Worek z dziećmi rozwiązany,pierwsze Mamy w wątku...mamy!Mamy V-VI 2012 cz.VII - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł Wam się podoba dla następnej części?
Jedne Mamy mają dzieci, a do innych bocian leci.Mamy V-VI 2012 cz.VIII 31 44,93%
Mamy rozpakowane i spakowane razem plotkują i debatują.Mamy V-VI 2012 cz.VIII 0 0%
Dzieci kwietniowe i majowe czekają na maluchy majowo-czerwcowe.V-VI 2012 cz.VIII 2 2,90%
Naszym malcom cyca damy i dwupaki wciąż wspieramy.Mamy V-VI 2012 cz.VIII 5 7,25%
Pociechy karmimy, przewijamy i za dwupaki kciuki trzymamy.Mamy V-VI 2012 cz.VIII 2 2,90%
Mamy rodzą, dzieci mają, na maluchy swe czekają.Mamy V-VI 2012 cz.VIII 1 1,45%
Na porodówkę biegniemy,bo z dzieciaczkami spotkać się już chcemy. V-VI cz.VIII 0 0%
Wiosna za oknem,wyprawki czekają, kolejne Mamuśki na porodówki gnają.V-VI 2012 cz.VIII 4 5,80%
Która następna?Której się spieszy? Wciąż mamy w wątku za mało dzieci.V-VI 2012 cz.VIII 8 11,59%
Ptaszki ćwierkają, wiosna wszędzie, który brzdąc następny będzie? V-VI 2012 cz.VIII 3 4,35%
Bociany latają i dzieciaczki na bieżąco nam dostarczają.Mamy V-VI 2012 cz.VIII 4 5,80%
Euro za pasem, najważniejsze dla nas są nasze bobasy. Mamy V-VI 2012 cz.VIII 0 0%
Koko spoko, lekarze na nasze Mamusie mają oko Mamy V-VI cz.VIII 1 1,45%
Bociany latają, kapusta rośnie, kolejne dzieciaczki witamy radośnie.Mamy V-VI 2012 cz.VIII 8 11,59%
Głosujący: 69. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-21, 22:09   #511
rozowa1987
Zadomowienie

Dot.: Worek z dziećmi rozwiązany,pierwsze Mamy w wątku...mamy!Mamy V-VI 2012 cz.VII

Cytat:
Napisane przez rinco Pokaż wiadomość
Ale te zwykłe chyba nie są zapachowe Jedynie wkładki.
najwyżej będe wąchać w sklepie heheh
Stary 2012-04-22, 00:53   #512
zaaaabcia
Zakorzenienie

Dot.: Worek z dziećmi rozwiązany,pierwsze Mamy w wątku...mamy!Mamy V-VI 2012 cz.VII

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
a ja mogę ponarzekać na bezsenność w nocy półtorej h gwiazdorzenia jak nie kupa, to obsikała się, to dwa razy cyca dziś rano też 1,5h fikania
uroki macierzynstwa

Cytat:
Napisane przez Efijy Pokaż wiadomość

Jeśli chodzi o gaz to powiem Wam że po wczorajszej rozmowie na SR z gin. która była tam zaproszona na pogadankę o połogu i nie tylko to powiem Wam że chyba zainwestuję w ten gaz rozweselający ponoć nie tyle otumania co osłabia doznania bólowe w pewien sposób ale pewnie to też zależy od kobiety na każdą inaczej zadziała.
Na niektore kobiety gaz podobnoe dziala okropnie i wywoluje wymioty.

Ufff wkoncu mam czas do Was zagladnac Tak jak Wam pisalam dzisiaj mialam sesje bylo super Zrobilismy ponad 500 zdjec mam nadzieje ze wybierzemy z 30-40 superowych Maz oczywiscie trzymal sie swojego i nie zrobil zadnego zdjecia Ale jak maly sie urodzi to sobie odbijemy Ale powiem Wam jestem padnieta .. Myslelismy zeby dzisiaj zaprosic znajomych na grilla ale jestem taka zmeczona ze nie marze o niczym innym jak o lezeniu brzuchem do gory

A wczoraj bylismy kupic dywan ... i byl taki wybor ze sie nie zdecydowalam na zadny I nawet moj maz mial problem takze wrocilismy do domu bez ...

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 05:41   #513
Dasti80
Zakorzenienie

Hej

Pierwszy raz jestem pierwsza
Obudził mnie głód, więc wstałam na szybkie śniadanie, ale zaraz się kładę

Cytat:
Napisane przez kapukat Pokaż wiadomość
to czekamy na autopsje - czy ktoś wie jak długo to trwa? najgorsze jest to, że Perse wyszła ze szpitala chwilę przed tym co się stało....
No czekamy, wyniki może będą w tym tygodniu.

Cytat:
Napisane przez kapukat Pokaż wiadomość

Gratulacje...co następne?
Dzięki, następny w kolejce jest poród bo już prawie wszystko gotowe, jeszcze materac oblec prześcieradłem itp. (bo na razie jest w worku żeby kot nie okłaczył)
Cytat:
Napisane przez Alfahelisa Pokaż wiadomość
hmm a jak zamierzasz przekonać kota, że to nie dla niego nowe legowisko obawiam się własnie, że mój bedzie chciał tam spać...
Na razie omija szerokim łukiem, ale łóżeczko jest zagracone bo dużo tam włożyliśmy: materac jeszcze w worku a na nim przewijak i coconababy też w worku. To wszystko dopiero rozpakuję i poowlekam jak wrócę z małym bo nie chcę żeby się okłaczyło i kurzyło

Po szklistych oczach je poznasz, po chwiejnym głosie
Po marzeniach w pył obróconych, po kołysankach nie wyśpiewanych
Po imionach nie nadanych, po smutku lepiej lub gorzej skrywanym
Po tym wszystkim poznasz Aniołkowe mamy....

Edytowane przez Dasti80
Czas edycji: 2012-04-22 o 05:47
Dasti80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 06:02   #514
izotropia
Rozeznanie

dzien dobry ja czekam na jutro jak na cud. Mam pytanko do zorientowanch czy urodzonemu dziecku przez cc w 38tyg i 3dniu grozi syndrom wczesniactwa? Bo jest ze mna na sali dziewczyna z bolaca przepuklina od 3dni proszaca o cc ale lekarze nie chca zrobic bo za wczesnie i kaza czekac do 39tyg bo tak ma zaplanowane jest tak zdolowana i nie wiem jak ja pocieszyc. Dobrze,ze nic mi nie jest i ze tu nie rodze bo o tych lekarzach mam coraz gorsze zdanie
izotropia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 06:05   #515
Dasti80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justys1358 Pokaż wiadomość

A wiec dzis miałam usg, dzidzia nadal jest dziewczynką Imie wybralismy i bedzie Maja ( raczej nie zmieni się ) i wazy 2150. Wymiarowo idealna na ten tc, wszystko jest w porzadku. Niestety nie mam zdjecia twarzy, bo nie chciała sie pokazac, tylko to co ma miedzy nóżkami
za wizytę, duża dziewczynka

---------- Dopisano o 07:05 ---------- Poprzedni post napisano o 07:03 ----------

Cytat:
Napisane przez izotropia Pokaż wiadomość
dzien dobry ja czekam na jutro jak na cud. Mam pytanko do zorientowanch czy urodzonemu dziecku przez cc w 38tyg i 3dniu grozi syndrom wczesniactwa? Bo jest ze mna na sali dziewczyna z bolaca przepuklina od 3dni proszaca o cc ale lekarze nie chca zrobic bo za wczesnie i kaza czekac do 39tyg bo tak ma zaplanowane jest tak zdolowana i nie wiem jak ja pocieszyc. Dobrze,ze nic mi nie jest i ze tu nie rodze bo o tych lekarzach mam coraz gorsze zdanie
A co ma się jutro wydarzyć??

Po szklistych oczach je poznasz, po chwiejnym głosie
Po marzeniach w pył obróconych, po kołysankach nie wyśpiewanych
Po imionach nie nadanych, po smutku lepiej lub gorzej skrywanym
Po tym wszystkim poznasz Aniołkowe mamy....

Dasti80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 06:23   #516
izotropia
Rozeznanie

jutro moze mnie stad wypuszcza
izotropia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 06:25   #517
Gaabbi
Wtajemniczenie

Dzień dobry.

Wczoraj wieczorem, niestety, dostałam nerwów i dzisiaj obudziłam się z kiepskim humorem. Ciekawa jestem, czy w ciągu dnia coś się zmieni w tej kwestii.
Słoneczko świeci, to może dobry humor wróci.
Poszłabym na spacer...

Cytat:

Nam na SR mówili, że donoszone dziecko, to 37tc, ale na cc godzić się dopiero w 38tc (chodzi o płucka). O 39tc nic nie słyszałam, ale może jest tak, że tej dziewczynie na USG wychodzi wg wymiarów, że dziecko rozwojowo jest młodsze o tydzień Nie wiem, nie znam się, tak tylko gdybam.

Życzę miłego dnia wszystkim Mamuśkom
Gaabbi jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-22, 07:03   #518
niunia32
Zakorzenienie

mi lekarz też mówił, że po skończonym 37 tyg ciąża jest donoszona.
u mnie cc robią ok 7-10 dni przed tp.

CZeść

wstałam. ładnie się zapowiada za oknem. zbieram się, bo roboty trochę mam.

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 07:08   #519
blueelektron
Rozeznanie

Witam

czytalam, że wczoraj dużo z was bylo na spacerkach w ta ladną pogodę, ja niestety nigdzie nie wyszlam, mdli mnie jak cholerka i te wymioty. Dziś mnie prawie paw w lóżku zapal, zdarzylam cudem do lazienki.
Zrobilam śniadanie i tak was nadrabiam, trochę mi już lepiej.

Zauważylam, że budzę się w nocy , już któryś raz z kolei i boli mnie jak na okres, może to od leżenia na prawym boku, fakt, że ból nie jest jakiś mocny, niemniej jest jednak niepokojący.

niunia fajna lampa
kism ale Ty masz energii
agatka super wyglądasz, nie widać tych kg, tylko brzuszek masz duży, a tak niezle się prezentujesz, na pewno nie wyglądasz na trzy cyfry

jeśli chodzi o podpaski to są jakieś always-y bez tej ceraty, z tych cieńkich, tylko nie pamiętam które

zabcia czekamy na fotki
Stary 2012-04-22, 07:18   #520
Gaabbi
Wtajemniczenie

Dziewczyny NEWS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!

sms od andzya:

"...piszę, żeby poinformować, że przed chwilą litrami odeszły mi wody i z mokrym tyłkiem jestem właśnie w drodze do szpitala. Pozdrawiam, andzya"

Stary 2012-04-22, 07:27   #521
anulka4771
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez justys1358 Pokaż wiadomość
Ło, mam tyle do nadrobienia, wiec napisze szybciutko jak po usg i czytam.

A wiec dzis miałam usg, dzidzia nadal jest dziewczynką Imie wybralismy i bedzie Maja ( raczej nie zmieni się ) i wazy 2150. Wymiarowo idealna na ten tc, wszystko jest w porzadku. Niestety nie mam zdjecia twarzy, bo nie chciała sie pokazac, tylko to co ma miedzy nóżkami

Kupilismy tez proszek i teraz tylko segregacja ubranek i po weekendzie długim mozna prac
Ładne imię i duża dziewczynka
Cytat:
Napisane przez kism Pokaż wiadomość
Widzę, że dopadła nas cisza weekendowa, jakiej dawno nie było...
Ja po mojemu nocnomarkowemu wieczorem mam więcej zapału do jakichś prac, do tego tż poszedł na karty, więc ja wzięłam sie dla odmiany za ubrania Maksa. Od 2 mies. zbierałam się, żeby odłożyć za małe, ale jakoś ciągle na to miałam czas... Teraz jak u Kaja wszystko gotowe, to wreszcie się i za to wzięłam, a na razie wpadłam do Was odpocząć

Ja w Ciebie wierzyłam
Nie, nie, tampów w połogu nie wolno! Tak jak i kąpieli brać... Z macicy musi swobodnie wypływać, co tam ma wypłynąć i wszystko dobrze się zagoić. Zresztą przy okresie też nie jest zdrowo używać tamponów 24h/dobę... Ja jak większość z Was nie cierpię podpasek, ale staram się przynajmniej raz na dobę na parę godzin czy na noc założyć podpaskę zamiast tampona...
A Filip też nie kopał Cię w ten sposób?
Tak też myślałam że tamponów nie można zeby macica się oczyściła.Boże jak ja dam rade np 6 tyg z podpacha łazicPo Filipie krwawiłam równe 6tyg.Z kąpielą to wyboru nie mam bo mam prysznicFilip chyba tak mnie nie kopał ale on miał mniej miejsca
Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
uroki macierzynstwa

Na niektore kobiety gaz podobnoe dziala okropnie i wywoluje wymioty.

Ufff wkoncu mam czas do Was zagladnac Tak jak Wam pisalam dzisiaj mialam sesje bylo super Zrobilismy ponad 500 zdjec mam nadzieje ze wybierzemy z 30-40 superowych Maz oczywiscie trzymal sie swojego i nie zrobil zadnego zdjecia Ale jak maly sie urodzi to sobie odbijemy Ale powiem Wam jestem padnieta .. Myslelismy zeby dzisiaj zaprosic znajomych na grilla ale jestem taka zmeczona ze nie marze o niczym innym jak o lezeniu brzuchem do gory

A wczoraj bylismy kupic dywan ... i byl taki wybor ze sie nie zdecydowalam na zadny I nawet moj maz mial problem takze wrocilismy do domu bez ...
Czekamy na fotki

Witam Was w ten niedzielny przepiękno-słoneczny poranek.U mnie jest już 15stopni i zero wiatruŻyc nie umierac.Filip już zjadł płatki z mlekiem,ja pije kawke,grzesze bo wstawiłam pranie.Napewno spędzimy kolejny dzień poza domem-żal siedziec kiedy taka pogoda za oknem.

---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ----------

Cytat:
Napisane przez Gaabbi Pokaż wiadomość

sms od andzya:

"...piszę, żeby poinformować, że przed chwilą litrami odeszły mi wody i z mokrym tyłkiem jestem właśnie w drodze do szpitala. Pozdrawiam, andzya"

Jupppiiiiiiiiiii mamy dreszczykTrzymam kciuki.

Filipek ur 28.12.2007
Szymonek ur 15.05.2012

Ćwiczę
anulka4771 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 07:32   #522
niuniuniau
Zadomowienie

Cześć

Cytat:

sms od andzya:

Wow!!!!!! Trzymam kciuki za szybki i bezproblemowy poród
Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków.

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png
niuniuniau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 07:35   #523
Michalowa79
Raczkowanie

Doczytałam Was - ale niestety wracam do remontu - już mam dość ale teraz musze skonczyć

Cytat:
jutro moze mnie stad wypuszcza
Super

Cytat:

sms od andzya:

Trzymam kciuki i będe śledzić relację z doskoku - mam nadzieję że poród będzie szybki i bezbolesny

Cytat:
Napisane przez anulka4771 Pokaż wiadomość

Witam Was w ten niedzielny przepiękno-słoneczny poranek.U mnie jest już 15stopni i zero wiatruŻyc nie umierac.Filip już zjadł płatki z mlekiem,ja pije kawke,grzesze bo wstawiłam pranie.Napewno spędzimy kolejny dzień poza domem-żal siedziec kiedy taka pogoda za oknem.
\

Zazdroszczę ja w łazience będe czyścić kafle
Michalowa79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 07:48   #524
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Andzya superancko

My wczoraj mieliśmy gości, fajnie się siedziało i gadało. Przy okazji oglądaliśmy mecz Barca - Real... no i Mąż bo Barca przegrała. Poszłabym wczoraj na spacer, ale cały dzień lało i to tak porządnie, poza tym po zwykłym odkurzaniu mieszkania byłam padnięta, jak po bieganiu po całym mieście. Myślę, czy iść do kościoła, ale sama się trochę boję, że zasłabnę czy coś .
MonikaFaustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 07:52   #525
moniczka1302
Wtajemniczenie

witam!

dziekuje Dziewczeta za troske! Wczoraj wieczorem mala zaczela sie duzo wiecej ruszac co mnie uspokoilo. Ale zaczelo mnie niemilosiernie czyscic i boje sie cokolwiek zjesc...

Cytat:

sms od andzya:

: jupi:

oby wszystko poszlo gladko i szybka!

trzymam kciuki i czekam niecierpliwie
moniczka1302 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 07:56   #526
rozowa1987
Zadomowienie

Cytat:

sms od andzya:

trzymamy powodzenia
Stary 2012-04-22, 08:05   #527
aga_bre
Rozeznanie

Cytat:

sms od andzya:

No to trzymamy kciuki.

Materacyk polecam od kaja-sklep - ja i kism zakupiłyśmy (kism jak nie to mnie popraw).
Zmykam, bo mam dzisaij kiepski humor, ale będę na bieżąco śledzić losy andzyi i jestem ciekawa do jakiego szpitala pojechała.
Stary 2012-04-22, 08:24   #528
_Maya_
Zakorzenienie

Cytat:

sms od andzya:

ANDZYA trzymam kciuki za szybki i bezbolesny poród będzie dzidziuś super wieści
_Maya_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 08:33   #529
Michalowa79
Raczkowanie

Dowcip właśnie przeczytałam:
Porodówka. Trzeci dzień po porodzie. Mąż najwyraźniej jeszcze pod wpływem pępkowego dzwoni do żony:
- Córciee Cii przynieśli???
- Przynieśli.
- Zjaaadła cośśs??
- Zjadła!!
- A cooo zjadła????
- KU*WA, BARSZCZ!!!

Michalowa79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 08:54   #530
ladybird_1987
Rozeznanie

Hej!
Cytat:

sms od andzya:

Super! Następny maluszek się do nas wybiera. Oby gładko poszło!!

U mnie też piękna pogoda, może w końcu zrobimy kilka zdjęć w plenerze. M. mówi że mi brzuch rośnie z dnia na dzień. W środę zobaczymy ile nasz wielkoludek waży.
Stary 2012-04-22, 09:02   #531
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Ja do położnej idę jutro . Ciekawe ile moja dzidziolinka urosła i ile mamie dostarczyła kilogramów . Ostatnio odkryłam tą piosenkę , niesamowicie mi poprawia humor .
MonikaFaustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 09:09   #532
Ewunia_1984
Zadomowienie

nooooooo.....w końcu coś się dzieje trzymam kciuki!!!
Ewunia_1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 09:18   #533
SzmaragdowyKotek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Michalowa79 Pokaż wiadomość
Dowcip właśnie przeczytałam:
Porodówka. Trzeci dzień po porodzie. Mąż najwyraźniej jeszcze pod wpływem pępkowego dzwoni do żony:
- Córciee Cii przynieśli???
- Przynieśli.
- Zjaaadła cośśs??
- Zjadła!!
- A cooo zjadła????
- KU*WA, BARSZCZ!!!

Muszę mężowi opowiedzieć!

Andzya - trzymam kciuki!!!!!:j upi: Czekamy na wieści!
SzmaragdowyKotek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-04-22, 09:19   #534
nasteczka83
Raczkowanie

Cytat:

sms od andzya:

Oby był szybki i bezproblemowy poród

Pogoda dziś piękna! Trzeba na spacer iść
nasteczka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 09:26   #535
SzmaragdowyKotek
Wtajemniczenie

Alfahelisa, Dasti - Wy niedobre!!! kotka chcecie pozbawić przytulnego posłanka???!!

Zaabcia - nie wypowiadam się na temat gazu, bo na ten temat nie mam bladego pojęcia, więc siedzę cicho, ale jesteś pewna, ze te wymioty to od gazu? Bo niestety w czasie porodu również się wymiotuje - jak rozwiera się szyjka już tak na 7-8 cm, to robi się niedobrze. Rozwierająca się prawie na końcówce szyjka powoduje takie uczucie. Też się zdziwiłam, ale położna dała mi tylko torebkę i powiedziała, że to całkowicie normalne, własnie od rozwarcia. Nie skorzystałam z tej torebki, ale mało brakowało naprawdę porządnie mnie przymdliło
SzmaragdowyKotek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 09:27   #536
kaśka k
Raczkowanie

Hejka ale news z rana
biedna tak się ostatnio męczyła, że było do przewidzenia, że poród tuż, tuż
Trzymam kciuki za szybki poród i zdrowego bobasa

Cytat:

sms od andzya:

przepraszam że się nie odezwałam, ale pisałam wieczorem w piątek z milleną i napisała mi o piesku. Ale było już późno i komp wyłączony. A wczoraj byłam na chrzcinach i tak zeszło...
Troszkę chodziliśmy wczoraj po Rynku Głównym, bo chrzest w samym centrum, i tylu ludzi się do mnie (do brzucha) uśmiechało że szok.
Wy też tak macie?
ja jestem zaskoczona, bo w sumie nie chodziłam wcześniej i nie chwaliłam się ciążą
ale miłe to było bardzo
Czuję się o niebo lepiej niż jak leżałam, za cały wczorajszy dzień zaliczyłam 3 skurcze.
Nie przemęczam się, ale naprawdę czuję się dobrze. Ruchy młodego od kilku dni już bywają czasem bolesne.
Buziaki dla Was na dzisiejszy dzień.
Dziś mnie też nie będzie bo będziemy gościć wczorajszych rodziców i małego ochrzczonego z siostrą. No i może uda się jakiś krótki spacer.
Dam znać gdyby mnie dopadło jednak

Edytowane przez kaśka k
Czas edycji: 2012-04-22 o 09:30
kaśka k jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 09:36   #537
doris888
Rozeznanie

Cytat:

sms od andzya:

no to trzymamy kciuki co by szybko i bezboleśnie poszło

Cytat:
Napisane przez aga_bre Pokaż wiadomość
.

Materacyk polecam od kaja-sklep - ja i kism zakupiłyśmy (kism jak nie to mnie popraw).
Zmykam, bo mam dzisaij kiepski humor, ale będę na bieżąco śledzić losy andzyi i jestem ciekawa do jakiego szpitala pojechała.
właśnie kism już mi poleciła i zamówiłam, zapłaciłam i teraz będę czekać
doris888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 09:41   #538
andzya
Zakorzenienie

Dziewczyny,jestem w szpitalu,wody cały czas mi odchodzą,ale rozwarcia brak. Czekamy na razie. Jestem na oddziale porodowym. Jak będzie sie coś działo to może uda mi sie napisać na ktg serduszko bardzo ladnie biło
Stary 2012-04-22, 09:43   #539
Gaabbi
Wtajemniczenie

Dziewczyny, mam dzisiaj ogromną ochotę wyjść z domu Jestem pewna, że to poprawiłoby mi baaardzo samopoczucie i wzmocniło na następny okres leżakowania.
Chcę jechać do Rodziców P na obiad i może jakiś mały spacer po ogrodzie Co myślicie? Nie zaszkodzę sobie?
Zastanawia mnie cały czas, dlaczego moja ginka nawet nie pozwoliła mi jechać na badania krwi Czy 2,35 cm szyjki, to taka tragedia? A może coś tam jeszcze jest nie tak

Ja właśnie słucham przebojów typu http://www.youtube.com/watch?v=B_OxE...eature=related
Stary 2012-04-22, 09:44   #540
onething
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez andzya Pokaż wiadomość
Dziewczyny,jestem w szpitalu,wody cały czas mi odchodzą,ale rozwarcia brak. Czekamy na razie. Jestem na oddziale porodowym. Jak będzie sie coś działo to może uda mi sie napisać na ktg serduszko bardzo ladnie biło
Ty jesteś od forum uzależniona Trzymamy kciuki
2013/2014
onething jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości