Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część VIII - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-20, 14:20   #3871
natee
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część VIII

Cytat:
Napisane przez 201704110948 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
ojoj kuruj sie

natee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 14:24   #3872
Selay
Raczkowanie

ivoncia16 sliczny brzusio

ajka89 zgadzam sie 100% z Mandragorrka nawet skoro niemacie auta to nieznaczy ze fotelik sie wam nieprzyda...a tak przy okazji w jaki sposob chcecie transportowac malenstwio ze szpitala ...na rekach????
Selay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 14:42   #3873
ooolllccciiiaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asia665 Pokaż wiadomość
Hello

Nikt mi chyba nie doradził więc zapytam ponownie czy warto kupić coś takiego : http://allegro.pl/hustawka-automatyc...274380767.html . Koleżanka początkowo chciała 250 a teraz zeszła mi z ceny do 150 zł .
To bardzo dobra cena za tą huśtawkę, bierz bez zastanowienia my też już kupiliśmy podobną
ooolllccciiiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 14:43   #3874
prince_polo
Zakorzenienie

Cytat:
Hello

Witam się w 30 t.c. .

A żeby to uczcić kupiliśmy łóżeczko,pościel,materacy k i przewijak .Jutro kładziemy panele w pokoju i może wieczorkiem uda się nam poskładać łóżeczko itd Więc w niedziele wkleje fotki .

Nikt mi chyba nie doradził więc zapytam ponownie czy warto kupić coś takiego : http://allegro.pl/hustawka-automatyc...274380767.html . Koleżanka początkowo chciała 250 a teraz zeszła mi z ceny do 150 zł .

No i mamy z mężem dziwną sytuacje. Tzn ktoś dzwoni do naszych drzwi,a gdy już zejde na dół by je otworzyć to nikogo nie ma .
Już 4 razy tak było .

Narazie się żegnam, robić obiadek o ogarnąć mieszkanko
Gratuluje
no i rzeczywiście dziwna sytuacja!
czekam na zdjecie

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
prince_polo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 14:43   #3875
ooolllccciiiaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Treść usunięta
ojej biedactwo kuruj się, wypoczywaj i bierz leki
Stary 2012-04-20, 14:46   #3876
chmielinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nel_a Pokaż wiadomość
a wiecie może ile się czeka na wyniki toxoplazmozy??
w moim laboratorium (jest dość duże) czeka się tydzień

Iwoncia piękny brzusio

Asia gratulacje rozpoczętego tygodnia

zrobiłam dzis na obiad ogórkową a na drugie jajka w sosie musztardowym z ziemniaczkami i małż kręcił nosem a wczoraj mówił że by zjadł taki obiad koniec końców zjadł i nie gderał ale widziałam jego minę

---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ----------

kathrina to kuruj się teraz i małża zatrudnij do zajęć domowych a Ty do łóżka

Franuś
chmielinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 14:55   #3877
muminek82
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mandragorrka Pokaż wiadomość
To nie do końca jest taki kebab jak sprzedają we wszystkich budach, ale nam bardzo smakuje
Na talerzu układam pokrojone warzywa: sałata lodowa, pomidory, ogórek zielony, papryka, cebula (i kto co lubi)
W miseczce robię sos: duży jogurt naturalny, trochę vegety i bardzo dużo czosnku - wszystko mieszam
W kolejnej miseczce podaję mięso: pokrojona pierś z kurczaka, przyprawiona wg uznania - sypię przyprawy jakie mi się napatoczą, czasem do kebaba, czasem jakieś grillowe, zależy jaką mam wenę. Smażę na patelni
Do tego albo tortilla albo zwykła bułka, przekrojona i opieczona w sandwichu (wolę z taką chrupiącą bułką)
Jest to zestaw zrób to sam:
każdy dostaje tortille albo bułkę i nakłada do niej co chce
Jeśli spodziewam się gości, którym może nie spodobać się zabawa z nakładaniem jedzenia to od razu szykuję gotowe porcje.
muszę wypróbować Twój przepis!
Cytat:
Hello

Witam się w 30 t.c. .

A żeby to uczcić kupiliśmy łóżeczko,pościel,materacy k i przewijak .Jutro kładziemy panele w pokoju i może wieczorkiem uda się nam poskładać łóżeczko itd Więc w niedziele wkleje fotki .

No i mamy z mężem dziwną sytuacje. Tzn ktoś dzwoni do naszych drzwi,a gdy już zejde na dół by je otworzyć to nikogo nie ma .
Już 4 razy tak było .

Narazie się żegnam, robić obiadek o ogarnąć mieszkanko
Asiu gratulacje cieszę sie że zakupy udane koniecznie wklej póżniej zdjęciaja bym brała tą huśtawke podoba mi się
a co do tego dzwonienia do drzwi to dziwne!musicie się zaczaić kto to
muminek82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 14:56   #3878
wanilllka82
Wtajemniczenie

Cytat:

a wiecie może ile się czeka na wyniki toxoplazmozy??

a u mnie wyniki są w tym samym dniu, ciekawe skąd takie różnice
wanilllka82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 15:03   #3879
natee
Zakorzenienie

to moze my sie dzis pokażemy 26t4d
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bez☠tytułu.jpg (29,9 KB, 35 załadowań)

Stary 2012-04-20, 15:06   #3880
KarolinaPW
Zadomowienie

Jestem po wizycie u endokrynolog
Zmniejszyła mi dawke euth. ze 150 na 137, powiedziała, że maleństwo juz samo produkuje hormon, więc nie trzeba tyle.
Z cukrem to stwierdziła, że każde podwyższenie wartości w ciąży określa się już mianem cukrzycy ciążowej, poza ciążą to nie jest tak rygorystyczne. A więc zaleciła zakup glukometru,pomiar 5 x dziennie, dietę cukrzycową (w tym mocne ograniczenie białej mąki, pieczywa i ziemniaków), konsultację u diabetologa (ide we wtorek)
Skończyło się beztroskie jedzenie
Cytat:
Napisane przez ooolllccciiiaaa Pokaż wiadomość
jednak nie mieliśmy dziś kąpieli tylko masaż noworodka, kąpiel będzie w poniedziałek muszę Wam powiedzieć że jednak przeszłam się do tej biedronki i w szoku jestem jaki fajny ten album "Nasze Maleństwo". Format A4,twarda okładka i bardzo fajny w środku,oczywiście kupiłam. Ale serio wygląda jakby kosztował co najmniej 40-50zł a nie 9
Szukałam w moje Biedronce i nie ma wymiotło wszystkie zostały tylko jakies albumy o papieżu i na pierwszą komunię, oczywiście wszystko zafofiowane, że nie można zajrzeć, może jutro zajrzę do innej
Cytat:
Napisane przez muminek82 Pokaż wiadomość
tak z działu mama bardzo wygodne
mnie dzisiaj zdołowały moje kg a właściwie to to w co sie ubierać żeby jeszcze jako tako wyglądać
Dziś miałam to samo rano przed wyjściem, pomyślałam, że to dobrze, że mało wychodze bo bym codziennie się dołowała
Cytat:
Napisane przez anna99302 Pokaż wiadomość
No kochana z takim pokojem to masz teraz dodatkową motywację na czas kompletowania Super, że dzidziuś już kopie!!! OStatnio wlaśnie o TObie myślałam, czy już czujesz czy nie i jaka słodka reakcja Twojego mężula mój wciąż się nie załapał chociaż mały daje od dawna
dzięki za pocieszenie
Ja mam na razie tylko ból głowy a nie motywację jak widzę jak jesteście zaawansowane
Dzidziolka czuję od świąt, i wciąż mam rogala na twarzy jak kopie
Cytat:
Napisane przez Paula SHIN Pokaż wiadomość
Dziekuje Wam.
Zla jestem na siebie, ze poszlismy na tego grilla. Co prawda kontakt z chorymi dziecmi nie byl jakis super dlugi. A mial kontakt juz wczesniej (pisalam, ze brata dzieci choruja non stop).
Nie chcialam synka na sile odciagac od dzieci, w koncu taki maluch ma bardzo delikatna psychike. Dzieci sie z nim chcialy bawic, mniejszy (roczniak) straszie sie smial do niego :/
Tylko ciezko mi z tym, ze moje dziecko ma antybiotyk. Naprawde ciezko mi sie z tym pogodzic. U lekarza bylismy po 19, a ja nadal mam glowie "dlaczego"
Zdrówka dla synka
Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość
witam w III TRYMESTRZE ! ! ! ! i w 28 tygodniu ciąży
.
Gratulacje
Cytat:
Treść usunięta
Biedna, kuruj się
Cytat:
Napisane przez Selay Pokaż wiadomość
witaj cie kochane,

u mnie swieci piekne slonce i jest cieplutko a ja dzis obchodze studniowke!!!
1 dni do pordou ... oleee
Gratuluję studniuweczki i zazdroszczę pogody u mnie przeszła przed chwilą taka burza gradowa, że myślałam że szyby rozwali
Cytat:
Napisane przez ajka89 Pokaż wiadomość
Pokazałabym, ale nie mam aparatu (tylko beznadziejna jakość w telefonie).

Te parę ciuszków to ukryłam przed mężem i on nic o nich nie wie. Dalej myśli,że mamy tylko te 3 body co z nim kupiłam Wczoraj miałam rozmowę przed spaniem na temat wyprawki i organizacji życia po porodzie i prawie się z nim pokłóciłam...on twierdzi, że wszystko załatwi, jak ja będę w szpitalu, łącznie z kupnem wózka i łóżeczka A najbardziej mnie rozwalił tekstem, że po co nam fotelik do samochodu, przecież nie będzimy z dzieckiem jeździć, a to spory wydatek tragedia..mam nadzieję, że jego nastawienie się zmieni, bo inaczej zacznę robić wszystko sama wbrew jego woli. Dumą się chłop uniósł i powiedział, że on nic nie chcę od rodziny brać, wszystko kupi sam...na razie zostawiałam ten temat zamknięty i nie będę poruszać póki co. Zobaczymy co dalej będzie..
Jezu jak bym mojego słyszała, identiko gadka Mój z kolei uważa, że nie jest potrzebn taki drogi fotelik, jak mu mówiłam, że ma atesty przeszedł testy zderzeniowe to stwierdził że będzie jeździł ostroznie
A swojemu możesz powiedzieć , że fotelik to wymóg szpitala i bez tego nie wydadzą dziecka
And you’re crying
When you’re by my side
There is no defence
I forget to sense I’m dying"

KarolinaPW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 15:10   #3881
shiza91xx
Raczkowanie

GG do shiza91xx

Ja też będę mamusią sierpniową termin mam na 11-13.08 (11wg miesiaczki,13wg usg-czy odwrotnie;p) jestem w 24tyg zaczelam 6 mies
shiza91xx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 15:11   #3882
ooolllccciiiaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez natee Pokaż wiadomość
śliczny brzuszek a jakie ładne bimbałki,fiu fiu
Stary 2012-04-20, 15:15   #3883
karolka110
Wtajemniczenie

Cytat:
śliczniusi brzusio

mam jeszcze pytanie do doświadczonych mam-czy podgrzewacz do butelek jest konieczny od początku???
wiadomo mam zamiar karmić piersią, ale nigdy nie wiadomo jak to będzie i jeśli będę musiała karmić butelką to taki podgrzewacz jest potrzebny???
Stary 2012-04-20, 15:16   #3884
nel_a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wanilllka82 Pokaż wiadomość
a u mnie wyniki są w tym samym dniu, ciekawe skąd takie różnice
no niezłe różnice, u mnie na pewno nie będzie tak dobrze jak u Ciebie
jeszcze chwila i śmigam po wyniki

nel_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 15:19   #3885
natee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ooolllccciiiaaa Pokaż wiadomość
śliczny brzuszek a jakie ładne bimbałki,fiu fiu
Cytat:
Napisane przez karolka110 Pokaż wiadomość
śliczniusi brzusio

mam jeszcze pytanie do doświadczonych mam-czy podgrzewacz do butelek jest konieczny od początku???
wiadomo mam zamiar karmić piersią, ale nigdy nie wiadomo jak to będzie i jeśli będę musiała karmić butelką to taki podgrzewacz jest potrzebny???
dziękujemy

a co do podgrzewacza tez jestem ciekawa. swoją drogą kumpela sprzedała mi pomysł, który sama praktykowała jak już przestawiła malca na butelke. na noc gorącą przegotowaną wode przygotowywała w termos i tylko siup mleczko i gotowe. mówiła, ze to bardzo jej ułatwiło nocne karmienie.

Edytowane przez natee
Czas edycji: 2012-04-20 o 15:21
Stary 2012-04-20, 15:21   #3886
Maciejka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, zapomniałam Wam napisać, mój mąż jakiś czas temu wyczytał, że podobno wyciekła baza danych użytkowników wizażu, więc jak macie gdzieś hasło takie samo jak do wizażu, to lepiej zmieńcie, tak samo jak i do samego wizażu
Mam ograniczone zaufanie do bezpieczeństwa takich portali, więc hasło wymyśliłam zupełnie inne.
Cytat:
Napisane przez branzoletka Pokaż wiadomość
To jest atłas on się troche błyszczy ale ładnie wygląda tylko ja bym zamiast tych spodenek rajstopki jakieś ładne dała No chyba, że ta góra jest króciuśka no to spoko te spodenki.
Wiem, że trochę błyszczy, ale trochę może. Oby tylko nie było tak, jak na zdjęciu. Skoro sprzedawca napisał, że to strój dla dziecka od 3 do 12 miesięcy, to ta góra pewnie może pełnić rolę zarówno sukienki, jak i tuniki - w zależności od wzrostu. Zamierzam zorganizować chrzest w czasie pierwszych trzech miesięcy i już też myślałam o rajstopkach zamiast tych spodni.
Cytat:
Branzoletka normalnie się Ciebie boję
Chyba mój mąż z daleka posłyszał Twoje zirytowanie, bo właśnie zadzwonił, że mam miejsce zrobić,bo wiezie łóżeczko
A może po kryjomu podczytuje wizaż i przemyślał sprawę.
Cytat:
Napisane przez houserka Pokaż wiadomość
katrinaja tez choruje, ból gardła chyba sie przerodził w zapalenie , przez weekend stosuje domowe sposoby, mam nadzieje ze mi przejdzie bo w środę mam wizytę i jeszcze badania chce w pon porobić,a gdy się choruje to chyba nie pobiera się krwi
To zależy, czemu to pobranie ma służyć, ale morfologia w czasie infekcji wychodzi trochę inaczej. Może w poniedziałek będzie lepiej, a jeśli nie, to po prostu powiedz lekarzowi, od ilu dni chorujesz.
Cytat:
Cześć Gaduły
Rano przed pracą byłam w Biedronie po ten album dla maleństwa. I bardzo dobrze, że się pofatygowałam bo kupiłam ostatni I jestem mega zadowolona, bo za 9 zeta dostaje się naprawdę fajną książeczkę.
Mi do Biedronki było nie po drodze, a czekam na listonosza, więc po badaniu (fT4, wynik w poniedziałek) wracałam prosto do domu, bo alternatywą jest późniejsze dźwiganie paczki z poczty. Na razie go nie ma.
O zakup albumu poprosiłam mamę i też mówiła, że jest fajny, ale my się spotkamy dopiero za 2-3 tygodnie.
Maciejka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 15:21   #3887
dottta
Zakorzenienie

zaczęłam nadrabiać ale chyba nie dam rady skończyć

Asia
za tygodnie
dottta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 15:22   #3888
blueberry88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malwina_a Pokaż wiadomość
Dasz radęA jak będziesz grzeczna to rezultaty będą już na następnej wizycie
Będę i czekam na tę wizytę bardzo

Cytat:
Treść usunięta
Dbaj o siebie

Cytat:
Napisane przez shiza91xx Pokaż wiadomość
Ja też będę mamusią sierpniową termin mam na 11-13.08 (11wg miesiaczki,13wg usg-czy odwrotnie;p) jestem w 24tyg zaczelam 6 mies
blueberry88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 15:23   #3889
phdwao
Zakorzenienie

ivoncia super brzunio, spory
nel_a ja toxo miałam wynik juz w dniu pobrania

Cytat:

Dużo czosnku to podstawa, uwielbiam takie sosy Twój małż, wie co dobre
noo ja te lubię
Cytat:
pieknie
Cytat:
Napisane przez KarolinaPW Pokaż wiadomość
Zmniejszyła mi dawke euth. ze 150 na 137, powiedziała, że maleństwo juz samo produkuje hormon, więc nie trzeba tyle.
Z cukrem to stwierdziła, że każde podwyższenie wartości w ciąży określa się już mianem cukrzycy ciążowej, poza ciążą to nie jest tak rygorystyczne. A więc zaleciła zakup glukometru,pomiar 5 x dziennie, dietę cukrzycową (w tym mocne ograniczenie białej mąki, pieczywa i ziemniaków), konsultację u diabetologa (ide we wtorek)
dasz rade fajnie ze endo dawke zmniejszyla
phdwao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 15:26   #3890
Soleilka
Zakorzenienie

Hej
My z TŻ dzisiaj świętujemy naszą rocznicę ( w porę ) byliśmy już na długim spacerze w parku, zaszliśmy na obiad do McD A później jedziemy do kina

Bloguję
Soleilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 15:29   #3891
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
wolę się wcześniej przygotować
Masz rację

Cytat:
Te parę ciuszków to ukryłam przed mężem i on nic o nich nie wie. Dalej myśli,że mamy tylko te 3 body co z nim kupiłam Wczoraj miałam rozmowę przed spaniem na temat wyprawki i organizacji życia po porodzie i prawie się z nim pokłóciłam...on twierdzi, że wszystko załatwi, jak ja będę w szpitalu, łącznie z kupnem wózka i łóżeczka A najbardziej mnie rozwalił tekstem, że po co nam fotelik do samochodu, przecież nie będzimy z dzieckiem jeździć, a to spory wydatek tragedia..mam nadzieję, że jego nastawienie się zmieni, bo inaczej zacznę robić wszystko sama wbrew jego woli. Dumą się chłop uniósł i powiedział, że on nic nie chcę od rodziny brać, wszystko kupi sam...na razie zostawiałam ten temat zamknięty i nie będę poruszać póki co. Zobaczymy co dalej będzie..
Ojej... a nie masz kogoś, kto ma małe dziecko, kto mógłby uświadomić Twojego męża?

Cytat:
Napisane przez Maciejka__ Pokaż wiadomość
Właśnie wygrałam aukcję z ubrankiem na chrzest. http://allegro.pl/ubranko-do-chrztu-...274569232.html
Wcześniej zamierzałam kupić coś nowego i oczywiście jak już dziecię będzie na świecie, ale jak znalazłam komplet za taką cenę i w rozmiarze dość uniwersalnym, to się skusiłam. Zakładam, że materiał jest taki błyszczący przez użycie lampy błyskowej.

Cytat:
30 zacznę w czwartek, a wg USG to nawet w niedzielę lub poniedziałek! Eeeetam... mój tż stwierdził, że wózek jest niepotrzebny... bo i tak rzadko się go używa!
Uświadomiłam mu, że w odróżnieniu od jego byłej nie mieszkam domku z ogródkiem i tatusiem, tylko w bloku na III piętrze i wozek jednak zamierzam kupić.
W Gd. szaroburo i mokro było wczoraj, a teraz świeci słoneczko.
Niezły jest
Irmusia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 15:34   #3892
muminek82
Wtajemniczenie

Cytat:
bardzo ładny
Cytat:
Napisane przez shiza91xx Pokaż wiadomość
witaj
Cytat:
a co do podgrzewacza tez jestem ciekawa. swoją drogą kumpela sprzedała mi pomysł, który sama praktykowała jak już przestawiła malca na butelke. na noc gorącą przegotowaną wode przygotowywała w termos i tylko siup mleczko i gotowe. mówiła, ze to bardzo jej ułatwiło nocne karmienie.
ja też o tym słyszałam i mam zamiar zastosować

Karolina dasz rade!!!
muminek82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 15:37   #3893
asia665
Wtajemniczenie

Cytat:
mi się podoba i cena okazyjnaja bym brała jak w dobrym stanie
Dzięki

Cytat:

Hm...macie tajemniczego wielbiciela a co to huśtawki, to może być przydatna i jak jest w dobrym stanie, to bym ją kupiła
Cały czas się zastanawiam kto to może być
Jest podobno w stanie idealnym,ale póki sama nie zobacze to się na nią nie napalam-nie chcę się rozczarować

Cytat:
Napisane przez ivoncia16 Pokaż wiadomość

mi się to podoba
jakbym miala wiecej kasy to bym brala
Dzięki

Cytat:
Gratuluje
no i rzeczywiście dziwna sytuacja!
czekam na zdjecie
Ja się nie mogę doczekać aż zrobie fotki Jejku wreszcie mój mąż robi pokoik

Cytat:
Napisane przez chmielinka Pokaż wiadomość
Asia gratulacje rozpoczętego tygodnia
Dzięki

Cytat:

Asiu gratulacje cieszę sie że zakupy udane koniecznie wklej póżniej zdjęciaja bym brała tą huśtawke podoba mi się
a co do tego dzwonienia do drzwi to dziwne!musicie się zaczaić kto to
Dzięki
No właśnie nie mam jak się zaczaić, bo ten ktoś dzwoni o różnych porach, a zanim zejde na dół po schodach to już troche czasu mija

Cytat:
Ale fajny

Cytat:
Wiesz nie chce podważać kompetencji lekarza,ale może na początek wyeliminuj całkowicie słodycze??? Tzn ja tak właśnie zrobiłam,ale z drugiej strony może faktycznie lepiej będzie jak najpierw weźmiesz się za ostrą diete a później zobaczysz co i jak. W sumie- będziesz miała glukometr to zobaczysz sama po czym skacze Ci cukier a co możez jeść

Cytat:
Napisane przez dottta Pokaż wiadomość

Asia za tygodnie
Dziękuje Dorotko

"...i jesteś już mym świadomym tak wolnym w niewoli."

Jestem mamą

asia665 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 15:38   #3894
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hanjah Pokaż wiadomość
A wiecie że wg OM dziś bym zaczęła 30. tydzień
No to świętujemy
Irmusia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 15:44   #3895
KarolinaPW
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez chce_byc_mama Pokaż wiadomość
Przelecialam Was z grubsza :P
kurde musze sie brac za wyprawke definitywnie bo bede w czarnej dup.ie jak tak dalej pojdzie.
W pracy sie wyjasnilo, jutro mi przeleja reszte wiec jest spoko
Super, że Cię nie wykiwali i sie wyjaśniło
Cytat:
Napisane przez ewka5891 Pokaż wiadomość
W sumie dzisiaj tez mi wypada 100 dni do porodu( 28.07 wg usg )
jak ten czas leci
Gratulacje!
Cytat:
Napisane przez linzey Pokaż wiadomość
Gratki. U mnie dzisiaj też dzisiaj równo 100 dni
http://babystrology.com/tickers/baby...0height=%22180.
Super, gratuluje
Cytat:
30 zacznę w czwartek, a wg USG to nawet w niedzielę lub poniedziałek! Eeeetam... mój tż stwierdził, że wózek jest niepotrzebny... bo i tak rzadko się go używa!
Uświadomiłam mu, że w odróżnieniu od jego byłej nie mieszkam domku z ogródkiem i tatusiem, tylko w bloku na III piętrze i wozek jednak zamierzam kupić.
W Gd. szaroburo i mokro było wczoraj, a teraz świeci słoneczko.
Padłam
Cytat:
Wygrałam wczoraj na allegro łóżeczko za niecałe 200zł http://img14.allegroimg.pl/photos/or.../65/2274376584 używane.
BArdzo fajne
Cytat:
Napisane przez hanjah Pokaż wiadomość
Kilka dni temu powstał podobny wątek i Złośliwiec się tam wypowiedział: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=607107.

Mnie się za to wczoraj ktoś na pocztę włamał i porozsyłał jakiś spam do wszystkich moich kontaktów Rano nie mogłam wejść na pocztę i jeszcze dostałam wiadomość że mi bloga skasowali W końcu udało mi się wszystko odzyskać, ale zaraz pozmieniałam hasła.
A na jakim portalu masz pocztę?
Super, że udało się odzyskać bloga
Cytat:
Branzoletka normalnie się Ciebie boję
Chyba mój mąż z daleka posłyszał Twoje zirytowanie, bo właśnie zadzwonił, że mam miejsce zrobić,bo wiezie łóżeczko
Dotarło do niego super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cytat:
27 tydzień ciąży
w niedzielę zaczynamy 28 tc
ale ten czas leci
Gratuluję
Cytat:
Hello

Witam się w 30 t.c. .

Już 4 razy tak było .
Ale fajnie, że pokoik nabiera kształtu
Huśtawka bardzo fajna, ja bym brała za tą cenę
Sytuacja rzeczywiście dziwna
Cytat:
Pięknie
And you’re crying
When you’re by my side
There is no defence
I forget to sense I’m dying"

KarolinaPW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 15:44   #3896
phdwao
Zakorzenienie

zmykam na szkolę rodzenia, dziś 1-szy rok z życia maluszka
Stary 2012-04-20, 15:45   #3897
prince_polo
Zakorzenienie

Cytat:
sliczny!
Cytat:

Szukałam w moje Biedronce i nie ma wymiotło wszystkie zostały tylko jakies albumy o papieżu i na pierwszą komunię, oczywiście wszystko zafofiowane, że nie można zajrzeć, może jutro zajrzę do innej
u Mnie też zostały tylko te komunijne i na chrzest A dieta się nie przejmuj. będzie dobrze lepiej ci to wyjdzie i na figurę i na zdrowie chociaż taki plus!

shiza91xx
witaj

soleilka
gratuluje ja się nie mogę doczekac naszej pierwszej rocznicy ślubu

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
prince_polo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 15:47   #3898
wanilllka82
Wtajemniczenie

Cytat:
śliczniusi brzusio
ja nie kupuje, miałam przy pierwszym i nie używałam, taki zakup zawsze można zrobić później tżetem jeśli uznasz że jednak jest Ci potrzebny, tak samo z laktatorem się wstrzymam, wybiorę jakiś model a jeśli będzie mi potrzebny to wyślę męża żeby kupił
wanilllka82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 15:49   #3899
phdwao
Zakorzenienie

my mamy drugą rocznicę ślubu na początku lipca, chciałabym, żeby synek zrobił nam prezent i wtedy się urodził, bo ciąża już będzie donoszona
Stary 2012-04-20, 15:53   #3900
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
witam w III TRYMESTRZE ! ! ! ! i w 28 tygodniu ciąży

Cytat:
Napisane przez Selay Pokaż wiadomość
1 dni do pordou ... oleee

Cytat:
Napisane przez anna99302 Pokaż wiadomość

A my dzisiaj zaczynamy 23 tydzień i 6 miesiąc !!

Cytat:
a ja mam od dziś równe 3 miesiące do daty porodu !!!!!!!

Cytat:
Napisane przez ewka5891 Pokaż wiadomość
W sumie dzisiaj tez mi wypada 100 dni do porodu( 28.07 wg usg )
jak ten czas leci

Cytat:
27 tydzień ciąży
w niedzielę zaczynamy 28 tc
ale ten czas leci
Bardzo ładny
Cytat:

Witam się w 30 t.c.

Cytat:
Fajniutki
Cytat:
soleilka
gratuluje ja się nie mogę doczekac naszej pierwszej rocznicy ślubu
Szybko zleci

Dzisiaj u mnie jest tak gorąco, że chodziłam na dworze w krótkim rękawku

Bloguję
Soleilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości