|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3751 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Cytat:
rozmroziłam kiełbasę i zjadłam rondel bigosu, jak mogłabym wam spojrzec w oczy kocham Was Cytat:
![]() 2. supeerrrrrrrrrrrr znizki znizki znizki ![]() Cytat:
Zartujesz?! i wygladalam tak jak na zdjeciach w albumie? jakie sprawiam wrazenie ? xDa wiecie, wczoraj kumpel mi powiedzial ze mu sie snilam i chcialam sie z nim zabawiac a on dal mi kosza nie wiem co bylo straszniejsze, to, ze ma takie sny, czy to, ze mi o tym powiedzial ![]() Cytat:
2. byliśmy na wycieczce. bylo dużo kwiatów, seksu i kalorii, ale nie byly to oswiadczyny ;p było super fajnie i spontanicznie. edytowalam tego posta bo zaczelam dziwnie galganic ;p
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2012-04-19 o 23:37 |
||||
|
|
|
|
#3752 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Cytat:
a Tobie co do głowy strzeliło? alexis - jak tylko coś, kiedyś, sama stworzę to na pewno Cię zaproszę psyhe - i jak po cardio z Mel B? ja dzisiaj jak zrobię TF to dorzucę jeszcze 10 min na nogi sandej - ucz się ucz laura - co to za wspaniała 'przyjaciółka'? mp - jakie robisz cwiczonka na brzuszek? bś - spróbuj, moze akurat to bedzie to a wiecie co.. rozmawiałam z moją wspaniałą koleżanka odnośnie tematu, dlaczego się nie odzywa itp. powiedziała tak: " ciąża mnie zmieniła, stałam się bardziej chamska, wredna i niemiła. nic mnie interesuje tylko własny tyłek, Oliwka i TŻ. Marudzisz,że jesteś niewyspana, ale skoro chciałaś dziecka i takiego życia,to możesz mieć pretensje tylko i wyłącznie do siebie. trzeba było nie robić dzieciaka i nie narzekać,że jesteś zmęczona..." super, co? czasem potrzebuje się wygadać,że jestem zmeczona, czy niewyspana, ale nie spodziewalam się od razu takich tekstów... zapytałam wiele moich znajomych czy faktycznie się zmieniłam? czy jestem chamska, wredna itp. każdy mi powiedział,że ciągle jest tak samo, a nawet lepiej. że bardziej się wszystkim interesuje,że jestem bardziej śmiała do ludzi itp. a co mnie boli najbardziej....cały czas byłam dla Niej miła. cały czas czekam aż wróci ze studiów na weekend,żebyśmy mogły się spotkać, choćby nawet na godzinę. zawsze doradzę, pocieszę, podpowiem... ale widać nie warto się starać, bo i tak nikt tego nie doceni. zapytałam jej jeszcze, jak już w miarę lepiej się rozmawiało, czy coś ćwiczy itp. (żeby sprawdzić czy chodzi też o to. ) powiedziała,że nie ćwiczy, bo i tak nigdy nie osiągnie tego co ja. że nigdy nie będzie miała takiego brzucha i że nigdy nie bedzie ważyć 50kg. czy to jest zazdrość? czy co to jest? ja już sama nie wiem jak mam to nazwać... jest mi tylko przykro, bo po raz kolejny utwierdziłam się w przekonaniu,że jak się staram, to nikt tego nie widzi! ajjj do tego pożarłam dzisiaj chrupki kukurydziane i gumy Mamom truskawkowe, chyba z 5! promocja jest w Aldi na dużą paczkę
Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2012-04-19 o 20:35 |
|
|
|
|
|
#3753 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() 200zł/osobę. Eee tam, ja się tyle nauczyłam że sama sobie komponuję killery Zgadamy się, to sama Wam zrobie trening ![]() Nie mam za bardzo czym się z Wami podzielić. Praca - dom - ćwiczenia. Dietkowo bardzo grzecznie, poza tym że popijam właśnie malibu z mlekiem Aaaa w sobotę szał zakupów, muszę kupić jakieś dwa rozpinane sweterki, t-shirt, kiecke na absolutorium, marynarke i jeansy... o ku*wa.... zbankrutuję! zęby w ścianę i dożyję do wypłaty
|
|
|
|
#3755 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przyjaźń, czy choćby znajomość wymaga zrozumienia, wyrozumialości i wsparcia, HELOUUU?! nie no , ja jestem niedojrzala, ale ta laska dała popis. widac ze nie ma instynktu ;pno i niestety, jej wypowiedz zalatuje brakiem szacunku ![]() owszem fajne jest to, ze znajomi czasami potrafia powiedziec pare niemilych slow, zeby zejsc na ziemie, przestac cos tam robic, popelniac bledy (w Twoim wypadku mialoby to byc to NIBY wielkie marudzenie -yyyy...?), ale żeby besztać Ciebie i TŻa ze zdecydowaliscie sie na Oliwke?! NO SORRY! zdenerwowala mnie! Cytat:
a Ty i tak nie marudzisz, nie narzekasz za wiele . wrecz przeciwnie, ciagle Cie tu chwalimy! co ona wygaduje?! Cytat:
Co dziwnego, że o nich mowisz? ciekawe co bedzie, gdy ona bedzie miala swoja rodzine. szkoda gadac
|
|
|
#3756 |
|
Wtajemniczenie
|
wiesz... zaczęłam się zastanawiać czy ja jakoś strasznie narzekam i marudzę...? czasami kiedy mam kiepski dzień mi się zdarzy, ale bez przesady, nie robię tego codziennie
mam inną koleżankę, zresztą też bardzo dobrą, która powie mi nawet najgorszą prawdę, ale powie. zwróci mi uwagę kiedy trzeba i się z tym nie kryje. i wkurza mnie, to że tak nagle wyskoczyła z tym wszystkim... dziwne. nie wiem o co jest zazdrosna... ale szczerze mówiąc mam w dupie taką przyjaźń. tego zresztą nie można już nazwać przyjaźnią. teraz udaje wielce obrażoną i nawet nie napiszę jak widzi,że jestem na fb albo na gg. pf to nie. Ja się prosić się nie będę, o! bańka.. jeszcze to przed chwilą skończyłam hitt 15, 10 minutowy trening na nogi z Mel B, 20 przysiadów na wew. stronę ud i już czuję tworzące sie zakwasy ![]() psyhe dzięki za linki z Mel B. a teraz uciekam pod prysznic, bo spociłam się jak głupek... co minutę Turbo zdecydowanie mnie wykończyło! baaaaaj
|
|
#3757 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() 2. dawaj w klubie (chyba ze juz tam napisalaś a ja jeszcze nie zajrzałam 3. jeju super! Trzymamy z Małą kciuki! ![]() Sunday Rose heeeeeey! fajnie, że w tym całym zamieszaniu zajrzałaś do nas Cytat:
2. nooooo.... widziałam ale wydaje mi się że naszej Agnesuk i tak nie przebije 3. czasem można zjeść ![]() Cytat:
Ja tez juz nie potrafię usiąść i sie uczyć w związku z czym TZ dał mi wieczorny szlaban na laptopa, bo zauwazył że zamiast uczyć się wizażuję, a potem marudzę, że nic nie umiem ![]() Cytat:
![]() 2. Boshhhh! ![]() Cytat:
a malibu czasem się należy koniecznie wstaw nam zdjęcia z zakupów |
|||||
|
|
|
|
#3758 |
|
Raczkowanie
|
ze wstydem pisze do was słoń ![]() Jest dramat wróciłam prawie 2 tygodnie temu i staram się was nadrobić, ale jestem dopiero na 13 marca, a chcę wiedzieć co u was, jak to się stało, że jesteście już takimi turbo-hiper-triper laskami Od jutra no nie da sięStrasznie za wami tęskniłam, myślałam, że to dziwne, bo przecież was nie znam osobiście, ale brakowało mi waszego poczucia humoru, energii i w ogóle wszystkiego. Ciekawe czy zdąże nadrobić zanim znowu będę musiałą jechać ![]() od dziś zaczynam ćwiczenia jeszcze nie wiem jakie ale zaczynam |
|
|
|
|
#3759 |
|
Zakorzenienie
|
Biedroneczek
![]() Ja podawałam wyżej fajnie 15min. cardio i na brzuch ćw z Mel B
|
|
|
#3760 |
|
Zadomowienie
|
Biedroneczek fajnie, że jesteś
zgadzam się z Psyhe, jej ćwiczenia są ok uda Ci się zgubić zbędne kg |
|
|
|
|
#3761 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
już dziś zaczynam, może nawet przed 12 i za jakiś czas będę mieć kaloryfer jak renifer ![]() Idę robić jeszcze owsiankę na śniadanie, a kilogramy niech uciekaja Kto będzie mistrzem świata w ćwiczeniach i rożnych innych bajerach????????? Pewnie nie ja, ale będę deptać mu po piętach... ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Cytat:
ćwiczycie?? widzicie efekty??Bo ja mam tłuszcz, sporo tłuszczu to nie będzie przeszkadzać??Psyhe, jak to zadziała to będę Ci wysyłać kwiaty w każdą rocznice wstawienia tego filmiku ![]() ![]()
|
||
|
|
|
|
#3762 |
|
Rozeznanie
|
Biedroneczek hej!
Chyba nie miałyśmy okazji się wcześniej "poznać". My tu zaprawione w boju walczymy dzielnie, postaramy się przelać na Ciebie tą energię ![]() Agnes - bo zapomniałam wczoraj. Zabraniam Ci się przejmować tym babsztylem!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
#3763 | |
|
Zakorzenienie
|
Biedroneczek, strasznie mnie po tym cardio bolą boczki
A na brzuch są w ogóle ciężkie ![]() A teraz ![]() Nadrabiam. ![]() ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- Cytat:
Pewnie, że jest zazdrosna! Niech zgadnę... Jest gruba, brzydka, nie ma faceta, pochłonięta pracą/studiami i pewnie na Tobie wyładowuje swoje frustracje! ![]() Wkurzyła mnie. Jak jeszcze raz zdarzy się taka sytuacja to zbieraj ekipę wizażową i jedziemy jej nakopać ![]() Jakieś kurde dziecinne podchody robi... ![]() Nie chce to niech się nie odzywa! To ona straci dobrą koleżankę, a Ty tylko dwulicowe, wstrętne, zazdrosne dziewuszyszko! Powinna się cieszyć, że ma przyjaciółkę laseczkę, a nie! :/;/;/;/;/ Bania, hahaha skąd znasz takie praktyki z rozmrażaną kiełbachą? Zazdraszczam tego seksu, bo ja obawiam się, że mnie on w najbliższej przyszłości nie czeka Oddam się do najbliższego zakonu i powieszę się na furcie klasztornej i będę tam wisieć do momentu aż mnie nie przyjmą w swoje skromne mury..... U mnie dzisiaj piękna pogoda jest 17st. słoneczko... A co najważniejsze w ten weekend jadę tylko w sobotę na uczelnię juhuuu!!!!
and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe. Edytowane przez psyhe666 Czas edycji: 2012-04-20 o 09:39 |
|
|
|
|
|
#3764 |
|
Zadomowienie
|
Psyhe masz racje, cięzkie są te ćwiczenia
ale zauważyłam, że jak ćwiczę regularnie to potem idą dużo łatwiej, a po weekendzie znów masakra Komu lepiej, ja mam jutro zajecia od 11.30-18, w niedziele 8.45-18 TZ mi ostatnio marudzi, że ciągle jestem w szkole Kurde też myślałam, że będę miała co drugi weekend zajęcia a mam 3xw miesiącu, a czasem nawet 4 weekendy pod rząd Swoją drogą też mi brakuje czasu z rodzinką, bo Mała mam cały dzień ale TZ wychodzi o 6, wraca 18-20 i leci się kąpać, coś tam zje i do wyrka. Czasem ewentualnie uda mi się jeszcze go zgwałcić Dobra uciekam na jakas chwilke, bo Mała chce się edukować i idziemy układać piankowe puzzle z literkami tak więc etap "mama jaki tolor?, jaka titerka?, a cemu tak?" uważam za oficjalnie rozpoczęty
|
|
|
|
|
#3765 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Fajnie fajnie Cytat:
świetnie, mam nadzieje, że też tak będę mieć.Na razie jestem przygotowana na mega zakwasy jutro |
||
|
|
|
|
#3766 |
|
Zakorzenienie
|
Menu na dziś:
I.płatki z jog. nat. +2 CLA II.grahamka z wędliną i rzodkiewką + 2 CLA III.zupa szczawiowa z jajkiem + 2 CLA IV.trochę sałatki z brokułami, fetą, kukurydzą, słonecznikiem z sosem czosnkowym (na bazie jog. nat.) V.wieśniak z rzodkiewką i szczypiorkiem plus coś poćwiczę
|
|
|
#3767 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() to by było na tyle
|
|
|
#3768 |
|
Zakorzenienie
|
Sandej, gałganie
|
|
|
#3769 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() rozumiem, że to menu + plan dnia? ![]() U mnie będzie dziś tak srednio... ![]() I: owsianka z kostka czekolady II: kawa z mlekiem + 2 żelki III: ryż z jabłkiem i cynamonem IV: jeszcze nie wiem na co się rzucę ![]() V: kawałek smażonego łososia + marchewka z groszkiem Do tego "sniadaniowy" zestaw suplementów Z ćwiczeń to pewnie brzuszki, jakieś wymachy nogami i skłony boczne. I uroczyście oświadczam, że dziś MUSZĘ zacząć się uczyć |
|
|
|
|
|
#3770 |
|
Zakorzenienie
|
MP, ładne masz menu
![]() Od 2 żelek jeszcze nikt się nie roztył Ja dzisiaj muszę poczytać coś o Rzeszy Niemieckiej na powszechną, ale to wieczorem
|
|
|
#3771 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#3772 |
|
Zakorzenienie
|
Sandej, wstawaj codziennie 30min wcześniej żebyś w ciągu dnia mogła je sobie odbić z nami
Tęsknimy.
|
|
|
#3773 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No w sumie masz rację, nie powinnam marudzić ![]() Ssie mnie strasznie i czuję, że mogłabym zjeść 3 czekolady, zapić o 2L pepsi i zagryźć paczką chipsów ![]() Od przyszłego tygodnia będę Wam marudzić bo konczą mi się fundusze na zdrowe jedzenie ![]() ALE muszę się Wam pochwalić - zakazałam TZ zostawiania mi jakichkolwiek fajek w domu i palę ewentualnie tylko 1 wieczorem albo już wcale co nie zmienia faktu, że mam większy apetyt
|
|
|
|
|
|
#3774 |
|
Zakorzenienie
|
MP, Ty paliłaś?
![]() A pfe!
|
|
|
#3775 |
|
Zakorzenienie
|
Psyhe
chciałabym, ale wcześniej niż o 6.45 mnie z łóżka nie zwleczesz
|
|
|
#3776 |
|
Zadomowienie
|
aj to dłuuuuga historia.... Zaczęłam jak miałam 16 lat. Potem poznałam TZ i tak jakoś oboje dla siebie przestaliśmy palić. Potem zaczęliśmy popalać po kątach, oboje wiedzieliśmy że palimy ale każdy się z tym krył
ale, że w końcu dorosłam do tego żeby z tym skończyć to biorę się za siebie i walczę
|
|
|
|
|
#3777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiecie co?;/ Ta młodzież jest coraz to gorsza! ;/ ![]() Stoję sobie na przystanku i jest 3 chłopaków + 2 laski tak mniej więcej gimnazjum one, a oni z liceum może no i tak bluźnią przy starszych ludziach, że nawet mnie uszy puchły, a któryś z tych kolesi z tekstem, że oni to są ponad prawem i gdzie to się nie naj*bali i kogo nie nalali.. Te panny tak samo... To jest przykre ![]() Aż sobie pomyślałam, że szkoda, że nie można przed narodzinami dziecka zidentyfikować jakie będzie, bo jakby było wiadomo, że urodzi się taki debil jeden z drugim to w Polsce aborcja byłaby legalna... Strach pomyśleć jakie będą nasze przyszłe dzieci!
|
|
|
|
#3778 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ej ale to też czyjeś dzieci i mamuśki je kochają, nie mając wpływu na ich wybory ![]() Ja też kiedyś strasznie przeklinałam (przy starszych tak nie ), w sumie trochę zostało mi do dziś ale to chyba zależy od środowiska w jakim sie wychowujemy, przebywamy. U mnie w otoczeniu przekleństwa stosowane są jak przecinki i inne znaki interpunkcyjne
|
|
|
|
|
|
#3779 |
|
Zakorzenienie
|
MP, mojej mamy koleżanki syn ma 18 lat, a policja go zatrzymała, bo z jakimiś kolegami pobili chłopaka, który teraz walczy o życie w szpitalu
|
|
|
#3780 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kilka lat temu, może ze 3, szłam sobie osiedlem i zobaczyłam 2 dziewczynki. Siedziały na ławeczce, ubrane na różowo, słodkie kucyko-warkoczyki, majtały nogami w powietrzu, max 3 klasa podstawówki. Różowe tornistry od kompletu siedziały sobie obok... Uroczy widok tak patrzyłam na nie, a jjak przeszłam obok to usłyszałam jak jedna mówi do drugiej: K**wa, chyba ich poje**ło, żeby tyle książek do szkoły nosić... Teraz już chyba nic mnie ie zdziwi
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:08.

nie wiem co bylo straszniejsze, to, ze ma takie sny, czy to, ze mi o tym powiedzial 

to dopiero proba! 3 dzien na diecie zaliczony! Ale jakos nie jestem z siebie zadowolona, wydaje mi sie że malo wartosciowe moje posilki

BLOGUJĘ 

to nie będzie przeszkadzać??

Chyba nie miałyśmy okazji się wcześniej "poznać". My tu zaprawione w boju walczymy dzielnie, postaramy się przelać na Ciebie tą energię