ślubujące w 2012:) - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-23, 09:54   #2341
malaOlaa
Raczkowanie

Dot.: ślubujące w 2012:)

Cytat:
Napisane przez wybOrOowa Pokaż wiadomość
majątku za niego nie zapłaciłam , więc jak się nie będzie nadawał to będzie na inne okazje kosztował jak widać na stronie http://www.jagna.pl/ava-740-big-bius...a-p-10290.html biały , niby nic specjalnego ale na duże cycki cięzko coś znaleźć
WybOrOowa ja tez wybralam bielizne firmy Ava tylko ze model 605. Lezy idealnie, bo u mnie w wielu sklepach maja bielizne tej firmy. Dla mnie tez ciezko bylo cos znalezc i mierzylam wiele modeli, a w Avie czuje sie fantastycznie. No i cena zacheca
malaOlaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 10:23   #2342
magnusia
Zakorzenienie

Tusia- super że się wszystko udało cudownie, że jesteś szczęśliwa i że to był najpiękniejszy dzień w Twoim życiu!!!! My tu wszystkie kciuki trzymałyśmy aby się wszystko udało jak najlepiej. czekamy na foty!!
WSZYSTKIEGO DOBREGO NA NOWEJ DRODZE MROŻONKI!!!!

malaOlaa- dlaczego nie wypada iść w balerinkach? Jak dla mnie nie ma to znaczenia- przecież białe ślubne też są na płaskich obcasach i ślubne baleriny też widziałam
magnusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 10:41   #2343
malaOlaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasioonya Pokaż wiadomość
Mój ma 26, a ja 10 - tak śmiesznie wyglądają nasze obrączki, gdy leżą obok siebie Oo
heheheh to tak jak u nas-TŻ ma 27, a ja 10 moja wchodzi w jego
ale moja to i tak duza bo zareczynowy mam 9

---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ----------

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;33717760]Wita Was MROŻONKA TUSIA!!!

Dziewczyny, 21 kwietnia to byl najpieknieszy dzien w moim zyciu!

Opisze po krótce relacje.
W piatek, 20 kwietnia, bylam u kolezanki, ktora robila mi pazur. Przedluzylo sie az do polnocy. Wrocilismy do domu po 24. Zanim usnelismy to byla 1, ale tak sie wiercilismy, ze ws sumie znem tego bym nie nazwala.
Sobota, 6 rano, wstalam. Spac nie moglam. Ogranelam jeszcze chate. O 9 fryzer, potem o 12 makijaz, w miedzyczasie przejechalalam juz li muzyna na sale, by sprawdzic, czy wsio ok. Spokoj do 15. Przyjechala swiadkowa, czas na ubieranie. W tym czasie tż pojechal z kierowaca po rodzicow. Gdy przyszli, bylam juz ubrana. Wszystkich zatkalo
Blogoslawienstwo bylo szybkie i na wesolo - czale szczęście. Ale tż się tak zestresował, że poszły 3 kieliszku wódki. Ja jeden wzięłem Potem jeszcze się popłakał...
Oczywiście słońce było piekne do czasu...wyjścia z domu. Jechaliśmy już w ulewie.
Na Zakrystii, czekając na księdza, powtarzaliśmy walca aby sie odstresować.
Marsz potem zagrał. Wchodzimy.
Byłam twarta, tż tez, ale głos mi się złamał. W tym momencie potem koleżanki powiedziały, że zaczęły plakakać... Ale się pozbierałam i poszłoTż nie móg mi z wrażenie upchać obraczki
Życzenia były w kościele, bo pogoda taka, że się nie dało inaczej.
Nie przyszła jedna osoba. Przyszli też wszyscy zaposzeni na ślub.

A wesele? Piękne. Pakiet tańczył od 5 rano. Pyszne jedzenie, świetna obsługa, tort znakomity. Byłam pod wrażenie! Każdy, kto odchodził, mówił, że wesele zaj......iste!

Jedyne co... Mój ojciec wyszedł z wesela po godzinie. Wychodząc z kościoła się pośliznął i chyba skręcił nogę, ale nie pojechał na dyżur, ale do domu. Bardzo mnie to zabolało, mam focha! Z tż się nie pożegnał nawet.

Wesele będę pamiętać do końca. Mam zdjęcia od znajomych. Na profesjonalne będzie trzeba poczekać...

Wróciliśmy wczoraj do domu o 9. Schowaliśmy jedzenie, które zostało z wesela, pozbieraliśmy wino, zliczyliśmy kasę, Żadnej pustej koperty

Kochane, nawet jak 28 będzie lało jak u mnie - to będzie cudownie

Jedziemu od USC złożyć papiery ślubne Wrzucę potem parę fot.[/QUOTE]

Gratuluję ciesze sie ze mimo nieciekawej pogody to byl najpiekniejszy dzien Waszego zycia i mam nadzieje ze juz do konca zycia bedziecie tak szczesliwi jak w dniu slubu

---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość

malaOlaa- dlaczego nie wypada iść w balerinkach? Jak dla mnie nie ma to znaczenia- przecież białe ślubne też są na płaskich obcasach i ślubne baleriny też widziałam

No wiem, wiem, ale na kilku innych forach uslyszalam, ze to beznadziejny pomysl, kto to widzial PM w balerinach, ze w dzien slubu trzeba wygladac odswietnie, a w balerinach to mozna na co dzien chodzic.
malaOlaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 11:20   #2344
ewula87
Rozeznanie

No cholera jasna! Tusia ja nie wierzę! Ty już jesteś mrożonka!!!:l ove:
Strasznie się cieszę, że był to najwspanialszy dzień Waszego życia! Kurcze jeśli mój TŻ się wzruszy w dniu naszego ślubu, to ja chyba będę ryczała jak bóbr!
Dawaj Kochana te zdjęcia bo zaraz mnie skręci chyba!!!
ewula87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 11:26   #2345
katushka
Raczkowanie

GG do katushka Wyślij wiadomość przez MSN do katushka

Tusiu jak czytałam Twoje streszczenie ze ślubu i wesela to aż mi ciarki przechodziły. Super że wszystko się udało i pogoda nawet nie zepsuła tego dnia!
Życzę Wam wszystkiego co najlepsze i duuuuuużoooooo szczęścia na nowej drodze życia!!

14. 07. 2012
katushka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 11:55   #2346
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Tusiu gratuluję i cieszę się, że wszystko się udało !

Czekam na dokładniejszy opis i fotorelację )

Mama Franka

JJJustynAAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 12:38   #2347
jojla
Zakorzenienie

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;33717760]Wita Was MROŻONKA TUSIA!!!

W piatek, 20 kwietnia, bylam u kolezanki, ktora robila mi pazur. Przedluzylo sie az do polnocy. Wrocilismy do domu po 24. Zanim usnelismy to byla 1, ale tak sie wiercilismy, ze ws sumie znem tego bym nie nazwala.
Sobota, 6 rano, wstalam. Spac nie moglam. Ogranelam jeszcze chate. O 9 fryzer, potem o 12 makijaz, w miedzyczasie przejechalalam juz li muzyna na sale, by sprawdzic, czy wsio ok. Spokoj do 15. Przyjechala swiadkowa, czas na ubieranie. W tym czasie tż pojechal z kierowaca po rodzicow. Gdy przyszli, bylam juz ubrana. Wszystkich zatkalo
Blogoslawienstwo bylo szybkie i na wesolo - czale szczęście. Ale tż się tak zestresował, że poszły 3 kieliszku wódki. Ja jeden wzięłem Potem jeszcze się popłakał...
Oczywiście słońce było piekne do czasu...wyjścia z domu. Jechaliśmy już w ulewie.
Byłam twarta, tż tez, ale głos mi się złamał. W tym momencie potem koleżanki powiedziały, że zaczęły plakakać... Ale się pozbierałam i poszłoTż nie móg mi z wrażenie upchać obraczki

A wesele? Piękne. Pakiet tańczył od 5 rano. Pyszne jedzenie, świetna obsługa, tort znakomity. Byłam pod wrażenie! Każdy, kto odchodził, mówił, że wesele zaj......iste!

Jedyne co... Mój ojciec wyszedł z wesela po godzinie. Wychodząc z kościoła się pośliznął i chyba skręcił nogę, ale nie pojechał na dyżur, ale do domu. Bardzo mnie to zabolało, mam focha! Z tż się nie pożegnał nawet.

Wesele będę pamiętać do końca. Mam zdjęcia od znajomych. Na profesjonalne będzie trzeba poczekać...

Wróciliśmy wczoraj do domu o 9. Schowaliśmy jedzenie, które zostało z wesela, pozbieraliśmy wino, zliczyliśmy kasę, Żadnej pustej koperty

Cześć Mrożonko Ale super relacja, łezka mi się w oku zakręciła. Super, że wszystko się udało

Raz jeszcze wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia

Czekamy na foty

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 14:04   #2348
mayeczka87
Rozeznanie

TUSIAMAR - Wszystkiego najlepszego! Super relacja! Czekamy na zdjęcia Żonko

Ćwiczę!! 1.12.2012

15.10.2008 12.12.2010 Zaręczyny 07.07.2012 Ślub

mayeczka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 14:22   #2349
justiii87
Zakorzenienie

Dziewczyny na zdjęcia to My trochę się naczekamy bo Tusia ma już męża i będzie więcej czasu spędzać na przytulankach (z mężem) niż na forum Trzeba jej wybaczyć
justiii87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 14:49   #2350
Wariate
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez niki19 Pokaż wiadomość
Witaj Pochwal się sukienką jeśli masz zdjęcia
Przepraszam, ze tak późno, ale zagoniona jestem strasznie ostatnio. Sukienka jest w trakcie szycia ostatnia przymiarka w czerwcu, odbiór w lipcu. Więc zdjęć 'swojej na sobie' jeszcze nie mam, za to będzie dokładnie taka jak na tym zdjęciu. Zmiany drobiazgów, to: nieprzezroczysty gorset (bo tutaj jest) i dodatki, których tutaj nie ma tj. rękawiczki (przezroczyste z delikatną koronką przy palcu (taką samą, z jakiej zrobiony jest gorset), welon dłuuugaśny (zaczepiany na paluszek przy tańcu) i bolerko (do kościoła). Biżuteria: perły słodkowodne na srebrnych zapięciach. Wyglądają ładniej na żywo niż na zdjęciu. Kolor maja bardziej mleczny a żyłki są przezroczyste, na ciele niemal niewidoczne. Efekt: wyglądają, jakby się perełki rozsypały na skórze
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Agora 29-28.jpg (60,6 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg perły.jpg (25,1 KB, 15 załadowań)

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20120818580214.html

Edytowane przez Wariate
Czas edycji: 2012-04-23 o 15:06
Wariate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 15:03   #2351
Alejka13
Zadomowienie

Gratulujemy Tusiaczku! I czekamy na fotki
Alejka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 15:12   #2352
Wariate
Raczkowanie

Ależ Ci zazdroszczę oczywiście tak pozytywnie. Czekam z niecierpliwością, jak i pozostałe dziewczyny na foto-relację. WSZYSTKIEGO WSZYSTKIEGO NAJ NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA

---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ----------

Cytat:
Napisane przez sara1988 Pokaż wiadomość
Tusia, gratulacje!!!
Dziewczyny, a tak z innej beczki, zamawiala ktoras z was buty ze strony bialebuty.pl? Jestescie zadowolone? Bo moje poszukiwania bucikow okazaly sie bezskuteczne i zastanawiam sie nad zamowieniem wlasnie z tej stronki.
Strony, która podałaś nie znam, ale zamawiałam buty na wymiar i.... szczerze polecam Moje są z firmy: KOZDRA. Szyją buty taneczne. Mega wygodne i pewne, bo tylko na Twoją stopę idealne. Rozchodzić odrobinę trzeba, jak każde, ale nie ma porównania z jakością, szczególnie jeśli mas się nietypową stopę jak np. ja (chudą u długą). Duży plus za to, że po ślubie zwykle nie ma co zrobić z butami ślubnymi a u Kozdry przynosi się je, wybiera kolor i farbują tak, że pozostają Ci sentymentalne ale i wygodne buty dlatego ja wybierałam takie, które po przefarbowaniu będą wyglądały jak klasyczne, koktajlowe czarne szpilki (za przefarbowania 50 zł i ok 2 tyg czekania) - można też zmienić obcas np. na wyższy jak do ślubu wybierzesz niższy z rozsądku (wtedy dopłata razem z farbowaniem 70 zł)

Stary 2012-04-23, 15:22   #2353
wybOrOowa
Rozeznanie

GG do wybOrOowa

Cytat:
Napisane przez kasioonya Pokaż wiadomość
wybOrOowa gratulacje, że przeżyłaś tę "rodzinną" wyprawę fajnie, że TŻ liczył się głównie z Twoim zdaniem i nie uległ mamusi! zuch Chłopak
dzięki , chociaż mógłby być ciutkę bardziej stanowczy ale i chwała mu za to , wiem że nie bardzo chciał jej przykrość robić bo po ostatnim ryczała chyba z własnej głupoty albo cóż ...mi też przykro że jego mamusia nie potrafi zdać się na mnie .
Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
Wielkie gratulacje za cierpliwość całą procesja z Wami szła na te zakupy... a mogłabyś wrzucić zdjęcie zakupionego garniaka albo wytłumaczyć mi czym różni sie garnitur smokingowy od zwykłego? I byłabym Ci wdzieczna jakbyś napisała gdzie byliście na zakupach i ile zapłaciliście
zdjęć nie mam bo nawet nie miałam kiedy zrobić , biegałam za dzieckkiem które już zmęczone było .Kupiliśmy na Al.Jana Pawła w Salonie Abiu tam też i ja kupowałam kieckę . za całość buty ,muchę , pas, spodnie ,szelki , spinki ,koszulę skarpety i garnitur smokingowy 2141zł.
Cytat:
Napisane przez wesola84 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam gorącą prośbę - znalazłam na allegro szal z tiulu w kuszącej cenie. Pomóżcie - napiszcie czy Waszym zdaniem będzie pasował do mojej sukni Aukcja potrwa jeszcze jeden dzień, wiec muszę szybko się zdecydować.
W załączniku moja suknia i ten szal. On jest bez tej broszki, samemu dobiera się ewentualną broszkę.
bierz , też o takim pomyślę
Cytat:
Napisane przez magalska Pokaż wiadomość
Proszę powiedz gdzie w Warszawie kupiłaś garnitur smokingowy? Bo rozumiem że nie masz na myśli smokingu (bo czasem niektórzy to mylą), tylko garnitur smokingowy. My sie za tydzień do Wawy wybieramy na zakupy - może jeszcze jakieś sklepy polecisz? i tez proszę o zdjęcia, a i jeszcze pytanko czy od reki dostaliście garniak czy jeszcze na jakies poprawki będzie umówiony Twoj TŻ?

oto zdjęcie garnituru smokingowegoZałącznik 4636602
oczywiście garnitur smokingowy , na początku napiszę że my nie od ręki dlatego że mój tż ma specyficzną budowę i nie typową dlatego małe poprawki są niezbędne i konieczne dlatego nie od ręki .i marynarkę muszą na dole zwęzić i spodnie delikatnie w pasie , po majówce ma przymiarkę ...a tak można od ręki jeśli wszystko ok 8)
kupiliśmy w Al.Jana Pawła II salon Abiu i był tańszy niż identyczny przymierzany w salonie Tylko Ona .

Super nasza Mrożonko że wszystko było pięknie i wszystko było fantastyczne
a jak Wasz pierwszy taniec ?
no i musiało być za☠☠☠iste skoro wszyscy się bawili do 5

ps.zachowanie taty dziwne i faktycznie przykro w takim dniu bo mógł po prostu siedzieć ,no ale trudno. To on stracił taki piękny dzień z nie Wy no i cieszę się że ulewa nie zepsuła Wam tego dnia .
wzruszająca opowieść
Stary 2012-04-23, 15:26   #2354
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wariate Pokaż wiadomość
Strony, która podałaś nie znam, ale zamawiałam buty na wymiar i.... szczerze polecam Moje są z firmy: KOZDRA. Szyją buty taneczne. Mega wygodne i pewne, bo tylko na Twoją stopę idealne. Rozchodzić odrobinę trzeba, jak każde, ale nie ma porównania z jakością, szczególnie jeśli mas się nietypową stopę jak np. ja (chudą u długą). Duży plus za to, że po ślubie zwykle nie ma co zrobić z butami ślubnymi a u Kozdry przynosi się je, wybiera kolor i farbują tak, że pozostają Ci sentymentalne ale i wygodne buty dlatego ja wybierałam takie, które po przefarbowaniu będą wyglądały jak klasyczne, koktajlowe czarne szpilki (za przefarbowania 50 zł i ok 2 tyg czekania) - można też zmienić obcas np. na wyższy jak do ślubu wybierzesz niższy z rozsądku (wtedy dopłata razem z farbowaniem 70 zł)
Twoja suknia robi wrażenie a możesz napisać gdzie zamawiałaś swoje buty?

Tusia gratulacje WIEEEEEEEELKIE !!!!!!!!! Niech cale Wasze wspólne życie będzie tak piękne jak miniona sobota
Czekamy na zdjęcia oczywiście
A ja kupiłam dziś stanik do wszycia w suknie i bawełniane figi gdyby mi było nie wygodnie w koronkowym komplecie od Tża i przyszła mi sukieneczka z jung shop (jest do poprawki ale nie skreślam jej jeszcze więc może poprawinową sukienkę mogę odhaczyć)
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 15:57   #2355
Wariate
Raczkowanie

Pradip: buty zmawiałam w salonie KOZDRY (konkretnie we Wrocławiu, ale swoje punkty ma w całej Polsce zapewne, wystarczy wpisać nazwisko w google i wysypuje się mnóstwo tego typu stron). I od razu mówię, że na jego stronie są zdjęcia ale buciki 'na żywo' wyglądają o niebo lepiej a i wszystkich nie ma w galerii internetowej więc lepiej się wybrać po prostu osobiście.

---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

Dziewczyny, mam prośbę wiem, że to nie ten wątek, ale gdybyście zerknęły na: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post33726808 'podziękowania dla świadków' i pomogły mi w tej kwestii, byłabym bardzo wdzięczna, bo zaczynam się poddawać a nie chcę tego wątku zaśmiecać szczegółami nie dotyczącymi bieżącego tematu.

Stary 2012-04-23, 16:12   #2356
wybOrOowa
Rozeznanie

GG do wybOrOowa

Cytat:
Wielkie gratulacje za cierpliwość całą procesja z Wami szła na te zakupy... a mogłabyś wrzucić zdjęcie zakupionego garniaka albo wytłumaczyć mi czym różni sie garnitur smokingowy od zwykłego? I byłabym Ci wdzieczna jakbyś napisała gdzie byliście na zakupach i ile zapłaciliście
porównaj te dwa zdjęcia 1. zwykły garnitur http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...9QEwAQ&dur=240
2.garnitur smokingowy http://www.google.pl/imgres?q=garnit...,r:12,s:0,i:90

do smokingowego są specjalne koszule pod które przeważnie zakłada się muchę i pas bądź musznik ale już tak dobrze jak dla mnie to nie wygląda , smokingowy ma inne te poły niż zwykły garnitur , do zwykłego przeważnie zakłada się kamizelkę i krawat lub musznik , każdy z nich ma inny krój i każdy pasuje do innej figury , dla mojego tż pasuje tylko smokingowy bo chudzina to on nie jest i elegancko go wyszczupla .
koszula smokingowa ma chyba 4 czy 5 guziczków takich eleganckich reszty nie widać bo pas albo bez pasa można to troszkę inną koszulę i koszule też każda inna, inna jest do muchy http://www.google.pl/imgres?q=koszul...r:1,s:46,i:172 a inna do krawacika tzn inny typ kołnierzyka
Cytat:
Napisane przez malaOlaa Pokaż wiadomość
WybOrOowa ja tez wybralam bielizne firmy Ava tylko ze model 605. Lezy idealnie, bo u mnie w wielu sklepach maja bielizne tej firmy. Dla mnie tez ciezko bylo cos znalezc i mierzylam wiele modeli, a w Avie czuje sie fantastycznie. No i cena zacheca
też mi się ten podobał ale nie ma mojego rozmiaru więc dlatego inny wybrałam .Ceny mają super , dobrze że udało Ci się kupić
Cytat:
Sukienka jest w trakcie szycia ostatnia przymiarka w czerwcu, odbiór w lipcu. Więc zdjęć 'swojej na sobie' jeszcze nie mam, za to będzie dokładnie taka jak na tym zdjęciu.
piękna suknia
Stary 2012-04-23, 16:13   #2357
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Pradip: buty zmawiałam w salonie KOZDRY (konkretnie we Wrocławiu, ale swoje punkty ma w całej Polsce zapewne, wystarczy wpisać nazwisko w google i wysypuje się mnóstwo tego typu stron). I od razu mówię, że na jego stronie są zdjęcia ale buciki 'na żywo' wyglądają o niebo lepiej a i wszystkich nie ma w galerii internetowej więc lepiej się wybrać po prostu osobiście.

---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

Dziewczyny, mam prośbę wiem, że to nie ten wątek, ale gdybyście zerknęły na: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post33726808 'podziękowania dla świadków' i pomogły mi w tej kwestii, byłabym bardzo wdzięczna, bo zaczynam się poddawać a nie chcę tego wątku zaśmiecać szczegółami nie dotyczącymi bieżącego tematu.
Dzięki za odpowiedz. Ja dla świadków planuję antyramę z ich zdjęciem i podziękowaniami za to w czym nam pomagają tak od siebie bez żadnych wierszy więc ciężko jest mi coś Ci podpowiedzieć...
Stary 2012-04-23, 16:21   #2358
Wariate
Raczkowanie

Cytat:
piękna suknia
Dziękuję wymarzona, niestety modelką nie jestem i pewnie 'tak' wyglądać nie będę, ale i tak nie mogę się doczekać już kiedy ją założę

---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ----------

Cytat:
Dzięki za odpowiedz. Ja dla świadków planuję antyramę z ich zdjęciem i podziękowaniami za to w czym nam pomagają tak od siebie bez żadnych wierszy więc ciężko jest mi coś Ci podpowiedzieć...
W tamtym wątku jest na końcu zdjęcie 'tego' co ja planuję dać. Tyle tylko, że coś wypada wpisać do środka a ja chciałabym coś lekkiego i za nic w świecie nie mogę nic wydłubać z własnej głowy a potrzebuję właściwie na już.

Stary 2012-04-23, 16:22   #2359
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Przepraszam, ze tak późno, ale zagoniona jestem strasznie ostatnio. Sukienka jest w trakcie szycia ostatnia przymiarka w czerwcu, odbiór w lipcu. Więc zdjęć 'swojej na sobie' jeszcze nie mam, za to będzie dokładnie taka jak na tym zdjęciu. Zmiany drobiazgów, to: nieprzezroczysty gorset (bo tutaj jest) i dodatki, których tutaj nie ma tj. rękawiczki (przezroczyste z delikatną koronką przy palcu (taką samą, z jakiej zrobiony jest gorset), welon dłuuugaśny (zaczepiany na paluszek przy tańcu) i bolerko (do kościoła). Biżuteria: perły słodkowodne na srebrnych zapięciach. Wyglądają ładniej na żywo niż na zdjęciu. Kolor maja bardziej mleczny a żyłki są przezroczyste, na ciele niemal niewidoczne. Efekt: wyglądają, jakby się perełki rozsypały na skórze
sukienka totalnie nie w moim stylu ale co tam najważniejsze że Tobie się podoba a jak się w niej czujesz wyjątkowo to dobrze, że taką wybrałaś Perełki śliczne
Stary 2012-04-23, 16:28   #2360
XxMartaxX
Raczkowanie

Tusia gratuluję i zazdroszczę
XxMartaxX jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 16:32   #2361
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:

W tamtym wątku jest na końcu zdjęcie 'tego' co ja planuję dać. Tyle tylko, że coś wypada wpisać do środka a ja chciałabym coś lekkiego i za nic w świecie nie mogę nic wydłubać z własnej głowy a potrzebuję właściwie na już.

a chcesz z humorem czy cos poważnego i podniosłego bo jak z humorem to może:

słuchajcie goście, ogłaszamy radośnie
niech wszyscy pamiętają jak młodzi wychwalają
drużbom w podzięce niech każdy klaśnie w ręce
każdy więc krzyknie na cześć ich wypije
i zaśpiewa od nowa:
wiwat świadek i świadkowa!!!
Stary 2012-04-23, 16:43   #2362
wisienka25
Raczkowanie

Tusia Mrożonko gratuluję najpiękniejszego dnia Waszego życia i z niecierpliwością czekam na fotki

wesola84 też będę miała taki szal tylko z satyny- tak jak moja suknia, więc oczywiście polecam

Wariate suknia zupełnie nie w moim stylu, ale to Tobie ma się podobać a biżuteria piękna
Stary 2012-04-23, 16:44   #2363
Wariate
Raczkowanie

Cytat:
a chcesz z humorem czy cos poważnego i podniosłego bo jak z humorem to może:

słuchajcie goście, ogłaszamy radośnie
niech wszyscy pamiętają jak młodzi wychwalają
drużbom w podzięce niech każdy klaśnie w ręce
każdy więc krzyknie na cześć ich wypije
i zaśpiewa od nowa:
wiwat świadek i świadkowa!!!
Właśnie na wesoło to,co napisałaś całkiem fajne, tyle tylko że to bardziej na toast pasuje. Tekst, o który mi chodzi dostaną świadkowie wewnątrz tej karteczki. Nie zamierzamy tego czytać, tylko do ich wglądu ma być. Ciepłe podziękowania za konkretne kwestie będą 'na uszko' a te na kartce mają mieć charakter humorystyczny, krótki ale ze smakiem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg podzię.jpg (86,8 KB, 21 załadowań)

Stary 2012-04-23, 16:48   #2364
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592
Konto usunięte

Cytat:
Tusia- super że się wszystko udało cudownie, że jesteś szczęśliwa i że to był najpiękniejszy dzień w Twoim życiu!!!! My tu wszystkie kciuki trzymałyśmy aby się wszystko udało jak najlepiej. czekamy na foty!!
WSZYSTKIEGO DOBREGO NA NOWEJ DRODZE MROŻONKI!!!!

Mrożonka dziękuje

MalaOlaa - niektore baleriny lepsze niz szpilki
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 16:48   #2365
Wariate
Raczkowanie

Magnusia i Wisienka25:
Wybrałam ją głównie dlatego, że jest inna niż wszystkie w związku z tym, ze jestem raczej ostrożna co do wyborów, przymierzyłam kilka innych w różnych krojach i fasonach jedne były zdecydowanie nie dla mnie, inne całkiem ładnie leżały ale kiedy założyłam tę, wiedziałam że żadna inna. Na mnie wygląda nieco inaczej, karnację mam ciemniejszą i ciemne włosy (będą zwinięte w niski, skromny koczek) a kiedy dołoży się dodatki, mam nadzieję, że całość będzie ładnie wyglądać, bo szczerze mówiąc trochę mnie zmartwiły Wasze opinie ale teraz nie ma już odwrotu skoro się szyje, więc nie będę się głowić.

Ma ktoś jeszcze jakieś pomysły dot. humorystycznej treści podziękowań dla świadków?

Edytowane przez Wariate
Czas edycji: 2012-04-23 o 16:50
Stary 2012-04-23, 16:57   #2366
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ewula87 Pokaż wiadomość
No cholera jasna! Tusia ja nie wierzę! Ty już jesteś mrożonka!!!:l ove:
Strasznie się cieszę, że był to najwspanialszy dzień Waszego życia! Kurcze jeśli mój TŻ się wzruszy w dniu naszego ślubu, to ja chyba będę ryczała jak bóbr!
Dawaj Kochana te zdjęcia bo zaraz mnie skręci chyba!!!
jaka szkoda, ze to już

---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ----------

Cytat:
Napisane przez katushka Pokaż wiadomość
Tusiu jak czytałam Twoje streszczenie ze ślubu i wesela to aż mi ciarki przechodziły. Super że wszystko się udało i pogoda nawet nie zepsuła tego dnia!
Życzę Wam wszystkiego co najlepsze i duuuuuużoooooo szczęścia na nowej drodze życia!!

dziekuje!
ja przeczytalam i znalazlam milion bledow wybaczcie, pisalam w euforii

---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ----------

Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA Pokaż wiadomość
Tusiu gratuluję i cieszę się, że wszystko się udało !

Czekam na dokładniejszy opis i fotorelację )
dziekuje, postaram sie cos wrzucic.

---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ----------

Cytat:
Napisane przez jojla Pokaż wiadomość
Cześć Mrożonko Ale super relacja, łezka mi się w oku zakręciła. Super, że wszystko się udało

Raz jeszcze wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia

Czekamy na foty
dziękuję!!

---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ----------

Cytat:
Napisane przez mayeczka87 Pokaż wiadomość
TUSIAMAR - Wszystkiego najlepszego! Super relacja! Czekamy na zdjęcia Żonko
dziekuje!!

---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ----------

Cytat:
Napisane przez justiii87 Pokaż wiadomość
Dziewczyny na zdjęcia to My trochę się naczekamy bo Tusia ma już męża i będzie więcej czasu spędzać na przytulankach (z mężem) niż na forum Trzeba jej wybaczyć

Tusia chce jeszcze jeden slub!!!!!

---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ----------

Cytat:

Super nasza Mrożonko że wszystko było pięknie i wszystko było fantastyczne
a jak Wasz pierwszy taniec ?
no i musiało być za☠☠☠iste skoro wszyscy się bawili do 5
taniec super!
oczywiscie sie pomylilam raz, bo sie zaplatalam w halke.
taniec mam nagrany, wujek krecil. musze zdobyc nagranie

---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ----------

Cytat:

Tusia gratulacje WIEEEEEEEELKIE !!!!!!!!! Niech cale Wasze wspólne życie będzie tak piękne jak miniona sobota
)
oj tak tak dziękuję!

---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ----------

Cytat:
Napisane przez XxMartaxX Pokaż wiadomość
Tusia gratuluję i zazdroszczę

twoj tez bedzie super, zobaczysz

---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ----------

Cytat:
Napisane przez wisienka25 Pokaż wiadomość
Tusia Mrożonko gratuluję najpiękniejszego dnia Waszego życia i z niecierpliwością czekam na fotki
dziekuję!
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 17:00   #2367
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Magnusia i Wisienka25:
Wybrałam ją głównie dlatego, że jest inna niż wszystkie w związku z tym, ze jestem raczej ostrożna co do wyborów, przymierzyłam kilka innych w różnych krojach i fasonach jedne były zdecydowanie nie dla mnie, inne całkiem ładnie leżały ale kiedy założyłam tę, wiedziałam że żadna inna. Na mnie wygląda nieco inaczej, karnację mam ciemniejszą i ciemne włosy (będą zwinięte w niski, skromny koczek) a kiedy dołoży się dodatki, mam nadzieję, że całość będzie ładnie wyglądać, bo szczerze mówiąc trochę mnie zmartwiły Wasze opinie ale teraz nie ma już odwrotu skoro się szyje, więc nie będę się głowić.
Kochana Ty się nie sugeruj naszymi opiniami, każda z nas ma inny gust i każda z nas w czym innym wygląda dobrze. Tak jak pisałam- najważniejsze, że Tobie się podoba i że się w niej czujesz wyjątkowo. Skoro jak ją przymierzyłaś to poczulaś że to TA to nie ma co się zastanawiać Każda z nas ma inną skukienkę- gdybyśmy wszystkie miały taki sam gust to byśmy wyglądały wszystkie tak samo a salony by zbankrutowały

---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ----------

Tusia- dawaj jakieś foty choćby z telefonu bo mnie aż skręca
Stary 2012-04-23, 17:11   #2368
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Magnusia i Wisienka25:
Nie masz o co się martwić Twoje zdanie i samopoczucie jest najważniejsze ja na taką suknie bym sie nie zdecydowała bo bym się czuła źle ale dla mnie jest śliczna i zazdroszczę PM z takimi odważnymi sukniami (mi strasznie podobają sie te "pieżaste" z mega rozporkiem) sama będe miała suknię z satyny która dla wielu dziewczyn jest okropna a dla mnie będzie najpiękniejsza (mam nadzieje )
Tusia wrzucaj fotki i pisz jak sie makijarzystka spisała bo już nie moge wytrzymać
Stary 2012-04-23, 17:24   #2369
Wariate
Raczkowanie

Nie znam Tusi ale jak tak czytałam jej opowieści to sama jestem ciekawa, jak wyglądała

Stary 2012-04-23, 17:25   #2370
wisienka25
Raczkowanie

Cytat:
Magnusia i Wisienka25:

Ma ktoś jeszcze jakieś pomysły dot. humorystycznej treści podziękowań dla świadków?
Nie sugeruj się naszymi opiniami. Napisałam, że nie jest w moim stylu, bo ja lubię proste i skromne suknie, ale każdy ma inny gust Ja np. źle bym się czuła w "księżniczce" ale wiele PMek wybiera taki model i świetnie w nich wyglądają, także najważniejsze żebyś Ty czuła się wyjątkowo

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości