Może kiedyś, już się staramy, jesteśmy w ciąży, i dzieci mamy! - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-22, 19:34   #1381
tynkusia
Rozeznanie

Dot.: Może kiedyś, już się staramy, jesteśmy w ciąży, i dzieci mamy!

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
Tynkusia, jakiś czysty konował

a co do tego że najmłodsza, to chodziło mi że w najmłodszej ciąży bo najmłodsza wiekiem jestem JA

dużo wydatków Wam ubędzie przez te deklaracje rodziców super sprawa
tak tak zgadza sie

Kazdy prosi o powiadomienie jak juz bd znana plec , poniewaz chca juz cos z radosci kupic och jak dobrze miec takich ludzi przy sobie

Ide cos wszamac ;D ciesze sie chwilowa wolnoscia od mdlosci ;D

Czy Wam takze lekarz kazal pic AZ 3 litry dziennie?? bo ja po 1,5 l zasypiam na kibelku

Co do konowalow to oby takich mniej . Ja mam takiego gina, do ktorego nie ide ze strachem przed bolem, wyklocaniem sie i modlitwa o szybsze wyjscie. Dodatkowo dzielny TZ wspiera mnie przy badaniu i nie ma zamiaru wyjsc z gabinetu lekarz sam zaprasza partnerow, zeby staneli z tylu, potrzymali za reke i przezywali wizyte razem z kobieta
tynkusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 19:40   #1382
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tynkusia Pokaż wiadomość
Hejaaa kobietki!! Melduje sie w kolejnej czesci. Wlasnie przezylam tydzien mdlosci i strrrasznie sie za Wami stesknilam
Tydzien temu bylam na wizycie - nasza fasoleczka ma juz 10 mm slyszelismy serduszko! Tz wzruszony i przejety jak nigdy! ;D stwierdzil, ze nie przegapi ani jednej wizyty
super

Isabelle witajJa Ciebie kojarze, albo avek mi znajomy
Stary 2012-04-22, 20:08   #1383
201606201204
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
Isabelle, witaj a czy Ty przypadkiem już się u nas kiedyś nie pojawiłaś
Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
Isabelle witajJa Ciebie kojarze, albo avek mi znajomy
Zgadza się dziewczyny. Kiedyś do Was zawitałam, ale jakoś cięzko było mi się wbić, a później przepadł mi Wasz wątek i w sumie dziś tak przeglądałam forum i znalazłam.
U nas sporo zmian. Od dwóch miesięcy mieszkamy razem. Nadal konkretnie się nie staramy, ale biorę kwas foliowy tak na wszelki wypadek, bo antykoncepcji nie stosujemy.

---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ----------

Cytat:
Hejaaa kobietki!! Melduje sie w kolejnej czesci. Wlasnie przezylam tydzien mdlosci i strrrasznie sie za Wami stesknilam
Tydzien temu bylam na wizycie - nasza fasoleczka ma juz 10 mm slyszelismy serduszko! Tz wzruszony i przejety jak nigdy! ;D stwierdzil, ze nie przegapi ani jednej wizyty
Super wiadomość. To musi być niesamowite uczucie.
201606201204 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 20:15   #1384
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Natalka i reszta Dziewczynek - dzięki za gratulacje ruchów (mam nadzieję, że to ruchy i nie gratulowałyście mi np wzdęć ).

Baobabuś i Maleństwo - napisałam Wam pod moim zdjęciem
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 20:23   #1385
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
Zabciu, bardzo fajną miałaś suknię! I ślicznie w niej wyglądałaś
....
dziekuje kochana tak tez sie w niej czulam

Cytat:

i oby tak dalej

Wiecie co? przegladajac neta trafilam na post kobiety , w ktorym pisala, o lekarzu, ktory stwierdzil, ze najprawdopodobniej ciaze trzeba usunac
bo plod jest za maly (8 tc - 15 mm) - zastanawiam sie co za konowal tak wystraszyl kobiete...
Napewno wszystko bedzie wporzadku!

Co za burak z tego lekarza ..

Cytat:

Czy Wam takze lekarz kazal pic AZ 3 litry dziennie?? bo ja po 1,5 l zasypiam na kibelku

Co do konowalow to oby takich mniej . Ja mam takiego gina, do ktorego nie ide ze strachem przed bolem, wyklocaniem sie i modlitwa o szybsze wyjscie. Dodatkowo dzielny TZ wspiera mnie przy badaniu i nie ma zamiaru wyjsc z gabinetu lekarz sam zaprasza partnerow, zeby staneli z tylu, potrzymali za reke i przezywali wizyte razem z kobieta
Mi nie mowil dokladnie ile ale zeby pic duzo wody

I super ze lakarz ma takie podejscie bo czasem nie chetnie wpuszczaja partnerow na usg.

Cytat:
Napisane przez Isabelle_ Pokaż wiadomość
Zgadza się dziewczyny. Kiedyś do Was zawitałam, ale jakoś cięzko było mi się wbić, a później przepadł mi Wasz wątek i w sumie dziś tak przeglądałam forum i znalazłam.
U nas sporo zmian. Od dwóch miesięcy mieszkamy razem. Nadal konkretnie się nie staramy, ale biorę kwas foliowy tak na wszelki wypadek, bo antykoncepcji nie stosujemy.

---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ----------
.
Czyli w kazdej chwili moze sie udac

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 21:08   #1386
tomalinka
Wtajemniczenie

Cytat:
Super, że wizyta udana
Mam nadzeję, że mdłości szybko miną

Bika - to chyba drugi najpiękniejszy moment w ciąży nie? Najpierw usłyszec serducho a potem móc poczuć ruchy dziecka..

My mieliśmy bardzo udany choć napięty weekend.
Dziś udało nam się wyskoczyć na rower. Mieliśmy w sumie mało czasu ale i tak zrobiliśmy prawie 25km więc jestem bardzo zadowolona.
Tylko tyłek mnie trochę boli.
Potem mieliśmy grilla (Żabcia - ) choć pogoda była średnia więc wieczorkiem musieliśmy już wejść do domu. Teraz siedzę sama, a mój mąż pojechał pograć w fife

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ----------

A co do herbatek to kupiłam sobie dziś w Rossmanie dwie: malinowo-waniliowa i wiśniowo-bananowa (plus parę innych rzeczy;d)

---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

No tak ja jestem to tu jest cisza...

Edytowane przez tomalinka
Czas edycji: 2012-04-22 o 20:45
tomalinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 21:12   #1387
kotekk81
Zakorzenienie

Czesc

jak mnie boli glowa od jakis trzech dni to nie wyrabiam i zatoki mnie bola i mam mega katar (alergia )

Cytat:
Butter ja też moją szkołę lubię uwielbiam zajęcia a co do szklarni, ja tam nie będę miała całej szkółki drzew, krewów i warzywek. Moja szklarnia będzie nie duża, (chociaż TŻ zrobił o wiele większą niż ta która by mnie też zadowoliła) i zamierzam tam mieć, pietruszkę naciową, szczypiorki, cebulkę zieloną, kilka krzaczków pomidorków, marchewki i rzodkiewki Ale racja trzeba trochę do tego zaglądać
my w tym roku tez posadzilismy rozne roznosci dzis bylismy na targu i zakupilismy pomidory malinowe, koktailowe zolte i czerwone, papryke, szczypiorek. Kupilismy agrest i porzeczke i dokupilismy poziomek noo i kilka kwiatkow (stokrotki, komarzyce, szalwie) Mam nadzieje ze wszystko nam ladnie wyrosnie i obrodzi

Bikus gratuluje ruchow!!! to cudowne uczucie i dla tego uczucia moglabym byc caly czas w ciazy

sorki ale nie nadrobilam bo ledwo widze na oczy ide pod prysznic i klade sie do lozka

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-22, 21:21   #1388
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Dobry wieczór.

Można do Was dołaczyć?
pewnie

Cytat:
super!

---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ----------

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
Czesc

jak mnie boli glowa od jakis trzech dni to nie wyrabiam i zatoki mnie bola i mam mega katar (alergia )

my w tym roku tez posadzilismy rozne roznosci dzis bylismy na targu i zakupilismy pomidory malinowe, koktailowe zolte i czerwone, papryke, szczypiorek. Kupilismy agrest i porzeczke i dokupilismy poziomek noo i kilka kwiatkow (stokrotki, komarzyce, szalwie) Mam nadzieje ze wszystko nam ladnie wyrosnie i obrodzi

Bikus gratuluje ruchow!!! to cudowne uczucie i dla tego uczucia moglabym byc caly czas w ciazy

sorki ale nie nadrobilam bo ledwo widze na oczy ide pod prysznic i klade sie do lozka
Kotku macie swój domek? gdzie Ty w ogóle mieszkasz
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 21:24   #1389
tomalinka
Wtajemniczenie

Kotek dobranoc

Też idę spać.. sama..
Stary 2012-04-22, 21:28   #1390
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Heheh ta druga to jest moja tutaj masz filmik z tego dnia jak ja pierwszy raz mierzylam mozesz zobaczyc dokladniej jak wyglada

http://www.youtube.com/watch?v=TqX2ZtEDMlc

Mi sie takie tance wyuczone nie podobaja. No chyba ze naprawde mlodzi super tancza. Juz lepiej to wyglada jak sie spokojnie "bujaja" do muzyki niz jak patrza na kazdy krok zeby sie nie pomylic

Witajcie
Wrocilismy wlasnie z Kosciola , zjedlismy sniadanko i czeka nas blogie lenistwo
ije, znalazłam tylko widzę, że już ostatnie sztuki, pewnie nie poczeka na mnie.. a z gorsetem jest tam mało z tego co widzę...

Cytat:
Amani oglądam, i rzeczywiście lepiej skromnie własnymi siłami niż tak sztucznie niby "pięknie" a ta pani co teraz ślubuje ma firanową sukienkę na ramionach i to mi się bardzo nie podoba.
dokładnie, mnie bardziej wzrusza jak tupią prawie w miejscu, ale patrzą się sobie w oczy aż lecą łzy niż takie wyuczone tańce, babka patrzy w lewo, facet w prawo, zero uśmiechu i ani na moment nawet się wzrokiem nie spotkają...

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
to zalezy od wielu czynnikow, a przede wszystkim od tego czy akurat w momencie po skonczeniu szkoły jest ta praca i czy w ogole chcemy pracowac w zawodzie, bo czasem nie oszukujmy sie, wiek 15 lat nie jest dobry na dokonywanie wyborow zawodowych

Ja jestem po 5 letnim technikum, nie załowalam nigdy ze tam poszlam,ale nie jest to co bym chciala robic zawodowo, no chyba ze ksztalcic sie dalej w tym kierunkuCalkiem zmienilam fach
to gratuluję odwagi i jeśli w końcu znalazłaś swoją drogę to najważniejsze

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Jakieś 3 lata temu otwierali prywatne... a teraz taka rywalizacja między przedszkolami, ze masakra
ja nie zmajstrowałam tylko szefostwo brak ergonomii pracy

a jaki był Twój kierunek? chyba mam sklerozę, mam nadzieję, że nie ciążową

to zdolna pewnie byłaś
ja skończyłam język biznesu na Uniwersytecie Opolskim. I chyba w przyszłym roku też tam złożę, tylko te dojazdy
ja w przedszkolu byłam zdolna, bo mnie starsze siostry uczyły pisać, czytać itd nic szczególnego

Cytat:
Dobry wieczór.

Można do Was dołaczyć?
witamy

Cytat:
ooo Tynkusia nasz ciasteczkowy potworku
za wizytę
Cytat:
Kasia, powiadasz łososiowy? No to musi mi się podobać bo ja lubię delikaty też bym sobie pomalowała ale czekam aż mi się paznokcie po żelkach zregenerują.

My zaraz idziemy do moich rodziców, TŻ się idzie "żegnać".
ja tu się żegnam ze swoim TŻem, ale widzę, że u Was też ciężkie chwile... ale faceci w potrzebie są tacy słodcy... podogadzaj mu trochę, a potem on będzie musiał
Cytat:

-26kg

Amani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 21:54   #1391
onyks
Zakorzenienie

Czesć dziewczyny
Niedawno wróciliśmy do domu, padam z nóg. Od piątku jeździmy w poszukiwaniu działki budowlanej, tak nas wzięło na budowę, tzn nie od razu, najpierw chcemy kupić działkę dopiero za jakiś rok czy dwa zacząć budowę. Miałam Wam opisać całą sytuację, ale jestem tak wykończona, że nie mam już siły

Idę Was trochę nadrobić, a jutro z pracy poodpisuję
Bika widziałam, że poczułaś ruchy klaski:
I witam nową koleżankę, Isabelle

Wybrałam pielęgnację włosów z marką Braun
onyks jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-22, 22:10   #1392
ilonkaczapela
Zakorzenienie

Cześć
Butter, chodziło mi o to, co napisałam, czyli gdzie

Tomalinko cześć, dopytywałam się o Ciebie Co słychać?

Tynkusiu, w końcu się odezwałaś Super, że wszystko okej A jak teraz się czujesz?

Madziu, ja już kopiłam kupon i nie mogłam wybrać innego, ale ten fotoboss jednak jest całkiem całkiem Rano dokończę i wysyłam zamówienie A jak przyjdzie to się jakoś pochwalę
ilonkaczapela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 06:31   #1393
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

Cytat:
nareszcie się odezwałaś ogromnie się cieszę, że wszystko w porządku

Cytat:
Przegladajac liste takze sobie uswiadomilam, ze najmlodsza
Gdy wrocilam z PL zobaczylam powieszona w sypialni mala czapeczke i spioszki maz nie mogl sie powstrzymac ;D
Tesciowie zadeklarowali kupno wozka, a rodzice lozeczko itp

i oby tak dalej

Wiecie co? przegladajac neta trafilam na post kobiety , w ktorym pisala, o lekarzu, ktory stwierdzil, ze najprawdopodobniej ciaze trzeba usunac
bo plod jest za maly (8 tc - 15 mm) - zastanawiam sie co za konowal tak wystraszyl kobiete...
super, to bardzo duża pomoc nam teście dali i na wózek i na łóżeczko i na wyprawkę i na leżaczek bujaczek i na krzesełko do karmienia (kiedy jeszcze żyliśmy w zgodzie)
Dzień dobry u mnie leje od północy, Kubuś jeszcze śpi a mnie głód zgonił z łóżka wczoraj byliśmy w kielcach oglądać płytki, przy okazji zahaczyliśmy o Mc Donald's'a ahhhhh mogłabym jadać tylko tam
Bika - wczoraj czytałąm pobieżnie, ale już wyczaiłam, ze ruchy poczułaś Ty taka chuda jesteś i to pewnie dlatego tak wcześnie

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 07:07   #1394
e_vel
Wtajemniczenie

Cytat:
Butter, a to jak o kwiatkach zapominasz to daruj sobie tę szklarnię
a pytanie mi się nasunęło, kiedyś u kogoś w piwnicy na jakimś grillu znaleźliśmy różne warzywka w słoikach np. kalafiory w takiej zalewie, papryki koleżanka miała i jeszcze takie... hmm nie wiem zielone coś. Masz pomysł co to za przetwory mogły być? O tę zalewę mi chodzi, bo z chęcią bym sobie takie przekąski do swojej piwnicy pozaprawiała.
To napewno były tzw. PIKLE czyli warzywka w zalewie octowej - ja bardzo lubie

---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ----------

Witajcie w poniedziałek... wczoraj było pięknie, a dziś deszcz Ja się przeziębiłam strasznie i nawet nie wiem kiedy Dziś chyba czeka mnie leniwy dzień z Niuńką... Kurcze, już bym chciała żeby był przyszły poniedziałek bo bym wiedziała co i jak....
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 07:32   #1395
ButterBear
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
Napisane przez ilonkaczapela Pokaż wiadomość
Cześć
Na SWPS - Szkoła Wyższa Psychologii Społecznej

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 07:39   #1396
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

Nikita od kiedy zaczynacie działać??

Bika super, ja też w tym tyg poczułam co ty

Ana tak płacimy za zdjęcia, ale nie wiem nawet ile

Amani super z tym ślubem No to tym bardziej ci czas szybko minie. Ale ślub w PL??

Tynkusia super

Ale dziś u nas pada.. a ja się tak sobie czuję, bo mi strasznie zimno

Wczoraj miałam super dzień. Po 12 poszłam na spacerek. Na 14 doszłam do rodziców. Tam zjedliśmy obiadek, pogadałam sobie z bratem, z rodzicami, zjadłam big lody z owocami Potem poszłam na długi spacer z rodzicami. Zaszliśmy na piwko , to znaczy oni na piwko a ja sobie wzięłam szarlotkę z lodami i herbatkę. O 19 mąz zadzwonił, że już jest i gdzie ma mnie odebrać (a miał być na 21) więc wpadł do nas. Chwilę jeszcze posiedzieliśmy i wróciliśmy do domku z mężem.
Mąż coraz bardziej przeżywa narodziny córci, wczoraj to chyba tylko o tym rozmawialiśmy.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 07:39   #1397
201606201204
Konto usunięte

Cytat:
Mi nie mowil dokladnie ile ale zeby pic duzo wody
Ja niedouczona jestem, dlaczego trzeba dużo pić?
Cytat:
Czyli w kazdej chwili moze sie udac
Może. Choć ja bym się cieszyła, gdyby to nastapiło np. pod koniec roku.
Cytat:
Napisane przez tomalinka Pokaż wiadomość
My mieliśmy bardzo udany choć napięty weekend.
Dziś udało nam się wyskoczyć na rower. Mieliśmy w sumie mało czasu ale i tak zrobiliśmy prawie 25km więc jestem bardzo zadowolona.
Tylko tyłek mnie trochę boli.
Potem mieliśmy grilla (Żabcia - ) choć pogoda była średnia więc wieczorkiem musieliśmy już wejść do domu. Teraz siedzę sama, a mój mąż pojechał pograć w fife
My też weekend spędziliśmy w miarę aktywnie. Na rower iść się nie udało, ale nadrobimy. W sobotę do 13tej miałam zajęcia, a później pojechaliśmy na targ porobić zakupy. W domku obiadek (paszteciki z ciasta francuskiego i pieczarek) i ciasto, a w tym czasie Tż odkurzył mieszkanie i umył łazienkę. Po 17tej zostało tylko lenistwo. Od rana było łądnie, ale tak o 15tej przeszła burza i strasznie lało. Na szczęście tak po 18tej zaczęło się wypogadzać i pojechaliśmy na miasto oglądać auta, bo na rynku cały weekend były wystawione stare i nowe. W niedzielę Tż. wyszedł po 9tej, bo miał spotkanie, a ja się leniłam. Powoli prysznic, zupka itd. Na 14tą umówilismy się na mieście. Zjedliśmy obiad, pospacerowaliśmy. Wróciliśmy do domu, przebraliśmy się i poszliśmy na dłuuuuugi spacer.
Cytat:

Trzymam kciuki. A ten ból głowy pewnie od zatok.
Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
Czesć dziewczyny
Niedawno wróciliśmy do domu, padam z nóg. Od piątku jeździmy w poszukiwaniu działki budowlanej, tak nas wzięło na budowę, tzn nie od razu, najpierw chcemy kupić działkę dopiero za jakiś rok czy dwa zacząć budowę. Miałam Wam opisać całą sytuację, ale jestem tak wykończona, że nie mam już siły

Witaj. Powodzenia w poszukiwaniach. Ja też mam nadzieję, że w końcu coś ruszy z budową.
Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
Witajcie w poniedziałek... wczoraj było pięknie, a dziś deszcz Ja się przeziębiłam strasznie i nawet nie wiem kiedy Dziś chyba czeka mnie leniwy dzień z Niuńką... Kurcze, już bym chciała żeby był przyszły poniedziałek bo bym wiedziała co i jak....
A co będzie w poniedziałek?
U nas padało w nocy, wiec teraz trochę chłodno. Mam nadzieję, że się wypogodzi. Rano było ślicznie ,a teraz znowu się zachmurzyło.
Stary 2012-04-23, 07:40   #1398
tomalinka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
Czesć dziewczyny

Idę Was trochę nadrobić, a jutro z pracy poodpisuję
Bika widziałam, że poczułaś ruchy klaski:
No my szukalismy dzialki prawie 1,5 roku. Fakt, że to tak dlugo trwało bo chcieliśmy w konkretnej dzielnicy naszego miasta. Najpierw jeden gościu nas trochę przetrzymał bo miał wkrótce dzielić działki a po kilku miesiacach mu się odwidziało. I w końcu nam sie udało

Też u nas ostatnio dużo rozmawialismy na temat budowy.. ja to nawet chcialam zebysmy sie przeprowadzili na kilka lat do innego mieszkania.
Bo tu gdzie mieszkamy wieczorami jest troche niebezpieczne, winda wiecznie obsikana nie wiadomo czy przez psy czy przez ludzi
Natomiast budowa mnie przeraża, szczególnie sam fakt wybierania, decydowania, pilnowania itd. Nie mam jeszcze wizji a przeciez to ma byc dom na caaaaaaaale zycie.
No ale ostatecznie chcemy w tym roku zrobić projekt i może jeszcze przyłącza, a w przyszłym fundamenty. Za 2 lata może zaczelibysmy sie budować.

życzę Wam powodzenia w szukaniu działki!!

Cytat:
Napisane przez ilonkaczapela Pokaż wiadomość
Cześć

Tomalinko cześć, dopytywałam się o Ciebie Co słychać?
Ojejku ale mi miło
Staram sie odzywac ale ledwo zdąże Was nadrobić
U mnie ok już się cieszę bo za 1,5 miesiaca zaczynamy starania.
A tak to straszna gonitwa...

A własnie dziewczyny mam pytanie bo ja to jednak zielona jestem..
Po odstawieniu tabletek bede miala ten okres który jest normalny podczas 7 dniowej przerwy w braniu tabsów. Ale to nie jest chyba normalny okres więc muszę czekać dalej aż się on pojawi?

Cytat:
Witaj
A u nas dzis piekna pogoda Przynajmniej na razie
Stary 2012-04-23, 07:46   #1399
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tomalinka Pokaż wiadomość

A własnie dziewczyny mam pytanie bo ja to jednak zielona jestem..
Po odstawieniu tabletek bede miala ten okres który jest normalny podczas 7 dniowej przerwy w braniu tabsów. Ale to nie jest chyba normalny okres więc muszę czekać dalej aż się on pojawi?
Ja tabsy odstawiłam 15 lipca. 19 lipca miałam ostatni @ z odstawienia (bo to nie jest normalny @). A potem... już nie dostałam I nie musisz czekać, staraj się od razu, mi tak gin polecił.

Stary 2012-04-23, 07:50   #1400
Gucia0987
Zakorzenienie

Niech mi ktoś streści weekendddd!

Będę czytała na raty. Ale już mniej więcej jestem na bieżąco!

Tynkusia witaj! Mam nadzieje, że mdłości Ci już przeszły raz na zawsze!

Bika gratuluję ruchów!

Żabcia czekam na fotki z sesji! Super, ze jesteś zadowolona! Nie doczytałam, P był z Tobą, dał się namówić na zdjecia?

idę dalej poczytać

A nasz weekend super! W piątek bylismy na chwilę u mojej sis, poszłam spać przed 4... za staro na to jestem! A w sobotę przed 11 tel od znajomych i namówili nas na wspólny wypad za miasto Było cudnie!!! Grill, piweczko, słońce - czego chcieć więcej! Wczoraj pospacerowaliśmy, zjedliśmy pyszny obiad i przed 19 byliśmy w domu - dychłam!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 07:52   #1401
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Gucia czyli znowu weekend imprezowy super.

Stary 2012-04-23, 08:02   #1402
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Gucia czyli znowu weekend imprezowy super.
Witajcie moje Drogie!

Madzia,
juz sie staramy! Dzisiaj rano na tescie owulacyjnym 2 krechy wiec dzisiaj po przyjsciu do domciu bedzie przytul-tango. Rano mnie jajniki krecily wiec zobaczymy.

Bika,
2 krechy tak samo intensywne to juz owu czy musi ta testowa byc ciemniejsza? Na tescie pisza, ze 2 takie same krechy to tez owulka ale ty mi ostatnio pisalas cos innego.

Butter,
dzien dobry, fajnie, ze sobie dalej studiujesz. Tez mialam kiedys taki plan ale jakos z niego zeszlo, ja to bym bardziej postudiowala nauki wschodu, joga i te sprawy mnie kreca. Zobaczymy, wszystko jeszcze przede mna.

Strong, juz jestes?

Tomalinka, teraz tez zaczynacie sie starac???

buziaki dla wszystkich!!!!!!

http://cosmeticsblogging.blogspot.com/
Nikita... jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 08:04   #1403
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość
to gratuluję odwagi i jeśli w końcu znalazłaś swoją drogę to najważniejsze

Dziekuje, aczkolwiek na swoja droge zawodowa trafilam przypadkiem, ale dzieki temu przypadkowi odkrylam to co najbardziej lubie i w czym czuje sie dobrzeI ciesze sie,ze tak los zdecydowal

Cytat:
Wczoraj miałam super dzień. Po 12 poszłam na spacerek. Na 14 doszłam do rodziców. Tam zjedliśmy obiadek, pogadałam sobie z bratem, z rodzicami, zjadłam big lody z owocami Potem poszłam na długi spacer z rodzicami. Zaszliśmy na piwko , to znaczy oni na piwko a ja sobie wzięłam szarlotkę z lodami i herbatkę. O 19 mąz zadzwonił, że już jest i gdzie ma mnie odebrać (a miał być na 21) więc wpadł do nas. Chwilę jeszcze posiedzieliśmy i wróciliśmy do domku z mężem.
Mąż coraz bardziej przeżywa narodziny córci, wczoraj to chyba tylko o tym rozmawialiśmy.
Fajnie

Cytat:
Ja tabsy odstawiłam 15 lipca. 19 lipca miałam ostatni @ z odstawienia (bo to nie jest normalny @). A potem... już nie dostałam I nie musisz czekać, staraj się od razu, mi tak gin polecił.
mi tez

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
A nasz weekend super! W piątek bylismy na chwilę u mojej sis, poszłam spać przed 4... za staro na to jestem! A w sobotę przed 11 tel od znajomych i namówili nas na wspólny wypad za miasto Było cudnie!!! Grill, piweczko, słońce - czego chcieć więcej! Wczoraj pospacerowaliśmy, zjedliśmy pyszny obiad i przed 19 byliśmy w domu - dychłam!
za udany weekend

Dzien dobry

Odprowadzilam malego do zlobka, witam sioe z Wami z kawa a zaraz wpada kolezanka i bedziemy sie uczyc
Stary 2012-04-23, 08:04   #1404
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Nikita aaa to super

A ja się wkurzyłam. Mąz ma w tym roku ćw. terenowe (na studiach) zawsze były w drugiej połowie września a wiecie kiedy są teraz?? 16 czerwca i mają trwac tydzień

Po wczorajszym spacerku mam zakwasy w .... kroczu

Stary 2012-04-23, 08:06   #1405
e_vel
Wtajemniczenie

Cytat:

A co będzie w poniedziałek?
będę mogła zrobić test o ile wcześniej nie przyjdzie @

A apropo picia wody w TAKICH ilościach to się dziwie, bo mój lekarz przy -pierwszej ciaży mi mówił żebym nie piła dużo - ale to było lato i jakoś w 7-8 miesiącu ciąży - żebym nie puchła

---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ----------

Cytat:

Po wczorajszym spacerku mam zakwasy w .... kroczu
ajć....
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 08:08   #1406
201606201204
Konto usunięte

Cytat:
będę mogła zrobić test o ile wcześniej nie przyjdzie @

A apropo picia wody w TAKICH ilościach to się dziwie, bo mój lekarz przy -pierwszej ciaży mi mówił żebym nie piła dużo - ale to było lato i jakoś w 7-8 miesiącu ciąży - żebym nie puchła
To będę trzymała kciuki.
W czym ma pomóc to picie wody?
Stary 2012-04-23, 08:08   #1407
stokrotka24
Zakorzenienie

dobry dzień
Cytat:
To napewno były tzw. PIKLE czyli warzywka w zalewie octowej - ja bardzo lubie

---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ----------

ja też czekam na ten sam poniedziałek, chociaz test robię już w sobotę bo w niedzielę mam zajęcia w-f na uczelni a facet tak intensywnie prowadzi, że boję się że mogło by się coś stać i wolę mieć pewność. No chyba, ze @ się szybciej pojawi bo już mnie boli podbrzusze

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Niech mi ktoś streści weekendddd!

Będę czytała na raty. Ale już mniej więcej jestem na bieżąco!

Tynkusia witaj! Mam nadzieje, że mdłości Ci już przeszły raz na zawsze!

Bika gratuluję ruchów!

Żabcia czekam na fotki z sesji! Super, ze jesteś zadowolona! Nie doczytałam, P był z Tobą, dał się namówić na zdjecia?

idę dalej poczytać

wy ja zwykle fajny weekend i aktywny macie
Cytat:
Dobry wieczór.

Można do Was dołaczyć?
witaj z nami

Cytat:
super, ze serduszko ładnie bije my za tobą też się stęskniłyśmy

Bika super, ze poczułaś ruchy, to musi być super uczucie

Madzia fajnie, że mąż tak przezywa poród, pewnie bardzo was to zbliża do siebie

byłam dzisiaj zrobić morfologię, mocz i badania na wątrobę. Miałam zrobić na różyczkę ale pani z laboratorium mi odradziła bo byłam szczepiona i powinnam mieć przeciwciała, a poza tym to u nas kosztuje 70 zł. Ale za to na przyszłość podpatrzyłam, ze beta kosztuje tylko 15 zł
ale jestem zła na siebie, bo przez tydzień nie łykałam foliku, zapomniałam po prostu a może teraz będzie najbardziej potrzebny

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek

Edytowane przez stokrotka24
Czas edycji: 2012-04-23 o 08:12
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 08:09   #1408
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Mi i gin i położna mówili aby pić normalnie te 2 litry wody.

Stary 2012-04-23, 08:11   #1409
ilonkaczapela
Zakorzenienie

Butter, tak czułam To możemy sobie podać ręce Na którym roku jesteś i jakim dokładnie kierunku?
ilonkaczapela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 08:11   #1410
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

stokrotko to trzymam kciuki za wyniki badania, dziś będą??

strong tata mi kupił koszulkę do karmienia taką samą jak ty ostatnio wklejałaś Ale mnie zaskoczył Kiedys szliśmy i akurat wisiała w sklepie i mówiłam , że podobno jest fajna (akurat sklepy były już zamknięte) a wczoraj do nich poszłam a tu tata mi prezent daje

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości