|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1111 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki nr 1, potem trzeba klepać biedę - vol. 17
7 dni na wysłanie maila od nich, 7 dni od nas t już 14
Później kompletowanie, pakowanie i wysyłka. Miesiąc minie
|
|
|
|
|
#1112 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#1113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kupiłam w niemczech sobie taką maseczkę:http://www.google.pl/imgres?um=1&hl=...9,r:0,s:0,i:65 Testowaliście może?? To moja pierwsza maseczka pod taką postacią
|
|
|
|
|
|
#1114 | |
|
Zakorzenienie
|
Niestety
Później będziesz się chwalić czym się w dany dzień umyłaś Cytat:
![]() Miałam taką jedną, nie pamiętam jakiej firmy. Nie podobało mi się jak nałożyłam takie coś mokrego na moja twarz i musiałam leżeć pół godziny, bo inaczej by spadło I było niedopasowane. Otwory na usta czy oczy były na większą twarz ![]() ---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ---------- A tak w ogóle w tym nowym konkursie mogliby zrobić grubsze kreski oddzielające poszczególne grupy. Bo tak to muszę liczyć czy mieszczę się w pierwszej 30 czy nie ![]() Na razie trzymam się na 26 pozycji pierwszej 30 Jak się utrzymam to będę miała 3 suplementy
|
|
|
|
|
|
#1115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale jeszcze nie miałam okazji kupić A tę kupiłam za 89 centów i jest inna (w sensie tamte są liftingujące dające natychmiastowy efekt, a ta jest zwykła nawilżająca ). A, idę protestować to zobaczę
Edytowane przez tonia85 Czas edycji: 2012-04-22 o 23:45 |
|
|
|
|
|
#1116 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1117 | ||
|
szeryfcio
|
Cytat:
Cytat:
bardzo je lubię, choć model już starutki..., ale są takie dziewczęce
|
|
|
#1118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupiłam sobie w Schleckerze jednorazową maseczkę z solą morską. Nie minęło 2 min od nałożenia a tak mnie zaczęła szczypać twarz Na drugi dzień dostałam pełno małych krostek I na razie po tym przeszła mi ochota na testowanie nowych maseczek ![]() Zaraz uciekam spać. Bezczelne futro już sobie ugniata miejsce na spanie na mojej poduszce Zaraz ją pogonię
Edytowane przez paula600324 Czas edycji: 2012-04-22 o 23:53 |
|
|
|
|
|
#1119 | |
|
Zakorzenienie
|
ść bo może Garbaty się czai
[/QUOTE]Cytat:
A jeszcze z ciekawostek alergii to Wam powiem, że jak trafiłam do pani doktor to mi kazała: wywalić dywany z domu, firanki, zasłony, zmienić pościel na hipoalergiczną pościel również zmienić odkurzacz- padła nawet konkretna nazwa. Wyszłam od niej z załamką0 bo mieszkaliśmy wtedy chyba dwa lata w nowym mieszkaniu, wszystko nowe kupione a tu nagle do wyrzutu. Pracowała ze mną taka dziewczyna- której córka miała uczulenie dosłownie na wszystko-podawała mi nazwy preparatów do prania pościeli, dywanów zasłon, uspokoiła mnie trochę. Potem wizyta u lekarki i opiernicz bo się nie zastosowałam i jeszcze dziecku odrzuciłam krople. Na argument że krople powodują tycie bo mają mocną dawkę sterydów i zaburzają wzrost lekarka mi mówi- coś za coś. Dlatego powtarzałam Oliwii kilka razy testy bo za każdym razem coś innego wychodziło i też mi dopiero przy którejś próbie pielęgniarka zapytała czy nie piła czegoś z cytryną i czy nie jadła jogurtu, bo próba jej nie wychodziła. Zraziłam się tak, że wolałam sama obserwować dziecko, czy ma jakieś reakcje czy nie i np. zauważyłam, że okropnie reaguje na ugryzienie komara, mnie swędzi a ona puchnie strasznie- ale usłyszałam z kilku żródel, że nie ma czegoś takiego jak alergia na ugryzienie komarów ![]() A jeśli chodzi o buty, to przed ciążą śmigałam na obcasach, ale potem gonienie między huśtawkami czy na około piaskownicy w szpilach było porażką, Wybrałam płaskie. Zresztą ja cały czas w biegu, w pracy gonię po pracy gonię i jest mi wygodniej na płaskim. |
|
|
|
|
|
#1120 | ||
|
Zakorzenienie
|
A nawet nie zauwazyłam
Cytat:
Przynajmniej jakiś kosmetyk jest jednorazowy i mogę sobie wszystkie potestować![]() Cytat:
Najłatwiej chyba było ją zmienić![]() O właśnie mój mąż puchnie po ukąszeniu komarów Jeżeli to nie uczulenie to co powoduje ze niektórzy puchną?? (bo teściowa twierdzi ze to uczulenie które mu się pojawiło po wybuchu czarnobylu - wiem, wiem- jej myślenie: wszystkiemu winien czarnobył )
|
||
|
|
|
|
#1121 | |
|
Zakorzenienie
|
powiem Wam, ze fajny ten zel... co prawda na 4 razy mi starczyło, ale mi skóry nie wysuszył i pachniał długo kiedys robilam testy na alergie w uk... na 100 produktów na 98 byłam uczulona, ale juz to chyba pisałam... pamietam, że mogłam jeść ryz, tunczyka, jabłka i banany... ale schudłam wtedy ![]() Ide myciu i spaciu. jest sens iść na usg piersi w 6 dniu cyklu? ponoc od 10 najlepiej? sama nie wiem, ale do doktorka pójdę ---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oli tez ma takie gule wielgaśne, twarde a potem zaczynają się łuszczyć. Okropnie to wygląda takie wielkie czerwone placki. Idę jeszcze luknąc do Klubu i spać, przed 6 pobudka... |
|
|
|
|
|
#1123 |
|
szeryfcio
|
Ja pamiętam, że kiedyś jak byłam jako dziecko na koloniach w Związku Radzieckim i komary mnie tam ugryzły to miałam burchle z ropą w środku.
Takie to tam były komary ![]() Nigdy w życiu więcej tak po komarze nie miałam. ![]() Dobranocki dziewczynki
|
|
#1124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nawet do tego sie nie nadawalam.... Dobrego dnia, moj zaczyna sie kiepsko przez @....
|
|
|
|
|
|
#1125 |
|
vel Turkusoowa :)
|
Bry
jest tu kto? ![]() Nałożyłam na gębę ten L'Oreal True Match D5W5 i trochę za ciemny,ale jakoś oblecę dziś jutro jaśniejszy do testów
|
|
|
|
|
#1126 |
|
Zakorzenienie
|
Miłego dnia dziewczynki Nadrabiając wątek, doczytałam że już w najbliższy weekend ma być cieplutko
|
|
|
|
|
#1127 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1128 |
|
vel Turkusoowa :)
|
Cześć POrzeczko
Cześć BOguś ![]() Sherylcia pewnie dochodzi ![]() a ja zmykam,jeszcze spodnie ubrać bo w majtkach siedzę Miłego dnia |
|
|
|
|
#1129 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1130 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I dlatego wzięłaś wszystkie 5 ![]() Cytat:
Dobry Zaraz idę się ogranąć i na 9 do pracy
|
|
|
#1131 |
|
szeryfcio
|
Dzińdybry.
Łeee, znowu zima wróciła ![]() A jeszcze dzisiaj mam ciężki dzień, bo pracuję do 21, z małymi przerwami. Pewnie wpadnę w ciągu dnia do Was. A teraz make-up i kakałko zamiast Inki wyjątkowo. Dzisiaj wrzucam TTA Voyage.
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2012-04-23 o 06:52 |
|
|
|
|
#1132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do 11 mam czas mam nadzieje, że nie trafi mi się w pracy jakaś maruda i pozwolą złożyć zamówienie
|
|
|
|
|
|
#1133 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
![]() Poprawiłaś mi humor z rana Ja też jeszcze w majtkach siedzę, mam jeszcze 15 minut (w poniedziałki 15 minut wiecej).Uuu, kakałko parzy w język. I znowy bym pomyliła kolory kredek w tej ciemniźnie..
|
|
|
#1134 |
|
Zakorzenienie
|
Helol, ale zimno- co prawda nie tak jak u Sheryl bo odczuwalna 10 a na termometrze 14, ale zimny wiatr jak na razie. Kawka wypita, zapalu do roboty nie ma, oby ten dzień szybko sie skończył.
|
|
|
|
|
#1135 |
|
Zakorzenienie
|
heloł
jednak nie obejrzałam Agaty, padłam razem z Klaudią przed 21
|
|
|
#1136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
faktycznie pogoda koszmarna, leje chyba od godz. 3 wiem, bo psa na dwór wypuszczałam
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
|
|
|
|
|
#1137 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wczoraj Wy miałyście ładną pogodę, dzisiaj do mnie przyszła
|
|
|
|
|
|
#1139 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#1140 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:59.

Później kompletowanie, pakowanie i wysyłka. Miesiąc minie

Na drugi dzień dostałam pełno małych krostek
I na razie po tym przeszła mi ochota na testowanie nowych maseczek 
Najłatwiej chyba było ją zmienić

Cześć BOguś
do 11 mam czas mam nadzieje, że nie trafi mi się w pracy jakaś maruda i pozwolą złożyć zamówienie