|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Wybieramy najlepsze wózki ![]() |
|||
x-lander |
![]() ![]() ![]() ![]() |
14 | 25,93% |
Tako |
16 | 29,63% |
Graco |
5 | 9,26% |
Baby Design |
5 | 9,26% |
Roan |
1 | 1,85% |
Baby Merc |
2 | 3,70% |
Peg Perego |
2 | 3,70% |
Coneco |
4 | 7,41% |
ABC Design |
1 | 1,85% |
Maxi Cosi |
8 | 14,81% |
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 54. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1651 |
Konto usunięte
|
Dot.: Mamusie Wrześniowo- Październikowe część III
[QUOTE=lidka0308;33678607
albo mi się wizaż zaciął albo was gdzieś wywiało wszystkie bo nikt nic nie pisze od prawie dwóch godzin?[/QUOTE] a bo się weekend zaczyna i dlatego ![]() czuje się dzis taka wielka jak beczka.tocze sie a nie ide ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1652 |
Wtajemniczenie
|
Dobry wieczór dziewczęta
![]() Ależ zmęczona jestem, zaraz chyba zasnę... miałam znowu nerwówkę w pracy. Złapałam jakąś infekcję paskudną ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1653 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() My też nie mamy garażu. Tzn. ostatnio była możliwość aby sobie wynająć. 70zł miesięcznie facet chciał ![]() ![]() ![]() U nas jak się rozpadało, to tak nagle ciemno i normalnie ktoś jakby zdjęcia robił ![]() ![]() [1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;33680718]czuje się dzis taka wielka jak beczka.tocze sie a nie ide ![]() Ojjj, ja też ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1654 | |
Zakorzenienie
|
colds a Ty mieszkasz w samym Poznaniu czy w okolicy? bo u mnie nie padało, nie grzmiało, ani nic z tych rzeczy
![]() Chciałam się dzisiaj zapisać na badania prenatalne, ale nie mogłam się za chiny dodzwonić ... Cytat:
Też miałam podwyższone leukocyty w moczu, w ciąży to ponoć częsty przypadek ![]() ![]() ![]() Jutro też muszę zrobić ![]() ![]()
![]() |
#1655 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1657 |
Zakorzenienie
|
Tak mówicie o burzy, a u mnie do godziny 19 słonko i ciepełko a teraz leje jak z cebra, błyska sie i grzmiiiii
![]() Cóż za drastyczna zmiana - a chyba wiem dlaczego - bo parapety zewnętrzne przetarłam bo były usyfione i jak zwykle mi zaraz musi obsikać deszcz. Po prostu normalka ![]() Wieczór sie zbliża i plecy zaczynają sie odzywać z wrednym bólem ![]() ![]() No i kurdeeee wiecznie niedosikana jestem !!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#1658 | |
Zakorzenienie
|
Ja mówię dobranoc
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ty nie dosikana a ja mam tak,że kilka razy w ciągu dnia mogę na posiedzenie iść ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1659 |
Zadomowienie
|
ja też już zmykam myju i lusiu, bo padam na paszczaka!
Miłego weekendowania dziewczynki i kruszynki! |
![]() ![]() |
![]() |
#1661 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Też umykam sobie troszke na tv popatrzeć i kolacje chopu zrobić bo za godzine z roboty wróci. A tak mi sie nie chce tego robić ![]() Dobrołnoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1662 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zapomniałam napisać,wczoraj na TLC w porodówce ta dziewczyna co siedziała w wannie a potem rodziła w kucki oparta o męża,pamiętacie? Pomyślałam,ze fajna pozycja jak chce się rodzić z mężem ![]() Dobranoc i ja mówię ![]()
Często, aby stało się to, czego pragniemy, trzeba tylko przestać robić to, co robimy... Edytowane przez Katee27 Czas edycji: 2012-04-20 o 20:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1663 |
Wtajemniczenie
|
Hej mamusie
![]() dawno mnie nie bylo, ale tyle spraw mam na glowie w zwiazku z jutrzejszym dniem same chyba rozumiecie ![]() od niedz bede bywac czesciej obiecuje ![]() nie jestem w stanie Was nawet nadrobic. U mnie wszystko ok ![]() ![]() ![]() a teraz zmykam spac jutro wkoncu Nasz Wielki dzien ![]() w pon sie odezwe, moze nawet w niedz jak znajde czas i wkleje fotki ![]() dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1664 |
Zadomowienie
|
My po wizycie, dopiero się dobiłam do komputera. Zrobiłam zrzut ekranu z filmu więc wam przedstawiam moją Zosie- nic jej między nogami nie urosło :P
Piękne przedstawienie nam zaserwowała podczas nagrania, waży już miedzy 300 a 348gramów. Potem zaszalałam w tesco i dorwałam body z kontrolką temperatury ciała na plecach! rewelka, ciekawe czy to działa, bo jeszcze nie sprawdzałam, jak sprawdze to wam napisze za dwie sztuki zaplaciłam chyba 30zł.
#1665 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() czekam na relacje z Wielkiego Dnia ![]() Cytat:
![]() A tak ogólnie to Dzień Dobry wszystkim ![]() ![]() I dzisiaj mamy 15 tygodni,to jutro zaczynamy 16 ![]()
Kiedyś będziesz miał dorosłą duszę, ale dzisiaj jesteś mały jak okruszek ![]() Gracjanek ![]() Fabianek ![]() Edytowane przez Anusia479 Czas edycji: 2012-04-21 o 07:21 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1666 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1667 |
Zakorzenienie
|
Sojka Zosia śliczna
![]() Anusia gratuluję ![]() ![]() A tak w ogóle, to dzień dobry ![]() Idę zjeść śniadanko, a potem zabieram się za porządki. Boże, jak ja wyglądam.... włosy tragiczne, paznokcie się łamią, o cerze nie wspomnę.... A jeszcze kilka tygodni temu pazurki miałam twarde i długie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1668 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny!
a ja przez tą pogode jakas depresje mam dzisiaj. nic mi sie nie chce i jakas taka smutna laze. Sojka, Zosia - bardzo ladne imie. niegrzeczna88 wsztstkiego najlepszego! |
![]() ![]() |
![]() |
#1669 |
Wtajemniczenie
|
dziekuje dziewczyny za wszystkie zyczenia
![]() nerwy robia swoja juz od 5 nie spie.. zmykam do fryzjera i kosmetyczki milego weekendu wam zycze ![]() i wracam juz jako mezatka do was hihi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1670 |
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczyny
![]() Rano zas po deszczu ani widu ani słychu trochę chmur zza których wygląda słoneczko. Temperatura nawet nawet niedawno sprawdzałam i na dworze już 13 stopni. Niegrzeczna wszystkiego dobrego na nowej drodze życia. Oj kiedy to było, teraz zostały już tylko wspomnienia na zdjęciach ![]()
#1671 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() niegrzeczna88 szczęścia na nowej drodze życia ![]() Sojka1990 wspaniała córeczka ![]() ![]()
#1672 |
Zakorzenienie
|
Niegrzeczna wszystkiego najlepszego
![]() ![]() Ale tutaj cicho i spokojnie ![]() Ja kończę sprzątać i słucham piosenki, która strasznie wpadła mi w ucho ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1673 |
Zadomowienie
|
[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;33680718]
czuje się dzis taka wielka jak beczka.tocze sie a nie ide ![]() ja niestety tez sie juz tak czuje. czuje jak puchne doslownie. chyba mi sie woda zatrzymuje w organizmie bo nie jem jakos wiecej. moze sie mniej ruszam no ale zeby az tak przytyc? jak narazie mam 6 kg + ![]() niegrzeczna88 wszystkiego naj naj na nowej drodze zycia! ![]() ![]() ![]() Sojka1990 ale super zdjatko! ja mam nadzieje tez takie dostane jak 8.maja pojde na wizyte. a ja tez posprzatalam troche bo dzisiaj i jutro mamy gosci. moje paznokcie tez sa w oplakanym stanie, polamane. z cera lepiej na szczescie. ale skore mam coraz bardziej sucha a zawsze mialam przetluszczajaca sie. o jakim to specyfiku przeciwtradzikowym pisalyscie i na na co go uzywacie? ja mam dekold i przedramiona strasznie wysypane a o plecach nie wspomne. cieplo sie robi to trzeba to jakos posdsuszyc. u nas dzisiaj piekne slonce ale mysle ze za cieplo to nie jest. ide na poszukiwanie stanika. bylam ostatnio w NY i rozmiar D ma poduszki ![]() spadam i milego weekendu zycze kochane mamuski ![]()
![]() ![]() ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA o kosmetykach http://axxxasworld.blogspot.com/ ![]() albo stylizacji rzęs http://lvlinsrzesy.blogspot.com/ ![]() ![]() ![]() "lepiej zrobic cokolwiec niz nie zrobic nic" |
![]() ![]() |
![]() |
#1674 |
Zakorzenienie
|
Axxxa powodzenia w szukaniu, ja też miałam problem, bo większość jakie widziałąm to małe rozmiarówki, a jak już znalazłam, to z poduchami, nie wiadomo po co, bo jak baba nma takie duże cyce, to raczej powiększać ich już nie chce moim zdaniem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1675 |
Wtajemniczenie
|
Mnie też tak wysypało :/ twarz nie najgorzej, i tak codziennie robię makijaż i będzie tak przez całe lato bo się nie będę opalać, ale dekolt, szyja, ramiona i plecy... masakra ;(
|
![]() ![]() |
![]() |
#1676 |
Wtajemniczenie
|
witam!
ja już po polówkowym - oczywiście cudne to badanie ![]() ale dzidzia ma zwapnienie w jednej komorze serca ![]() ale jak tu się nie niepokoić ![]()
![]() |
#1677 |
Zadomowienie
|
Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze. Jeśli Dzidziuś nie ma innych cech wad genetycznych to to zwapnienie nie musi oznaczać nic groźnego. Myślcie pozytywnie.
#1678 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kalpana mi na szczęście już wrażliwość sutek przeszła ![]() ![]() ![]() Na stronie szpitala w którym planuję rodzić znalazłam co muszę ze sobą zabrać I jest to : Co należy zabrać do szpitala? dokumenty dowód osobisty legitymację ubezpieczeniową (lub druk RMUA) grupę krwi - wynik oryginalny w przypadku czynnika RH(-) wynik przeciwciał wyniki badań laboratoryjnych: morfologia, mocz, HBS, WR badania USG książeczkę przebiegu ciąży wypisy szpitalne w przypadku hospitalizacji w okresie ciąży Walizka rodzącej: przybory toaletowe ręczniki (2szt.) skarpetki koszule nocne rozpinane od góry (2-3 szt.) kapcie oraz klapki pod prysznic szlafrok figi jednorazowe lub higieniczne połogowe (siateczka) biustonosz i wkładki laktacyjne chusteczki nawilżające, może być woda w sprayu woda niegazowana + suchy prowiant (dla męża)
![]() |
#1679 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam od przyjaciółki z kartonem i wielką siatą ciuchów
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1680 | |||||||
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Ostatni egzamin zdany na 5 ![]() Pochwalę się moimi zakupami dzisiejszymi. Za 22,30 w lumpku kupiłam: dla synka spodenki i dwie bluzki, dla Pauli dwie koszulki, koszulę ze świnką peppą i płaszcz na jesień Nexta, dla siebie dwie pary dżinsów ciążowych ![]() Cytat:
3-6 miesięcy 62-68 6-9 miesięcy 68-74 9-12 miesięcy 74-80cm. Taka jest standardowa rozmiarówka. Ja kupię po tyle samo na 56 i 62 i to będę miała w szafie malca. Większe później będę kupowała. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A miałam Wam jeszcze napisać jedno. Wczoraj przyjechała szwagierka z synową, która jest w 19-tym tygodniu ciąży. Wiecie ile przytyła?????? 10 kilo ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:59.