ślubujące w 2012:) - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-23, 17:26   #2371
peppermint patty
Rozeznanie

Dot.: ślubujące w 2012:)

Tuś...rozplynelam sie przez Ciebie
do mojego slubu rowne dwa miesiace,a ja chce juz po przeczytaniu Twoich relacji

dolaczam sie do oczekujacych na zdjecia
peppermint patty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 17:26   #2372
wisienka25
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Wariate Pokaż wiadomość
Nie znam Tusi ale jak tak czytałam jej opowieści to sama jestem ciekawa, jak wyglądała
W sukience z panieńskiego wyglądała bosko, więc i teraz zapewne nam szczeny opadną
Stary 2012-04-23, 17:29   #2373
Wariate
Raczkowanie

No właśnie to nie jest suknia a'la 'princesska' bo chyba z taką jest mylona. Jest z gładkiej organtyny. Dziękuję za dobre słowo, na tym etapie w każdej kwestii jestem w stanie mieć już wątpliwości (poza Panem Młodym ;P) a co będzie tuż przed ślubem aż strach pomyśleć.

---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ----------

Cytat:
Napisane przez wisienka25 Pokaż wiadomość
W sukience z panieńskiego wyglądała bosko, więc i teraz zapewne nam szczeny opadną
No to dawaj Tusia, bo tutaj każda już kolankami zaciera z niecierpliwości

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20120818580214.html
Wariate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 17:33   #2374
wisienka25
Raczkowanie

Cytat:
No właśnie to nie jest suknia a'la 'princesska' bo chyba z taką jest mylona. Jest z gładkiej organtyny. Dziękuję za dobre słowo, na tym etapie w każdej kwestii jestem w stanie mieć już wątpliwości (poza Panem Młodym ;P) a co będzie tuż przed ślubem aż strach pomyśleć.
Wiem, że to nie princesska, podałam tylko taki przykład. A wątpliwościami się nie przejmuj, ja też mam ich coraz więcej
Stary 2012-04-23, 17:38   #2375
kasioonya
Rozeznanie

No i poryczałam się, czytając relację Tusi Bardzo się cieszę, że wszystko tak pięknie się udało - niech piękne emocje, które grają w Waszych serduchach przez ostatnie dni towarzyszą Wam do końca świata i jeden dzień dłużej!
Oczywiście dołączam się do niecierpliwych oczekiwań na foteczki

Ja załatwiłam dziś 3 sprawy - odebrałam obrączki z grawerowania, zamówiłam tort i kupiłam 60l Coca-Coli (swoją drogą polecam promocję w Biedronie).

Wariate niestety nie mam zdolności poetyckich, ale myślę, że skoro Ty ani Twój Mężczyzna też macie problem z ułożeniem jakiegoś wierszyka, to może lepszym pomysłem będzie napisanie czegoś po prostu z głowy, z serca - takiego Waszego i specjalnie dla nich... Swoją drogą za chęć złożenia specjalnych podziękowań Świadkom. My też zamierzamy podziękować naszym, ale raczej zrobimy to na osobności - raczej nie czuliby się dobrze przy bardziej "widowiskowych" podziękowaniach. Ale Wy znacie Waszych Świadków najlepiej i będziecie wiedzieć, co może im się spodobać

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Znalazłam Męża: 05.08.2004 r.
Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r.

Et si tu n'existais pas
J'essaierais d'inventer l'amour...

Edytowane przez kasioonya
Czas edycji: 2012-04-23 o 17:40
kasioonya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 17:46   #2376
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wisienka25 Pokaż wiadomość
Wiem, że to nie princesska, podałam tylko taki przykład. A wątpliwościami się nie przejmuj, ja też mam ich coraz więcej

oj nic nie mówcie o wątpliwościach ja już powoli spać po nocach nie mogę bo cały czas myślę o wszystkim i wydaje mi się, że coś nie tak, że cos mogłam inaczej załatwić itp... oszaleć można.
nie wiem ile gości przyjdzie bo do tej pory potwierdziła może 1/5 więc nie wiem ile podziękowań kupić eh....

---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ----------

Cytat:
Napisane przez kasioonya Pokaż wiadomość
Ja załatwiłam dziś 3 sprawy - odebrałam obrączki z grawerowania, zamówiłam tort i kupiłam 60l Coca-Coli (swoją drogą polecam promocję w Biedronie).

za postępy pokazać mi tu obrączki natychmiast a tak swoją drogą co masz wygrawerowane (o ile to nie tajemnica)? wogóle Dziewczynki co macie na obrączkach
My mamy imię i datę, zastanawialiśmy się nad czymś innym ale to nam się jakoś najlepsze wydało. Poza tym TŻ stwierdził "data musi być bo jakbym zapomniał to byś mnie ze skóry obdarła" jak on mnie zna
magnusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 17:53   #2377
monika860902
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez qmpela86 Pokaż wiadomość
Witam Wam niedzielnie

TUSIA już mrożonka a ja się wczoraj pokłóciłam z TŻ :/ Wkurzył mnie bo zrobił pewien poważny zakup i nic mi nie powiedział przez kilka tygodni . Więc wczoraj było gorąco, ale przepraszał i obiecał że więcej tak nie zrobi no i już dzisiaj jest w miarę ok. Ale powiem Wam że bardzo mnie to zabolało, tym bardziej że odkładamy na wesele no i przede wszystkim to że nic nie powiedział. Eh :/

W każdy razie chwale się obrączkami. Zwykłe

Oprócz tego mam już buciki . Cieszę się chociaż ta wczorajsza kłótnia nie nastraja mnie pozytywnie. Buciki zrobił mi brat TŻta bo taki ma fach . Mogłam więc sobie sama wszystko wybrać i chciałam taki kolor nude (suknie mam ecru) żeby założyć je jeszcze przy innych okazjach. Bałam się że coś wyjdzie nie tak ale jestem zadowolona. Obcasik nie jest wysoki a do tego jest 1cm platformy. No i są bardzo wygodne
ale masz śliczne buciki.... w nie spadają Ci? dobrze Ci się w nich chodzi? Brat TŻa ma jakąś stronę internetową z bucikami? Robi butki na zamówienie?

[img]//www.suwaczki.com/tickers/p19uyx8d6i1d1j97.png[/img]
monika860902 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 17:59   #2378
Wariate
Raczkowanie

Cytat:

Wariate niestety nie mam zdolności poetyckich, ale myślę, że skoro Ty ani Twój Mężczyzna też macie problem z ułożeniem jakiegoś wierszyka, to może lepszym pomysłem będzie napisanie czegoś po prostu z głowy, z serca - takiego Waszego i specjalnie dla nich... Swoją drogą za chęć złożenia specjalnych podziękowań Świadkom. My też zamierzamy podziękować naszym, ale raczej zrobimy to na osobności - raczej nie czuliby się dobrze przy bardziej "widowiskowych" podziękowaniach. Ale Wy znacie Waszych Świadków najlepiej i będziecie wiedzieć, co może im się spodobać
Ws. coca-coli nie lepiej/taniej kupić w hurtowni? bo rozumiem, że taka ilość to zakupy stricte weselne(?)

Ws. podziękowań: chyba na tym właśnie będzie musiało stanąć na kilku słowach od nas. Nie będą to widowiskowe podziękowania. Chcieliśmy im podziękować na początku przyjęcia weselnego, może po obiedzie, bez mikrofonu i całej rzeszy gości wpatrzonych w nich ale chciałam, żeby to było coś więcej niż same słowa. Coś, co po latach będą mogli odkurzyć i się uśmiechnąć (jeden i drugi świadek to nasze rodzeństwo).

---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ----------

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
oj nic nie mówcie o wątpliwościach ja już powoli spać po nocach nie mogę bo cały czas myślę o wszystkim i wydaje mi się, że coś nie tak, że cos mogłam inaczej załatwić itp... oszaleć można.
nie wiem ile gości przyjdzie bo do tej pory potwierdziła może 1/5 więc nie wiem ile podziękowań kupić eh....

---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ----------

za postępy pokazać mi tu obrączki natychmiast a tak swoją drogą co masz wygrawerowane (o ile to nie tajemnica)? wogóle Dziewczynki co macie na obrączkach
My mamy imię i datę, zastanawialiśmy się nad czymś innym ale to nam się jakoś najlepsze wydało. Poza tym TŻ stwierdził "data musi być bo jakbym zapomniał to byś mnie ze skóry obdarła" jak on mnie zna
Ja pudełeczka w ramach podziękowań dla gości kupuję wcześniej (przed potwierdzeniem) bo będą od razu jako winietki a że już wybrałam i cena wyjątkowo przyzwoita, będę lada dzień zamawiać.

My mamy na obrączkach jedno zdanie podzielone na pół. Początek ma TŻ a drugą połowę mam ja. Trochę zmodyfikowany pod nas cytat (wybierał TŻ):
On: Tam skarb Twój...
Ja: ...gdzie serce Twoje
(jego obrączka jest gładka, moja ma 3 maleńkie brylanciki - wzór z aparta).

Stary 2012-04-23, 18:00   #2379
monika860902
Zakorzenienie

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;33717760]Wita Was MROŻONKA TUSIA!!!

Dziewczyny, 21 kwietnia to byl najpieknieszy dzien w moim zyciu!

Opisze po krótce relacje.
W piatek, 20 kwietnia, bylam u kolezanki, ktora robila mi pazur. Przedluzylo sie az do polnocy. Wrocilismy do domu po 24. Zanim usnelismy to byla 1, ale tak sie wiercilismy, ze ws sumie znem tego bym nie nazwala.
Sobota, 6 rano, wstalam. Spac nie moglam. Ogranelam jeszcze chate. O 9 fryzer, potem o 12 makijaz, w miedzyczasie przejechalalam juz li muzyna na sale, by sprawdzic, czy wsio ok. Spokoj do 15. Przyjechala swiadkowa, czas na ubieranie. W tym czasie tż pojechal z kierowaca po rodzicow. Gdy przyszli, bylam juz ubrana. Wszystkich zatkalo
Blogoslawienstwo bylo szybkie i na wesolo - czale szczęście. Ale tż się tak zestresował, że poszły 3 kieliszku wódki. Ja jeden wzięłem Potem jeszcze się popłakał...
Oczywiście słońce było piekne do czasu...wyjścia z domu. Jechaliśmy już w ulewie.
Na Zakrystii, czekając na księdza, powtarzaliśmy walca aby sie odstresować.
Marsz potem zagrał. Wchodzimy.
Byłam twarta, tż tez, ale głos mi się złamał. W tym momencie potem koleżanki powiedziały, że zaczęły plakakać... Ale się pozbierałam i poszłoTż nie móg mi z wrażenie upchać obraczki
Życzenia były w kościele, bo pogoda taka, że się nie dało inaczej.
Nie przyszła jedna osoba. Przyszli też wszyscy zaposzeni na ślub.

A wesele? Piękne. Pakiet tańczył od 5 rano. Pyszne jedzenie, świetna obsługa, tort znakomity. Byłam pod wrażenie! Każdy, kto odchodził, mówił, że wesele zaj......iste!

Jedyne co... Mój ojciec wyszedł z wesela po godzinie. Wychodząc z kościoła się pośliznął i chyba skręcił nogę, ale nie pojechał na dyżur, ale do domu. Bardzo mnie to zabolało, mam focha! Z tż się nie pożegnał nawet.

Wesele będę pamiętać do końca. Mam zdjęcia od znajomych. Na profesjonalne będzie trzeba poczekać...

Wróciliśmy wczoraj do domu o 9. Schowaliśmy jedzenie, które zostało z wesela, pozbieraliśmy wino, zliczyliśmy kasę, Żadnej pustej koperty

Kochane, nawet jak 28 będzie lało jak u mnie - to będzie cudownie

Jedziemu od USC złożyć papiery ślubne Wrzucę potem parę fot.[/QUOTE]
No to super że się wszytsko udało!!! GRATULUJĘ!!!!! i czekamy na fotki! no chyba, że już są a do tej wiad. nie dszłam jeszcze

Stary 2012-04-23, 18:00   #2380
kasioonya
Rozeznanie

Cytat:

Dziękuję Grawer nie jest tajemnicą, bo i nie jest niczym wyjątkowym - nasze imiona i data ślubu. TŻ miał pomysł wygrawerowania "Po życia kres...", ale podobnie jak Twój uznał, że data będzie praktyczniejsza na starość
Nagimnastykowałam się przy robieniu fotek, ale żadna nie uchwyciła dokładnie grawerki, więc wrzucam to, co się udało. Przy okazji pokazuję moją podstołową baterię kokakolową

EDIT: Ojojoj, ale mam brudną klawiaturkę Idę się wstydzić do kąta
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20120423_174703.jpg (73,7 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20120423_174927.jpg (72,7 KB, 66 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20120423_175115.jpg (76,4 KB, 59 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20120423_175245.jpg (101,3 KB, 69 załadowań)

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Et si tu n'existais pas

Edytowane przez kasioonya
Czas edycji: 2012-04-23 o 18:09
Stary 2012-04-23, 18:05   #2381
kasioonya
Rozeznanie

Cytat:
Ws. coca-coli nie lepiej/taniej kupić w hurtowni? bo rozumiem, że taka ilość to zakupy stricte weselne(?)

My mamy na obrączkach jedno zdanie podzielone na pół. Początek ma TŻ a drugą połowę mam ja. Trochę zmodyfikowany pod nas cytat (wybierał TŻ):
Tak, cola to zakup weselny. W okolicznych hurtowniach nie znalazłam niższych cen, więc kupiłam w Biedrze W środę z kolei kupuję soki w Realu - cena 1,50zł/l.

Romantyczny ten Wasz grawer ładny

Cytat:
Napisane przez monika860902 Pokaż wiadomość
No to super że się wszytsko udało!!! GRATULUJĘ!!!!! i czekamy na fotki! no chyba, że już są a do tej wiad. nie dszłam jeszcze
jak na razie nic Cię nie ominęło - wciąż czekamy na zdjęcia

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Et si tu n'existais pas
Stary 2012-04-23, 18:06   #2382
monika860902
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję Grawer nie jest tajemnicą, bo i nie jest niczym wyjątkowym - nasze imiona i data ślubu. TŻ miał pomysł wygrawerowania "Po życia kres...", ale podobnie jak Twój uznał, że data będzie praktyczniejsza na starość
Nagimnastykowałam się przy robieniu fotek, ale żadna nie uchwyciła dokładnie grawerki, więc wrzucam to, co się udało. Przy okazji pokazuję moją podstołową baterię kokakolową
ładne obrączki....chyba też zdecydujemy się na takie
my dopiero 4 maja jedziemy oblukać (i mam nadzieję) wybrać już jakies

Stary 2012-04-23, 18:11   #2383
kasioonya
Rozeznanie

Cytat:
ładne obrączki....chyba też zdecydujemy się na takie
my dopiero 4 maja jedziemy oblukać (i mam nadzieję) wybrać już jakies
dziękuję my robiliśmy u jubilera, ale teraz sporo firm ma taki wzór w ofercie. już chyba kiedyś o tym mówiłam, ale nie zaszkodzi powtórzyć - polecam przejrzeć ofertę firm: Swepol, Stelmach, Łazur, Złoty Skorpion

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Et si tu n'existais pas
Stary 2012-04-23, 18:15   #2384
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:

piękne obrączki bardzo lubię prostotę- klasyka jest najlepsza.
My będziemy mieć podobne z tym, że takie okrągłe, bez takiego fazowania jak Wasze. Czekamy teraz aż dadzą cynk od jubilera że sa już do odbioru- mam nadzieję, że będą pasować

---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ----------

Cytat:
Ja pudełeczka w ramach podziękowań dla gości kupuję wcześniej (przed potwierdzeniem) bo będą od razu jako winietki a że już wybrałam i cena wyjątkowo przyzwoita, będę lada dzień zamawiać.
).

no właśnie ja tez się zastanawiam czy nie wziąć od razu takich z bilecikiem. W pierwotnej wersji miały byc winietki (pod motyw zaproszeń) i podziękowania osobno ale teraz sama nie wiem (czyżbym gdzieś już nie pisała o wątpliwościach?)
masz już jakieś upatrzone te podziękowania?
magnusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 18:18   #2385
kasioonya
Rozeznanie

Cytat:
piękne obrączki bardzo lubię prostotę- klasyka jest najlepsza.
My będziemy mieć podobne z tym, że takie okrągłe, bez takiego fazowania jak Wasze. Czekamy teraz aż dadzą cynk od jubilera że sa już do odbioru- mam nadzieję, że będą pasować
cieszę się, że mamy podobny gust
my też zastanawialiśmy się nad zupełnie prostymi, ale to fazowanie dodaje jednak nieco wyjątkowości tym obrączkom i ładnie odbija promienie światła. mieliśmy je już w listopadzie daliśmy 10g złota, a za robociznę zapłaciliśmy 300 albo 350zł. jestem zadowolona

dziewczynki wpadła mi wczoraj w oko jedna fryzura - fotki w załącznikach. bardzo mi się podoba, choć raczej nie uczeszę się tak na ślub, bo nie chcę zbyt przesłodzić swojego wizerunku i chyba raczej postawię na jakieś proste, gładkie upięcie. ale może którejś z Was się spodoba i przyda
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg img-thing.jpg (15,2 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg lovely bow hairstyle.jpg (49,3 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg lovely bow hairstyle2.jpg (42,1 KB, 18 załadowań)

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Et si tu n'existais pas
Stary 2012-04-23, 18:31   #2386
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Gdybym cos takiego usłyszała od swojego to bym mu zaproponowała wytatułowanie tej daty pod obrączka chociaż najprawdopodobniej by sie zapalił do tego pomysłu i miałabym kłopot
Cytat:

Z takim pomysłem na grawer jeszcze się nie spotkałam i bardzo mi sie podoba My będziemy mieć takie nasze 3 literki które tylko nam mówią wszystko i datę
Cytat:
dziewczynki wpadła mi wczoraj w oko jedna fryzura - fotki w załącznikach. bardzo mi się podoba, choć raczej nie uczeszę się tak na ślub, bo nie chcę zbyt przesłodzić swojego wizerunku i chyba raczej postawię na jakieś proste, gładkie upięcie. ale może którejś z Was się spodoba i przyda
Śmieszna ale jakoś... coś... nie umiem powiedzieć ale nie dla mnie
kasioonya Ty chyba jakiś Pudzian jesteś jak to wszystko zatachałaś?!? pochwal się upatrzonymi winietkami/podziękowaniami
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 18:45   #2387
kasioonya
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
Gdybym cos takiego usłyszała od swojego to bym mu zaproponowała wytatułowanie tej daty pod obrączka chociaż najprawdopodobniej by sie zapalił do tego pomysłu i miałabym kłopot
ja bardzo chciałam, żebyśmy sobie wytatuowali obrączki, ale TŻ woli bardziej konkretne tatuaże i chyba na 30. urodziny zafunduję mu ten wymarzony

Cytat:
Z takim pomysłem na grawer jeszcze się nie spotkałam i bardzo mi sie podoba My będziemy mieć takie nasze 3 literki które tylko nam mówią wszystko i datę
my też mamy takie "nasze" literki ale nie na obrączkach.

Cytat:
Śmieszna ale jakoś... coś... nie umiem powiedzieć ale nie dla mnie
kasioonya Ty chyba jakiś Pudzian jesteś jak to wszystko zatachałaś?!? pochwal się upatrzonymi winietkami/podziękowaniami
fryzurka mi się kojarzy z Bardotką. sama siebie zaskoczyłam, że mi się spodobała, bo raczej nie lubię takiej słodyczy, ale tutaj coś mnie urzekło
Czy jestem Pudzianem? Bywam Ale tak na co dzień, to moja waga waha się między papierową a muszą Colę transportowałam na wózku, a do domu dowiozłam autem brata, któremu wprawdzie nieco urywa się już podwozie, ale moje zakupy jeszcze wytrzymało

Ja winietki będę robiła raczej samodzielnie będą to zielone listki dołączone albo do zielonych jabłuszek/pomarańczy, albo do pomarańczowych lizaków deseniowych (http://wolewygodniej.pl/558522_LIZAK...STRA-JASLO.jpg). listki mają być podwójne i na jednym będzie imię i nazwisko, a na drugim tekst:
Za przybycie dziękujemy, owocami/słodkościami częstujemy!
Kasia i Adaś 07.06.2012r.

Ale to na razie projekt, może coś mi się jeszcze odmieni
Podziękowań dla gości nie robimy - zamierzamy "na odchodne" rozdawać ciasto. A dla rodziców i świadków jeszcze nie ustaliliśmy, choć mamy pewne pomysły

Teraz się już żegnam, bo muszę troszkę popracować i zorientować się jakie będę jutro moje obowiązki jako obserwatora egzaminu gimnazjalnego (mój pierwszy raz). Zajrzę wieczorkiem, bo liczę na fotki Tusi

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Et si tu n'existais pas
Stary 2012-04-23, 19:26   #2388
qmpela86
Raczkowanie

Cytat:

za butki i obrączki i za Tża wiem co czujesz bo tez miałam taką sytuację i strasznie mnie to zabolało... a teraz też się zezłościłam bo ten mój chłop albo traci pamięć albo buja w niebieskich migdałach i nic nie pamięta rano w przeciągu 1,5h 4 razy pytał sie mnie o coś co dosłownie przed chwilka mu powiedziałam może to sie wydac błahe ale czuje sie ignorowana i mi przykro
Dziękuję . A swoim TŻtem się nie przejmuj. Mój też często nie słucha co do niego mówię

wesola84 również dziękuje za te słowa, właśnie o kupno drogiej zabawki się wkurzyłam . A szal fajny

tusiamar ah.. rozmarzyłam się przez te Twoje opowiadania Super że mimo deszczu wszystko się udało i że był to najpiękniejszy dzień. Czekam na fotyyyyy

No i GRATULACJE świeżo upieczona żonko

magnusia my też mamy imię i datę

kasioonya pokazuj obrączki i torcik (jeśli masz fotkę). Mogę spytać ile kosztuje tort weselny? Bo w ogóle się jeszcze nie interesowałam

Cytat:
ale masz śliczne buciki.... w nie spadają Ci? dobrze Ci się w nich chodzi? Brat TŻa ma jakąś stronę internetową z bucikami? Robi butki na zamówienie?
Dziękuję . Nie spadają, przecież to zwykłe pantofle - żadne mi nie spadają . Są bardzo wygodne bo to skóra. Niestety szwagier nie ma strony, a butów ślubnych jego firma nie robi - te były na specjalne życzenie

Wariate super pomysł na grawer

---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ----------

Cytat:

No i piękne obrączki - klasyka

Fryzurka całkiem fajna

Dziewczyny zakochałam się w samochodzie.. Brązowa Warszawa M20. Mielismy pozyczyć od jakiegoś znajomego ale to mnie urzekło. Jak myślcie?

http://brazowawarszawa.pl/

Edytowane przez qmpela86
Czas edycji: 2012-04-23 o 19:29
qmpela86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 19:31   #2389
wesola84
Rozeznanie

TUSIA czytając Twoją ślubną opowieść, łezka zakręciła mi się w oku Bardzo się cieszę, że był to Najpiękniejszy Dzień Waszego Życia! Życzę Wam takiego szczęścia i miłości przez całe życie!
Oczywiście czekam - jak reszta - na zdjęcia!

Jeszcze raz dziękuję kochane za odpowiedzi dotyczące a'la bolerka z tiulu. Bardzo mi pomogłyście Zamówiłam go wczoraj wieczorem i mam plan - w piątek jadę przymierzyć suknię, wezmę ze sobą szal (powinien przyjść do piątku) i od razu przymierzę do sukni; jeśli nie będzie mi odpowiadał, mogę go odesłać ... choć mam nadzieję, że będę zadowolona

Wariate Twoja suknia ogólnie mi się podoba, jedyne co to jak dla mnie ten gorset jest nie dla mnie (zbyt odkryty), ale tak to ładna A perły powalają Z tym grawerem na obrączkach to świetny pomysł... taki romantyczny My nie pomyśleliśmy o niczym takim i mamy imiona i datę ślubu... może to i dobrze, bo TŻ najlepszej pamięci do dat nie ma, a ja szaleję kiedy On nie pamięta o takich datach

Kurczę, tak czytam o podziękowaniach dla świadków... my dla naszych o niczym nie myśleliśmy... ale chyba byłoby miło Muszę to przemyśleć

Kasioonya bardzo ładne obrączki Co do fryzury - nie dla mnie, ale ogólnie fajna - zabawna Wszystko zależy od rodzaju sukni i ogólnego "wystroju"
Masz ciekawe pomysły na winietki Ja też będę robiła sama, ale coś podobnego do zaproszeń - nad imieniem i nazwiskiem zrobię kokardę jak na zaproszeniu... ot takie tam. My dla gości też nie robimy podziękowań, ale każdy dostanie ciasto na odchodne.

Qmpela auto super!!!

Miłość to jedyny sens tego szalonego snu, w którym jesteśmy uwięzieni.

Edytowane przez wesola84
Czas edycji: 2012-04-23 o 19:33
wesola84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 20:07   #2390
wybOrOowa
Rozeznanie

GG do wybOrOowa

wcześniej próbowałam dodać ale coś internet mi nawalał .
Fryz próbny ale jeszcze z odrostami i nie do końca cacy , mam delikatny prześwity więc będę zagęszczała włosy bo mam długie a cienkie strasznie , zresztą na zdjęciu tak średnio mi się podoba , lepiej na żywo , zresztą ważne że się dobrze czuje
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg fotki 037.jpg (97,7 KB, 63 załadowań)
wybOrOowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 20:35   #2391
ewula87
Rozeznanie

Tusia no miej Ty litość, cały dzień czekam na fotki i nic
ewula87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 21:00   #2392
Wariate
Raczkowanie

To i ja się pochwalę zdjęciem
Graweru na tym zdjęciu nie ma (zdjęcie ze strony apartu), bo jakbym nie robiła zdjęć to go nie widać.

A może pochwalicie się, na jakie dekoracje samochodu się zdecydowałyście? Bardziej klasyczne, czy może nietypowe?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg obr.jpg (15,2 KB, 28 załadowań)

Edytowane przez Wariate
Czas edycji: 2012-04-23 o 21:39
Stary 2012-04-23, 22:21   #2393
agg005
Raczkowanie

czesc dziewczyny
ja mam slub 14 lipca, mamy juz zamowiona sale, zespol, kamerzyste, fotografa, fryzjera, suknie, czesciowo alkohol
zaproszenia w polowie rozdane, w majowke zajme sie juz dokonczeniem zaproszenia pozostalych gosci- mysle ze sie uda juz

w zalaczniku zdjecie sukni, ktora bedzie z organtyny (bez roz na dole),dekold bedzie w serduszko oraz buciki

czy mogly ktos mi pomoc z fryzura i doboru welonu?
dodam, ze jestem szczupla, niska bo mam 150cm wzrostu, mam okragla twarz, a moj narzeczony 180
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCF5048.jpg (84,0 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sukn.jpg (95,0 KB, 37 załadowań)
agg005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 23:21   #2394
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592
Konto usunięte

Cytat:
Tusia wrzucaj fotki i pisz jak sie makijarzystka spisała bo już nie moge wytrzymać
świetnie! makijaz extra i trzymal sie do konca imprezy a nawet i dluzej

Wrocilm od tescia, zrobilam maly mix i wrzucam

Edytowane przez be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592
Czas edycji: 2012-04-23 o 23:24
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 23:30   #2395
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592
Konto usunięte

Cytat:
No i poryczałam się, czytając relację Tusi Bardzo się cieszę, że wszystko tak pięknie się udało - niech piękne emocje, które grają w Waszych serduchach przez ostatnie dni towarzyszą Wam do końca świata i jeden dzień dłużej!
Oczywiście dołączam się do niecierpliwych oczekiwań na foteczki

Ojeju, no coś ty?! Ja tak nie skladnie napisalam te relacje

---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ----------

Cytat:

bardzo ladna!

---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ----------

Cytat:

E

ale dużo coli!
obrączki bardzo ladne.

jak mi szkoda, ze ja po slubie juz;(
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 23:39   #2396
Alejka13
Zadomowienie

Tusiu, przepiękne fotki! Jak tylko będziesz miała więcej, to dodawaj tutaj
Alejka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 05:48   #2397
katushka
Raczkowanie

GG do katushka Wyślij wiadomość przez MSN do katushka

Tusia ślicznie I mój bukiecik dojrzałam

14. 07. 2012
katushka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 07:42   #2398
jojla
Zakorzenienie

Tusia świetne zdjęcia Śliczna z Was para

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 08:14   #2399
sara1988
Raczkowanie

GG do sara1988

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;33737266]świetnie! makijaz extra i trzymal sie do konca imprezy a nawet i dluzej

Wrocilm od tescia, zrobilam maly mix i wrzucam[/QUOTE]
TUSIA, przeslicznie wygladalas
Bądzcie zawsze tacy szczesliwi jak na tych zdjeciach
sara1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 08:38   #2400
engi111
Raczkowanie

Tusia ślicznie wyglądaliście , poleciały mi łezki .
I prawie się wydało od czego zaczynam dzień w pracy bo szef pyta czy wszystko w porządku .
Jeszcze raz kochana gratuluje !!!!!

http://s2.suwaczek.com/20120811650113.png
engi111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości