|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Wybieramy najlepsze wózki ![]() |
|||
x-lander |
![]() ![]() ![]() ![]() |
14 | 25,93% |
Tako |
16 | 29,63% |
Graco |
5 | 9,26% |
Baby Design |
5 | 9,26% |
Roan |
1 | 1,85% |
Baby Merc |
2 | 3,70% |
Peg Perego |
2 | 3,70% |
Coneco |
4 | 7,41% |
ABC Design |
1 | 1,85% |
Maxi Cosi |
8 | 14,81% |
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 54. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1501 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz jak sie noc zbliża to mam nerwy bo sie przez ten ból nie moge wyspać, potem jak juz mnie boli to przy okazji ide sie wysikac i jak wróce do wyra to już chwilowo nie boli a z zaśnięciem problem bo sie światłem kiblowym rozbudze ![]() Jak nie urok to sraczka ![]() A ja pzaurki maluje jak sie szykuje jakiś wypad urodzinowy cy cuś ![]() Bo tak to mi sie malować nie sce i w ogóle jak częściej wode używam to zdziadziały lakier sie robi i odpryskuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1502 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Wrześniowo- Październikowe część III
Cytat:
![]() ![]() ![]() hehe,ma ten interes trzeba przyznać ![]() Przypominiała mi sie sytuacja mojej bratowej. Całą ciąże lekarze jej mówili,że będzie córka,nawet usg przed cesarskim cięciem wskazywało na córkę. A po cesarce lekarz przychodzi i mówi: Urodził się piękny córek ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1503 |
Zadomowienie
|
co do spania to ja mam problemy z biodrami. kazda zmiana pozycji lekko mnie przebudza. a po prawej stronie bol jest niemilosierny. czasami jak sie zasiedze albo poleze w zlej pozycji a pozniej mam wstac to nie moge stac normalnie i kulkeje. jak sie za chwile rozchodzi to juz jest dobrze.
bylam z tym u ortopedy ale powiedzial ze kosci mi sie rozchodza i bede coraz bardziej elastyczna i tak juz bedzie do konca a pozniej to jeszcze gorzej. ---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ---------- iwoncia: ja dlatego sikam w nocy przy zgaszonym. ![]()
![]() ![]() ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA o kosmetykach http://axxxasworld.blogspot.com/ ![]() albo stylizacji rzęs http://lvlinsrzesy.blogspot.com/ ![]() ![]() ![]() "lepiej zrobic cokolwiec niz nie zrobic nic" |
![]() ![]() |
![]() |
#1504 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale to chyba jeszcze będzie czas jak zaczniemy nawijać o porodzie i znieczuleniach ![]() A z tym spaniem - może dlatego jakoś tak spontanicznie śpię teraz z kołdrą między nogami ![]() Bafi@Home własny ogródek marzenie! Chyba powiem rodzicom żeby zaczęli u siebie organizować ![]() Paznokcie maluję, trzeba wykorzystać to że są takie twarde i długie. Cała kolekcja lakierów zgęstniałaby mi przez tyle czasu:P Ciekawe jak z farbowaniem włosów, mam nadzieję że można używać zwykłego szamponu bez amoniaku. Ale on tak okrutnie śmierdzi.
![]() Edytowane przez Agnes!84!! Czas edycji: 2012-04-20 o 07:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1505 |
Raczkowanie
|
ja w nocy wstaje jeść to mnie swiatlo w lodowce rozbudza a tam nie ma jak nie zapalać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1506 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Mój mąż się cieszy na chłopca też ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1507 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, a krem do depilacji można uzywać?
![]() |
#1508 |
Zakorzenienie
|
Nie no ja też używam normalnie, ale mama coś do mnie wczoraj wyleciała z tekstem, że nie powinnam... nie wiem o co jej chodziło
![]() Ten rogal jest ponoć bardzo fajny właśnie na problemy podczas snu ... dziewczyna jak leżałam w szpitalu to mi właśnie go poleciła . Nawet ostatnio w gazecie M jak mama zauważyłam , że się reklamuje ![]()
#1509 | |
Wtajemniczenie
|
Haj!
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1510 |
Zakorzenienie
|
Boże dziewczyny ostatnie kilka dni pożeram pieczywo ... nie mogę się opanować... zawsze jadałam tak z 4 skibki dziennie to teraz aż wstyd się przyznać bo te 4 to potrafię zjeść na samo śniadanie i do tego jeszcze w ciągu dnia sobie uszykuję no i na kolację.... masakra
no masa bodziaków fajnych była, ale wszystko na krótki rękawek ... a nasze dzidzie to od początku praktycznie będą w długich... no te w kropy to wyglądają jak nowe ![]() ![]() ![]()
#1511 |
Zakorzenienie
|
Wpadłam tylko z rańca pochwalić się, że zaczynamy dzisiaj 14 tydzień.
![]()
#1512 |
Zadomowienie
|
HEJKA ale szalejecie z tymi zakupami a ja nic nie kupuje przed porodem dla dzidzi:0)
kurde sama nie wiem co bym jadla ehhh kurde jutro 16 tydzień a ja już wyglądam jak hipopotam
![]() ![]() tak - na zwsze ![]() 30,09,2012 ![]() ![]() 30.03.2016 ![]() Edytowane przez kajaja Czas edycji: 2012-04-20 o 08:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#1513 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry mamuski
![]() ja tylko na chwilę, bo zaraz jadę do US złożyc PIT, pewnie kolejka będzie nie ziemska ![]() ![]() my dzisiaj wstaliśmy wyjątkowo wcześnie, bo o 6:30 ![]() DZIS WIZYTA U GIN I USG!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1514 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
no ja już dość dawno złożyłam i już mam to z głowy na szczęście ![]() ![]() Jejku zazdroszczę że sobie podejrzysz dziś dzidzię ![]() ![]()
![]() |
#1515 |
Raczkowanie
|
Ja tez dziewczyny uciekam, musze wyjsc z domu bo zwariuje, z pracy caly czas wydzwaniaja
![]() ![]() a ide na zakupy bo mi sie brokuly zapiekane z serem zamarzyły i o niczym innym nie mysle ![]() Zazdroszcze tym ktore maja ładna pogode, u mnie popaduje... Milego dnia. |
![]() ![]() |
![]() |
#1516 |
Zadomowienie
|
HEJ WAM
![]() U mnie słoneczka brak,może później przedrze się przez chmury. Zaraz idę na zakupy,bo wczoraj nareszcie wpłynęły mi na konto pieniążki zaległe ![]() ![]() Ja chce już lato! MIŁEGO DNIA! ![]()
#1517 |
Wtajemniczenie
|
czołem mamusie
![]() Vitalia witaj ![]() Wczoraj byłam na spotkaniu z koleżankami i wrąbałam ogromny puchar lodów, ale potem było mi zimno i strasznie kichałam. Dziś już lepiej ![]() Maluszka też czuję najwięcej niziutko, tylko czasem rozszaleje się przy samej górze, dziś coś malusio się rusza, wczoraj też tak wymęczyłam siebie i jego pewnie przy okazji, że dyskoteki nie było. Angel udanej wizyty ![]() Co do spania, najwygodniej mi na prawym boku, ale że wiem że to niby mniej zdrowe to przewracam się na lewy, w szczególności, że na lewym nie męczy mnie zgaga. Ale maluszka czuję tylko jak leżę na plecach i najlepiej jak mam rękę na brzuchu.
#1518 |
Wtajemniczenie
|
a my zaczynamy dziś 17 tc
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1519 | ||
Zakorzenienie
|
Kochana uzywaj to czego potrzebujesz
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja mam 15 tydz i jeszcze nic nie przytyłam,ale na pewno to nadrobie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() I jak się moje jajca potwierdzą na tej wizycie to zaczynam większe zakupy ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1520 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny też tak macie, jak wydmuchuje nos to z dodatkiem krwi, czytałam, że w drugim trymestrze naczynka w nosie są dość słabe i kruche. Bleh jak ja tego nie lubię.
Przyszły tydzień mam pod kątem badań, bo dostałam już skierowanie z pracy na badania okresowe i od razu będę robić te które zalecił mi ginek, a w piątek 27.kw wielki dzień, bo pooglądamy maluszka, pani doktor przyjrzy mu się uważnie i może przy odrobinie szczęścia dowiemy się kto tam buszuje ![]()
Klaudia - 27.10.2006 i Sonia - 29.08.2012 - moje dwa promyczki "Nie wierzysz, mówiła miłość - jak cię rąbnę to we wszystko uwierzysz"ks. Jan Twardowski Edytowane przez Bafi@Home Czas edycji: 2012-04-20 o 08:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#1521 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1522 |
Zadomowienie
|
Helloł !! Dzisiaj nawet w miarę dobrze nam się spało
![]() ![]() Dzisiaj 16.50 USG 3D połówkowe ![]() Tylko nie wiem czemu mam przeczucie że mojej Zośce jajka urosły ![]() a jak się potwierdzi ze Zosia to Zosia to robie napad na jakiś sklep dzieciowy :P
#1523 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
owoce ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
moja znajoma uzywała i chwaliła, mówi, że cudo ![]() ![]() a my zaczynamy dziś 19 tc ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1524 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Też tak mam z tym nosem. Pozatym jak myje zęby to mam wrażenie, że zamiast pastą to krwią czyszcze. Okropne to jest, nie chce mi się nawet ich myć ![]() Ja na badania ide 26 kwietnia, choć wizyte mam 4 maja, ale stwierdziłam, że musze zrobić je w miarę szybko bo później weekend majowy i różnie to może być z tym laboratorium. W sumie będę robiła tylko krew i mocz, ale przecież muszę ![]() Anusia to mieszkanie to już zmień na 4 pokoje, bo produkcje rozpoczniesz i nigdy nie wiadomo kiedy ta dziewczynka się trafi. Ja też strasznie chciałam mieć dziewczynkę, tak mi się marzyła. Ale mój mąż ma podobno takie geny, że będzie samych chłopaków produkował. Więc też jak będę zmieniała mieszkanie to takie większe, bo będę próbowała aż będzie księżniczka ![]() ![]()
![]() |
#1525 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mi pomagają ćwiczenia. Przychodzę z pracy i ćwiczę/rozciągam kręgosłup. Po ćwiczeniach przestają boleć plecy, za to zaczynają boleć pachwiny od naciągania(aż kuleje jak chodzę) ![]() Nie wiem jak wy, ale ja już mam dość stanu ciężarówkowego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1526 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1527 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1528 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dlatego chcieliśmy drugą dziewczynke,żeby mieć parke ![]() Ale jak będzie drugi synek to przynajmiej w najbliższych latach nie planujemy trzeciego. Ja ogólnie nigdy nie chciałam mieć więcej niż dwójki dzieci,ale teraz planujemy może postarać się o trzecie tak za 5-6 lat dopiero ![]() Nie wiem jakie mój mąż ma geny do dziewczynek ![]() My bardzo chcieliśmy pierwszego synka to nigdy nie myślelismy o tym ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1529 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1530 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:41.