Powiększanie piersi cz.7 - Strona 409 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-19, 22:03   #12241
Andzikus
Raczkowanie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
Andzikus to kto zdobył Twoje zaufanie, u kogo robisz? Z tego co widzę, to za 4 dni....ojojojjjj
dr Kociszewska

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
50cc to różnica 5 łyżek wody rozlana na całej wielkości piersi
Nie chcialabym aby to co napisze zostalo odebrane jako dolewanie oliwy do ognia... Staram sie bardzo dokladnie czytac posty na forum i jakos klecic wszystkie informacje do kupy ale, czasem ciezko jest mi wszystko ogarnac. Czasem piszecie, zeby prosic lekarza o wiecej i ze nawet 20-30 ml to juz cos (jeszcze dzis MyaDiva pisala do Ilovesleeping, ktorej lekarz zaproponowal implancik 290 ml zeby starala sie o 325 ml, a to raptem o 35 ml wiecej), a potem pojawiaja sie takie zdania jak powyzsze. I w tym momencie ja glupieje. Za 4 dni mam miec zabieg, staram sie jakos wyobrazic sobie z czym wyladuje po operacji, jakos porownac to do wynikow Dziewczyn, ktore sa po i mam juz taki metlik, ze nic nie wiem... Chyba nie ma wyjscia tylko zamknac oczy i skoczyc

Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png

Edytowane przez Andzikus
Czas edycji: 2012-04-19 o 22:22
Andzikus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 22:24   #12242
sherry.b
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Andzikus Pokaż wiadomość
dr Kociszewska

Nie chcialabym aby to co napisze zostalo odebrane jako dolewanie oliwy do ognia... Staram sie bardzo dokladnie czytac posty na forum i jakos klecic wszystkie informacje do kupy ale, czasem ciezko jest mi wszystko ogarnac. Czasem piszecie, zeby prosic lekarza o wiecej i ze nawet 20-30 ml to juz cos, a potem pojawiaja sie takie zdania jak powyzsze. I w tym momencie ja glupieje. Za 4 dni mam miec zabieg, staram sie jakos wyobrazic sobie z czym wyladuje po operacji, jakos porownac to do wynikow Dziewczyn, ktore sa po i mam juz takie metlik, ze nic nie wiem... Chyba nie ma wyjscia tylko zamknac oczy i skoczyc
Andzikus, wyluzuj już, ja w pewnym momencie też zaczęłam schizować, kiedy każda po kolei zaczęła mi pisać, że inne wkładki, innej firmy, inny wymiar, inna projekcja.... w pewnym momencie miałam takie zwątpienie, że w ogóle chciałam odstąpić od operacji. Ostatecznie jednak zaufałam swoim przeczuciom i lekarzowi.
Każda z nas jest inna. Można wysłuchać podpowiedzi dziewczyn, ale nie dajmy się zwariować...niech podpowiedzi nie staną się wyznacznikiem, bo w innym przypadku spotka Cię moment skrajnego zwątpienia, tak jak mnie to spotkało na tydzień przed zabiegiem, a teraz wiem, że najlepszym wyborem było wprost porozmawiać z lekarzem, co jest dla mnie ważne, na czym mi zależy i mieć zaufanie, że lekarzowi zależy na tym, bym była szczęśliwa.

30 ml? to niby różnica, dziewczyny piszą, że tak, ale tak naprawdę to jest pół kieliszka. Sama oceń czy to mało czy dużo.

I jeszcze jedno. Mune ma większe wkładki niż Izzi, ale u Izzi znacznie większe piersi wyszły, więc każdej z nas wyjdą inne piersi. Ja dostałam 270 i 290 wkładki a mam na ten moment stanik 65 F.

Ale pamiętaj, każda z nas jest inna. Zaufaj lekarzowi i swoim przeczuciom, tylko i wyłącznie.

Edytowane przez sherry.b
Czas edycji: 2012-04-19 o 22:27
sherry.b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 22:32   #12243
MILENKA2012
Raczkowanie

Sherry a jak Ty się dzisiaj czujesz?
bierzesz coś na ból?

Andzikus ja też bym zaufała lekarzowi i porozmawiała o swoich oczekiwaniach ale widzę w Twoim podpisie że będziesz miała sporą wkładeczkę (sorry ale dla mnie wszystko powyżej 300g to sporo )

i Mune się pojawiała, widzę Cię

Edytowane przez MILENKA2012
Czas edycji: 2012-04-19 o 22:37
MILENKA2012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 22:33   #12244
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sherry.b Pokaż wiadomość
Andzikus, wyluzuj już [...]
Zaufaj lekarzowi i swoim przeczuciom, tylko i wyłącznie.
Cytat:
Napisane przez MILENKA2012 Pokaż wiadomość
Andzikus ja też bym zaufała lekarzowi i porozmawiała o swoich oczekiwaniach
sherry.b, MILENKA2012, dzieki Z lekarzem rozmawialam kilkakrotnie, pokazywalam zdjecia piersi jakie chcialabym miec i jakich nie chcialabym miec. Ostatnia rozmowa odbyla sie jeszcze w zeszla srode. Mam zaufanie do mojego lekarza ale deprymuje mnie to co czytam na forum

sherry.b, a co u Ciebie?

Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png

Edytowane przez Andzikus
Czas edycji: 2012-04-19 o 22:42
Andzikus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 22:45   #12245
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

ehh nic mi się te cycki nie zmieniają, jak obserwuję galerie dziewczyn to każda po 3 tyg miała już rowek i w ogóle a ja dwa spuchlaki... wiem że śliczne i równe ale dalej trójkąty.... to chyba przez to że 3 tyg się tak oszczędzałam i dopiero dziś sama umyłam głowę jak tu czytam o Mune, Izzy i Sherry to naprawdę mi się wstyd robi :P hehehhee ze mnie taka niemota.. ale mnie plecy bolą od prostowania się ehi
Stary 2012-04-19, 22:47   #12246
sherry.b
Raczkowanie

Cytat:
sherry.b, MILENKA2012, dzieki Z lekarzem rozmawialam kilkakrotnie, pokazywalam zdjecia piersi jakie chcialabym miec i jakich nie chcialabym miec. Ostatnia rozmowa odbyla sie jeszcze w zeszla srode. Mam zaufanie do mojego lekarza ale deprymuje mnie to co czytam na forum

sherry.b, a co u Ciebie?

No właśnie to jest to o czym piszę, że musisz podejść racjonalnie do tego co piszą tu dziewczyny (z całym szacunkiem do dziewczyn)

Przeczytaj, pomyśl, ewentualnie porozmawiaj o tym z lekarzem, ale dystansuj się od tego, że każda tu będzie radzić Ci co innego.

Ja omal przez to nie odwołałam zabiegu. I w momencie zwątpienia wycofałam się na kilka dni z forum praktycznie całkowicie, by sobie nie mącić przed operacją w głowie.

Buziaki, będzie dobrze Aneczko.

U mnie wszystko ok, czuję się dobrze, biorę tabletki przeciwbólowe, bo mnie boli, ale po tabletkach ból ustępuje. TŻ pomógł mi się umyć przed chwilą. Zakochałam się w swoich cyckach.

Dziś cały dzień leżałam sobie bo taka senna jestem po tych tabletkach i brak mi apetytu, ale poza tym wszystko ok.
Dziękuję za troskę.

Edytowane przez sherry.b
Czas edycji: 2012-04-19 o 22:50
Stary 2012-04-19, 22:47   #12247
mune
Raczkowanie

Cześć dziewczynki!
Cytat:
ale żeście naskrobały, zaraz doczytam

psycholog jest tylko u Kasprzyka i to jedna z rzeczy które mi się nie podobają, jak nie przyniesiesz zaświadczenia to dolicza niby vat inni lekarze też podatki płacą a takich metod nie stosują, mają jasne cenniki, ale też nie mają żon psychologów.
ojoj, a skąd Ty masz kochana takie informacje??? Bo tu nieprawdziwe treści się pojawiają i mogą wprowadzać w błąd dziewczynki, dlatego prostuję w tym miejscu za pozwoleniem. Mój doktorek na pewno nie ma żony psycholożki, żeby było jasne No chyba że ma więcej niż jedną.... Idzie się do psychologa gdziekolwiek, jak kto chce, a nie do żony, jak tutaj zasugerowano... A cennik jak cennik, ja zapłaciłam 15 za anatomy, 13 okrągłe (zgodnie z cennikiem na stronie, więc żadna tajemnica), fakt może jest drożej, ale nie najdrożej (np. u dr. O. niejakiej, u której Klaudeczka miała chyba robić jest drożej zdecydowanie). A też kiedyś sprawdzałam cennik innego lekarza z krk dr M. co Darling nasza robiła i cena jest identyczna więc widać w krk takie stawki, tyle.

Ja tylko mogę powiedzieć za siebie, że mój lekarz jest wart każdej wydanej złotówki. Jednakże ja w żadnym razie nie będę nikogo namawiać do operacji u niego, bo naprawdę mamy masę lekarzy do wyboru i każda zadowolona pacjentka będzie chwaliła swojego, zatem moja ocena nie jest w pełni wiarygodna tak jak i inne subiektywne oceny rozentuzjazmowanych pacjentek pozostałych lekarzy

Piszmy raczej o błędach, powikłaniach, niedociągnięciach, złej opiece i traktowaniu, ignorowaniu pacjentek już po operacjach itd., to da lepszy obraz potencjalnym przyszłym pacjentkom do kogo np. się nie udawać, bo to chodzi o nasze zdrowie i urodę. A ponadto efekty prac naszych lekarzy są w naszych galeriach, każdy może ocenić. Inne sprawy są drugorzędne i pozostają w obszarze prywatnej oceny i subiektywnych odczuć.

Dziewczynki buźki dla Was wszystkich, przecież powinnyśmy się tu tylko kochać i wspierać, nieprawdaż????
mune jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 22:52   #12248
sherry.b
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ise Pokaż wiadomość
ehh nic mi się te cycki nie zmieniają, jak obserwuję galerie dziewczyn to każda po 3 tyg miała już rowek i w ogóle a ja dwa spuchlaki... wiem że śliczne i równe ale dalej trójkąty.... to chyba przez to że 3 tyg się tak oszczędzałam i dopiero dziś sama umyłam głowę jak tu czytam o Mune, Izzy i Sherry to naprawdę mi się wstyd robi :P hehehhee ze mnie taka niemota.. ale mnie plecy bolą od prostowania się ehi
Ale jak to wstyd? Nie ma Ci czego być wstyd. Każda z nas inaczej to znosi, każda ma inny próg bólu. Nie powinnaś czuć się zawstydzona, bo widocznie Twój organizm potrzebuje więcej czasu, co nie oznacza, że jesteś niezaradna.

Uśmiech babo i głowa do góry.

MUNE, DZWONIŁAM DZIŚ DO CIEBIE, NIE ODEBRAŁAŚ

Edytowane przez sherry.b
Czas edycji: 2012-04-19 o 22:55
Stary 2012-04-19, 22:56   #12249
MILENKA2012
Raczkowanie

Cytat:
Ise ja bym się mogła na te Twoje spuchlaki zamienić natychmiast
daj im jeszcze kilka tygodni spokoju a będziesz w Top 10 najładniejszych cycków na forum cierpliwości, cierpliwości
widzę w podpisie że masz podobne wkładki do Mune więc wszystko będzie miodzio

Edytowane przez MILENKA2012
Czas edycji: 2012-04-19 o 23:00
MILENKA2012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 23:08   #12250
Gipsy
Raczkowanie

Co do deprymującego wpływu forum, to ja często fiksuje jak widzę, że dziewczyny z naprawdę pokaźnymi piersami marudzą, że za małe... Teraz akurat wyjeżdżam na weekend w góry i będę mieć odwyk od forum, mam nadzieję, że mi dobrze zrobi

Macie racje, że trzeba ufać lekarzowi ale ja akurat porady tych, które wiedzą więcej bardzo cenię. Żałuję, że nie byłam na forum wcześniej i że nie zorientowałam się dobrze w tym jakich efektów można się spodziewać po danej wielkości implantu. Pewnie teraz miałabym inne cycuszki i może wtedy nie dręczyłyby mnie myśli o kolejnym powiększaniu, na które mnie nie stać i które tak naprawde nie byłoby rozsądne.

W ogóle widzę, że się tu ostanio gorąco robi... Popieram więc apel Mune:
Cytat:
Napisane przez mune Pokaż wiadomość
Dziewczynki buźki dla Was wszystkich, przecież powinnyśmy się tu tylko kochać i wspierać, nieprawdaż????
No! Grzecznie mi tu

Cytat:
Kochana, cierpliwości! Jakbyś moje "trójkąty" zobaczyła to by Ci szczęka opadła Pierwsze fotki wrzuciłam dopiero po miesiącu bo się wstydziłam... Sama widisz jakie piękne piersi z tych implantów wychodzą więc nie martw się : )

Edytowane przez Gipsy
Czas edycji: 2012-04-19 o 23:09
Gipsy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 23:32   #12251
jooasi
Wtajemniczenie

Olivko ale właśnie tak u Ciebie jest piękna , równiutka wyjściówka, niezniszczona młoda skóra, taka pacjentka to marzenie wystarczy trochę poczytać, że opercje piersi są najłatwiejszymi do wykonania w chirurgii plastycznej.

Basiak nie mam nic wspólnego z medycyną ale od kiedy sprawa mnie dotyczy nie ma dnia bym nie zgłębiała tematu dla jasności nie tylko tu na forum choć jemu też sporo czasu poświęcam bo mnie to wciągneło i ciekawi. mam niewyparzony jęzor i faktycznie powinnam rozważniej dobierać słowa, obiecuje poprawe a o jednym doktorze to już nawet nic nie powiem

---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ----------

Andzikus i wszystkie skaczemy tu z zamkniętymi oczami i nie wiemy z czym się obudzimy różnice do 50 ml są tak naprawde nieznaczne ale może to być różnica w projekcji a może w szerokosci implantu a to daje lepsze lub gorsze wpasowanie na klateczce i wypełnienie. przy rozciągniętych piersiach ważny jest każdy ml bo złe wypełnienie to jeszcze gorszy zwis. a ja zawsze bede namawiała dziewczyny na impanty większe niż 300 choćby odrobine bo wiem, że żadna tych dodatkowych ml żałować nie będzie
Stary 2012-04-19, 23:36   #12252
basiak1234
Raczkowanie

Jooasi tu nie o to chodzi aby strzelac fochy ale zeby czasem pomyslec co sie pisze bo to jest forum-czyli miejsce publicznie gdzie dzielimy sie informacjami a nie dezinformacjami ale niestety czasem komus sie cos tylko wydaje a mówi o tym jakby wiedział na pewno a to juz stanowi zasadniczą różnicę. I mozna faktycznie komus krzywde zrobic nawet jak sie ma dobre intencje bo o zadne inne Ciebie nie posądzam
Zauwaz , ze nikt poza Tobą i Mya Diva nie wypowiada sie o pracy innych lekarzy. Co najwyzej pisze ze ktos był z lekarza zadowolony lub nie bo tak czytał. A Ty-z całym szacunkiem -oceniasz, insynuujesz, zawsze cos jest nie tak jesli chodzi o prace czy propozycje drK. Przeciez to jest widoczne jak na dłoni
Ja sie udzielałam troszke jak była tu Magiera ale potem sie wycofałam bo nie czułam tu miłej atmosfery. Teraz pewnie tez sobie znikne ale chciałam to wreszcie napisać i .......naprawde bez
urazy
i jeszcze jedno -dokształcanie sie jest chwalebne ale zeby cos dobrze doradzic w sprawach technicznych to nie wystarczy przeczytac pare artykułów ale trzebaby zrobic choć parę zabiegów

Edytowane przez basiak1234
Czas edycji: 2012-04-19 o 23:42
basiak1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 03:35   #12253
MyaDiva
Zakorzenienie

No i mamy korowód
Mnie - starą wygę to śmieszy, bo takie krowody już nie raz widziałam.
Przepychanki słowne i deklaracje dobrej woli niestety na niewiele się zdadzą w tym miejscu w jakim jesteśmy.
Apeluje do dziewczyn spod litreki K by oddaliły się w różowe miejsce szczęścia skoro czują się tu nękane. Jeśli któraś chce adres- słóżę pomocą.
Ja już dawno nie zwracam uwagi na nazwiska- każdemu kto zapyta odpowiem i doradzę bez względu na to od kogo jest bo mi to lata. Mam wśród przyjaciół nawet pacjentki od dr S/LL z którymi mam najnormalniejszy kontak jaki może być. Wiecie gdzie mam lekarzy? mam ich gdzieś, nie dla nich jest forum, i nikt tu nie szuka konsultacji lekarzy a raczej trafia tu dlatego że lekarz nawalił . Bo za mało wytłumaczył, bo nie dał dość czasu, bo mam wątpliwości, bo nie mam odwagi zadzwonić do niego po operacji jak mam błahe pytanie, bo mnie spławia a jest coś krzywo. Gdyby wszystko było kolorowe a lekarze stali murem przy swoich pacjentkach- takie fora by nie istniały!!! bo nie było by o czym gadać.

---------- Dopisano o 02:02 ---------- Poprzedni post napisano o 01:56 ----------

Cytat:
Napisane przez basiak1234 Pokaż wiadomość
Jooasi tu nie o to chodzi aby strzelac fochy ale zeby czasem pomyslec co sie pisze bo to jest forum-czyli miejsce publicznie gdzie dzielimy sie informacjami a nie dezinformacjami ale niestety czasem komus sie cos tylko wydaje a mówi o tym jakby wiedział na pewno a to juz stanowi zasadniczą różnicę. I mozna faktycznie komus krzywde zrobic nawet jak sie ma dobre intencje bo o zadne inne Ciebie nie posądzam
Zauwaz , ze nikt poza Tobą i Mya Diva nie wypowiada sie o pracy innych lekarzy. Co najwyzej pisze ze ktos był z lekarza zadowolony lub nie bo tak czytał. A Ty-z całym szacunkiem -oceniasz, insynuujesz, zawsze cos jest nie tak jesli chodzi o prace czy propozycje drK. Przeciez to jest widoczne jak na dłoni
Ja sie udzielałam troszke jak była tu Magiera ale potem sie wycofałam bo nie czułam tu miłej atmosfery. Teraz pewnie tez sobie znikne ale chciałam to wreszcie napisać i .......naprawde bez
urazy
i jeszcze jedno -dokształcanie sie jest chwalebne ale zeby cos dobrze doradzic w sprawach technicznych to nie wystarczy przeczytac pare artykułów ale trzebaby zrobic choć parę zabiegów
A nie przyszło Ci do głowy że Mya może wiedzieć więcej od Ciebie o lekarzach
Wspomniałaś o Magerze- która pozdrawiam serdecznie Czemu ona czuła się tu dobrze a Ty nie??? może problem jest nie w nas a w Tobie?
Więc zniknij sobie i nie mąć nam tu jeśli inaczej nie potrafisz.

---------- Dopisano o 02:14 ---------- Poprzedni post napisano o 02:02 ----------

Cytat:
Napisane przez mune Pokaż wiadomość

Piszmy raczej o błędach, powikłaniach, niedociągnięciach, złej opiece i traktowaniu, ignorowaniu pacjentek już po operacjach itd., to da lepszy obraz potencjalnym przyszłym pacjentkom do kogo np. się nie udawać, bo to chodzi o nasze zdrowie i urodę. A ponadto efekty prac naszych lekarzy są w naszych galeriach, każdy może ocenić. Inne sprawy są drugorzędne i pozostają w obszarze prywatnej oceny i subiektywnych odczuć.

Wiesz, ja po Waszym ataku to już nawet boję się pomyśleć o Was a co dopiero coś napisać . Same podzieliłyście nas- na was i nas, więc bez obrazy że nagle zaczęłam tak to postrzegać.
A co dopiero miałabym teraz napisać, że któras z Was ma jakieś powikłaniealbo że coś jest krzywo . No już to widzę
Same prowokujecie to, że strach jest się do Was odezwać i napisać cokolwiek. Najlepiej nie pisać wcale- i po problemie.
I niby to da ten lepszy obraz dla przyszłych pacjentek

---------- Dopisano o 02:54 ---------- Poprzedni post napisano o 02:14 ----------

Cytat:
Napisane przez Katarsis87 Pokaż wiadomość
Jestem załamana
Chyba się poryczę bo już nie widzę wyjścia.
Operacje miałam 3 miesiące temu zdjęcia wrzuciłam do albumu.
3 dni temu zauważyłam, że jedną pierś mam bardziej wypełnioną, później wrzucę zdjęcie.
Mam jeszcze nadzieję, że to przez to, że np może mięsień się rozluźnił i że druga pierś zrobi się też taka pełna, ale czuję się coraz gorzej psychicznie... nie wiem co dalej zrobić.
Oj-przeprosić Cie tylko wypada bo trafiłaś na małą zawieruchę na wątku . Ale już poczytałam co i jak Zdjęcia też widziałam- co prawda z lutego. I powiem Ci, że na tak odratowane piersi - po dwóch operacjach tzn. plastyce i późniejszym powiększaniu piersi są tam śliczne, do niczego nie można się przyczepić Piękne, bujne i pełne piersi. O idealną asymetrię bym nie zabiegała po takich przejściach- musisz mieć świadomość jak wiele za Tobą. Takie wymagania mogą mieć dziwczyny z zerową wyjścióweczką których pieris nie są po ciążach. Piersi po ciążach idealne nie będą-to niemożliwe po prostu bo pierś to nie tylko implant. To przede wszystkim nasza tkanka- a po przejściach nigdy nie będzie taka sama w obu piersiach.
Wstaw może nowe focie Kiedy masz jakąś kontrol- i co lekarz mówi?

---------- Dopisano o 03:35 ---------- Poprzedni post napisano o 02:54 ----------

Cytat:

Nie chcialabym aby to co napisze zostalo odebrane jako dolewanie oliwy do ognia... Staram sie bardzo dokladnie czytac posty na forum i jakos klecic wszystkie informacje do kupy ale, czasem ciezko jest mi wszystko ogarnac. Czasem piszecie, zeby prosic lekarza o wiecej i ze nawet 20-30 ml to juz cos (jeszcze dzis MyaDiva pisala do Ilovesleeping, ktorej lekarz zaproponowal implancik 290 ml zeby starala sie o 325 ml, a to raptem o 35 ml wiecej), a potem pojawiaja sie takie zdania jak powyzsze. I w tym momencie ja glupieje. Za 4 dni mam miec zabieg, staram sie jakos wyobrazic sobie z czym wyladuje po operacji, jakos porownac to do wynikow Dziewczyn, ktore sa po i mam juz taki metlik, ze nic nie wiem... Chyba nie ma wyjscia tylko zamknac oczy i skoczyc
No ale sprawa jest dośc prosta

Jeśli mamy osobę nie wysoką i nie tęgą a więc średniej budowy jak my tu w większości , do tego młodą i przed ciążą- to rozsądnym rozmiarem jeśli mówimy o powiększaniu jest implancik w granicach 300cc. Poniżej 300 jest rozmiarem o jakim bym (hi hi teraz) z lekarzem nie rozmiawiała- pisze teraz , bo przypomnę, że kiedyś dałam sobie wcisnać (wierząc w dobre intencje lekarza) w jedną piers 280 a w drugą 310
A więc z tego rozmiarku wyjdą śliczne średniaczki ,które bez problemu ukryjemy w sportowym staniczku pod blizeczką. I będą w ubraniu wyglądały jak te przed operacją w staniku z gąbką. Jeśli będziemy chciały je pokazać bardziej fiku- miku gąbeczki i fiżbinki i piersi będzie widać.

I teraz jeśli lekarz zaproponuje 290 to co, czy to jest jakaś wielka różnica? Jesteśmy przy tym naszym minimum- a więc przy 300cc. Wiadomo, że 10 cc to tyle co nic dla wielkości piersi. Ale lepiej mieć to minimum niż mniej- bo piersi i tak duże nie będą.
I przy tych małych implancikach każde cc jest czymś więcej niż przy dużych. Dla 325cc -35cc to dziesięć procent objętości , dolane do 290cc będzie więcej znaczyło niż dolane do objętości 450cc. Choć i tak najwięcej znaczy dla naszej psychiki

I skoro w wielkości to 35cc nie znaczy wiele-to czy jest sens rezygnować z operacji dla takiej ilości? No powiem Ci, że nie. I jeśli ktoś się boi , że będzie miał balony bo dostał 370 i rezygnuje bo chce 340 to jest w ogromnym błędzie jeśli uważa, że coś wie.

I w drugą stronę jest tak samo- 35cc nie zrobi z małego biustu-dużego. 290 i 325 to jeden przedział i przy tym przedziale nikt nie może liczyć na duże piersi i jakieś kolosalne różnice. A jeśli czytasz nas uważnie- to wiesz też , że potem zawsze przy tej skali implntu występuje powikłanie zwane niedosytem Więc lepiej , w ciemno, za poradą koleżanek z forum prosić o więcej o 35 cc niż mniej.

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2012-04-20 o 03:39
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 06:30   #12254
beatabo1986
Raczkowanie

a powiedzcie mi dziewczęta czy jak lekarz mówi, że więcej niż 300 i 325 mi nie wejdzie to jest szansa że ubłagam go o więcej? Czy przy mojej wyjściówce to będą jednak duże piersi? Mam 160 cm, 46 kg obwód pod biustem 71cm, odległość między sutkami 16,5 cm

bo już sama nie wiem czy mam nalegać na większe czy te, które mi zaproponował będą dużymi cyckami, czy średnimi i będą takie jak moje w pushupie tylko już bez pushupa?? już sama nie wiem, nie chcę też za bardzo doktorowi marudzić co myślicie....
Stary 2012-04-20, 06:57   #12255
kicia_nh
Zadomowienie

Andzikus 23.04 - 4
issabel1 24.04 - 5
KasiaPolak 24.04 - 5
ania1919 27.04 - 8
beatabo 02.05 - 13
MILENKA2012 14.06 - 56
Olivkaa200 12.07 - 84
klaudeczka2010 03.09 - 137

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 08:06   #12256
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

Cytat:
Napisane przez Gipsy Pokaż wiadomość

Kochana, cierpliwości! Jakbyś moje "trójkąty" zobaczyła to by Ci szczęka opadła Pierwsze fotki wrzuciłam dopiero po miesiącu bo się wstydziłam... Sama widisz jakie piękne piersi z tych implantów wychodzą więc nie martw się : )
No ja też już swoim zdjęć nie robię i czekam na to "wybicie się" nawet nie wiedziałam że takie silne mięśnie klaty mam )) to już będę cierpliwie je obserwowała aha a ktoś by pomyślał że zrobienie piersi to taka prosta sprawa... nic dziwnego że te aktorki porno znikają z pracy nawet na rok haahhaha to taka moja myśl z rana!
Stary 2012-04-20, 08:29   #12257
klaudeczka2010
Zadomowienie

hejka
ISE właśnie,rozruszaj mięsnie troszkę,ponaciągaj tak jak zalecane masz i się wsio poukładaa myśl z rana na 5+

kurde co tu za akcje od wczoraj!!!myśląc na spokojnie...przecież nikt w ślepo nie czyta i nie robi tego co mu karzą na forum(z resztą nikt nie karze)...jest to miejsce gdzie można pogadać,pogdybać i posłuchać doświadczonych kolezanek ale i tak każda z nas jeśli ma trochę zdrowego rozsądku zamyka kopma i robi po swojemu!!!czyż nie??zawsze ostateczna decyzja zależy od nas!!!

ja np zrobię po swojemu ostatecznie,aczkolwiek wiele wyniosłam z forum,nie kumałam w ogóle o co chodzi z implantami a teraz...hmmm wiem conieco

aaaa JOASI a ja nie chcę kochanie rady co do wielkości implantu!jedynie pytam jak i po 1 konsultacji jak mi wyjdą te 330 w moich cycorach-jak myślisz????jak myślicie???..bo ja już nie zmienię zdania co do rozmiaru,tak jak mówiłaś myślałam o 350 ale 20ml czy to ma sens-?60ml z 390cc na 330 to jest trochę różnicy przypuszczam ale zostanę przy rozmiarku podobnym do twegoI TO WŁAŚNIE DZIĘKI FORUM I JOASI..myślę że to jest trafna decyzja!!!

a dziewczyny kto jak kto ale MAYA wie dużżżżo ...po 2 operacjach , takich doświadczeniach i oczytaniu w temacie może wiele doradzić,tak tak!!!

SHERRY buziaki..dzielna kobieto!!!wierzę że musisz kochać te cycorki..ja jake mi nie wyjdą będę je kochała tak samo..już je kocham a jeszcze ich nie mam!!

Edytowane przez klaudeczka2010
Czas edycji: 2012-04-20 o 08:34
klaudeczka2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 08:43   #12258
basiak1234
Raczkowanie

Mya wybacz Królowa Nasza mnie dłupiej za to , ze odwazylam sie wypowiedziec tu swoje, niepopularne zdanie. Innej odpowiedzi z Twojej strony sie nie spodziewałam ja jestem juz po zabiegu i nie mam zadnej ochoty dłuzej tu zabawiać , no cóż wpadłam z okazji świąt i mnie wciągnęło ale dłuzsze pozostawanie na forum to straszny pochłaniacz czasu
zatem spadam i Myu już nic Ci tu nie będę mieszać bo prawda musi być tylko JEDNA
Stary 2012-04-20, 09:04   #12259
kasikkk87
Zadomowienie

pozdrowionka dla wszystkich
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 09:28   #12260
celina777
Rozeznanie

Witajcie kochane z rana...jakby któraś miała chwile to zaraz w dzień dobry TVN będzie o powiekszaniu piersi
Stary 2012-04-20, 09:58   #12261
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
No i mamy korowód
Mnie - starą wygę to śmieszy, bo takie krowody już nie raz widziałam.
Przepychanki słowne i deklaracje dobrej woli niestety na niewiele się zdadzą w tym miejscu w jakim jesteśmy.
Apeluje do dziewczyn spod litreki K by oddaliły się w różowe miejsce szczęścia skoro czują się tu nękane. Jeśli któraś chce adres- słóżę pomocą.
Ja już dawno nie zwracam uwagi na nazwiska- każdemu kto zapyta odpowiem i doradzę bez względu na to od kogo jest bo mi to lata. Mam wśród przyjaciół nawet pacjentki od dr S/LL z którymi mam najnormalniejszy kontak jaki może być. Wiecie gdzie mam lekarzy? mam ich gdzieś, nie dla nich jest forum, i nikt tu nie szuka konsultacji lekarzy a raczej trafia tu dlatego że lekarz nawalił . Bo za mało wytłumaczył, bo nie dał dość czasu, bo mam wątpliwości, bo nie mam odwagi zadzwonić do niego po operacji jak mam błahe pytanie, bo mnie spławia a jest coś krzywo. Gdyby wszystko było kolorowe a lekarze stali murem przy swoich pacjentkach- takie fora by nie istniały!!! bo nie było by o czym gadać.
AMEN

Czytam tutaj codziennie, ale jakos nie mam o czym pisac w tym "korowodzie" Pod tym postem sie podpisuje Ostatnio cos atmosfera Nam sie spierniczyla
Ale ja nie o tym Wlasnie ogladam "dzien dobry Tvn" , a tam program o Wenezueli i operacjach plastycznych Normalnie boski kraj Zalozyli nawet fundusz dla dziewczyn z biedniejszych rodzin, ktorych nie stac na operacje Jak macie mozliwosc to sobie obejrzyjcie w necie dzisiejszy odcinek AAA jakie tam maja bikini

---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ----------

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
Witajcie kochane z rana...jakby któraś miała chwile to zaraz w dzień dobry TVN będzie o powiekszaniu piersi
Ogladalas??? Az mi sie cieplo zrobilo Fajny kraj, w ktorym operacje sa "jak wizyta u dentysty" Sa tez minusy, bo 15-19 lat dziewuszki, to chyba troszke za mlode
Stary 2012-04-20, 10:31   #12262
issabel1
Raczkowanie

Hej kobietki

Alez tutaj szum sie zrobil Ja w dalszym ciagu czekam na email nie wiem czy mam sie pomalu pakowac czy nie eh... wqrza mnie to

---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ----------

Ogladalas??? Az mi sie cieplo zrobilo Fajny kraj, w ktorym operacje sa "jak wizyta u dentysty" Sa tez minusy, bo 15-19 lat dziewuszki, to chyba troszke za mlode[/QUOTE]

No przesada ja kiedys ogladalam caly program o Wenezueli i operacjach to to jest jakas masakra ojciec lekarz zafundowal swojej corce 16 letniej prezent urodzinowy " powiekszenie piersi"
Stary 2012-04-20, 10:57   #12263
celina777
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
AMEN

Czytam tutaj codziennie, ale jakos nie mam o czym pisac w tym "korowodzie" Pod tym postem sie podpisuje Ostatnio cos atmosfera Nam sie spierniczyla
Ale ja nie o tym Wlasnie ogladam "dzien dobry Tvn" , a tam program o Wenezueli i operacjach plastycznych Normalnie boski kraj Zalozyli nawet fundusz dla dziewczyn z biedniejszych rodzin, ktorych nie stac na operacje Jak macie mozliwosc to sobie obejrzyjcie w necie dzisiejszy odcinek AAA jakie tam maja bikini

---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ----------

Ogladalas??? Az mi sie cieplo zrobilo Fajny kraj, w ktorym operacje sa "jak wizyta u dentysty" Sa tez minusy, bo 15-19 lat dziewuszki, to chyba troszke za mlode
Tak oglądałam,z jednej strony fajnie bo sie mówi o tym ze miało sie operacje normalnie bez "wstydu" bo to żaden wstyd - po to jest chirurgia plastyczna ale fakt ,ze takie młode dziewuszki 16 l i to pod namowa(..presja lub nie wiem jak to nazwać) rodzicow to jest nie fajne.
Ale tam mają plażeeeeee.....eh......
Stary 2012-04-20, 11:04   #12264
jooasi
Wtajemniczenie

Isabelko pójść może smska do doktora żeby zerknął w wyniki bo na jaju siedziesz i sie denerwujesz

Kochane kobiety ja jestem spolegliwą osobą i wczoraj jak ruszyłyśce na mnie szturem gotowa byłam wszystkie przeprosić byle atmosfera się oczyściła ale sprawe przemyślałam i nie mam zamiaru obchodzić nikogo dookoła jak świętej krowy. czy Wam się to podoba czy nie, będę pisała to co wiem bo do tego mamy forum a każdy te informacje musi przez swój rozum przepuścić i każdy decyzje podejmuje sam. nie, nie jestem lekarzem ale to nie jest forum lekarzy, konsultacje macie w gabinecie i jak dażycie doktora tak pełnym zaufaniem to już nie macie czego tu szukać. a jak chcecie pieśni pochwalne na jego temat wyśpiewywać to jest jeszcze inne forum na którym większość z Was wypowiada się w temacie i chwali i podziwia.
jak ktoś wystawia pacjentke za drzwi mówiąc, że nic się nie da zrobić to jest to bzdura i zdania nie zmienię, zawsze w chirurgii plastycznej da się coś zrobić tylko trzeba się pochylić nad pacjentką, mieć umiejętności i chcieć. mnóstwo teraz jest programów w telewizji, ratują ludzi z naprawde ciężkich deformacji czy wrodzonych czy po wypadku, piersi to przy tym mały pikuś.
mune a Tobie się trochę dziwie bo tylko dzieki tutejszym poradom masz w staniczku to co masz i tak dumnie prezentujesz. gdyby nie to wylądowałabys z jakimś maleństwem poniżej 300, owszem był to Twoj pomysł ale doktor przyklepał i zrobiłby Ci to co chciałaś, ciekawe czy wtedy też byś była równie zadowolona.
co do cen owszem te co podajesz nie są najwyższymi na rynku ale jak doliczymy 23%vat to juz sie takie stają a wysyłanie pacjentek do psychologa jest co najmniej upokarzające, o tym czy potrzebuje piersi czy nie tylko ja sama mogę zadecydować, nie potrzebuje na to świstka.
kończąc Wy macie swoje swoje zdanie, ja mam swoje i nie zamierzam za nie przepraszać ani się o nie wykłucać.
Stary 2012-04-20, 11:13   #12265
issabel1
Raczkowanie

[QUOTE=jooasi;33669091]Isabelko pójść może smska do doktora żeby zerknął w wyniki bo na jaju siedziesz i sie denerwujesz

jooasi wczoraj juz pisalam sms do dr. on to juz ma mnie chyba dosc gdzie nie spojrzy tam ja a jajo to chyba drugie zniose zaraz co 10 minut poczte sprawdzam eh .. warjacja wszyscy teraz u mnie siedza jak na szpilkach i jak tu nie palic ide sobie kawe zrobic moze ktos jeszcze chce ?
Stary 2012-04-20, 11:34   #12266
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
ogladalamale 15 latki przesada juz

---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

[QUOTE=issabel1;33669279]
Cytat:
Isabelko pójść może smska do doktora żeby zerknął w wyniki bo na jaju siedziesz i sie denerwujesz

jooasi wczoraj juz pisalam sms do dr. on to juz ma mnie chyba dosc gdzie nie spojrzy tam ja a jajo to chyba drugie zniose zaraz co 10 minut poczte sprawdzam eh .. warjacja wszyscy teraz u mnie siedza jak na szpilkach i jak tu nie palic ide sobie kawe zrobic moze ktos jeszcze chce ?
herbate poprosze
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 11:43   #12267
jooasi
Wtajemniczenie

Issabelko ech no cóż dla nich to codzienność a tylko dla nas wielkie przeżycie, to uzbrajamy się w cierpliwość i prosze nie pal kochanie albo przynajmniej ogranicz radykalnie bo to wpłynie na gojenie po operacji. wiem, że palaczki piszą w różnych miejscach, że one paliły i nic się nie stało ale my tu mamy przykład Kiciowego mężulka, ze jednak może się coś stać.
Stary 2012-04-20, 11:53   #12268
sherry.b
Raczkowanie

A ja Wam powiem, że mam już cycki, forum traktowałam jako informator co trzeba wiedzieć przed zabiegiem, pewnie czasem jeszcze wpadnę tu do Was zajrzeć lub zapytac o coś, ale nie widzę potrzeby (mimo, że bardzo Was lubię) żyć tym tematem przez następne lata. Dziwi mnie to, że niektóre dziewczyny, nie wiem po co przesiadują na tym wątku od tylu lat, jakby nie miały w życiu ciekawszych zajęć na codzień.

Ja mam sporo pracy, znajomych, hobby ciekawe, mam dzieci, którym czas poświęcam i nie wyobrażam sobie by przez najbliższe lata przeżywać każdego dnia tu na forum to, że zrobiłam sobie piersi

To jakby następny rozdział, byłam, czytałam, zrobiłam a teraz wracam do realnego życia Wolę czerpać z niego aniżeli tkwić tu i latami skupiać się na swoich cyckach i porównywać je do innych.

Dziękuję Wam wszystkim za rady i uwagi. Jestem wdzięczna.
Powodzenia dla nowych cycolinek i tych, które niebawem będą mieć zabieg.
Trzymam kciuki i wszystkim życzę powodzenia.
Stary 2012-04-20, 11:54   #12269
issabel1
Raczkowanie

[QUOTE=kasikkk87;33669626]ogladalamale 15 latki przesada juz

---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

Cytat:
Napisane przez issabel1 Pokaż wiadomość

herbate poprosze
No to zapraszam
Stary 2012-04-20, 11:55   #12270
jooasi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez beatabo1986 Pokaż wiadomość
a powiedzcie mi dziewczęta czy jak lekarz mówi, że więcej niż 300 i 325 mi nie wejdzie to jest szansa że ubłagam go o więcej? Czy przy mojej wyjściówce to będą jednak duże piersi? Mam 160 cm, 46 kg obwód pod biustem 71cm, odległość między sutkami 16,5 cm

bo już sama nie wiem czy mam nalegać na większe czy te, które mi zaproponował będą dużymi cyckami, czy średnimi i będą takie jak moje w pushupie tylko już bez pushupa?? już sama nie wiem, nie chcę też za bardzo doktorowi marudzić co myślicie....
beata a marudź doktorowi ile wlezie, bo po to są by nasze wątpliwości rozwiewać ja już Ci pisałam, że wg mnie zaproponował max, widze po swoich piersiach przy rozstawie 17cm, pomiędzy wciska się tylko kciuk, już jest problem z kupieniem staniczka z tak wąskim mostkiem i wystają troszkę pod paszki. wąskie klatki piersiowe są bardzo dużym ograniczeniem w doborze rozmiarku ale też dzięki temu nawet niewielki implant wygląda nie nich pokaźnie. pozatym jesteś straszną drobinką, ja to inna klasa wagowa Krajewski nie jest z tych doktorów co rozmiarku żałują, jak by się dało to i 600 byś dostała, mamy tu od niego horo z takim implancikiem
jak Mya przyjdzie to dokładnie wszystko Ci przeanalizuje tylko ona tu potrafi dobrać rozmiarek i zna sie na tym

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości