|
|
#2311 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Krakowianki - część XVII
Dzięki OMD. Ale chyba dziś już nie poćwiczę bo byłam na Spinningu i padam na ryjek... Ale najbardziej to mnie "4-litery" bolą... Masakra jakaś... Szkoda, że tam poduszek nie było.
Swoją drogą ciekawa jestem czy to faktycznie przynosi takie efekty. Bo jak tam to 3 razy w tygodniu to chyba nie jest jakoś strasznie. |
|
|
|
#2312 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
klik ![]() Koło której pasuje Wam wszystkim spacerek? Jak będzie ładnie to proponuje spotkanie pod Brama Floriańską-kawa z CH i spacer na bulwary a tam trawka i słonko ![]() Jak pogoda się popsuje to można zostać właśnie w CH
|
|
|
#2314 | |
|
Zakorzenienie
|
Z ciałem o kształcie idealnym - jeżeli przyjmiemy że kula to kształt idealny
Cytat:
Jak u każdej kobiety powyżej pewnego pułapu wiekowego We wtorek możliwe że mi się uda jakoś wyrwać o ile nie zostanę u rodziców Póki co się zastanawiam co jutro robić, bo zero planów a raczej się sypnęły... W niedzielę idę z bratem i mamą do kina na American Pie nowe Aaaaaa granatku, bo zapomniałam Ci odpisać - jak będę w domu a Ty będziesz miała czas to jasne, wpadaj i na żywo obgadamy pielęgnację Zwłaszcza że z pracy masz rzut beretem :P
Edytowane przez blair witch Czas edycji: 2012-04-20 o 19:51 |
|
|
|
|
#2315 |
|
maszyna, nie człowiek
|
O nie, jutro pogoda ma być ładna - muszę obadać jak dojechać na Miłkowskiego i jedną rzecz na Podgórskiej . Także wypluć mi psucie się pogody w weekend!
|
#2316 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chociaz sie nadal czuje jakbym miala ze 25 co najwyzej
|
|
|
#2317 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Róbmy to spotkanie z kartkami, naprawdę! 2. A my? a spacer? jakie "zero planów" ![]() 3.
|
|
#2318 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- Cytat:
![]() Bardzo bym chciala juz miec nowa prace i tam nie wracac---odejsc na moich warunkach ![]() Poki co szukam ---rozsylam cv ale narazie sie nikt nie odzywa. Dzis sluchalam na jedynce radiowej audycji o tym jak pracodawcy nas strasza kryzysem i tym samym demotywuja bo wg psychologa ktory sie tam wypowiadal nie ma nic bardziej demotywujacego jak stwierdzenie szefa jest kryzys musisz pracowac wiecej ale kase masz mniejsza bo firma biedna ![]() U mnie cos w ten ton w pracy.Tylko tak mysle czy ja znajde prace skoro nikt na to moje cv nie odpowiada??? Normalnie dylematy mam ![]()
|
|
|
#2319 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
W przyszłym tygodniu będę albo we wtorek, albo w czwartek, potem sobota i niedziela jestem na bank - ale widzimy się na grillu i tak
|
|
#2320 |
|
Zakorzenienie
|
Wątek spotkaniowy w klubie!
francuski, gdybyś mogła usuwać "entery" w cytowanych wypowiedziach, byłoby super .Nie czytam Was więcej, bo przechodzicie dzisiaj same siebie z tym narzekaniem |
|
|
|
#2321 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2322 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Wysyłaj, FRAPO, wysyłaj i jeszcze raz wysyłaj, ja wysyłam kilkadziesiąt i jak się odezwie kilka osób, to jest sukces (szukam praktyk, staży)
|
#2323 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie trać wiary, może i Kraków to dziura, ale w zawodzie, w którym chcesz pracować znajdziesz fajny wakat Cytat:
Dam znać w niedzielę, ok?A co z tym jutrzejszym spacerem, bo się wywinęłaś od odp edit: spotkanie w klubie, więc wtorek odpada. Przyjedziesz do miasta? SdC, ale kręcę
Czasami musisz zapomnieć, jak się czujesz, przypomnieć sobie, na co zasługujesz i przedzierać się do przodu. Edytowane przez granatowo Czas edycji: 2012-04-20 o 20:20 |
||
|
|
|
#2324 | ||
|
Zadomowienie
|
Blair a czy ja bede mogla pozyczyc od Ciebie Anne Bishop???
jak juz mie poznasz osobiscie![]() ![]() SdC to mi wyslij pozniej na priva co za miejsce ustalilyscie dobrze? Postaram sie entery usuwac , przepraszam ![]() ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- Cytat:
|
|
|
#2325 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak będę we wtorek w krk na spotkaniu to w czwartek zostanę bo muszę tutaj coś popołudniu załatwić Cytat:
Nie ma to jak książki dla dorosłych Jak takie lubisz paranormal to mogę polecić jeszcze kilka serii, ale je czytałam z hmmm pewnego zwierzaka na internecie Kocham książki ale niestety przy tym ile ja czytam to idzie zbankrutować... Kiedyś jak się lepiej powodziło to kupowałam nieraz z 2 książki w tygodniu, teraz to niestety.,.. ![]() Wysyłaj CV jak najwięcej i się nie zrażaj. Swoją drogą czytałam nie dalej niż przedwczoraj jak to u nas w kraju pensje pięknie rosną a bezrobocie maleje Nie wiedziałam czy się śmiać czy co robić, serio...
|
|
#2326 |
|
Zakorzenienie
|
a cóż to za girllowanie się szykuje ?
|
|
|
|
#2327 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja 5 minut od poniedziałku . Na razie jeszcze leczę siniaki .Cytat:
. Dzięki! ![]() Ineso, wczytuję się w filtry i mam pytano o fotostabilizację, destabilizację i stabilizację ogólnie . Bo nie wiem czy dobrze rozumiem - są filtry, które ulegają destabilizacji pod wpływem działania słońca (te nas nie interesują na twarz ). Ale są też filtry, które można zdestabilizować makijażem, tak? I to są dwie różne destabilizacje? Czy jeśli filtr jest fotostabilny to już makijaż mu niegroźny? Jak to jest, bo internet nie pomaga |
||
|
|
|
#2328 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co jeszcze polecasz z takiej tematyki???Ja takze duzo czytalam od zawsze--- teraz w sumie to czytam ino rzeczy do pracy i szkoly bo na nic wiecej nie mam czasu
|
|
|
#2329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sparks Kerrelyn - Love At Stake J.R. Ward - Bractwo Czarnego Sztyletu Adrian Lara - Rasa Środka Nocy Gena Showalter - Lordowie Świata Podziemnego Sherrilyn Kenyon - Mroczny Łowca Tych książek jest w serii po kilka-kilkanaście więc naprawdę jest się czym zająć i w co wciągnąć, a każda książka jest kontynuacją poprzedniej, znaczy losy bohaterów się mocno łączą ![]() Tylko no - to nie jest żadna ambitna literatura, raczej takie zapychacze czasu, ale czyta się bardzo lekko i przyjemnie, ja w pracy jak się nudzę to otwieram ![]() Mead Richelle - Georgina Kincaid (to jest fantastyczne, nie tyle romance co po prostu zarąbiste fantasy o sukubbie - ma 6 tomów a zakończenie mnie po prostu powaliło na łopatki!) To podobnie - ale ostatnie części jeszcze nie wyszły Frost Jeaniene - Nocna łowczyni
Edytowane przez blair witch Czas edycji: 2012-04-20 o 20:59 |
|
|
|
|
#2330 |
|
Rozeznanie
|
Nojko- co do balkonów/tarasów ja bym sie chciała do wiedziec jakie rośliny na jakie miejsce (np. mam upalny balkon od południowej strony z szybami "loggia" tak zwana i co mogłabym tam posadzić). Co z czym ładnie wygląda i jako komponować roślinki w coś fajnego i żeby to jakos sensownie kwitło, tzn. żeby nie było okresów bez kwiatów.
Dodatkowo o szkodnikach i nawożeniu. A i o ziołach własnych. Spacer planowany jest o ile dobrze rozumiem na sobotę czyli jutro. Dobrze pamiętam OMD? Kurcze bardzo bym chciała ale sama nie wiem. Bo Helusia jeszcze nie całkiem zdrowa. Leki mamy brać do wtorku i do kontroli. Chrumka i kaszle cały czas, ale lekarka pozwoliła krótkie spacer o ile będzie ciepło. A wiem ze ten wypad nie będzie krótki i nie chce jej zaszkodzić. Granatku a weekend majowy chyba jednak u teściów bedę. Ale wracam do pracy w połowie czerwca, wiec bedzie pewnie jeszcze okazja pospacerwać no i weekendy zostają Dziewczyny znacie kogoś kto robi na szydełku? Bo mi się marzą dla Helenki takie conversy: http://allegro.pl/szydelkowe-trampki...168851468.html TŻ kupił już takie normalne w USA i bedą na przyszłą wiosnę o takie http://www.converse.com/#/products/S...ckTaylor/88865 musiałam sie pochwalić
|
|
|
|
#2331 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
W tym przypadku nie nazywa się tego destabilizowaniem, ale jak to nie pamiętam. Tu chodzi tylko o filtr parsol, który jest w większości filtrów. On wchodzi w jakąś reakcję z mikami (czyli tymi koloryzującymi prochami co są w kolorówce) i przestaje działać, ale to też taki trochę chyba niepotwierdzony fakt. Ale parsol nigdy nie występuje solo. Więc pozostałe filtry działają nadal. Problem jest taki, że trudno powiedzieć ile z tych 50spf zostaje - stąd podejście ortodoksyjne - lepiej unikać parsolu. Tylko jest to prawie awykonalne. Kiedyś nie miała go seria Avene, alerok temu dodali. Ponadto nie mają go filtry mineralne. Ale te - bielą i skoro działają jak lusterka odbijające promienie, to po przykryciu ich makijażem nie działają. Aktualnie parsolu nie miała właśnie też Soraya, nie wiem jak w tym roku. Moim skromnym zdaniem nie ma co się aż tak schizować - ja używam 50 i 60, ale zdaję sobie sprawę, że trochę je ścieram nakładając krem tonujące oraz osłabiam kolorówką, więc nie wiem ile, ale coś tam na pewno zostaje i jak na dzień w miescie, w pracy wystarczy. Jak spędzam dzień na słońcu to bardziej się cackam, albo straszę białą paszczą
|
|
|
|
|
#2332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Doszłam do podobnych wniosków po lekturze, ale wolałam się upewnić u bardziej doświadczonej . Jeszcze raz dziękuję!
|
|
|
|
|
#2333 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2334 | |
|
Matka Smoka
|
blair - wyedytuj i usuń proszę dyskusję arganową w wątku mazidlanym - nie mogę się odnaleźć potem w offtopach.
A poza tym - coś wiesz o tym sprzedawcy i oleju? Wszelkie kosmetyki naturalne robią się coraz bardziej popularne i szerzy ich sprzedaż, ale większość tego to chłam - pakowany nie wiadomo w jakich warunkach,jakiego pochodzenia, itp. Daletego trzymanie się dobrych sklepów to podstawa. Ja myślałam o arganie stąd: http://marokosklep.com/?gclid=CPav1q...FYeDDgoddn2YYw ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2335 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomniałam wam napisać wczoraj o naszej rozmowie z TŻ
Ja : Nie używaj mi tego Stapizu, bo zostało mi już tylko pół butelki.. TŻ : A co to jest ? Ja : No ten szampon (i pokazuje mu) TŻ : Aha.. A skąd to masz ? Ja : No z Aidemu, nie pamiętasz ? TŻ (zanosząc się śmiechem) : I bądź tu chłopie mądry ! " Nie używaj mojego Stapizu z Aidemu ".. Ide sobie wpisać w google translator
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#2336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i z tego co jest napisane na aukcjach i na stronie to są certyfikaty do wglądu.
|
|
#2337 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
Przypomniała mi się moja rozmowa: tż: Coś mi się stało z dłońmi, całe mi się łuszczą. Nie wiem co to. ja (podekscytowana): Oooo tobie też! to od mojego kremu. Ja go odstawiłam kilka dni temu, bo zobaczyłam, że kiler. Ale, że aż Tobie się łuszczą - naprawdę mocny zrobiłam! (z dumą) tż: ???!!! Edytowane przez Ineso Czas edycji: 2012-04-20 o 21:36 |
|
|
|
|
#2338 | ||||||
|
Pani Buka
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale ja w tym momencie mogę ponarzekać, że nie mogę przyjść na najbliższe spotkanie we wtorek i na grilla też nie Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#2339 |
|
Matka Smoka
|
Malla, jak Ty usuwasz posty w klubie?>
|
|
|
|
#2340 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:09.

Jak u każdej kobiety powyżej pewnego pułapu wiekowego

Odpoczywaj - ale z głową 
U mnie cos w ten ton w pracy.

bo na nic wiecej nie mam czasu