|
|
#2191 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakowianki - część XVII
Cytat:
![]() Mogę Cię jeszcze o coś zapytać?
|
|
|
#2192 |
|
Nie depcze krokusów
|
Widzieliście ją?
http://bebzol.com/pl/Zywa-lalka-gale...jec.71635.html
|
|
#2193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nic uniwersalnego nie ma - ja np. po przemyciu twarzy samym micelem albo żelem do mycia dalej mam wrażenie że jest "brudna" i zmywam micelem, potem mydlem, potem znowu micelem lekko Główna zasada jest taka że trzeba próbować co szkodzi, a co działa dobrze, no i metodą prób i błędów zostawiamy kosmetyki które nam pasują i robią dobrze, i wykluczamy takie które robią makabrę na twarzy, i to jest ból bo po pierwsze trzeba wydać kasę na te próby, a po drugie - jak się coś nie sprawdzi to pieniądze wyrzucone w błoto. A naturalna pielęgnacja chociaż wydaje się tania patrząc na ceny, to wcale tak tanio nie wychodzi jak się podliczy wszystko co pasowałoby wypróbować. Zresztą 'nienaturalna' tak samo ![]() Przy cerze tłustej/mieszanej ważne jest żeby jej nie zapchać, ale jednocześnie nie zasuszyć - dlatego trzeba ją nawilżać ale czymś co nie zapycha i nie robi większego kuku jeszcze
|
|
#2194 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie przewidzieli tego wcześniej? ![]() Cytat:
|
|
#2195 |
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry
![]() Wredna Myszka ja pracowalam w administracji --- dokladniej w stypendiach socjalnych. Ale to bylo ponad dwa lata temu , obecnie jestem pracowniekiem biurowo ksiegowym w firmie prywatnej i szukam nowej pracy ![]() Ogromnie sie ciesze ze jest tyle chetnych dziewczyn na spotkanie majowe Pedze do lekarza i do pracy. Chyba mam ostatnio za duzo stresow jednak bo wczoraj az z nerwo w sie zaczelam dusic ![]() Kupilam sobie ten magnezik z potasem i od wczoraj biore , zobaczymy czy pomoze. Milego dnia
|
|
#2196 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2197 | ||||
|
Pani Buka
|
no może
![]() raczej proste ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
moja koleżanka z Wawy najbardziej się cieszy bo musi codziennie przejeżdżać z Pragi koło stadionu do centrum...Cytat:
|
|
#2198 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
noico - oj taki masaż mi się marzy Cytat:
blair - jak robisz tonik na hialuronie? (ja zawsze dodaję hydromanil) a, już widzę
Edytowane przez szyrek Czas edycji: 2012-04-20 o 08:47 |
|||
|
|
|
#2199 |
|
Matka Smoka
|
Od dwóch dni nie wyświetla mi się aktualizacja ostatniego posta jak kliknę w Ustawienia - np. dziś jako ostatni wpis w tym wątku mam z wczoraj 21.20. To samo z innymi wątkami,w tym klubowymi. Jak kliknę we wszystkie subskrybowane wątki, to jest ok. Macie tak?
![]() Ponadto wszystkie reklamy nie wyświetlają mi się dopóki w nie nie kliknę, i komp nie pobierze wtyczki. szyrek - ten filtr babydream tez zmienili chyba dwa lata temu i kijowy się zrobił. A próbowałaś sorayi 45? to hit, którego w tym roku soraya nie wypuszcza, ale można znaleźć wyprzedaże z zeszłego roku jeszcze. Wg mnie tonik z hydomanilem jest przyjemniejszy niż z HA, bo tamten lekko się klei. Edytowane przez Ineso Czas edycji: 2012-04-20 o 08:51 |
|
|
|
#2200 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Bo o 22 wróciłam do domu z uczelni. Właśnie sobie uświadomiłam że czego nie wybiorę na mgr (czy będe podążać za marzeniami, które mam od gimnazjum i przycisnę nóż do gardła czy może zaryzykuję i uwiążę sobie pętlę na szyi i będę beztrosko podskakiwać na stołku - bo po podsumowaniu tak to wygląda :/) to przez najbliższe dwa lata będę chyba absolutnym noł lajfem
![]() Ale chyba powinnam podążać za marzeniami i wybrać to, co jest do nauczenia i co w razie czego można mi wytłumaczyć, a nie to, co wymaga talentu który mam ale nie w takich ilościach jak niektórzy, przez co mogę beztrosko skacząc kopnąć stopami w stołek i się ślicznie powiesić niczym zapachowa choinka przy lusterku w samochodzie ![]() Że tez mnie z rana wzięło na takie sympatyczne pomysły Chodzę przez to cały tydzień podminowana, smutna i co 15 minut zmieniam zdanie całkowicie.Czasem mam wrażenie, że gdybym była całkowicie głupia i ograniczona to życie byłoby łatwiejsze, bo w ogóle nie brałabym pod uwagę ścieżek ryzykownych, bo po prostu nie mogłabym się ich podjąć ![]() Noo, wyżaliłam się, czas oderwać się od excela, zrobić śniadanie, ubrać się, sprzątnąć i wziąć za poprawki w pracy, bo promotor mnie udusi. A potem cały weekend zakuwania, bo przy dobrych wiatrach prócz licencjackiego będę mieć jedną pracę pisemną i dwa egzaminy - wiwat logistyka, rewelacyjny refleks i zaliczanie wszystkiego przed terminem
|
#2201 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Co robicie dziś po 13? Wychodzę wcześniej z pracy i nie mam co ze sobą zrobić
Na niektórych zdjęciach mnie przeraża. Brakuje zakrwawionego noża w tych ślicznych rączusiach. Cytat:
Cytat:
Masz talenty - mniejsze czy większe, ale masz. Masz głowę na karku, znasz swoją wartość i jesteś pracowita. A to 90% sukcesu.
|
|
|
#2202 | |
|
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
To jest przykre, że mam dni, gdy kompleksy mnie tak hamują - nie zgadam, bo się wygłupię, nie podejmę się, bo to za cieżkie i caaała reszta bzdurnych dylematów. Ech, życie. Dobrze, że chociaż mam na studiach koleżanki, które przy tekście, że jestem głupia i sobie nie poradzę, obleję obronę albo coś w tym stylu potrafią mnie szturchnąć w te głupią psychikę i powiedzieć coś budującego, bo inaczej nie wiem co bym zrobiła.
|
|
#2203 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tak w ogóle to już dzisiaj mi do pracy przyszła i powiem Wam, że jest wyjątkowo ładnie wykonana. Tylko ten kolor turkusowy to znacznie bardziej przypomina moim zdaniem niebieski A dziękuję Jakie macie plany na weekend? Może zorganizowany wypad do ZOO? |
||
|
|
|
#2204 |
|
Nie depcze krokusów
|
nicRu - to pamiętaj, że jesteśmy w Twoim fan clubie i jak chcesz usłyszeć peany na swoją cześć, to kieruj się do nas
![]() Hiper - dopiero co byłam w zoo i Hard też
|
|
#2205 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2206 |
|
Matka Smoka
|
Malla - Operę. Co to są ,,dodatki"?
![]() Pochwalę się za to, że w końcu po instalacji chyba 4 rodzaju sterowników, przekopaniu się przez dziwne fora, uruchomiłam scrolle w touchpadzie ![]() hiper - z tym Egiptem mam podobnie Ale my w końcu w tym roku stwierdziliśmy, po raz kolejny rozpatrując oferty - że on jest tani, jak się siedzi w hotelu przy basenie. Jak się chce zobaczyć to, co piszesz cena masakrycznie wzrasta. A, że my chcemy zobaczyć to pojedziemy jak już będziemy mieć sporo kasy. Czyli nigdy hehe.Czym lecicie na Majorkę? Gdzie noclegi? Jaki koszt ogólny? Podziwiam podróżujących tanio. Mnie wykańcza porównywanie cen, szukanie noclegów, szcaowanie kosztów komunikacji i cała reszta. Jestem turysta All inc - wyłącz mózg No dobra, może nie całkiem - lubię wynajem samochodu i samowolny objazd.
|
|
|
|
#2207 | |
|
Nie depcze krokusów
|
A, to nie pomogę wirtualnie, bo dawno nie miałam z Operą styczności.
Cytat:
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;33667809]I jak było? Warto się już wybrać? Ile płaciłyście za wstęp?[/QUOTE] Akurat byłam w takim dniu, gdy po przerwie wyszło słońce, więc zwierzaki były strasznie rozleniwione. Koty spały ![]() Małpy mają obrzydliwe brodawy przy odbycie. Nie było jeszcze niektórych zwierząt. Bilet normalny 18 zł, ulgowy 10 zł.
|
|
|
#2208 | |
|
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
Ale prawda jest taka, że gdyby nie kilka rozsądnych osób, to chyba pogrążyłabym się w całkowitym marazmie w ciągu ostatnich dni.Btw ja w ogóle zazdroszczę wam podróży
|
|
#2209 |
|
Konto usunięte
|
W zoo było fajnie, zapłaciłam 18 zł bo już nie mam zniżek, pofgoda była taka sobie, bo około 14 zaczęło padac jak radośnie szłam przez lasek wolski na bielany
|
|
|
|
#2210 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
jest straszna, chociaż na niektórych zdjęciach wygląda ładnie, ale tylko wtedy gdy są z profilu i gdy nie wdać tej sztuczności i lalkowatości to ciekawe skąd u ludzi biorą się takie fantazje? ciekawe jak wyglądała przed tymi wszystkimi operacjami. nicRu- każdy z nas przechodzi sezonowe załamania, niewiarę w siebie itd. Trzeba pozwolić sobie na takie stany, ale jednoczęśnie umieć w pewnym momencie powiedzieć dość i samemu kopnąć się w tyłek, a nie czekać aż to zrobią inni. To Ty powinnaś zdawać sobie sprawę ze swojej wartości, a nie budować ją na słowach otoczenia. Swoją drogą zawsze zastanawiało mnie to skąd u ludzi bierze się tak ogromna niewiara w swoje możliwości? Sama mam wielokrotnie z tym problem, ale są to stany przejściowe. Zawsze jakoś się mobilizuję. Nie wiem czy dobrze zrozumiałam ale brak samoakceptacji, swojego wyglądu zew. przekłada się bezpośrednio na Twoją wiarę w swoją inteligencję i siłę? [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;33667139]No chyba, że tak. Ja mam podobnie z Egiptem. Niby tanie miejsce, łatwo dostępne, a jednak nigdy nie udało mi się tam wybrać i jakoś właśnie jest dla mnie nieosiągalne. A strasznie chciałabym zobaczyć piramidy, mumie, grobowce, pustynię, wielbłądy ![]() Jakie macie plany na weekend? Może zorganizowany wypad do ZOO?[/QUOTE] eeeee jak to? Egipt jest taki zwyczajny, a Majorka egzotyczna zawsze mi się będzie kojarzy z tą piosenką i kolorowymi sukienkami w falbanki i potrząsaniem biodrami na tle zielonego koca rozwieszonego na sznurkach od namiotów nad staszowską Chańczą(brzmi bardzo egzotycznie ale Wam się zachciało spotykania w ten weekend akurat jak ja nie mogę:/ a do ZOO wybieram się od 4lat i wybrać nie mogę Cytat:
Egipt wcale drogo nie wychodzi. Za 7 dni płaciłam 1 500zł w hotelu 4* opcja HB. W ogóle uważam, że tam nie opłaca się all- jedzenie jest syfiaste, tak samo drinki. A jedzenie w knajpach nie dość, że zróżnicowane, to pyszne i niezbyt drogie. Do plaży 100m, do centrum miasta niedaleko. Wycieczki- Kair 100$/ os., nurkowanie z butlą 30 lub 40$/os. W ciągu 7dni nie było za bardzo czasu na więcej wycieczek, bo np. na Kair potrzebne są 24h, a potem człowiek wraca tak umęczony, że następnego dnia marzy tylko o leżeniu na plaży. Jeśli kiedyś zdecydujecie się tam lecieć to polecam jechać przez Alfa Star, bo są najlepiej zorganizowani chociaż nie ma co liczyć na ewentualną pomoc, ale to jak w każdym biurze. I jeśli będziecie w Hurgadzie to dam wam namiary na Polskę i Egipcjanina, którzy organizuję różne wyjazdy o 1/3 taniej niż rezydenci ![]() też podziwiam umiejętność taniego podróżowania i przeszukiwania tych ofert. Też zawsze starałam się to robić, ale zazwyczaj kończyło się to frustracją, wybraniem pośredniej oferty i poczuciu że można było wyłowić tańszą ofertę
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||||
|
|
|
#2211 |
|
Matka Smoka
|
nicru - ja dopiero w zeszłym roku byłam pierwszy raz na takich prawdziwych wakacjach
Wcześniej zawsze ciułanie grosza najpierw na utrzymanie się, potem na urządzanie mieszkania, praca w wakacje, wczasy na działce. gg - no to już z Kairem to jest 1900zł, a gdzie Sahara, i reszta Żeby zobaczyć więcej to trzeba tak, jak piszesz conajmniej dwa tygodnie.Aktualnie marzy mi się w tym roku Kreta i zwiedzanie skuterem |
|
|
|
#2212 |
|
Nie depcze krokusów
|
gg22 - nie, wzięłam go jako tymczasową rozrywkę dla mojego
![]() Póki co w mieszkaniu 1-pokojowym nie chcę 2 kotów.
|
|
#2213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I chyba lepiej wtedy jechać do Hurgady niż do Sharm-jest bliżej ![]() Miałam wielkie wyobrażenie o piramidach, myślałam, że są na środku pustyni i w ogóle och ach-a tu wyjeżdżasz z Kairu, minutka i jesteś na wielkim parkingu pod piramidami Żeby połazić po pustynnym piasku musiałam się odłączyć od wycieczki i zebrać burę od opiekuna. Za to najlepsze drinki piłam właśnie w Egipcie-barmani na mój widok z uśmiechem już sami mówili 'double wodka'
|
|
|
#2214 |
|
maszyna, nie człowiek
|
gg22 - nie przekłąda się, po prostu, szczególnie w liceum, byłam bardzo zakompleksiona i nie ze wszystkich kompleksów się wyleczyłam chyba. Wrzucona w naprawdę śliczne dziewczyny (wcześniej urodą się nie przejmowałam, ale jak widać hormony zrobiły swoje) i mnóstwo inteligentych osób bardzo przeżywałam każde swoje niepowodzenie (gorsza ocena ze sprawdzianu albo to, że inni świetnie programują a ja nie), bo wcześniej starałam się być we wszystkim najlepsza. Z czasem musiałam dostrzec, że niektóre rzeczy trzeba przewartościować, że nie mogę być najlepsza ze wszystkiego, że lepiej skupić się na konkretnych dziedzinach, a że to, że mam bardzo mały biust nie znaczy, że np. jestem mniej atrakcyjna - po prostu nie jestem taka jak ktoś inny. Fizyczność zaakceptowałam szybciej, ale jak widzę na moim kierunku niektórych geniuszy, to bywa, że ze swoją zwyczajnością czuję się, nie wiem, gorsza? Wiem, że to głupie, ale mam momenty, kiedy mi się to okresowo włącza i mocno kopie po tyłku.
|
#2215 |
|
Zakorzenienie
|
jestem jedną z 42 recenzentek Therm Line ![]() serdecznie polecam preparat osobom chcącym schudnąć - ja przy pomocy ThermLine, ćwiczeń i zdrowego odżywiania sukcesywnie zrzucam zapraszam na wątek do mnie i proszę o trzymanie kciuków ![]() Edytowane przez frezyjka85 Czas edycji: 2012-04-20 o 10:59 |
|
|
|
#2216 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
był jedyny 50+ poniżej dwóch dych i nie dla dzieci ![]() Ależ mi narobiłyście smaka tymi opisami podróż... Mam wolną pierwszą połowę weekendu majowego - co prawda miało być oszczędnie (rowery, zoo i grill u znajomych) ale może pokombinujemy z jakimś wyjazdem. Macie jakieś sprawdzone (i tanie) noclegi w okolicy Krakowa (może jakieś 50km)? No nie wiem, Lanckorona, Ojców, Limanowa? |
|
|
|
|
#2217 |
|
Nie depcze krokusów
|
frezyjka85 - wyedytuj tego posta, bo dostaniesz punkty karne za spam.
Nie można się reklamować po wątkach. Szyrek - a może być Kalwaria?
|
|
#2218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to jak mam zbierać kliki i reklamować therm line? |
|
|
|
|
#2219 |
|
Matka Smoka
|
|
|
|
|
#2220 |
|
Pani Buka
|
odwołali mi zajęcia i jechałam na darmoooo
Nicru nie umiem chyba porządnie pocieszać kogoś w takiej sytuacji, bo sama mam podobny problem. Wydaje mi się jednak, że sam fakt, że dotarłaś do tego momentu w życiu, że kończysz te studia, że masz plany, to duuuże osiągnięcie. co do wakacji - swobodnie czuję się tylko organizując sobie wakacje z Polsce, za granicą mnie to przerasta... no ale nie mam też za bardzo doświadczenia (bo sama jeżdżę na wakacje dopiero od ~3 lat) i swobody finansowej z jednej strony lubię mieć swobodę zwiedzania, z drugiej fajnie jak ktoś mnie trochę prowadzi za rączkę. we Francji było idealnie - loty i część wycieczek załatwialiśmy sobie sami, ale na miejscu była osoba, która pokazywała nam co warto zobaczyć, zawoziła w niektóre miejsca, sprawdzała szczegóły dotyczące transportu (pociągi, autobusy) i tak dalej. nie wiem, co w tym roku, zastanawiam się czy nie wybrać jednak opcji pod tytułem wakacje w Polsce + festiwale muzyczne ale jeszcze się okaże.co nie zmienia faktu, że bardzo bym chciała zwiedzić przede wszystkim Europę bo na razie mam 'zaliczoną' tylko Grecję, południe Francji i bliskie zakątki jak Praga czy Wilno
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2012-04-20 o 11:00 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:09.

Ale wiesz to nie jest tak że jest jeden cudowny środek który działa na wszystkich i u wszystkich wystarczy - zwykle na to żeby zwalczyć trądzik i utrzymać cerę bez niego potrzeba kilku różnych środków ale odpowiednio dobranych
Kwasy są jednym z nich właśnie 
nie przewidzieli tego wcześniej? 

Ale jesteście naprawdę fajne i bardzo pomocne i w ogóle no 
pewnie ludzie wściekli.

Chodzę przez to cały tydzień podminowana, smutna i co 15 minut zmieniam zdanie całkowicie.

No dobra, może nie całkiem - lubię wynajem samochodu i samowolny objazd.
nie umiem chyba porządnie pocieszać kogoś w takiej sytuacji, bo sama mam podobny problem. Wydaje mi się jednak, że sam fakt, że dotarłaś do tego momentu w życiu, że kończysz te studia, że masz plany, to duuuże osiągnięcie.