|
|
#721 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Łóżkowe "wpadki"
A 9 listopada dzień gry wstępnej
|
#722 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Biedaku.. ![]() A tak w ogóle to co to za wchodzenie bez pukania!?
|
|
|
|
|
#723 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
no nareszcie ktoś jest po mojej stronie |
|
|
|
|
#724 |
|
Rozeznanie
|
Na bracie trzeba się było identycznie zemścić
![]() Chyba że to ta sama, która została nakryta przez mamę..to rozumiem, że mogła mieć już dość stresu ![]() Pozdrawiam! |
|
|
|
#725 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#726 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
no widzisz to była niestety ta sama ona mi chyba pecha przynosiła więc może rzeczywiście miała dosyć tego stresu hehe ale z drugiej strony skoro już ją wszyscy widzieli to już nic jej zaskoczyć nie mogło
|
|
|
|
|
#727 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moze sie jakiejs nerwicy seksualnej w koncu nabawila
|
|
|
|
|
#728 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
macie chyba racje.. ona mogła nie wytrzymać tego wszystkiego jej ciotka była właścicielką pubu w kórym ona pracowała i ona też nas przyłapała na igraszkach w toalecie
|
|
|
|
|
#729 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#730 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
wiedziałem znowu solidarność jajników daje znać o sobie
|
|
|
|
|
#731 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#732 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#733 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#734 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
wiedziałem,że ta wasza solidarność zwycięży ale z tą szafą pancerną nie jest w sumie zły pomysł.. ale musiałaby stać w zatłoczonym banku
|
|
|
|
|
#735 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
)
|
|
|
|
|
#736 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#737 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No to zmienia postać rzecz...w takim razie nieładnie, że ją zostawiłeś miast wspierać duchowo po takiej traumie....ja rozumiem, że brat może nakryć...ciotka....ale mamy i dziadka to bym chyba nie przeżyła...musiała się okropnie czuć, rodzina też już pewnie miała o niej "opinię"...biedactwo |
|
|
|
|
#738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i noszac aparat. jesli aparat mam na 3 lata, to co? abstynencja? on nie przeszkadza
|
|
|
|
|
#739 |
|
Rozeznanie
|
To chyba zależy od aparatu, ja mam przed oczami ten najstarszy model typu szczęki...
Jasne, po 3 latach można dojść do wprawy ALE zawsze istnieje ryzyko że w szale uniesień może się zdarzyć np. amputacja części napletka i obawiam się że nawet bardzo zakochany facet Ci nie podziękuje... |
|
|
|
#740 |
|
Przyczajenie
|
Witam, to mój pierwszy wpis na tym forum
Różne wpadki miałam łóżkowe - to raz ktos wszedł, to znowu dostalam strzała w nochala (ble), to gumka została w środku (mina TŻeta bezcenna) itd. Najśmieszniejsza chyba jednak była wpadka połóżkowa. Mianowicie, mój TŻ był chory i leżał w łóżeczku... A jak wiadomo nie ma lepszego lekarstwa na wszelkie choroby niż okład z młodej piersi, wiec go okładałam porządnie, troche się też pobzykaliśmy, ale do rzeczy. Była wtedy zima, a mój TŻ miał strasznie zimno w domu, wiec ja po skończonej akcji ubrałam sobie podkoszulek, ale nie ubrałam stanika i tak sobie leżeliśmy pod kołderką. Kiedy przyszedł czas zbierać się do domu, mnie było tak zimno, że nie byłam w stanie zdjąć podkoszulka i ubrałać stanik, tylko ubrałam go na podkoszulek (błąd), a na to jeden sweter i drugi i pojechalam do domu. W domu sobie siadłam w dużym pokoju i gadam z tatą. A że mieszkamy w bloku i możemy się cieszyć nielimitowanym ogrzewaniem centralnym to zrobiło mi się gorąco- wiec tak sobie z tatusiem gadając zdejmowalam- jeden sweter, później drugi... No coż mina taty - też bezcenna, a komentarz - To Piotrek chyba jednak nie jest tak strasznie chory, jak mówiłaś. Nice
|
|
|
|
#741 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#742 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#743 | |
|
KWC
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#744 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#745 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#746 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
A ja tak jak czytam te wasze wpadki to mi sie w sumie tylko jedna przypomina i nie była jakaś strasznie zawstydzająca. otoz bylismy sobie z moim byłym TŻ w wannie i było cieplutko i milutko... i w pewnym momencie usłyszelismy ze sie samochod pod domem zatrzymuje. no wiec wyskok z wanny szybkie wycieranie itd. na szczescie nie zmoczyłam włosow tylko z tyłu miałam mokrawe. no i ubrani witalismy jego siostre z chlopakiem na szczescie !! a nie rodzicow bo by mi bylo glupio okropnie bo woda w wannie jeszcze nie splynela do konca a wlosy mokrawe. Jego siostra niby nic nie zauwazyla, tzn nie dala odczuc ze zauwazyla nasze purpurowe twarze i szybki oddech ale swojemu braciszkowi powiedziala ze nast razem bedzie dzwonila jak bedzie miala wracac do domu zeby nie przeszkadzac
|
|
|
#747 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jakoś mój TŻ nie miał żadnych oporów ani lęków kiedy pierwszy raz po założeniu aparatu kochaliśmy się oralnie. Nie trzeba byc bohaterem... Cytat:
To jest tak jak z tym mitem, że dwie osoby noszące aparat mogą sie zczepić w trakcie pocałunku. ![]() A tak poza tematem to widzę, że mój wątek cieszy się dużą popularnością. Może nie wśród piszących ale czytających. Jest na pierwszym miejscu pod względem wyświetlania |
||
|
|
|
#748 |
|
Wtajemniczenie
|
no po prostu padaczka
|
|
|
|
#749 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja pamiętam tylko jedną taką wpadkę z moim udziałem. Spędzałam sylwestra u znajomych byłego TŻ, i po godzinie 00:00
zachciało nam się tzw. bzykanka, więc udaliśmy się do łazienki, oczywiście co chwilę ktoś się do nas dobijał a ja po wszystkim tak się ubierałam, że zapomniałam o majtkach, więc był TŻ wsadził je do swojej kieszeni... do tej pory nie wiem gdzie w końcu podziały się moje majtki, Tż ich nie miała więc prawdopodobjie zostały w łazience
|
|
#750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() siedze przed monitorem, wyborazam sobie te akcje i sie nieziemsko smieje..! super to musialo wygladac
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:02.