|
|
#2881 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII
Cześć !
A ja nie oglądałam tego filmu. Jakieś tam urywki w TV. Nie oglądam takich filmów . A ostatnio mam etap na romantyczne komedie . Ano ! Cena taka bardziej zaporowa . Cytat:
Cytat:
Jak Ci to odpowiada, to czemu nie . Ja jestem bardzo zadowolona z moich krótkich. Tylko nadal nie mam żadnej stylizacji, no i suszarki też jeszcze nie kupiłam, bo ... nie wiem jaką . Cytat:
O wyjaśniło się już dawno - płakać i płacić ! Jutro właśnie siadam do rozliczeń 2011 . Wyjdzie jakieś 20 tyś.zł. Cytat:
Jak tam ? Choróbsko przeszło ? Cytat:
![]() Poszła moja Psiapsiółko do sklepu, kupiła szampon i odzywkę z jakiejś nowej ziołowej serii .Czarny Gliss Kur zaczął Jej krzywdę czynić - włosy wypadają. Dzwoni do mnie z płaczem, że te ziołowe, tragiczny sajgon na łbie zrobiły. Kazałam Jej pojechać do sklepu i coś z Joanny {Apteczka Babuni} kupić. Przecież taka polecana . Pojechała i kupiła. Tzn. dała sobie wcisnąć szampon - biała butelka z żółtą nalepką i odżywkę - biała butelka z zieloną nalepką . Butelki prostokątne. Nie mogę tego w necie znaleźć . Nie pamiętam jakie to były . Miałam te kosmetyki przez chwilę w ręku . Szampon jak szampon - SLES, jakieś parabeny . Nic ciekawego . Za to odżywka to dopiero rewelacja - cetearyl alkohol i jemu podobne na początku, ze trzy pq , ździebełko ziółek i ... alkohol denaturowany, pokropiony zapachem . Bodajże po 4.95 zł sztuka. Ja do Niej : durnoto, coś Ty kupiła ? Ona : Panie w sklepie mi poradziły, bo to najlepsze. Dzisiaj po Nivea pojedzie . W efekcie usłyszałam : bo Ty mi jakieś badziewie każesz używać; jak używałam Pantene wszystko było w porządku . O znalazłam . To było z tej serii : http://aptekaslonik.pl/prod_info.php...osow300ml.html . Tylko Jej szampon miał coś tam i pszenicę, a odżywka właśnie coś tam i rozmaryn . Miłego dnia |
|||||
|
|
|
|
#2882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo mi się podobało jak kupowałyśmy bilet i zauważyłam takich dwóch cwaniaczków, co to oni nie są itd, na oko 16lat. Później gdzieś zniknęli i co sie okazało? Siedziałam z nimi w tym samym rzędzie w kinie Choroba to bardziej jakieś przesilenie wiosenne,ale już jest ok Powiem Wam,że się starzeję Jeśli ktoś się orientuje w Krakowie- z Nowej Huty aż na Bagatele przez Rynek
|
|
|
#2883 | ||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
U mnie w Tesku było, mów co Ci kupić, może jeszcze będzie, jak ten sklep odwiedzę.
Cytat:
Super Hehe, ja już taka średnio włosowa jestem A do tego składników nie mam.Jak chcesz, to proponuję zakupić zestaw ziół z apteki, zalać to olejem, odstawić na 2 tygodnie w ciemne miejsce, żeby się przegryzło, a potem smarować skórę głowy i włosy. Inna wersja - zalać alkoholem. Jeszcze inna - zrobić napar z mieszanki i płukać tym włosy + masować skalp. I poprawić maseczką: woda + lecytyna [może być z apteki] lub inny emulgator + olej makadamia. Musze obczaić, jak ta apteczna lecytyna emulguje - czy na ciepło czy na zimno też daje radę. Cytat:
![]() Cytat:
Cetearyl alkohol to nic złego [chyba] - ot, emolient. Odżywka porównywalna z Pantene, niech koleżanka zrobi test zamiast od razu wywalać ![]() Cytat:
|
|
|
|
#2884 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakie polecasz? Cytat:
![]() Cytat:
Niestety nie. Miałam kiedyś w mieście świetny sklep o nazwie "Świat piwa", w którym były pyszne niepasteryzowane piwa, ale się zlikwidował Cytat:
![]() Cytat:
![]() Byłam, ale nie bardzo mi się podobało. Akurat te zespoły to kompletnie nie moja bajka. Tzn byłoby ok, gdyby tylko "wokal" można było wyłączyć - chociaż trudno to nazwać wokalem, bo dla mnie to było po prostu darcie ryja ![]() Ten koncert, na którym byłam w ostatnią sobotę, to była dokładnie moja bajka W poniedziałek wybieram się do fryzjera podciąć końcówki, bo ostatnio byłam przed sylwestrem, więc czas najwyższy ![]() Aha, chciałam naskarżyć na Asię, bo przez nią kupiłam dziś w Naturze odżywkę Gliss Kura w piance, tę Volume Powiedziała, że skład jest całkiem całkiem (i promocja akurat była), więc to jej wina, że mi do koszyka wpadło
|
|||||
|
|
|
|
#2885 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
} i na koncerty lata . Prawdę powiedziawszy - ja też . Jak czytam co dziewczyny na te swoje łby i włosy ładują, a efektów spektakularnych żadnych, bo co i raz latają z nożyczkami i rozdwojone końcówki tną, to mi też chęć odchodzi. Tym bardziej, że ja nie wierzę w możliwość radykalnej zmiany włosów , za pomocą kosmetyków czy czegoś innego, z cienkich i słabych na takie "azjatyckie" . Pewnie, że w minimalnym stopniu te wszystkie dobrocie mogą coś dać . Ale tylko - w minimalnym . Sęk w tym, aby nie szkodzić . Cytat:
To ostatnie badziewie, które Jej sajgon na łbie zrobiło, to : Green Pharmacy - szampon do włosów osłabionych i zniszczonych, rumianek lekarski i balsam do włosów przecie wypadaniu, olejek łopianowy . Dostałam od Niej w prezencie { }, do prania swetrów . Żadnych . Ty wiesz, że ja w internecie nie oglądam, w kinie wieki całe nie byłam. Ot tak - pyk, pyk po kanałach w TV i jak coś mi w oko wpadnie, to oglądam. A że programu TV nie kupuję, to często nawet nie wiem co oglądam . A najczęściej to "Pingwiny z Madagaskaru" . A i jedyny polski serial, który oglądałam { "Pierwsza miłość"}, odpadł . Nie dosyć, że nietrawiona i obrzydzająca serial od początku Marysia, stała się obecnie zupełnie niemożliwa do oglądania, to jeszcze zaczęły się takie bzdury, iż mimo najszczerszych chęci, nie daję rady . Cytat:
A to szkoda . Cytat:
No widzisz . Pisałam, że Wizaż zmienił się straszliwie . To już nie to, co jeszcze dwa, trzy lata temu . Cytat:
No i jak ? Ja jakoś boje się pianek . Wczoraj, po raz pierwszy w życiu, schrupałam dwa "Góralki" . To takie wafelki . Znacie ? Niebo w gębie ! Smakują jak andruty . Miłego dnia ---------- Dopisano o 04:32 ---------- Poprzedni post napisano o 03:21 ---------- Jak zwykle o najważniejszym { dla mnie } zapomniałam. Zostałam rozdziewiczona !!! Wczoraj, po raz pierwszy w mojej karierze kierowcy, mandat zarobiłam. Kurde, kurde ! Radarem po oczach dostałam . Takie małe, przenośne zaczęli u nas stawiać. Co prawda - znak ostrzegający, a jakże - był . A że w tym miejscu radaru nie było, zlekceważyłam. A "oni" podstępem : małą skrzyneczkę postawili. Nie zauważyłam ile na liczniku miałam. Na mój nos - osiemdziesiątkę . A to teren, choć zawsze pusty, to "zabudowany" { 50km/h} . Jeśli rzeczywiście - "80", to mi mogą prawo jazdy zabrać, a mandat chyba z pięćset złotych. Albo i więcej . Szlag by to trafił ! Nic - czekam na zdjęcie . |
|||||
|
|
|
|
#2886 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
I wcale źle nie wyglądają ![]() Cytat:
![]() Może jutro wypróbuję Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
|
#2887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A "Pierwszą miłość" oglądam tylko ze względu na to,że współlokatorka to lubi![]() Ojj , mam nadzieję,że aż tak źle nie będzie ![]() Wróciłam właśnie z zakupów i padam na cycki
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2888 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2889 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam ![]() Już bardziej splaszczonych się mieć nie da
|
|
#2890 | |||||||
|
|
Cytat:
Cieni nie badałam, ale po swatchach są kuszące A z Naturą to wiesz, jak bywa. Już zapowiedzieli że i Fruity będzie, a ja się zastanawiam, kiedy oni to wcisną. Chyba, że jak z RtP - z kilkumiesięczną obsuwą .Cytat:
![]() Cytat:
Póki co całkiem nieźle sobie radzą.Cytat:
![]() Na razie nic włosowego nie kupuję, chociaż te pianki kuszą bardzo. Muszę zużyć zapasowe starocie, bo już są na granicy światów Dwie maski idą na pierwszy rzut, potem spraye x2. Jak już będę miała tylko 1 odżywkę w kolejce, to wtedy rzucę się na pianki BTW. Też u mnie dziś były na promocji ![]() Cytat:
![]() Dobre Miłego dnia Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
#2891 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
Kup, kup . Mnie bardzo smakowały . Cytat:
Cytat:
A jakże . Od momentu kiedy to widziałam Damona Wayansa w Szczeniackich latach {ach ten złoty ząb} i w kryminale / thrillerze filmie z Bruce Willisem , "zakochałam" się w nim po uszy . Nie odmówię sobie nigdy przyjemności obejrzenia go w filmie czy serialu. Cytat:
Czytałam . Prawda, że pyszniaste ?! Cytat:
![]() Miłego dnia |
|||||
|
|
|
|
#2892 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tu nie ma się co śmiać ![]() Cytat:
Ale tu wystarczy,że na niego spojrzę,a już chce mi się śmiać
|
|
|
#2893 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może pędzlem efekt byłby inny?Cytat:
![]() A do fryzjera będę jechać 30 km, bo moja fryzjerka się tam przeprowadziła ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#2894 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli brakuje Wam rozrywki to se poczytajcie
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=610131 Aż trudno mi uwierzyć, że to mogłaby nie być prowokacja
|
|
|
|
|
#2895 |
|
Zakorzenienie
|
Och załamka
|
|
#2896 |
|
Zakorzenienie
|
Ło matko, już nawet na dziwnych zachowaniach jest dyskusja na temat właściwego dobrania biustonosza
Czy naprawdę na każdym wątku te uświadomione muszą prowadzić krucjatę i uświadamiać inne, że mają źle dobrany stanik? ![]() |
|
|
|
|
#2897 | ||||
|
|
Cytat:
W ogóle jakoś mi te słowackie słodycze smaczniejsze się wydawały , pewnie przez to, że takie 'egzotyczne'. Ale do dziś pamiętam banany w czekoladzie, czasem widywałam je w Aldiku [taki supermarket, nie wiem, czy jest u Ciebie]. I baton z kasztanami, też pycha .Z tego co pamiętam, były takie zamysły, żeby taryfy zmienić, ale nie słyszalam, żeby zmienili tak prawo. Punkty anulowane są po roku Obczaj koniecznie Te dziewczyny to moje bożyszcza , szczególnie ta ciemnowłosa ma superowe teksty Cytat:
![]() Moje chyba też coś ostatnio zaczęły wypadać, a juz myślałam, że mi się uspokoiło [hormony]. Współczuję z powodu fryzjerki, trochę daleko ![]() Cytat:
Nie mam czasu się wgłębiać, ale po pierwszym poście widzę, że jest cienkawie ![]() Cytat:
![]() Ja mam źle dobrany na bank Wybiorę się w końcu na brafitting, ale to już jak mnie skunks przestanie podjadać [albo sobie wstawię silikony i będzie git
|
|
|
|
#2898 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Chociaż pewnie mogłabym się zdziwić Cytat:
![]() Poza tym nie wyobrażam sobie nosić stanika z jeszcze ciaśniejszym obwodem, bo nie sądzę, żeby stanik wbijający się w ciało i tworzący takie buły na plecach wyglądał bardzo apetycznie ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2012-04-22 o 23:28 |
||||
|
|
|
|
#2899 | ||
|
|
Może ostro pędzlami machają
Cytat:
![]() Wystarczy poczytać fora panienek, co to się w Egipcie w animatorach hotelowych pozakochiwały Swego czasu siedziałam w temacie, jak na wycieczkę się szykowałam, co by wiedzieć, jakich palantów się wystrzegać Cytat:
![]() Sama planuję udać się na pomiary, zanotować w pamięci, co mi pasuje, a potem szukać okazji Albo odkładac miesięcznie jakieś niewielkie sumy i raz na jakiś czas trochę zaszaleć
|
|
|
|
#2900 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
To poszukaj w necie. Może coś jest . Warto . Czy to akurat prowokacja - nie wiem, ale że takie sytuacje są na porządku dziennym - wiem . Dziewczyna samotna, spragniona bliskiej osoby, chłopaka jak kania dżdżu, wokół siebie widzi czule migdalące się parki i zazdrości . Też chciałaby . Taka wyposzczona, z pokładami niewykorzystanej miłości, poleci na każde czułe słówko, uwierzy w każde kłamstwo, poniży się do granic przyzwoitości, aby choć przez chwilę mieć iluzję, że ma kogoś, jest dla kogoś ważna . To nie ma nic wspólnego z miłością przez duże M. To po prostu pragnienie zapełnienia pustki obok siebie . Wszakże człowiek to stworzenie stadne . Znam to, można powiedzieć - z autopsji { }. Tylko, że ja patrzę z innej perspektywy, bo trochę w życiu przeżyłam i {niestety} osiemnaście lat skończyłam . Cytat:
Ostatnio nastała nowa moda na utyskiwanie : "chude" żalą się jak to jest im źle, jak to się z nich inni wyśmiewają . A do tego, że starają się, dużo jedzą i nie mogą przytyć. A w prawie każdym profilu suwaczek ile to kg zrzuciła i do jakiej wagi dąży, najczęściej paranoicznej . To jest dla mnie, w obecnej wszechogarniającej psychozie i gloryfikacji chudości, hit Wizażu . A i była też dyskusja, że nieumakijażowana = nieelegancka . A najwięcej w tym temacie miała do powiedzenia główna sofistka Wizażu . Jakieś słodycze pt. : banany w czekoladzie chyba jadłam . To nie marcepan był nadzieniem ? Aldi znam z Niemiec . Ja uwielbiałam polskie "Kocie języczki". Cytat:
Cytat:
A takie "specjalistki od cyckonoszy" jakoś mnie nie przekonują . Próbowałam po wizażowemu mierzyć, ale wychodzą takie bzdury, że aż hadko . Ja kupuję BH na macanego : mierzę i albo jest mi w nim dobrze, albo nie . Szczególną uwagę zwracam na odległość między miseczkami, bo nie lubię mieć buforów po pachami, za to lubię mieć rowek . Cytat:
Miłego dnia ---------- Dopisano o 07:06 ---------- Poprzedni post napisano o 05:32 ---------- Miałam zapytać, ale w ferworze dyskusji zapomniałam { }. Dziewczyny, powiedzcie mi jak / z czym nosi się bokserki. Nie, nie majtki, ale te podkoszulko / bluzki . Ja tak bardzo z obecnymi trendami modowymi au courant nie jestem . "Wpadły mi do koszyka" dwie takie podkoszulki, a były one w dziale z bluzkami. Kupiłam ze względu na kolorystykę . Ślina pociekła i nie mogłam się oprzeć. W domu zobaczyłam, że sama nie wiem co kupiłam . Ani to bluzka, ani podkoszulka. Do tego bishalterowe ramiączka wystają z każdej strony. No więc - jak to się nosi ? Na T-shirt ? Pod marynarkę ? No co, no co ! Nie wiem
|
||||
|
|
|
|
#2901 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale chętnie skorzystałabym z takiej porady Cytat:
![]() Cytat:
poza tym i tak nie lubię swoich piersi ![]() zeby tylko wakacje Ja to noszę do marynarek, swetrów jak normalny T-shirt A jak wiem,że będę ściągać odzież wierzchnią to czasem krzyżuję ramiączka w staniku,żeby nie było ich aż tak widać
|
|
|
#2902 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wprost niesamowicie rozwalają mnie takie dyskusje, zwłaszcza na wątkach, których temat jest zupełnie inny ![]() Widziałam ![]() Moje wakacje były w takim razie strasznie nudne Żeby ramiączka nie wystawały używa się takiego cosika http://allegro.pl/klips-sciagajacy-r...283260467.html ![]() Cytat:
Chociażby dla sprawdzenia czy te uświadomione staniki rzeczywiście są takie dobre ![]() Dlaczego? ![]() |
||
|
|
|
|
#2903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo są niekształtne, jeszcze w staniku ok,ale bez się źle czuję
|
|
|
#2904 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2906 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2907 |
|
Zakorzenienie
|
No ja też,inaczej się nie da
|
|
#2908 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2909 |
|
Zakorzenienie
|
Też chodzę,ale nie lubię tego za bardzo
|
|
#2910 | ||||
|
|
Cytat:
Cytat:
![]() Co mnie teściowa zobaczy, to zaraz jęczy, że za chudo i jakieś tajemne telefony do mojej mam wykonuje, żeby na mnie wpłynęła i trochę podtuczyła. Ale co zrobić? Ja najzwyczajniej czasu na jedzenie nie mam No ale nie dołączę, bo nie ma we mnie tej fałszywej nuty, co tymi dziewczynami powoduje. Wierzę, że można mieć taki problem, ale bez przesady, żeby az tak nad tym biadolić? Cytat:
![]() Cytat:
Zaliczyłam pierwszy dzień w szkole makijażu ![]() Fajnie ![]() Muszę kupić matowe cienie. Dużo matowych cieni Cudownie wyglądają na powiekach
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:40.

Jeśli ktoś się orientuje w Krakowie- z Nowej Huty aż na Bagatele przez Rynek
Tylko tam nie mają takiego dobrego piwa, jakie piłam na ostatnim koncercie 

Powiedziała, że skład jest całkiem całkiem (i promocja akurat była), więc to jej wina, że mi do koszyka wpadło

Przepraszam