ślubujące w 2012:) - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-22, 10:56   #2311
wisienka25
Raczkowanie

Dot.: ślubujące w 2012:)

Niestety wczoraj wieczorem mnie nie było i nie wypiłam z Wami toastu za zdrowie Tusi, ale już nadrabiam
100 lat Młodej Parze

Cytat:
Napisane przez wesola84 Pokaż wiadomość
Magnusia widzę, że lekko nie było podczas spisywania protokołu
Zakupy z teściami - jak pisałam wcześniej - totalny niewypał, nie polecam
To u Was takie oblężenie na 7-go? To wybierzcie się do nas na ślub - poza 16 wszystkie godziny free Też jakoś nie wyobrażam sobie dogadywania odcienia kwiatów z sześcioma (zazwyczaj niewyobrażalnie przejętymi ślubem i dodatkami) PMkami
Ja pomagałam teściowej kupić sukienkę na wesele, ale na szczęście mamy podobny gust i było spokojnie, a nawet miło
U mnie zawsze jest ok 3, 4 śluby dziennie, a naszego dnia będzie tylko dwa. Nie dość, że koszty rozłożą się na dwie pary, to w dodatku tamci mieszkają w Anglii, a ksiądz jak zawsze podawał nazwiska, tak teraz stwierdził, że nie może tego robić i dał nam tylko jakiś numer telefonu- najprawdopodobniej rodziców, więc nie wiem jak i kiedy dogadamy się z nimi w sprawie wystroju
Ale masz rację wesola84 jedynym pozytywnym aspektem jest to, że nie będę musiała z kilkoma PMkami negocjowała wystroju, a to w przedślubnym stresie mogłoby być naprawdę trudne

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
J
Idę za Twoim przykładem i też pozostawię siebie dla Tza a lampiony dla gości korzystając z okazji gdzie będziesz zamawiać i ile?
Zazdroszczę Wam, że będziecie miały lampiony... Menadżer lokalu w którym mamy wesele niestety nie zgodził się na lampiony, ponieważ mieli taką sytuacje, że lampion zaczepił się na drzewie i spowodował mały pożar, który później obsługa musiała gasić i od tej pory jest zakaz puszczania lampionów
Stary 2012-04-22, 11:19   #2312
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Magnusia widzę, że lekko nie było podczas spisywania protokołu
Zakupy z teściami - jak pisałam wcześniej - totalny niewypał, nie polecam
To u Was takie oblężenie na 7-go? To wybierzcie się do nas na ślub - poza 16 wszystkie godziny free Też jakoś nie wyobrażam sobie dogadywania odcienia kwiatów z sześcioma (zazwyczaj niewyobrażalnie przejętymi ślubem i dodatkami) PMkami
no właśnie nie wiem czemu takie oblężenie 7 par w sumie nie wydaje mi się aby 16 czerwca był jakąś szczególną datą a tu taki tłok- eh nie wiem jak ja dogadam ten wystrój bo jak mi jakaś wyskoczy z plastikowymi kwiatkami albo puchatymi gołąbkami to chyba pogryzę
magnusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 12:09   #2313
niki19
Zadomowienie

Witam

Ale się wytańczyłam Wesele mega udane ,dawno się tak dobrze nie bawiłam, i mogę stwierdzić ,że jeżeli jest odpowiednie towarzystwo to nawet inne mankamenty które występują nie przeszkadzają,a towarzystwo było wyśmienite ,dawno nie widziałam żeby ludzie się tak bawili ,nikt nie siedział za stołem jak muzyka grała to wszyscy się bawili
Na 16 śmigamy na poprawiny

Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA Pokaż wiadomość

Ja to się tak zastanawiam czy wszystkie macie takie dziwne teściowe ?
Ja odpukać na razie nie mogę narzekać. Przyszli teściowie pytają, jak sprawy, co mamy załatwione, coś zasugerują, ale nikt się nie wcina i niczego nie żąda. Pomimo tego że odrobinę nam finansowo pomagają.

A miałam pytać bo troszkę mnie tu długo nie było ile jest PMek ślubujących w październiku ???
Moi teściowie są ok podobnie jak twoi czasem coś zasugeruje ale zawsze podkreślając ,że to nasz wybór zresztą moi rodzice tak samo pomimo ,że to oni płacą za większość ,gdybym wiedziała ,że lubią się wtrącać to w życiu bym się nie zgodziła ,żeby płacili wolałabym już chyba skromne przyjęcie i święty spokój

Ja ślubuje w październiku 6-ego

niki19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 13:02   #2314
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niki19 Pokaż wiadomość

Ja ślubuje w październiku 6-ego
To tak jak my, a o której godzinie, bo my o 15!

Jak przygotowania ? Nie obawiasz się kiepskiej pogody ?

---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ----------

Straszny tu dzisiaj spokój! Dziewczyny pewnie na spacerku, bo piękne słońce za oknem, ech. Może wieczorkiem będzie nas więcej.

Mama Franka

JJJustynAAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 13:36   #2315
wisienka25
Raczkowanie

Cytat:

Straszny tu dzisiaj spokój! Dziewczyny pewnie na spacerku, bo piękne słońce za oknem, ech. Może wieczorkiem będzie nas więcej.
Ja niestety siedzę w domku Chętnie bym wyszła na spacerek, ale TŻ ma dzisiaj egzaminy i niestety w tak piękny, słoneczny dzień zamiast na spacerku z TŻem siedzę w czterech ścianach
Ale za to po południu wraca i odbijemy sobie wieczornym spacerem, a później trzeba będzie jakoś uczcić zdane egzaminy

A swoją drogą udał się naszej Tusi pierwszy dzień małżeństwa
Stary 2012-04-22, 15:09   #2316
kasioonya
Rozeznanie

Dziewczyny dziś poprawiny, więc nie jest za późno na toasty za zdrowie MŻ (MałŻonki, MroŻonki, Młodej Żonki ) i jej Pana Męża :pij emy:

Jeśli chodzi o lampiony, to muszę jeszcze pogadać z menadżerką czy nie ma przeciwwskazań do ich puszczania. Jeśli nie będzie zakazu, to rozejrzę się za nimi w necie. A Ty Pradip myślałaś już gdzie je kupić? I w jakiej ilości? Po 1 na parę?

Niki super, że impreza się udała i oby poprawiny też były szalone. Podejrzałaś jakieś pomysły, które zamierzasz wykorzystać na Waszym weselu? Albo zauważyłaś coś, czego chcesz uniknąć u siebie? No i w jakiej kreacji wystąpiłaś? Robiłaś przy tej okazji próbną fryzurę i makijaż?

Powinnam wyłączyć Wizaż i przysiąść do pracy, ale jakoś nie mogę się zebrać O spacerku z Narzeczonym mogę pomarzyć, bo mój Chłopiec daleeeeko

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Znalazłam Męża: 05.08.2004 r.
Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r.

Et si tu n'existais pas
J'essaierais d'inventer l'amour...
kasioonya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 15:21   #2317
qmpela86
Raczkowanie

Witam Wam niedzielnie

TUSIA już mrożonka a ja się wczoraj pokłóciłam z TŻ :/ Wkurzył mnie bo zrobił pewien poważny zakup i nic mi nie powiedział przez kilka tygodni . Więc wczoraj było gorąco, ale przepraszał i obiecał że więcej tak nie zrobi no i już dzisiaj jest w miarę ok. Ale powiem Wam że bardzo mnie to zabolało, tym bardziej że odkładamy na wesele no i przede wszystkim to że nic nie powiedział. Eh :/

W każdy razie chwale się obrączkami. Zwykłe

Oprócz tego mam już buciki . Cieszę się chociaż ta wczorajsza kłótnia nie nastraja mnie pozytywnie. Buciki zrobił mi brat TŻta bo taki ma fach . Mogłam więc sobie sama wszystko wybrać i chciałam taki kolor nude (suknie mam ecru) żeby założyć je jeszcze przy innych okazjach. Bałam się że coś wyjdzie nie tak ale jestem zadowolona. Obcasik nie jest wysoki a do tego jest 1cm platformy. No i są bardzo wygodne
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMAG0171.jpg (68,1 KB, 56 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMAG0173.jpg (120,7 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMAG0175.jpg (85,8 KB, 54 załadowań)

Edytowane przez qmpela86
Czas edycji: 2012-04-22 o 15:22
qmpela86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 15:21   #2318
wybOrOowa
Rozeznanie

GG do wybOrOowa

aaaaa to teraz lecimy w tango na poprawiny Tusi
wczoraj jeździłam jeszcze z zaproszeniami i ok 16 zaczeło lać i tylko myslałam żeby u naszej Tusi nie pasało żeby ją ominęło i mam nadzieje że przeszło tak boczkiem że nie trafiła im się tac ulewa . Nie mogę doczekać się relacji
ZDROWIE PAŃSTWA MŁODYCH MROŻONKÓW :CMOK:

A moja wyprawa z teściową po garnitur nie była aż taka tragiczna ale od rana jak myślałam że mam z nią jechać to byłam zła i do tego jak mi tż powiedział że oprócz jego szwagra ona zaciągnęła również jego siostrę któa ma dziecko 1,5 roczne więc jak na debili się na nas patrzyli my z dzieckiem , teściowa i oni z dzieciakiem jak się o tym dowiedziałam to kolejny szlag mnie trafił bo sobie szuka sprzymierzeńców , jak by sama była szans by nie miała się mundralować
w pierwszym salonie próbowała mi wmówić że pięknie by wyglądał w borowej muszce i pasie do garnituru smokingowego ,który pomijając fakt miał jeden rękaw dłuższy a drugi krótszy nie no spoko i tak trzeba było skracać ale nie można było otworzyć koszuli przymierzyć zobaczyć jak całość wygląda . porażka
dodam że chciała muchę bordo i pas do moich różowych róż , powiedziałam jej że nie będzie pasowało do moich kwiatków , to powiedziała że nie musi pasować , ona nie rozumie że wszystko powinno współgrać ze sobą , dopiero jak jej pani sprzedawczyni potwierdziła to się zamknęła tak samo jak spinki do biżuteri pm jak ja mam srebro to i on jak złoto to złote spinki ....ale w 4 z rzędu salonie znowu upatrzyła sobie bordo muchę i pas bo jej córeczka powiedziała że czarna mucha to taka pogrzebowa znawcy od 5 boleści się znaleźli
i jakimś cudem się udało kupiliśmy tż sam zadecydował że mucha będzie czarna
i no i tak mnie co salon denerwowali swoimi mądrościami ale pomyślałam sobie niech sobie pogadają bo nie przeżyją , a tż i tak na koniec zawsze się mnie pytał o zdanie , tylko buty sam wybrał bo ja biegałam za dzieckiem czarne lakierowane ale spoko 8) więc tż cały obkupiony .
Garnitur Smokingowy jest , buty, koszula 2x, na wypadek szelki,skarpety ,spinki , pas i mucha .
A jak mój tż powiedział że chce rozchodzić troszkę buty to powiedziała że nie może bo pozagina i będą wyglądały jak stare myslałam że pier**** na zawał

Dziś piękna pogoda my też byliśmy z dzieckiem na spacerku w parQ
Dziś kolejne spotkanie%

Edytowane przez wybOrOowa
Czas edycji: 2012-04-22 o 15:29
wybOrOowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 15:24   #2319
sweetness_
Raczkowanie

Wszystkiego dobrego
zazdroszczę:P
sweetness_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 16:17   #2320
kasioonya
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez qmpela86 Pokaż wiadomość
Witam Wam niedzielnie

TUSIA już mrożonka a ja się wczoraj pokłóciłam z TŻ :/ Wkurzył mnie bo zrobił pewien poważny zakup i nic mi nie powiedział przez kilka tygodni . Więc wczoraj było gorąco, ale przepraszał i obiecał że więcej tak nie zrobi no i już dzisiaj jest w miarę ok. Ale powiem Wam że bardzo mnie to zabolało, tym bardziej że odkładamy na wesele no i przede wszystkim to że nic nie powiedział. Eh :/

Oprócz tego mam już buciki . Cieszę się chociaż ta wczorajsza kłótnia nie nastraja mnie pozytywnie. Buciki zrobił mi brat TŻta bo taki ma fach . Mogłam więc sobie sama wszystko wybrać i chciałam taki kolor nude (suknie mam ecru) żeby założyć je jeszcze przy innych okazjach. Bałam się że coś wyjdzie nie tak ale jestem zadowolona. Obcasik nie jest wysoki a do tego jest 1cm platformy. No i są bardzo wygodne
Przykro mi z powodu kłótni z TŻtem, ale cieszę się, że doszliście do porozumienia.
Obrączki super Podobają mi się takie "zwykłe" - klasyka zawsze jest na czasie
A buty - REWELACJA! Zazdroszczę szwagra z takim fachem w rękach. Buty zrobione na miarę to coś, na co niewiele osób może sobie pozwolić, a ich jakoś może być nieporównywalnie większa do tego, co można kupić nawet w najlepszych sklepach. Idealnie dobrane i wyważone do Twojej stopy, wykonane z dobrych materiałów, takie, jakie chciałaś - SUPER I świetny pomysł z kolorem nude, na pewno jeszcze nie raz je założysz

wybOrOowa gratulacje, że przeżyłaś tę "rodzinną" wyprawę fajnie, że TŻ liczył się głównie z Twoim zdaniem i nie uległ mamusi! zuch Chłopak

Życzę przyjemnego spotkania

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Et si tu n'existais pas
Stary 2012-04-22, 16:30   #2321
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:

piękne buciki - jak ja bym miała szwagra co buty robi to mój TŻ to by padł bladym trupem n apewno ponieważ mam wyjątkową słabość do butów i obecnie mam ich dużo za dużo Mając w rodzinie kogoś kto jest robi byłabym przeszczęśliwa ale pewnie musielibyśmy kupić nowe mieszkanie aby zrobic pokój dla butów
obrączki cudowne, my też takie będziemy mieli- gładkie zwykłe

a tak przy okazji jaki rozmiar obrączki mają Wasi TŻ? My jak zamawialiśmy to na tych kółeczkach wyszło TŻ- towi 28- szok.
Tylko, że on ma taki kształt palca, że się jakby rozszerza na dole ale i tak nie myślałam, że to taki rozmiar będzie

Wyborowa- gratuluję obkupieni TŻ-t a dobrze ze już masz za sobą zakupy z "mamusią" - he he he

Edytowane przez magnusia
Czas edycji: 2012-04-22 o 16:36
Stary 2012-04-22, 17:32   #2322
kasioonya
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
a tak przy okazji jaki rozmiar obrączki mają Wasi TŻ? My jak zamawialiśmy to na tych kółeczkach wyszło TŻ- towi 28- szok.
Tylko, że on ma taki kształt palca, że się jakby rozszerza na dole ale i tak nie myślałam, że to taki rozmiar będzie
Mój ma 26, a ja 10 - tak śmiesznie wyglądają nasze obrączki, gdy leżą obok siebie Oo

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Et si tu n'existais pas
Stary 2012-04-22, 17:33   #2323
qmpela86
Raczkowanie

wybOrOowa gratulacje zakupów. Super że TŻ w końcu posłuchał Ciebie . Może masz jakieś zdjęcia? Chętnie bym zobaczyła bo smokingi bardzo mi się podobają!

kasioonya dziękuję
Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
piękne buciki - jak ja bym miała szwagra co buty robi to mój TŻ to by padł bladym trupem n apewno ponieważ mam wyjątkową słabość do butów i obecnie mam ich dużo za dużo Mając w rodzinie kogoś kto jest robi byłabym przeszczęśliwa ale pewnie musielibyśmy kupić nowe mieszkanie aby zrobic pokój dla butów
obrączki cudowne, my też takie będziemy mieli- gładkie zwykłe

Wyborowa- gratuluję obkupieni TŻ-t a dobrze ze już masz za sobą zakupy z "mamusią" - he he he

dzięki kochana . Niestety nie zbyt często mam odwagę namówić szwagra na jakieś buciki no ale przy takiej okazji poprosiłam Czasem sam mi coś przyniesie a słabość do butów też ma, chyba jak każda kobieta

Obrączkę mój TŻ ma chyba 23. 28 faktycznie sporo, ale to przecież facet więc ja bym się nie przejmowała rozmiarem palca

---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ----------

Cytat:
Napisane przez kasioonya Pokaż wiadomość
Mój ma 26, a ja 10 - tak śmiesznie wyglądają nasze obrączki, gdy leżą obok siebie Oo
Nasze tak samo
qmpela86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 18:50   #2324
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wisienka25 Pokaż wiadomość
Zazdroszczę Wam, że będziecie miały lampiony... Menadżer lokalu w którym mamy wesele niestety nie zgodził się na lampiony, ponieważ mieli taką sytuacje, że lampion zaczepił się na drzewie i spowodował mały pożar, który później obsługa musiała gasić i od tej pory jest zakaz puszczania lampionów
Taka prawda że nie zawsze możemy mieć to co sobie wymarzymy ale plus dla Ciebie że rozsadek jest ważniejszy niż chwilowa przyjemność
Cytat:
Napisane przez niki19 Pokaż wiadomość
Witam

Ale się wytańczyłam Wesele mega udane ,dawno się tak dobrze nie bawiłam, i mogę stwierdzić ,że jeżeli jest odpowiednie towarzystwo to nawet inne mankamenty które występują nie przeszkadzają,a towarzystwo było wyśmienite ,dawno nie widziałam żeby ludzie się tak bawili ,nikt nie siedział za stołem jak muzyka grała to wszyscy się bawili
opowiedz coś więcej co Ci się podobało a co nie co warto powtórzyć a co sobie odpuścić ? u nas od wieków nie było żadnego wesela
Cytat:

Ja to dziś pół dnia na ogródku spędziłam nawet znalazłam chwilkę żeby z książka na leżaku posiedzieć i podobno weekend majowy też ma być taki piękny
Cytat:
Jeśli chodzi o lampiony, to muszę jeszcze pogadać z menadżerką czy nie ma przeciwwskazań do ich puszczania. Jeśli nie będzie zakazu, to rozejrzę się za nimi w necie. A Ty Pradip myślałaś już gdzie je kupić? I w jakiej ilości? Po 1 na parę?
Ja też pewnie będę kupowała w necie bo jednak najtaniej tylko nie mam żadnego polecanego sprzedawcy a co do ilości to ja myślałam żeby kupić 1 na parę bo samemu ciężko jest podobno ale Tż twierdzi że powinno być po jednym na osobę żeby każdy mógł spróbować no i ze ładniej wygląda
Cytat:
Witam Wam niedzielnie

za butki i obrączki i za Tża wiem co czujesz bo tez miałam taką sytuację i strasznie mnie to zabolało... a teraz też się zezłościłam bo ten mój chłop albo traci pamięć albo buja w niebieskich migdałach i nic nie pamięta rano w przeciągu 1,5h 4 razy pytał sie mnie o coś co dosłownie przed chwilka mu powiedziałam może to sie wydac błahe ale czuje sie ignorowana i mi przykro
Cytat:
Napisane przez wybOrOowa Pokaż wiadomość
A moja wyprawa z teściową po garnitur nie była aż taka tragiczna ale od rana jak myślałam że mam z nią jechać to byłam zła i do tego jak mi tż powiedział że oprócz jego szwagra ona zaciągnęła również jego siostrę któa ma dziecko 1,5 roczne więc jak na debili się na nas patrzyli my z dzieckiem , teściowa i oni z dzieciakiem jak się o tym dowiedziałam to kolejny szlag mnie trafił bo sobie szuka sprzymierzeńców , jak by sama była szans by nie miała się mundralować
w pierwszym salonie próbowała mi wmówić że pięknie by wyglądał w borowej muszce i pasie do garnituru smokingowego ,który pomijając fakt miał jeden rękaw dłuższy a drugi krótszy nie no spoko i tak trzeba było skracać ale nie można było otworzyć koszuli przymierzyć zobaczyć jak całość wygląda . porażka
dodam że chciała muchę bordo i pas do moich różowych róż , powiedziałam jej że nie będzie pasowało do moich kwiatków , to powiedziała że nie musi pasować , ona nie rozumie że wszystko powinno współgrać ze sobą , dopiero jak jej pani sprzedawczyni potwierdziła to się zamknęła tak samo jak spinki do biżuteri pm jak ja mam srebro to i on jak złoto to złote spinki ....ale w 4 z rzędu salonie znowu upatrzyła sobie bordo muchę i pas bo jej córeczka powiedziała że czarna mucha to taka pogrzebowa znawcy od 5 boleści się znaleźli
i no i tak mnie co salon denerwowali swoimi mądrościami ale pomyślałam sobie niech sobie pogadają bo nie przeżyją , a tż i tak na koniec zawsze się mnie pytał o zdanie , tylko buty sam wybrał bo ja biegałam za dzieckiem czarne lakierowane ale spoko 8) więc tż cały obkupiony .
Garnitur Smokingowy jest , buty, koszula 2x, na wypadek szelki,skarpety ,spinki , pas i mucha .
A jak mój tż powiedział że chce rozchodzić troszkę buty to powiedziała że nie może bo pozagina i będą wyglądały jak stare myslałam że pier**** na zawał

Dziś kolejne spotkanie%
Wielkie gratulacje za cierpliwość całą procesja z Wami szła na te zakupy... a mogłabyś wrzucić zdjęcie zakupionego garniaka albo wytłumaczyć mi czym różni sie garnitur smokingowy od zwykłego? I byłabym Ci wdzieczna jakbyś napisała gdzie byliście na zakupach i ile zapłaciliście
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 18:55   #2325
wesola84
Rozeznanie

Paradip tak poważnie - spisanie protokołu i jego przebieg zależy od księdza... mam nadzieję, że traficie na miłego i wyrozumiałego

Wisienka pozazdrościć stosunków z teściową Z wystrojem rzeczywiście pewnie nie będziesz miała zbyt wiele czasu na ustalenia skoro ta druga para mieszka w Anglii. A co do lampionów to też się nad nimi zastanawiałam, ale TŻ pewnie by się nie zgodził, a do tego właśnie nie wszędzie pozwalają na tego typu atrakcję z uwagi na bezpieczeństwo.

Magnusia przepraszam, źle zrozumiałam - Wy ślubujecie 16-go czerwca... to tym bardziej dziwi mnie takie oblężenie Trzymam kciuki za udane pertraktacje dekoracyjne

Qmpela bardzo ładne buciki, masz zdolnego szwagra Obrączki też piękne - klasyka
Nic się nie martw TŻem... oni są jak duże dzieci - mój też wymyślił sobie zakup drogiej "zabawki" podczas gdy kumulujemy środki na ślub... jakoś to przełknęłam

Wyborowa współczuję zakupów z całą familią i gratuluję finału dnia - całości stroju TŻa Pokaż jakieś zdjęcia

Paradip nie martw się zanikami pamięci TŻa. Mój też czasem ma takie dni, że mówię do Niego a on nic... i tak parę razy... albo o coś zapyta, ja odpowiem a ten za chwilę to samo - jakby miał dziury w mózgu Może to stres przedślubny zaczyna przybierać na wadze

Miłość to jedyny sens tego szalonego snu, w którym jesteśmy uwięzieni.

Edytowane przez wesola84
Czas edycji: 2012-04-22 o 18:58
wesola84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 19:06   #2326
wesola84
Rozeznanie

Dziewczyny mam gorącą prośbę - znalazłam na allegro szal z tiulu w kuszącej cenie. Pomóżcie - napiszcie czy Waszym zdaniem będzie pasował do mojej sukni Aukcja potrwa jeszcze jeden dzień, wiec muszę szybko się zdecydować.
W załączniku moja suknia i ten szal. On jest bez tej broszki, samemu dobiera się ewentualną broszkę.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sukniaa.jpg (74,2 KB, 49 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg szal z tiulu.jpg (40,4 KB, 47 załadowań)

Edytowane przez wesola84
Czas edycji: 2012-04-22 o 19:07
Stary 2012-04-22, 19:28   #2327
kasioonya
Rozeznanie

Cytat:
za Tża wiem co czujesz bo tez miałam taką sytuację i strasznie mnie to zabolało... a teraz też się zezłościłam bo ten mój chłop albo traci pamięć albo buja w niebieskich migdałach i nic nie pamięta rano w przeciągu 1,5h 4 razy pytał sie mnie o coś co dosłownie przed chwilka mu powiedziałam może to sie wydac błahe ale czuje sie ignorowana i mi przykro
uszy do góry nasi Panowie też się stresują sprawami przedślubnymi, tylko muszą być twardzielami i nie przyznają się do tego tak sobie myślę Dziewczynki, że musimy (i my, i nasi Przyszli Małżowie) być dla siebie szczególnie wyrozumiali w tym gorącym przedślubnym okresie, bo nietrudno o sprzeczkę, kiedy wszyscy jesteśmy nieco zestresowani i podekscytowani. i chyba lepiej czasami nie przejmować się pewnymi sprawami i nie wywoływać burzy, żeby nie zepsuć sobie tego czasu, który - byłoby dobrze, żeby był przyjemny w każdym razie jak tak do tego podchodzę i na razie nie narzekam Kochana Twój Mężczyzna na pewno Cię nie ignoruje - skoro zamierza zostać Twoim Mężem to przecież znaczy, że jesteś dla niego najważniejsza

Cytat:
Dziewczyny mam gorącą prośbę - znalazłam na allegro szal z tiulu w kuszącej cenie. Pomóżcie - napiszcie czy Waszym zdaniem będzie pasował do mojej sukni Aukcja potrwa jeszcze jeden dzień, wiec muszę szybko się zdecydować.
W załączniku moja suknia i ten szal. On jest bez tej broszki, samemu dobiera się ewentualną broszkę.
Mnie się ten szal podoba i mówię: bierz Moim zdaniem to lepszy wybór niż bolerko i jeśli chodzi tylko o to, żeby założyć na ramiona coś, co Cię okryje, a nie będzie ogrzewało, to myślę, że to dobry wybór

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Et si tu n'existais pas
Stary 2012-04-22, 19:47   #2328
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:

bierz i się nie zastanawiaj jak dla mnie jest super i pasuje do Twojej sukienki
Stary 2012-04-22, 20:10   #2329
magalska
Zadomowienie

GG do magalska Send a message via Skype™ to magalska

Cytat:
Napisane przez wybOrOowa Pokaż wiadomość
aaaaa to teraz lecimy w tango na poprawiny Tusi
wczoraj jeździłam jeszcze z zaproszeniami i ok 16 zaczeło lać i tylko myslałam żeby u naszej Tusi nie pasało żeby ją ominęło i mam nadzieje że przeszło tak boczkiem że nie trafiła im się tac ulewa . Nie mogę doczekać się relacji
ZDROWIE PAŃSTWA MŁODYCH MROŻONKÓW :CMOK:

Dziś kolejne spotkanie%
Proszę powiedz gdzie w Warszawie kupiłaś garnitur smokingowy? Bo rozumiem że nie masz na myśli smokingu (bo czasem niektórzy to mylą), tylko garnitur smokingowy. My sie za tydzień do Wawy wybieramy na zakupy - może jeszcze jakieś sklepy polecisz? i tez proszę o zdjęcia, a i jeszcze pytanko czy od reki dostaliście garniak czy jeszcze na jakies poprawki będzie umówiony Twoj TŻ?

oto zdjęcie garnituru smokingowegowieczorowe klient smoking.jpg

<3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3

MÓj nowy WYMARZONY zawód: FOTOGRAFka! Oddałam temu całe serce: www.mn-foto.pl

Bruno 13.10.2013 g 21:20 3720 g szczęścia
Leon 31.03.2015 g 12:10 3920 g szczęścia

Edytowane przez magalska
Czas edycji: 2012-04-22 o 20:43
magalska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 21:58   #2330
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
na zdjęciu wygląda ok, pasuje do Twojej sukni i skoro nie chcesz bolerka to ja bym zaryzykowała i wzięła coś takiego

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-22, 21:59   #2331
wesola84
Rozeznanie

Dziękuję kochane! Rozwiałyście wątpliwości - biorę ten szal!

Stary 2012-04-22, 22:46   #2332
niki19
Zadomowienie

ja już po poprawinach było cudnie mogłabym tak co weekend

Cytat:
To tak jak my, a o której godzinie, bo my o 15!

Jak przygotowania ? Nie obawiasz się kiepskiej pogody ?

---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ----------

My też o 15 U mnei przygotowania opornie ale ja jestem taki typ co zawsze ma czas Pogody się troche obawiam ale co ma być to będzie na to nic nie poradzę oby tylko nie lało to mi wystarczy do szczęścia

Cytat:
Niki super, że impreza się udała i oby poprawiny też były szalone. Podejrzałaś jakieś pomysły, które zamierzasz wykorzystać na Waszym weselu? Albo zauważyłaś coś, czego chcesz uniknąć u siebie? No i w jakiej kreacji wystąpiłaś? Robiłaś przy tej okazji próbną fryzurę i makijaż?
Cytat:
opowiedz coś więcej co Ci się podobało a co nie co warto powtórzyć a co sobie odpuścić ? u nas od wieków nie było żadnego wesela

fryzury i makijażu nie robiłam ,ale mamy jeszcze 3 wesela przed naszym więc wtedy będę testowała
Czego chce uniknąć ? Na pewno sytuacji jaka miala miejsce na wczorajszym weselu ,mianowicie brakło miejsc dla gości nie wiem dokładnie z czego to wynikło podobno przyjechali goście których miało nie być obsługa nie była przygotowana na dodatkowych gości więc dopiero jak się okazało ,że nie mają gdzie siedzieć to wnosili stół nad głowami innych gości i ustawiali wszystko na nim, poza tym właściciel sali latał na początku w dresie haha muzyka robiła długie przerwy i nawet po upomnieniu przez młodych zbytniej poprawy nie było ,i klimatyzacja została włączona dopiero po kilkukrotnym upomnieniu właściciela przez młodych i jedzenie też takie sobie wiem ,że dla wielu osób pewnie jest to jakiś hardcore ale mogę śmiało napisać ,że było to najlepsze wesele na jakim byłam wiem dziwnie brzmi w odniesieniu do wcześniejszego opisu ale po prostu ludzie tak się bawili, że rekompensowało to wszystkie niedogodności jak muzyka grała to przy stołach nikt prawie nie siedział , ludzie wyluzowani nikt się nie krępował obecnością kamery czy fotografa Oj chciałabym ,żeby ludzie tak się bawili na naszym weselu

Wytańczyłam się za wszystkie czasy ,na pewno długo będziemy wspominać to wesele

Ide spać .dobranoc

Stary 2012-04-23, 08:18   #2333
szczesliwa25
Rozeznanie

niki,
po latającym w dresie właścicielu restauracji mogłabym się wszystkiego spodziewać, ale mimo wszystko ciężko mi uwierzyć, że obsługa źle przeliczyła nakrycia.

Podejrzewam, że rzeczywiście przyjechali goście, których miało nie być, a postanowili zrobić młodym niespodziankę - niestety w takich sytuacjach nie można oczekiwać, że nakrycie dla nich będzie przygotowane )
szczesliwa25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 08:20   #2334
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592
Konto usunięte

Wita Was MROŻONKA TUSIA!!!

Dziewczyny, 21 kwietnia to byl najpieknieszy dzien w moim zyciu!

Opisze po krótce relacje.
W piatek, 20 kwietnia, bylam u kolezanki, ktora robila mi pazur. Przedluzylo sie az do polnocy. Wrocilismy do domu po 24. Zanim usnelismy to byla 1, ale tak sie wiercilismy, ze ws sumie znem tego bym nie nazwala.
Sobota, 6 rano, wstalam. Spac nie moglam. Ogranelam jeszcze chate. O 9 fryzer, potem o 12 makijaz, w miedzyczasie przejechalalam juz li muzyna na sale, by sprawdzic, czy wsio ok. Spokoj do 15. Przyjechala swiadkowa, czas na ubieranie. W tym czasie tż pojechal z kierowaca po rodzicow. Gdy przyszli, bylam juz ubrana. Wszystkich zatkalo
Blogoslawienstwo bylo szybkie i na wesolo - czale szczęście. Ale tż się tak zestresował, że poszły 3 kieliszku wódki. Ja jeden wzięłem Potem jeszcze się popłakał...
Oczywiście słońce było piekne do czasu...wyjścia z domu. Jechaliśmy już w ulewie.
Na Zakrystii, czekając na księdza, powtarzaliśmy walca aby sie odstresować.
Marsz potem zagrał. Wchodzimy.
Byłam twarta, tż tez, ale głos mi się złamał. W tym momencie potem koleżanki powiedziały, że zaczęły plakakać... Ale się pozbierałam i poszłoTż nie móg mi z wrażenie upchać obraczki
Życzenia były w kościele, bo pogoda taka, że się nie dało inaczej.
Nie przyszła jedna osoba. Przyszli też wszyscy zaposzeni na ślub.

A wesele? Piękne. Pakiet tańczył od 5 rano. Pyszne jedzenie, świetna obsługa, tort znakomity. Byłam pod wrażenie! Każdy, kto odchodził, mówił, że wesele zaj......iste!

Jedyne co... Mój ojciec wyszedł z wesela po godzinie. Wychodząc z kościoła się pośliznął i chyba skręcił nogę, ale nie pojechał na dyżur, ale do domu. Bardzo mnie to zabolało, mam focha! Z tż się nie pożegnał nawet.

Wesele będę pamiętać do końca. Mam zdjęcia od znajomych. Na profesjonalne będzie trzeba poczekać...

Wróciliśmy wczoraj do domu o 9. Schowaliśmy jedzenie, które zostało z wesela, pozbieraliśmy wino, zliczyliśmy kasę, Żadnej pustej koperty

Kochane, nawet jak 28 będzie lało jak u mnie - to będzie cudownie

Jedziemu od USC złożyć papiery ślubne Wrzucę potem parę fot.
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 08:23   #2335
aisak42
Raczkowanie

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;33717760]wita was mrożonka tusia!!!

dziewczyny, 21 kwietnia to byl najpieknieszy dzien w moim zyciu!:d

opisze po krótce relacje.
W piatek, 20 kwietnia, bylam u kolezanki, ktora robila mi pazur. Przedluzylo sie az do polnocy. Wrocilismy do domu po 24. Zanim usnelismy to byla 1, ale tak sie wiercilismy, ze ws sumie znem tego bym nie nazwala.
Sobota, 6 rano, wstalam. Spac nie moglam. Ogranelam jeszcze chate. O 9 fryzer, potem o 12 makijaz, w miedzyczasie przejechalalam juz li muzyna na sale, by sprawdzic, czy wsio ok. Spokoj do 15. Przyjechala swiadkowa, czas na ubieranie. W tym czasie tż pojechal z kierowaca po rodzicow. Gdy przyszli, bylam juz ubrana. Wszystkich zatkalo
blogoslawienstwo bylo szybkie i na wesolo - czale szczęście. Ale tż się tak zestresował, że poszły 3 kieliszku wódki. Ja jeden wzięłem potem jeszcze się popłakał...
Oczywiście słońce było piekne do czasu...wyjścia z domu. Jechaliśmy już w ulewie.
Na zakrystii, czekając na księdza, powtarzaliśmy walca aby sie odstresować.
Byłam twarta, tż tez, ale głos mi się złamał. W tym momencie potem koleżanki powiedziały, że zaczęły plakakać... Ale się pozbierałam i poszłotż nie móg mi z wrażenie upchać obraczki
życzenia były w kościele, bo pogoda taka, że się nie dało inaczej.

A wesele? Piękne. Pakiet tańczył od 5 rano. Pyszne jedzenie, świetna obsługa, tort znakomity. Byłam pod wrażenie! Każdy, kto odchodził, mówił, że wesele zaj......iste!

Jedyne co... Mój ojciec wyszedł z wesela po godzinie. Wychodząc z kościoła się pośliznął i chyba skręcił nogę, ale nie pojechał na dyżur, ale do domu. Bardzo mnie to zabolało, mam focha! Z tż się nie pożegnał nawet.

Wesele będę pamiętać do końca. Mam zdjęcia od znajomych. Na profesjonalne będzie trzeba poczekać...

Wróciliśmy wczoraj do domu o 9. Schowaliśmy jedzenie, które zostało z wesela, pozbieraliśmy wino, zliczyliśmy kasę, żadnej pustej koperty

kochane, nawet jak 28 będzie lało jak u mnie - to będzie cudownie

jedziemu od usc złożyć papiery ślubne wrzucę potem parę fot.[/quote]

gratuluję!!!!!
aisak42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 08:42   #2336
szczesliwa25
Rozeznanie

Tusia, będę cały dzień czatować przed komputerem czekając na Twoje zdjęcia )))
szczesliwa25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 09:00   #2337
niki19
Zadomowienie

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;33717760]Wita Was MROŻONKA TUSIA!!!

Dziewczyny, 21 kwietnia to byl najpieknieszy dzien w moim zyciu!

Opisze po krótce relacje.
Blogoslawienstwo bylo szybkie i na wesolo - czale szczęście. Ale tż się tak zestresował, że poszły 3 kieliszku wódki. Ja jeden wzięłem Potem jeszcze się popłakał...
Na Zakrystii, czekając na księdza, powtarzaliśmy walca aby sie odstresować.
Byłam twarta, tż tez, ale głos mi się złamał. W tym momencie potem koleżanki powiedziały, że zaczęły plakakać... Ale się pozbierałam i poszłoTż nie móg mi z wrażenie upchać obraczki
Życzenia były w kościele, bo pogoda taka, że się nie dało inaczej.

Wróciliśmy wczoraj do domu o 9. Schowaliśmy jedzenie, które zostało z wesela, pozbieraliśmy wino, zliczyliśmy kasę, Żadnej pustej koperty

Kochane, nawet jak 28 będzie lało jak u mnie - to będzie cudownie

Jedziemu od USC złożyć papiery ślubne Wrzucę potem parę fot.[/QUOTE]

Tusia super , że wszystko się udało Gratulacje żoneczko nasza
i oczywiście czekamy na fotki

Cytat:
Napisane przez szczesliwa25 Pokaż wiadomość
niki,
po latającym w dresie właścicielu restauracji mogłabym się wszystkiego spodziewać, ale mimo wszystko ciężko mi uwierzyć, że obsługa źle przeliczyła nakrycia.

Podejrzewam, że rzeczywiście przyjechali goście, których miało nie być, a postanowili zrobić młodym niespodziankę - niestety w takich sytuacjach nie można oczekiwać, że nakrycie dla nich będzie przygotowane )
pewnie tak też troche nie fajnie ze strony tych gości bo wiadomo ,że każdy się przygotowuje pod podaną przez młodych liczbę osób

Edytowane przez niki19
Czas edycji: 2012-04-23 o 09:11
Stary 2012-04-23, 09:30   #2338
Clood
Zadomowienie

czekam na fotorelację

Clood jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 09:49   #2339
malaOlaa
Raczkowanie

Cytat:
Witam się w ten weekendowy wieczór

Podobnie jak dziewczyny, pozostawiłabym zamek w Twojej pięknej sukni
Gratuluję pomarańczowych dodatków może pokażesz fotki? U nas będzie pomarańczowy krawat, ale wybierzemy go dopiero, gdy TŻcik wróci z Austrii.
No i super, że załatwiliście szybko i pomyślnie sprawy u xiędza
Dzieki za opinie zamek zostaje
Fotek jako takich nie mam, bo nie moge znalezc kabla, wiec nic z tego ale bukiet juz gdzies pokazywalam -taki mniej wiecej bo nie moglam znalezc pomaranczowych kalii.
Mucha jest z takiego jasnego pomaranczu, bo wszedzie w internecie byly brzoskiwniowe lub lososiowe. Ale kupilam material i w salonie nam uszyli
No i pomaranczowe skarpetki, kupione w h&m gladkie.
A ja mam pomaranczowe balerinki-wiem wiem zaraz mi nagadacie, ze nie wypada isc do slubu w takich butach, ale ja nie nosze butow na obcasie wcale i nie podobaja mi sie te na 2cm obcasie, wiec postanowilam ze beda takie. Jesli by nie pasowaly mam tez kupione biale balerinki. Poza tym butow i tak prawie nie widac
malaOlaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 09:49   #2340
sara1988
Raczkowanie

GG do sara1988

Tusia, gratulacje!!!
Dziewczyny, a tak z innej beczki, zamawiala ktoras z was buty ze strony bialebuty.pl? Jestescie zadowolone? Bo moje poszukiwania bucikow okazaly sie bezskuteczne i zastanawiam sie nad zamowieniem wlasnie z tej stronki.
sara1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości