Kosmetyki nr 1, potem trzeba klepać biedę - vol. 17 - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-04-22, 23:29   #1111
paula600324
Zakorzenienie

Dot.: Kosmetyki nr 1, potem trzeba klepać biedę - vol. 17

Cytat:
Napisane przez 0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7 f138a13b7c455c0 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
7 dni na wysłanie maila od nich, 7 dni od nas t już 14 Później kompletowanie, pakowanie i wysyłka. Miesiąc minie
paula600324 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-22, 23:32   #1112
0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0
Konto usunięte

Treść usunięta
0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-22, 23:34   #1113
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Cytat:
Napisane przez paula600324 Pokaż wiadomość
7 dni na wysłanie maila od nich, 7 dni od nas t już 14 Później kompletowanie, pakowanie i wysyłka. Miesiąc minie
Mam nadzieję ze do końca maja dojdzie

Kupiłam w niemczech sobie taką maseczkę:http://www.google.pl/imgres?um=1&hl=...9,r:0,s:0,i:65
Testowaliście może?? To moja pierwsza maseczka pod taką postacią
tonia85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-22, 23:42   #1114
paula600324
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
Niestety
Później będziesz się chwalić czym się w dany dzień umyłaś

Cytat:
Napisane przez tonia85 Pokaż wiadomość
Mam nadzieję ze do końca maja dojdzie

Kupiłam w niemczech sobie taką maseczkę:http://www.google.pl/imgres?um=1&hl=...9,r:0,s:0,i:65
Testowaliście może?? To moja pierwsza maseczka pod taką postacią
Jamapi opisywała podobne maseczki na swoim blogu
Miałam taką jedną, nie pamiętam jakiej firmy. Nie podobało mi się jak nałożyłam takie coś mokrego na moja twarz i musiałam leżeć pół godziny, bo inaczej by spadło I było niedopasowane. Otwory na usta czy oczy były na większą twarz

---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ----------

A tak w ogóle w tym nowym konkursie mogliby zrobić grubsze kreski oddzielające poszczególne grupy. Bo tak to muszę liczyć czy mieszczę się w pierwszej 30 czy nie

Na razie trzymam się na 26 pozycji pierwszej 30 Jak się utrzymam to będę miała 3 suplementy
Stary 2012-04-22, 23:44   #1115
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Cytat:
Jamapi opisywała podobne maseczki na swoim blogu
Miałam taką jedną, nie pamiętam jakiej firmy. Nie podobało mi się jak nałożyłam takie coś mokrego na moja twarz i musiałam leżeć pół godziny, bo inaczej by spadło I było niedopasowane. Otwory na usta czy oczy były na większą twarz
Tak, wiem i zawsze mnie nimi kusi, ale jeszcze nie miałam okazji kupić A tę kupiłam za 89 centów i jest inna (w sensie tamte są liftingujące dające natychmiastowy efekt, a ta jest zwykła nawilżająca). A, idę protestować to zobaczę

Edytowane przez tonia85
Czas edycji: 2012-04-22 o 23:45
Stary 2012-04-22, 23:48   #1116
sarraa
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, wiem i zawsze mnie nimi kusi, ale jeszcze nie miałam okazji kupić A tę kupiłam za 89 centów i jest inna (w sensie tamte są liftingujące dające natychmiastowy efekt, a ta jest zwykła nawilżająca). A, idę protestować to zobaczę
wiem,że literówka ale mnie rozbawiła
sarraa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-22, 23:49   #1117
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez jolkag78 Pokaż wiadomość
stanik taki, w tym własnie sklepie http://www.karoline.pl/product-pol-4...Balconnet.html
ja miałam kiedys pumy ferrari, ale szybko mi sie zjechały;( teraz głównie adidasy kupuję, jezeli juz, bo jednak najdluzej się noszą
Śliczny

Cytat:
Ja tam lubię buty sportowe, ale takie zamszowe (na którymś zdjęciu mi się podobały buty Sheryl takie czerwone)- jak musiałam spędzić po 12 h stojąc w tym samym miejscu to je właśnie doceniłam
O, to te fuksjowe pumki bardzo je lubię, choć model już starutki..., ale są takie dziewczęce
Stary 2012-04-22, 23:51   #1118
paula600324
Zakorzenienie

Cytat:
Ostatnio nie kupuję nowych jednorazowych maseczek, po ostatnim zakupie
Kupiłam sobie w Schleckerze jednorazową maseczkę z solą morską.

Nie minęło 2 min od nałożenia a tak mnie zaczęła szczypać twarz Na drugi dzień dostałam pełno małych krostek I na razie po tym przeszła mi ochota na testowanie nowych maseczek

Zaraz uciekam spać. Bezczelne futro już sobie ugniata miejsce na spanie na mojej poduszce Zaraz ją pogonię

Edytowane przez paula600324
Czas edycji: 2012-04-22 o 23:53
Stary 2012-04-22, 23:53   #1119
despa
Zakorzenienie

GG do despa

ść bo może Garbaty się czai [/QUOTE]

Cytat:
Tak, wiem i zawsze mnie nimi kusi, ale jeszcze nie miałam okazji kupić A tez kupiłam za 89 centów i jest inna (w sensie tamte są liftingujące dające natychmiastowy efekt, a ta jest zwykła nawilżająca). A, idę protestować to zobaczę
Taką nakładaną miałam z Ori i była ok.

A jeszcze z ciekawostek alergii to Wam powiem, że jak trafiłam do pani doktor to mi kazała: wywalić dywany z domu, firanki, zasłony, zmienić pościel na hipoalergiczną pościel również zmienić odkurzacz- padła nawet konkretna nazwa. Wyszłam od niej z załamką0 bo mieszkaliśmy wtedy chyba dwa lata w nowym mieszkaniu, wszystko nowe kupione a tu nagle do wyrzutu. Pracowała ze mną taka dziewczyna- której córka miała uczulenie dosłownie na wszystko-podawała mi nazwy preparatów do prania pościeli, dywanów zasłon, uspokoiła mnie trochę. Potem wizyta u lekarki i opiernicz bo się nie zastosowałam i jeszcze dziecku odrzuciłam krople. Na argument że krople powodują tycie bo mają mocną dawkę sterydów i zaburzają wzrost lekarka mi mówi- coś za coś.
Dlatego powtarzałam Oliwii kilka razy testy bo za każdym razem coś innego wychodziło i też mi dopiero przy którejś próbie pielęgniarka zapytała czy nie piła czegoś z cytryną i czy nie jadła jogurtu, bo próba jej nie wychodziła.

Zraziłam się tak, że wolałam sama obserwować dziecko, czy ma jakieś reakcje czy nie i np. zauważyłam, że okropnie reaguje na ugryzienie komara, mnie swędzi a ona puchnie strasznie- ale usłyszałam z kilku żródel, że nie ma czegoś takiego jak alergia na ugryzienie komarów

A jeśli chodzi o buty, to przed ciążą śmigałam na obcasach, ale potem gonienie między huśtawkami czy na około piaskownicy w szpilach było porażką, Wybrałam płaskie. Zresztą ja cały czas w biegu, w pracy gonię po pracy gonię i jest mi wygodniej na płaskim.
despa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-23, 00:01   #1120
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Cytat:
Napisane przez sarraa Pokaż wiadomość
wiem,że literówka ale mnie rozbawiła
A nawet nie zauwazyłam
Cytat:
Ostatnio nie kupuję nowych jednorazowych maseczek, po ostatnim zakupie
Kupiłam sobie w Schleckerze jednorazową maseczkę z solą morską.

Nie minęło 2 min od nałożenia a tak mnie zaczęła szczypać twarz Na drugi dzień dostałam pełno małych krostek I na razie po tym przeszła mi ochota na testowanie nowych maseczek
A ja właśnie mam fazę na jednorazowe Przynajmniej jakiś kosmetyk jest jednorazowy i mogę sobie wszystkie potestować
Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość

A jeszcze z ciekawostek alergii to Wam powiem, że jak trafiłam do pani doktor to mi kazała: wywalić dywany z domu, firanki, zasłony, zmienić pościel na hipoalergiczną pościel również zmienić odkurzacz- padła nawet konkretna nazwa. Wyszłam od niej z załamką0 bo mieszkaliśmy wtedy chyba dwa lata w nowym mieszkaniu, wszystko nowe kupione a tu nagle do wyrzutu. Pracowała ze mną taka dziewczyna- której córka miała uczulenie dosłownie na wszystko-podawała mi nazwy preparatów do prania pościeli, dywanów zasłon, uspokoiła mnie trochę. Potem wizyta u lekarki i opiernicz bo się nie zastosowałam i jeszcze dziecku odrzuciłam krople. Na argument że krople powodują tycie bo mają mocną dawkę sterydów i zaburzają wzrost lekarka mi mówi- coś za coś.
Dlatego powtarzałam Oliwii kilka razy testy bo za każdym razem coś innego wychodziło i też mi dopiero przy którejś próbie pielęgniarka zapytała czy nie piła czegoś z cytryną i czy nie jadła jogurtu, bo próba jej nie wychodziła.

Zraziłam się tak, że wolałam sama obserwować dziecko, czy ma jakieś reakcje czy nie i np. zauważyłam, że okropnie reaguje na ugryzienie komara, mnie swędzi a ona puchnie strasznie- ale usłyszałam z kilku żródel, że nie ma czegoś takiego jak alergia na ugryzienie komarów
Co za lekarka Najłatwiej chyba było ją zmienić
O właśnie mój mąż puchnie po ukąszeniu komarów Jeżeli to nie uczulenie to co powoduje ze niektórzy puchną?? (bo teściowa twierdzi ze to uczulenie które mu się pojawiło po wybuchu czarnobylu- wiem, wiem- jej myślenie: wszystkiemu winien czarnobył)
Stary 2012-04-23, 00:10   #1121
jolkag78
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to jolkag78

Cytat:
Treść usunięta

powiem Wam, ze fajny ten zel... co prawda na 4 razy mi starczyło, ale mi skóry nie wysuszył i pachniał długo
kiedys robilam testy na alergie w uk... na 100 produktów na 98 byłam uczulona, ale juz to chyba pisałam... pamietam, że mogłam jeść ryz, tunczyka, jabłka i banany... ale schudłam wtedy
Ide myciu i spaciu. jest sens iść na usg piersi w 6 dniu cyklu? ponoc od 10 najlepiej? sama nie wiem, ale do doktorka pójdę kolorowych moje baboszki kochane

---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ----------

Cytat:
O właśnie mój mąż puchnie po ukąszeniu komarów Jeżeli to nie uczulenie to co powoduje ze niektórzy puchną?? (bo teściowa twierdzi ze to uczulenie które mu się pojawiło po wybuchu czarnobylu- wiem, wiem- jej myślenie: wszystkiemu winien czarnobył)
ja tez tak mam... tzn, robia mi sie "gule" na 5cm. lekarz mówi, ze to uczulnie... przez 10 lat nie miałam komarów w uk i teraz ponoć takie uczulenie na cos znowu "nowego"
Stary 2012-04-23, 00:37   #1122
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
Napisane przez jolkag78 Pokaż wiadomość

powiem Wam, ze fajny ten zel... co prawda na 4 razy mi starczyło, ale mi skóry nie wysuszył i pachniał długo
kiedys robilam testy na alergie w uk... na 100 produktów na 98 byłam uczulona, ale juz to chyba pisałam... pamietam, że mogłam jeść ryz, tunczyka, jabłka i banany... ale schudłam wtedy
Ide myciu i spaciu. jest sens iść na usg piersi w 6 dniu cyklu? ponoc od 10 najlepiej? sama nie wiem, ale do doktorka pójdę kolorowych moje baboszki kochane

---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ----------

ja tez tak mam... tzn, robia mi sie "gule" na 5cm. lekarz mówi, ze to uczulnie... przez 10 lat nie miałam komarów w uk i teraz ponoć takie uczulenie na cos znowu "nowego"
Ja jak robiłam to mi lekarz mówił o pierwszej połowie cyklu- a na usg mi powiedzieli, że w drugiej połowie ze względu na zmiany hormonalne może się zdarzyć że się coś wyczuwa w badaniu samodzielnym. Kurde ja juz dawno nie robiłam, muszę chyba wziąć się za siebie.

Oli tez ma takie gule wielgaśne, twarde a potem zaczynają się łuszczyć. Okropnie to wygląda takie wielkie czerwone placki.

Idę jeszcze luknąc do Klubu i spać, przed 6 pobudka...
Stary 2012-04-23, 00:44   #1123
sheryl
szeryfcio

Ja pamiętam, że kiedyś jak byłam jako dziecko na koloniach w Związku Radzieckim i komary mnie tam ugryzły to miałam burchle z ropą w środku.
Takie to tam były komary
Nigdy w życiu więcej tak po komarze nie miałam.

Dobranocki dziewczynki
Stary 2012-04-23, 04:32   #1124
malutka84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
ejj....Mautkie mają rocznicę a Wy nie pijecie?
Najlepszego! a zamiast seksiku będzie
Dziekujemy Pijcie, pijcie
Nawet do tego sie nie nadawalam....

Dobrego dnia, moj zaczyna sie kiepsko przez @....
Stary 2012-04-23, 06:28   #1125
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Bry jest tu kto?

Nałożyłam na gębę ten L'Oreal True Match D5W5 i trochę za ciemny,ale jakoś oblecę dziś jutro jaśniejszy do testów
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-23, 06:31   #1126
porzeczka2602
Zakorzenienie

Miłego dnia dziewczynki

Nadrabiając wątek, doczytałam że już w najbliższy weekend ma być cieplutko jak cudnie co prawda ja nie mam wolnego poza 1 i 3 maja ale zawsze oby tylko było cieplutko żeby się wygrzać

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-23, 06:35   #1127
alytjow
Zakorzenienie

GG do alytjow

Cytat:
Bry jest tu kto?

Nałożyłam na gębę ten L'Oreal True Match D5W5 i trochę za ciemny,ale jakoś oblecę dziś jutro jaśniejszy do testów
witam, juz mam nadrobione, lece do klubu i musze wyslac zam,owienie, ale mam je wklepane to bedzie szybko
alytjow jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-23, 06:43   #1128
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cześć POrzeczko Cześć BOguś
Sherylcia pewnie dochodzi

a ja zmykam,jeszcze spodnie ubrać bo w majtkach siedzę

Miłego dnia
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-23, 06:45   #1129
alytjow
Zakorzenienie

GG do alytjow

Cytat:
Cześć POrzeczko Cześć BOguś

Miłego dnia
Tobie tez miłego dnia, mnie jakos brzuch boli dziwnie juz pare dni, to chyba stres przed mężem, lece do pracy...
alytjow jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-23, 06:46   #1130
cheneelle
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Joluś jak będziesz w stanie, to zarzuć mi najprostszym przepisem na sushi

Zeźliłam się Ostatnio po szkoleniu zrobiłyśmy sobie wolne z Anką na jednym wykładzie, bo byłyśmy zmęczone i głodne. Pytałyśmy ludzi co było - "nic ciekawego". Okazało się, że koleś wyznaczył termin oddania projektów, ale nikt nie raczył nas poinformować Dodam, że na wykładzie było 20-30 osób ze 100 paru, ale oczywiście siedzą cicho Dowiedziałam się przez przypadek, bo pożyczyłam zeszyt
Co za ludzie

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
ja już dawno sobie z nimi dałam spokój i same się napatoczyły
I dlatego wzięłaś wszystkie 5

Cytat:
Napisane przez Buniat Pokaż wiadomość
a masz w domu kota lub psa?
zjedzenie jednego kawałka czekolady może nie spowodować żadnych objaówów alergicznych
więc cóż mogę więcej napisać, zresztą pisać i mówić na ten temat można bardzo dużo
Mi malutki kawałek czekolady wystarczy bym dostała uczulenie

Dobry Zaraz idę się ogranąć i na 9 do pracy
Stary 2012-04-23, 06:50   #1131
sheryl
szeryfcio

Dzińdybry.
Łeee, znowu zima wróciła Leje, 7 stopni, odczuwalne 3. W d.... mam, tak się nie bawię.
A jeszcze dzisiaj mam ciężki dzień, bo pracuję do 21, z małymi przerwami. Pewnie wpadnę w ciągu dnia do Was.
A teraz make-up i kakałko zamiast Inki wyjątkowo.
Dzisiaj wrzucam TTA Voyage.

Edytowane przez sheryl
Czas edycji: 2012-04-23 o 06:52
sheryl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-23, 06:53   #1132
porzeczka2602
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alytjow Pokaż wiadomość
witam, juz mam nadrobione, lece do klubu i musze wyslac zam,owienie, ale mam je wklepane to bedzie szybko
Ja też dziś wysyłam, ale nie mam wklepane jeszcze do 11 mam czas mam nadzieje, że nie trafi mi się w pracy jakaś maruda i pozwolą złożyć zamówienie

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-23, 06:56   #1133
sheryl
szeryfcio

Cytat:

Poprawiłaś mi humor z rana
Ja też jeszcze w majtkach siedzę, mam jeszcze 15 minut (w poniedziałki 15 minut wiecej).
Uuu, kakałko parzy w język.
I znowy bym pomyliła kolory kredek w tej ciemniźnie..
Stary 2012-04-23, 07:53   #1134
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Helol, ale zimno- co prawda nie tak jak u Sheryl bo odczuwalna 10 a na termometrze 14, ale zimny wiatr jak na razie. Kawka wypita, zapalu do roboty nie ma, oby ten dzień szybko sie skończył.
Stary 2012-04-23, 08:12   #1135
musso4
Zakorzenienie

heloł jednak nie obejrzałam Agaty, padłam razem z Klaudią przed 21
Stary 2012-04-23, 08:37   #1136
Buniat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
Dzińdybry.
Łeee, znowu zima wróciła Leje, 7 stopni, odczuwalne 3. W d.... mam, tak się nie bawię.
A jeszcze dzisiaj mam ciężki dzień, bo pracuję do 21, z małymi przerwami. Pewnie wpadnę w ciągu dnia do Was.
A teraz make-up i kakałko zamiast Inki wyjątkowo.
Dzisiaj wrzucam TTA Voyage.
Witam

faktycznie pogoda koszmarna, leje chyba od godz. 3
wiem, bo psa na dwór wypuszczałam
-----------------------------------------------------------
http://bogusiabloguje.blogspot.com/
Buniat jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-23, 08:43   #1137
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
heloł jednak nie obejrzałam Agaty, padłam razem z Klaudią przed 21
to przynajmniej wyspana jesteś
Stary 2012-04-23, 08:49   #1138
paula600324
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Buniat Pokaż wiadomość
Witam

faktycznie pogoda koszmarna, leje chyba od godz. 3
wiem, bo psa na dwór wypuszczałam
A u mnie ślicznie słoneczko świeci
Wczoraj Wy miałyście ładną pogodę, dzisiaj do mnie przyszła
Stary 2012-04-23, 08:52   #1139
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
A u mnie ślicznie słoneczko świeci
u mnie też
Stary 2012-04-23, 08:57   #1140
0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0
Konto usunięte

Treść usunięta
0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości