|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł Wam się podoba dla następnej części? ![]() |
|||
Jedne Mamy mają dzieci, a do innych bocian leci.Mamy V-VI 2012 cz.VIII |
![]() ![]() ![]() ![]() |
31 | 44,93% |
Mamy rozpakowane i spakowane razem plotkują i debatują.Mamy V-VI 2012 cz.VIII |
0 | 0% |
Dzieci kwietniowe i majowe czekają na maluchy majowo-czerwcowe.V-VI 2012 cz.VIII |
2 | 2,90% |
Naszym malcom cyca damy i dwupaki wciąż wspieramy.Mamy V-VI 2012 cz.VIII |
5 | 7,25% |
Pociechy karmimy, przewijamy i za dwupaki kciuki trzymamy.Mamy V-VI 2012 cz.VIII |
2 | 2,90% |
Mamy rodzą, dzieci mają, na maluchy swe czekają.Mamy V-VI 2012 cz.VIII |
1 | 1,45% |
Na porodówkę biegniemy,bo z dzieciaczkami spotkać się już chcemy. V-VI cz.VIII |
0 | 0% |
Wiosna za oknem,wyprawki czekają, kolejne Mamuśki na porodówki gnają.V-VI 2012 cz.VIII |
4 | 5,80% |
Która następna?Której się spieszy? Wciąż mamy w wątku za mało dzieci.V-VI 2012 cz.VIII |
8 | 11,59% |
Ptaszki ćwierkają, wiosna wszędzie, który brzdąc następny będzie? V-VI 2012 cz.VIII |
3 | 4,35% |
Bociany latają i dzieciaczki na bieżąco nam dostarczają.Mamy V-VI 2012 cz.VIII |
4 | 5,80% |
Euro za pasem, najważniejsze dla nas są nasze bobasy. Mamy V-VI 2012 cz.VIII |
0 | 0% |
Koko spoko, lekarze na nasze Mamusie mają oko ![]() |
1 | 1,45% |
Bociany latają, kapusta rośnie, kolejne dzieciaczki witamy radośnie.Mamy V-VI 2012 cz.VIII |
8 | 11,59% |
Głosujący: 69. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1081 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Worek z dziećmi rozwiązany,pierwsze Mamy w wątku...mamy!Mamy V-VI 2012 cz.VII
Cytat:
![]() Jeju wcale ci się nie dziwie ja bym tak od samego rana koczowała. A ja się załatwic nie moge ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1082 |
Zadomowienie
|
Dot.: Worek z dziećmi rozwiązany,pierwsze Mamy w wątku...mamy!Mamy V-VI 2012 cz.VII
Jak nie jeden mężczyzna wracający "ze spaceru"
![]() A to coś dla szydełkujących ![]() http://demotywatory.pl/3775310/Pomyslowosc-ludzka |
![]() ![]() |
![]() |
#1083 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1084 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() zapodalam sobie muzyczke na youtubie - widzialyscie wczoraj Radzimira Dębskiego u Szymona??? koles jest niesamowity (jezeli cchodzi o muzyke oczywiscie). No, przystojny też jest.. :0 Edytowane przez moniczka1302 Czas edycji: 2012-04-24 o 08:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1085 | ||||
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
![]() U mnie się uspokoiło znowu ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1086 | ||
Raczkowanie
|
Witam mamusie
![]() Cytat:
![]() mnie tak czyści już od jakiegoś czasu, dzień przerwy i znowu. Cytat:
Ta końcówka ciąży okropna, w lewej ręce w ogóle nie czuje palców, są całkowicie zdrętwiałe, najgorzej jak coś mi spadnie na podłogę i muszę to podnieść, schylić się nie mogę bo kręgosłup boli a brzuch ciągnie, jak kucne to nie mogę się podnieść bo bolą kolana, ahhh Na szczęście jutro mam wizytę u gina, ciekawe co powie? a w czwartek zaczynam 40 tc, póki co to na plusie 14 kg. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1087 |
Rozeznanie
|
Na DDtvn Red Party.....w Ameryce organizowane dla dziewczynek, ktore dostana pierwsza miesiaczke....noł koment
![]() i co na tym party??, diewczynka staje sie kobieta i juz pewnie moze sie teges? Z drugiej strony nazwa dobra, pasuje do naszej sytuacji ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1088 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zresztą, ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1089 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1090 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja chyba z 3h... i jeszcze nie bylo dobrze zrobione.... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1091 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Chociaż uważam, że fajna sprawa, jak się to wydarzenie jakoś świętuje. Taki rytuał, (jak postrzyżyny) że dziewczynka staje się kobietą - tylko niekoniecznie red party ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1092 |
Wtajemniczenie
|
wiecie co... ogladam sobie teledyski na youtubie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1093 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez ania_85 Czas edycji: 2012-04-24 o 09:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1094 |
Wtajemniczenie
|
no bo tak to jest, wszystko sprowadzają do komerchy i seksu...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1095 | ||
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry.
Wczoraj miałam dzień pełen wrażeń więc dzisiaj musiałam odespać ![]() Idę dzisiaj na wizytę, trzymajcie kciuki. Jutro przyjeżdżają mebelki Hani. Dzieje się ![]() Ja ostatnio mam w miarę miłe sny. Nawet dwa razy śnił mi się orgazm ![]() Wy macie rozwolnienia, a ja nie mogę się normalnie wypróżnić ![]() _agata, nie panikuj ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A co Ty załatwiasz w tym USC? Nie macie ślubu, tak? Bo my też nie i kompletnie nie wiem, co trzeba załatwić przed narodzinami dziecka. Może podpowiesz? Ja to się w sumie jeszcze zastanawiam, czy nie dać małej swojego nazwiska. Taka malutka kara dla P, że tak długo zwlekał ze ślubem ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1096 |
Wtajemniczenie
|
kiedys ogladalam jakis odcinek moje superslodkie urodziny - wydanie polskie
![]() boze uchowaj abym nie wychowala mojego dziecka na tak zblazowane osoby ![]() BTW jak dostalam po raz pierwszy @ to ryczalam jak bobr... bylam u babci na wsi, byl skwar, lato, niemilosiernie bolal mnie brzuch i mama kazala mi jechac 15km na zdezelowanym rowerze do sasiedniej gminy po duze zakupy, bo u mojej babci jeden sklep, zreszta zamykany w poludnie ![]() mam okropne wspomnienia ![]() Edytowane przez moniczka1302 Czas edycji: 2012-04-24 o 09:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#1097 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Byłam dziś rano oddać krew do badania (mocz, morfologia, jonogram). Pierwszy raz od 2 tygodni wyszłam z domu i zostałam zawieziona do miasta - co za radocha! ![]() ![]() Pytanie: robicie jeszcze raz te badania OWU, HBS? Bo ja robiłam na początku ciąży, a teraz nic mi gin nie mówił, żeb powtórzyć ![]() Kism tego badania na paciora w końcu nie zrobiłam. Poczekam do czwartku, bo mam wizytę u gina i zobaczymy co mi powie. Najwyżej zrobię w czwartek po wizycie. A ten bajzel z wynikami to mam nadzieję, że nie Mostowej? ![]() Dziewczyny dzięki za odpowiedzi na moje pytania odnośnie szpitala. W końcu zdecydowałam, że do porodu wezmę tą moją koszulę na ramiączkach w serduszka, bo ona się tak fajnie naciąga i będzie mi w niej najwygodniej - łatwo ją podwinąć zarówno od dołu jak i od góry. Szlafroka nie kupuję, najwyżej pożyczę od mamy (będzie trochę za wielki, ale nie wiem czy go w ogóle użyję). Jeszcze brakuje mi tylko biustonoszy do karmienia, zaraz będę czegoś szukać ![]() Kism, Clauudik nas dziś nie będzie na SR. Ja wczoraj trochę pochodziłam po domu przy okazji tego pakowania torby i stwierdziłam, że wyjazd do szpitala, dojście przez te korytarze tam i z powrotem i przesiedzenie 2 godzin na tych niewygodnych krzesełkach byłoby dla mnie zbyt męczące ![]() Andzya trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze z Antosiem ![]() blueelektron mi też leci trochę siary (już od dłuższego czasu), ale tak umiarkowanie, bez szału ![]() onething widziałam już wcześniej tego szydełkowego cyca - fajny ![]() Nius na koniec ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1098 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja tez pare lat temu powiedzialam mojemu,ze jakby byla niespodzianka,to bedzie nosila moje nazwisko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1099 |
Wtajemniczenie
|
rinco!
![]() gaabbi - powodzenia na wizycie! oczywiscie ze trzymamy kciuki! Edytowane przez moniczka1302 Czas edycji: 2012-04-24 o 09:24 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1100 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1101 |
Wtajemniczenie
|
Ja pierdziu co ze mną jest
![]() Od 2 dni chodze jak neptyk,cały czas bym spała,wstałam o 7 i już mi sie oczy zamykają,wczoraj to samo ![]() Ide się połozyc. |
![]() ![]() |
![]() |
#1102 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1103 |
Zakorzenienie
|
Witam!
![]() Ja już dziś po dentyście i jakaś pełna wigoru, więc postaram się to zaraz wykorzystać (żeby za szybko nie przeszło)... ![]() Mały się wierci i wypina, ale mam wrażenie, że ciągle jest główką do góry. Czasem się pleckami do dołu brzucha kładzie, ale już nie czuję, żeby cały się obracał... Hm... No cóż, co ma być to będzie... My dziś pierwszą noc na wielkiej rozkładanej kanapie w dużym pokoju, nawet wygodnie było. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1104 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1105 |
Rozeznanie
|
no
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1106 |
Wtajemniczenie
|
Dopiero sobie teraz uzmysłowiłam, że ja jeszcze nie mam wózka wybranego
![]() A przecież na wózek się czeka nawet miesiąc. Chyba muszę poczynić jakieś kroki w tym kierunku ![]() Dzwonił do mnie pan z PINIO, że jutro o 7 rano będzie z mebelkami ![]() Jeju, żeby dzisiaj na wizycie się okazało, że jest wszystko ok i mogę spokojnie, w domu, przygotowywać się do przyjścia małej na świat ![]() Jeszcze pieluszki trzeba zamówić, pranie zrobić, dokończyć wyprawkę, urządzić pokoik ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1107 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Odkurze i idę spac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1108 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
a moj najczesciej lezy klatka piersiowa do mojego brzucha i widze jak oddycha ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1109 | |||
Rozeznanie
|
Hej!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Rinco ![]() Kism, pocieszyłaś mnie tymi 10 kg. Oby i ze mnie tak szybko spadło, to będzie doskonała motywacja do gubienia następnych kg. Obudziłam się w nocy i byłam głodna, ale powstrzymałam się. Jestem z siebie dumna. Coraz gorzej mi się śpi, tzn jest mi niewygodnie. Jak śpię na boku to mam wrażenie że Hania obija mi się o talerz biodrowy. Nie wiem czy to możliwe ale wolę się wtedy przekręcić na plecy. Nawet rogal mi nie pomaga. Tak w ogóle to strasznie wysoko ją czuję, niemal na żołądku. Może ma takie długaśne nóżki. ![]()
![]() |
#1110 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziwnie mi z myślą, że zaraz z naszej dwójki trójka się zrobi... ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:05.