|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#26611 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mundial 2006 = Przystojniacy
1 - Żuraw
2 - Michael 3 Branko i Michael 4 - czy ten pan sie kiedyś usamiecha ? ![]() 5 - Wisła-Celtic
|
|
#26612 |
|
Zakorzenienie
|
partyjka Żurawia dla Olci
|
|
#26613 |
|
Zakorzenienie
|
1 - zabawa z piłką
![]() 2 - Adam 3 - Mario 4- mecz 5 znowu Adam 6 - komuś tu sie nudzi
|
|
#26614 |
|
Zakorzenienie
|
treningi
|
|
#26615 |
|
Zakorzenienie
|
i na dziś koniec fotek
![]() ooo moje focie zaczęły 888 strone to jakiś znak i zbieram sie do szkoły
Edytowane przez $Luna$ Czas edycji: 2007-01-02 o 08:31 |
|
|
|
#26616 |
|
Zakorzenienie
|
http://youtube.com/watch?v=UZWZbe0xG...related&search=
to też jest mega ale oranżada przebija wszystko
|
|
#26617 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nad czym rowniez ubolewamfajny co? hih...poki co pozostanie, bo mi sie spodobal xD a nie mam lepsiejszego z mezami ;Pale kto? probuje oczywiscie odgrzebac nazwisko i nie moge xD nawet wczoraj mialam przeczucia, ze on przez talcie zaklepany...ale kurcze... nie moge sobie przypomnieć KTO ;P sie ma tą faaaale przypomnijcie miza ize... np. ja jutro moje 2 klasoweczki ;] i wiecie co? sie okazalo, ze ja dzis do szkoly przychodze a tam zaczynamy omawiac pana tadka i fju fju... kiepa, bo nawet nie ruszylam... dzis sie biore ostro do roboty...jutro nie mam polaka... obym cudem do pojutrza przeczytala.... <blaga> na pewno odbije sie to na moich wizytach na watku... i nie wiem czy dzis wpadne jeszcze ![]() Cytat:
i jak do tych butelek z jezyczkami xD buehehenie wiem czy zdjecie stylizowane na kogos ;P a 2pacem sie nie interere... wiec nie wiem pokochac to ich trzeba wczesniej.. a potem ogladajac film rozkoszowac sie miloscia ![]() a jak poldi slodko mowi: schweiniiii...z takim wyrzutem ;P ale basti mnie rozwala tym swoim smiechem.... XD taki niemy dziecinny... szukam tej piosenki christmasowej z tym odliczaniem i nie moge znalezc tej wersji ;P a jest jakas taka fajna ... inne znalazlam to typowo swiateczne i w ogole bez takiej beki... Cytat:
to sobie ogladam 'z daleka' ... ale i tak fajne Cytat:
![]() wlasnie wrocilam z budy...kurcze frekwencja byla prawie idealna ;P nauczyciele wygladali gorzej niz uczniowie zegnam nie wiem czy dzis jeszcze zawitam, wiec dla wszelkiego uwaga... kolejny pilkarz bundesligii 'uwieziony'
|
|
|
#26618 |
|
Zakorzenienie
|
i oto małysz rozwial moje wczorajsze pytania na temat: dlaczego poldi jest taki 'pelen zycia' w dzien po sylwku: rotfl: (a wiecie, ze sie zastanawialam
Poldi spotkał się z Małyszem Podczas poniedziałkowego konkursu skoków w Ga-Pa, Adam Małysz spotkał się z pochodzącym z Polski piłkarzem Bayernu Monachium Lukasem Podolskim. Show przygotowała telewizja RTL, ale po konkursie Podolski poszedł do Małysza już prywatnie i rozmawiali. - Dał mi swoją koszulkę, a ja mu narty. Bardzo fajny chłopak i świetnie mówi po polsku - opowiadał Małysz. - Spytałem go czemu jest taki rześki 1 stycznia, a on na to, że nie może się nawet w sylwestra napić, bo gdyby poszedł do knajpy i kupił sobie choćby sok, to w niemieckiej prasie i tak, by napisano, że pił go z wódką. a oto i wypowiedz schweinia na temat obecnej sytuacji bayernu: Bastian pewien siły Bayernu Działacze Bayernu Monachium od dłuższego czasu mówią o poważnym wzmocnieniu swojego zespołu poprzez zakup gwiazdy światowego formatu. Najwidoczniej ten pomysł nie wszystkim zawodnikom bawarskiego klubu się podoba, a pierwszym, który otwarcie o tym mówi jest Bastian Schweinsteiger. Pomocnik Bayernu wierzy w siłę swoich kolegów z ekipy mistrzów Niemiec. "Nasza drużyna jest wystarczając silna, aby obronić tytuł mistrzowski i wyeliminować z dalszych rozgrywek Ligi Mistrzów Real Madryt." Po przerwie zimowej do pełni zdrowia powinni powrócić bardzo przydatni piłkarze dla Bayernu, a mianowicie: Owen Hargreaves, Sebastian Deisler i Valerien Ismael, a wówczas FCB będzie "jeszcze silniejsze", zdaniem Bastiania. "Poza tym, obecny pomysł budowania FC Bayernu na własnych talentach, jest abosolutnie właściwy. Trzeba dać tylko nam czas." Sam przykład Schweiniego pokazuje, że Monachijczycy bez problemu mogą stawiać na swoją młodzież. W końcu w aktualnej kadrze znajduje się paru wychowanków jak wspominany już Hargreaves, Philipp Lahm, Andreas Ottl, Christian Lell i Michael Rensing, a główne rolę w swoich obecnych drużynach odgrywają Piotr Trochowski oraz Zvjezdan Misimovic. Zresztą sam fakt, iż Schweinsteiger gra w barwach Bayernu od 14. roku życia mówi sam za siebie... generalnie tez jestem tego zdania...chociaz przegralismy 4 mecze na naście w tym sezonie...to nie jesttak zle... i nie szukajmy na sile 'wielkkiego talentu', bo mamy ich kilka...tylko niektore z nich siedza na lawce :l i pojawialy sie wypowiedzi, ze to przez odejscie ballacka druzyna sie pogorszyla ... mnie bardziej martwi, ze tracimy pilkarzy...a nie, ze ich nie zyskujemy...owen za wszelka cene chce odejsc do manchesteru...pizza niedlugo konczy kontrakt...i tez wielka niewiadoma...huh... ale to takie moje prywatne przemyslenia... wiem, ze sie nie interesujecie bayernem ![]() ok lece
|
|
#26619 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzieki Luncia za zdjecia, bo normalnie sie stęksniłam za jego widokiem, zresztą za całą Wisełką ![]() ![]() Cytat:
czy z tego wynika, że Poldi nigdzie nie bawił w sylwestra przecież nie musiał balować w jakiejś knajpie, mało to ma kolegów, przecież są jeszcze prywatne imprezki
|
||
|
|
|
#26620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
XD uszz...co do nart... ihihih...dzisiaj nasz pan przyszedl w bardzo dobrym nastroju to sobie pozartowalismy troche ;P a wiec drogie panie od dzisiaj liczba pojedyncza od dzieci to : dzieć a nie dziecko xD iiii...pan mowil, ze on jezdzi na jednej narcie tylko narty - 1 narta - deska - deska sedesowa ;P pan sie wybrechal i niestety na tym zakonczylismy dyskusje ;D mam filmik poldi-malysz ... hihiihih ![]() papapa tri... hahaha wezcie bo sie zleje w pory normalnie... jak malysz gada po niemiecku... a poldi po polsku ... poldi ciagle... no... nooo...
|
|
|
#26621 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja osobiscie widzialam tylko tyle w TV ze Poldi mial banana na twarzy i ciezko mu sie na dol schodzilo
|
|
#26622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#26623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Orenżada wymiata, słyszałam to jakiś czas temu, mocne
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
|
#26624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
koniecznie zapodaj ten filmik szybciutko ![]() pa madziu hej mav, hej Olcia |
|
|
|
|
#26625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale będziesz musiała ciast napiec na tyle osób
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
|
#26626 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#26627 |
|
Zakorzenienie
|
No hej
Dziękuję Lunciu za foteckzi ![]() Ja już wróciłam ze szkoły zaraz idę oglądać meczyk Celtic-Kilmarnock ![]() Ale w szkole dzisiaj śmiechu był, juhuhu ![]() Najpierw matma, wszyscy jeszcze spali bo to ranek był, babka oddała p.klasowe, dostałam 3 ![]() Potem historia, babeczka trochę pogadała, omówiła temat a potem temat czytaliśmy, i czytał Oskar, taki kretyn i wogóle no i czyta...i tam pisała "poprawka" a ona przeczytał "porażka" a na to moje koleżanka z taką miną i"coo?? on powiedział podpaska??" tak dukał, co drugie słowo o się mylił, chłop 2gimnazjum !! ;/No później polski, miał być sprawdzian, ale babka zapomniała że miała go zrobić więc nie było BTW Madziu my też niedługo będziemy omawiać "Tadzia" bleee ![]() Potem angielski, to oddawaliśmy nasze prace (wybrany artukuł z gazety, przetłumaczony na angielski--> jedna ocena plus trzeba było własnymi słowami streścić go --> druga ocena) ja miałam tą pracę o bluzach z akcją z meczu finałowego no to poszłam opowiedziałam (po angielsku !) i dostałam 4+ myślałam że ta się posikam ze śmiechu ![]() Potem wos to nuda była ![]() Fizyka Koleżanka napisała mi na kartce list z zapytaniem "kto będzie wkońcu tym striptizerem" (ma 6-ego urodziny a my się śmiałyśmy że zamówimy jej striptizera ) no i koleżanka odpisała że "Gomułka" (taki kolega z klasy) a ja dopisałam "ty maleńka ale ja się pojawie ze swoim haremikem, a mianowicie: ja, Bufcio, Arczi, Fabiś, Victor, Rafael, Aiden, Jacek, Darek, Maciek"no i oddałam jej tą kartkę, ona się nią bawiła i facet zaczaił ją i zabrał jej tą kartkę i na głos przeczytał pierwsze pytanie
|
|
|
|
#26628 |
|
Zakorzenienie
|
niemalże wpadłam w panikę, bo czytam na interii, że Pawła Brożka kupiła AS Nancy
![]() na szczęście na stronie Wisły dementują tę plotkę: http://www.wisla.krakow.pl/art.php?id=&news_id=1498 uuuf
|
|
|
|
#26629 | |||||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
gówno, dupa.. h*j, dupa, cycki![]() Oh dziękuję Cytat:
To na to wychodzi, że ja źle zapisałam Twój nr i pisałam eski do jakiegoś Krzyśka.. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Bidny piesek się zesiusiał i nic nie powiedział![]() Cytat:
![]() A jaki masz temat? Ja mam portret ojca.. coś tam coś tam Jeszcze nie zaczełam przygotowywać Cytat:
Jeden nawet jest całkiem całkiem.,. ten w biało niebieskiej rozpietej koszuli Cytat:
U mnie też kolega sie mylił jak czytał coś na polskimA z angola z kartk. dostałam 5 No a na wfie nie byłam, bo przez tydzień nie powinnam ćwiczyć. I kupiłam sobie różowe rękawiczki jak wracałam do domu Ale takie ładne różowe.. nie żarówiaste![]() No i patrzcie.. moja siostrzenica z gumowym papieroskiem |
|||||||||||
|
|
|
#26630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#26631 |
|
Wtajemniczenie
|
<----
Hej ho Co tak tu pusto wolne sie skonczyło Wiec długo tu dzis nie zabawie
|
#26632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Brechowy, a jak ![]() Super ja jutro mam dwa wf to sobie w siatkę pogram Ja też mam różowe rękawiczki, ale taki bardzo jasny różowy, są takie grube, w środku wyłożone futrem ![]() Słodiutka ta twoja siostrzenica ![]() Też pamiętam jak byłam mała to żułam te gumy po 5 minutach już się z nich kapeć robił ale szpan papierosem musiał być, nawet gumowym
|
|
|
|
|
#26633 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hej Superowy avek Ja juz lepiej zmykam.,. na jutro do szkoły trzeba się chociaż troszku przygotować A ja mam fajnie.. wyspię się, bo jutro mamy na 11:30 A to chyba dlatego, że nauczyciele skacowani nie maja jak do szkoły przyjsć
|
|
|
|
|
#26634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No niestety ale niedługo ferie Celtic wygrał 2 do 0 I Maćka pokazywali, ale miałam ślinotok
|
|
|
|
|
#26635 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Róż w modzie No i futro Ona ma prawie półtora roku Właśnie dzis jak w sklepie zobaczyłam te gumowe papierosy.. to nie mogłam wyjść bez nich Dobra.. poćwicz sobie na tym wfie Mykam, juz mnie tu nie ma., pa |
|
|
|
|
#26636 | ||
|
Zakorzenienie
|
ale słodziutka
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
|
|
|
#26637 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzieki
No cudny jest
|
#26638 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale masz śmieszne sytuacje w szkole, szkoda, że ja takich nie miałam Cytat:
Hej dziewczynki, przepraszam za skromne komentarze, ale pracowałam dzisiaj cały dzień nad jutrzejszym referatem i jestem zmęczona, pozdrawiam, niech wam szybko jutro mijają lekcje, papa |
||||
|
|
|
#26639 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za Ize łojj, ja Pana Tadka ze streszczenia przeczytałam ![]() tzn chodziło mi o to że przypomina mi Tupaca na tym zdjęciu ![]() eeee, przecież ja Ci ich nie chce zabrać, mówie tylko że fajnie sie to ogląda to szukaj tej piosenki szukaj ![]() hm a czemu sie nie otwierają rozwala mnie ta oranżada za Ciebie nie znam pana ![]() Cytat:
no prosze, jakei spotkanie ![]() to nie to że sie nie iteresujemy tylko ja np. znam jedynie z nazwiskach niektórych piłakrzy poprostu nie siedze w tym ![]() Cytat:
dla mnie to radość wklejanie fotek, chociaż wiem że żadna z Was sie tu nim nie interesuje no chyba oprócz Ciebie no właśnie, dziwny ten Poldi Cytat:
![]() przynajmniej mieliście mega lekcje kamień mi z serca spadł
|
|
|
#26640 |
|
Zakorzenienie
|
łeeee napisałam takiego długie posta i mi wcięło
![]() ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:50.

przypomnijcie mi
nie wiem czy dzis jeszcze zawitam, wiec dla wszelkiego 

...
przecież nie musiał balować w jakiejś knajpie, mało to ma kolegów, przecież są jeszcze prywatne imprezki 

no chyba oprócz Ciebie