Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII - Strona 166 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-22, 13:22   #4951
klaudusk_a
Zakorzenienie

Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII

ehhh piękna dziś pogoda

kasia_kuku 200 szczęśliwych lat u boku Tż-ta oraz wymarzonego ślubu

malwus super relacja

ponieważ nie bylo mnie wczoraj, składam najserdeczniejsze życzenia wszystkim wczorajszym PMkom (aktualnie już mężatkom ) niech życie u boku męża płynie wam słodko i bez problemów

Zapraszam na mój blog
http://kikalifestyle.blogspot.com/
klaudusk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 13:27   #4952
201705121336
Konto usunięte

Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII

no i jestem ja
rano bylismy w kościele pozniej obiadek a teraz tz pojechał po swoich rodziców.ciekawa jestem jak bedzie wygladało to spotkanie...eh
po drodze zajechał wyciagnac do slubu to o chrzcie i że jest bierzmowany i nie musiał nic płacic bo ksiadz kazał mu zmówić tylko zdrowaśke:P

kasia-kuku spełnienia marzeń

---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ----------

kindziulindzia twój tz na moje przegiął!
poza tym jak pisałas wasz prezent slubny a nie jego tylko wiec kasa jest wspólna a nie że tylko on nia rządzi .
201705121336 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 13:46   #4953
CarrieBradshaw86
Raczkowanie

Dziś są KUKU urodziny
więc Ci wszystkie wraz życzymy:
zdrówka, szczęścia i miłości
mnóstwa na weselu gości
pięknej sukni od Justina
i gdy już wybije Ta godzina
byś Ty i Twój mężulo byli najszczęśliwszą kukuparą na całym świecie!!

CarrieBradshaw86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 13:58   #4954
fablous
Zakorzenienie

kasia_kuku

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 14:10   #4955
Nattiv
Zakorzenienie

Jaka cisza na forum

Kindzia Nie dziwię Ci się, że zdenerwowałaś się na Tż za to Powinniście razem decydować o wydatkach, a nie że on sobie umyśli za jedno płacić a Ty resztę.
Mój Tż chciał ustalić za co ja płacę a za co on, ale ja powiedziałam że kasa idzie do wspólnego wora i razem z niego wszystko będziemy płacić.

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 14:15   #4956
DobraDusza88
Zakorzenienie

Kindziu nie dziwię Ci się, że się wkurzyłaś :/ Przecież dostaliście tą kasę jako prezent, czyli jest WASZA, a nie tylko TŻ! I co? On chciał zapłacić za salę z Wasze kasy, a Ty masz sama płacić za resztę?? No niepoważny...
Stary 2012-04-22, 15:00   #4957
__Paulinka__
Zakorzenienie

hello

ale sie dzisiaj z TZ obijamy takie leniuchy z nas

Wszystkim wczorajszym PM szcześcia na Nowej drodze

Kuku kochana happy birthday samych pogodnych dni, duuzo miłości, wspanialego ślubu i dzieciaczka

Cytat:
Napisane przez ewika19 Pokaż wiadomość
Wszystkim dzisiaj ślubującym PM życzę ogromu miłości, szczęścia i pomyślności w tym NOWYM życiu .

Oby w całej Polsce była taka piękna pogoda jak u mnie jest

Dziwczyny, muszę się Wam pochwalić- kupiłam sukienkę poprawinową
Zobaczyłam, przymierzyłam, zapłaciłam 280zł i wyszłam mega zadowolona
(ale na buty nie patrzcie, ubrałam pierwsze lepsze ;D)
ladna ta sukienka ale coś przy dekolcie dziwnie lezy? czy mi sie wydaje?

Cytat:
Napisane przez gosiulka22 Pokaż wiadomość
Muszę się pochwalić byłam wczoraj z mamą i teściowa ustalić menu weselne do naszego kucharza i mamy super jedzonko, myśle że wszyscy będa zadowoleni. W poniedziałek już będzie lista zakupów do odebrania. Za obsługę powiedział nam tylko 3 tysiące jestem bardzo zadowolona że już mam to załatwione

Cytat:
Napisane przez Nika0208 Pokaż wiadomość

A ja wczoraj z TZ miełam niespodziankę.... ze względu na to że widzimy się tylko w weekendy i wtedy załatwiamy sprawy slubne nasu świadkowie mieli utrudnione zadanie z zorganizowaniem nam wieczoru panieńskiego i kawalerskiego , uzgodnilam z TZ że naprawde nie mamy kiedy go zoorganizowac, wiec umówilismy sie ze świadkami na wczoraj, że przyjda i dogadamy szczegóły przed śubem przy piwku. Oczywiście przyszli ( ja i moja kochana świadkowa zrobiliśmy tą sama sałatke - to się nazywa zgranie). Nie mineło z 20 minu i przychodzi moja druga przyjaciółka z meżem....przyjechali specialnie dla nas z Wawy aby spędzic z nami wieczór.... I tak w szóstkę.... miałam najwspalnielszy wieczor kawalersko - panieński, dawno tak się nie uśmiałam. Ja dostałam o dziewczyn podwiązke a wspólnie dostaliśmy kamasutre . Dziś z TŻ prawie umieramy.... poszła spor alkoholu, ale dawno tak się nie bawiłam jak wczoraj i wiem że mamy prawdziwych przyjaciół.
pozazdrościc

Chatka za zestawienie

Malwuś aż sie wzruszylam czytając Twoja relacje ah.. tym bardziej , ze mialaś moją suknie też sie usmialam jak pisalaś, ze nie bylo miejsca w aucie dla TZ ale na pewno do śmiechu mi nie bedzie jak sama bede wsiadala do samochodu, ale przypomne sobie o Tobie i zaczne sie smiac

Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość
Dziewczyny proszę o tylko jedno - pamięć i kciuki w dniu ślubu.

Dzisiejszy panieński to wielka klapa - ogólnie same mężatki więc cały wieczór dot. omówienia problemów życia codziennego (dzieci i mężowie).

Ja i moje wyście za mąż - gdzieś na boku dokładnie cały wieczór. Poryczałam się na końcu w toalecie bo nie tak sobie to wyobrażałam, totalna olewka mojej osoby.

Pokłóciłam się z siostrami które nie przejawiają nawet minimalnego zainteresowania tłumacząc się problemami życia małżeńskiego.

Do tego dzisiaj moja skrzypaczka odmówiła występu na ślubie z powodu ospy, i to tego kolejne osoby też domówiły przybycia na ślub (tydzień przed)

czuję się totalnie sama w tym wszystkim a TŻ 150 km ode mnie...
juz niedlugo bedziecie z TZ razem i wszystko inne bedzie nieważne

CarrieBradshaw86 jak bylo na koncercie???
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 15:24   #4958
marylka80
Zadomowienie

Dziewczynki pytanko mam do was, ktoras planowala wstawic cytat z Kubusia Pyuchatka na zaproszeniach, macie ten cytat gdzies? Potrzebuje go pilnie a nie moge jak na zlosc znalesc
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 15:34   #4959
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość

Malwus - no to mnie uspokoiłaś z tym zespołem, w końcu relacja z pierwszej ręki Możesz mi jeszcze napisać, czy dużo przerw robili? jak goście oceniali zespół, czy wokalistka jakoś fajnie zabawiała gości?
Przerwy były tylko na posiłek Goście mówili że spiewaja świetnie tylko Ci co siedzieli blisko nich narzekali na tą głośna perkusję. Wokalistka prowadzi wszystkie zabawy, ciagle cos tam mówi przez mikrofon, raczej nie da sie z nimi nudzić. U mnie było mało dzieci ale znalazła sie taka para maluchów która ciagle wchodziła do nich na scene żeby z nimi spiewac lub udawac że gra razem z nimi i nikt ich nie wyganiał, Anka z zespołu mówiła zeby zostali tam z nimi bo pytaliśmy sie ich czy im nie przeszkadzają i jeszcze dała im mikrofony. Wokalistka wychodziła tez poza scene żeby pomagać przy jakiś zabawach. Spoko loko, bedzie dobrze

DobraDusza - więcej fotek nie wstawie bo jesli bede chciała je skasowac to moderator zrobi ze mnie bana i bede musiał założyc drugie konto a nie chcę. Musicie sie zadowolić tym co jest tu lub na poczcie
Stary 2012-04-22, 15:50   #4960
CarrieBradshaw86
Raczkowanie

Paulinka na koncercie było świetnie!! Obawialiśmy się że zamiast prawdziwych gwiazd będą jakieś norweskie, ściemniane <takie były sluchy> ale nie Był Scooter, Haddaway, Culture Beat i inni i same ich największe przeboje: What is love babe don't hurt me, Mr vain, How much is the fish, Faster hurder Scooter Boziu dawno sie tak nie wyszalałam, uwielbiam takie koncerty, cała ta energia Szkoda że Was nie było Rewelka polecam! A my dziś tez leniuchujemy Należy się odpoczyneczek a jak A ogląda mecza z wczoraj Real:Barca a ja pacze na moją ulubioną Kasię w szansie na sukces <Kasia_Kuku egzekwo of kors >
Stary 2012-04-22, 16:04   #4961
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CarrieBradshaw86 Pokaż wiadomość
Paulinka na koncercie było świetnie!! Obawialiśmy się że zamiast prawdziwych gwiazd będą jakieś norweskie, ściemniane <takie były sluchy> ale nie Był Scooter, Haddaway, Culture Beat i inni i same ich największe przeboje: What is love babe don't hurt me, Mr vain, How much is the fish, Faster hurder Scooter Boziu dawno sie tak nie wyszalałam, uwielbiam takie koncerty, cała ta energia Szkoda że Was nie było Rewelka polecam! A my dziś tez leniuchujemy Należy się odpoczyneczek a jak A ogląda mecza z wczoraj Real:Barca a ja pacze na moją ulubioną Kasię w szansie na sukces <Kasia_Kuku egzekwo of kors >
o wooow ale wam zazdroszcze!!! pozniej zalowalismy, ze nie wzielismy nawet tych biletow za 500:/ ale w przyszlym roku na pewno bedziemy, oczywiscie jak bedzie jakaś gwiazda a my bylismy u znajomych i wlaczylismy sobie scootera i te wszystkie inne i też bylo fanie haa ale serio zaluje, ze nie poszlismy.. :/
Stary 2012-04-22, 16:08   #4962
(kicia)
Zakorzenienie

My już po kolejnej dawce herbatek ciastek itp. O 18 idziemy do spowiedzi
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 16:10   #4963
CarrieBradshaw86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
o wooow ale wam zazdroszcze!!! pozniej zalowalismy, ze nie wzielismy nawet tych biletow za 500:/ ale w przyszlym roku na pewno bedziemy, oczywiscie jak bedzie jakaś gwiazda a my bylismy u znajomych i wlaczylismy sobie scootera i te wszystkie inne i też bylo fanie haa ale serio zaluje, ze nie poszlismy.. :/
W przyszłym roku też będzie taka impreza na pewno Także się wybierzecie. Może nawet jakie lepsze zespoły sie trafią Miłej niedzieli
Stary 2012-04-22, 16:15   #4964
gosiulka22
Wtajemniczenie

Witam
Kasia kuku wszystkiego naj naj najlepszego, dużo miłości
Właśnie był u mnie kuzyn z narzeczoną i dostałam zaproszenie na wesele na 16czerwca a potwierdzenia mają do 27maja myslę że dobrze. W początkowych planach miałałam być druhną na tym weselu ale teraz jednak nie będę i bardzo mnie to cieszy
zaproszenia bardzo ładne takie ruloniki

---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ----------

Kindziu Twój TŻ zachował się bardzo nie ładnie. Przecież to jest prezent dla Was i wspólnie powinniście zadecydować na co te pieniądze przeznaczycie

---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ----------

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
powodzenia
gosiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 16:20   #4965
omosia
Raczkowanie

Kasiu kuku wszystkiego naj naj naj naj naj najlepszego!!!!!!!!!!!!!
Zarąbistego śłubu, wesela, męża i najlepszych gości na świecie

A u mnie burza ze słoneczkiem
Ślub: 9 czerwca 2012 o godzinie 16:00
omosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 16:22   #4966
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
good luck

Cytat:
W przyszłym roku też będzie taka impreza na pewno Także się wybierzecie. Może nawet jakie lepsze zespoły sie trafią Miłej niedzieli
za rok na 100% razem tam pojedziemy, zobaczysz
chcialam dzisiaj odpoczać, ale zaraz idziemy na spacer wokół jeziora ze znajomymi, a o 19 przyjezdzają jeszcze inni znajomi na kawe, ci, u ktorych bylismy wczoraj to chyba nie odpoczne
Stary 2012-04-22, 16:33   #4967
CarrieBradshaw86
Raczkowanie

Cytat:
good luck

za rok na 100% razem tam pojedziemy, zobaczysz
chcialam dzisiaj odpoczać, ale zaraz idziemy na spacer wokół jeziora ze znajomymi, a o 19 przyjezdzają jeszcze inni znajomi na kawe, ci, u ktorych bylismy wczoraj to chyba nie odpoczne
No pewnie, że pójdziemy razem oo a to wokół tego jeziora takiego bardzo dużego, na początku od strony domów tam jest taka tama czy coś, po której można przejśc? Bo ja koło tego jeziora zaraz mieszkałam hehe
To widzę, że niedziela zapowiada się super My też może rundkę jaką zrobimy ale najpierw obiadek paa
Stary 2012-04-22, 16:36   #4968
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
No pewnie, że pójdziemy razem oo a to wokół tego jeziora takiego bardzo dużego, na początku od strony domów tam jest taka tama czy coś, po której można przejśc? Bo ja koło tego jeziora zaraz mieszkałam hehe
To widzę, że niedziela zapowiada się super My też może rundkę jaką zrobimy ale najpierw obiadek paa

hmm... nie wiem mi chodzi o jeziorko gdzie jedzie sie za stadion, basen w Brattvag, jedzie sie do gory na taki parking i jest jedno jeziorko, a u gory ponoc jest drugie jeszcze tam nie bylam, 3 lata to za malo hehe

to smacznego ja sie już przeżarłam:P teraz sie zbieramy i idziemy to spalić paa
Stary 2012-04-22, 16:41   #4969
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
Dziewczynki pytanko mam do was, ktoras planowala wstawic cytat z Kubusia Pyuchatka na zaproszeniach, macie ten cytat gdzies? Potrzebuje go pilnie a nie moge jak na zlosc znalesc
ja planowałam i wstawiłam, ale tylko do zaproszeń dla znajmych i młodzieży, nie wiem czy o ten cytat ci chodzi, ale wrzucam:

Prosiaczek wspiął się na paluszkach i szepnął:
- Tygrysku...
- Co Prosiaczku...?
- Nic - odparł Prosiaczek biorąc Tygryska za łapkę,
Chciałem się tylko upewnić czy jesteś...
A.A. Milne

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Przerwy były tylko na posiłek Goście mówili że spiewaja świetnie tylko Ci co siedzieli blisko nich narzekali na tą głośna perkusję. Wokalistka prowadzi wszystkie zabawy, ciagle cos tam mówi przez mikrofon, raczej nie da sie z nimi nudzić. U mnie było mało dzieci ale znalazła sie taka para maluchów która ciagle wchodziła do nich na scene żeby z nimi spiewac lub udawac że gra razem z nimi i nikt ich nie wyganiał, Anka z zespołu mówiła zeby zostali tam z nimi bo pytaliśmy sie ich czy im nie przeszkadzają i jeszcze dała im mikrofony. Wokalistka wychodziła tez poza scene żeby pomagać przy jakiś zabawach. Spoko loko, bedzie dobrze
dzięki dzięki, właśnie takiej odpowiedzi oczekiwałam
u nas nikt nie będzie siedział przy zespole, bo oni będą śpiewać w namiocie, więc nawet jakby było za głośno, to nikt nie powinien narzekać

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 16:58   #4970
CarrieBradshaw86
Raczkowanie

Cytat:
hmm... nie wiem mi chodzi o jeziorko gdzie jedzie sie za stadion, basen w Brattvag, jedzie sie do gory na taki parking i jest jedno jeziorko, a u gory ponoc jest drugie jeszcze tam nie bylam, 3 lata to za malo hehe

to smacznego ja sie już przeżarłam:P teraz sie zbieramy i idziemy to spalić paa
No no to chodzi nam o to samo jezioro tak, tam u góry są jeszcze dwa jeziora, pieknie tam jest i wiesz ja zaraz koło niego mieszkałam właśnie ponad 3 lata temu na Vassendengate. A na ten basenik też chodzilismy tam jest też sauna ale byłam wtedy sczęsliwa bo mielismy akuratnie na fri bo kolega miał wstęp darmowy dla siebie i rodziny a my to prawie jak rodzina mam wrażenie ze może go nawet znacie bo on chodził na ten kurs językowy<a w Brattvag jest chyba tylko jeden>kolega ma nazywa się Krzysiej T, wyjechał ponad rok temu do Pl. Ale by było

Miłej wędrówki
Stary 2012-04-22, 17:00   #4971
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
za spowiedź. Poza tym fajny awatarek

Byliśmy na rowerkach tylko 20 minut, bo deszcz zaczął padać Teraz znowu słonko świeci, ale już nam się nie chce ponownie wybierać na przejażdżkę.

Stary 2012-04-22, 17:06   #4972
marylka80
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
ja planowałam i wstawiłam, ale tylko do zaproszeń dla znajmych i młodzieży, nie wiem czy o ten cytat ci chodzi, ale wrzucam:

Prosiaczek wspiął się na paluszkach i szepnął:
- Tygrysku...
- Co Prosiaczku...?
- Nic - odparł Prosiaczek biorąc Tygryska za łapkę,
Chciałem się tylko upewnić czy jesteś...
A.A. Milne

Tak, tak...wlasnie o ten mi chodzilo
Dzieki
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 17:24   #4973
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Dziś są KUKU urodziny
więc Ci wszystkie wraz życzymy:
zdrówka, szczęścia i miłości
mnóstwa na weselu gości
pięknej sukni od Justina
i gdy już wybije Ta godzina
byś Ty i Twój mężulo byli najszczęśliwszą kukuparą na całym świecie!!

Rozwaliłaś mnie aż sobie zapiszę

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
kasia_kuku

Dzięki dzięki! Dziękuję Wszystkim!

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 17:27   #4974
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Hej Laski!

Wiem, nie odzywałam się długo i o 2 dni przekroczyłam termin, ale NAPRAWDĘ kompletnie nie miałam kiedy zrobić tego zestawienia i dopiero dziś... Jak widzę ile mamy jeszcze do załatwienia, to mi się włosy jeżą na głowie. W dodatku alergia mnie totalnie wykańcza, boli mnie głowa, a rano dostałam @, a tyle w ten weekend powinniśmy zrobić...

Oto moje 100dniówkowe zestawienie.

Kolory przewodnie: niebieski i zielony z nutą pomarańczu

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Oto moja relacja

Szkoda mi juz braku przygotowan i w ogóle, ten czas zleciał mi tak szybko Chcę jeszcze raz
super piękna relacja
Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość
Dziewczyny proszę o tylko jedno - pamięć i kciuki w dniu ślubu.

Dzisiejszy panieński to wielka klapa - ogólnie same mężatki więc cały wieczór dot. omówienia problemów życia codziennego (dzieci i mężowie).

Ja i moje wyście za mąż - gdzieś na boku dokładnie cały wieczór. Poryczałam się na końcu w toalecie bo nie tak sobie to wyobrażałam, totalna olewka mojej osoby.

Pokłóciłam się z siostrami które nie przejawiają nawet minimalnego zainteresowania tłumacząc się problemami życia małżeńskiego.

Do tego dzisiaj moja skrzypaczka odmówiła występu na ślubie z powodu ospy, i to tego kolejne osoby też domówiły przybycia na ślub (tydzień przed)

czuję się totalnie sama w tym wszystkim a TŻ 150 km ode mnie...
kochana, trzymaj sie mocno i pamiętaj ze najważniejsze jest to ze za tydzień będziesz żoną swojego TŻa

Kasiu, wszystkiego najlepszego, oby wszystko szło już teraz po Twojej myśli

Mój TŻ już po kawalerskim, balowali całą noc, chyba udana impreza była a mój panieński za tydzień dopiero, nie mogę sie doczekać
Byłam z siostrą-świadkową dziś na zakupach, kupiłyśmy buty i torebkę dla niej na mój ślub a ja sobie kupiłam bieliznę do sukienki na drugi dzień i opaskę do włosów, którą też drugiego dnia będę chciała założyć
Co chwila sobie przypominam ze czegoś jeszcze nie mam i kasa ucieka

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 17:29   #4975
CarrieBradshaw86
Raczkowanie

[QUOTE=kasia_kuku;33709330]Rozwaliłaś mnie aż sobie zapiszę

ojej to się cieszę, mam nadzieję, że będziesz super dzionek miała dziś

A wiesz moja młodsza sis tez ma dziś urodzinki -> 14naste A ostatnio 6 kwietnia swój dzień miała moja mama i chyba Gosza z tego co pamiętam bo składała jej zyczonka również lubie takie fajne zbiegi okoliczności - zbiegi urodzin :P
Stary 2012-04-22, 17:29   #4976
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
za spowiedź. Poza tym fajny awatarek

Byliśmy na rowerkach tylko 20 minut, bo deszcz zaczął padać Teraz znowu słonko świeci, ale już nam się nie chce ponownie wybierać na przejażdżkę.
dzięki tak sobie zrobiłam zdjęcie obrączek i przerobiłam na avatar
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 17:36   #4977
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki tak sobie zrobiłam zdjęcie obrączek i przerobiłam na avatar
Myślałam, że to ktoś nowy pisze a to nasza kicia Ogólnie fajny pomysł i podsunę fotografowi go by tak samo uwiecznił obrączki

Stary 2012-04-22, 17:39   #4978
omosia
Raczkowanie

A ja już powoli zaczynam robić zakupy przez allegro na panieński. Właśnie przed chwilą kupiłam takie naszyjniki hawajskie
Każdej będę zakładać przy wejściu

---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ----------

http://allegro.pl/naszyjnik-hawajski...294415986.html
Stary 2012-04-22, 17:41   #4979
E87
Wtajemniczenie

Calikem z grubsza nadrobilam... Malwus wygladalas przeeeeeeeeeeeeeeeeepiekn ie i super relacja

za zestawienia

Nena
jak dla mnie w koczku wygladasz naprawde super 2 podejscie super
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 17:42   #4980
omosia
Raczkowanie

Lece do kościółka
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości