|
|
#2911 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII
|
|
|
|
|
#2912 |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Ja też i to dużo bardziej, ale jak zobaczyłam te maty
I nawet ładny makijaż mi się udało nimi zrobić, chyba nawet ładniejszy niż perłowymi kiedykolwiek ![]() Na pewno świetnie wyglądają do rozcierania, a baza makijażu mogłaby być perłowa No mówię Ci... A, zapomniałam. Kuszę: http://www.bioarp.pl/pl/c/Kosmetyki-Organiczne/23 http://www.bioarp.pl/pl/c/Baikal-Her...benow-i-PEG/88 Oczywiście jak tylko wykończę zapasy, to na pewno złożę tu zamówienie
|
|
|
#2913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dużo pewnie też zależy od tego jakie to cienie Ty to już lepiej nie kuś, bo będzie bicie ![]() |
|
|
|
|
|
#2914 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
Cytat:
Muszę popatrzeć czy w moich biusthalterach ramiączka odpinają się. Nie przypuszczam . To i nowego stanika muszę poszukać . Wiesz jak mówią starzy górale ?! "Co się odwlecze, to nie uciecze. " Cytat:
A to nie będzie pleców orcować {drapać}? Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ano właśnie ! Miłego dnia |
||||||||
|
|
|
|
#2915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No teraz to już chyba za późno ![]() A tego to ja już nie wiem, jeszcze nie stosowałam, ale zastanawiam się. Powiedziała ta, która nie chce nam nic pokazać
|
|
|
|
|
|
#2916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I oczywiście,że on taki zakochany itd itp
|
|
|
#2917 |
|
Zakorzenienie
|
Przeczytałam na fanpejdżu Natury, że MM będzie w połowie maja, więc może będzie mi dane obmacać róż
|
|
|
|
|
#2918 | ||||
|
|
Cytat:
![]() Poza tym jakoś tak głupio byłoby wyjmować aparat w środku zajęć i obcej w sumie osobie pykać zdjęcie .Ja tam myślę, że cień, to cień. Owszem - pigmentacja jest ważna, ale tu można pokombinować. Chodzi mi jednak o sam efekt matu... Sama bym sobie wlała za znalezienie tego sklepu , myślisz, że mnie serce nie boli jak na to patrzę ![]() No ale świnia bym była, gdybym takie cuda tylko dla siebie zachowała. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Myślałam, że czegoś więcej się nauczę, że instruktorki zdradzą jakieś tricki, pokażą więcej od praktycznej strony, a tu niestety trochę lipa. Za to dziś zakochałam się w pyłkach Glazel. Jakież metaliczne, mieniące się cuda... Muszę się przeprosić z moimi sypkimi cieniami , może też są takie ładne ![]() Ale maty nadal polecam Cytat:
![]() Pomacam sobie cień różowy z tej okazji
|
|
|
|
#2919 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Ciocia Kasia zna powiedzenie na każdą okazję ... ![]() To nie mydło ! To się nie zmydla ! Cytat:
Że się posłużę ulubionym "uśmieszkiem" NK - A tak a' propos - Ona to gdzieś się pokazuje ? Na blogu czy cós ? Zakochany to może nie, ale jaki wprawiony ... { }. Cytat:
![]() Cytat:
Wczoraj udało mi się złożyć w US dokumenty . Nawet w sali przyjęć musiałam ściąć się z urzędniczką. Mówi do mnie karcącym tonem : ale zadłużenie, aż wstyd . Nie lepiej to co miesiąc wpłacać ? Ja jej na to : ze złodziejami nie rozmawiam . Spojrzała spod oka i już bez słowa stemple stawiała . Jakby krówsko spojrzało w komputer, to zobaczyłoby, że spłacam dużo więcej . Jadę {wybieram się } na prześwietlenia . Na czczo muszę być . Nie wiem co stan mojego żołądka ma do prześwietlenia biodra . ![]() Miłego dnia |
|||
|
|
|
|
#2920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale bardzo ładnie jej odpowiedziałaś
|
|
|
#2921 | ||||
|
|
Cytat:
To nie mydło, nie zmydli się na pewno, Hej Kochanie, zrób to dzisiaj ze mną ... bo tak mi się barowa piosenka przypomniała ![]() Cytat:
Do matury się uczy? W szkole są palety Glazel. Ale to drogie bardzo. Ładne maty ma Kobo. A tanie - My Secret i paletki Sensique też są matowe. Trzeba jednak pamiętać, że matowe mają zazwyczaj pigmentację słabszą. Najlepiej kłaść na podkład z białej kredki, wtedy kolory wybija. Cytat:
Po mistrzowsku jej przygadałaś ![]() Cytat:
|
|
|
|
#2922 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
Cytat:
. Coś mi się kojarzy, że mają wyjątkowo złą pigmentację.Co to "biała kredka" ? Ja nakładam na podkład. Parę dni temu widziałam cienie z Paese. To ta firma, z której mam podkład i z którego jestem po dziś dzień baaaardzo zadowolona. To może i cienie maja dobre. Muszę przy okazji palucha wsadzić . Cytat:
Cytat:
Znowu kupiłam sobie lakier, który mi się nie podoba . Catrice - ulti mate nudes - 080 . Tak, tak - to ten, który chciałam. Na paznokciach na zdjęciu z jakiegoś blogu wyglądał na ładny, a u mnie dziwacznie żółty wychodzi . Aga od nas nie zajrzała. Pewnikiem, pomna naszych porad i ponagleń, teżeciła się { jak to ślitaśnie niektóre wizażanki raczą określać }. ![]() Miłego dnia |
||||
|
|
|
|
#2923 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Bardzo dobrze jej odpowiedziałaś Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Na teżecenie nie było już siły Tego określenia nie znałam, naprawdę funkcjonuje na wizażu?
|
|||||
|
|
|
|
#2924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też nie słyszałam ![]() Poszłam wczoraj po kolejny tusz z Essence(tamten mama mi podkradła ) i musiałam zabrać ze sobą dodatkowo błyszczyk,ale niestety nie trafiłam z kolorem i
|
|
|
#2925 | ||||||
|
|
Cytat:
A z Sensique to masz rację. I My Secret pewnie też nie za bardzo napigmentowane. Ostatnio hitem są cienie Miyo, tanie i mocno nasycone, ale trudno dostępne na razie i mało popularne jeszcze.A, mały trick, który zdradziła mi jedna z dziewczyn na szkoleniu - kładziesz matowy cień, rozcierasz go, a w jego środek dajesz błyszczący i trochę ciemniejszy, ale tak, żeby nie wyjechać za granice matowego. Śliczny efekt mgiełki. Biała kredka to... biała kredka , taka zwykła do oczu. Może być też taka typu jumbo, gruba, ale to bez znaczenia. Ważne, żeby była miękka. Malujesz nią powiekę, przyklepujesz i rozcierasz palcem, żeby było równomiernie i stanowi bazę podbijającą jasne kolory.Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nawet nie wiedziałam o tym okresleniu ![]() Cytat:
A który tusz kupiłaś?
|
|
|
|
#2926 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj też padnięta jestem i nie mogę się doczekać weekendu...
A tak naprawdę to wzięłam 2 dni urlopu i będę miała wolne do czwartku, sasasa W piątek już muszę iść do pracy bo koleżanka chciała urlop ![]() Nie pamiętam czy wspominałam, ale byłam u fryzjera i podcięłam końcówki - ale strasznie krótkie mi się teraz wydają ![]() Cholera, znowu źle spłukałam szampon z głowy i nie dość, że będzie mnie jeszcze bardziej swędzieć, to będzie mi się sypał z głowy jak łupież |
|
|
|
|
#2927 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziołchy !
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Pewnikiem "siedzimy" w innych wątkach ![]() Cytat:
No mówiłam, że gdzieś widziałam . ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Jak zobaczę u kogoś innego - ślinotok, jak kupię i pomaluję - beee, brzydki . Cytat:
E tam, e tam . Włosy nie zęby ... Ja idę po świętach, bo już ciut odrosły i linię fryzura straciła . I na farbę . Nadal nie dobrałam stylizacji i nie mam suszarki. Ta którą upatrzyłam { wizażanka mi poleciła} jest u mnie nie do kupienia. Na Allegro nie ma, w wysyłce internetowej - też nie. "Zamówiłam" w dwóch sklepach, ale wątpię czy coś zdziałają . Jest tylko w sieci sklepów RTV EURO AGD, tylko stacjonarnie i nie we wszystkich . U mnie takiego sklepu nie ma . Cytat:
Cóż można na to powiedzieć ?! Po prostu - ![]() Miłego dnia |
||||||||||
|
|
|
|
#2928 | |
|
Zakorzenienie
|
Zarzuć jakimś linkiem
![]() Taaa, już to widzę... Chodzę na ten aerobik już kilka miesięcy, a waga cały czas stoi w miejscu, obawiam się nawet, że może skoczyć do góry, bo mi się mięśnie rozrosną Bez diety nie schudnę, co najwyżej nabiorę jakiegoś ładniejszego kształtu, już mi się tyłek taki fajny zrobił ![]() Cytat:
![]() No ja nie wiem jak to się dzieje, spłukuję i spłukuję, a po zdjęciu ręcznika białe paprochy od szamponu we włosach |
|
|
|
|
|
#2929 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj w JOY'u czytałam o zaznaczeniu górnej wargi(tego wgłębienia-kłania się moje tłumaczenie ) białą kredką. Podobno usta wyglądają na pełniejsze Do tej pory używałam tylko do lini wodnej oka,ale tak,żeby nie było widać z daleka,że jest pomalowane ![]() Get big!Lashes. Obie jesteśmy zadowolone,a to rzadkość Cytat:
![]() Cytat:
Chociaż nie wiem po co jak i bez kredki mam białe końcówki
|
|
|
#2930 | |||||
|
|
Cytat:
![]() Żeby nie powiedzieć, że w pracy mam luźniej jak w domu Hihi, pewnie tak ![]() Podpowiedz, co czytasz ![]() Cytat:
Niedawno kupiłam Golden Rose, ale lipa.Nic to, same w sobie końcówki mam białe, jakoś daję radę ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja to nawet fajnego tyłka nie mam, wszystko jakieś oklapłe ![]() Może jak pójdę na rolki masujące, to trochę mi odklapnie ;lol: Cytat:
Obrysowac usta biała kredką i rozetrzeć. Pomalować pomadką. Można dać też rozświetlacz na łuk kupidyna [amora] - tak się nazywa to pod nosem
|
|
|
|
#2931 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A rozświetlacza nie mam
|
|
|
#2932 |
|
|
Jak to nie masz??? ZBRODNIA!!!
Nie będę wyliczać, ile ja mam sztuk
|
|
|
#2933 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie nie mam,bo uwaga- nie wiem nawet jakbym miała go użyć
Teraz czekam na lincz
|
|
#2934 | |
|
|
Cytat:
, na czuja użyć ![]() Nie czekaj, tylko leć do drogerii
|
|
|
|
#2935 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też się nie przyznaję ![]() Cytat:
Jakaś @#$%$#@!&%! w ostatniej minucie przelicytowała mnie na bazarku, a taki fajny zegarek licytowałam Niestety, niektórzy traktują to jak allegro czyli przebić kogoś w ostatniej minucie, chociaż wcześniej w ogóle się tego nie licytowało |
||
|
|
|
|
#2936 | |
|
|
Cytat:
Co za sucz
|
|
|
|
#2937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To są chyba dosyć częste praktyki, bo na jednym bazarku znalazłam w regulaminie taki zapis, że "licytujemy po dżentelmeńsku czyli nie podbieramy nikomu fantów w ostatniej chwili, zwłaszcza jeśli wcześniej się tego fanta nie licytowało" - taki zapis powinien być na każdym bazarku ![]() Wspominałam, że kiedy przestałam brać tabletki od dermatologa znowu zaczęłam się przetłuszczać, świeciłam się jak bombka i musiałam wrócić do mycia włosów do 2 dni. Teraz, po odstawieniu tabletek anty, doszło jeszcze to, że niemal całą gębę mam w pryszczach - prawie całe czoło, plus jakieś pojedyncze i bolące sztuki rozsiane po twarzy ![]() |
|
|
|
|
|
#2938 | |
|
|
Cytat:
Uuuu Ostatnio ukręciłam sobie na te przypadłości fajny krem , w dodatku rano budzę się z matową, ukojoną skórą Tak się składa, że będę na dniach kręciła nową, ulepszoną porcję, to zrobię więcej i Ci przyślę BTW, jak tam Kasiu kremiszcze? Nadaje się jeszcze do czegoś czy wyszły jakieś nieprzewidziane efekty?
|
|
|
|
#2939 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
Czytam trzy włosowe, parę plotkowych i dwa, trzy kosmetyczne . No i oczywiście {!} modowy, na którym prawie każdego dnia dowiaduję się, że nie powinnam w ogóle z domu wychodzić, bo moje stroje to wstyd i poróbstwo . Cytat:
Nie pitol laska ! { o matko kochana, co za słownictwo !} Jak to mówią te od ćwiczeń - zmierz obwody . Znam takie, które paznokcie, celem wybielenia, w chlorze moczyły Cytat:
http://www.euro.com.pl/suszarki-do-w...tml?from=ceneo Cytat:
Cytat:
Wszędzie panuje prawo dżungli . Cytat:
Miłego dnia |
||||||
|
|
|
|
#2940 | |
|
Zakorzenienie
|
Proszę mnie tu nie kusić
![]() Cytat:
![]() takim ;oWybywam dziś na weekend majowy w Bieszczady, mam nadzieję,że uda mi się tu zajrzeć
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:15.

Cudownie wyglądają na powiekach 

.