|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nuxe, Dermedic, Auriga, Lily Lolo, SANA, Inglot, Urban Decay i inne *Kwiecień*
Sprawdzilam date - wrzesien 2012
|
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nuxe, Dermedic, Auriga, Lily Lolo, SANA, Inglot, Urban Decay i inne *Kwiecień*
witaj, moze cos za cetaphil?
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
nie mam juz nic z Weledy, kremy zuzylam. Mam jeszcze kosmetyki paula's choice, burt's bees.
|
|
|
|
#68 |
|
Zadomowienie
|
LA ROCHE POSAY Effaclar oczyszczający żel do skóry tłustej i wrażliwej - opakowanie 400 ml, z pompką, zostało ok 175 ml
DERMEDIC Hydrain 2 krem nawilżający - raz przetestowany na dłoni, z kartonikiem jak cos za to znajdziesz odp u mnie bo nie zagladam do innych watkow ponownie ![]()
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
Z pamieci, sprawdze dokladnie jesli cos przypadnie Ci do gustu:
Paula's Choice - peeling do ust ( czy cos w ten desen, nowy i jeszcze mu sie nie przyjrzalam), olejek do skorek (uzyty kilka razy, forma: przekrecany pisak z pedzelkiem na koncu, idealny do terebki), kwas ( ale to juz jest w watku wiec zapewne widzialas), serum w saszetce. Burt's Bees - balsam do ust w metalowym pudeleczku, balsam do rak tez w metalowym pudeleczku Salve..cos tam, z brodaczem na wieczku ) i krem migdalowy do rak, uzywany w ok.15-20%, ale ten ostatni mam w drugim mieszkaniu (innym miescie), spakowany w kartony i czekajacy na przeprowadzke. Wiec nie wiem kiedy sie do niego dobiore.
|
|
|
|
#70 |
|
Raczkowanie
|
- CETAPHIL Dermoprotektor emulsja nawilżająca 250 ml - użyta 10 razy
- LILY LOLO mineralny róż do policzków w odcieniu Cherry Blossom - użyty 2 razy - INGLOT cielisty matowy wkład-cień do powiek Czy za to znajdziesz coś u mnie? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=610802 |
|
|
|
#71 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Avene Triacneal 30ml, nowy w kartonowym opakowaniu, data ważności do 11.2012. Moglabym oddac za niego cetaphil i cien Inglota, co Ty na to? ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- Cytat:
Nic, dzięki. ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- Cytat:
Niestety nic nie wypatrzyłam. ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- Ssue, a zanim wymienimy się adresami napisz mi proszę - czy ta odżywka jest do jakiegoś konkretnego koloru włosów? ![]() ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- Dzięki, nic. ---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- Cytat:
dopiero teraz zauwazylam Twoja wiadomość. A wrzucilabys fotki mgielki i serum Phenome? |
|||||
|
|
|
#72 |
|
Kici kici miau miau
|
Jasne ale dopiero jutro bo dzis mnie nie ma w domu
|
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
Akurat te dwie rzeczy nie byly nawet odkrecane. Zdjecie zrobie wieczorkiem, obejrze tez czy maja daty/ ewentualnie kody. Oba produkty byly zakupione w ciagu ostatniego polrocza.
|
|
|
|
#74 |
|
Zadomowienie
|
To dokładnie ta odżywka
http://www.boots.com/en/John-Frieda-...-250ml_863166/ Niby jest dla brunetek ale sam kolor odzywki jest biało-perłowy, sama mam rude włosy, kiedyś jej uzywałam bo myślałam, że wzmocni działanie szamponu z tej samej serii ale mi na pasowała, ale z kolorem nic nie zmieniła (non stop używam szamponu z tej serii i tez zadnego działania na kolor nie widzę). |
|
|
|
#75 | ||
|
BAN stały
|
Ok, czekam zatem
![]() ---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- Cytat:
Tzn. mogłabym przygarnąć ją na zapas, na jesien, ale nie za cetaphil
|
||
|
|
|
#77 | |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Zaciekawił mnie ten fioletowy kubraczek Zinka - miałabyś może lepsze zdjęcia? No i Boot Square, ale domyślam się, że nie wchodzą w grę Z kosmetyków chyba niestety nic mi nie wpadło w oko.
|
|
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
Melduje ze na opakowaniach nie ma dat, sa kody (paula's choice T1005A, Burt's bees 2031001). Tak jak wspominalam zostaly zakupione nie dalej jak w ostatnim polroczu. Tubka z zalakowanym wylotem, a puszeczka obciagnieta folia termokurczliwa - co staralam ujac na zdjeciach. A wiec sa nowe, nietestowane.
|
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
nie bardzo mialabym co dobrac. Orientacynie -Krem do rak Weledy nowy kosztowal 15$ (wychodzi podobnie jak u Nas), Paula's Choice niecale 10euro, Burt's Bees Salve zakupilam w zestawie, wyjdzie ok. 7$
|
|
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
tak, zagladalam. To moze bez zelu?
edit: cetaphil znalazl nowa wlascicielke? przewidujesz jakies dokladki? edit 2: co powiesz na wymiane za sam roz, a ja wysle burts bees akontem na poczet ewentualnej przyszlej wymiany? Edytowane przez palau Czas edycji: 2012-04-25 o 10:26 |
|
|
|
#83 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- Cytat:
tak, cetaphil juz wyleciał. Dokładek na razie nie będzie - wrzuciłam już wszystko. To jak w takim razie byś to widziała? Mi podobają się w kolejności najbardziej burts bees, paula's choice i weleda. Moze roz Lily Lolo za burt's bees i paula's choice? Czy to byloby dla Ciebie za dużo? |
||
|
|
|
#84 |
|
Kici kici miau miau
|
|
|
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
Jesli sie nie myle, to akuratnie byloby paula's choice za Lily Lolo, ale jesli najbardziej zalezy Ci na burt's bees moge dodac go awansem na poczet przyszlej wymiany. Czy tak byloby ok?
Edytowane przez palau Czas edycji: 2012-04-27 o 20:17 |
|
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:35.