Włosomaniaczki cz. VIII - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-04-15, 00:27   #2851
Finlora
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
A to nie jest blog dziewczyny, do którego linki już tu kiedyś dziewczyny wklejały? Nie pamiętam dobrze, ale może któraś skojarzy...
Tak, to ona, wróciła z nowym blogiem i chyba nie akceptuje komentarzy

Cytat:
Super No to teraz kalendarz i do dzieła, sssasasasa
Taaa, może jeszcze termometr w nie powiem co

Byłam dziś na koncercie metalowym - grały 2 zespoły, jeden z nich był z mojego miasta, rozpoznałam w nich ludzi, których znałam ponad 10 lat temu, ale kontakt się urwał. Istnieją w sumie już od dosyć dawna, ale szukali wokalistki i dzisiaj z nią wystąpili - kurde, dobrzy są! Nie wiedziałam, że w moim mieście jest taki świetny zespół gotycki, właśnie nagrywają płytę, jak już nagrają to dadzą znać, bo TŻ zna perkusistę
W necie można jedynie posłuchać czegoś instrumentalnego, jeszcze bez wokalistki http://www.myspace.com/video/vid/57004419.
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-15, 02:42   #2852
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Ja w całkowicie płaskich chodzę jak kaczka, muszę mieć choć minimalny obcas.

A ja mam uczucie jakby mi łydka na dół zsuwała się
Prawdę powiedziawszy to ja się zbytnio nie znam, ale nie widziałam jeszcze na żywo dobrze wyglądającej dziewczyny w balerinkach . Chociaż może jest i tak, że przyganiał kocioł garnkowi, bo ja sama często w - jak Wy to nazywacie : oksfordkach Ryłki biegam . No ale to ciut inny fason .
A teraz w sklepach widziałam jakieś takie a' la mokasyny na zupełnie płaskiej podeszwie. Pewnikiem nowy trend .

Cytat:
Napisane przez Finlora
Ta bloggerka jest już słynna na wizażu

Zapisałam jej blog, coby sobie humor poprawiać .

Cytat:
Napisane przez Finlora
Wrzuciłam do narcyzowego fotkę z dzisiejszej zabawy papilotami

Utrwal mocno żelem i zasuwaj na kręcone, ze stwierdzeniem : wydobyłam skręt z włosów . Widziałam parę takich delikwentek .
Aga, miałaś kiedyś grzywkę "na prosto" ?

Cytat:
Napisane przez Finlora
Chyba dostałam @

"Chyba" ?

Cytat:
Napisane przez ImmortalLover Pokaż wiadomość
Przepraszam Was,ale mam dzień wegetacji i nie mam siły odpisywać
Co jest z Tobą ? Nauka czy zajęcia pozaszkolne Cię pokonują ?

Cytat:
Nie mogłam zrozumieć tego szału na rybaczki, no ni chu-chu. Wszystkie moje koleżanki szalały i kupowały a ja patrzyłam jak na dziwowisko...
No rybaczki to i ja nosiłam . Na nadmorskich promenadach i na molo w Sopocie . Nawet lubię, szczególnie te zapinane z boku . Mam nawet ze trzy pary w domu . W tym sezonie jak znalazł, bo w kolorowych kolorach
Miałam na myśli te spodnie pt. : nie wiadomo co . Takie powyżej kostki, z normalnymi {nie rurkowymi} nogawkami .

Cytat:
Napisane przez Estelle
A balerinek też nie preferuję, aczkolwiek mam jedne, czasem się przydają. Kupiłam na końcówkę z Yao
To inna inszość. Nie dla urody, a z konieczności . Ja też do wiejskiego sklepu po bezdrożach i wertepach w szpilkach od Louboutina nie biegam .

Cytat:
Napisane przez Estele
Chyba jeszcze w mojej kolekcji nie mam takiego koloru... to chyba dobry powód, prawda?
Nie znam lepszego powodu .

Cytat:
Taaa, może jeszcze termometr w nie powiem co

O ile się wyznaję, jest jeszcze metoda "na śluz" .

Ale u mnie mgła !

Miłego dnia
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-15, 10:56   #2853
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość

"Chyba" ?

Co jest z Tobą ? Nauka czy zajęcia pozaszkolne Cię pokonują ?
U mnie zawsze jest chyba Raz jest, raz nie ma

Na uczelni od Świąt nie byłam, tylko raz Chyba mnie choroba bierze i nie mogę się ogarnąć

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

ImmortalLover jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-15, 12:55   #2854
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
A ja mam uczucie jakby mi łydka na dół zsuwała się
Też to mam. I jak dosyć szybko idę w takich całkowicie płaskich butach to strasznie mnie łydki bolą

Cytat:
Utrwal mocno żelem i zasuwaj na kręcone, ze stwierdzeniem : wydobyłam skręt z włosów . Widziałam parę takich delikwentek .
Aga, miałaś kiedyś grzywkę "na prosto" ?
Poważnie?
Miałam kiedyś taką grzywkę, ostatni raz w szkole podstawowej

Cytat:
"Chyba" ?
Bo to takie plamienie było i nie wiedziałam jak będzie dalej, ale dzisiaj już wszystko normalnie, łącznie z bólem brzucha

Cytat:
O ile się wyznaję, jest jeszcze metoda "na śluz" .
To ja podziękuję, nie mam cierpliwości
Stary 2012-04-15, 17:22   #2855
Finlora
Zakorzenienie

Chyba wreszcie nauczyłam się jak nakładać róż, żeby wyglądać ładnie i naturalnie
Oczywiście o podkreśleniu kości policzkowych nie ma mowy, bo najpierw musiałyby być choć odrobinę widoczne
Stary 2012-04-15, 23:58   #2856
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
Tak, to ona, wróciła z nowym blogiem i chyba nie akceptuje komentarzy

Ciekawe dlaczego
Cytat:
Byłam dziś na koncercie metalowym - grały 2 zespoły, jeden z nich był z mojego miasta, rozpoznałam w nich ludzi, których znałam ponad 10 lat temu, ale kontakt się urwał. Istnieją w sumie już od dosyć dawna, ale szukali wokalistki i dzisiaj z nią wystąpili - kurde, dobrzy są! Nie wiedziałam, że w moim mieście jest taki świetny zespół gotycki, właśnie nagrywają płytę, jak już nagrają to dadzą znać, bo TŻ zna perkusistę
W necie można jedynie posłuchać czegoś instrumentalnego, jeszcze bez wokalistki http://www.myspace.com/video/vid/57004419.
Oj, ale ja Ci tych koncertów zazdroszczę
A za dwa dni Anathema
Cytat:
No rybaczki to i ja nosiłam . Na nadmorskich promenadach i na molo w Sopocie . Nawet lubię, szczególnie te zapinane z boku . Mam nawet ze trzy pary w domu . W tym sezonie jak znalazł, bo w kolorowych kolorach
Miałam na myśli te spodnie pt. : nie wiadomo co . Takie powyżej kostki, z normalnymi {nie rurkowymi} nogawkami .
Te 7/8 swoją drogą
Rybaczkowe mam tylko jedne, bardziej jak bermudy - na górskie wycieczki najczęściej zakładam.
Ale takie obcisłe nigdy mi się nie podobały, a pamiętam jak dziś - 3/4 szkoły mojej to nosiło
Cytat:
To inna inszość. Nie dla urody, a z konieczności . Ja też do wiejskiego sklepu po bezdrożach i wertepach w szpilkach od Louboutina nie biegam .
Czasem zakładam, ale rzadko. Do jeansów najczęściej, bo do spódnicy raczej nie pasują. Kaczuszkę ze mnie robią
Cytat:
Nie znam lepszego powodu .

Cytat:
Na uczelni od Świąt nie byłam, tylko raz Chyba mnie choroba bierze i nie mogę się ogarnąć
Oj, to zdrówka życzę
Cytat:
To ja podziękuję, nie mam cierpliwości
Licz i "ćwicz"
Cytat:
Chyba wreszcie nauczyłam się jak nakładać róż, żeby wyglądać ładnie i naturalnie
Oczywiście o podkreśleniu kości policzkowych nie ma mowy, bo najpierw musiałyby być choć odrobinę widoczne
Super
W sumie sama używam różu w zasadzie dla ożywienia twarzy niż podkreślania kości, bo tego nie umiem, ale może wkrótce się nauczę

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-16, 02:58   #2857
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
Chyba mnie choroba bierze i nie mogę się ogarnąć
No to trzymam kciuki za poprawę zdrowia fizycznego i psychicznego

Cytat:
Miałam kiedyś taką grzywkę, ostatni raz w szkole podstawowej

No i co ? Jak było ?

Cytat:

A widzisz . Asia zawsze powtarza : tylko trening rodzi mistrza !

Cytat:
Ciekawe dlaczego

Asia, jak mam kupić lakier do paznokci Catrice ?

Trzymajta kciuki - od dzisiaj walczę o okulistę .

Miłego dnia
Stary 2012-04-16, 09:49   #2858
'Estelle'

Cytat:
Asia, jak mam kupić lakier do paznokci Catrice ?

Miłego dnia
A który kolor potrzebujesz? Catrice jest w Naturze, ale z tego co wiem, jeszcze nie we wszystkich. Jakby co - ja mogę kupić, jeśli jest, tylko mi nazwę koloru podaj Wyślę razem z Uguisu, bo już przyszło

Kciuki za doktorka zaciskam rzecz jasna mocno

Stary 2012-04-16, 22:21   #2859
'Estelle'

Pisać Dziobki moje

Mam ochotę kupić sobie perfumy, ale ostatnio kupiłam dwie flaszki i trzecią dostałam, to po pierwsze, po drugie jak zwykle szkoda mi trochę kasiory, bo zbieram na inne, ale te inne są strasznie drogie, a po trzecie to zapach, który kiedyś dostałam od byłego , ale co zrobić, skoro mi się spodobał ...

Stary 2012-04-16, 22:31   #2860
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:

Oj, ale ja Ci tych koncertów zazdroszczę
A za dwa dni Anathema
A u mnie w piątek kolejny koncert metalowy
Ale zastanawiam się czy iść, bo w sobotę idę do roboty
Zauważyłam, że ostatnio jakby coraz więcej było koncertów i to nie za sprawą rządzących, bo na nich nie ma co liczyć, tylko z inicjatywy właścicieli pubów.

Cytat:
Licz i "ćwicz"
Nie chce mi się

Cytat:
Super
W sumie sama używam różu w zasadzie dla ożywienia twarzy niż podkreślania kości, bo tego nie umiem, ale może wkrótce się nauczę
Jak się nauczysz to mnie też naucz

Cytat:
No i co ? Jak było ?
Hmm, to było tak dawno, że ledwie pamiętam. Na pewno pamiętam, że z grzywką wyglądałam bardziej dziecinnie I że strasznie mi się przetłuszczała. Aha, jeszcze mi się pod nią więcej pryszczy robiło na czole

Cytat:
Trzymamy

---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ----------

Cytat:
Pisać Dziobki moje

Mam ochotę kupić sobie perfumy, ale ostatnio kupiłam dwie flaszki i trzecią dostałam, to po pierwsze, po drugie jak zwykle szkoda mi trochę kasiory, bo zbieram na inne, ale te inne są strasznie drogie, a po trzecie to zapach, który kiedyś dostałam od byłego , ale co zrobić, skoro mi się spodobał ...
Przecież się pisze, dzióbku

A co to za zapach?
Ja na razie mam dosyć - 2 flaszki wampirzych z Essence, Paco Rabanne Black XS (moje najdroższe perfumy ), waniliowe z YR, C-Thru Charming i "odpowiednik" Euphorii
Stary 2012-04-16, 23:45   #2861
'Estelle'

Cytat:
A u mnie w piątek kolejny koncert metalowy
Ale zastanawiam się czy iść, bo w sobotę idę do roboty
Zauważyłam, że ostatnio jakby coraz więcej było koncertów i to nie za sprawą rządzących, bo na nich nie ma co liczyć, tylko z inicjatywy właścicieli pubów.

Nie chce mi się

Jak się nauczysz to mnie też naucz

---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ----------

Przecież się pisze, dzióbku

A co to za zapach?
Ja na razie mam dosyć - 2 flaszki wampirzych z Essence, Paco Rabanne Black XS (moje najdroższe perfumy ), waniliowe z YR, C-Thru Charming i "odpowiednik" Euphorii
Post się skończył
Ja bym szła
Kiedyś poszłam na imprezę i balowałam do drugiej [więc po 3 jakoś byłam w domu dopiero, bo jak to student, wracałam z buta], a potem na 7 rano jeszcze na zajęcia Aaaa i jeszcze mnie wtedy wykładowca do tablicy wywołał do jakiegoś zadania

Nie chce? tego Ci się nie chce???

Akurat do mnie przyjedziesz, to będę już po kursie, to Cię naumiem

Zbieram na Ginestet S a ten drugi to CK Eternity, jest właśnie na promocji w Rossmannie online.

Kasiu, wrzuć mi raz jeszcze nazwę tych Chloe, bo oczywiście moja daremna pała zapomniała

Stary 2012-04-17, 03:02   #2862
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
A który kolor potrzebujesz? Catrice jest w Naturze, ale z tego co wiem, jeszcze nie we wszystkich. Jakby co - ja mogę kupić, jeśli jest, tylko mi nazwę koloru podaj Wyślę razem z Uguisu, bo już przyszło
Catrice Ultimate Nudes 080 { Oh, Champs Elysees - tak się podobno nazywa }. W środę będę w mieście to zajdę do Natury . Jak nie będzie, padnę przed Tobą na kolana, bo podobno {!} ładny kolor .

I jeszcze mi się baaaaaardzo chce :
Duri
026 clasic mauve http://www.apbeauty.pl/duri/produkt-id-187.html
i
Carolines rose
-
51 delikatna morela https://www.carolines-rose.com/index...cts&Itemid=126

Ten pierwszy : śliczniasty {widziałam efekt}, ale 35,00 zł za lakier to chyba zbyt drogo . Nie wiem .

Wczoraj kupiłam : Pierre Rene Top flex 212 {malinowy jak na moje oczy}
Spojrzałam do mojej łazienkowej szafki i zobaczyłam rzecz straszną : mam sześć lakierów i wszystkie czerwone . Dlatego na beże spoglądam .

Cytat:
Napisane przez Estelle
Kciuki za doktorka zaciskam rzecz jasna mocno
Cytat:
Napisane przez Finlora
Trzymamy

Dziękuję, ale jak na razie . Chciałam iść na ubezpieczenie . Płacę 150 euro miesięcznie, to, kurde, chyba mi się należy .
Pani doktór, którą mi polecono, przyjmuje w poniedziałki na NFZ, na drzwiach jej gabinetu jak byk napisane jest : zapisy od 8 do 10 telefoniczne nr tel ... . To ja 8.15 za słuchawkę i dzwonię . Po ośmiokrotnym włączeniu się faxu, odebrała. I wiecie co ?! Na telefon nie zapisuje. Kazała mi przyjść w kolejkę, podpowiadając, że ludzie stoją już od 5-tej i nie wszystkich danego dnia zdąży przyjąć, bo pracuje do 13. To ja grzecznie : to prywatnie proszę . Wizyta 100,oo zł i też w kolejkę, siedzieć i czekać . Ja pierniczę, za stówę nie może na konkretną datę zapisać ? Dzisiaj dzwonię do innego lekarza .
A w tym wszystkim najbardziej mnie dziwi, co już niejednokrotnie pisałam, że ludzie bez słowa dają się tak upadlać i sobą pomiatać . Przecież ACTA nam pokazała, że jednak można. Matko kochana, do czego to doszło !
W niedzielę u mnie w mieście była demonstracja o nielikwidowanie radia Trwam. Ludzi kupa, zorganizowani, z transparentami itp . Nie tylko starsi . A ci sami stoją od 4-tej, 5-tej w kolejkach do lekarzy bez słowa protestu . Rozumiem kolejki, ale nie rozumiem : nie zapisujemy na wizyty .

Cytat:
Nie chce mi się
Do lekarza czas się udać . Oziębłość można wyleczyć
Cytat:
Napisane przez Finlora
strasznie mi się przetłuszczała. Aha, jeszcze mi się pod nią więcej pryszczy robiło na czole

Jak tak, to nic nie mówię .

Cytat:
Napisane przez Estelle
Kasiu, wrzuć mi raz jeszcze nazwę tych Chloe, bo oczywiście moja daremna pała zapomniała
Chloe Intense . Wersja zimowa, z czarną wstążeczką. Jakieś pół roku temu zaczęły krążyć plotki, że wycofują . Ile w tym prawdy - nie wiem, nie sprawdzałam ostatnio. Jeśli tak - byłaby to istna tragedia, bo nadal je lubię i butla mi się kończy .

Miłego dnia
Stary 2012-04-17, 11:21   #2863
'Estelle'

Cytat:
Catrice Ultimate Nudes 080 { Oh, Champs Elysees - tak się podobno nazywa }. W środę będę w mieście to zajdę do Natury . Jak nie będzie, padnę przed Tobą na kolana, bo podobno {!} ładny kolor .
Z autopsjii nie znam, ale - odradzam. Dziewczyny z wątku Catrice bardzo skarżyły sie na nudziaki tej firmy. Schną milion godzin, a krycie słabe, trzeba wiele warstw, robią smugi. Szkoda tych 10 zł.

Cytat:
I jeszcze mi się baaaaaardzo chce :
Duri
026 clasic mauve http://www.apbeauty.pl/duri/produkt-id-187.html
i
Carolines rose
-
51 delikatna morela https://www.carolines-rose.com/index...cts&Itemid=126

Ten pierwszy : śliczniasty {widziałam efekt}, ale 35,00 zł za lakier to chyba zbyt drogo . Nie wiem .

Wczoraj kupiłam : Pierre Rene Top flex 212 {malinowy jak na moje oczy}
Spojrzałam do mojej łazienkowej szafki i zobaczyłam rzecz straszną : mam sześć lakierów i wszystkie czerwone . Dlatego na beże spoglądam .
Ano trochę drogo
A ja dziś do Natury polazłam z koleżanką i znowu lakier kupiłam
Tym razem perwinkle z fioletowymi drobinkami

Przejść z lekarzami współczuję szukaj innego
Cytat:
Chloe Intense . Wersja zimowa, z czarną wstążeczką. Jakieś pół roku temu zaczęły krążyć plotki, że wycofują . Ile w tym prawdy - nie wiem, nie sprawdzałam ostatnio. Jeśli tak - byłaby to istna tragedia, bo nadal je lubię i butla mi się kończy .
A on jest może w Rossmannie? Czy innej drogerii? czy tylko w sklepach "niszowych"?

Stary 2012-04-17, 16:37   #2864
ImmortalLover
Zakorzenienie

Mnie się bardzo podobają perfumy "Euphoria" ale nie stać mnie na nie i pewnie potrwa to dosyć długo
Zabrałam się za sprzątanie, w pokoju powiedzmy,że jest już ok, teraz jeszcze mój tygodniowy przydział-łazienka... Nie mam na nic siły.

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

Stary 2012-04-17, 17:11   #2865
Heroldin
Zakorzenienie

Cytat:
Z autopsjii nie znam, ale - odradzam.
To nie kupuję .

Cytat:
Napisane przez Estelle
A on jest może w Rossmannie?
No coś Ty ?!
http://www.ceneo.pl/3792803?se=WaacY...FQdG3wodLEbwiw

Cytat:
Nie mam na nic siły.
Odpocznij ! Nie od razu Kraków zbudowano .
Stary 2012-04-17, 17:13   #2866
ImmortalLover
Zakorzenienie

Już posprzątane Jeszcze tylko pranie wywieszę jak się wypierze i idę się zaraz umyć

Stary 2012-04-17, 21:09   #2867
'Estelle'

Cytat:
Mnie się bardzo podobają perfumy "Euphoria" ale nie stać mnie na nie i pewnie potrwa to dosyć długo
Zabrałam się za sprzątanie, w pokoju powiedzmy,że jest już ok, teraz jeszcze mój tygodniowy przydział-łazienka... Nie mam na nic siły.
Muszę obczaić ten zapach, bo popularny, a ja w ogóle go nie znam

Nawet lubię sprzątać łazienkę
Też nie mam na nic siły. A na sprzątanie tym bardziej. Szczególnie, że dziewczyny w 5 minut przywracają stan wyjściowy
Cytat:
Ha! Są w Rossmannie tylko inne: http://www.rossnet.pl/okazja_online/...obiet-50ml,548
Szukam, gdzie by tu obwąchać stacjonarnie

Stary 2012-04-17, 21:20   #2868
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Post się skończył
Ja bym szła
Kiedyś poszłam na imprezę i balowałam do drugiej [więc po 3 jakoś byłam w domu dopiero, bo jak to student, wracałam z buta], a potem na 7 rano jeszcze na zajęcia Aaaa i jeszcze mnie wtedy wykładowca do tablicy wywołał do jakiegoś zadania
To się jeszcze zastanowię Tylko tym razem będą chyba jakieś ciasteczkowe potwory, a ja za takimi akurat nie przepadam, tzn toleruję jeśli towarzyszy im kobiecy wokal

Cytat:
Nie chce? tego Ci się nie chce???
Liczyć mi się nie chce

Cytat:
Akurat do mnie przyjedziesz, to będę już po kursie, to Cię naumiem
Już nie mogę się doczekać

Cytat:
Zbieram na Ginestet S a ten drugi to CK Eternity, jest właśnie na promocji w Rossmannie online.
Nie znam ani jednego ani drugiego

Cytat:
Dziękuję, ale jak na razie . Chciałam iść na ubezpieczenie . Płacę 150 euro miesięcznie, to, kurde, chyba mi się należy .
Kurde, współczuję

Cytat:
Do lekarza czas się udać . Oziębłość można wyleczyć
To mi akurat nie grozi, po odstawieniu tabletek libido nieźle podskoczyło

Cytat:
Jak tak, to nic nie mówię .
Widziałabyś mnie w grzywce? Bo miałam ją tak dawno, że ciężko mi sobie siebie wyobrazić
Stary 2012-04-18, 03:13   #2869
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
idę się zaraz umyć
Przypomniałaś mi powiedzenie mojego pierwszego nauczyciela od angielskiego : "Myjcie się dziewczyny, bo nie znacie dnia ani godziny !"

Cytat:
Muszę obczaić ten zapach, bo popularny, a ja w ogóle go nie znam
No coś TY ? W ubiegłym roku cała Polska nim waniała !

Cytat:
Napisane przez Estelle
A tego to ja nie znam .
Ta "moja" Chloe jest u mnie w sklepiku z perfumami . Sklepik ten z wieeelkimi ambicjami jest . Może i u Ciebie jest takowy . W jakiejś galerii ?

Cytat:
Korzystaj !!!

Cytat:
Napisane przez Finlora
Widziałabyś mnie w grzywce?

Tak się właśnie zastanawiam. Ale jeśli sprawiała Ci ona kłopot - nie obcinaj .

Miłego dnia
Stary 2012-04-18, 14:44   #2870
'Estelle'

Cytat:
Nie znam ani jednego ani drugiego

Pierwszy bardzo niszowy, a drugi znajdziesz w Rossmannie pewnie

To rób bez liczenia byle często, to prędzej "trafisz"
Cytat:
No coś TY ? W ubiegłym roku cała Polska nim waniała !

A tego to ja nie znam .
Ta "moja" Chloe jest u mnie w sklepiku z perfumami . Sklepik ten z wieeelkimi ambicjami jest . Może i u Ciebie jest takowy . W jakiejś galerii ?
Serio , ale wiesz, że ja w ogóle nie w temacie. Na perfumowy w ogóle nie zaglądam, ciemna masa ze mnie. To dzięki Tobie dowiedziałam się o Creed i innych i trafiłam na Ginestet, który uwielbiam [wciąż nie potrafię podjąć męskiej decyzji o zakupie całej flaszki ].

Popytam jeszcze w perfumy-Express czy jak to tam się zwie, mają większy wybór, a jeśli to nie jakaś tam bardzo niszowa propozycja, to może będą mieć.

Stary 2012-04-18, 16:11   #2871
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
Przypomniałaś mi powiedzenie mojego pierwszego nauczyciela od angielskiego : "Myjcie się dziewczyny, bo nie znacie dnia ani godziny !"
Mnie się to kojarzy z jakąś piosenką disco

Kupiłam dziś tusz do rzęs z Essence,ciekawe czy się sprawdzi I idę wieczorem ze współlokatorką na "Titanica"- romantyczny wieczór

Stary 2012-04-18, 23:01   #2872
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Zawsze mnie to powiedzenie rozwalało

Cytat:
Korzystaj !!!
Będę

Cytat:
Tak się właśnie zastanawiam. Ale jeśli sprawiała Ci ona kłopot - nie obcinaj .
Powiem Ci, że ciekawa jestem jak bym wyglądała z grzywką, bo miałam ją tak dawno, że już nie pamiętam. Ostatni raz chyba jednak w liceum. I wiesz co, tak sobie kojarzę, że jakoś tak zawsze kończyłam bez grzywki, czyli wniosek z tego, że chyba musiała mnie wkurzać Poza tym wkurzałoby mnie, że musiałabym co miesiąc chodzić do fryzjera, żeby ją podciąć, bo gdybym sama spróbowała to skończyłabym pewnie z grzywką do połowy czoła

Cytat:
Pierwszy bardzo niszowy, a drugi znajdziesz w Rossmannie pewnie
Będę musiała powąchać

Cytat:

To rób bez liczenia byle często, to prędzej "trafisz"
A ile przy tym zabawy

Cytat:
Kupiłam dziś tusz do rzęs z Essence,ciekawe czy się sprawdzi I idę wieczorem ze współlokatorką na "Titanica"- romantyczny wieczór
Który tusz?
Stary 2012-04-18, 23:29   #2873
'Estelle'

Cytat:
KtórEN ???
Cytat:
Powiem Ci, że ciekawa jestem jak bym wyglądała z grzywką, bo miałam ją tak dawno, że już nie pamiętam. Ostatni raz chyba jednak w liceum. I wiesz co, tak sobie kojarzę, że jakoś tak zawsze kończyłam bez grzywki, czyli wniosek z tego, że chyba musiała mnie wkurzać Poza tym wkurzałoby mnie, że musiałabym co miesiąc chodzić do fryzjera, żeby ją podciąć, bo gdybym sama spróbowała to skończyłabym pewnie z grzywką do połowy czoła

A ile przy tym zabawy
Grzywka potrafi być wkurzająca. Jak urośnie za długa i trzeba ją odgarniać, jak się rozkłada na pół [w dwie przeciwne strony], szybko się przetłuszcza i czasem generalnie mnie osobiście denerwuje, że mi coś po czole majta.
Jako, że boję się fryzjerów, to na razie podcinam sama i czasem fakt, wyjdzie w pół czoła, ale to tak nawet fajnie, pin-up'owo [grunt to sobie wkręcać i robić pozytywny PR ]. Ostatnio mam ochotę na grzywkowy skos

Zabawa jest najlepsza

Stary 2012-04-19, 02:55   #2874
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
trafiłam na Ginestet, który uwielbiam [wciąż nie potrafię podjąć męskiej decyzji o zakupie całej flaszki .
Ja, odkąd US mnie ściga, na bieżąco nie jestem. Perfumy to fajna rzecz. Zawsze mnie fascynowały .
Jak Ci się podoba i masz możliwość - kupuj . Wiesz jaka to rozkosz otulić się w ulubiony zapach ?

Cytat:
Napisane przez Estelle
jeśli to nie jakaś tam bardzo niszowa propozycja, to może będą mieć.
Można powąchać :
http://allegro.pl/chloe-intense-1-2-...244893063.html

I w Sephorze tez powinny być . Oto dowód :
http://allegro.pl/chloe-intense-ok-1...252563099.html

Cytat:
wieczorem ze współlokatorką na "Titanica"- romantyczny wieczór
Ten film ?

Cytat:
czyli wniosek z tego, że chyba musiała mnie wkurzać
To rzeczywiście - nie rób .

Cytat:
Napisane przez Finlora
A ile przy tym zabawy

Świntuszyca !!!

Cytat:
Zabawa jest najlepsza
Hłe, hłe, hłe !
Nie denerwujcie głodnej !

Miłego dnia
Stary 2012-04-19, 06:04   #2875
Heroldin
Zakorzenienie

Macie na pokuszenie :
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-z-7-ziol.html

Oto recenzja Wizażanki, należącej {moim zdaniem } do grupy tych świadomych :
*wyciag z korzenia prawoslazu- lagodzi podraznienia
*olej z orzechow makadamia-naturalna witF, natluszcza chroni, zapobiega utracie wody z naskorka/wlosow
*rzepik pospolity-wygladza , odzywia wlosy tonizuje skore glowy,wspanialy skladnik stosowany w odzywkach do ukladania wlosow niesfornych,kreconych
*rozmaryn lekarski-stymuluje mieszek wlosowy do wzrostu,pobudza skore glowy do cyrkulacji, zapobiega lupiezowi
*szalwia lekarska -korzystnie wplywa na skore glowy; dziala przeciwlupiezowo
*nagietek lekarski-ma wlasciwosci gojace , czesto stosowany ze nadac zolty kolor kosmetykowi
*wyciag z wierzby- goi rany ma wlasciwosci przeciwlupiezowe
*wyciag z dziurawca- dzialanie sciagajace , przeciwzapalne
*lecytyna - nawilza
-na samym koncu -2 konserwanty i 2 parabeny ____
Stary 2012-04-19, 11:28   #2876
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
Ten film ?
Tak w 3d teraz jest

A tusz kupiłam get big! lashes taki srebrny

Stary 2012-04-19, 13:29   #2877
'Estelle'

Cytat:
Ja, odkąd US mnie ściga, na bieżąco nie jestem. Perfumy to fajna rzecz. Zawsze mnie fascynowały .
Jak Ci się podoba i masz możliwość - kupuj . Wiesz jaka to rozkosz otulić się w ulubiony zapach ?
Wiem, dlatego tak oszczędnie używam moją 5 ml odlewkę
Cytat:
Dzięki, obadam może przy najbliższym pobycie w S

Cytat:
Hłe, hłe, hłe !

Miłego dnia
Już siedzę cicho
Cytat:
Macie na pokuszenie :
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-z-7-ziol.html

Oto recenzja Wizażanki, należącej {moim zdaniem } do grupy tych świadomych :
*wyciag z korzenia prawoslazu- lagodzi podraznienia
*olej z orzechow makadamia-naturalna witF, natluszcza chroni, zapobiega utracie wody z naskorka/wlosow
*rzepik pospolity-wygladza , odzywia wlosy tonizuje skore glowy,wspanialy skladnik stosowany w odzywkach do ukladania wlosow niesfornych,kreconych
*rozmaryn lekarski-stymuluje mieszek wlosowy do wzrostu,pobudza skore glowy do cyrkulacji, zapobiega lupiezowi
*szalwia lekarska -korzystnie wplywa na skore glowy; dziala przeciwlupiezowo
*nagietek lekarski-ma wlasciwosci gojace , czesto stosowany ze nadac zolty kolor kosmetykowi
*wyciag z wierzby- goi rany ma wlasciwosci przeciwlupiezowe
*wyciag z dziurawca- dzialanie sciagajace , przeciwzapalne
*lecytyna - nawilza
-na samym koncu -2 konserwanty i 2 parabeny ____
Ożeszwmordę, ale fajny... tylko drożyzna niesamowita
200 zł za standardową pojemność 200 ml - dziękuję
Szkoda by mi go było na włosy - raczej do wcierania w skórę.

Ale tak sobie myślę, że można coś takiego spokojnie zrobić w domowym zaciszu. Większość składników dostępna jest na mazidłach.
Cytat:
Tak w 3d teraz jest

O, słyszałam, że dobry i ładnie wydłuża. Jest na mojej liście zakupowej, ale najpierw muszę zużyć te, co mam. W kolejności mam Marblemanię.

Stary 2012-04-19, 22:44   #2878
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Grzywka potrafi być wkurzająca. Jak urośnie za długa i trzeba ją odgarniać, jak się rozkłada na pół [w dwie przeciwne strony], szybko się przetłuszcza i czasem generalnie mnie osobiście denerwuje, że mi coś po czole majta.
Jako, że boję się fryzjerów, to na razie podcinam sama i czasem fakt, wyjdzie w pół czoła, ale to tak nawet fajnie, pin-up'owo [grunt to sobie wkręcać i robić pozytywny PR ]. Ostatnio mam ochotę na grzywkowy skos
Przez Kasię zaczęła mnie kusić grzywka
Zwłaszcza, że w poniedziałek wybieram się podciąć końcówki, ostatni raz podcinałam w grudniu, więc już najwyższy czas
Ale jak znam życie skończyłoby się na opasce albo spinkach i zapuszczaniu No i nie wiem czy nie wkurzałaby mnie przy okularach.

Cytat:
Ja, odkąd US mnie ściga, na bieżąco nie jestem.
A wyjaśniło się coś w końcu?

Cytat:
Hłe, hłe, hłe !

Cytat:
Takimi rzeczami to Ty lepiej nie kuś

Cytat:
Ja kupiłam czarny, ale jeszcze nie używałam.

Cytat:
O, słyszałam, że dobry i ładnie wydłuża. Jest na mojej liście zakupowej, ale najpierw muszę zużyć te, co mam. W kolejności mam Marblemanię.
A u mnie nie ma MM

Pożarłam właśnie całą czekoladę truskawkową Wedla
Stary 2012-04-19, 22:50   #2879
ImmortalLover
Zakorzenienie

Ja jestem z niego zadowolona,ale trochę się jednak kruszy
Mam ochotę na Desperadosa

Stary 2012-04-19, 22:56   #2880
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jestem z niego zadowolona,ale trochę się jednak kruszy
Mam ochotę na Desperadosa
Ktoś na blogu pisał, że wszystkie te nowe się kruszą
Też mam ochotę na piwo, ale jutro będę żłopać, bo jednak idę na koncert Tylko tam nie mają takiego dobrego piwa, jakie piłam na ostatnim koncercie
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości