gałgan? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dieta porażająca, najprostsza droga do rozwalenia metabolizmu i spalenia sobie mięśni ![]() No właśnie na tej diecie zbożowych nie je się w ogóle Nie ma faz, to po prostu sposób odżywiania który ma swoje całkiem sensowne podstawy A z drugiej strony- jeśli najdzie mnie okropna ochota na pizzę, to po prostu pójde i zjem i tyle. Wolę czasem zaspokoić te zachcianki, bo potem jem 10 zdrowych rzeczy, a na koniec i tak to na co miałam ochotę. Na razie jest fajnie ![]() Ale z tego co piszesz o posiłkach- ja zaczerpnęłam pomysł z książki, że kiedy robię danie wieczorem na kolację, połowę zabieram na drugi dzień na uczelnię/do pracy i odpada dodatkowe przygotowywanie posiłku Np. jesli robię jakieś mięso, to dorzucam trochę sałaty i pomidora i jest lunch ![]() Ja nie lubię czipsów, poza imprezami- wtedy jestem czipsopochłaniaczem ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny, szukam nowego rodzaju aktywności ![]() Bo ja wiem, że są rzeczy które już robiłam i były ok, ale super byłoby znaleźć coś nowego, wkręcić się, szukać informacji. Co myslicie o zumbie? ![]() ---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ---------- Cytat:
może po prostu oglądaj seriale po angielsku? Nawet kreskówki- wtedy możesz oglądać z małą i ona też zacznie się uczyć ![]() To jest dla dziecka fajny sposób, bo w kreskówkach nawet nie znając języka wiadomo o co chodzi, a jakieś słówka wpadają Ja się tak niemieckiego uczyłam
|
||||
|
|
|
|
#3727 |
|
Zakorzenienie
|
Agnesuk, masz
http://www.youtube.com/watch?v=2vqhhaYkDiI świetne
|
|
|
#3728 |
|
Wtajemniczenie
|
hej ho
śniadanie: 2 tosty z chleba z ziarnami z serem i pieczarkami. II śniadanie: jogurt fantasia z czekoladowymi kuleczkami obiad: pierś z kurczaka + sos śmietano ziołowy, ale oczywiście na bazie jogurtu naturalnego podwieczorek: kisiel jabłkowo - wiśniowy. kolacja: bułka z szynką, pomidorem, ogórkiem. ćwiczenia : hitt 15 + 30 min tone class BŚ - no właśnie nie wiem gdzie ona się podziewa podziwiam Cię,ze nie lubisz chipsów, ja bym pochłonęła całą paczkę jakby stała koło mnie super,że trzymasz się diety! trzymam za Ciebie kciuki zumba? podoba mi się, ale np. ja się w tym nie widzę. spróbuj może akurat Ci się spodoba a jakie ćwiczenia cardio? MP - o nieeee dentysta! tez muszę iść hehe psyhe - dzięki
|
|
#3729 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej Bąble
![]() U mnie na śniadanie dwie kromki chleba żytniego z żurawiną, a na nich - wędlina, dwa rodzaje kiełek, ser żółty i rucola Cytat:
![]() 2. No właśnie...Cytat:
2. Aż tak się będziesz wyginać? 3. Tak jak pisała BŚ - bajki. Mnie dużo pomogły piosenki, bo wyrobiłam sobie akcent. Cytat:
![]() 2. iś ałch! Kto jutro idzie na kawkę z jedną z wizażanek?
BLOG KULINARNY Z NACISKIEM NA WYPIEKI Piekarnik Laury ![]() Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni. Edytowane przez Loriette Czas edycji: 2012-04-19 o 10:49 |
|||
|
|
|
|
#3730 |
|
Zakorzenienie
|
Loriette, ja też poznałam osobiście jedną wizażankę
Napisz na pw z kim, bo jestem mega ciekawa
|
|
|
#3731 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() będe myślała, kręci mnie jeszcze squash albo tenis... Ja lubię kontaktowe zajęcia, mogę biegać słuchając muzyki i się wyciszyć, ale wolę zdrową rywalizację z kim? ![]() ja się nie umiem przekonać do rukoli, a ona tak ładnie wygląda Cytat:
|
||
|
|
|
|
#3732 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałam Wam coś wkleić, ale było za duże
![]() Zakochałam się w jednym piłkarzu ![]() Moje menu: śn.:płatki z jog. nat. + 2 kapsułki CLA IIśn.: dwie kromki żytniaka z ziarnami z twarożkiem i siedmiolatką (taki szczypiorek) i wędliną +2 kaps. CLA obiad: pierś z kurczaka, z warzywami i sosem czosnkowym + 2 kaps. CLA (CLA łyka się do 3 posiłków po 2 kapsułki) podwieczorek: dwie marchewki kolacja: wieśniak ze słonecznikiem w międzyczasie kawa z mlekiem x2 zielona herbata woda pokrzywa drożdże ![]() I jak? ![]() No i zamierzam zrobić podejście do cardio z Mel B i ćwiczenia na brzuch też z nią ![]() ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Ja już wiem
and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe. Edytowane przez psyhe666 Czas edycji: 2012-04-19 o 11:15 |
|
|
|
|
#3733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
MOM PLEASE! Zumby niestety w moim mieście nie ma, a pokręciłabym bioderkami ![]() Rucola jest pyszna - smakuje jak stare skarpety Kto ma najlepsze drugie śniadanie na świecie? LAURA!! Banan + paseczek czekolady + zielona herbata Jestem w raju!Napiszę Ci Psyhe, JAKI PIŁKARZ?! Jeśli nie Ronaldo to innych zdzierżę
BLOG KULINARNY Z NACISKIEM NA WYPIEKI Piekarnik Laury ![]() Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni. Edytowane przez Loriette Czas edycji: 2012-04-19 o 11:19 |
|
|
|
|
|
#3734 |
|
Zakorzenienie
|
Loriette, Pedro Rodriguez
|
|
|
#3735 |
|
Zakorzenienie
|
FC Barcelona - jestem na tak
|
|
#3736 |
|
Zakorzenienie
|
Loriette, wczoraj przerżnęli z Chelsea
|
|
|
#3737 |
|
Zakorzenienie
|
Psyhe ani mi nie mów! Przegrałam zakład! Gdyby nie to, że BARDZO DOBRZE dzieje się w siatkówce to chyba bym siedziała i płakała do momentu, gdy spadłyby ze mnie zbędne kg
|
|
#3738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wypiłam 3 kubek drożdży!
|
|
|
|
#3739 |
|
Zadomowienie
|
Już po dentyście, okazało sie, że ONA (
) już nic więcej ze mną nie zrobi, teraz tylko czekam na chirurga bylo spokojnie więc nie zaliczam do ćwiczeń Psyhe tego treningu nie widzialam Co do angielskiego, to właśnie doszłam do wniosku, że piosenki np z youtube z tekstem beda chyba najlepszym wyjściem ![]() Mam jakąś dziwną chęć uczenia się tylko nie mogę znaleźć czasu Wypiłam właśnie kubek pokrzywy, myślałam, że będzie gorzej, ale smak a właściwie jego brak nawet mi odpowiada ![]() dobra, spadam chwilke "brzuszkować" |
|
|
|
|
#3740 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zrobiłam i 15min. trnieng cardio i brzuszki z Mel B
|
|
|
#3741 |
|
Zakorzenienie
|
A ja ukradłam mamie nietoperka i lecę na spotkanie redakcyjne
Tak mnie przyjaciółka w☠☠☠☠., że to się w pale nie mieści! Jestem naiwna i to bardzo
|
|
#3742 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3743 |
|
Zakorzenienie
|
Loriette, ?
![]() Idę zaraz na siatkówkę
|
|
|
#3744 |
|
Zadomowienie
|
Ale tu znow cicho
![]() Zjadłam sobie ok 17 pieczarki duszone z pomidorem w ziołach prowansalskich - pierwszy raz robilam taką miksturę ale bylo ok ![]() Później wsunę jeszcze jabłko i pol grejpfruta, żeby dzis nie rzucic się na chipsy
|
|
|
|
|
#3745 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ruszę jutro łapkami...
|
|
|
#3746 |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam w sobotę grać mecz media - politycy, ale nie wiadomo o której wrócę z Wrocławia i musiałam wysłać zastępstwo
A co do przyjaciółki - szkoda słów i klawiatury ![]() No i chciałam się pochwalić, że wysłałam CV do Stradivariusa, bo otwierają niedaleko mnie i szukają ludzi
|
|
#3747 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny, chciałoby się napisać ' co u Was słychać?'
ale ja wiem, co u Was słychać, bo czytam Was codziennie tylko się nie odzywam, bo sandejowa machina ruszyła, w poniedziałek zaczynam sesję BŚ, blogasek jest mega, powodzenia w prowadzeniu ja też się noszę z myślą założenia urodowo-ciuchowo-światopoglądowego bloga, ale wiem, że poświęcałabym mu masę czasu kosztem czegoś innego, a w tej chwili za bardzo nie mogę sobie na to pozwolić. Laura, cieszę się, że zaczęłaś coś nowego, trzymam kciuki za Ciebie i pana Redaktora jak jest ciepło to skaczę na podwórku A, wiem, Banna, śniłaś mi się wpadłam na Ciebie w jakimś centrum handlowym i mówię "Baaaania!",a ty do mnie "eeeeee, my się znamy?" xD więc powiedziałam Ci, że taak, ale z wizażu,a Ty na to 'stawiam na Sandej! " iii się obudziłam D:
|
|
|
#3748 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
sama chętnie poszła bym do Ciebie na zajęcia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
szkoda że u mnie ciągle kg dobywa, zawsze tak mam że jak raz złamię dietkę to juz tak jakoś leci. Super że Tobie udało się opanować ![]() Ekstra 82% to na prawdę niezły, ba świetny wynik! Cytat:
![]() Oglądała któraś z Was wczoraj Rozmowy w toku? w którym była dziewczyna która wyrobiła sobie ekstra brzuch brzuszkami i skrętami? Chyba Justyna Mam taką ochotę na czekoladę
|
||||
|
|
|
|
#3749 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. długo miałam problemy z sluchaniem. dlugo myslalam, ze jestem wzrokowcem i latwiej jest mi zapamietac to co widze, niz to co slysze. ale jest udowodnione naukowo, ze te dzwieki ktore nam sie podobaja, lub z ktorymi wiaza sie mile wspomnienia - zapamietamy szybciej i pamietamy na dluzej. pomysl o piosenkach ktore maja dla Ciebie jakas wartosc sentymentalna, a na dobra sprawe - nie znasz ich tlumaczenia; lub takie, ktore bardzo Ci sie podobaja. sluchaj najpierw z podpisami, pozniej bez 0 kazda nastepna piosenka bedzie juz prostsza w wychwyceniu tresci. ostrzegam : grozi odstawieniem na jakis czas muzyki popularnej, ze wzgledu na debilne teksty (btw; ostatnio w markecie spotkalam moja pania od matematyki, nagle zadzwonil do niej telefon - na dzwiek dzwonka miala ustawiona piosenke "prmiscuous girl" / promiscuous to rozwiązly, prowadzacy bogate zycie seksualne )baaaaaaaaaaardzo, chyba najbardziej pomoglo mi tez sluchanie bbc w ciagu dnia, podczas jakis tam domowych zajec, ale to hardcore, oni strasznie chaotycznie prowadza audycje radiowe, takze ciezko wytrzymac bez bolu glowy :P Cytat:
2. a co ja mam z tym wspolnego 3. czemu nie, to teraz baaaaardzo modne, bedziesz trendy 4. aaa mamy chlopakow z tej samej druzyny, to słitasne, będziemy teraz psiapsiolami i zrobimy silikony i wstrzykniemy botoks ![]() ogladalam ten mecz. Gerard nie gral i dlatego przegrali, ale musicie mu wybaczyc, bo byl w drodze do mnie umieralam wczoraj ze smiechu jak ogladalam ten mecz xD a wiesz ze on ma inteligentne korki i dlatego takie gole strzla jakbys miala takie buty jak on, to grajac na takiej murawce ktorą regukarnie opluwaja pilkarze, tez strzelabys takie gole, mysle ze ,zainwestuj w takie mądre złote buty i heja, camp nou należy do Ciebie Cytat:
zbok! a mnie nie bylo po stwierdzilam ze nienawidzicie mojego off topu , postaram sie przystopowac xD chcialam odejsc i poswiecic sie pracy naukowej, jednak nie umiem
|
|
|
#3750 |
|
Zakorzenienie
|
Bania
![]() Skomentowałam Twoją nieobecność, a Ty nie raczyłaś jej zacytować Miałaś opowiedzieć, co za niespodziankę Ci tż zrobił
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:19.

Piekarnik Laury

3 razy w tygodniu pracuje do 21, i tu mam problem co jesc. Wychodzi na to ze kolacje musze jesc w pracy 
otoz moje drogie, 1 - poniedzialek, 3- sroda, 5 - piątek i te dni oznaczaja glodowke. A w inne dni normalnie sie je. Jestem w stanie zrozumiec sens glodowki, ale takie dni naprzemian? organizm musi wariowac. Co za bzdura...
podziwiam Cie i widze ze ostro sie wzielas za siebie. Ja nie mam pomyslu na posilki, staram sie jesc duzo warzyw, owocow ale jakos nie smakuje mi to co robie 
to dopiero proba! 3 dzien na diecie zaliczony! Ale jakos nie jestem z siebie zadowolona, wydaje mi sie że malo wartosciowe moje posilki

super, że się trzymasz z dietą 

BLOGUJĘ 

MOM PLEASE! Zumby niestety w moim mieście nie ma, a pokręciłabym bioderkami