|
|
#2041 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Yves Rocher - nowości cz. III
Dokładnie tak wyszło. Niestety
|
|
|
|
#2042 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2043 |
|
Raczkowanie
|
Oczywiście że nie złożyłam zamówienia na 5 zł
![]() Ale złożyłam wcześniej i wszystko mi ładnie policzyło nawet z prezentem za 79 zł. A teraz jak czytam to się obawiam, że będzie coś nie tak jak w zamówieniu.Tylko, że ja zamówiłam produkty z taką właśnie ofertą i mam nadzieje, że dojdzie tak jak w zamówieniu bo bardzo mi zależy na kosmetykach, które wybrałam. A jak paczka się opóźni i jeszcze będzie coś nie tak a oferta się z kremem na pierwsze zmarszczki skończy i nie zdążę już złożyć kolejnego... Teraz zamiast się cieszyć to się obawiam. |
|
|
|
#2044 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też skorzystałam z oferty, akurat koleżanka chciała jeden drogi kosmetyk. Dla siebie wzięłam peeling do stóp lawendowy, żel Plaisirs Nature oliwkowy i pompkę. Zdziwiło mnie, że kod wysłali na mój drugi adres mailowy, z którego nie korzystam przy zamówieniach z YR. A na ten co zamawiam co miesiąc praktycznie, to nie wysłali...
Edytowane przez Lynn Czas edycji: 2012-04-20 o 07:15 |
|
|
|
#2045 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Zeby skusic te osoby, ktore mimo otrzymywania ofert na email zwykle z nich nie korzystaja. Wiec to byla taka super promo zeby przyciagnac nowa klientele Ja tez dostałam kod tylko na email z ktorego nigdy nie zamawiam |
|
|
|
|
#2046 |
|
Raczkowanie
|
I jak tam, wiadomo coś czy wszystko okej z tymi rabatami?
Zamówiłam wczoraj za 152 zł i mam szczerą nadzieję, że rachunek przyjdzie na 102 zł z uwzględnieniem rabatu... ![]() Dla mnie promocja była fajna, od dawna czaiłam się na Tendre Jasmin
|
|
|
|
#2047 |
|
Zakorzenienie
|
Może mi ktoś przypomnieć, czy żele JdM mają Zielony punkt w sklepach stacjonarnych?
|
|
|
|
#2048 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dawniej nie miały, zawsze brałam z rabatem.
|
|
#2049 |
|
Rozeznanie
|
dostalam sms'a, w ktorym sa dwie znizki- 30% i za drugi kosmetyk 50%.
potrzebuje jakiegos taniego kosmetyku, ktory w sklepie stacjonarnym jest bez zielonego punktu, bo chce wykorzystac znizke 50% ![]() cos Wam sie przypomina? ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- jeszcze jedno ![]() brakuje mi 4 pieczatek do ukonczenia 1. poziomu. planuje wykorzystac znizki i zrobic zakupy za 40pare zlotych. ale w tym sms'ie jest jeszcze napisane, ze dostane dodatkowo 3 pieczatki. chce przejsc na 2. poziom. jest mozliwosc, zebym te 3 pieczatki dostala juz na te druga karte? |
|
|
|
#2050 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2051 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Mam pytanie o budzik który był prezentem za zamówienie od 79zł, Zastanawiam się nad jego zakupem czy warto? Czy jest łatwy w obsłudze i jak brzmią te odgłosy natury? |
|
|
|
|
#2052 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2053 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja często biorę zapas żelu Hamamelis koszt ok.10zł w cenie reg.
|
|
|
|
|
#2054 |
|
Rozeznanie
|
koniczynka-czy on nie jest z zielonym punktem?
daje jakis kolor ?
Edytowane przez wiki100 Czas edycji: 2012-04-20 o 17:22 |
|
|
|
#2055 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jutro -40% na pierwszy kosmetyk, -50% na drugi z kartą z kwietniowego Glamour
![]() Ja nie koniczynka, ale też te balsamy do ust bardzo lubię
Tygrysku...! Co Prosiaczku? NIC - odparł Prosiaczek biorąc Tygryska za łapkę - chciałem się tylko upewnić czy jesteś... ![]() Ćwiczę od czasu do czasu Spełniam swoje małe marzenia Edytowane przez simone2010 Czas edycji: 2012-04-20 o 18:07 |
|
|
|
#2056 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2057 |
|
Rozeznanie
|
dzieki
|
|
|
|
#2058 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do odgłosów też fajne, chociaż moim zdaniem dość krzykliwe, jakieś żaby, kukułka, odgłosy farmy, myślałam że więcej będzie odgłosów typu szum fal czy cos podobnego. A ponieważ mój syn uwielbia się nim bawić to mam tych dźwięków po dziurki w nosie Edytowane przez _Koniczynka_ Czas edycji: 2012-04-20 o 18:49 |
|
|
|
|
#2059 |
|
Zadomowienie
|
Czy któraś z Was ma torbę marynarską z ulotki na kwiecień? Warto ją wziąć? Może macie real foto?
|
|
|
|
#2060 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio jak chciałam kupić balsam do ust na zniżkę (ten w sztyfcie) to sprzedawczyni powiedziała, że nie ma na niego zniżki. Wzięłam w koncu taki wyciskany (nowość) o zapachu brzoskwiniowym za 9,90 zł i jestem zadowolona. Na niego też nie było zniżki.
|
|
|
|
#2061 |
|
Konto usunięte
|
przy okazji zniżek- czy kiedyś liczyli zniżkę z ulotki nawet na produkt, który jest w jakiejś promocji w sklepie?
|
|
|
|
#2062 |
|
Raczkowanie
|
Miesiąc temu kupowałam balsam i dostałam zniżkę, miałam ulotke do stacjonarnego.
Umbra, Zniżki naliczają zawsze od ceny regularnej. Czyli jak jest produkt w sklepie w promocji np. -20 % to mając ulotkę na -30% dostaniesz go taniej, czyli ze zniżką -30% od ceny regularnej. Jeżeli jest w sklepie promocja -35% na produkt a Ty masz zniżkę -30% to zapłacisz po cenie niższej -35%, ulotka nie zadziała bo bardziej opłaca się po cenie sklepowej. |
|
|
|
#2063 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2064 |
|
Zakorzenienie
|
do mnie w ogole nie dochodzą te ulotki:/
|
|
|
|
#2065 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2066 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dzwonilam dzis do ich sklepu. jako przyklad podalam znizki, ktore dostalam sms'em. pani powiedziala, ze jesli produkt jest przeceniony w sklepie, to moge wykorzystac na niego znizke, ale od ceny regularnej
|
|
|
|
|
#2067 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- na blogu white praline znalazłam treść smsa od YR, wychodzi na to, że można go bez problemu przesyłać znajomym, ewentualnie te osoby, które go nie dostały mogą przesłać go same sobie. ![]() http://3.bp.blogspot.com/-eSn_30agMg...25284%2529.PNG |
|
|
|
|
#2068 |
|
Zadomowienie
|
Jeszcze trochę i wszystko oznaczą zielonym punktem :/ ostatnio nic nie mogę kupić w sklepie na te zniżki :p
|
|
|
|
#2069 |
|
Rozeznanie
|
Chyba kryzys dotarł też do YR
- stąd coraz mniej korzyści dla nas klientów. Nie kupuję już tak często i regularnie jak wcześniej,ale ... po swoje ulubione kosmetyki wracam.
|
|
#2070 |
|
Rozeznanie
|
wiecie kiedy mniej-wiecej zmieniaja oferte w sklepie internetowym(tzn zmieniaja gratisy i znizki)?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:35.