|
|
#2071 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Yves Rocher - nowości cz. III
Cytat:
Ja sama przyzwyczaiłam się, że tych droższych kosmetyków nie kupuję, a dostaję/wybieram jako gratis. A tak patrząc racjonalnie, gdzie jeszcze "rozdają" gratisowe pełnowymiarowe wody? Jak ktoś wie, to proszę o cynk - bardzo chętnie tam pójdę ![]() Ja jestem zadowolona, choć fakt, nie z każdej oferty korzystam. I coraz częściej stwierdzam nie tyle, że oferta jest nieciekawa (choć to też się zdarza), ale że ja już przecież wszystko mam/ miałam i nie chcę więcej. No i ma człowiek ofertę -40%, - 50% i nawet chciałby ją wykorzystać, ale nie ma na co, bo ifroszowe zapasy mu nie pozwalają Jedyne co mnie wkurza, to telefony z YR - coraz częstsze, ostatnio konsultantka mnie obudziła dzwoniąc przed 9
Tygrysku...! Co Prosiaczku? NIC - odparł Prosiaczek biorąc Tygryska za łapkę - chciałem się tylko upewnić czy jesteś... ![]() Ćwiczę od czasu do czasu Spełniam swoje małe marzenia Edytowane przez simone2010 Czas edycji: 2012-04-21 o 21:23 |
|
|
|
|
#2072 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niemniej jednak ja YR lubię i te gratisy mnie zwykle przekonują do zakupów i z większości ofert korzystam. Mam kilka (2-3) ulubione kosmetyki, inne kupuję z ciekawości. Do mnie na razie raz zadzwonili i dałam się namówić na kilka kosmetyków, które ani mi nie były potrzebne ani nie były w jakich rewelacyjnych cenach, także następnym razem raczej przerwę rozmowę bez wsłuchiwania się w ofertę.
Edytowane przez Lynn Czas edycji: 2012-04-21 o 22:35 |
|
|
|
|
#2073 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tygrysku...! Co Prosiaczku? NIC - odparł Prosiaczek biorąc Tygryska za łapkę - chciałem się tylko upewnić czy jesteś... ![]() Ćwiczę od czasu do czasu Spełniam swoje małe marzenia Edytowane przez simone2010 Czas edycji: 2012-04-21 o 23:06 |
|
|
|
|
#2074 |
|
Przyczajenie
|
Wiecie może czy do polskich sklepów mają zamiar dać letnią wersje Flowerparty? http://www.yves-rocher.fr/control/pa...cmSrc=Category
|
|
|
|
#2075 |
|
Konto usunięte
|
super buteleczka.
kiczowata, ale co tam.
|
|
|
|
#2076 |
|
Zakorzenienie
|
Świetna buteleczka
100% lata
|
|
#2077 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
? bardzo bym chciała,żeby u nas była, kocham Flowerparty
|
|
|
#2078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i przepadłam Chyba ją kupię dla tej ohydnej , ale jednocześnie uroczej buteleczki![]() Dostałyście już ofertę wysyłkową? Bo mi wrzucili do ostatniego zamówienia ulotkę z gratisową Naturelle od 49 zł |
|
|
|
|
#2079 |
|
Zakorzenienie
|
To jest oferta jesien-zima? Wydaje mi sie, że ją dostałam kilka tygodni temu.
|
|
|
|
#2080 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A widziałyście to? do 30 kwietnia: YVES ROCHER na majówkę: Krem nawilżający 15ml Gratis, -30% na 1 produkt, -50% na drugi produkt, + 3 pieczątki na Twojej karcie. (tylko przez sms) jak to działa? Jeśli nie dostałam smsa to...?
|
|
#2081 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2082 |
|
Konto usunięte
|
Arta- wyślij smsa do samej siebie, jest w nim napisane, żeby powiedzieć o akcji znajomym, nie ma żadnego kodu, więc chyba sms jest ogólnie dostępny.
|
|
|
|
#2083 |
|
Rozeznanie
|
Ulotka majowa
Edytowane przez marlena_m Czas edycji: 2012-04-23 o 14:46 |
|
|
|
#2084 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2085 |
|
Zakorzenienie
|
Skorzystałam dzisiaj z smsowej zniżki, Pani nawet nie prosiła o pokazanie smsa
|
#2086 |
|
Raczkowanie
|
Na francuskiej stronie jest już nowa seria z której miniaturka kremu była w ostatniej ulotce jako gratis.
http://www.yves-rocher.fr/control/hydra-vegetal/ Część z tych produktów wchodzi w ofercie wysyłkowej Krem, skóra normalna, mieszana: 39zł (ten był w tej mini wersji chyba) Krem, skóra sucha, normalna: nie wchodzi ale cena na francuskiej stronie jest taka sama jak przy tym do mieszanej więc tu też pewnie będzie 39zł Żel do mycia twarzy: 33zł Serum nawilżające: 72zł Tonik: 29zł Mleczko do demakijażu: jeszcze nie wchodzi Serum nawilżająco przeciwzmarszczkowe: też jeszcze nie wchodzi |
|
|
|
#2087 |
|
Raczkowanie
|
pisalam dzisiaj do BOK-u i wysylali dzis oferty wysylkowe takze na pewno jakies nowosci wprowadza
|
|
|
|
#2088 |
|
Zakorzenienie
|
Na Facebooku francuski YR pokazał kolekcję na lato do makijażu:
TRIBAL ATTITUDE http://www.facebook.com/media/set/?s...1471151&type=1
|
|
#2089 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ta oferta sms-owa to jak rozumiem standardowo nie dotyczy Zielonego punktu?
|
|
|
|
#2090 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
(dla przypomnienia pracuje jako konsultantka YR) ale regularnie Was podczytuje i chciałam Was upewnić ze woda flowerparty edycja na lato bedzie u nas na pewno w czerwcu!Oferta smsmowa którą otrzymały niedawno te osoby które podały przy załozeniu karty u sklepie stacjonarnym nr telefonu, jest do rozesłania po znajomych i mozna z niej skorzytsac nawet nie majac karty!bardzo zachecająca jest i standarwowo nie dotyczy zielonych punktóww razie innych pytań piszcie
|
|
#2091 | |
|
Konto usunięte
|
też dostałam ulotkę, biżuteria średnia, ale kuszą podwójne pieczątki.
![]() nowa seria nawilżająca zapowiada się ciekawie, najbardziej interesuje mnie serum. ![]() dzięki za linka do letniej kolekcji makijażowej. szkoda, że taka wtórna, ileż można ten brązo-pomarańcz z turkusem podawać. ---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Cytat:
rozumiem, że już wąchałaś? różni się od standardowej wersji? ![]() czy zniżkę z smsa mogę wykorzystać na produkty, które są już przecenione w sklepie (ale oczywiście zniżkę licząc od ceny regularnej?). ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- nowy newsletter MAMA12 mleczko do ciała MdB |
|
|
|
|
#2092 |
|
Raczkowanie
|
ostatnio mnie olewają z ofertą wysyłkową. dostałam w środku marca ofertę na jesień 2011, a chciałabym coś ładnego z nowości zamówić. mam do nich zadzwonić i przypomnieć o sobie?
zakochałam się w gratisowej torbie z francuskiej strony http://www.yves-rocher.fr/images/tem..._popin_sac.jpg mam cichą nadzieję, że to ona będzie bohaterką czerwcowej ulotki.
|
#2093 |
|
Konto usunięte
|
Yves Rocher Polska
Witajcie nasi subskrybowicze Mamy dla Was informację, iż w newsletterze jaki wysłaliśmy dzisiaj do Was wkradł się błąd w opisie prezentu do newslettera: napisaliśmy we wstępie, że to Mleczko perfumowane, a jest to Perfumowany żel pod prysznic z tej samej linii Moment de Bonheur. Przepraszamy za tę pomyłkę. Mamy nadzieję, że prezent będzie dla Was miłym upominkiem. Miłego dnia życzymy!---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- undeadlily- dokładnie tak zrób. ja zadzwoniłam, żeby zaktualizować dane i poprosić o oferty. wytłumaczyłam, że nie dostaję ofert wysyłkowych, jedynie ulotki stacjonarne. parę dni po telefonie dostałam oferty, w tym ta z dnia kobiet. niestety na urodziny chyba nic nie dostanę, za późno podałam im datę urodzenia. |
|
|
|
#2094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2095 |
|
Rozeznanie
|
Podobno od następnego tygodnia w sklepach stacjonarnych będzie promocja -50% na serię FRAÎCHEUR VÉGÉTALE (żele i wody kolońskie)
Akurat chciałam kupić perfumy cedrowe i żel z werbeną
|
|
|
|
#2096 |
|
Raczkowanie
|
Dostałam zamówienie, które składałąm na kod za newsletter - 30 zł.
Ponieważ udało mi się zamówić "przed modernizacja systemu", to miałam -30 zł, gratis przesyłka i dostałam też oprócz kremu na pierwsze zmarszczki także zestaw za zam. za 79 zł z tuszem do rzęs. Jestem mega zadowolona Zamówiłam sobie balsam brązująco- ujędrniający więc będę go namiętnie testować. Zapach jak dla mnie ok, nawet go nie wyczuwam zbytnio. Ani@1987 czy jeżeli wykorzystałam w danym miesiącu ulotkę do stacjonarnego toczy mogę ponownie wykorzystać tę samą na ten sam miesiąc, którą dostaję na maila? |
|
|
|
#2097 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A ja dostałam ofertę pocztą z gratisowym tuszem- od 2 lat wysyłają mi to samo,praktycznie żadnych innych ofert nie dostaje tylko ten tusz regularnie co pół roku- już mam 2 w zapasie i nie chce wiecej :/ Ale może komuś się spodoba. W ofercie nowa seria hydra-costam, szkoda , że probki tego cudu nie wysłali. |
|
|
|
|
#2098 |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam 2 takie same oferty majowe z gratisem do wyboru (zapach, kosmetyk do pielęgnacji twarzy, kosmetyk do pielęgnacji ciała). Na każdej ofercie są inne nr klienta i co ciekawe oferty różnią się jeszcze tym, że na jednej jest przesyłka gratis od 70 zł, a na drugiej od 100...
|
|
|
|
#2099 |
|
Raczkowanie
|
Hej chciałam skorzystać z Twojej oferty ale kod mi nie wchodzi wyskakuje ''błędny kod oferty'' nie wiem czego to jest wina większość mi nie wchodziła
|
|
|
|
#2100 |
|
Zakorzenienie
|
Wpisujesz bez tej "9" na początku?
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:00.

- stąd coraz mniej korzyści dla nas klientów. Nie kupuję już tak często i regularnie jak wcześniej,ale ... po swoje ulubione kosmetyki wracam.
Ja sama przyzwyczaiłam się, że tych droższych kosmetyków nie kupuję, a dostaję/wybieram jako gratis. A tak patrząc racjonalnie, gdzie jeszcze "rozdają" gratisowe pełnowymiarowe wody? Jak ktoś wie, to proszę o cynk - bardzo chętnie tam pójdę 

Chyba ją kupię dla tej ohydnej

06.09.2014
(dla przypomnienia pracuje jako konsultantka YR) ale regularnie Was podczytuje i chciałam Was upewnić ze woda flowerparty edycja na lato bedzie u nas na pewno
i standarwowo nie dotyczy zielonych punktów