|
|
#2851 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII
Cytat:
![]() Taaa, może jeszcze termometr w nie powiem co ![]() Byłam dziś na koncercie metalowym - grały 2 zespoły, jeden z nich był z mojego miasta, rozpoznałam w nich ludzi, których znałam ponad 10 lat temu, ale kontakt się urwał. Istnieją w sumie już od dosyć dawna, ale szukali wokalistki i dzisiaj z nią wystąpili - kurde, dobrzy są! ![]() W necie można jedynie posłuchać czegoś instrumentalnego, jeszcze bez wokalistki http://www.myspace.com/video/vid/57004419. |
|
|
|
|
|
#2852 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
A ja mam uczucie jakby mi łydka na dół zsuwała się ![]() Prawdę powiedziawszy to ja się zbytnio nie znam, ale nie widziałam jeszcze na żywo dobrze wyglądającej dziewczyny w balerinkach . Chociaż może jest i tak, że przyganiał kocioł garnkowi, bo ja sama często w - jak Wy to nazywacie : oksfordkach Ryłki biegam . No ale to ciut inny fason . A teraz w sklepach widziałam jakieś takie a' la mokasyny na zupełnie płaskiej podeszwie. Pewnikiem nowy trend . Cytat:
Zapisałam jej blog, coby sobie humor poprawiać . Cytat:
Utrwal mocno żelem i zasuwaj na kręcone, ze stwierdzeniem : wydobyłam skręt z włosów . Widziałam parę takich delikwentek .Aga, miałaś kiedyś grzywkę "na prosto" ? Cytat:
"Chyba" ? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Miałam na myśli te spodnie pt. : nie wiadomo co . Takie powyżej kostki, z normalnymi {nie rurkowymi} nogawkami . Cytat:
Cytat:
![]() O ile się wyznaję, jest jeszcze metoda "na śluz" . ![]() Ale u mnie mgła ! Miłego dnia |
||||||||
|
|
|
|
#2853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Raz jest, raz nie ma ![]() Na uczelni od Świąt nie byłam, tylko raz Chyba mnie choroba bierze i nie mogę się ogarnąć
|
|
|
#2854 | |
|
Zakorzenienie
|
Też to mam. I jak dosyć szybko idę w takich całkowicie płaskich butach to strasznie mnie łydki bolą
![]() Cytat:
Miałam kiedyś taką grzywkę, ostatni raz w szkole podstawowej ![]() Bo to takie plamienie było i nie wiedziałam jak będzie dalej, ale dzisiaj już wszystko normalnie, łącznie z bólem brzucha ![]() To ja podziękuję, nie mam cierpliwości ![]() |
|
|
|
|
|
#2855 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba wreszcie nauczyłam się jak nakładać róż, żeby wyglądać ładnie i naturalnie
![]() Oczywiście o podkreśleniu kości policzkowych nie ma mowy, bo najpierw musiałyby być choć odrobinę widoczne
|
|
|
|
|
#2856 | |||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Ciekawe dlaczego ![]() Cytat:
![]() A za dwa dni Anathema Cytat:
![]() Rybaczkowe mam tylko jedne, bardziej jak bermudy - na górskie wycieczki najczęściej zakładam. Ale takie obcisłe nigdy mi się nie podobały, a pamiętam jak dziś - 3/4 szkoły mojej to nosiło ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Licz i "ćwicz" ![]() Cytat:
![]() W sumie sama używam różu w zasadzie dla ożywienia twarzy niż podkreślania kości, bo tego nie umiem, ale może wkrótce się nauczę
|
|
|
|
#2857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
No to trzymam kciuki za poprawę zdrowia fizycznego i psychicznego No i co ? Jak było ? Cytat:
A widzisz . Asia zawsze powtarza : tylko trening rodzi mistrza ! Asia, jak mam kupić lakier do paznokci Catrice ? Trzymajta kciuki - od dzisiaj walczę o okulistę . Miłego dnia |
|
|
|
|
|
#2858 | |
|
|
Cytat:
Wyślę razem z Uguisu, bo już przyszło ![]() Kciuki za doktorka zaciskam rzecz jasna mocno
|
|
|
|
#2859 |
|
|
Pisać Dziobki moje
![]() Mam ochotę kupić sobie perfumy, ale ostatnio kupiłam dwie flaszki i trzecią dostałam, to po pierwsze, po drugie jak zwykle szkoda mi trochę kasiory, bo zbieram na inne, ale te inne są strasznie drogie, a po trzecie to zapach, który kiedyś dostałam od byłego ...
|
|
|
#2860 | ||
|
Zakorzenienie
|
A u mnie w piątek kolejny koncert metalowy
![]() Ale zastanawiam się czy iść, bo w sobotę idę do roboty ![]() Zauważyłam, że ostatnio jakby coraz więcej było koncertów i to nie za sprawą rządzących, bo na nich nie ma co liczyć, tylko z inicjatywy właścicieli pubów. Nie chce mi się Cytat:
![]() Hmm, to było tak dawno, że ledwie pamiętam. Na pewno pamiętam, że z grzywką wyglądałam bardziej dziecinnie I że strasznie mi się przetłuszczała. Aha, jeszcze mi się pod nią więcej pryszczy robiło na czole ![]() Trzymamy ![]() ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Cytat:
![]() A co to za zapach? ![]() Ja na razie mam dosyć - 2 flaszki wampirzych z Essence, Paco Rabanne Black XS (moje najdroższe perfumy ), waniliowe z YR, C-Thru Charming i "odpowiednik" Euphorii |
||
|
|
|
|
#2861 | |
|
|
Cytat:
![]() Ja bym szła ![]() Kiedyś poszłam na imprezę i balowałam do drugiej [więc po 3 jakoś byłam w domu dopiero, bo jak to student, wracałam z buta], a potem na 7 rano jeszcze na zajęcia Nie chce? tego Ci się nie chce??? ![]() Akurat do mnie przyjedziesz, to będę już po kursie, to Cię naumiem ![]() Zbieram na Ginestet S a ten drugi to CK Eternity, jest właśnie na promocji w Rossmannie online. Kasiu, wrzuć mi raz jeszcze nazwę tych Chloe, bo oczywiście moja daremna pała zapomniała
|
|
|
|
#2862 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
I jeszcze mi się baaaaaardzo chce : Duri 026 clasic mauve http://www.apbeauty.pl/duri/produkt-id-187.html i Carolines rose - 51 delikatna morela https://www.carolines-rose.com/index...cts&Itemid=126 Ten pierwszy : śliczniasty {widziałam efekt}, ale 35,00 zł za lakier to chyba zbyt drogo . Nie wiem . Wczoraj kupiłam : Pierre Rene Top flex 212 {malinowy jak na moje oczy} Spojrzałam do mojej łazienkowej szafki i zobaczyłam rzecz straszną : mam sześć lakierów i wszystkie czerwone . Dlatego na beże spoglądam . Cytat:
Cytat:
Dziękuję, ale jak na razie Pani doktór, którą mi polecono, przyjmuje w poniedziałki na NFZ, na drzwiach jej gabinetu jak byk napisane jest : zapisy od 8 do 10 telefoniczne nr tel ... . To ja 8.15 za słuchawkę i dzwonię . Po ośmiokrotnym włączeniu się faxu, odebrała. I wiecie co ?! Na telefon nie zapisuje. Kazała mi przyjść w kolejkę, podpowiadając, że ludzie stoją już od 5-tej i nie wszystkich danego dnia zdąży przyjąć, bo pracuje do 13. To ja grzecznie : to prywatnie proszę . Wizyta 100,oo zł i też w kolejkę, siedzieć i czekać . Ja pierniczę, za stówę nie może na konkretną datę zapisać ? Dzisiaj dzwonię do innego lekarza . A w tym wszystkim najbardziej mnie dziwi, co już niejednokrotnie pisałam, że ludzie bez słowa dają się tak upadlać i sobą pomiatać . Przecież ACTA nam pokazała, że jednak można. Matko kochana, do czego to doszło ! W niedzielę u mnie w mieście była demonstracja o nielikwidowanie radia Trwam. Ludzi kupa, zorganizowani, z transparentami itp . Nie tylko starsi . A ci sami stoją od 4-tej, 5-tej w kolejkach do lekarzy bez słowa protestu . Rozumiem kolejki, ale nie rozumiem : nie zapisujemy na wizyty . Cytat:
Jak tak, to nic nie mówię . Cytat:
Miłego dnia |
|||||
|
|
|
|
#2863 | |||
|
|
Cytat:
Cytat:
![]() A ja dziś do Natury polazłam z koleżanką i znowu lakier kupiłam Tym razem perwinkle z fioletowymi drobinkami ![]() Przejść z lekarzami współczuję Cytat:
|
|
|
|
#2864 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie się bardzo podobają perfumy "Euphoria"
ale nie stać mnie na nie i pewnie potrwa to dosyć długo![]() Zabrałam się za sprzątanie, w pokoju powiedzmy,że jest już ok, teraz jeszcze mój tygodniowy przydział-łazienka... Nie mam na nic siły.
|
|
#2865 | |
|
Zakorzenienie
|
To nie kupuję .
Cytat:
http://www.ceneo.pl/3792803?se=WaacY...FQdG3wodLEbwiw Odpocznij ! Nie od razu Kraków zbudowano . |
|
|
|
|
|
#2866 |
|
Zakorzenienie
|
Już posprzątane
Jeszcze tylko pranie wywieszę jak się wypierze i idę się zaraz umyć
|
|
#2867 | ||
|
|
Cytat:
![]() Nawet lubię sprzątać łazienkę ![]() Też nie mam na nic siły. A na sprzątanie tym bardziej. Szczególnie, że dziewczyny w 5 minut przywracają stan wyjściowy Cytat:
Szukam, gdzie by tu obwąchać stacjonarnie
|
|
|
|
#2868 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko tym razem będą chyba jakieś ciasteczkowe potwory, a ja za takimi akurat nie przepadam, tzn toleruję jeśli towarzyszy im kobiecy wokal ![]() Liczyć mi się nie chce ![]() Już nie mogę się doczekać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
To mi akurat nie grozi, po odstawieniu tabletek libido nieźle podskoczyło Widziałabyś mnie w grzywce? Bo miałam ją tak dawno, że ciężko mi sobie siebie wyobrazić ![]() |
|||
|
|
|
|
#2869 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Przypomniałaś mi powiedzenie mojego pierwszego nauczyciela od angielskiego : "Myjcie się dziewczyny, bo nie znacie dnia ani godziny !" No coś TY ? W ubiegłym roku cała Polska nim waniała ! ![]() Cytat:
Ta "moja" Chloe jest u mnie w sklepiku z perfumami . Sklepik ten z wieeelkimi ambicjami jest . Może i u Ciebie jest takowy . W jakiejś galerii ? Cytat:
Korzystaj !!! Cytat:
Tak się właśnie zastanawiam. Ale jeśli sprawiała Ci ona kłopot - nie obcinaj . Miłego dnia |
|||
|
|
|
|
#2870 | ||
|
|
Cytat:
![]() To rób bez liczenia byle często, to prędzej "trafisz" ![]() Cytat:
, ale wiesz, że ja w ogóle nie w temacie. Na perfumowy w ogóle nie zaglądam, ciemna masa ze mnie. To dzięki Tobie dowiedziałam się o Creed i innych i trafiłam na Ginestet, który uwielbiam [wciąż nie potrafię podjąć męskiej decyzji o zakupie całej flaszki ].Popytam jeszcze w perfumy-Express czy jak to tam się zwie, mają większy wybór, a jeśli to nie jakaś tam bardzo niszowa propozycja, to może będą mieć.
|
|
|
|
#2871 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kupiłam dziś tusz do rzęs z Essence,ciekawe czy się sprawdzi I idę wieczorem ze współlokatorką na "Titanica"- romantyczny wieczór
|
|
|
#2872 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Będę ![]() Cytat:
Poza tym wkurzałoby mnie, że musiałabym co miesiąc chodzić do fryzjera, żeby ją podciąć, bo gdybym sama spróbowała to skończyłabym pewnie z grzywką do połowy czoła ![]() Będę musiała powąchać A ile przy tym zabawy ![]() Cytat:
![]() |
|||
|
|
|
|
#2873 | ||
|
|
Cytat:
???Cytat:
Jako, że boję się fryzjerów, to na razie podcinam sama i czasem fakt, wyjdzie w pół czoła, ale to tak nawet fajnie, pin-up'owo [grunt to sobie wkręcać i robić pozytywny PR ![]() Zabawa jest najlepsza ![]()
|
|
|
|
#2874 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
. Jak Ci się podoba i masz możliwość - kupuj . Wiesz jaka to rozkosz otulić się w ulubiony zapach ? Cytat:
http://allegro.pl/chloe-intense-1-2-...244893063.html I w Sephorze tez powinny być . Oto dowód : http://allegro.pl/chloe-intense-ok-1...252563099.html Ten film ? To rzeczywiście - nie rób . Cytat:
Świntuszyca !!! Hłe, hłe, hłe ! Nie denerwujcie głodnej ! Miłego dnia |
|||
|
|
|
|
#2875 |
|
Zakorzenienie
|
Macie na pokuszenie :
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-z-7-ziol.html Oto recenzja Wizażanki, należącej {moim zdaniem } do grupy tych świadomych : *wyciag z korzenia prawoslazu- lagodzi podraznienia *olej z orzechow makadamia-naturalna witF, natluszcza chroni, zapobiega utracie wody z naskorka/wlosow *rzepik pospolity-wygladza , odzywia wlosy tonizuje skore glowy,wspanialy skladnik stosowany w odzywkach do ukladania wlosow niesfornych,kreconych *rozmaryn lekarski-stymuluje mieszek wlosowy do wzrostu,pobudza skore glowy do cyrkulacji, zapobiega lupiezowi *szalwia lekarska -korzystnie wplywa na skore glowy; dziala przeciwlupiezowo *nagietek lekarski-ma wlasciwosci gojace , czesto stosowany ze nadac zolty kolor kosmetykowi *wyciag z wierzby- goi rany ma wlasciwosci przeciwlupiezowe *wyciag z dziurawca- dzialanie sciagajace , przeciwzapalne *lecytyna - nawilza -na samym koncu -2 konserwanty i 2 parabeny ____ |
|
|
|
|
#2876 |
|
Zakorzenienie
|
Tak
w 3d teraz jest ![]() A tusz kupiłam get big! lashes taki srebrny
|
|
#2877 | |||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
Już siedzę cicho ![]() Cytat:
![]() 200 zł za standardową pojemność 200 ml - dziękuję ![]() Szkoda by mi go było na włosy - raczej do wcierania w skórę. Ale tak sobie myślę, że można coś takiego spokojnie zrobić w domowym zaciszu. Większość składników dostępna jest na mazidłach. O, słyszałam, że dobry i ładnie wydłuża. Jest na mojej liście zakupowej, ale najpierw muszę zużyć te, co mam. W kolejności mam Marblemanię.
|
|
|
|
#2878 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zwłaszcza, że w poniedziałek wybieram się podciąć końcówki, ostatni raz podcinałam w grudniu, więc już najwyższy czas ![]() Ale jak znam życie skończyłoby się na opasce albo spinkach i zapuszczaniu No i nie wiem czy nie wkurzałaby mnie przy okularach.A wyjaśniło się coś w końcu? ![]() Cytat:
![]() Ja kupiłam czarny, ale jeszcze nie używałam. Cytat:
Pożarłam właśnie całą czekoladę truskawkową Wedla ![]() |
|||
|
|
|
|
#2879 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem z niego zadowolona,ale trochę się jednak kruszy
![]() Mam ochotę na Desperadosa
|
|
#2880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też mam ochotę na piwo, ale jutro będę żłopać, bo jednak idę na koncert Tylko tam nie mają takiego dobrego piwa, jakie piłam na ostatnim koncercie ![]() |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:06.

No to teraz kalendarz i do dzieła, sssasasasa 

Chyba mnie choroba bierze i nie mogę się ogarnąć