|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#12481 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
dziewczyna ma ktoras z was rowerek treningowy???daje on jakies efekty chce troszke schudnac
myslalam tze o biezni ale moze rowerek fajniejszy zabulekk Ty powinnas wiedziec buziaki dla was gdziekolwiek jestescie heheh |
|
|
|
#12482 |
|
Raczkowanie
|
dziewczynki POWODZENIA
![]() dziękuję Wam za komentarze aż się człowiek lepiej czuje jak coś takiego poczyta
|
#12483 |
|
Raczkowanie
|
Issabel i Kasia - trzymam kciuki jutro
ja doświadczenia nie mam z rowerkiem więc nie pomogę - sama się kiedyś zastanawiałam co jest lepsze - i powiem tak jak chodziłam biegać to na bieżni dość nudno było - ale na zajęciach z rowerkiem było fajniej - teraz po takich zajęciach wiem jak ćwiczyć skutecznie na rowerze - bo sama jazda to na niewiele się zdaje - polecam wybrać się na rowerki do studia fitness i będziesz wiedziała jak jeździć żebyś widziała rezultaty- jak rower ustawić prawidłowo - ale to jednak fajna faza jest bieganie jest nudniejsze - a ja ponawiam pytanie bo uciekło - kurcze tyle tu zacnych kuchareczek a żadna nic nie podsunie pomysłu ?? Mam komunie 6 maja na 20 osób i czekam na jakieś dobre i proste przepisy -- help
|
#12484 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie było mnie tu troszkę i doczytuję, ale włos na głowie mi sie jeży jak czytam te bzdury, które wypisujecie na temat cyt "Kasprzyk i tak Vatem dodatkowo obciąża pacjentki więc wiekszej roznicy nie robi ale na koszty wpływa dosyć znacznie"- nie będę tu rozpisywać się na temat Ustawy od towarów i usług- bo nie widzę sensu jak ktoś chce szkalować lekarza to nie ma mocnych. Powiem krótko- ja akurat jestem księgową mało, tego swoją pierwsza pracę dyplomową właśnie pisałam o podatku VAT. więc trochę więcej wiem niż Ty kochana Gwen. A już wogóle nie rozumiem stwierdzenia dodatkowe obciążenie podatkiem VAT, Ja zapłaciłam za operację (15 000 zł z VAT) za wkładki anatomiczne,wysokiej klasy nie bedę wspominać o opiece w klinice i później. Z tego co czytałam, Pani doktor bierze za operację 16 000 zł to chyba drozej, a skoro gdybym miała niedorozwój piersi, itp a mogłabym, przez opinie od psychologa zapłacić mniej o 23% od 15 000 zł to chętnie, tyle tylko, że ja niestety a może stety nie miałam deformacji, ani takich przypadłości i ten zły doktor nawet nie zaznaczył mi na zaleceniach wizyty u psychologa Nie chcę nikogo urazić, ale to naprawdę przesada-mam pytanie dlaczego nie atakujecie dr Polaka, który odpierdziela taką manianę z klientkami, że zgroza, że mniej kasy bierze bo tanszy implant daje bo okragły to mu wolno lekcewazyć zastrzeżenia pacjetki, przecież jak ja bym miała tak jeździć do niego tyle razy jak jedna super cycolinka
|
|
#12485 |
|
Konto usunięte
|
isabel i kasia trzymam kciuki za jutro i powodzenia
izzi jak się czujesz? Opowiadaj
|
|
|
|
#12486 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przypuszczam, że mój też będzie się kiedyś tam podobnie zachowywał niby lubi moje nie za wielkie cycki, ale coś mi się wydaje, że jak tylko zrobię (oby jak najprędzej... ) to będzie wniebowzięty W ogóle, to co oglądam Twój biuścik, to jest coraz ładniejszy Cytat:
![]() Będzie git, co do implantu się nie wypowiadam - za mało wiem , ale trzymam kciuki za super cycuchy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
, tylko się literką różni "Pi razy drzwi" możesz sobie wyliczyć tutaj jaki powinnaś nosić rozmiar -> http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/ . Przypilnuj, żeby się dobrze zmierzyć. Mi się o dziwo zgadza rozmiar z tego kalkulatora (chociaż ostatnio się upasłam jak wieprz, więc będę musiała zwiększyć obwód i zmniejszyć literkę przy miseczce ), ale podobno bardzo lubi zbyt mocno zaniżać obwód. Im masz mniej pod biustem, tym mniej się powinno zaniżać, bo tym mniej tkanki tłuszczowej. Ja miałam pod biustem 71 cm (teraz mam pewnie coś ok 75) i w biuście 89, wyszło 65e i się w sumie zgadza. No i nagle cycki mam gdzieś z przodu, a nie pod pachami I tak w sumie można bez końca debatować, to najlepiej sobie poczytać i wtedy wiadomo o co chodzi ![]() Cytat:
![]() Na temat dr Polaka - z tego co wyczytałam m.in. tutaj, osobiście bym do niego nie poszła. Bałabym się, że w razie jakiegoś większego problemu najzwyczajniej w świecie nie miałabym gdzie iść z problemem... Byliśmy z mężem w Zakopanym 10 dni , wczoraj wróciliśmy. Zaległa podróż poślubna. Do najbliższej wypłaty żyjemy powietrzem, bo się spłukaliśmy totalnie
|
|||||
|
|
|
#12487 |
|
Zakorzenienie
|
Issabel
![]() Magdalenko- po przepisu wpadnij na dział kulinarny na wizażyku
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
#12488 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Poza tym -opinia dyplomowanej księgowej zakończyła sie stwierdzeniem, że my szkalujemy lekarza... może nam wytłumacz tą kwestie i oświeć nas. Ja jestem otwarta na informacje.... i podejrzewam ze nie tylko ja. ROZMOWA NA TEMAT CEN I PRAKTYKI DOT. KONSULTACJI PSYCHOLOGICZNYCH TO NIE JEST SZKALOWANIE. Mam czasami wrażenie , że na tym forum to juz nic nie mozna napisać... Odnoszę wrażenie ze mamy tu "kołko wsparcia i wyznania " jak Ojca Dyrektora ...Tylko Nie w Toruniu, i bardziej : "ojca- doktora".
|
|
#12489 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
bardzo przydatne to info, nawet ja się czegoś dowiedziałam
|
|
|
|
|
#12490 |
|
Zadomowienie
|
Ja poproszę o wyjaśnienie co takiego bzdurnego napisałam...
|
#12491 |
|
Zakorzenienie
|
A najśmieszniejsze jest to , że Ty Gwen podeszłaś do sprawy ze zrozumieniem i był to głos raczej "za " niż "przeciw" komuś
Najlepiej nie pisać nic "w tym temacie"- bo wszystko i tak będzie szykanowaniem Ileż to można wałakować jeden temat i nam go tu w kółko podrzucać ![]() My już nie chcemy o psychologu i o Vacie
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
#12492 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#12493 |
|
Zakorzenienie
|
O Zabulku ja bym też chętnie pożyczyła taki rowerek
A Ty to może facet jesteś bo pisałas że zamówiłaś. Ja buraczki bardzo lubię , we wszystkich postaciach- jak będą młode to sobie też soku zrobię. No skoro kopa daje to trzeba pić może w końcu pośladki wyćwicze
|
|
|
|
#12494 |
|
Wtajemniczenie
|
Gwen odpuścić, szkoda czasu i nerwów a nas to nie dotyczy, zamiast rzetelnych informacji i wyjaśnień z pierwszej ręki otrzymujemy tylko zarzuty a dalej jest czeski film a jak nie wiadomo o co chodzi to... wiadomo o co chodzi
![]() ---------- Dopisano o 00:22 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ---------- http://www.art-med.com.pl/22,cennik.html i wszystko jest jasne i bardzo dziwne jak ktoś zapłacił 15tys bez vatu i zaświadczenia od specjalisty bo nie jest to zgodne z cennikiem a o zaświadczeniach jest bardzo wyraźnie napisane i nie jest to nasz wymysł dla "szkalowania"
Edytowane przez jooasi Czas edycji: 2012-04-24 o 00:16 |
|
|
|
#12495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() już sobie sama dupsko zlałam za ten żarcik więc można mnie nie besztać więcej.
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2012-04-24 o 00:40 |
|
|
|
|
#12496 | ||
|
Rozeznanie
|
dziewczyny, aż wstyd się przyznać, ale zamiast na bieżąco czytać nasze forum... gram w LOLa
siedzimy z moim TŻ i ciupiemy ![]() pytanie. byłam dzisiaj (wczoraj ) w Triumphie i mierzyłam Triaction Energy N i fajny jest ale pani nie miała rozmiaru dla mnie bo 70D spłaszczało mi cycuszki a 70E nie było tylko był 75E i był za duży. pamiętam, że któraś z Was go wymieniała ale nie wiem czy jako na + czy na -.w ogóle jaka akcja. z moim TŻ byłam po niego. wcześniej nigdy bym się nie odważyła TŻ wziąć na takie zakupy. i mówię mu: masz i idź spytać o większą miseczkę "o co?" a zaraz go słyszę jak się drze przez cały sklep: 70E nie ma, jest 75E. uroczy jest już widzę jakby się wcześniej darł: nie ma mniejszych niż A ![]() i widzę, że jedna koleżanka już się kuruje po wczorajszym powiększaniu a dzisiaj już kolejne dwie. jak to leci wszystko szybko oczywiście trzymam kciuki za Was dziewczynki aha a jeszcze jak z solarium? czy można wierzyć dr. Polakowi i iść po 2. miesiącach i blizny smarować blokerem czy na razie nie kombinować i siedzieć biała jak ściana i nie opalać nic ?---------- Dopisano o 01:39 ---------- Poprzedni post napisano o 01:32 ---------- Cytat:
i chodzę na siłownię bo w domu mi się nie chce. tylko mówiłam: kupię sprzęt, włączę tv będę kręcić/deptać/ćwiczyć.....a kończy się na samym włączeniu tv ![]() ---------- Dopisano o 01:43 ---------- Poprzedni post napisano o 01:39 ---------- Cytat:
"wzięłam na pamiątkę, kochanie" ![]()
Edytowane przez tonia87 Czas edycji: 2012-04-24 o 01:45 |
||
|
|
|
#12497 |
|
Zadomowienie
|
![]() issabel1 i KasiaPolak 24.04 - DZIŚ![]() ![]() DZIEWCZYNY POWODZENIA! TRZYMAMY KCIUKI ![]() ![]() ania1919 27.04 - 4![]() beatabo 02.05 - 9![]() MILENKA2012 14.06 - 52![]() Olivkaa200 12.07 - 80![]() klaudeczka2010 03.09 - 133
|
#12498 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=jooasi;33737856]Gwen odpuścić, szkoda czasu i nerwów a nas to nie dotyczy, zamiast rzetelnych informacji i wyjaśnień z pierwszej ręki otrzymujemy tylko zarzuty a dalej jest czeski film a jak nie wiadomo o co chodzi to... wiadomo o co chodzi
QUOTE]
|
|
#12499 |
|
Raczkowanie
|
Dzien dobry
Gratuluje nowym cycolinkom i trzymam kciuki za pozostałe A i jeszcze trzymam kciuki za dzisiejszych gimnazjalistów ,z pewnością są tutaj mamusie które tak jak ja się troche denerwują Kamiluwa
|
#12500 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wstaje o 6:00, smaruje sie tym rozgrzewajacym kremem 3D, zawijam folia Potem 2 szklanki soku z burakow, a nastepnie siemie lniane i sniadankoMilego dnia wszystkim zycze
02.08.2011 Edytowane przez zabulek1 Czas edycji: 2012-04-24 o 08:27 |
|
|
|
|
#12501 |
|
Raczkowanie
|
ISSABEI i KASIA PLOAK -dziś wasz dzień
---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ---------- ŻABKO ![]() kl aski:![]() ![]() klaski:
|
#12502 |
|
Raczkowanie
|
Hej kobietki
Czy ma ktoras jakies wiesci od Andzikus ? Dziekuje dziwczynki za trzymanie kciukasow oj przydadza sie przydadza choc nawet jakos na razie w miare spokojna jestem wykompciana i czekam na 12 zeby wyruszyc w droge KasiaPolak no coz powodzenia kochana oby wszystko poszlo jak po masle i slicznych cycorkow
|
|
#12503 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE= Ja buraczki bardzo lubię , we wszystkich postaciach- jak będą młode to sobie też soku zrobię. No skoro kopa daje to trzeba pić
może w końcu pośladki wyćwicze [/QUOTE]Myusia ja mam świetny przepis(jak dla mnie) na buraczki takie do obiadu jako przystawka Gotuje się specjalną zalewę i potem dodaje do utartych buraków ,w słoiki ,zagotować i juz mozna jeść ---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- issabel
|
#12504 |
|
Zakorzenienie
|
issabel, Kasiu powodzenia dziewczynki
![]() Dziewczynki miłego dnia
|
#12505 |
|
Raczkowanie
|
A tutaj znow taka cisza
|
|
#12506 |
|
Wtajemniczenie
|
Issabel żadna cisza, pisać nie możemy jak za dwie panny kciuki musimy trzymać
dobrze, że spokojna jesteś, nie masz się czym martwić bo już wieczorem pięnym cycem świecić będziesz, zobaczysz jak to fajnie ![]() ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Żabo Ty jesteś niemożliwa czy u Ciebie ADHD aby nie stwierdzono?? podziel się tym powerem bo czuje jak stary flak przy Tobie
|
|
#12507 |
|
Raczkowanie
|
Hehe no tak
jak bedev juz we Wrocku to chyba dopiero mnie strach porzadny dopadnie na razie to mnie bardzij denerwuje to czekanie eh...
|
|
#12508 |
|
BAN stały
|
Dziewczyny tylko bez niepotrzebnych nerwów!
![]() Issabel1 i KasiaPolak - powodzenia dzisiaj!!Trzymam za Was i wasze piękne piersi mooooocno kciuki! A co do rowerków - chodziłam jakiś czas temu na spinning, czyli na rowerki w fitnesie. Było na prawdę ekstra, bardzo mi się podobało. Tylko że u mnie słabo z mobilizacją więc nie chodziłam za długo
|
|
|
|
#12509 |
|
Rozeznanie
|
Ja też trzymam kciuki za was dziewczyny!!! Spełnienia marzeń
*
|
#12510 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bo jeden woli orbitrek, jeden bieżnię a jeden rower. no i kwestia też zdrowia bo np. rower obciąża stawy a orbitrek odciąża. bieżnia też ale można sobie kupić jakieś buty amortyzujące.i mówił też, że chudnięcie, jeśli chodzi o aeroby, to kwestia ćwiczenia z odpowiednim pulsem. i najlepiej na przemian co drugi trening z pulsem stałym a co drugi ze zmiennym. pamiętam, że mi to kiedyś wyliczył i fajnie chudłam wtedy mimo, że jadłam normalnie także wypas
Edytowane przez tonia87 Czas edycji: 2012-04-24 o 11:27 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:30.

myslalam tze o biezni ale moze rowerek fajniejszy
bieganie jest nudniejsze - a ja ponawiam pytanie bo uciekło - kurcze tyle tu zacnych kuchareczek a żadna nic nie podsunie pomysłu ?? Mam komunie 6 maja na 20 osób i czekam na jakieś dobre i proste przepisy -- help

niby lubi moje nie za wielkie cycki, ale coś mi się wydaje, że jak tylko zrobię (oby jak najprędzej... ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

ania1919 27.04 - 4
kl aski: