|
|
#2371 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: ślubujące w 2012:)
Tuś...rozplynelam sie przez Ciebie
![]() do mojego slubu rowne dwa miesiace,a ja chce juz po przeczytaniu Twoich relacji dolaczam sie do oczekujacych na zdjecia |
|
|
|
#2372 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#2373 | |
|
Raczkowanie
|
No właśnie to nie jest suknia a'la 'princesska' bo chyba z taką jest mylona. Jest z gładkiej organtyny. Dziękuję za dobre słowo, na tym etapie w każdej kwestii jestem w stanie mieć już wątpliwości (poza Panem Młodym ;P) a co będzie tuż przed ślubem aż strach pomyśleć.
---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- Cytat:
|
|
#2374 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#2375 |
|
Rozeznanie
|
No i poryczałam się, czytając relację Tusi
Bardzo się cieszę, że wszystko tak pięknie się udało - niech piękne emocje, które grają w Waszych serduchach przez ostatnie dni towarzyszą Wam do końca świata i jeden dzień dłużej! Oczywiście dołączam się do niecierpliwych oczekiwań na foteczki Ja załatwiłam dziś 3 sprawy - odebrałam obrączki z grawerowania, zamówiłam tort i kupiłam 60l Coca-Coli (swoją drogą polecam promocję w Biedronie). Wariate niestety nie mam zdolności poetyckich, ale myślę, że skoro Ty ani Twój Mężczyzna też macie problem z ułożeniem jakiegoś wierszyka, to może lepszym pomysłem będzie napisanie czegoś po prostu z głowy, z serca - takiego Waszego i specjalnie dla nich... Swoją drogą za chęć złożenia specjalnych podziękowań Świadkom. My też zamierzamy podziękować naszym, ale raczej zrobimy to na osobności - raczej nie czuliby się dobrze przy bardziej "widowiskowych" podziękowaniach. Ale Wy znacie Waszych Świadków najlepiej i będziecie wiedzieć, co może im się spodobać
Zapracowany Paidos Agogos ex-Damonowa Aparatka 17.12.2010 - 28.05.2012 Znalazłam Męża: 05.08.2004 r. Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r. Et si tu n'existais pas J'essaierais d'inventer l'amour... Edytowane przez kasioonya Czas edycji: 2012-04-23 o 17:40 |
|
|
|
#2376 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj nic nie mówcie o wątpliwościach ja już powoli spać po nocach nie mogę bo cały czas myślę o wszystkim i wydaje mi się, że coś nie tak, że cos mogłam inaczej załatwić itp... nie wiem ile gości przyjdzie bo do tej pory potwierdziła może 1/5 więc nie wiem ile podziękowań kupić eh.... ---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- Cytat:
za postępy pokazać mi tu obrączki natychmiast a tak swoją drogą co masz wygrawerowane (o ile to nie tajemnica)? wogóle Dziewczynki co macie na obrączkachMy mamy imię i datę, zastanawialiśmy się nad czymś innym ale to nam się jakoś najlepsze wydało. Poza tym TŻ stwierdził "data musi być bo jakbym zapomniał to byś mnie ze skóry obdarła"
|
||
|
|
|
#2377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Robi butki na zamówienie?
|
|
#2378 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bo rozumiem, że taka ilość to zakupy stricte weselne(?)Ws. podziękowań: chyba na tym właśnie będzie musiało stanąć na kilku słowach od nas. Nie będą to widowiskowe podziękowania. Chcieliśmy im podziękować na początku przyjęcia weselnego, może po obiedzie, bez mikrofonu i całej rzeszy gości wpatrzonych w nich ale chciałam, żeby to było coś więcej niż same słowa. Coś, co po latach będą mogli odkurzyć i się uśmiechnąć (jeden i drugi świadek to nasze rodzeństwo).---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- Cytat:
My mamy na obrączkach jedno zdanie podzielone na pół. Początek ma TŻ a drugą połowę mam ja. Trochę zmodyfikowany pod nas cytat (wybierał TŻ): On: Tam skarb Twój... Ja: ...gdzie serce Twoje (jego obrączka jest gładka, moja ma 3 maleńkie brylanciki - wzór z aparta).
|
|
#2379 |
|
Zakorzenienie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;33717760]Wita Was MROŻONKA TUSIA!!!
![]() Dziewczyny, 21 kwietnia to byl najpieknieszy dzien w moim zyciu! ![]() Opisze po krótce relacje. W piatek, 20 kwietnia, bylam u kolezanki, ktora robila mi pazur. Przedluzylo sie az do polnocy. Wrocilismy do domu po 24. Zanim usnelismy to byla 1, ale tak sie wiercilismy, ze ws sumie znem tego bym nie nazwala. Sobota, 6 rano, wstalam. Spac nie moglam. Ogranelam jeszcze chate. O 9 fryzer, potem o 12 makijaz, w miedzyczasie przejechalalam juz li muzyna na sale, by sprawdzic, czy wsio ok. Spokoj do 15. Przyjechala swiadkowa, czas na ubieranie. W tym czasie tż pojechal z kierowaca po rodzicow. Gdy przyszli, bylam juz ubrana. Wszystkich zatkalo ![]() Blogoslawienstwo bylo szybkie i na wesolo - czale szczęście. Ale tż się tak zestresował, że poszły 3 kieliszku wódki. Ja jeden wzięłem Potem jeszcze się popłakał...Oczywiście słońce było piekne do czasu...wyjścia z domu. Jechaliśmy już w ulewie. Na Zakrystii, czekając na księdza, powtarzaliśmy walca aby sie odstresować. Marsz potem zagrał. Wchodzimy. Byłam twarta, tż tez, ale głos mi się złamał. W tym momencie potem koleżanki powiedziały, że zaczęły plakakać... Ale się pozbierałam i poszło Tż nie móg mi z wrażenie upchać obraczki![]() Życzenia były w kościele, bo pogoda taka, że się nie dało inaczej. Nie przyszła jedna osoba. Przyszli też wszyscy zaposzeni na ślub. A wesele? Piękne. Pakiet tańczył od 5 rano. Pyszne jedzenie, świetna obsługa, tort znakomity. Byłam pod wrażenie! Każdy, kto odchodził, mówił, że wesele zaj......iste! Jedyne co... Mój ojciec wyszedł z wesela po godzinie. Wychodząc z kościoła się pośliznął i chyba skręcił nogę, ale nie pojechał na dyżur, ale do domu. Bardzo mnie to zabolało, mam focha! Z tż się nie pożegnał nawet. Wesele będę pamiętać do końca. Mam zdjęcia od znajomych. Na profesjonalne będzie trzeba poczekać... Wróciliśmy wczoraj do domu o 9. Schowaliśmy jedzenie, które zostało z wesela, pozbieraliśmy wino, zliczyliśmy kasę, Żadnej pustej koperty Kochane, nawet jak 28 będzie lało jak u mnie - to będzie cudownie ![]() Jedziemu od USC złożyć papiery ślubne Wrzucę potem parę fot.[/QUOTE]No to super że się wszytsko udało!!! GRATULUJĘ!!!!! i czekamy na fotki! no chyba, że już są a do tej wiad. nie dszłam jeszcze
|
#2380 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Grawer nie jest tajemnicą, bo i nie jest niczym wyjątkowym - nasze imiona i data ślubu. TŻ miał pomysł wygrawerowania "Po życia kres...", ale podobnie jak Twój uznał, że data będzie praktyczniejsza na starość Nagimnastykowałam się przy robieniu fotek, ale żadna nie uchwyciła dokładnie grawerki, więc wrzucam to, co się udało. Przy okazji pokazuję moją podstołową baterię kokakolową EDIT: Ojojoj, ale mam brudną klawiaturkę Idę się wstydzić do kąta
Zapracowany Paidos Agogos ex-Damonowa Aparatka 17.12.2010 - 28.05.2012 Znalazłam Męża: 05.08.2004 r. Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r. Et si tu n'existais pas J'essaierais d'inventer l'amour... Edytowane przez kasioonya Czas edycji: 2012-04-23 o 18:09 |
|
|
|
|
#2381 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W środę z kolei kupuję soki w Realu - cena 1,50zł/l. Romantyczny ten Wasz grawer Cytat:
|
|
#2382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my dopiero 4 maja jedziemy oblukać (i mam nadzieję) wybrać już jakies
|
|
#2383 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
my robiliśmy u jubilera, ale teraz sporo firm ma taki wzór w ofercie. już chyba kiedyś o tym mówiłam, ale nie zaszkodzi powtórzyć - polecam przejrzeć ofertę firm: Swepol, Stelmach, Łazur, Złoty Skorpion
|
|
#2384 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo lubię prostotę- klasyka jest najlepsza.My będziemy mieć podobne z tym, że takie okrągłe, bez takiego fazowania jak Wasze. Czekamy teraz aż dadzą cynk od jubilera że sa już do odbioru- mam nadzieję, że będą pasować ![]() ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- Cytat:
no właśnie ja tez się zastanawiam czy nie wziąć od razu takich z bilecikiem. W pierwotnej wersji miały byc winietki (pod motyw zaproszeń) i podziękowania osobno ale teraz sama nie wiem (czyżbym gdzieś już nie pisała o wątpliwościach? )masz już jakieś upatrzone te podziękowania? |
||
|
|
|
#2385 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
my też zastanawialiśmy się nad zupełnie prostymi, ale to fazowanie dodaje jednak nieco wyjątkowości tym obrączkom i ładnie odbija promienie światła. mieliśmy je już w listopadzie daliśmy 10g złota, a za robociznę zapłaciliśmy 300 albo 350zł. jestem zadowolona dziewczynki wpadła mi wczoraj w oko jedna fryzura - fotki w załącznikach. bardzo mi się podoba, choć raczej nie uczeszę się tak na ślub, bo nie chcę zbyt przesłodzić swojego wizerunku i chyba raczej postawię na jakieś proste, gładkie upięcie. ale może którejś z Was się spodoba i przyda
|
|
#2386 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
My będziemy mieć takie nasze 3 literki które tylko nam mówią wszystko i datęCytat:
kasioonya Ty chyba jakiś Pudzian jesteś jak to wszystko zatachałaś?!? pochwal się upatrzonymi winietkami/podziękowaniami |
|||
|
|
|
#2387 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale nie na obrączkach. Cytat:
Czy jestem Pudzianem? Bywam Ale tak na co dzień, to moja waga waha się między papierową a muszą Ja winietki będę robiła raczej samodzielnie będą to zielone listki dołączone albo do zielonych jabłuszek/pomarańczy, albo do pomarańczowych lizaków deseniowych (http://wolewygodniej.pl/558522_LIZAK...STRA-JASLO.jpg). listki mają być podwójne i na jednym będzie imię i nazwisko, a na drugim tekst: Za przybycie dziękujemy, owocami/słodkościami częstujemy! Kasia i Adaś 07.06.2012r. Ale to na razie projekt, może coś mi się jeszcze odmieni Podziękowań dla gości nie robimy - zamierzamy "na odchodne" rozdawać ciasto. A dla rodziców i świadków jeszcze nie ustaliliśmy, choć mamy pewne pomysły Teraz się już żegnam, bo muszę troszkę popracować i zorientować się jakie będę jutro moje obowiązki jako obserwatora egzaminu gimnazjalnego (mój pierwszy raz). Zajrzę wieczorkiem, bo liczę na fotki Tusi
|
|
#2388 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() wesola84 również dziękuje za te słowa, właśnie o kupno drogiej zabawki się wkurzyłam . A szal fajny ![]() tusiamar ah.. rozmarzyłam się przez te Twoje opowiadania Super że mimo deszczu wszystko się udało i że był to najpiękniejszy dzień. Czekam na fotyyyyy ![]() ![]() ![]() No i GRATULACJE świeżo upieczona żonko magnusia my też mamy imię i datę kasioonya pokazuj obrączki i torcik (jeśli masz fotkę). Mogę spytać ile kosztuje tort weselny? Bo w ogóle się jeszcze nie interesowałam ![]() Cytat:
. Nie spadają, przecież to zwykłe pantofle - żadne mi nie spadają . Są bardzo wygodne bo to skóra. Niestety szwagier nie ma strony, a butów ślubnych jego firma nie robi - te były na specjalne życzenie ![]() Wariate super pomysł na grawer ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- Cytat:
![]() Fryzurka całkiem fajna Dziewczyny zakochałam się w samochodzie.. Brązowa Warszawa M20. Mielismy pozyczyć od jakiegoś znajomego ale to mnie urzekło. Jak myślcie? http://brazowawarszawa.pl/ Edytowane przez qmpela86 Czas edycji: 2012-04-23 o 19:29 |
|||
|
|
|
#2389 |
|
Rozeznanie
|
TUSIA czytając Twoją ślubną opowieść, łezka zakręciła mi się w oku
Bardzo się cieszę, że był to Najpiękniejszy Dzień Waszego Życia! Życzę Wam takiego szczęścia i miłości przez całe życie! ![]() Oczywiście czekam - jak reszta - na zdjęcia! Jeszcze raz dziękuję kochane za odpowiedzi dotyczące a'la bolerka z tiulu. Bardzo mi pomogłyście ![]() Wariate Twoja suknia ogólnie mi się podoba, jedyne co to jak dla mnie ten gorset jest nie dla mnie (zbyt odkryty), ale tak to ładna My nie pomyśleliśmy o niczym takim i mamy imiona i datę ślubu... może to i dobrze, bo TŻ najlepszej pamięci do dat nie ma, a ja szaleję kiedy On nie pamięta o takich datach ![]() Kurczę, tak czytam o podziękowaniach dla świadków... my dla naszych o niczym nie myśleliśmy... ale chyba byłoby miło Muszę to przemyśleć ![]() Kasioonya bardzo ładne obrączki Co do fryzury - nie dla mnie, ale ogólnie fajna - zabawna Wszystko zależy od rodzaju sukni i ogólnego "wystroju" ![]() Masz ciekawe pomysły na winietki Qmpela auto super!!!
ex-aparatka damonowa 25.08.2010 - 25.06.2012 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2710 Miłość to jedyny sens tego szalonego snu, w którym jesteśmy uwięzieni. Edytowane przez wesola84 Czas edycji: 2012-04-23 o 19:33 |
|
|
|
#2390 |
|
Rozeznanie
|
wcześniej próbowałam dodać ale coś internet mi nawalał .
Fryz próbny ale jeszcze z odrostami i nie do końca cacy , mam delikatny prześwity więc będę zagęszczała włosy bo mam długie a cienkie strasznie , zresztą na zdjęciu tak średnio mi się podoba , lepiej na żywo , zresztą ważne że się dobrze czuje
|
|
|
|
#2391 |
|
Rozeznanie
|
Tusia no miej Ty litość, cały dzień czekam na fotki i nic
|
|
|
|
#2392 |
|
Raczkowanie
|
To i ja się pochwalę zdjęciem
![]() Graweru na tym zdjęciu nie ma (zdjęcie ze strony apartu), bo jakbym nie robiła zdjęć to go nie widać. A może pochwalicie się, na jakie dekoracje samochodu się zdecydowałyście? Bardziej klasyczne, czy może nietypowe?
Zdawało mi się, ze widziałem kotecka. Dobze mi się zdawało... widziałem kotecka... ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/20120818580214.html Edytowane przez Wariate Czas edycji: 2012-04-23 o 21:39 |
|
|
|
#2393 |
|
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny
![]() ja mam slub 14 lipca, mamy juz zamowiona sale, zespol, kamerzyste, fotografa, fryzjera, suknie, czesciowo alkohol ![]() zaproszenia w polowie rozdane, w majowke zajme sie juz dokonczeniem zaproszenia pozostalych gosci- mysle ze sie uda juz ![]() w zalaczniku zdjecie sukni, ktora bedzie z organtyny (bez roz na dole),dekold bedzie w serduszko oraz buciki ![]() czy mogly ktos mi pomoc z fryzura i doboru welonu? dodam, ze jestem szczupla, niska bo mam 150cm wzrostu, mam okragla twarz, a moj narzeczony 180
|
|
|
|
#2394 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wrocilm od tescia, zrobilam maly mix i wrzucam
Edytowane przez be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 Czas edycji: 2012-04-23 o 23:24 |
|
|
|
|
#2395 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ojeju, no coś ty?! Ja tak nie skladnie napisalam te relacje ![]() ---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- Cytat:
bardzo ladna! ---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ---------- Cytat:
ale dużo coli! ![]() obrączki bardzo ladne. jak mi szkoda, ze ja po slubie juz;( |
|||
|
|
|
#2396 |
|
Zadomowienie
|
Tusiu, przepiękne fotki!
Jak tylko będziesz miała więcej, to dodawaj tutaj
|
#2397 |
|
Raczkowanie
|
Tusia ślicznie
|
#2398 |
|
Zakorzenienie
|
Tusia świetne zdjęcia
Śliczna z Was para
|
#2399 |
|
Raczkowanie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;33737266]świetnie! makijaz extra i trzymal sie do konca imprezy a nawet i dluzej
Wrocilm od tescia, zrobilam maly mix i wrzucam [/QUOTE]TUSIA, przeslicznie wygladalas Bądzcie zawsze tacy szczesliwi jak na tych zdjeciach |
|
|
|
#2400 |
|
Raczkowanie
|
Tusia ślicznie wyglądaliście
, poleciały mi łezki .I prawie się wydało od czego zaczynam dzień w pracy bo szef pyta czy wszystko w porządku .Jeszcze raz kochana gratuluje !!!!! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:26.

Bardzo się cieszę, że wszystko tak pięknie się udało - niech piękne emocje, które grają w Waszych serduchach przez ostatnie dni towarzyszą Wam do końca świata i jeden dzień dłużej!
za chęć złożenia specjalnych podziękowań Świadkom. My też zamierzamy podziękować naszym, ale raczej zrobimy to na osobności - raczej nie czuliby się dobrze przy bardziej "widowiskowych" podziękowaniach. Ale Wy znacie Waszych Świadków najlepiej i będziecie wiedzieć, co może im się spodobać
. Więc wczoraj było gorąco, ale przepraszał i obiecał że więcej tak nie zrobi no i już dzisiaj jest w miarę ok. Ale powiem Wam że bardzo mnie to zabolało, tym bardziej że odkładamy na wesele no i przede wszystkim to że nic nie powiedział. Eh :/ 

Super że mimo deszczu wszystko się udało i że był to najpiękniejszy dzień. Czekam na fotyyyyy