|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4951 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII
ehhh piękna dziś pogoda
kasia_kuku 200 szczęśliwych lat u boku Tż-ta oraz wymarzonego ślubu malwus super relacja ![]() ponieważ nie bylo mnie wczoraj, składam najserdeczniejsze życzenia wszystkim wczorajszym PMkom (aktualnie już mężatkom ) niech życie u boku męża płynie wam słodko i bez problemów |
|
|
|
#4952 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII
no i jestem ja
![]() rano bylismy w kościele pozniej obiadek a teraz tz pojechał po swoich rodziców.ciekawa jestem jak bedzie wygladało to spotkanie...eh po drodze zajechał wyciagnac do slubu to o chrzcie i że jest bierzmowany i nie musiał nic płacic bo ksiadz kazał mu zmówić tylko zdrowaśke:P ![]() kasia-kuku spełnienia marzeń ![]() ---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- kindziulindzia twój tz na moje przegiął! poza tym jak pisałas wasz prezent slubny a nie jego tylko wiec kasa jest wspólna a nie że tylko on nia rządzi . |
|
|
|
#4953 |
|
Raczkowanie
|
Dziś są KUKU urodziny
więc Ci wszystkie wraz życzymy: zdrówka, szczęścia i miłości mnóstwa na weselu gości pięknej sukni od Justina i gdy już wybije Ta godzina byś Ty i Twój mężulo byli najszczęśliwszą kukuparą na całym świecie!! |
|
|
|
#4955 |
|
Zakorzenienie
|
Jaka cisza na forum
Kindzia Nie dziwię Ci się, że zdenerwowałaś się na Tż za to Mój Tż chciał ustalić za co ja płacę a za co on, ale ja powiedziałam że kasa idzie do wspólnego wora i razem z niego wszystko będziemy płacić.
|
#4956 |
|
Zakorzenienie
|
Kindziu nie dziwię Ci się, że się wkurzyłaś :/ Przecież dostaliście tą kasę jako prezent, czyli jest WASZA, a nie tylko TŻ! I co? On chciał zapłacić za salę z Wasze kasy, a Ty masz sama płacić za resztę?? No niepoważny...
|
#4957 | ||||
|
Zakorzenienie
|
hello
![]() ale sie dzisiaj z TZ obijamy takie leniuchy z nas![]() Wszystkim wczorajszym PM szcześcia na Nowej drodze ![]() Kuku kochana happy birthday samych pogodnych dni, duuzo miłości, wspanialego ślubu i dzieciaczka![]() Cytat:
ale coś przy dekolcie dziwnie lezy? czy mi sie wydaje?![]() Cytat:
![]() Cytat:
Chatka za zestawienieMalwuś aż sie wzruszylam czytając Twoja relacje ah.. tym bardziej , ze mialaś moją suknie też sie usmialam jak pisalaś, ze nie bylo miejsca w aucie dla TZ ale na pewno do śmiechu mi nie bedzie jak sama bede wsiadala do samochodu, ale przypomne sobie o Tobie i zaczne sie smiac![]() Cytat:
juz niedlugo bedziecie z TZ razem i wszystko inne bedzie nieważne![]() CarrieBradshaw86 jak bylo na koncercie???
|
||||
|
|
|
#4958 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki pytanko mam do was, ktoras planowala wstawic cytat z Kubusia Pyuchatka na zaproszeniach, macie ten cytat gdzies? Potrzebuje go pilnie a nie moge jak na zlosc znalesc
|
|
|
|
#4959 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() DobraDusza - więcej fotek nie wstawie bo jesli bede chciała je skasowac to moderator zrobi ze mnie bana i bede musiał założyc drugie konto a nie chcę. Musicie sie zadowolić tym co jest tu lub na poczcie
|
|
|
#4960 |
|
Raczkowanie
|
Paulinka na koncercie było świetnie!! Obawialiśmy się że zamiast prawdziwych gwiazd będą jakieś norweskie, ściemniane <takie były sluchy> ale nie
Był Scooter, Haddaway, Culture Beat i inni i same ich największe przeboje: What is love babe don't hurt me, Mr vain, How much is the fish, Faster hurder Scooter Szkoda że Was nie było Rewelka polecam! A my dziś tez leniuchujemy Należy się odpoczyneczek a jak A ogląda mecza z wczoraj Real:Barca a ja pacze na moją ulubioną Kasię w szansie na sukces <Kasia_Kuku egzekwo of kors >
|
|
|
|
#4961 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a my bylismy u znajomych i wlaczylismy sobie scootera i te wszystkie inne i też bylo fanie![]() haa ale serio zaluje, ze nie poszlismy.. :/
|
|
|
|
|
#4962 |
|
Zakorzenienie
|
My już po kolejnej dawce herbatek ciastek itp. O 18 idziemy do spowiedzi
|
#4963 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4964 | |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
Kasia kuku wszystkiego naj naj najlepszego, dużo miłości Właśnie był u mnie kuzyn z narzeczoną i dostałam zaproszenie na wesele na 16czerwca a potwierdzenia mają do 27maja myslę że dobrze. W początkowych planach miałałam być druhną na tym weselu ale teraz jednak nie będę i bardzo mnie to cieszy![]() zaproszenia bardzo ładne takie ruloniki ![]() ---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- Kindziu Twój TŻ zachował się bardzo nie ładnie. Przecież to jest prezent dla Was i wspólnie powinniście zadecydować na co te pieniądze przeznaczycie ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4965 |
|
Raczkowanie
|
Kasiu kuku wszystkiego naj naj naj naj naj najlepszego!!!!!!!!!!!!!
Zarąbistego śłubu, wesela, męża i najlepszych gości na świecie A u mnie burza ze słoneczkiem
Razem: 9 czerwca 2004 Zaręczeni: 25 lipca 2010 Zakopane Ślub: 9 czerwca 2012 o godzinie 16:00
|
|
|
|
#4966 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
razem tam pojedziemy, zobaczysz chcialam dzisiaj odpoczać, ale zaraz idziemy na spacer wokół jeziora ze znajomymi, a o 19 przyjezdzają jeszcze inni znajomi na kawe, ci, u ktorych bylismy wczoraj to chyba nie odpoczne
|
||
|
|
|
#4967 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
oo a to wokół tego jeziora takiego bardzo dużego, na początku od strony domów tam jest taka tama czy coś, po której można przejśc? Bo ja koło tego jeziora zaraz mieszkałam hehe To widzę, że niedziela zapowiada się super My też może rundkę jaką zrobimy ale najpierw obiadek paa
|
|
|
|
|
#4968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmm... nie wiem mi chodzi o jeziorko gdzie jedzie sie za stadion, basen w Brattvag, jedzie sie do gory na taki parking i jest jedno jeziorko, a u gory ponoc jest drugie jeszcze tam nie bylam, 3 lata to za malo hehe![]() to smacznego ja sie już przeżarłam:P teraz sie zbieramy i idziemy to spalić paa
|
|
|
|
|
#4969 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Prosiaczek wspiął się na paluszkach i szepnął: - Tygrysku... - Co Prosiaczku...? - Nic - odparł Prosiaczek biorąc Tygryska za łapkę, Chciałem się tylko upewnić czy jesteś... A.A. Milne Cytat:
![]() u nas nikt nie będzie siedział przy zespole, bo oni będą śpiewać w namiocie, więc nawet jakby było za głośno, to nikt nie powinien narzekać |
||
|
|
|
#4970 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tak, tam u góry są jeszcze dwa jeziora, pieknie tam jest i wiesz ja zaraz koło niego mieszkałam właśnie ponad 3 lata temu na Vassendengate. A na ten basenik też chodzilismy tam jest też sauna ale byłam wtedy sczęsliwa a my to prawie jak rodzina mam wrażenie ze może go nawet znacie bo on chodził na ten kurs językowy<a w Brattvag jest chyba tylko jeden>kolega ma nazywa się Krzysiej T, wyjechał ponad rok temu do Pl. Ale by było Miłej wędrówki
|
|
|
|
|
#4971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za spowiedź. Poza tym fajny awatarek ![]() Byliśmy na rowerkach tylko 20 minut, bo deszcz zaczął padać
|
|
#4972 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzieki |
|
|
|
|
#4973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aż sobie zapiszę ![]() ![]()
|
|
#4974 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
piękna relacja Cytat:
Kasiu, wszystkiego najlepszego, oby wszystko szło już teraz po Twojej myśli Mój TŻ już po kawalerskim, balowali całą noc, chyba udana impreza była a mój panieński za tydzień dopiero, nie mogę sie doczekać Byłam z siostrą-świadkową dziś na zakupach, kupiłyśmy buty i torebkę dla niej na mój ślub a ja sobie kupiłam bieliznę do sukienki na drugi dzień i opaskę do włosów, którą też drugiego dnia będę chciała założyć Co chwila sobie przypominam ze czegoś jeszcze nie mam i kasa ucieka ![]() |
|||
|
|
|
#4975 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=kasia_kuku;33709330]Rozwaliłaś mnie
aż sobie zapiszę ![]() A wiesz moja młodsza sis tez ma dziś urodzinki -> 14naste A ostatnio 6 kwietnia swój dzień miała moja mama i chyba Gosza z tego co pamiętam bo składała jej zyczonka również lubie takie fajne zbiegi okoliczności - zbiegi urodzin :P
|
|
|
|
#4976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak sobie zrobiłam zdjęcie obrączek i przerobiłam na avatar
|
|
#4977 |
|
Zakorzenienie
|
Myślałam, że to ktoś nowy pisze a to nasza kicia
Ogólnie fajny pomysł i podsunę fotografowi go by tak samo uwiecznił obrączki
|
#4978 |
|
Raczkowanie
|
A ja już powoli zaczynam robić zakupy przez allegro na panieński. Właśnie przed chwilą kupiłam takie naszyjniki hawajskie
![]() Każdej będę zakładać przy wejściu ![]() ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- http://allegro.pl/naszyjnik-hawajski...294415986.html
Razem: 9 czerwca 2004 Zaręczeni: 25 lipca 2010 Zakopane Ślub: 9 czerwca 2012 o godzinie 16:00
|
|
|
|
#4979 |
|
Wtajemniczenie
|
Calikem z grubsza nadrobilam... Malwus wygladalas przeeeeeeeeeeeeeeeeepiekn ie
![]() za zestawienia![]() Nena jak dla mnie w koczku wygladasz naprawde super
|
|
|
|
#4980 |
|
Raczkowanie
|
Lece do kościółka
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:14.

) niech życie u boku męża płynie wam słodko i bez problemów

1.09.2012

ah.. tym bardziej , ze mialaś moją

za spowiedź. Poza tym fajny awatarek
aż sobie zapiszę