|
|
#2611 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Krakowianki - część XVII
Cytat:
bo nie znam nikogo
|
|
|
#2612 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jutro przed spotkaniem chyba wybiorę się po stanik
Ale mnie stać jeszcze po tych zamówieniach z Wami :PJa też się trochę obawiam. A dużo Was jutro będzie?
|
|
#2613 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurczę, przyjdą nowe dziewczyny a mnie nie będzie :<
|
|
#2615 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2616 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;33734821]Zmiana planów - na 90% wybieram się na jutrzejsze spotkanie - komu co wziąć?[/QUOTE]
Jeśli jeszcze nie przekazałaś ich Ineso, to weź proszę moje koraliki, siostra się ucieszy
|
#2617 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2618 | |||||
|
Zakorzenienie
|
to się rozjeżdżacie- jedna na rower, druga na rolki. nooo dobra jakoś się podzieli i raz z jedną na rolki raz z drugą na rower
![]() Cytat:
jakią przygodę miałaś na rowerze, że masz aż taki uraz? dobrze, że nie on się łamie ![]() Cytat:
![]() ja wiem, że nick zobowiązuje i że robiąc 20km po lesie taka trasa do Ojcowa to dla Ciebie pikus ale weź miej litość!kiedyś wpadł mi idotyczny pomysł żeby jechać rowerem do Ojcowa,ale na szczęście nic z tego nie wyszło- zapakowaliśmy z P. rowery do samochodu i jeździliśmy tylko po okolicy. fakt, że robiliśmy sporo km, ale raczej nie 20-30 czy ile tam z Krk jest i niektóre górki pokonywałam wyłącznie siłą woli. [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;33733290] Zenek to był mój ukochany triops [/QUOTE] że kto? takie szkaradztwo? po co Ci to było?Cytat:
![]() w ramach dbania o sobie leżę na kanapie, jem kalarepę i zagłuszam pozornym zdrowym odżywianiem wyrzuty sumienia ale w tej kiece nie jest kwestia paska, bo dołożyłam tylko właśnie góry. w pierwszym momencie myślałam, że ten dekolt będzie taki zwiewny, trochę lejący, a wygląda jakby miał się w nim znaleźć biust XXL, a nie 0 ![]() Cytat:
)strasznie Cię ostatnio cisną... Cytat:
![]() myślę o założeniu konta ale jeszcze nie waham. nie mam ochoty przechodzić przez tabun napaleńców i cwaniaków, a sama też nie do końca wiem czego oczekiwałabym po zalogowaniu się tam. A to że łatwo nawiązuję kontakty z ludźmi to co z tego? Trzeba mieć gdzie i z kim je nawiązywać? Mam ochotę poznać nowych ludzi, rozszerzać grono znajomych, pogadać z jakimiś nowymi, sensownymi facetami, ale z drugiej strony przecież to jest złudne. Facet na sympatii nie szuka laski do rozmów![]() jestem za! ![]() mam straszną ochotę po tańczyć i w końcu się z Wami pobawić, a nie tylko z Ł. ![]() hop hop Granatowa to też do Ciebie! już ostrzę zęby żeby Was pogryźć nie bójcie się, będzie fajnie Zresztą będzie mniejsze grono więc i zamieszanie będzie mniejsze.też bym chciała Was poznać więc musicie dłuzej posiedzieć
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|||||
|
|
|
#2619 |
|
Matka Smoka
|
Rozliczenie Mazidła:
|
|
|
|
#2620 |
|
maszyna, nie człowiek
|
giegiedwadwa - jak byłąm głupim dzieciorem i jechałam z górki na pazurki rowerem, to się pięknie wyrżnęłam na wiejskiej drodze, przejechałam ręką po poboczu pełneym kamyczków, żwiru, piachu i innych miłych i przyjemnych rzeczy uszkadzając się do tego stopnia, że przez jakieś 2 tygodnie miałam problem ze zginaniem ręki w łokciu (miałam na tyle dużą ranę, że cholernie bolało) a teraz została mi nieciekawa blizna. Obecnie jest już o wiele mniejsza, bledsza i mniej rzucająca się w oczy, ale tap madl bym pewnie z takim łokciem nie została... W sumie moje szczęście, że nie jechał żaden samochód w tamtym momencie.
|
#2621 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a spotykam się właśnie z kimś poznanym tam, w sumie przez zupełny przypadek, bo nie chciałam już nikogo, nie szukałam, ale cały czas miałam aktywne konto i czasem tam zaglądałam. No i się trafił taki jeden i się spotykamy i fajnie jest nie mówię więcej żeby nie zapeszyć a co do pogrubionego... to nie zakładaj tak na starcie zapewniam Cię, że tak nie jest ! generalnie to zauważyłam, że jak ktoś szuka "przygody na jedną noc" to na wstępie to proponuje i nie owija w bawełnę ![]() w piątek co prawda jestem w pracy, ale... jakbyście były chętne to może wpadniecie na piwko do F. o 22 ja się szybciutko przebiorę i pójdziemy na rynek? Cytat:
jak będzie jakaś okazja, żeby się spotkać to się jeszcze o nią upomnę
"Motywacja jest tym co pozwala Ci zacząć. Nawyk jest tym co pozwala Ci wytrwać." dietetyk, kucharz, nieuleczalna kociara, początkująca biegaczka, fascynatka siłowni i treningu funkcjonalnego Edytowane przez MyLastHope Czas edycji: 2012-04-23 o 22:15 |
||
|
|
|
#2622 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
Mam nadzieję, że coś kupię Mam w głowie obraz biustonosza, który chcę kupić, więc pewnie nic mi się nie spodoba ![]() Idę, ale czy dojdę? ![]() Cytat:
![]() 2. A do której takie spotkanie może trwać? Cytat:
|
|
|
#2623 |
|
Matka Smoka
|
Ha to ja się pochwalę, że zużywam wszystkie odżywki i nie mam zapasów
Ponadto mocno przerzedziłam moją półkę biochemiczną w lodówce Ponadto z pierwotnego zamówienia w mazidłach na 90zł udało mi się zejść do 50zł |
|
|
|
#2624 | |||
|
Pani Buka
|
Cytat:
![]() 2. a to one się już nie przeterminowały? ja ostatnio wywaliłam resztki jednej maski, bo miała datę ważności do lutego, a nie kupowałam jej aż tak dawno ![]() Cytat:
![]() fajnie że weekend się udał a czyje to wesele i czemu nie chcesz iść?Cytat:
![]() a z wolnych weekendów to chyba tylko się cieszyć można ![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;33733290] Wychodząc dzisiaj z apteki, oberwałam od babci-torbomiota tak, że prawie się przewróciłam, telefon wytrąciła mi z ręki, spadł na ziemię i rozstrzaskała się obudowa masakra ![]() a Buma to jest tam na Wadowickiej? kurczę, bo szkoda że się nie dogadałam z dziewczynami odnośnie odbioru tych odżywek, a teraz nie wiem jak to zorganizować... jedyne co mi przychodzi do głowy to że mój TŻ teraz pracuje w okolicach Matecznego, ale nie wiem czy to coś daje. ja bym nawet na północ Krakowa nie dojechała... po Ojcowie mogę spacerować na nogach, chętnie
|
|
#2625 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja teraz też mam mocne postanowienie, że zużyje (bądz porozdaje) to co mam, a trochę się tego uzbierało Co więcej, szerokim łukiem omijam wszelkie drogerie i inne sklepy, które są ewentualnym zagrożeniem dla mojego portfela - na razie to się udaje, nie pamiętam kiedy ostatnio byłam w rossmanie ![]() Generalnie oszczędzam teraz, na ew. wakacje, które planuje i które mi sie należą ![]() A i dziewczyny z Platinium! Widziałyście te wszystkie zmiany? Nie mogę się teraz tam połapać Więc chodzę tylko na fitness ;p
"Motywacja jest tym co pozwala Ci zacząć. Nawyk jest tym co pozwala Ci wytrwać." dietetyk, kucharz, nieuleczalna kociara, początkująca biegaczka, fascynatka siłowni i treningu funkcjonalnego Edytowane przez MyLastHope Czas edycji: 2012-04-23 o 22:52 |
|
|
|
|
#2626 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
głupi ten mój nick, bo oczywiście też go palnęłam ot tak żeby zobaczyć jakieś zdjęcie i teraz muszę płacić za głupotę![]() faktycznie trochę nieciekawie, ale po co się zrażać? ja jakbym miała liczyć moje upadki to by mi liczb brakło generalnie byłam bardzo zawziętym i upartym dzieckiem i postanowiłam sama nauczyć się jeździć na rowerze. U babci jest lekki podjazd więc siadałam na rowerku marki reksio i zjeżdżałam na rozpaczliwca próbując utrzymać równowagę. Kończyło się to zatrzymaniem na siatce sąsiadów albo wyrżnięciem na żwir/ węgiel (? kiedyś takimi małymi czarnymi kamyczkami wysypywano grogi, jak toto się nazywa? ). Efekt był taki, że strupki na kolanach i łokciach nie nadążały mi się zasklepaić, kolana miałam żółte od rywanolu, ale jeździć się nauczyłam no i ślady mam do dzisiaj w postaci blizn i właśnie pozostałości tego czarnego żwirkuCytat:
![]() nie twierdzę, że żaden koleś nie chce ot tak pogadać, ale koniec końców i tak zawsze wychodzi na to, że relacją rządzi d*upa dlatego właśnie nie ma przyjaźni między kobietami a mężczyznami albo zawsze Ty po pracy możesz dojechać do nas ![]() taaki kawał tam jest do Ciebie! Cytat:
2. a to różnie bywa, raz krócej raz dłużej. jak komu pasuje Cytat:
2. Tyyyy jedna! no pracuje, pracuje...ehhh ale wolne w sensie że bez uczelni, bo na zaocznych miałam jeszcze w lipcu zajęcia, a potem sesję więc tego wolnego było niewiele.3. niby trzeba się cieszyć, ale ja się zupełnie przestawiłam i zapomniałam co to znaczy każdy weekend wolny. jak mam 1 w miesiącu to jest super i wtedy planuję nie wiadomo ile. na początku pewnie będę szaleć z radości, ale czuję, że szybko mi przejdzie. tak jak ostatnio- 1szy weekend po skończeniu studiów były ochy i achy, a na drugi już wymyślałam co mogłabym jeszcze studiować żeby nie mieć poczucia marnowania czasu
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||||
|
|
|
#2627 |
|
Matka Smoka
|
kasiencja - napisałam Ci w klubie.
|
|
|
|
#2628 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Na kolanach też mam blizny, ale po tamtej wyprawie rowerowej jakoś mnie do dwóch kółek nie ciągnie
|
#2629 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=gg22;33736942]
super! ![]() nie twierdzę, że żaden koleś nie chce ot tak pogadać, ale koniec końców i tak zawsze wychodzi na to, że relacją rządzi d*upa dlatego właśnie nie ma przyjaźni między kobietami a mężczyznami albo zawsze Ty po pracy możesz dojechać do nas ![]() taaki kawał tam jest do Ciebie! /QUOTE] no mogę ew.
|
#2630 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2631 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A tak naprawde to mam nadzieje ze uda mi sie w bic w rozmowe z Wami ![]() Myszko mam nadzieje ze jednak bedziesz i ze mnie tak tylko straszysz ze nie ![]() A ja dzis wstalam o 4.30 nie wiem po co skoro mam wolne i mam odpoczywac.Piaty dzien mnie boli glowa ![]() Milego dnia
|
|
|
#2632 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A gra ktoś w badmintona lub w tenisa ziemnego? Albo w ping-ponga? A jeśli chodzi o Ojców to się tylko wydaje tak daleko, zresztą w grupie razniej nawet tego nie poczujesz ja wczoraj po pracy jak już wreszcie udało się doprowadzić mój rower do stanu używalności to przejechałam się z 30 km po Krakowie moją ulubioną trasą ---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2633 |
|
Nie depcze krokusów
|
W badmintona mogę pograć
|
|
#2634 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
podrzucisz przepis?Jutro przesiadam się na rower hiper - piękne zwierze |
|
|
|
|
#2635 |
|
Matka Smoka
|
szyrek - w sobotę acidparty?
|
|
|
|
#2636 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2637 |
|
Konto usunięte
|
Mistrzyni, ja grywałam w badmintona i pingponga i z chęcią do tego wrócę!
|
|
|
|
#2638 |
|
Zadomowienie
|
Ineso - sobota super ale koło południa albo odrobinę przed? (potem mam imprezę urodzinową)
Mój pingpong ogranicza się do 'randek' w decathlonie ![]() Mistrzyni jesteś geniuszem! Pomysł dwóch pielęgnacji codziennie jest boski! Na razie w planie wytrwałam tydzień ale (jak dla mnie) to długo
|
|
|
|
#2639 |
|
Zakorzenienie
|
A grill?
![]() Kurcze mnie już wczoraj zaczęło łuszczyć, będę dziś na spotkaniu ewidentnie niewyjściowa, bo nie dość że mi skóra złazi to jeszcze włosów nie zdążę ułożyć Mistrzyni - w ping ponga grałam na studiach, mieliśmy zajęcie przez pół roku Ale i ping ponga i badmintona lubię
|
#2640 | |
|
Pani Buka
|
Cytat:
chociaż strasznie dawno nie grałam i musiałabym na nowo nabrać wprawy. ale akurat w to chętnie pogram ![]() rozwalasz mnie - ot tak, 30 km, spacerek to ja nie będę się przyznawać ile mam na uczelnię... tzn dokładnie nie wiem ale to na pewno poniżej 10
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:35.

bo nie znam nikogo

Ale mnie stać jeszcze po tych zamówieniach z Wami :P

po co Ci to było?

nie wiem po co skoro mam wolne i mam odpoczywac.