|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#962 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. IV
Cytat:
Mitenki - właśnie, mitenki...ale te minetki wydały mi się znajome, i przez chwilę byłam pewna, że te rękawiczki to faktycznie minetki ![]() a ja muszę przestać bywać, bo za dużo chciejstw, niestety drogich, mi się przez te perfumy porobiło... |
|
|
|
|
#963 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
nie pobieralam wolnego bo ni mam dlugiego weekendu najadlam sie i popijam herbatke ![]() jutro rano na zawody- tym razem 16km, bede udawac faceta wstapilam w team menski
|
|
|
|
|
#964 | ||||||||
|
Lux Mundi
|
Eloszka
Apsiku, przykro mi, że średnio Ci się układa Ale tak sobie myślę, że przyjdzie i 'tłusty' czas A na e-maila czekam z niecierpliwością ![]() Gratulacje! ![]() Cytat:
![]() W przeciwieństwie do zapaleń pęcherza ![]() Cytat:
wyłazi ostatnio przeokrutny ![]() A anyżu nienawidzę ![]() Trudno- przecierpię jakoś skoro mam być piękna Cytat:
![]() Fakt, że goniła za tym beznadziejnym Ashleyem, aleeee... była konkretna, twarda i miała jaja- nie da się ukryć ![]() Biorąc pod uwagę, że Przekora to moje drugie imię, zrobiłabym tak samo ![]() ---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
się z Dziewczynami- można Kogoś nie lubić, nie mieć z Nim o czym rozmawiać, ale minimum kultury zawsze było na pierwszym miejscu w tym wątku. Dlatego dobrze, gdyby tak zostało. Taktu można się nauczyć- kwestia dobrej woli. Brid, Siostro, przeciwniczko słodyczy- od wczoraj słodkie jara mnie na potęgę, tyle zjadłam, że aż mnie zemdliło- jak nigdy ;/ A po okresie jestem- ki diabeł ![]() Naf, Złotko- opowiadaj co tam w Wielkim Mieście ![]() Jak popijawa, naturalne dymy i randewu ? ![]() ---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ---------- Emilko, zawsze zapominam ![]() Mam sampler *DelRae, Bois de Paradis - ok 1,5 ml nie wiem nawet czy czasem nie od Cię ![]() Jeśli chcesz- zapakuję na Twój adres
Edytowane przez Cindy28 Czas edycji: 2012-04-21 o 00:08 |
||||||||
|
|
|
#965 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Rzadko się to zdarza, ale bywa. A wtedy mam tak jak Ty - żrę aż mnie zemdli ![]() A dzisiaj zeżarłam cała paczkę pistacji - uwielbiam
|
|
|
#966 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze mega niebieski cień na powieki by się przydał.... ciągnący się aż do skroni.... ![]() Cytat:
![]() Czy ktoś tak jak ja czeka na okres, spryszczony, z bolącym cycem i nie wie czego chce? ![]() Dziewczęta, dobry jest ten drink/sok z pietruszki? Ostatnimi czasy pietruszkę jem jak krowa trawę, więc może warto spożywać ją też w inny sposób ![]() Brid, Cindy - pietruszka jest też dobra na nasze "ulubione" problemy z pęcherzem Pinki, brakowało mi Twojej słownej waleczności P.S. Ja też chcę perfumy Chamele i rękawiczki minetki
|
|
#967 | |
|
Lux Mundi
|
Cytat:
![]() Najgorzej, że w boki idzie ![]() A pistacje to i ja wielbię ![]() Jak Ty się w ogóle czujesz? ![]() Leki działają?
|
|
|
#968 |
|
Zakorzenienie
|
Jak śmiesz.... jestem głodna
![]() I również uwielbiam Czasami w Lidlu stoi taki wielki wór pistacji i wyobrażam sobie, że mogę go niepostrzeżenie przywłaszczyć ciągnąc do domu... eh...
|
#969 | ||
|
Lux Mundi
|
Cytat:
bądź nie- świat wyglądałby zupełnie inaczej. A tu się okazuje, że 'postrzeleńce' dają sobie radę sto razy lepiej, niż np. taka konkretna ja ![]() Czekałam- na szczęście jestem już 'po' ![]() Ale noc 'przed' była jedną z najgorszych w moim życiu - dawno nie miałam takiego doła ![]() A teraz? Hm... dół jak zwykle ![]() Sok z pietruszki, hm... Wolę natkę na bułeczce z masełkiem i solą ![]() ---------- Dopisano o 00:58 ---------- Poprzedni post napisano o 00:55 ---------- Cytat:
do domku wór z ciuchami, butami kosmetykami
|
|
|
#970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo zaraz pójdę do lodówki ![]() Ja przed okresem stawiam jednak na żarcie Właśnie się zaśliniłam bo ranek niedaleko, a już mam plan na zakupy ![]() Żeby tak móc sobie jeść pistacje na umór aż całkiem pomarszczą się usta..... Jakie to prymitywne marzenia może mieć człowiek przed okresem...
|
|
#971 | |
|
Lux Mundi
|
Cytat:
Przed okresem mam równie prymitywne- mega frytki zapieczone z dużą ilością sera, posypane białym pieprzem i rzecz jasna solą ![]() Boziu, Boziu- chyba z pół roku jak ziemniaków nie tykam
|
|
|
#972 | |
|
Zadomowienie
|
Dzięki za pamięć, u mnie już prawie ok, leki działają. Bedę żyć
![]() Cytat:
![]() Gdyby nie cena mogłabym pochłaniać je codziennie... ---------- Dopisano o 01:19 ---------- Poprzedni post napisano o 01:13 ---------- A tak w ogóle to czemu jeszcze nie śpicie? ![]() Ja mam powód - przespałam pół dnia więc kompletnie mi się nie chce...
|
|
|
#973 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szczerze podziwiam, serio serio. Parnik kartofli to mój podstawowy produkt żywieniowy ![]() ![]() Frytki z serem i pieprzem powiadasz... żesz... zapodam sobie jutro ![]() Cytat:
![]() Jakie leki bierzesz? Mój ulubiony Furagin?
|
|
#974 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zresztą i tak jakoś za ziemniorami nie przepadam.Nie, dostałam antybiotyk - Biseptol.
|
|
|
#975 | ||||
|
Lux Mundi
|
Cytat:
Cieszę się bardzo, że już Ci lepiej Ano pistacje kosztują stanowczo za dużo ![]() Jestem Sową, więc tak sobie markuję zazwyczaj ![]() Cytat:
o czym wiem, że mnie tuczy, czyt. ziemniaki, chleb etc. Ciężko, ale da się przeżyć ![]() Koniecznie BIAŁY pieprz ![]() Trochę śmierdzi ale w zestawie frytki + ser - nieodzowny Idziesz jeszcze na Furagin ? ![]() Szczęściara ![]() Ja zazwyczaj dostaję jako hm.. dodatek Do Nolicinu, tego drugiego na O, ewentualnie przy ciężkim przypadku wyciągam konkretne działo i łykam Biseptol ![]() ---------- Dopisano o 01:33 ---------- Poprzedni post napisano o 01:29 ---------- Cytat:
A to też prawda, że ryż/kasza/makaron to oszczędność czasu- robi się prawie samo ![]() Biseptol= lekarz starej daty albo konkretny stan. Ten antybol akurat zawsze pomaga i to w bardzo szybkim czasie ---------- Dopisano o 01:33 ---------- Poprzedni post napisano o 01:33 ---------- Cytat:
A to też prawda, że ryż/kasza/makaron to oszczędność czasu- robi się prawie samo ![]() Biseptol= lekarz starej daty albo konkretny stan. Ten antybol akurat zawsze pomaga i to w bardzo szybkim czasie
|
|
|
#976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tzn. zjem, ale zaraz potem muszę dopchać kanapką, żeby nie czuć głodu
|
|
#977 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#978 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I to już dzisiaj Jak zaczyna mi się robić zapalenie to od razu Furagin i witamina C - kilka paczek leży w pogotowiu. To na początek wystarcza i udaje mi się na tym poprzestać. Nie dopuszczam do rozwinięcia się zapalenia bo raz wylądowałam w szpitalu i nie chcę powtórki A Nolicin dostawałam wtedy jak już sama nie mogłam sobie poradzić. Teraz na szczęście jest ok, ale Furagin w razie co zawsze mam przy sobie. ---------- Dopisano o 01:44 ---------- Poprzedni post napisano o 01:42 ---------- Cytat:
Od razu leki, dużo pić i wygrzać się.
SARCASM - only one of the services I offer ![]() Edytowane przez Apsik13 Czas edycji: 2012-04-21 o 01:43 |
||
|
|
|
#979 | |||
|
Lux Mundi
|
Cytat:
![]() Chociaż gryczana, np. to pokarm gladiatorów ![]() I zatrzymuje ciepło w organizmie Cytat:
Biseptol był więc nieodzowny. Ja nigdy nie miałam, ale Mama wylądowała kiedyś na pogotowiu w takiej sytuacji ;/ Bardzo dobrze, że Ci przechodzi Dbaj teraz o siebie- staraj się nie przepracowywać [ o ile potrafisz ], nie przejmuj się tak bardzono i wysypiaj. Najgorsze co może być, to pęcherz, który będzie się odzywał przy każdym stresie ;/ Postaraj się do tego nie dopuścić Cytat:
![]() Muszę dowalić porządnie, żeby mieć spokój ![]() Dlatego zawsze mam w torebce paletkę Nolicinu i drugą z jakąś żurawinką [nie ważne czy jadę na zakupy do drugiego miasta czy do innego województwa w odwiedziny]- lubi mnie franca łapać w nieprzewidzianych momentach
|
|
|
#980 | ||||
|
Zadomowienie
|
Brywieczór
Chyba się u nas trochę nerwowo zrobiło Oczy mi się już zamykają, to się nie rozpiszę, ale za to się podpiszę pod tym, co napisały Rilla i AlvestaCytat:
Cytat:
Jeśli mnie pamięć nie myli, to w którejś z poprzednich części toczyłyśmy intensywną debatę chociażby np. nad takim zjawiskiem: http://www.pokacycki.eu/ Jakby się kto uparł, to też mógłby to nazwać zaniżaniem poziomu, bo w końcu żadna wyższa kultura to to na pewno nie jest A tak poza tym - brid, zdrowia ![]() Zaglądałam też mimochodem do klubu i co widzę, czyżby jakiś zlot się szykował Muszę jeszcze doczytać![]() Cytat:
Też lubię ScarlettCytat:
Oczywiście z wyjątkiem roboty, ale widać tak na razie musi być![]() Popijawa jak zwykle nieprzewidywalna ![]() Randewu... To jest temat, o którym najbardziej boję się pisać Nie, nie dlatego, żeby było nieudane - wręcz przeciwnie No i tak, pierwsze było wczoraj, drugie, ni stąd, ni zowąd, dzisiaj, i trzecie się nieśmiało wykluwa - być może jeszcze w ten weekend... Tyle, że ja się za dużo naczytałam wizażowych wątków, które brzmiały mniej więcej tak: "spotkaliśmy się, było super, umówiliśmy się już na następne spotkanie, a teraz on przestał się odzywać - o co tu chodzi???" I dlatego wszelkie emocje trzymam mocno na wodzy, bo myślę, że bardzo różnie jeszcze może być![]() A tak poza tym, to czekam na dłuższe wolne, które mi się szykuje w przyszłym tyg., to w końcu na spokojnie będę mogła Was sobie poczytać
|
||||
|
|
|
#981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja miewałam krwiomocz i zawsze byłam tym przerażona ![]() Witaj w klubie - mnie też łapie zawsze i wszędzie, nawet bez większego powodu - bo np. mam zimne stopy, chłodno mi po plecach albo mnie delikatnie przewieje, nawet w lato ![]() Nie potrafię i nie mogę chodzić z gołym brzuchem i fruwającą koszulką bo zaraz wyziębiają mi się nery i mam problem. Chodzę w takich bezszwowych przylegających do ciała i wtedy dopiero mogę funkcjonować. Jak widzę laski z gołymi tyłkami i rowem wystającym ze spodni, to mnie skręca. Ja jak zwykle ubrana po zęby, a problem jak jest, tak będzie
|
|
#982 | |
|
Lux Mundi
|
Cytat:
Kurdę tej strony z cyckami nie widziałam Coś mnie kiedyś ominęło chyba ![]() Bardzoż jestem zadowolona z Twojego randewu ![]() Oby tak dalej ![]() I przestań czytać wizażowe wątki na ten temat, tylko idź na żywioł ![]() Emocje nada okazywać Jest dobrze, to ok Chwytaj karpia! ![]() Yyy... Chciałam powiedzieć : 'Carpe Diem'
|
|
|
#983 | |
|
Lux Mundi
|
Cytat:
![]() Coś w tym jest ![]() Ja tyż zazwyczaj 'na długo', chociaż latem mam przewiewne sukienki i odpukać jakoś strasznie mi się problem nie odzywa. Ale jednak. Chociaż pewnie byłby mniejszy gdybym kiedyś np. nie kąpała się w Naszym Bałtyku w 8' wodzie podczas kuracji antybiotykowej
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#984 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tak mi się coś wydaje, że są dwie szkoły - albo, żeby emocje okazywać, albo żeby zgrywać niedostępną I o ile zazwyczaj z tym drugim problemu nie miałam, to w tym przypadku trochę jednak go mam Także efektów doprawdy przewidzieć nie potrafię
|
||
|
|
|
#985 | |
|
Lux Mundi
|
To buba
![]() Cytat:
![]() Zazwyczaj łatwiej grać Lodową Dziewicę niż Entuzjastkę Dnia Codziennego ![]() Aczkolwiek pierwsza wersja po pewnym czasie sprawie, że zaczynamy tworzyć skorupę, która z dnia na dzień staje się coraz twardsza, aż później okazywanie uczuć urasta do rangi zdobycia co najmniej górskiego szczytu... Wolę więc opcję nr.2 ![]() I faceci z reguły chyba też ![]() A poza tym uważam, że będzie dopsh ![]() Najważniejsze, żebyś była sobą
|
|
|
#986 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzieńdybry
jak czytam o Waszych przejściach z pęcherzem, uchem, to sobie myślę, że jestem okazem zdrowia - mam problemy "tylko" z kręgosłupem i trzema stawami, które kiedyś - w sumie wcale nie bardzo poważnie - skontuzjowane dają o sobie znać... Moja mama miewa zapalenia pęcherza - to tak jak z opryszczką, jak ktoś raz miał przeziębiony pęcherz, to zazwyczaj ma skłonności, i mu to wyłazi co i rusz. Cytat:
|
|
|
|
|
#987 | |
|
Lux Mundi
|
Hello
![]() Cytat:
![]() Że o nadgarstkach nie wspomnę... Pora umierać ![]() Ano cosik jest z tym pęcherzem, że jak raz złapie, to później lubi o sobie przypominać raz na jakiś czas ![]() DalRae leży i się kurzy, więc nie ma problemu
Edytowane przez Cindy28 Czas edycji: 2012-04-21 o 10:18 |
|
|
|
|
#988 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U mnie odwrotnie. Ziemniakami się nie zapcham bo je uwielbiam zwłaszcza te pieczone. A ryżu i kaszy trochę zjem i już najedzona. Dziś spałam do 10 Muszę poszukać w moim pakiecie tv czy nie ma jakiegoś programu ze skakaniem itd. Trzeba by zacząć ruszać tym i owym...
|
|
|
#989 | |
|
Zakorzenienie
|
Heloł, bębnienie deszczu o parapet nieomylnie zwiastuje nadejście weekendu
![]() Widzę, ze wczoraj tematy godne trzydziestolatek - zapalenia oraz kulinaria Ja dołączam do grupy tych raczej niechorujących, niejedzących ziemniaków ale lubiących słodycze, zwłaszcza te kwaskowate w stylu nimm 2.Cytat:
Z tymi emocjami na wodzy, to ja Cię bardzo dobrze rozumiem, sama bardzo powloli się na cokolwiek otwieram. Ale oczywiście dziewczyny mają rację, trzeba korzystać z życia i unikać pleśni na mózgu od nadmiernego myślenia, ot co. ![]() Na dzień dobry obrazek, który dostałam wczoraj mailem: |
|
|
|
|
#990 |
|
Matka buldoga
|
Bry
![]() Takie piekne slonce, a ja w pracy. Jeszcze 2 h, dam rade ![]() Rillo, obrazek swietny Chociaz czasami mam ochote dac kopa nie tylko dlatego
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:17.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)