|
|
#2821 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII
Cytat:
Właśnie
|
|
|
#2822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2823 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Ja chyba też
![]() Cytat:
Bo i jakie buty mam założyć, kiedy jestem ubrana od stóp do głów na czarno? Tak tak, również latem potrafię się tak ubrać ![]() Chociaż nawet sobie nie wyobrażasz jak ciężko jest kupić czarne dziecinne sandałki ![]() Wczoraj kupiłam coś takiego (nie śmiać się proszę) - http://allegro.pl/sandalki-z-cyrkoni...250539347.html - mam nadzieję, że będą dobre i nie wylądują w koszu ![]() Cytat:
Cytat:
U mnie ciasto było niemalże priorytetem ![]() Cytat:
![]() Zazdroszczę, bo ja zajadam stres ![]() Ja też nie mam. Powinnam dostać pierwszą @ po odstawieniu tabletek i ni ma ![]() |
||||
|
|
|
|
#2824 | ||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Łoj
Ale wiesz, że czeka Cię jeszcze wpłata wpisowego , nie ma lekko ![]() Bo nam nigdy przez te kosmetyki do pierwszego nie starcza Cytat:
![]() Sama kiedyś wypatrzyłam świetne buty na dziecięcym, idealne espadryle, no takie piękne, cukierkowe, miodzio, ale niestety za małe ![]() I jeszcze marzą mi się takie, jak kiedyś miałam: kryta pięta i paluszek, niewielki obcas i paseczek przez kostkę. Ach, jak one bajecznie stukały, kiedy szłam po chodniku Po latach widziałam bardzo podobne i też za małe niestety ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
#2825 | ||
|
Zakorzenienie
|
Zobaczymy jak się będą sprawować
I czy mi się noga zmieści, chociaż mam dosyć szczupłe, więc jest szansa Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
|
|
|
|
#2826 | |
|
|
Cytat:
Eeeee, nieeeee... ![]() Czekam, aż się wszystko wyreguluje i do jako takiej normy wróci. Bo jestem już miesiąc po odstawieniu, a tu głucha cisza... nie to że tęsknię, ale tym razem jest mi potrzebna.
|
|
|
|
#2827 | |||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Tu nie będę dyskutować, bo czarnego koloru raczej w ubiorach nie używam. Za stara jestem . ![]() Cytat:
Cytat:
Pewnie, że możesz . My tu o wszystkim gadamy . Brzydkie nie są . Ja, niestety, nie mogę nosić takiego fasonu. Mam wyjątkowo szczupłą stopę i chodziłabym w butach, palcami chodniki znacząc, a na pietę gołąb mógłby nakupciać . Cytat:
Ja po depilacji nie mam ani gładkiej skóry, ani nie widzę różnicy w czasie wzrostu włosa. Ale te "krostki" po dwóch dniach znikają, a ich ilość zależy od kondycji mojej skóry : przy jednym zabiegu jest ich parę, przy innym - więcej . Dziwne, że mam te kwiatuszki tylko na górnej wardze. Przy depilacji brwi - nigdy . Cytat:
Cytat:
Też zazdroszczę . Gdyby stres odbierał mi apetyt, miałabym już figurę Twiggy . Cytat:
Te, Harpagon w spódnicy. Cytat:
A' propos butów - byłam wczoraj w mieście i ździebko okiem wokoło rzuciłam . O matko kochana ! Dla mnie totalna tragedia ! I powiedzcie mi jedno, bom ja w modzie nieobeznana : sportowe obuwie typu : trampki, jest teraz traktowane jako "do noszenia na ulicę" ? Matko kochana !!! Cytat:
Cytat:
![]() Byłam wczoraj u lekarza . Wyszłam z sześcioma skierowaniami do specjalistów + dwa na rentgen . Muszę się teraz dowiedzieć, jak długo takie skierowania są ważne . Kupiłam lakier do paznokci z Vipery . Znowu zły. W buteleczce wydawało się, że ładna, krwista czerwień. Na paznokciu - czerwień toto jest, ale w jakiś fioletowo - wiśniowym odcieniu . Fuj ! Miłego dnia |
|||||||||||||||
|
|
|
|
#2828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miałam kiedyś taki okres czasu,że jadłam sam majonez z chlebem Ale dlaczego Cię denerwuję? Wiesz ile ja mam stresu? Wczoraj zjadłam łyżeczką sałatki i jako obiad kawałeczek mięcha. Przyznam się bez bicia,że ja pomykam w trampkach <różowych> i kilka osób pytało skąd je mam,bo im się podobają. Z resztą w czym teraz ludzie nie chodzą po ulicy? Na mtv jest program "Operacja stylówa"- głównie dziewczyny, które są strasznie tandetne zmieniane są na ładne naturalne kobitki. W każdym razie w którymś odcinku była dziewczyna, która na imprezy chodziła w taśmie czarnej owiniętej wokół biustu, a druga w gorsecie, majtkach i pasie do pończoch paradowała po ulicy. Totalne dno. Oj Katarzyno, lepiej Ty mnie nie denerwuj i zrealizuj to jak najszybciej ![]() Mnie coś ostatnio podpadły lakiery w Vipery niestety Aga miałam Ci kiedyś pisać,że widziałam jakieś ładne butki w małym rozmiarze i zapomniałam kompletnie jakie były
|
|
|
#2829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Każdą kasę wydaje na oleje i inne badziewia do włosów
|
|
|
|
|
|
#2830 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem dzisiaj tak padnięta, że nawet cytować mi się nie chce...
![]() Nie mogę się doczekać weekendu, kiedy będę mogła odpocząć od tej roboty. Ja wiem, że ten olej krokoszowy pewnie i tak nic nie zdziała, ale pomarzyć można ![]() Gosia, majonez z chlebem czy chleb z majonezem? Bo jak chleb z majonezem to też taką fazę miałam Jeśli chodzi o takie programy to ja się zastanawiam czy rzeczywiście takie laski po ulicy chodzą czy to jest tak zrobione na potrzeby takich programów. Bo wierzyć mi się nie chce, żeby ktoś paradował tak po ulicy ![]() Zamiast mi tu zdjęcia butów robić, żebym mogła zobaczyć to ona zapomina ![]() Kasia, proszę mi się nie ociągać tylko jak najszybciej zrobić (właściwy) użytek z tych skierowań Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2012-04-11 o 23:56 |
|
|
|
|
#2831 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Aaaa, to wszystko jasne .
Cytat:
A jadłaś majonez ze słoika łyżką do zupy ? Ja jadłam ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Pójdę, pójdę . Już u neurologa wizyta na czerwiec {po znajomości !} umówiona . O ortopedę i urologa będę walczyć juto. W przyszłym tygodniu rentgeny. I z rozpędu pójdzieeeeeee ! W międzyczasie okulista, bo mi na gałce ocznej, pod powieką cosik wyrosło . Jak widać na załączonym obrazku : sypię się . ![]() Cytat:
Nasza krew ! Nasza krew ! A co ostatnio kupiłaś ?! Masz może rozeznanie w kosmetykach do stylizacji włosów ? Biedaczysko ! Dziołchy, napiszcie tu https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=605872 , że też chcecie . Im więcej głosów, tym lepiej ![]() Miłego dnia |
|||||
|
|
|
|
#2832 |
|
Zakorzenienie
|
Aga, do grobowej deski będę Ci wdzięczna za link .
Już dawno tak się nie bawiłam . Nigdzie takich kwiatuszków nie uświadczysz .
|
|
|
|
|
#2833 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wydaje mi się,że są tacy ludzie ![]() przepraszam Cytat:
Chociaż może Już nawet nie pamiętam,ale dziś bym tak nie zjadła już ![]() Oj bo się jeszcze wczoraj działo Ale zaszalałam i zjadłam nawet dwie kanapki Martwić się znowu będę za miesiąc...Ucięło mi cytaty Co do lakierów- to szybko odpryskują i niestety coraz dłużej schną ![]() I bardzo dobrze,że się już zapisałaś na wizyty. Chociaż i tak termin mimo znajomości dosyć odległy ![]() Muszę jechać do Krakowa na uczelnię,a taaaak mi się nie chce
|
|
|
#2834 | |||||
|
|
cześć
![]() Mam lenia, dużo na głowie, wieczorami brak weny, troszkę mniej może mnie być w najbliższych dniach ![]() Cytat:
![]() ![]() Moja mam się śmieje, że z grosza resztę wycisnę Cytat:
![]() Nawet sama nosiłam, ale to w podstawówce. Czarne Converse - klasyka ![]() Cytat:
I ciesz się, że Ci znachor skierowania wypisał, bo znam takich, co nie chcą dawać, byle więcej na pacjencie zarobić ![]() Cytat:
Cytat:
Takie laski są w UK i pewnie w USA też. Te nasze odpicowane barbiątka przy nich wyglądają całkiem przyzwoicie ![]() ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- PaCZcie: http://www.youtube.com/watch?v=172O56I11j4 Boskie!
|
|
|
|
#2835 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jutro idę po olejek z alterry ![]() Nie, bo nie używam niczego. ![]() Cytat:
Ja mam zielone fluo ![]() Spoko
|
||
|
|
|
|
#2836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2837 |
|
|
Co tak cicho siedzOM?
|
|
|
#2838 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Aż mnie normalnie paluszki świerzbią, żeby tam coś napisać, ale nie będę się wdawać w niepotrzebne dyskusje ![]() No, żeby mi to było ostatni raz ![]() Cytat:
![]() Posta PiszOM Chociaż za dużo to się nie napisałam ![]() Dogomania nie działa ![]() To pewnie jakiś spisek, żebym na razie nie robiła więcej zakupów ![]() |
|||
|
|
|
|
#2839 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ten czerwony lakier z Twojego blogu, z obiecanek, to jest już w sklepach ? Cytat:
Cytat:
Prywatną wizytę mnie to kosztowało . Znachor znajomy, ja = grupa najwyższego ryzyka, a i tak wizytę zaczęłam od słów : ja dzisiaj prywatnie . Już się nauczyłam poruszania w polskiej rzeczywistości .Cytat:
![]() Szkoda pieniędzy ! Wierz mi . Cytat:
Załatwiam, załatwiam . Najgorzej będzie z okulistą i naczyniowcem, bo tam nie mam żadnych wejść . No i rezonans też będzie trudno. Powalczę . Cytat:
Nie ftrancaj się ! Miłego dnia ---------- Dopisano o 03:59 ---------- Poprzedni post napisano o 03:34 ---------- Zapomniałam . ![]() Znalazłam dobry krem do stóp, z 30% mocznikiem . Nazywa się on OXEDEMIL {krem na pękające piety} i jest do kupienia w aptekach . Polecam. Mnie,już po paru smarowaniach, zaczyna pomagać. |
||||||||
|
|
|
|
#2840 | |
|
Zakorzenienie
|
O tej godzinie to ja już spię
Cytat:
Dlatego sama się boję iść do lekarza,a czuję,że powinnam Chciałam sobie kupić pod AGH,ale szedł jakiś student i powiedział,że niedobre Więc zrezygnowałam![]() Mnie się podobało jak ta koleżanka ją ubrała Walcz, walcz Nienawidzę igieł,ale jak zobaczyłam po tomografii wenflon to prawie zeszłam tam
|
|
|
#2841 | |||||
|
|
Cytat:
![]() Jak wywołane do tablicy, to wtedy piszOM, tak ???Cytat:
Cytat:
Ten z Esenca? Jeszcze nie i nie wiem, czy będzie.Jak szukasz czerwonej perły, to może coś z Sensique? Mają ładną czerwień kremową np. i perłowe też chyba są jakieś. Cytat:
Wyglądałabyś elegancko i schludnie ![]() Cytat:
. Oxy alergolożka mi poleciła dla Yao, na te jej atopy. Ale ona nie lubi się w ogóle niczym smarować, ledwie maść leczniczą jej wciskam po wielkich oporach, więc nie kupiłam.Noooo, lachon się z niej zrobił
|
|
|
|
#2842 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mogę wchodzić na tamten wątek, bo wychodzi an to,że jestem totalną wieśniarą i powinni mnie zamnkąć w jakimś ustronnym miejscu
I pamiętajcie-mężczyzna musi do Was pasować stylem inaczej nie wychodźcie razem z domu!
|
|
#2843 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie bende, obiecuję ![]() Zaraz wyślę ![]() Oj tam oj tam Cytat:
O, to ja się powinnam swojego chłopa pozbyć, a już przynajmniej nie pokazywać się z nim publicznie Przyszły moje butki z allegro, całkiem całkiem, trochę ciężko mi wsunąć stopę do końca, ale może nie będzie tak źle. Kasiu, zapewniam Cię, że w tych butów noga na pewno mi się nie wysunie ![]() |
||
|
|
|
|
#2844 | ||
|
|
Cytat:
O dzisiaj niewywołane się odzywajOM ![]() Jest postęp ![]() Cytat:
![]() Sama mam znowu ochotę kupić jakieś buciory, ale muszę się wstrzymywać, za dużo mam tego już w szafie... nie dalej jak późną jesienią kupiłam. Nawet chyba pokazywałam Wam - takie zakryte, sznurowane na wielkim obcasie. Tylko, kurde, za długo to się w nich nie pochodzi ![]() Kuszą mnie pantofelki koturnowe, moga być peep toe z kokardką
|
|
|
|
#2845 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
OdzywajOM się, zanim usnOM ![]() Wiesz jak to u mnie bywa z zasypianiem przed komputerem - nie mam z tym najmniejszego problemu Cytat:
Ja nie kupuję drogich butów, bo i tak nie ma na mnie rozmiaru, więc mogę często zmieniać (pod warunkiem, że znajdę coś co mi się spodoba) Właśnie wyrzuciłam 2 pary zimowych butów, bo się rozwaliły, w jednych chodziłam chyba tylko pół roku - już nigdy więcej butów z CCC ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2012-04-13 o 22:57 |
||
|
|
|
|
#2846 | |
|
|
Cytat:
Wiem jak to jest z zasypianiem ostatnio bardzo muszę się pilnować, gdy usypiam Yaową, bo wystarczy chwila nieuwagi i kimam w najlepsze . Nawet już nauczyłam się rozpoznawać ten moment, kiedy mnie bierze na drzemkę i odpływam ![]() Nie strasz, bo właśnie te co kupiłam ostatnio są z CCC ![]() Ale pamiętam, jak miałam jedne sandały i faktycznie szybko się rozwaliły
|
|
|
|
#2847 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Mnie, chorowitkę, chyba już wiele nie zaszokuje . Tomografię miałam ze trzy razy {nie, nie w Polsce} . Przy pierwszej było najmilej . W szpitalu wojskowym {NATO} . Matko kochana, jakich ciachulców tam się naoglądałam ... Do dziś wspominam . Cytat:
} ich wypeelingować . A tą Sensique to chyba w Naturze widziałam ?!Cytat:
Cytat:
Cytat:
E tam, e tam ! Każdy ma lustro . Chociaż nie każdy umie w nie patrzeć . Np. mnie nikt i nigdy nie wcisnąłby w balerinki lub trampki . Prędzej też włożyłabym rurki niż spodnie 3/4 { czy też 7/8} . Cytat:
Co jak co, ale na butach nie oszczędzam. Wiem, że masz duże kłopoty z rozmiarówką. Jedyna polska firma, którą mogę ze spokojem serca polecić to Ryłko . Teraz mam parę par od osławionego Lasockiego. Już nie ta klasa . Nie wiem czy macie u siebie Deichmann'a . Mają oni taką linię - 5th Avenue . Nie wiem czy jest w Polsce . Miałam od nich sporo butów i byłam zadowolona . Miłego dnia ---------- Dopisano o 05:24 ---------- Poprzedni post napisano o 04:04 ---------- JA NIE CHCĘ BYĆ TRENDY !!! http://newlifewithfashion.blogspot.c...92-orange.html |
|||||
|
|
|
|
#2848 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie wiem czemu oni mają taką dziwną rozmiarówkę, bo jeśli chodzi nawet o dziecinne buty w Deichmanie to (jak normalnie noszę 34 i 35) muszę kupować 33, w ichniejszym 34 już pływam ![]() Cytat:
![]() Wrzuciłam do narcyzowego fotkę z dzisiejszej zabawy papilotami ![]() Szkoda, że już z powrotem mam proste ![]() Chyba dostałam @ ![]() Pierwsza beztabletkowa, normalnie (gdybym brała tabletki) powinnam mieć tydzień temu, więc nie jest tak źle
|
|||||
|
|
|
|
#2849 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam Was,ale mam dzień wegetacji i nie mam siły odpisywać
Ale przeczytałam wszystkie wiadomości
|
|
#2850 | ||||||||
|
|
Cytat:
![]() Sensique jest w Naturze Cytat:
Sooooo truuuuuu. Nie mogłam zrozumieć tego szału na rybaczki, no ni chu-chu. Wszystkie moje koleżanki szalały i kupowały a ja patrzyłam jak na dziwowisko... Trampki do jeansów to bym założyła tak po godzinach, z dziewczynami na spacer ![]() A balerinek też nie preferuję, aczkolwiek mam jedne, czasem się przydają. Kupiłam na końcówkę z Yao, bo się okazało, że nie mam żadnych płaskich prócz sandałów i sportowych, a w czymś jesień przechodzić było trzeba... A poza tym lekarz mnie opierniczył po jednej z kontrolnych wizyt [przylazłam na koturnach], że chyba wyższych to już nie mogłam założyć ![]() Cytat:
[no musisz się nauczyć zgrywania zdjęć ]Kuszą mnie szafirowe ![]() Chyba jeszcze w mojej kolekcji nie mam takiego koloru... to chyba dobry powód, prawda? Cytat:
Ta linia jest i u nas Cytat:
![]() A to nie jest blog dziewczyny, do którego linki już tu kiedyś dziewczyny wklejały? Nie pamiętam dobrze, ale może któraś skojarzy... Cytat:
Cytat:
No to teraz kalendarz i do dzieła, sssasasasa ![]() Cytat:
Odpocznij i wracaj do nas szybko
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:12.

Bo i jakie buty mam założyć, kiedy jestem ubrana od stóp do głów na czarno? 

, nie ma lekko

Już dawno tak się nie bawiłam . Nigdzie takich kwiatuszków nie uświadczysz .

Dlatego sama się boję iść do lekarza,a czuję,że powinnam 

[no musisz się nauczyć zgrywania zdjęć