|
|
#2341 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: ślubujące w 2012:)
Cytat:
|
|
|
|
|
#2342 |
|
Zakorzenienie
|
Tusia- super że się wszystko udało
cudownie, że jesteś szczęśliwa i że to był najpiękniejszy dzień w Twoim życiu!!!! My tu wszystkie kciuki trzymałyśmy aby się wszystko udało jak najlepiej. czekamy na foty!!WSZYSTKIEGO DOBREGO NA NOWEJ DRODZE MROŻONKI!!!! malaOlaa- dlaczego nie wypada iść w balerinkach? Jak dla mnie nie ma to znaczenia- przecież białe ślubne też są na płaskich obcasach i ślubne baleriny też widziałam |
|
|
|
#2343 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to tak jak u nas-TŻ ma 27, a ja 10 moja wchodzi w jego![]() ale moja to i tak duza bo zareczynowy mam 9 ![]() ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;33717760]Wita Was MROŻONKA TUSIA!!! ![]() Dziewczyny, 21 kwietnia to byl najpieknieszy dzien w moim zyciu! ![]() Opisze po krótce relacje. W piatek, 20 kwietnia, bylam u kolezanki, ktora robila mi pazur. Przedluzylo sie az do polnocy. Wrocilismy do domu po 24. Zanim usnelismy to byla 1, ale tak sie wiercilismy, ze ws sumie znem tego bym nie nazwala. Sobota, 6 rano, wstalam. Spac nie moglam. Ogranelam jeszcze chate. O 9 fryzer, potem o 12 makijaz, w miedzyczasie przejechalalam juz li muzyna na sale, by sprawdzic, czy wsio ok. Spokoj do 15. Przyjechala swiadkowa, czas na ubieranie. W tym czasie tż pojechal z kierowaca po rodzicow. Gdy przyszli, bylam juz ubrana. Wszystkich zatkalo ![]() Blogoslawienstwo bylo szybkie i na wesolo - czale szczęście. Ale tż się tak zestresował, że poszły 3 kieliszku wódki. Ja jeden wzięłem Potem jeszcze się popłakał...Oczywiście słońce było piekne do czasu...wyjścia z domu. Jechaliśmy już w ulewie. Na Zakrystii, czekając na księdza, powtarzaliśmy walca aby sie odstresować. Marsz potem zagrał. Wchodzimy. Byłam twarta, tż tez, ale głos mi się złamał. W tym momencie potem koleżanki powiedziały, że zaczęły plakakać... Ale się pozbierałam i poszło Tż nie móg mi z wrażenie upchać obraczki![]() Życzenia były w kościele, bo pogoda taka, że się nie dało inaczej. Nie przyszła jedna osoba. Przyszli też wszyscy zaposzeni na ślub. A wesele? Piękne. Pakiet tańczył od 5 rano. Pyszne jedzenie, świetna obsługa, tort znakomity. Byłam pod wrażenie! Każdy, kto odchodził, mówił, że wesele zaj......iste! Jedyne co... Mój ojciec wyszedł z wesela po godzinie. Wychodząc z kościoła się pośliznął i chyba skręcił nogę, ale nie pojechał na dyżur, ale do domu. Bardzo mnie to zabolało, mam focha! Z tż się nie pożegnał nawet. Wesele będę pamiętać do końca. Mam zdjęcia od znajomych. Na profesjonalne będzie trzeba poczekać... Wróciliśmy wczoraj do domu o 9. Schowaliśmy jedzenie, które zostało z wesela, pozbieraliśmy wino, zliczyliśmy kasę, Żadnej pustej koperty Kochane, nawet jak 28 będzie lało jak u mnie - to będzie cudownie ![]() Jedziemu od USC złożyć papiery ślubne Wrzucę potem parę fot.[/QUOTE]Gratuluję ciesze sie ze mimo nieciekawej pogody to byl najpiekniejszy dzien Waszego zycia i mam nadzieje ze juz do konca zycia bedziecie tak szczesliwi jak w dniu slubu---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Cytat:
No wiem, wiem, ale na kilku innych forach uslyszalam, ze to beznadziejny pomysl, kto to widzial PM w balerinach, ze w dzien slubu trzeba wygladac odswietnie, a w balerinach to mozna na co dzien chodzic. |
||
|
|
|
#2344 |
|
Rozeznanie
|
No cholera jasna! Tusia ja nie wierzę! Ty już jesteś mrożonka!!!
Strasznie się cieszę, że był to najwspanialszy dzień Waszego życia! Kurcze jeśli mój TŻ się wzruszy w dniu naszego ślubu, to ja chyba będę ryczała jak bóbr! Dawaj Kochana te zdjęcia bo zaraz mnie skręci chyba!!!
|
|
|
|
#2345 |
|
Raczkowanie
|
Tusiu jak czytałam Twoje streszczenie ze ślubu i wesela to aż mi ciarki przechodziły. Super że wszystko się udało i pogoda nawet nie zepsuła tego dnia!
Życzę Wam wszystkiego co najlepsze i duuuuuużoooooo szczęścia na nowej drodze życia!!
|
#2346 |
|
Zakorzenienie
|
Tusiu gratuluję i cieszę się, że wszystko się udało !
Czekam na dokładniejszy opis i fotorelację )
|
#2347 |
|
Zakorzenienie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;33717760]Wita Was MROŻONKA TUSIA!!!
![]() Dziewczyny, 21 kwietnia to byl najpieknieszy dzien w moim zyciu! ![]() Opisze po krótce relacje. W piatek, 20 kwietnia, bylam u kolezanki, ktora robila mi pazur. Przedluzylo sie az do polnocy. Wrocilismy do domu po 24. Zanim usnelismy to byla 1, ale tak sie wiercilismy, ze ws sumie znem tego bym nie nazwala. Sobota, 6 rano, wstalam. Spac nie moglam. Ogranelam jeszcze chate. O 9 fryzer, potem o 12 makijaz, w miedzyczasie przejechalalam juz li muzyna na sale, by sprawdzic, czy wsio ok. Spokoj do 15. Przyjechala swiadkowa, czas na ubieranie. W tym czasie tż pojechal z kierowaca po rodzicow. Gdy przyszli, bylam juz ubrana. Wszystkich zatkalo ![]() Blogoslawienstwo bylo szybkie i na wesolo - czale szczęście. Ale tż się tak zestresował, że poszły 3 kieliszku wódki. Ja jeden wzięłem Potem jeszcze się popłakał...Oczywiście słońce było piekne do czasu...wyjścia z domu. Jechaliśmy już w ulewie. Na Zakrystii, czekając na księdza, powtarzaliśmy walca aby sie odstresować. Marsz potem zagrał. Wchodzimy. Byłam twarta, tż tez, ale głos mi się złamał. W tym momencie potem koleżanki powiedziały, że zaczęły plakakać... Ale się pozbierałam i poszło Tż nie móg mi z wrażenie upchać obraczki![]() Życzenia były w kościele, bo pogoda taka, że się nie dało inaczej. Nie przyszła jedna osoba. Przyszli też wszyscy zaposzeni na ślub. A wesele? Piękne. Pakiet tańczył od 5 rano. Pyszne jedzenie, świetna obsługa, tort znakomity. Byłam pod wrażenie! Każdy, kto odchodził, mówił, że wesele zaj......iste! Jedyne co... Mój ojciec wyszedł z wesela po godzinie. Wychodząc z kościoła się pośliznął i chyba skręcił nogę, ale nie pojechał na dyżur, ale do domu. Bardzo mnie to zabolało, mam focha! Z tż się nie pożegnał nawet. Wesele będę pamiętać do końca. Mam zdjęcia od znajomych. Na profesjonalne będzie trzeba poczekać... Wróciliśmy wczoraj do domu o 9. Schowaliśmy jedzenie, które zostało z wesela, pozbieraliśmy wino, zliczyliśmy kasę, Żadnej pustej koperty Kochane, nawet jak 28 będzie lało jak u mnie - to będzie cudownie ![]() Jedziemu od USC złożyć papiery ślubne Wrzucę potem parę fot.[/QUOTE] Ale super relacja, łezka mi się w oku zakręciła. Super, że wszystko się udało ![]() Raz jeszcze wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia Czekamy na foty
|
#2348 |
|
Rozeznanie
|
TUSIAMAR - Wszystkiego najlepszego! Super relacja! Czekamy na zdjęcia Żonko
|
#2349 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny na zdjęcia to My trochę się naczekamy bo Tusia ma już męża i będzie więcej czasu spędzać na przytulankach (z mężem) niż na forum
Trzeba jej wybaczyć
|
|
|
|
#2350 |
|
Raczkowanie
|
Przepraszam, ze tak późno, ale zagoniona jestem strasznie ostatnio. Sukienka jest w trakcie szycia
ostatnia przymiarka w czerwcu, odbiór w lipcu. Więc zdjęć 'swojej na sobie' jeszcze nie mam, za to będzie dokładnie taka jak na tym zdjęciu. Zmiany drobiazgów, to: nieprzezroczysty gorset (bo tutaj jest) i dodatki, których tutaj nie ma tj. rękawiczki (przezroczyste z delikatną koronką przy palcu (taką samą, z jakiej zrobiony jest gorset), welon dłuuugaśny (zaczepiany na paluszek przy tańcu) i bolerko (do kościoła). Biżuteria: perły słodkowodne na srebrnych zapięciach. Wyglądają ładniej na żywo niż na zdjęciu. Kolor maja bardziej mleczny a żyłki są przezroczyste, na ciele niemal niewidoczne. Efekt: wyglądają, jakby się perełki rozsypały na skórze
Zdawało mi się, ze widziałem kotecka. Dobze mi się zdawało... widziałem kotecka... ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/20120818580214.html Edytowane przez Wariate Czas edycji: 2012-04-23 o 15:06 |
|
|
|
#2351 |
|
Zadomowienie
|
Gratulujemy Tusiaczku!
I czekamy na fotki
|
#2352 | |
|
Raczkowanie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;33717760]Wita Was MROŻONKA TUSIA!!!
![]() Dziewczyny, 21 kwietnia to byl najpieknieszy dzien w moim zyciu! ![]() Opisze po krótce relacje. W piatek, 20 kwietnia, bylam u kolezanki, ktora robila mi pazur. Przedluzylo sie az do polnocy. Wrocilismy do domu po 24. Zanim usnelismy to byla 1, ale tak sie wiercilismy, ze ws sumie znem tego bym nie nazwala. Sobota, 6 rano, wstalam. Spac nie moglam. Ogranelam jeszcze chate. O 9 fryzer, potem o 12 makijaz, w miedzyczasie przejechalalam juz li muzyna na sale, by sprawdzic, czy wsio ok. Spokoj do 15. Przyjechala swiadkowa, czas na ubieranie. W tym czasie tż pojechal z kierowaca po rodzicow. Gdy przyszli, bylam juz ubrana. Wszystkich zatkalo ![]() Blogoslawienstwo bylo szybkie i na wesolo - czale szczęście. Ale tż się tak zestresował, że poszły 3 kieliszku wódki. Ja jeden wzięłem Potem jeszcze się popłakał...Oczywiście słońce było piekne do czasu...wyjścia z domu. Jechaliśmy już w ulewie. Na Zakrystii, czekając na księdza, powtarzaliśmy walca aby sie odstresować. Marsz potem zagrał. Wchodzimy. Byłam twarta, tż tez, ale głos mi się złamał. W tym momencie potem koleżanki powiedziały, że zaczęły plakakać... Ale się pozbierałam i poszło Tż nie móg mi z wrażenie upchać obraczki![]() Życzenia były w kościele, bo pogoda taka, że się nie dało inaczej. Nie przyszła jedna osoba. Przyszli też wszyscy zaposzeni na ślub. A wesele? Piękne. Pakiet tańczył od 5 rano. Pyszne jedzenie, świetna obsługa, tort znakomity. Byłam pod wrażenie! Każdy, kto odchodził, mówił, że wesele zaj......iste! Jedyne co... Mój ojciec wyszedł z wesela po godzinie. Wychodząc z kościoła się pośliznął i chyba skręcił nogę, ale nie pojechał na dyżur, ale do domu. Bardzo mnie to zabolało, mam focha! Z tż się nie pożegnał nawet. Wesele będę pamiętać do końca. Mam zdjęcia od znajomych. Na profesjonalne będzie trzeba poczekać... Wróciliśmy wczoraj do domu o 9. Schowaliśmy jedzenie, które zostało z wesela, pozbieraliśmy wino, zliczyliśmy kasę, Żadnej pustej koperty Kochane, nawet jak 28 będzie lało jak u mnie - to będzie cudownie ![]() Jedziemu od USC złożyć papiery ślubne Wrzucę potem parę fot.[/QUOTE]Ależ Ci zazdroszczę oczywiście tak pozytywnie. Czekam z niecierpliwością, jak i pozostałe dziewczyny na foto-relację. WSZYSTKIEGO WSZYSTKIEGO NAJ NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA ![]() ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- Cytat:
Moje są z firmy: KOZDRA. Szyją buty taneczne. Mega wygodne i pewne, bo tylko na Twoją stopę idealne. Rozchodzić odrobinę trzeba, jak każde, ale nie ma porównania z jakością, szczególnie jeśli mas się nietypową stopę jak np. ja (chudą u długą). Duży plus za to, że po ślubie zwykle nie ma co zrobić z butami ślubnymi a u Kozdry przynosi się je, wybiera kolor i farbują tak, że pozostają Ci sentymentalne ale i wygodne buty dlatego ja wybierałam takie, które po przefarbowaniu będą wyglądały jak klasyczne, koktajlowe czarne szpilki (za przefarbowania 50 zł i ok 2 tyg czekania) - można też zmienić obcas np. na wyższy jak do ślubu wybierzesz niższy z rozsądku (wtedy dopłata razem z farbowaniem 70 zł)
|
|
#2353 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
kupiliśmy w Al.Jana Pawła II salon Abiu i był tańszy niż identyczny przymierzany w salonie Tylko Ona . [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;33717760]Wita Was MROŻONKA TUSIA!!! ![]() Dziewczyny, 21 kwietnia to byl najpieknieszy dzien w moim zyciu! ![]() Opisze po krótce relacje. W piatek, 20 kwietnia, bylam u kolezanki, ktora robila mi pazur. Przedluzylo sie az do polnocy. Wrocilismy do domu po 24. Zanim usnelismy to byla 1, ale tak sie wiercilismy, ze ws sumie znem tego bym nie nazwala. Sobota, 6 rano, wstalam. Spac nie moglam. Ogranelam jeszcze chate. O 9 fryzer, potem o 12 makijaz, w miedzyczasie przejechalalam juz li muzyna na sale, by sprawdzic, czy wsio ok. Spokoj do 15. Przyjechala swiadkowa, czas na ubieranie. W tym czasie tż pojechal z kierowaca po rodzicow. Gdy przyszli, bylam juz ubrana. Wszystkich zatkalo ![]() Blogoslawienstwo bylo szybkie i na wesolo - czale szczęście. Ale tż się tak zestresował, że poszły 3 kieliszku wódki. Ja jeden wzięłem Potem jeszcze się popłakał...Oczywiście słońce było piekne do czasu...wyjścia z domu. Jechaliśmy już w ulewie. Na Zakrystii, czekając na księdza, powtarzaliśmy walca aby sie odstresować. Marsz potem zagrał. Wchodzimy. Byłam twarta, tż tez, ale głos mi się złamał. W tym momencie potem koleżanki powiedziały, że zaczęły plakakać... Ale się pozbierałam i poszło Tż nie móg mi z wrażenie upchać obraczki![]() Życzenia były w kościele, bo pogoda taka, że się nie dało inaczej. Nie przyszła jedna osoba. Przyszli też wszyscy zaposzeni na ślub. A wesele? Piękne. Pakiet tańczył od 5 rano. Pyszne jedzenie, świetna obsługa, tort znakomity. Byłam pod wrażenie! Każdy, kto odchodził, mówił, że wesele zaj......iste! Jedyne co... Mój ojciec wyszedł z wesela po godzinie. Wychodząc z kościoła się pośliznął i chyba skręcił nogę, ale nie pojechał na dyżur, ale do domu. Bardzo mnie to zabolało, mam focha! Z tż się nie pożegnał nawet. Wesele będę pamiętać do końca. Mam zdjęcia od znajomych. Na profesjonalne będzie trzeba poczekać... Wróciliśmy wczoraj do domu o 9. Schowaliśmy jedzenie, które zostało z wesela, pozbieraliśmy wino, zliczyliśmy kasę, Żadnej pustej koperty Kochane, nawet jak 28 będzie lało jak u mnie - to będzie cudownie ![]() Jedziemu od USC złożyć papiery ślubne Wrzucę potem parę fot.[/QUOTE]Super nasza Mrożonko a jak Wasz pierwszy taniec ? no i musiało być za☠☠☠iste skoro wszyscy się bawili do 5 ps.zachowanie taty dziwne i faktycznie przykro w takim dniu bo mógł po prostu siedzieć ,no ale trudno. To on stracił taki piękny dzień z nie Wy no i cieszę się że ulewa nie zepsuła Wam tego dnia . wzruszająca opowieść
|
|
|
#2354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a możesz napisać gdzie zamawiałaś swoje buty?Tusia gratulacje WIEEEEEEEELKIE !!!!!!!!! Niech cale Wasze wspólne życie będzie tak piękne jak miniona sobota ![]() Czekamy na zdjęcia oczywiście A ja kupiłam dziś stanik do wszycia w suknie i bawełniane figi gdyby mi było nie wygodnie w koronkowym komplecie od Tża i przyszła mi sukieneczka z jung shop (jest do poprawki ale nie skreślam jej jeszcze więc może poprawinową sukienkę mogę odhaczyć)
|
|
|
|
|
#2355 |
|
Raczkowanie
|
Pradip: buty zmawiałam w salonie KOZDRY (konkretnie we Wrocławiu, ale swoje punkty ma w całej Polsce zapewne, wystarczy wpisać nazwisko w google i wysypuje się mnóstwo tego typu stron). I od razu mówię, że na jego stronie są zdjęcia ale buciki 'na żywo' wyglądają o niebo lepiej a i wszystkich nie ma w galerii internetowej
więc lepiej się wybrać po prostu osobiście.---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Dziewczyny, mam prośbę wiem, że to nie ten wątek, ale gdybyście zerknęły na: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post33726808 'podziękowania dla świadków' i pomogły mi w tej kwestii, byłabym bardzo wdzięczna, bo zaczynam się poddawać a nie chcę tego wątku zaśmiecać szczegółami nie dotyczącymi bieżącego tematu.
|
#2356 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
2.garnitur smokingowy http://www.google.pl/imgres?q=garnit...,r:12,s:0,i:90 do smokingowego są specjalne koszule pod które przeważnie zakłada się muchę i pas bądź musznik ale już tak dobrze jak dla mnie to nie wygląda , smokingowy ma inne te poły niż zwykły garnitur , do zwykłego przeważnie zakłada się kamizelkę i krawat lub musznik , każdy z nich ma inny krój i każdy pasuje do innej figury , dla mojego tż pasuje tylko smokingowy bo chudzina to on nie jest i elegancko go wyszczupla . koszula smokingowa ma chyba 4 czy 5 guziczków takich eleganckich reszty nie widać bo pas albo bez pasa można to troszkę inną koszulę i koszule też każda inna, inna jest do muchy http://www.google.pl/imgres?q=koszul...r:1,s:46,i:172 a inna do krawacika tzn inny typ kołnierzyka Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|
|
#2357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2358 | |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję
wymarzona, niestety modelką nie jestem i pewnie 'tak' wyglądać nie będę, ale i tak nie mogę się doczekać już kiedy ją założę ![]() ---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- Cytat:
a potrzebuję właściwie na już.
|
|
#2359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Perełki śliczne |
|
|
|
|
#2360 |
|
Raczkowanie
|
Tusia gratuluję
i zazdroszczę
|
|
|
|
#2361 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a chcesz z humorem czy cos poważnego i podniosłego bo jak z humorem to może: słuchajcie goście, ogłaszamy radośnie niech wszyscy pamiętają jak młodzi wychwalają drużbom w podzięce niech każdy klaśnie w ręce każdy więc krzyknie na cześć ich wypije i zaśpiewa od nowa: wiwat świadek i świadkowa!!! |
|
|
|
|
#2362 |
|
Raczkowanie
|
Tusia Mrożonko gratuluję najpiękniejszego dnia Waszego życia
i z niecierpliwością czekam na fotki![]() wesola84 też będę miała taki szal tylko z satyny- tak jak moja suknia, więc oczywiście polecam Wariate suknia zupełnie nie w moim stylu, ale to Tobie ma się podobać a biżuteria piękna
|
|
#2363 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to,co napisałaś całkiem fajne, tyle tylko że to bardziej na toast pasuje. Tekst, o który mi chodzi dostaną świadkowie wewnątrz tej karteczki. Nie zamierzamy tego czytać, tylko do ich wglądu ma być. Ciepłe podziękowania za konkretne kwestie będą 'na uszko' a te na kartce mają mieć charakter humorystyczny, krótki ale ze smakiem
|
|
#2364 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() MalaOlaa - niektore baleriny lepsze niz szpilki
|
|
|
|
|
#2365 |
|
Raczkowanie
|
Magnusia i Wisienka25:
Wybrałam ją głównie dlatego, że jest inna niż wszystkie w związku z tym, ze jestem raczej ostrożna co do wyborów, przymierzyłam kilka innych w różnych krojach i fasonach jedne były zdecydowanie nie dla mnie, inne całkiem ładnie leżały ale kiedy założyłam tę, wiedziałam że żadna inna. Na mnie wygląda nieco inaczej, karnację mam ciemniejszą i ciemne włosy (będą zwinięte w niski, skromny koczek) a kiedy dołoży się dodatki, mam nadzieję, że całość będzie ładnie wyglądać, bo szczerze mówiąc trochę mnie zmartwiły Wasze opinie ale teraz nie ma już odwrotu skoro się szyje, więc nie będę się głowić.Ma ktoś jeszcze jakieś pomysły dot. humorystycznej treści podziękowań dla świadków?
Zdawało mi się, ze widziałem kotecka. Dobze mi się zdawało... widziałem kotecka... ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/20120818580214.html Edytowane przez Wariate Czas edycji: 2012-04-23 o 16:50 |
|
|
|
#2366 | |||||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- Cytat:
dziekuje! ![]() ja przeczytalam i znalazlam milion bledow wybaczcie, pisalam w euforii![]() ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- Cytat:
Tusia chce jeszcze jeden slub!!!!! ![]() ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- Cytat:
oczywiscie sie pomylilam raz, bo sie zaplatalam w halke. taniec mam nagrany, wujek krecil. musze zdobyc nagranie ![]() ---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- Cytat:
dziękuję!---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- twoj tez bedzie super, zobaczysz ![]() ---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- Cytat:
|
|||||||||
|
|
|
#2367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Każda z nas ma inną skukienkę- gdybyśmy wszystkie miały taki sam gust to byśmy wyglądały wszystkie tak samo a salony by zbankrutowały ![]() ---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- Tusia- dawaj jakieś foty choćby z telefonu bo mnie aż skręca
|
|
|
|
|
#2368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Tusia wrzucaj fotki i pisz jak sie makijarzystka spisała bo już nie moge wytrzymać |
|
|
|
|
#2369 |
|
Raczkowanie
|
Nie znam Tusi ale jak tak czytałam jej opowieści to sama jestem ciekawa, jak wyglądała
|
#2370 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja np. źle bym się czuła w "księżniczce" ale wiele PMek wybiera taki model i świetnie w nich wyglądają, także najważniejsze żebyś Ty czuła się wyjątkowo
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:16.

kosztował jak widać na stronie 
cudownie, że jesteś szczęśliwa i że to był najpiękniejszy dzień w Twoim życiu!!!! My tu wszystkie kciuki trzymałyśmy aby się wszystko udało jak najlepiej. czekamy na foty!!
to tak jak u nas-TŻ ma 27, a ja 10

14. 07. 2012

Aukcja potrwa jeszcze jeden dzień, wiec muszę szybko się zdecydować.
a nie chcę tego wątku zaśmiecać szczegółami nie dotyczącymi bieżącego tematu.
a potrzebuję właściwie na już.