Kosmetyki nr 1, potem trzeba klepać biedę - vol. 17 - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-04-22, 00:12   #961
despa
Zakorzenienie

GG do despa
Dot.: Kosmetyki nr 1, potem trzeba klepać biedę - vol. 17

Ja tez spadam, nie wiem czy się wyśpię bo sąsiad imprezuje, a TŻ w pracy na noc...Dobrej i spokojnej nocki Wam życzę.
despa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-22, 00:28   #962
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
cień mam Manhattan beżowo-złoty
O, to Ci nawet w Twoją kolorystykę trafili

Cytat:
Napisane przez sarraa Pokaż wiadomość
A jak ci się sprawował łopian z pokrzywą?(chodzi mi głownie o rozczesywanie i czy końcówki nie były sianowate) Tak piszecie o myciu włosów, a ja lubię to robić, mam taki durny nawyk mycia codziennie, chociaż mogłabym co drugi dzień to jakoś tak lubię je mieć umyte co dzień
Wiesz co, sianowate końcówki mam w standardzie Po wszystkich wiec takie są. Natomiast rozczesywał się dobrze (i tak używam odżywki), ale pamiętam, że byłam zadowolona, nie klęłam że jakiś bubel mi się trafił... Byłam naprawdę zaskoczona, bo nie spodziewałam się, że z naturalsa będę zadowolona.
I coś mi się wydaje, że z pokrzywy byłam bardziej zadowolona niż z rumianku.

Edytowane przez sheryl
Czas edycji: 2012-04-22 o 00:31
sheryl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-22, 07:51   #963
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
acha,i jeszcze w pracy w ramach prezentu świątecznego dostałyśmy reklamówki z próbkami,testerami,cała siatka w małych tubeczkach podkłady L'oreala,Bourjois,Rimmela ,9 tubek aż,2 błyszczki,2 szminki (nieużywane),kredki ochronne do ust,cień do powiek,lakier do paznokci,chyba z 50 próbek kremów do twarzy (ale głównie dla mojej mamy wiekowo),próbki kuracji antycellulitowych Efektima,mini puder w kamieniu true match,mini żel pod prysznic adidasa i 5 butelek testerów perfum-3 męskie i 2 damskie tż i teściówka już dostali prezenty,mama też
ale fajnie

dzień dobry

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-22, 08:05   #964
musso4
Zakorzenienie

heloł
Cytat:
acha,i jeszcze w pracy w ramach prezentu świątecznego dostałyśmy reklamówki z próbkami,testerami,cała siatka w małych tubeczkach podkłady L'oreala,Bourjois,Rimmela ,9 tubek aż,2 błyszczki,2 szminki (nieużywane),kredki ochronne do ust,cień do powiek,lakier do paznokci,chyba z 50 próbek kremów do twarzy (ale głównie dla mojej mamy wiekowo),próbki kuracji antycellulitowych Efektima,mini puder w kamieniu true match,mini żel pod prysznic adidasa i 5 butelek testerów perfum-3 męskie i 2 damskie tż i teściówka już dostali prezenty,mama też
wow ale czad
Stary 2012-04-22, 08:09   #965
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

to u mnie w domu już wszyscy chorzy ... sławek też już zakatarzony ... i mika ... posiusiała się i było widać krew
jak będzie bardziej normalna godzina, to bedę dzwonić, gdzie nas z miką przyjmą ...

Stary 2012-04-22, 08:16   #966
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
to u mnie w domu już wszyscy chorzy ... sławek też już zakatarzony ... i mika ... posiusiała się i było widać krew
jak będzie bardziej normalna godzina, to bedę dzwonić, gdzie nas z miką przyjmą ...
no to macie niewesoło zdrówka

u nas tż już chyba z tydzień się smarka ale my z Klaudią nie z tych co się zarażają
Stary 2012-04-22, 08:25   #967
katniewojt
Zakorzenienie

Cześć Laseczki
Moi szykują się do odjazdu...

Musiaku jest jeszcze jeden chętny na skarpety
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-22, 08:33   #968
alytjow
Zakorzenienie

GG do alytjow

Cytat:
Jamapi to zdrowka wam zycze

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość

u nas tż już chyba z tydzień się smarka ale my z Klaudią nie z tych co się zarażają
No, Aga ty uwazaj na siebie
Majka super prezencik
witam, ale dzisiaj pospalam, ale synus zapomnial kluczy i dzwonil do mnie o 1 w nocy, kiedys bedzie spal na klatce albo u Pumy, koncze kawke i lece myc swoja głowe
alytjow jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-22, 08:40   #969
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Bry łamie mnie w krzyżach,od roboty
Cytat:
o matko,toć to szpital macie w domu,nawet piesek buuu....

Cytat:
Napisane przez alytjow Pokaż wiadomość
witam, ale dzisiaj pospalam, ale synus zapomnial kluczy i dzwonil do mnie o 1 w nocy, kiedys bedzie spal na klatce albo u Pumy, koncze kawke i lece myc swoja głowe
cześć Boguś
myj głowę,myj ja wstałam,piję kawkę i przeglądam podkłady co wczoraj dostałam,z 9 chyba 3 lub 4 będą mi pasować,dwa są za ciemne,dwa za jasne jutro przetestuję,dziś jeszcze się swoim posmaruję
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-22, 08:57   #970
Dorotxy
Zakorzenienie

dzieńdoberek słoneczny
wstałam przed 8 , mamę wyszykowałam na rajd, a my zaraz śniadanko i po DDTVn pójdziemy popatrzeć jak tańczą

ja i blog
Dorotxy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-22, 09:03   #971
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Napisane przez Dorotxy Pokaż wiadomość
dzieńdoberek słoneczny
wstałam przed 8 , mamę wyszykowałam na rajd, a my zaraz śniadanko i po DDTVn pójdziemy popatrzeć jak tańczą
Cześć też oglądam DDTvn,potem ,później na półtorej godzinki do domu,i do pracy-dziś mam lepsze nastawienie
Oglądałyście wczoraj X-factor? kto miał najlepsze noty? chciałam wczoraj po pracy włączyć z neta,to nie było jeszcze,może po kościele włączę...A dziś będzie na Tvn fajny program,był dawniej taki,jak przerabiają ludziom mieszkania też będę musiała dopiero w necie obejrzeć
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-22, 09:36   #972
Dorotxy
Zakorzenienie

Cytat:
super prezencik
oglądałam x factora i właśnie tych gości i Bibę wytypowałam do odpadnięcia
a kto miał najwięcej głosów to nie pamiętam

zdrówka Jamapi

ja i blog
Stary 2012-04-22, 10:01   #973
katniewojt
Zakorzenienie

Dziewczyny, czy któraś z Was posiada nokię 302 lub sony ericssona txt pro?
Stary 2012-04-22, 10:04   #974
porzeczka2602
Zakorzenienie

Majka super paka widzę, że od razu masz większe chęci do pracy
Katniewojt pieniązki dostałam, zapomniałam napisać

Luksa co do tych loczków... też kiedyś miałam lepsze, mam wrażenie że z tyłu mam kilka kosmyków prostych jak druty może pogorszyła się jakość tych płynów czy utrwalaczy? Bo moja babcia też mówi, że nie jest do końca zadowolona

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-22, 10:15   #975
zalotnica83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sarraa Pokaż wiadomość
A jak ci się sprawował łopian z pokrzywą?(chodzi mi głownie o rozczesywanie i czy końcówki nie były sianowate) Tak piszecie o myciu włosów, a ja lubię to robić, mam taki durny nawyk mycia codziennie, chociaż mogłabym co drugi dzień to jakoś tak lubię je mieć umyte co dzień
Hej laseczki
Ten szampon z łopianem bardzo fajny...włosy po nim świeże, miękkie tylko nie wiem jak z rozczesywaniem, bo zawsze odżywek używam...
Teraz mam ten 2 w 1 Advance i po nim się łatwiej rozczesuje włosy...tez jestem z niego zadowolona...a najlepsze jest to że rzeczywiscie działa i nie mam łupieżu...

---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ----------

Cytat:

Aga a może mąż nie zaraza bo ma katar alergiczny...ja teraz z dziewczynami zużywamy tony chusteczek od tygodnia...drzewa i pyłki...
zalotnica83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-22, 10:21   #976
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
Katniewojt pieniązki dostałam, zapomniałam napisać
To dobrze
Jak się czujesz?
Stary 2012-04-22, 10:36   #977
cheneelle
Zakorzenienie

Cytat:
no i mam w czym chodzić te pierwsze w kolorze Sarunieczki uszyłam całe, a dżinsy odciełam od góry i doszyłam pas wolę zmarnować stare dżinsy i potem kupić nowe niż kupić ciążowe i później je wyrzucić
Zdolniacha z Ciebie

Cytat:
w załączniku shimmera w sumie nie widać na tych zdjęciach na pazurkach pewnie będzie
piękne były kolorki aż oczopląsu dostałam ale ten jedyny z shimmerem, więc wzięłam dwa
Piękny

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
Malutka, papa

Hej Laski.. powracam.. już wszystko wiem, więc sytuacja która mi się wymknęła spod kontroli, wraca pod kontrolę
Junior zalega przed tv na kanapie i ma za zadanie zdrowieć dostał Amoksiklav w dużych tabletkach i się skrzywił że mu będzie cięzko połknąć , a ja mu na to: "nie wygłupiaj się - klocki łykasz to i tabletkę łykniesz" i tak zmotywowany łyknął tabsa wielkości Duomoxu

Mąż już po badaniach, jeszcze mu została krzywa cukrowa na jutro i Holter , no i wyregulowanie tabletkami ciśnienia badania dobrze wyszły. Rtg ktorego się bał, bo pali nonstop 20 lat , nie miało żadnych ale to żadnych zmian, Usg narządów też w porządku, tylko w Echo serca i w badaniu dna oka wyszły zmiany po nieleczonym przez wiele lat nadciśnieniu.. sodoma z facetami, tak ciężko ich w czas zagonić do lekarzy... lekarz mi powiedział, że jak mąż nie zmieni trybu życia , nie zacznie się leczyć i ciśnienia mierzyć to za rok, dwa lub pięć może być inwalidą.. to że dostał krwotoku to był jakiś palec boży... bo i dobrze że krwotok był na zewnątrz a nie do wewnątrz.

Dziś już odetchnęłam, naprawdę.. uffff....
Fajnie, że tu Was mam, bo bym tak łatwo tego nie przechodziła... bo smutek jest mniejszy gdy się go podzieli a radość większa gdy się ją dzieli (ooo-iloraz mi wyszedł) Kocham Was

Sami sobie siedzimy, tzn z dziećmi, mąż już chce do domu wracać ale ja mu teraz powiedziałam że go wcale w domu nie chcę ale to dlatego że mu się strasznie chce palić i zaraz by kombinował.. tam nie ma dostępu do fajek więc im dłużej teraz tam będzie to może większa szansa że rzuci ten goopi nałóg
Dobrze, że już lepiej naprawdę się cieszę.

Cytat:
Napisane przez Luksa Pokaż wiadomość
Pokonałam zkręconą Mam w kabinie 18 kosmetyków do ciała (żele, peelingi)

Cytat:
Napisane przez paula600324 Pokaż wiadomość
Wybrałam kolorek 412 z holograficznych.
O taki: http://2.bp.blogspot.com/-xBZeC6bZz2...5%25BC+412.JPG
Śliczny!

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Basiu, przypominam się Planujesz zakup dla mnie w najbliższym czasie?
Tak Mam już wybrane wszystko i dla Ciebie i dla 2 moich przyjaciołek i dla siebie. Robię hurtowe zakupy

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
Właśnie dostałam info od nauczycielki tańca- mamy drugie miejsce : jupi:
Super!

No, w końcu mam chwilkę. Od piątku baluję, alkohol jeszcze uszami mi nie wychodzi, ale żeby się źle nie czuć zaraz otwieram sobie piwko
Stary 2012-04-22, 10:43   #978
paula600324
Zakorzenienie

Miałam mało nadrabiania od wczoraj, coś mało pisałyście

Miałyście racje odnośnie tego szamponu z YR. Niby on oczyszczający do przetłuszczających się a dzisiaj włosy wyglądają gorzej niż po innych szamponach Trzeba będzie go jakoś zużyć
paula600324 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-22, 10:44   #979
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cheneelle Pokaż wiadomość
Tak Mam już wybrane wszystko i dla Ciebie i dla 2 moich przyjaciołek i dla siebie. Robię hurtowe zakupy

No, w końcu mam chwilkę. Od piątku baluję, alkohol jeszcze uszami mi nie wychodzi, ale żeby się źle nie czuć zaraz otwieram sobie piwko
Już nie mogę się doczekać!
Co dla siebie bierzesz?

Pijaczyno! Wypij za mnie
Stary 2012-04-22, 10:57   #980
Dorotxy
Zakorzenienie

Cytat:
Miałyście racje odnośnie tego szamponu z YR. Niby on oczyszczający do przetłuszczających się a dzisiaj włosy wyglądają gorzej niż po innych szamponach Trzeba będzie go jakoś zużyć
do prania skarpetek albo do mycia podłóg, ja tak zużyłam szampon z avonu chyba truskawkowy

słuchajcie, teraz w kat 7 przez ten długi weekend to czy zamówię w piątek czy dopiero po niedzieli tj 7 z rana to i tak od 7 księgują i wysyłają? dobrze zrozumiałam?

ja i blog
Stary 2012-04-22, 11:01   #981
Luksa
Zakorzenienie

GG do Luksa

Cytat:
Napisane przez cheneelle Pokaż wiadomość
Ty się Basia nie śmiej! A jak mi polszczyzna wysiądzie?

Majka jakie fajne prezenty! Wydaje mi się, że już wsiąkasz i coraz mniej stresu, co?

Krótka historia włosa:
Porzeczka ja mam takie włosy, pierwsza trwała jak miałam ok 21 lat wyszła totalnie 'baraniasta' i trzymała się aż do odrostów, druga po 2óch latach rozprostowała się w 4-5 myć. Potem długo nic aż do sierpnia, zrobiłam tzw. permanentną stylizację, coś jak trwała, ale mniejszy skręt, inne płyny i też odbija włosy od skóry głowy bo mam ciężkie i mi przyklapują. Wtedy efekt booooski! I teraz na krótszych włosach to samo i lipka, dziś to mam takie gniecione 'coś' efekt fajny, ale to nie TO i żal mi.

Wyspałam się po nocce! Zamówili nam pizzę i jedna była tak MEGA pikantna, że po 1 kawału paszczę mi wykręca do dziś, a zagryzłam 3 innymi
Kaszka z Łukaszem na skocznię pojechali i mam wolne no i podłogi do mycia, aaaaa i kluski na parze i pierogi ruskie i nie wiem co zjeść
Luksa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-22, 11:08   #982
zalotnica83
Zakorzenienie

Cytat:
Ty się Basia nie śmiej! A jak mi polszczyzna wysiądzie?

Majka jakie fajne prezenty! Wydaje mi się, że już wsiąkasz i coraz mniej stresu, co?

Krótka historia włosa:
Porzeczka ja mam takie włosy, pierwsza trwała jak miałam ok 21 lat wyszła totalnie 'baraniasta' i trzymała się aż do odrostów, druga po 2óch latach rozprostowała się w 4-5 myć. Potem długo nic aż do sierpnia, zrobiłam tzw. permanentną stylizację, coś jak trwała, ale mniejszy skręt, inne płyny i też odbija włosy od skóry głowy bo mam ciężkie i mi przyklapują. Wtedy efekt booooski! I teraz na krótszych włosach to samo i lipka, dziś to mam takie gniecione 'coś' efekt fajny, ale to nie TO i żal mi.

Wyspałam się po nocce! Zamówili nam pizzę i jedna była tak MEGA pikantna, że po 1 kawału paszczę mi wykręca do dziś, a zagryzłam 3 innymi
Kaszka z Łukaszem na skocznię pojechali i mam wolne no i podłogi do mycia, aaaaa i kluski na parze i pierogi ruskie i nie wiem co zjeść
Luksa a na jakich długich włosach robiłaś za pierwszym razem tą stylizcje ze taki fajny efekt...? Nie zniszczyło Ci to włosów???
Stary 2012-04-22, 11:09   #983
paula600324
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dorotxy Pokaż wiadomość
do prania skarpetek albo do mycia podłóg, ja tak zużyłam szampon z avonu chyba truskawkowy

Nie chce, żeby podłogi śmierdziały mi pokrzywą
Fajne włosy były po nim. Nie miałam siana o dziwo, więc go zużyję. I tak myję włosy codziennie, więc na szczególnym oczyszczaniu mi nie zależy
Stary 2012-04-22, 11:13   #984
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

byłam z miką u weta; nieźle się wystraszyłam i od razu dzwoniłam do takiego jednego, co po drodze z przedszkola mijamy, czyli kaaaawał drogi od nas, ale poszłam z miką przy okazji na spacerek
a więc zapalenie pęcherza, bo kleszcza, zjedzenie trutki na szczury i trującej rośliny wykluczyliśmy; dostała 3 zastrzyki ma być lepiej; jak nic niepokojącego się nie będzie działo to mam tylko jutro podejść sama po antybiotyk w tabletce;
przy okazji se pogadaliśmy, ze ona wg mnie strasznie chuda, w wpierdziela, jak przecinak, ale on mnie uspokoił, ze na wychudzoną nie wygląda, więc po prostu tak ma; jak będzie zdrowa to mam ją odrobaczyć, ale wg jego one nie ma robaków, bo ma bardzo ładną sierść, a właśnie po sierści widać, czy czegoś tam nie ma
no i kupiłam jeszcze witaminy z gruby B dla niej, które mam jej dosypywać do żarcia, żeby właśnie układ moczowy 'wzmocnić';
tak więc ciesze się, ze poleciałam; od razu jestem spokojniejsza fajny wet, wszystko tłumaczył itp.
i w sumie dużo nie zapłaciłam, bo 70zł za wszystko; przygotowałam się na więcej - 300zł wzięłam z bankomatu

Stary 2012-04-22, 11:13   #985
zalotnica83
Zakorzenienie

Cytat:

Miałam mało nadrabiania od wczoraj, coś mało pisałyście

Który szampon Wam nie pasuje z YR...ja miałam w swoim życiu dwa i były ok...???
Kusi mnie ten peeling cukrowy z Twojego bloga
Klik klik.
Stary 2012-04-22, 11:20   #986
Luksa
Zakorzenienie

GG do Luksa

Cytat:
Napisane przez zalotnica83 Pokaż wiadomość
Luksa a na jakich długich włosach robiłaś za pierwszym razem tą stylizcje ze taki fajny efekt...? Nie zniszczyło Ci to włosów???
Robiłam na włosach do ramion, teraz to na takich jak w avku. To właśnie nie pali włosów, chyba że się robi raz za razem. Moja mama robi co 3-4 miesiące i jest ok, zawsze się jej trzyma, a raz walnęła po 8 tygodniach i trochę przypaliło.

Cytat:
byłam z miką u weta; nieźle się wystraszyłam i od razu dzwoniłam do takiego jednego, co po drodze z przedszkola mijamy, czyli kaaaawał drogi od nas, ale poszłam z miką przy okazji na spacerek
a więc zapalenie pęcherza, bo kleszcza, zjedzenie trutki na szczury i trującej rośliny wykluczyliśmy; dostała 3 zastrzyki ma być lepiej; jak nic niepokojącego się nie będzie działo to mam tylko jutro podejść sama po antybiotyk w tabletce;
przy okazji se pogadaliśmy, ze ona wg mnie strasznie chuda, w wpierdziela, jak przecinak, ale on mnie uspokoił, ze na wychudzoną nie wygląda, więc po prostu tak ma; jak będzie zdrowa to mam ją odrobaczyć, ale wg jego one nie ma robaków, bo ma bardzo ładną sierść, a właśnie po sierści widać, czy czegoś tam nie ma
no i kupiłam jeszcze witaminy z gruby B dla niej, które mam jej dosypywać do żarcia, żeby właśnie układ moczowy 'wzmocnić';
tak więc ciesze się, ze poleciałam; od razu jestem spokojniejsza fajny wet, wszystko tłumaczył itp.
i w sumie dużo nie zapłaciłam, bo 70zł za wszystko; przygotowałam się na więcej - 300zł wzięłam z bankomatu
uffffff dobrze, że z psinką OK . Tak to jest ze zwierzakami, człowiek się przywiązuje i strach za serce łapie jak coś się dzieje. Co do cen się nie wypowiadam, bywa że masakryczne
Luksa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-22, 11:25   #987
sheryl
szeryfcio

Dzieńdoberek
Idę na śniadanko.
Stary 2012-04-22, 11:26   #988
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
uffffff dobrze, że z psinką OK . Tak to jest ze zwierzakami, człowiek się przywiązuje i strach za serce łapie jak coś się dzieje. Co do cen się nie wypowiadam, bywa że masakryczne
no ja właśnie byłam przygotowana na więcej;
jak on zaczął wyjmować jedne zastrzyk, drugi, potem trzeci witaminowy, i te witaminy do domu itp. to się po cichu zastanawiałam, czy mi te 3 stówy starczą ale nie było tak źle
zaskoczył mnie ... to fakt, bo dotychczas chyba na zdzierców trafiałam chociaż też pewnie dużo zależy z czym się przychodzi (w sensie dolegliwości);
on po prostu powiedział, ze za pierwszą wizytę płaci się 50zł

Edytowane przez jamapi
Czas edycji: 2012-04-22 o 11:27
Stary 2012-04-22, 11:32   #989
0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0
Konto usunięte

Treść usunięta
0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-22, 11:42   #990
paula600324
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zalotnica83 Pokaż wiadomość
Który szampon Wam nie pasuje z YR...ja miałam w swoim życiu dwa i były ok...???
Kusi mnie ten peeling cukrowy z Twojego bloga
Klik klik.
Klik, klik
Jak dobrze widziałam ten konkurs trwa do 30, więc jeszcze tydzień ?

O ten szampon:
http://www.yves-rocher.com.pl/szampo...zczajacych_sie

Teraz wzięłam sobie przywracający blask :
http://www.yves-rocher.com.pl/szampo...racajacy_blask

i zwiększający objętość:
http://www.yves-rocher.com.pl/product/show/pid/1011

Miała je któraś z Was?

Peeling bardzo fajny, bosko pachnie Aż żal mi go zużyć do końca przez ten zapach.

Edytowane przez paula600324
Czas edycji: 2012-04-22 o 11:44
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości