Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-20, 09:25   #2371
loluska
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII

Dzień dobry Ja zrobiłam sobie dziś wolne, bo miałam tylko dwie godziny zajęć, miałam spotkać się z koleżanka ale przełożyłyśmy to na weekend majowy I jeszcze leżę sobie w łóżeczku i oglądam sobie odcinki Julki . Ale chyba pora wstać ...

natimielec

proszę bardzo mam nadzieje że będziesz zadowolona

Miłego dnia

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 09:28   #2372
karolcia198506
Zakorzenienie

Dzień dobry
Dziś mam w planach olejowanie włosów
Stary 2012-04-20, 09:49   #2373
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
Party a ze tak zapytam- to nie lepiej jak sama sobie zakrecisz wlosy lokowka? najpierw spryskasz wszystkie wlosy lakierem, lekko uniesiesz od nasady, zeby nadac im objetosci, a pozniej je zakrecisz na lokowce czy nie chcesz się w to bawić?
bo fryzura sama w sobie piekna, jak sie ma tak dlugie i geste wlosy to mozna dzialac
no myslalam o tym, bo dobra lokowke mam, ale mialabym trudnosci z ladnym ulozeniem tylu glowy, wszyscy mnie namawiaja na fryzjerke ze wzgledu na stres, gonitwe itp w dniu slubu, wiec niech juz zostanie ta fryzjerka... ale mysle ze zmienie koncepcje fryzury i po prostu bede chciala duza objetosc u nasady i loki na koncach i takie rozpuszczone i tyle.
Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Czesc Dziewczyny

Party - spoznione zyczenia ale wszystkiego najlepszego dla Ciebie

Loluska - gratuluje swietnej oceny

Buahhot - jeszcze kilka dni i mysle ze bede mogla napisac wstepna ocene olejka z clarinsa, jak na razie widze same plusy Co do Fekkai to musze jeszcze troszke potestowac zeby zobaczyc jak wplywa na krecone wlosy

No i baty dla Ciebie Nie no zartuje ale obejrzalam gazetke superpharm i tyyyyyyle chcialam kupic a nie moge

Jedynie nie wytrzymalam i zgrzeszylam kupujac podklad EL x 2 I tusz 2000 calorie

Nie moge sie wyzyc kosmetycznie to nabylam kolejne rurki - tym razem lososiowe i koralowa spodniczke oraz balerinki takie bardziej nude Poprawilam sobie humor jak Soph

A i dzis bylam wreszcie u fryzjera i mam duzo krotsze wloski i baaardzo pocieniowane - w takich czuje sie najlepiej, mialam czas zapuszczania ale to nie dla mnie

Milego wieczoru
dziekuje Tallu
ja tez caly czas na odwyku zakupowym... teraz tylko zakupy slubne a juz samo to duzo kosztuje
Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Cześć.

Na 0 koło delikatesów.
thx, zajrze tam

Przeziebilam sie, leci mi woda z nosa i czuje sie tak slabiej...
Zabieram sie za rozliczanie pitow domownikom bo jeszcze nie wyslalismy
Stary 2012-04-20, 12:38   #2374
asiulka123
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość

Dla mnie najprostszy w obsłudze jest eyeliner żelowy tylko trzeba dobry pędzelek dobrać

czyli mam rozumieć, że takie eyeliner jest konsystencji żelowej w pudełeczku a odpowiedni pędzelek się kupuje? nie śmiejcie się, mało się na tym znam

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość

asiulka123
dla mnie zdecydowanie prostsza w obsłudze jest kredka ale znacznie mniej trwała...

Może ten filmik Ci pomoże Ja bedę jutro próbować odwzorowywać krok po kroku

http://www.youtube.com/watch?v=hpzJ5...eature=related
widzę, że wygrywa kredka dzięki za filmik, na pewno obejrzę

Cytat:
Napisane przez Lenka_1987 Pokaż wiadomość
To może i ja się na ten krem pod oczy skuszę mam z AA wrażliwa natura 20+, ale mi się już kończy, a lubię nowości testować

Nie powiem Ci jak pierwsze wrażenia bo jeszcze nie stosowałam, muszę wykończyć Oeparol, pewnie w następnym tygodniu się to stanie Skład mnie bardzo zaskoczył, pozytywnie oczywiście. Nie ma barwników, alergenów, parabenów- jak deklaruje producent, od siebie dodam, że nie ma też parafiny Jest za to witamina E, olej z passiflory, koenzym Q10, kwas hialuronowy. Kurcze, wyrzuciłam opakowanie, a jestem pewna że tych dobrych składników jest więcej Kupiłam go w Rossmannie w promocji za 12,99

Idę trochę potrzepać dywan a potem będę robiła szybką domową pizzę

asiulka123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 12:40   #2375
1985SiWA
Zakorzenienie

a ja cała upierdzielona farba, paletka by sie nadawała do robienia tatuazy rece, kark, czoło masakraa ale włosy sa czarno czarne co mnie cieszy
Stary 2012-04-20, 12:48   #2376
samaraNW
Zakorzenienie

witam

byłam w rossie i dorwałam żel pod prysznic alterra borówka i wanilia. przecudownie pachnie
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 13:08   #2377
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiulka123 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
czyli mam rozumieć, że takie eyeliner jest konsystencji żelowej w pudełeczku a odpowiedni pędzelek się kupuje? nie śmiejcie się, mało się na tym znam
Bardzo dobry jest eyeliner z Essence https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,43308,gel-eyeliner-eyeliner-w-zelu.html
a pędzelek myślę że najlepszy byłby dwustronny np: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,44504,gel-eyeliner-brush.html
dla mnie eyeliner w żelu wygrywa z kredką, eylinerem w kałamarzu.
Prosty w obsłudze jest eyeliner w pisaku, ale nie znalazłam jeszcze dobrego to nic nie polecę

Edytowane przez karolcia198506
Czas edycji: 2012-04-20 o 13:11
karolcia198506 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-20, 13:13   #2378
Kalpana
Zakorzenienie

Hej

Tak jak wczoraj zapowiedziałam, dzisiaj zdaję relacje z pędzli- są super Wprawdzie trochę dziwnie mi się malowało h50, bo włosie nie jest bardzo zwarte, a przyzwyczaiłam się do EDM, gdzie jest ono zbite, ale myślę, że kilka dni i się przyzwyczaję Zero smug, mało wchłaniają podkładu, fajnie się nimi operuje. Pędzel do różu (h24), z którym miałam najwięcej problemów podczas wybierania okazał się strzałem w 10! W końcu nie mam placów na policzkach, nie nabiera dużo produktu, a w sam raz Tak więc jeśli któaś z Was planuje kupić pędzle w najbliższym czasie, to te trzy z Hakuro, czyli H50, H50s i H24 polecam z czystym sercem

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 13:37   #2379
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Hej

Tak jak wczoraj zapowiedziałam, dzisiaj zdaję relacje z pędzli- są super Wprawdzie trochę dziwnie mi się malowało h50, bo włosie nie jest bardzo zwarte, a przyzwyczaiłam się do EDM, gdzie jest ono zbite, ale myślę, że kilka dni i się przyzwyczaję Zero smug, mało wchłaniają podkładu, fajnie się nimi operuje. Pędzel do różu (h24), z którym miałam najwięcej problemów podczas wybierania okazał się strzałem w 10! W końcu nie mam placów na policzkach, nie nabiera dużo produktu, a w sam raz Tak więc jeśli któaś z Was planuje kupić pędzle w najbliższym czasie, to te trzy z Hakuro, czyli H50, H50s i H24 polecam z czystym sercem
Super że jesteś zadowolona
Ja planuję zakup pędzli i mam ciężki orzech do zgryzienia bo nie wiem które wybrać
Stary 2012-04-20, 14:35   #2380
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
Super że jesteś zadowolona
Ja planuję zakup pędzli i mam ciężki orzech do zgryzienia bo nie wiem które wybrać
A do czego chcesz kupić pędzle?

K

Sz
Stary 2012-04-20, 15:33   #2381
asiulka123
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo dobry jest eyeliner z Essence https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,43308,gel-eyeliner-eyeliner-w-zelu.html
a pędzelek myślę że najlepszy byłby dwustronny np: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,44504,gel-eyeliner-brush.html
dla mnie eyeliner w żelu wygrywa z kredką, eylinerem w kałamarzu.
Prosty w obsłudze jest eyeliner w pisaku, ale nie znalazłam jeszcze dobrego to nic nie polecę

ciężka sprawa z tą kreską nie wiem czy podołam
Szkoda, że u mnie w mieście nie ma kosmetyków z Essence

wciągnęłam się w oglądanie filmików na you-tube

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-20, 15:57   #2382
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
A do czego chcesz kupić pędzle?
O to sporo tego będzie
na pewno do podkładu, różu i bronzera, do pudru ale tu już albo kupię Ecootols albo Hakuro ten największy, do blendowania, do rozcierania kreski, jakiś malutki precyzyjny do cieni. Kusi mnie zestaw lancrone 3 pędzle flat top, kabuki i taki taki kabuki ścięty do rózu za 69zł i dobre opinie mają na blogach ale Hakuro też kuszą I weź tu babo wybierz coś dobrze że będę je kupować dopiero w wakacje jak będę mieć kasę to mam czas na przemyślenie
Cytat:
ciężka sprawa z tą kreską nie wiem czy podołam
Szkoda, że u mnie w mieście nie ma kosmetyków z Essence

wciągnęłam się w oglądanie filmików na you-tube
Zobaczysz jak zaczniesz to już szybko pójdzie ja tez kiedyś nie umiałam a teraz 5 sekund i jest krecha kurcze szkoda że nie masz Essence może jakaś wizażanka pomogłaby Ci w zakupie, ja bym pomogła ale w przyszłym tyg wyjeżdżam
Stary 2012-04-20, 16:36   #2383
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
O to sporo tego będzie
na pewno do podkładu, różu i bronzera, do pudru ale tu już albo kupię Ecootols albo Hakuro ten największy, do blendowania, do rozcierania kreski, jakiś malutki precyzyjny do cieni. Kusi mnie zestaw lancrone 3 pędzle flat top, kabuki i taki taki kabuki ścięty do rózu za 69zł i dobre opinie mają na blogach ale Hakuro też kuszą I weź tu babo wybierz coś dobrze że będę je kupować dopiero w wakacje jak będę mieć kasę to mam czas na przemyślenie
Faktycznie trochę ich jest Ja Ci mogę polecić do podkładu te z Hakuro, są o niebo lepsze niż edm, który robił mi mazie. Do cieni i kresek nic nie polecę, ja mam z Maestro, ale nie umiem się malować, więc tylko jednym kolorem zajadę i gotowe W dodatku mam paletkę sleeka, która niby ładne kolory, napigmentowane, ale osypuje się wszystko przeokropnie. Do pudru też mi się marzy jakiś wielki i jeszcze chciałam tą miotełkę kupić, ale myślę, że w rossmannie jeśli będą, to tam ją kupię, bo ona tylko do strzepywania nadmiaru pudru, ale jak będę miała kupować, to popatrzę na opinie.

K

Sz
Stary 2012-04-20, 18:55   #2384
loluska
Zakorzenienie

party_girl
wygrzej się porządnie i nie daj się przeziębieniu

Zrobiłam sobie prasowanie dziś i mam o tyle mniej na jutro

Ze spa nie było na razie nic, ale zrobiłam sobie olej wg przepisu Lenki
5 torebek z kwiatu lipy, 1 z rumianku bo akurat mi się skończył zalałam oliwą z oliwek

Stary 2012-04-20, 19:08   #2385
lacrimachristi
Zakorzenienie

ghana bylam dzisiaj w tesco i byl tylko jeden rodzaj Bingo z masłem hea i algami no to wzielam
Stary 2012-04-20, 19:19   #2386
asiulka123
Zakorzenienie

Cytat:
Zobaczysz jak zaczniesz to już szybko pójdzie ja tez kiedyś nie umiałam a teraz 5 sekund i jest krecha kurcze szkoda że nie masz Essence może jakaś wizażanka pomogłaby Ci w zakupie, ja bym pomogła ale w przyszłym tyg wyjeżdżam
Nad Essence ubolewam Tanie i bardzo dobre kosmetyki, wiele rzeczy mi się naprawdę podoba, szczególnie błyszczyki Stay with me Ja do kolorówki nie przywiązuję bardzo dużej wagi-wszystko mam praktycznie w liczbie sztuk 1 Póki co na razie wszystko mam nowe albo prawie nowe, więc jeszcze nie myślę o zakupach, ale jak coś mi się skończy to spróbuję zdobyć coś z Essence.

U mnie w mieście, oprócz tego co ogólnodostepne w Rossmannie, są jeszcze szafy Paese, Hean, Golden Rose, Flormar, Gosh, Deborah Wolałabym zamiast tych kilku ostatnich mieć Essence

Stary 2012-04-20, 19:32   #2387
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:
Nad Essence ubolewam Tanie i bardzo dobre kosmetyki, wiele rzeczy mi się naprawdę podoba, szczególnie błyszczyki Stay with me Ja do kolorówki nie przywiązuję bardzo dużej wagi-wszystko mam praktycznie w liczbie sztuk 1 Póki co na razie wszystko mam nowe albo prawie nowe, więc jeszcze nie myślę o zakupach, ale jak coś mi się skończy to spróbuję zdobyć coś z Essence.

U mnie w mieście, oprócz tego co ogólnodostepne w Rossmannie, są jeszcze szafy Paese, Hean, Golden Rose, Flormar, Gosh, Deborah Wolałabym zamiast tych kilku ostatnich mieć Essence
Ja oddałaby kilka szaf za szafę Miyo jak nie znajdę w sąsiednim mieście to będę błagać żeby mi ktoś kupił
Stary 2012-04-20, 19:57   #2388
asiulka123
Zakorzenienie

Cytat:
Ja oddałaby kilka szaf za szafę Miyo jak nie znajdę w sąsiednim mieście to będę błagać żeby mi ktoś kupił
Też fajne kosmetyki U mnie oczywiście też ich nie ma

Stary 2012-04-20, 19:59   #2389
samaraNW
Zakorzenienie

testowałam żel alterra i pachniał mi trochę wymiocinami w opakowaniu na prawdę ślicznie pachnie, szkoda że podczas mycia nie

ciągle się zastanawiam, jaki tusz kupić. teraz mam resztki I love extreme z essence i z tuszu byłabym bardzo zadowolona, gdyby się nie osypywał. no ale daje efekt sztucznych rzęs, a na tym mi zależy najbardziej sama nie wiem, czy kupić go ponownie...
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 20:28   #2390
asiulka123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
ciągle się zastanawiam, jaki tusz kupić. teraz mam resztki I love extreme z essence i z tuszu byłabym bardzo zadowolona, gdyby się nie osypywał. no ale daje efekt sztucznych rzęs, a na tym mi zależy najbardziej sama nie wiem, czy kupić go ponownie...
Przeważnie mam tak, że gdy jestem zadowolona z jakiegoś kosmetyku to już dalej nie eksperymentuję Albo przynajmniej często do niego wracam, zdarza się że z podkulonym ogonem

Ja polecam od siebie Maybelline One by One Z tańszych to z tego co obserwuję na blogach fajny jest Wibo. Ja kupiłam w zielonym opakowaniu, z racji tego że nie stać mnie teraz na droższego Maybelline, ale jeszcze nie próbowałam go . Czeka na swoją kolej

Stary 2012-04-20, 20:36   #2391
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
a czego potrzebujesz?

sama chcę odwiedzić szafę miyo to mogę pomóc , bo wiem jaki to ból jak wszyscy coś kupują a samemu się tego nie może dostać.

---
siwa: też mam taką powiekę, a co lepsze dopiero całkiem niedawno się skapnęłam, że coś nie halo
Wcześniej po prostu myślałam, że jak ja się maluję, skoro się nastaram a widać po otwarciu oka linię rzes i jasny cień pod łukiem brwiowym.
Niedawno przeglądałam się w lustrze i zastanawiałam, co mi nie gra w twarzy i dopiero zakapowałam

Może dlatego, że nie tylko ja tak mam i widziałam to samo u koleżanki to nie pomyślałam, że przecież nie tak powinno to wyglądać.
Szkoda, że nie ma innej magicznej opcji(typu laser magicznie napinający całą twarz, dzięki czemu ta powieka się nadciąga) oprócz pójścia pod nóż, bo już bym stała w kolejce

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2012-04-20 o 20:45
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 20:40   #2392
asiulka123
Zakorzenienie

Zrobię sobie peeling na dłonie a potem maskę z jakiegoś kremu cytrynowo-glicerynowego, maści z witamina A i Alantanu. Na to rękawiczki Za rzadko coś takiego robię

Stary 2012-04-20, 20:43   #2393
kobietasukcesu
zawsze mam racje

party: zgadzam się z dziewczynami, że ta ozdoba jest za duża. Myślę, co by innego zaproponować zamiast niej, ale sama nie wiem.

<3 <3 <3

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-04-20, 20:54   #2394
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
a czego potrzebujesz?

sama chcę odwiedzić szafę miyo to mogę pomóc , bo wiem jaki to ból jak wszyscy coś kupują a samemu się tego nie może dostać.
Ja to najbardziej napalona jestem na matowe cienie Dziękuję Ci za chęć pomocy jednak w piątek wyjeżdżam i już chyba za bardzo czasu a potem nie będę mieć internetu i dostępu do banku
Stary 2012-04-20, 20:55   #2395
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
a czego potrzebujesz?

---
siwa: też mam taką powiekę, a co lepsze dopiero całkiem niedawno się skapnęłam, że coś nie halo
Wcześniej po prostu myślałam, że jak ja się maluję, skoro się nastaram a widać po otwarciu oka linię rzes i jasny cień pod łukiem brwiowym.
Niedawno przeglądałam się w lustrze i zastanawiałam, co mi nie gra w twarzy i dopiero zakapowałam

Może dlatego, że nie tylko ja tak mam i widziałam to samo u koleżanki to nie pomyślałam, że przecież nie tak powinno to wyglądać.
Szkoda, że nie ma innej magicznej opcji(typu laser magicznie napinający całą twarz, dzięki czemu ta powieka się nadciąga) oprócz pójścia pod nóż, bo już bym stała w kolejce
ojj tam pod nóż, to jest zabieg wykonywany w znieczuleniu miejscowym i nie wycinaja ci powieke tylko usuwaja maleńki fragment tej cieniutkiej skórki, szyją i tyle, nawet blizny poźniej nie ma.
Stary 2012-04-20, 21:18   #2396
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
party_girl
wygrzej się porządnie i nie daj się przeziębieniu

Zrobiłam sobie prasowanie dziś i mam o tyle mniej na jutro

Ze spa nie było na razie nic, ale zrobiłam sobie olej wg przepisu Lenki
5 torebek z kwiatu lipy, 1 z rumianku bo akurat mi się skończył zalałam oliwą z oliwek
gardlo juz mi przeszlo, ale teraz znowu katar i takie lekkie oslabienie... ale mysle ze kilka dni i bedzie po
ja tez ze spa nic konkretnego, dermogal na twarz, na skalp jantar, spilowalam paznokcie bo juz nie moglam patrzec jak sie rozdwajaja...
Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
testowałam żel alterra i pachniał mi trochę wymiocinami w opakowaniu na prawdę ślicznie pachnie, szkoda że podczas mycia nie

Cytat:
party: zgadzam się z dziewczynami, że ta ozdoba jest za duża. Myślę, co by innego zaproponować zamiast niej, ale sama nie wiem.
ok, dzieki za opinie ja chyba jednak zmienie koncepcje na cos a la Kim na fotce tylko z mniejszymi lokami bo nie mam takiej duzej lokowki ani fryzjerka nie ma.. i wtedy bedzie bez kwiatu bo nie ma gdzie go wpiac i raczej bez welonu.

W koncu przyszla moja slubna bardotka pol dnia testow i stwierdzam ze dobrze sie trzymala, musze tylko przymierzyc pod suknie czy wszystko jest ok z tylu i bedzie super
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg qdawd.jpg (132,6 KB, 35 załadowań)
Stary 2012-04-20, 21:46   #2397
loluska
Zakorzenienie

party
A czemu całkiem zrezygnowałaś z tego upięcia, podobało ci sie przecież?

Ja odhulałam 40 min, ze spa nic konkretnego. Zaraz idę spać
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2b029ac10002ffdb4f8bbe2e.jpg (24,6 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4ab660c80001e32c4f8be8ff.jpg (38,6 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6eb0eddd0022d98a4f8eaa27.jpg (21,4 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 040ae7290017c2de4f8e736d.jpg (29,3 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5716497500260ac34f7adb09.jpg (26,2 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg b7138950002478954f868124.jpg (52,1 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ba33e6d7d0abfcf4a68698fcd23b0234cef526ad.jpg (46,4 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_lp680svsUG1qgopj6o1_500.jpg (58,9 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fab9a2cc0012372a4e83188c.jpg (14,8 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg e929ade1000795444f8be8fd.jpg (38,4 KB, 7 załadowań)

Stary 2012-04-20, 21:55   #2398
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
party
A czemu całkiem zrezygnowałaś z tego upięcia, podobało ci sie przecież?

Ja odhulałam 40 min, ze spa nic konkretnego. Zaraz idę spać
bo nie wiem czy znajde odpowiedniego kwiatka, poza tym troche sie waham bo mam kompleksy na temat uszu i niby mi je przyslonila, ale mialam obsesje ze caly czas mi sie psuje fryz w tych miejscach, jednak przewaznie chodze w rozpuszczonych i najlepiej sie w nich czuje... z drugiej strony wlasnie rozpuszczone mam na codzien, ale bylyby fajnie uniesione.. jak wczoraj rozpuscilam te wlosy to bylam pozytywnie zaskoczona, podobal mi sie wlasnie efekt uniesienia i loczkow delikatnych. mam trudnosci w podjeciu decyzji dzis jestem za rozpuszczonymi, ale pewnie mi sie odmieni 10razy jeszcze
Stary 2012-04-20, 22:55   #2399
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana

Cytat:
Napisane przez lacrimachristi Pokaż wiadomość
ghana bylam dzisiaj w tesco i byl tylko jeden rodzaj Bingo z masłem hea i algami no to wzielam
jak ja kupowałam były chyba z 3 albo 4 ale ja mam inną niż Ty
ghana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 23:10   #2400
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez 1985SiWA Pokaż wiadomość
ojj tam pod nóż, to jest zabieg wykonywany w znieczuleniu miejscowym i nie wycinaja ci powieke tylko usuwaja maleńki fragment tej cieniutkiej skórki, szyją i tyle, nawet blizny poźniej nie ma.
tylko na parę dni się trzeba w 4 kątach zaszyć raczej i tu jest problem, bo w sumie nie mam kiedy, jak mam wolne to wolę gdzieś pojechać

Ale złości mnie to. Ogólnie to to i owo by można ulepszyć, ale jeśli chodzi o twarz to rzecz, która mnie najbardziej drażni. Niby taka nieduża sprawa, a zupełnie się inaczej wygląda (i młodziej do tego) Tak więc wcześniej czy później się zdecyduje.

party: ale czy takie loczki rozpuszczone przetrwają ładne do rana?

a jeśli o różne kwiatki chodzi- jest tego pełno w h&m, new yorker itd, zatrzęsienie wręcz, tylko nie wiem jaki byś dokładnie chciała.

---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ----------

Kupiłam sobie dzisiaj pierwszą płytkę do stempelków. Tylko jeszcze stempla nie mam
No i będę mieć zwierzęcą z essence długo ja już chciałam, a tu jedna z blogerek wyprzedaję majątek i będę nią mieć, a także geometryczną

Pytanie kiedy mi się zachce tym pobawić- za pół roku czy za rok

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2012-04-20 o 23:07
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości